P1 - INTELEGERE SI CAUZE DE INGRADIRE
PASI CATRE LIBERTATE – PARTEA I
INTELEGERE SI CAUZE DE INGRADIRE


Dragi cititori,

        
Pe parcursul anilor, de cand este functional acest blog, au fost primite de Sus multiple informatii ce ne pot ajuta pe calea eliberarii si cresterii noastre spirituale. Ele au fost publicate la momentul primirii lor, din care cauza, pentru o persoana care a descoperit blogul de curand sau care urmeaza sa se intersecteze cu el in viitor, este destul de dificil sa le gaseasca, pentru ca aceasta ar insemna sa isi petreaca multe zeci de ore cautand prin el.
De aceea, este conceput acest material, ca parte a unui instrument mijlocitor intre cititor si toate informatiile de interes, ce sunt in legatura cu tema specificata in titlu. El este publicat si ca articol dar si ca pagina atasata in bara superioara a blogului, astfel incat sa poata fi accesata in orice moment cu usurinta.
In general, omul este de fapt … un om-masina. Atata timp cat el raspunde tot timpul la niste apasari de butoane din exterior, omul nu poate fi considerat om-om, ci om-masina. El isi schimba imediat functionalitatea si actiunea in momentul in care cineva sau ceva din exterior se intersecteaza cumva cu realitatea lui. Omul-masina nu are nici o responsabilitate fata de toate cele ce i se intampla, pentru ca tot timpul, altcineva din exterior, care apasa pe butoane, este perceput de el ca si vinovat.
Calea de autotransformare, de la statutul de om-masina la statutul de om-om, este lunga si anevoioasa. Ea presupune multa truda spirituala si multiple constientizari care intr-un final il vor duce pe om la intelegerea ca nimic, dar absolut nimic, nu i se intampla in mod gratuit. Totul respecta legile cosmice si principiul cauza-efect. Abia atunci omul isi poate urma tintit drumul sau si nu mai reactioneaza la comenzi exterioare, chiar daca in continuare vor exista apasari de butoane.
Legile acestea cosmice sunt concepute pe niveluri diferite de creatie si vibratie. Cu cat nivelul este mai aproape de Dumnezeu cu atat sunt mai putine legi. De aceea, omul trebuie sa constientizeze ca atata timp cat este intrupat la nivelul planetei Pamant, ea fiind in a 3-a dimensiune, exista obligatia de a se respecta un numar X de legi. Cine nu vrea sa se supuna numarului X de legi si isi doreste sa fie raspunzator la un numar mai mic de legi cosmice decat acesta, trebuie sa isi creasca vibratia personala. Nu exista alta cale ca sa iesi de sub aceste legi, la nivelul unei planete anume, pe parcursul unei intrupari. Sunt ca niste reguli ale unui joc pe care nici Dumnezeu nu le poate incalca, pentru ca aceasta ar insemna injustitie divina. Nu ai cum sa faci o interventie si sa aduci pe aceeasi treapta pe cel curat la suflet si la inima, cu cel manjit pana dincolo de cap. Ar fi o inechitate, iar Dumnezeu, expresie a iubirii infinite atat pentru cel curat cat si pentru cel pacatos, totusi … nu poate fi nedrept.
De asemeni, tot circula o zicala care suna cam asa: un zbor de fluture ce se produce in Japonia poate genera un ditamai uraganul in America. Se intampla asta pentru ca orice cauza produce un efect, iar acel efect devine o cauza pentru un alt efect, si tot asa.
La fel se judeca lucrurile si pe axa timpului: un zbor de fluture produs acum un milion de ani in urma de vreo intrupare a Spiritului nostru poate produce un ditamai uraganul la acest moment temporal, in mijlocul caruia ne aflam chiar noi. Aceasta inseamna ca suntem RESPONSABILI de existenta acestui uragan. Daca nu exista acea infima miscare a fluturelui acum un milion de ani, nici acest uragan nu s-ar manifesta acum. Am percepe o linie temporala complet diferita in care nici fâlfâitul aripilor unui fluture si nici uraganul nu se gasesc scrise.
Ar fi minunat daca am putea intelege faptul ca daca planeta aceasta se afla sub controlul masiv al multor civilizatii extraterestre neprietene, noi, cei ce suntem acum intrupati la nivelul acestei planete, suntem personaje ce suntem responsabile pentru caderea in intuneric a acestor civilizatii controloare, prin prisma unor actiuni anume, facute nu se stie cand, cum si unde.
In mod sigur, una dintre cele X legi carora se supune planeta noastra este si aceasta ca se permite sa fie controlata, chiar si de niste fiinte care nu cunosc iubirea. Suntem insa aproape de a iesi de sub aripa acestei legi, tocmai pentru ca planeta isi creste vibratia. Faptul ca suntem intrupati aici arata ca exista un drept pe care controlorii il au asupra noastra. Altfel, nu am veni niciodata la intrupare pe o astfel de planeta, cu asemenea legi cosmice. Este logic.
Fiind la nivel de oameni-masini, este limpede ca pentru a gasi drumul catre statutul de oameni-oameni, este necesar mai intai sa intelegem cum functioneaza masina-om, sa-i intelegem mecanismele.

1.  Mai intai trebuie sa intelegem cat de cat cine sau ce suntem noi, gandindu-ne aici la natura noastra superioara. Pentru aceasta recomand urmatoarele linkuri:


2.   Dupa aceea, trebuie sa avem o anumita intelegere legata de ADN, ca si suport informational al masinii-om. ADN-ul este o structura extrem de complexa pentru care, la cel mai inalt nivel de cercetare in domeniu, inca mai este loc de multe descoperiri.


3. Exista de asemeni doua articole ce ofera cunoastere legata de structura energetica a fiintei umane. Va rog sa fie retinut faptul ca ceea ce se stie in acest domeniu, la nivel general, este mult prea putin pe langa ce exista de fapt, iar legat de cunoasterea referitoare la 22 de corpuri de lumina, din comunicarile celeste am aflat ca exista anumite erori in aceasta informatie. Ea trebuie deci retinuta ca idee si nu asimilata ca adevar absolut.4. Intelegand cine suntem si modul in care sunt interconectate informational diferitele intrupari ale aceluiasi Spirit, putem constientiza ca orice actiune ce se constituie in cauza generatoare de dezechilibru, formand binecunoscuta karma, facuta de o anumita intrupare, poate fi stearsa prin angajament in contractul de intrupare, de o alta intrupare viitoare, generandu-se astfel restabilirea echilibrului pierdut. Se numeste aceasta plata karmica.

In cazul in care o persoana are de rezolvat o plata karmica se pot manifesta in cazul sau, in functie de greutatea karmei, unul, mai multe, sau chiar toate aspectele specificate in lista de mai jos:
-   Persoana este inconjurata de sapte paravane electromagnetice karmice (scuturi, dar cu folosirea acestui cuvant nu in sensul de asigurare a apararii ci in sensul de zid dincolo de care nu se poate trece) care obtureaza lumina, tocmai pentru a face posibila manifestarea suferintei care sa duca la ispasirea karmei. Pentru a se obtine dizolvarea celor sapte scuturi trebuie sa se obtina iertarea din partea Sfintei Treimi, pentru faptele gresite ce fac obiectul karmei. De aceea, anumite tehnici legate de sisteme automate sau aparate divine despre care vom vorbi in a doua parte, la unele persoane nu functioneaza, pana ce nu are loc eliberarea din ingradirea acestor scuturi.
-    Persoana are Sinele superior atmic legat. Scriam in articolul referitor la reintrupare ca Sinele superior atmic raportat la Spirit poate fi perceput ca aura energetica raportata la corpul fizic. Este stiut faptul ca anumite culori ale aurei confera anumite directii ce le urmeaza in viata, respectiva persoana. Culoarea aurei este cea care arata daca poti fi un bun vindecator, un bun profesor, un bun reprezentant al justitiei, un om orientat catre arta, un om orientat catre filosofie, un om orientat catre latura tehnica, etc. La fel este si cu Sinele superior atmic. Este acea energie care ii confera individului anumite capacitati si directii. A fi Sinele superior atmic legat echivaleaza cu prinderea intr-o forma de captivitate a unei parti mai mici sau mai mari din aceasta energie.
-        Persoana are sufletul legat de sfera intunericului printr-un pachet de pacturi facute cu intunericul in diferite existente, in scopul de a primi un ajutor de un anumit fel.
-        Persoana are sufletul legat de sfera intunericului printr-un pachet de blesteme si programe de magie neagra, care sunt inscrise informational in ADN precum niste programe de tip virus. Blestemele si magiile inscrise in ADN nu trebuie vazute ca niste programe cu care persoana in cauza s-a “procopsit” pe nedrept. Ele sunt un fel de pedeapsa care vine ca urmare a propriilor sale fapte din acea existenta sau din alte existente anterioare. Ele sunt niste efecte ale unor cauze primordiale care stau in curtea Spiritului respectivei persoane, cei din exterior reprezentand doar instrumente prin care aceste efecte se pot manifesta. Cu alte cuvinte, sa nu aratam cu degetul catre o persoana care emite blesteme la adresa noastra sau catre o persoana care ne face magie neagra, considerandu-le vinovate pentru cele ce ni se intampla noua, pentru ca de fapt, acele persoane pot fi afectate de niste lucruri pe care si intrupari ale noastre anterioare le-au facut lor in alte existente.
-         Persoana are sufletul legat de sfera intunericului prin unul sau mai multe blesteme de neam. Este important sa fie inteles faptul ca daca cineva comite o fapta impotriva Vietii, cu toate atributele ei, se fac pentru aceasta doua feluri de plati: plata pe sapte sau pe noua generatii viitoare, la nivelul arborelui genealogic, de catre diverse persoane ce se intrupeaza in respectiva familie si plata ce se face de catre respectiva intrupare ce a comis greseala sau de catre intrupari viitoare ale ei, daca nu a reusit sa plateasca ea in totalitate pentru greseala comisa, pana la sfarsitul vietii sale. Blestemul de neam nefiind o informatie personala, nu este inscris in ADN, ci apare in structurile energetice sub forma unei carti de blestem. Orice persoana care se intrupeaza in cadrul unei familii cu blestem de neam de o anumita natura, are in mod sigur in ADN-ul sau inscris unul sau mai multe blesteme personale, exact de aceeasi natura. De exemplu, daca un stramos de-al nostru a comis o crima, calcand in picioare iubirea, familia sa se alege cu blestem de neam pe sapte sau noua generatii (daca fapta atarna mai greu), avand legatura cu iubirea. Toate persoanele ce se intrupeaza in acea familie, generatie cu generatie, au aceasta caracteristica personala: poarta in ADN-ul lor unul sau mai multe blesteme personale, ce s-au inscris ca urmare a unor fapte rele comise in intruparile anterioare, impotriva iubirii. Toate aceste persoane vin sa invete lectia iubirii.
-         Persoana are ADN-ul distorsionat din punct de vedere geometric. Aceasta inseamna ca ADN-ul nu mai arata ca un snur cu doua catene, impletite frumos in spirala una cu alta, cum este snurul de martisor, ci este ca un lant cu zale sau pe alocuri ca o rufa rasucita de multe ori in scopul de a fi stoarsa. Aceste distorsiuni ale ADN-ului, sau insertiile de componente straine fata de structura sa normala, sunt lucruri care obtureaza alimentarea corecta cu lumina a ADN-ului si implicit a celulei, deoarece exista formatiune ADN in nucleul fiecarei celule din organism. Mai multe detalii legate de acest aspect si de efectele pe care le aduce dupa sine au fost explicate in emisiunea facuta la Piatra Neamt, in luna noiembrie 2017, linkul care ea fiind specificat mai sus.
-         Persoana are implanturi in structurile energetice sau in ADN, care prin functionalitatea lor, obtureaza capacitati, conduc catre inselaciune, aduc boala si se opun in general evolutiei si cresterii spirituale. Aceste implanturi sunt niste efecte ale unor cauze ce tin de blesteme, magii negre, memorii, emotii, etc. Stiu ca exista anumite tehnici prin care aceste implanturi pot fi scoase, fara abordarea cauzelor spirituale. De asemeni, persoanei respective ii poate fi ridicata in mod artificial vibratia, uneori, printr-o simpla intentie. Cand insa persoana se va indeparta de terapeut, cordoanele ce pleaca de la ea catre intuneric, ca urmare a faptului ca in interior exista in continuare cauzele  ce sustin acele cordoane, vor absobi gradual plusul de lumina castigat, generand scaderea vibratiei incetul cu incetul, astfel incat, la un moment dat, persoana ajunge din nou intr-un anumit interval de frecvente ce permit montarea unor noi implanturi, poate mult mai sofisticate decat cele initiale. Drept urmare, personal consider ca nu poate exista reala eliberare din manifestarea unor astfel de efecte, fara a exista mai intai constientizarea si transmutarea cauzelor ce le-a produs.
-       Persoana are sufletul legat de intuneric, chiar daca este obtinuta iertarea din partea Sfintei Treimi pentru anumite fapte rele, prin intermediul tuturor emotiilor si memoriilor de suferinta, necuratate si netransmutate, care deseori, puse caramida cu caramida, pot crea in interior adevarate inchisori pentru suflet. Aici intervine lucrul cu sine, observarea si constientizarea comportamentului sau si ale celor din jur, observarea, constientizarea si transmutarea greselilor, emotiilor negative, memoriilor negative, credintelor negative sau limitative, etc. Asta nu se poate face decat prin cercetare si acumulare de cunoastere, indiferent ce cale este aleasa pentru aceasta: cursuri spirituale, consultanta primita de la oameni care au inteles deja aceste mecanisme, citire de carti si materiale in domeniu. Aceasta este o munca de durata, iar rezultatele ei se astern incetul cu incetul. Ele nu pot veni de pe o zi pe alta. Atunci cand folosesc cuvantul intuneric, ma refer atat la intunericul direct conectat la o persoana, ce se manifesta prin entitati fara corpuri fizice, cat si la intunericul indirect, in care entitatile fara corpuri fizice se manifesta prin intermediul altor fiinte umane sau non-umane reprezentate deseori prin indivizi apartinand unor civilizatii controloare, ce au corpuri fizice, si care sunt in contact direct cu persoana in cauza.
-  Persoana are sufletul ciuntit, puterea ciuntita si multe alte componente ale fiintei sale sunt ciuntite, pentru ca parti mai mici sau mai mari din toate acestea se afla imprastiate prin alte zone si nu sunt la ele acasa. Daca de pilda intre doi oameni exista o relatie de iubire, iar ea se intrerupe la un moment dat, ar fi bine ca dupa aceea fiecare sa faca o cerere de recuperare a partilor de suflet ce s-au dus si s-au atasat sufletului celuilalt, pentru ca intr-o relatie de iubire lucrul acesta chiar se intampla. Este valabil acest aspect si atunci cand pierdem pe cineva drag. Sa dam drumul partilor sufletelor ce sunt atasate la noi si nu ne apartin, iar noi sa cerem sa le recuperam pe ale noastre, ca si noi sa fim cat mai aproape de ceea ce inseamna intreg. La fel se gandeste situatia si pentru parti de alta natura.
-  Persoana are paraziti, fizici sau energetici, care au ajuns sa convietuiasca impreuna cu ea, din pricina tuturor cauzelor enumerate mai sus si altele dincolo de acestea. Daca acele cauze nu ar exista, parazitii nu ar avea acces. Aceste civilizatii de paraziti au o inteligenta proprie, ce interfereaza foarte mult constiinta si mai ales vointa persoanei cu care convietuiesc. Chiar daca persoana cunoaste multe actiuni pe care le poate intreprinde pentru a se ajuta pe sine, totusi, nu ii vine sa le porneasca. Exista niste forte ce ii suprima pur si simplu vointa, cand vine vorba de a face ceva pe acest fagas. Deseori, una dintre aceste forte este reprezentata exact de acesti paraziti.

La toate acestea se adauga misiunile, pentru care s-a luat angajamentul in aceasta intrupare, sa fie implinite. Existenta acestor misiuni de implinit reprezinta un aspect independent de platile karmice. Au misiuni si cei care si-au ispasit karma dar si cei care mai au de facut plati. Pentru cei care au de platit karma, insasi implinirea unor astfel de msiuni este un mijloc de diminuare a ei. Implinirea acestor misiuni este insa o lupta. Nu se intampla cu usurinta. Vor exista tot timpul forte ce se vor opune. Misiunile nu trebuie neaparat sa fie palpabile la nivelul constient, deoarece in mare parte ele sunt conduse de Supraconstient sau de Subconstient. Cateva dintre manifestarile acestor contra-actiuni, avand ca tinta principala scaderea vibratiei persoanei, astfel incat ea sa nu isi poata duce la bun sfarsit misiunile, sunt urmatoarele:
-  Persoana poate fi inconjurata periodic de anumite paravane (scuturi) de natura tehnica, in sens blocator, facute de civilizatii controloare.
-         Persoana poate sa fie posedata periodic cu fiare de tip entitati sau de tip soft-virus, insa efectele sunt similare in ambele cazuri.
-      Se deschid la nivelul persoanei diferite porti de intrare in tunele ale timpului ce conduc in zone de energie de foarte joasa vibratie.

Vom vedea in a doua parte ca dezlegarea unei persoane este un proces ce se desfasoara in stransa legatura cu implinirea misiunilor. Daca persoana isi propune sa urmeze niste pasi ai dezlegarii acum, dar in egala masura ea se afla in posesia unor instrumente energetice extrem de pretioase pe care  la nivel subconstient sau supraconstient le apara poate cu pretul vietii, iar pentru acestea va veni vremea folosirii intr-o lucrare abia peste doi ani sa spunem, se vor incurca toate cararile si vor aparea multiple amanari, astfel incat, persoana respectiva sa nu isi poata obtine dezlegarea mai devreme de doi ani. Captivitatea sa si tinerea in eventuale scuturi karmice este o modalitate de camuflare a acelor instrumente, iar pe de alta parte, nici nu se poate ridica vibratia prea tare astfel incat ele sa se activeze inainte de vreme. Este o logica in toata povestea aceasta, pe care cei ce isi doresc eliberarea si dezlegarea trebuie sa o constientizeze. Cum s-ar spune: toate la timpul lor.
Nu in ultimul rand, natura superioara a persoanei reprezentata prin Sinele superior si Spiritul ei, merge sa faca diverse treburi prin taramul intunericului non-fizic, sau pe planete de joasa vibratie ale unor civilizatii controloare, in scopul de a servi Lumina. Este evident ca pe masura cresterii spirituale, persoana simte mai intens si mai profund legaturile cu natura sa superioara. Iar daca aceasta se desfasoara prin intuneric spre a implini tot felul de treburi grele, persoana de aici se simte rau si poate percepe cu usurinta totul ca pe un atac energetic. Nu am scris o singura data ca in aceste timpuri, mai degraba ne ducem noi peste intuneric ca sa facem tot felul de rezolvari, si nu intunericul vine peste noi. Sa constientizam bine acest lucru!

A doua parte a acestui material este cea in care vor fi date trimiteri catre diferitele metode ce au fost revelate de-a lungul timpului, ce pot fi folosite ca instrumente in scopul rezolvarii multor probleme ce au fost specificate in aceasta prima parte.
Atat aceasta prima parte cat si a doua parte pot sa primeasca adaugiri, daca se va constata ca ceva important a fost uitat sau atunci cand informatii noi vor fi aflate. Asa cum am spus mai sus, noi inca stim prea putine despre fiinta noastra si tot timpul este deschisa calea pentru a descoperi noi informatii. Necunoasterea lor este motivul pentru care in general, in procesele de eliberare si de vindecare, va exista permanent un procent de 10-20% de oameni care opun rezistenta, in sensul ca in cazul lor, toate metodele specificate nu vor reusi sa le rezolve in totalitate problemele. Se intampla asta deoarece pe langa toate aceste dezechilibre generale si cunoscute, ei mai au unele generate de cauze ce se situeaza in sfera necunoscutului la acest moment. Credinta si ridicarea vibratiei ne ajuta pe toti sa accesam parti noi ale cunoasterii ce vor conduce in mod categoric la diminuarea acestui procent.Toate cele bune!

8 comentarii:

 1. Cam greu sa scrii intr-o caseta de 10 cm pe 4 cm. Asa cum aici sunt dezvaluite toate aceste tipuri de modalitati de accesare/ingreunare a tampitilor ce vin din iubire coplesitoare aici sa faca misiuni umanitare, plini de compasiune fata de cei micuti, ei cu regret spun ca si intunecatii stiu toate acestea si in plus ceea ce din pudoare divina ne este ascuns noua tampitilor prea mult asteptati de intunecati sa trecem prin procesul de tampitizare efectuat sarguincios de "bunul dumnezeu", proces ce ne aduce pe tava direct lor. Asa ca dp ce ma regasii in totalitate in toate smekeriile intunericului bagata asa cum explica aici autoarea blogului, va spun ca uite ma las de credinta in vre-un mnezau imbarligator ce isi separa lumina de intunericul propriu, apoi face fii, dar puterea cea tare si multa o detin fii de intuneric, asti de lumina-s copii palide a celor de intuneric, muult mai solidari, bine organizati, iar pisaciosii de fii de lumina disparati, mai mare rusinea tatalui lor. asa ca in lipsa de fii pe care sa se poata baza ne drogheaza pe noi cei mici sa venim sa facem misiuni de lumina in loc nesigur pt fiintele noastre unde ne asteapta capcanele celor devoti intunecatilor ce au cui pasa karmele lor, mie una, mamei, tatii, bunicilor, strabunicilor.Participa si popii, iar ce grozavii fac ei pt impostorii regali, iti fac parul maciuca. Blesteme infiorAtoare, nu stie un tigan sa blesteme ca popa, dar sa iti faca apoi in piramide ritualuri... si marele invatator fu Lucifer imputernicit de demonii dati lui de Shiva. Au si ajutor in trup, tiganii ce ei conduc planeta, ei imi marturisesc ca asta fac, doar ca inca nu au destui la scoli superioAre. Numai cu minciuna si transfert asupra realilor lideri, apoi mai e ceva, spiritul meu doarme intr-un soi de somn hipnotic, eu m-am perceput la orizontala, grea de minte, dormind pe nori, maare, dincolo de angelic spre dumnezeesc, totusi scoasa din context si fara constiinta proprie, fuunctionam cum cereau unii prin constiinta lor, prin ce voiau ei interesati sa vad, nicio vointa proprie, nici discernamant in mine, doar o urma din el somnolenta domina, asta ca ei sa ma poata folosi cand pot/stiu/vor. asa ca fui pusa de clinton hilary sa ii ating coada-dezvoltata prin sex cu demoni si ea picasub energia mea, cred ca am preluat karma ei

  RăspundețiȘtergere
 2. Si asta pt ca discutiile in astral cu Hilary erau amicale, ea venea la mn, nu eu la ea, eu setata sa fiu inimoasa si buna, ei imi arata obrazul uman, caci au abilitatea asta ca sa poata fi suportabili, apoi te inseala artistic caci tu esti ce e in gusa si in capusa plus programe de iubire si consideratie si... amabilitate. Si preiei chiar consiliind dar nu esti lasat nici sa intelegi, nici sa stii, nici sa decizi daca tu vrei sa faci consiliere ca sa te incarci. Functionezi pe pilot automat si te acceseaza cine plateste taxa cui te administreaza, iar cunoastere au cei din serviciile secrete ruse ce au creat 27 de institute de cercetare ezoterica, ce au contact cu civilizatiile controloare,cu demonii, cu tot si ii si studiaza ce le place si ce nu. Asa ca cel mai puternic om din lume este la rusi, e patriarhul, el detine cunoasterea maxima impreuna cu Marea Maga a Magiei Negre, Ana numita regina ce fu instruita de Lucifer preaimputernicit de Shiva ce si el deraiaza sub forta demonilor din desprinderile de inceput, deci oricata forta avu Isus, nu facu fata, Shiva la fel, cam asta nu ni se spune ca am parasi ineficienta Lumina, sau am deveni neutri, sunt si din acesti in univers, scarbiti de jocul dureros dintre factiunile lui nus care mnezau.Stiu ca a reusit sa raneasca urat si profund, incat a distrus iubirea pt el.

  RăspundețiȘtergere
 3. Si opera distrugerii iubirii pt el din mine e completa, nus cine a vrut, cert e ca a reusit si imi vine sa admit ca este calea sa ma recuperez si consider pe mine, nu are cine s-o faca in locul meu, iar de eu ma las unt moale pe painea altora, fraieri ar fi sa nu ma unga asti trufanda pe pita lor. Problema este cine a realizat grupul de abuzatori ai semintelor stelare? acest grup are acces la cunoastere avansata ce nu li se cuvine intrucat ea se cuvine strict cui are un nivel de constiinta ultra inalt, cum as fi eu cu o varsta a sufletului intre 4 si 5 miliarde ani terestri, ce este varsta galaxiei, dar ajung tinuta in stare de staza hipnotica, ineficientizata si controlata de curvele secu, pardon de sefa curvelor ce e serva in lucrari de vrajitorie si joasa si inalta pt una Ana ce era instructoarea ei pe mg ng dar si a celei ce o ucise pe mama iar tara e jefuita generational. stiu ca ne omoara cand vor, cum vor, ca pe mine si pe tata ne tin in viata doar pt a ne fura dreptul la bani ce atunci cand ne omorara la varste fragede in alte vieti le lipsi,caci pt vrajitorie nu capeti drepturi incomensurabile la prosperitate ca atunci cand te sacrifici pt a fi lider devot unui popor. De acolo vine parga mea dp care umbla toti, fura ce nu am consumat si acumulat pt epoci in care sa imi poata permite si mie nivelul civilizational al umanitatii sa ma relaxez, insa atunci au inceput mortile la 6-8 ani. Dar mnezaucul planetar nu vazu nica secole, poate l-o fi deranjat in aranjamente-i gretoase ravna mea pt multimi necajite si imi plateste acum polita asta, sa fiu jefuita de vrajitoare si impostori regali pt ravna mea, vad ca se aplica principiul calului care trage, insa nu e lasat sa crape in datorii cum fac derbedeii de azi, dar ce sa-i faci, de la cap se impute pestele, si nenorocirea tot de Sus este ca origine.

  RăspundețiȘtergere
 4. Cu Parsivitatea Sa pe post de locco sef, fu usor sa imi tot transfere karmele favoritilor Lui inca in timp ce eram foetus in pantec matern. atunci stiam ca nu voi putea realiza misiunea, dar cine poate scapa de Marea Maga, specializata de Lucifer? De la ea imi fura transferate, blestemat fie mnezaul lui Lucifer, am o durere cauzata de pricopsirea mea cu scarboseniile altora ca numai blestemul o poate scoate, ea sta in mn in locul sufletului meu, si are nevoie de alinare. Dumnezeu n-are timp, iar blestemul din suflet emis e singura cale de a scapa de ea, cu stupoare constat ca alina. Nu stiam. Nu stiu daca e a mea starea asta, eu nu-mi apartin, sunt sclava ei pun si iau ce vor cand vor nu ii opreste nimeni niciodta, ei nu respecta legea pt ca nu este activa deloc Pronia Divina, ea e compusa din popi ce-s cumparati sau aserviti cui e pe val... asa ca unica sansa e sa pleci de aici, blestemata fie capcana iubirii ce ne-a adus aici. defapt cred ca e un mecanism ce ne pune in protapul partii intunecate, muult mai puternice ca cea din Lumina a nus carui mnezau ce ne pacaleste defapt. Oare de ce am fost creati? In minciuna astui divizat in umbra sa si lumina-i nu parem a fi fiinte minunat create, ast divizat e atat de pervers incat si-a inselat/tradat si fiul de Lumina ce este creatorul omului, si acesta e fraierul fratilor intunecati pt ca isi da din el parti ca noi sa avem suflet. Si furam si stricati expre ca sa ajunga la scanteia aceea ce e extrem de puternica incat folosita ca combustibil in astronavele oricui face minuni, nu e de mirare ca vrea sa isi ia inapoi partile. bine face sa ii dezvete, ce or sa faca fara cretineii lu` tata?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Romanitza, tu revii dupa o perioada mai lunga de absenta pe acest blog. Din cate imi amintesc, despartirea de mine si de blogul acesta nu a fost tocmai cordiala. M-ai facut un pic albie de porci la acea vreme. Iti spun sincer ca nu inteleg de ce aceasta revenire. Citind primele comentarii pe care le-ai expus de cand ai revenit, am gandit ca a aparut vreo schimbare. Insa constat cu amaraciune ca folosesti in continuare acelasi limbaj care mie una imi provoaca o stare de sila la propriu. De ce oare nu iti poti expune niste pareri si fara sa folosesti toti termenii acestia si fara a lua in deradere Numele lui Dumnezeu? Sau daca tot simti nevoia sa o faci, de ce nu iti faci un blog propriu? Nu te costa nimic. Ar fi mult mai simplu si pentru tine si pentru mine.

   Tu esti atat de plina de ura incat pur si simplu nu mai exista discernamantul unde este linia de demarcatie intre adevar si fals. La Dumnezeu cel Adevarat nu ajungi decat cu iubirea. Altfel, nu ai cum sa iI simti Prezenta in veci. Nici in tine, nici in afara ta. Iar daca tu nu mai poti sa iL simti, asta nu inseamna ca altii nu pot. Am si eu credinta ca exista o reprezentare a intunericului care s-a afisat ca Dumnezeu mii si mii de ani si i-a pacalit pe multi. Dar a-l amesteca pe acesta cu Adevaratul Dumnezeu si facand din asta o shaorma cu de toate, este un pic cam prea departe.

   Cu parere de rau, insa daca mai expui comentarii in care sa nu formulezi clar la ce Dumnezeu te referi, sau daca pur si simplu nu mai ai un Dumnezeu in care sa crezi si vei lua in continuare in deradere Numele Sau sub orice forma, eu voi fi nevoita sa nu le mai fac publice si e pacat de timpul tau.

   Ștergere
 5. Pe planeta asta cunoasterea a ajuns sa fie data conditionat, celor ce-s dispusi sa faca faradelegi dp ce o capata. Iar imi aduc aminte de proverb :de la cap se impute pestele. Ce cauta omenirea in slujba unor fi semizei? Dc tiganii sunt tinuti la curent cu realitatea aceasta si cum" bate vantul" pe planeta, iar romanii nu? Dc au ajuns inferiori romanii tiganilor incat tiganii au devenit liferii lor? Dc se pot intigani liderii si innobila tiganii ce oricum doar vor fura un popor intreg? Ce cauta tiganii in institutiile de conducere ale poporului roman? Dc li se permise de iliescu acces la cunoastere avansata cum ar fi sa stie sa se dedubleze pt a intra in romani unde sa mance, lase mazga cum nu se spala ei pe dinti, sudorile lor in fiintele romanilor, toxinele si racelile lor? Ce Pronie Dumnezeiaasca e asta ce nu vede, nu poate pedepsi abuzurile tiganoilor nespalati ce pun hara si pacatele lor in cei ce nu se pot apara caci nu si-au luat drac sa ii apere? Ce rost are o planeta cu atatea abuzuri? Ce cauta aici atatia fii de-ai lui Lucifer intrupati? Adica de ce-s asa multi tigani din casta Paria de care se feresc si indienii cu multa cunoastere, dc pe ei brahmanii lor ii putura ajuta sa nu se umple de paraziti, iar popii nostri baga lumina in ei si ni-i prezinta ca ingeri? Ingeri insecte? Dementul acela era greco si trecuse la ortodocsi. Tot cu insecte aurii fac bine vrajitoarele adica ii seteaza si ti-i introduce tie, incepuse una si iute fu oprita de sefa curvelor, om politic, nu dau nume sa nu dispara blogul.

  RăspundețiȘtergere
 6. De ce e cea mai slaba religie cea crestina? Mai e o ramura ce fu si mai proasta ocrotitoare Martorii lui Iehova, complet si total ineficienta cand se confrunta cu stiinta de mare maga a Anei de Majordom, educata secole in vrajitorie, cu minte fara valul uitarii intre intrupari, in viata de dupa viata, si asa e o mare vrajitoare ce nu are leac. Transfera pe familia noastra blestemul ei? Al ei ca ea trebuia sa il poarte. La ce le folosi credinta in Isus si Dumnezeu atunci? La nimic, ea reusi, ei au luat-o in locul ei pe spinare; avea doar 40 de ani de trait tipa rea, dar a trecut si peste ast obstacol, a reusit sa o determine pe mama sa se ofere sa moara ea in locul meu, dar conditionat. Asa ca isi prelungi viata. Pt asta o droga pe mama, dar unde-i fu Mnezaul mamii? Ei, aici nu face fata, aici doar vrajitorii serviciilor secrete fac fata ei au controlul, daca eu sunt elohim, dar ma abuzeaza o tiganca ce e mic cenusiu cu nivel de constiinta 1D oricat fura din mine si a jefuit intreg poporul acesta, cui foloseste sa vina ingeri elohimi aici? Numai creatiilor de intuneric, dar ei sunt uniti, noi disparati in inferioritate.

  RăspundețiȘtergere
 7. Sunt onorată că am ajuns la ac informatii pertinente...unele le cunosc..iar altele mi- au produs emoții la nivel subtil.

  RăspundețiȘtergere