luni, 6 aprilie 2020

ZIUA A VI-A



ZIUA A VI-A


·        Problemele aparute ieri sunt acum rezolvate.
·    Astazi a fost mult de furca cu anticreatia. Parca am cauta o piesa de varf. Chiar la aceasta ora sunt in desfasurare niste actiuni ample dar despre toate acestea voi putea spune mult mai multe in zilele ce urmeaza. In acest moment nu imi este prea bine din cauza conexiunii cu aceste actiuni, iar din acest motiv si comunicarea din aceasta seara este una mai scurta.
·        Ne apropiem de iesire.
·      A existat in aceasta dupa-amiaza o imagine de foarte scurta durata cu copilul Pamant. Printr-o scurta transmisie de 2-3 secunde am inteles ca intregul proces de renastere este pornit inca din noaptea de 3-4 aprilie, imediat dupa anihilarea acelor forte intunecate despre care am vorbit in ziua a 4-a. Totul a fost desfasurat in ascuns, fara ca noi sa putem avea acces, sub stricta coordonare a Sfintei Treimi, asa cum am vazut in viziunea initiala relatata in articolul “Nu te supara frate!”. Nu trebuie sa ne gandim ca este vulnerabil copilul caci el este sub stricta supraveghere a Sfintei Treimi. Asa cum pe Pamant parintii au datoria sa le asigure copiilor lor mici hrana si toate cele de trebuinta, cam asa este acum si cu copilul Pamant. Are parinti de nadejde. Este foarte interesant insa un lucru: copilul pare de sex masculin, nu feminin. Este ca si cum se masculinizeaza planeta. Asa cum se simtea energia copilului, era una de justitiar si luptator. Mama Pamant, buna, blanda si mult prea iertatoare, s-a lasat devastata de multi locuitori de-ai ei. Cu planeta aceasta noua s-ar putea sa nu mai mearga la fel. Cine greseste, plateste. Poate de aceea este nevoie de aceasta energie masculina, cine poate sti? Ne vom lamuri despre asta pe viitor. In cele ce ma priveste, voi face in mod sigur cautari spre a intelege ce a fost de fapt acest proces. S-au schimbat oare niste parametri ai Pamantului? Sau niste matrici, geometrii, etc.? Prin ce spatii am trecut in tot acest timp? Trebuie sa pun cap la cap o multime de simboluri ce mi-au aparut in toata calatoria aceasta, care nu mi-au fost deloc straine, pentru ca nu este prima data cand le-am vazut. Trebuie sa analizez cand le-am mai vazut si in legatura cu care evenimente. La inceputul calatoriei, inainte de a intra, se vedeau mereu in zare doi cilindri care se invart in sensuri inverse de rotatie unul fata de altul. Ne imaginam ca ce intra intre ei, iese pe partea cealalta plat. Acum, la iesire, sunt din nou pe fundal acesti doi cilindri, sau poate altii doi, dar care arata la fel ca cei de la intrare. Ce stiu la acesta ora este urmatorul lucru: cilindrii acestia nu apar decat la trecerile dintre Universuri. Daca cu adevarat ne-am mutat in alt Univers in aceste sase zile, vom afla intr-un viitor apropiat.


Toate cele bune!



9 comentarii:

  1. Salutări Copilului Pământ!

    Mamă, of dulce mamă
    Sper ca n-ai plecat de teamă
    Ci curajul tău te-a pus
    Copilul să vină presus

    Mai presus de noi de toți
    Să nu mai existe hoți
    Nici cocoți, nici idioți

    Ci ca frați să ne unim
    Surorile să le iubim
    Copilul sa fie stea
    Frumos ca dragostea

    domnul Anonim

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Mihaela,să știi că eu sunt un boboc la tine pe blog, am realizat cât de mici suntem în acest univers, am avut parte în noaptea de 4 spre 5 aprilie de ceva care pe mine m a șocat, poate asta era și scopul, eram între starea de treaz și cea de a adormi, când cineva sau ceva m a lovit efectiv cu capul în frunte, parcă eram în mijlocul unei batalii, nu înțelegeam ce se întâmplă, era ca un asalt al răului,am început să mă rog în sufletul meu și deodată totul s-a liniștit brusc asa cum a venit. A-și dori să ți scriu personal dacă îmi permiți. Mu

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare subtierea voalului dintre lumi sa fie motivul pentru care unul simte ca s a trezit din morti in toiul noptii, altul ca a primit un cap in frunte? Cred ca unii lupta pe viata si pe moarte prin tufisurile astralului iar altii se lauda pe pamant cu mari realizari si meditatii spectaculoase. Tu ce simti Mihaela despre aceste trairi lucide ale persoanelor care au taria sa le impartaseasca pe blog? Multumim! Tu cum te mai simti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze dar pentru aceasta intrebare nu ai nici o parere?

      Ștergere
    2. Scuze, se mai intampla sa public comentarii fara a si raspunde chiar atunci cand le public, cu gandul ca o fac mai tarziu, cand am mai mult timp la dispozitie. Dezavantajul este insa ca pot omite a da anumite raspunsuri cum este si in aceasta situatie. Ce pot sa iti spun? Trairi din acestea lucide exista de cand lumea, nu este nici special, nici nou acest aspect. Poate in aceste timpuri a mai crescut numarul celor ce au astfel de experiente. Ele arata exact ceea ce la un moment dat ar trebui sa priceapa tot omul, ca granitele fiintei lui nu se limiteaza la granitele corpului fizic nici pe departe, ca ce se vede cu ochii fizici este infim pe langa ceea ce nu se vede si ca desi multi cred ca le stiu pe toate, daca si-ar permite o deschidere pe acest sector spiritual si ar inainta pe calea cunoasterii adevarate a Creatiei, si-ar da seama in scurt timp ca de fapt nu stiu mai nimic.

      Multumesc frumos pentru intrebarea finala. Sunt bine. Daca in acea seara nu mi-a fost, nu e nimic neobisnuit cu acest aspect. S-a intamplat asa de sute de ori pana acum. Nu am spus respectivul lucru decat pentru a justifica ca nu pot scrie prea multe. Am facut o promisiune la inceput ca voi scrie in fiecare zi din cele 6 si trebuia sa o onorez. Daca nu promiteam astfel, in mod sigur nu as fi publicat ceva in acea seara.

      Ștergere
  4. Aceste manifestări bruște ne dezvăluie entități nervoase şi iritate de schimbările care se efectuează, și se transmit acești nervi pe toate canalele prin diverse blocaje etc... Dacă nu merge ceva nu insistați, să avem rabdare.
    Ca să adaug și eu exemple, care simt ca ne unesc ca oameni si nu ne dezbina ca si stirile de la TV: azi m-au pus la job să caut o greșeala care nu există, dar nici ei nu știau că nu e greșit. Apoi in pauza am observat ca nu mai pot da like pe instagram, sunt blocate toate. Am renunțat, e aplicatioa lor si nu stiu ce vor sa faca. Apoi nu am putut accesa contul meu de emag decât dacă schimb parola. Dar am blocat posibilitate pentru 24 ore fara sa fac nimic. Am comandat online de la Kaufland și curierul m-a certat. Am comandat pâine online, a venit curieru am platit cu cardul, dar POS-ul său afișa deconectat. I-am dat 50 lei, dar după 10 minute a venit inapoi ca s-a incasat pe POS. Fain! Un om corect! Și nu am scris tot ca unele sunt prea urate sa le scriu aici, dar toate azi.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://twitter.com/schumannbot/status/1247705739730268160
    Rezonanta magnetica a Pamantului vibreaza cu aceeasi frecventa pe care o au ritmul inimii noastre si undele noastre cerebrale.
    Ei au concluzionat că există o relaţie directă între accelerarea ritmului acesteia şi percepţia omului conform căreia timpul trece mai repede.
    In poza zile de azi se vede ca in 6 aprilie ora 8 apare o banda alba de sus pana jos.
    Oare ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si in dreptul orei 3,tot in data de 06 aprilie apare aceeasi banda alba...

      Ștergere