miercuri, 1 aprilie 2020

ZIUA I



ZIUA I


Dragii mei,


Mi-am propus ca in fiecare din aceste 6 zile sa fac o scurta informare avand la baza perceptiile pe care le am in tot acest timp. Sper sa fie posibil, sa nu apara lucruri neprevazute.

Ziua I

·     Inca de la inceputul zilei (orele 0:00), pare ca o pornire intr-o calatorie. Intram in asta dupa agresiuni mari ale Soarelui negru, desfasurate aseara.
·     Am luat legatura cu multi prieteni. Cu totii auzim in mod continuu un zgomot identic cu al unor motoare silentioase. Parca am merge cu o nava. Personal, inchizand ochii, vad ca in filme, ca si cum am zbura cu mare viteza printre stele. Uneori insa, calatoria nu mai pare in spatiu, ci in timp.
·   Nu se poate comunica decat cu unii reprezentanti ai unor civilizatii. Comunicatiile cu Cerul sunt inchise. De fapt, ele sunt inchise inca din data de 24 martie. La inceput au fost inchise de catre “fratii nostri”, iar acum, pentru ca asa trebuie sa fie. Un grup de draconieni cere initierea in iubire. Nu pot sa o dau folosind sistemul automat (vezi sectiunea P3 din bara de sus a blogului). Sistemele automate sunt complet blocate. Ele nu functioneaza dar nici agresiuni nu sunt. Protectiile construite prin rugaciunile noastre isi fac treaba in mod vizibil. Multumim Tie Doamne! Sunt ani multi de zile de cand nu am mai vazut un asemenea astral. Se simte multa pace.
·   Se experimenteaza ceva ca un fel de reconectare. Este ca si cum in drumul nostru ne iese din cand in cand cineva in cale, oferindu-ne o floare. Nu stim cand suntem intampinati si nici ce floare primim. Nu stim culoarea florii, nu-i stim forma. Aceste flori sunt de fapt niste energii divine care vin cu anumite tacturi. Sunt vindecatoare. Pe unde avem probleme, putem simti dureri. Daca as avea o toba as putea reda tacturile aferente tuturor chakrelor si organelor din corp. Sunt ani de zile de cand le-am descoperit. Primul tact divin care ne intampina este asociat chakrei a-2-a, chakra Creatiei. Dupa cateva transmisii este o perioada de pauza. Incepe din nou. Sunt tacturile similare batailor unei inimii. Sunt pentru zona chakrei inimii. E pauza din nou. Vin apoi alte si alte tacturi.
·     Dupa pranz incep sa apara reprezentari ale intunericului. Vad vrajitori pe ici, pe colo, dar nu pot fi anihilati. Sistemele automate nu merg. Nicio problema insa, caci apare ceva din dreapta care face asta. Suntem tot noi,  dar actionand din zilele trecute.
·     Dupa ora 14 incep sa apara ferestre vrajitoresti si in acelasi timp bucati de anticreatie. Avem de lucru. Inchidem fereste si iL rugam pe Mantuitor sa ne ajute cu transmutarea anticreatiei. Nu e asa de bine ca de dimineata, dar nici asa de rau ca in alte dati.
·      Avem portiuni de mers si locuri de oprire. In locurile de oprire trebuie rezolvate probleme legate de intuneric. Totul curge ca intr-o sinusoida: bine – rau – bine – rau … E bine pe drum si rau cand stationam. Am perceput sinusoida aceasta inca de cand am facut scanarea prin simtire a acestei perioade in urma cu cateva zile. Repet insa ca atunci cand e rau, e mult mai bine fata de alte dati.
·     Acum cand scriu e mult mai bine. Din nou zburam prin spatiu. Pare ca ne indreptam catre un loc anume, intr-un timp anume. Nu cred ca e doar Pamantul in calatoria asta. Ma gandesc ca poate ne apropiem sa parasim Universul Fiu si sa fim redati Universului Tata, in care planeta noastra s-a nascut. Stiu ca trebuie sa se intample asta candva, dar nu stiu daca in aceste zile noi traim acest lucru. Vom vedea.

Pe maine!



24 de comentarii:

  1. Si rugaciunile pe care le spunem zilele astea nu au nici un efect? Mai ales cele pe care le spunem pt cei aflati in suferinte?Am simtit nevoia sa ma rog pt toti bolnavii lumii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au efect caci daca nu ar putea actiona acum, s-ar proiecta oricum dupa 6 aprilie. Prin urmare, continuam sa le spunem.

      Ștergere
  2. ESTI O MINUNE IN VIATA MEA,MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere
  3. gaurile negre pot fi anihilate, cel putin teoretic
    https://www.ted.com/talks/fabio_pacucci_can_a_black_hole_be_destroyed/transcript?language=ro
    Am vazut un documentar numit Nova-black Holes Apocalypse, season45 episode 1, 2018. Gaurile negre creaza o iluzie foarte puternica, par sa aiba doua discuri cand de fapt exista doar unul, ele indoaie traiecttoria luminii si ce se vede in spatele lor apare dublu, deasupra si dedesubt, dar de fapt nu e nimic acolo decat iluzia. E fenomenul de lentila gravitationala, care poate deveni atat de extrem incat daca ai privi inainte fiind in discul ei, ti-ai vedea propriul spate, lumina fiind prinsa intr-un ciclu rapid in jurul ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "calatoria nu mai pare in spatiu, ci in timp. "
      "Suntem tot noi, dar actionand din zilele trecute."
      reiau ideea ca atunci cand te afli la jumatate din viteza luminii ca si in Intersteller, 'daca ai privi inainte ti-ai vedea propriul spate', care spate inseamna "noi.. din zilele trecute"

      Ștergere
  4. Bună dimineaţa de joi , Mihaela--- voi posta aici mesajul de la Plaiadieni, de la site Disclouser Mew Italia şi te rog să e decriptezi ce înseamnă expresiile pe care ei le folosesc atunci cînd se referă la LINIA ROMÂNEASCĂ .

    Pleiades 1 Mesaje 1 aprilie 2020
    P1 cheamă Terrans pentru recunoașterea originilor! Atenție pentru apeluri în PVSE / SdE !!
    Ochii senini sunt văzuți.

    Panoramele datorate sunt extinse.

    Regate aflate în retragere imediată.

    Pietrele sacre sunt anunțate.

    Cuantica se extinde.

    Noi consacrări sunt livrate.

    Remodelarea se întâmplă în medii mentale.

    Balastele sunt preparate în zona cuantică.

    Sunt observate descinderi ale balastului real.

    Atenție Comanda discului solar (Ordinul Tiy)! Suportul proiectantului SPECIAL a început: 5% (neregresiv).

    Atenție Linia românească! Suportul pentru proiectorul de iluminare a început: 33% (neregresiv).

    Linia românească: iluminarea liniei în curs: 30% (neregresiv). Lumina sărbătorește!

    PAA + AG APROBAT. Secvențele de evenimente încep. Suporterii atenției. Următorul >>> 39% (neregresiv).

    Temporar, sfârșitul transmisiei.

    Pleiadele 1 (EMPOWERING PVSE NEW DEGREE)
    mulţumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-un fel sau altul, in mare, corespunde ce este aici cu ce am mai scris si eu prin ultimele articole. Mai mult decat am scris nu mai am ce sa spun. Multumim pentru mesaj.

      Ștergere
  5. Draga Mihaela,îmi amintesc de un articol de al tau postat acum câțiva ani in urma,care ne avertizai ca va veni timpul când întunericul se va lupta cu lumina si noi vom fi martori.
    Eu in aceasta noapte am avut un vis..extratereștrii negativi încercau sa distrugă omenirea dar am fost ajutați de cei benefici.
    Soțul meu acum puțin timp in urma a visat o nava neagra deasupra casei si la fel îi transmitea.
    Pe net.de câteva zile circula același zvon..posibil sa ni se transmită cumva prin vise,viziuni,sa ne pregătim?!
    Te rog poate ne scrii părerea ta!
    Mulțumesc pt.tot ajutorul si implicarea ta,pt.susținerea ta!
    Te îmbrățișez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Ella, din punctul meu de vedere este o greseala sa consideri umanitatea asa de lipsita de putere. Suntem aliati cu extraterestii pozitivi, nu zic nu, dar nici ei nu ar putea reusi nimic fara noi. Trebuie bine inteles lucrul acesta. In principiu si extraterestrii acestia care sunt pe langa noi si ne ajuta sunt tot din radacina "Fiul Omului". Unii oameni sunt capabili de actiuni atat de marete incat, numai prin puterea mintii, cu mainile goale, pot obtine rezultate mai mari decat in orice batalie la propriu. Bataliile acestea se duc de ani de zile, nu de ieri de azi. Noi acum suntem foarte aproape de final de fapt. Citeste te rog transmisia de mai sus a pleiadienilor. "Cei de pe Terra sunt invitati sa isi aminteasca originile... Lumina sarbatoreste ..."

      Ștergere
  6. Vreau sa inteleg care eatevtreaba cu rugaiciunile la nivel de planeta unelenoe data de 04.04.2020 la ora 10: 45pm alta pe data de 05.04.2020 ora 5:45am dincolo de toata acesta degringolada vreau sa stiu cum sta treaba..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Ioana! Incep prin a da un raspuns mai intai la urmatorul mesaj al tau. As dori sa stii ca toate aceste comentarii nu ajung sa fie publicate in blog decat dupa ce trec de filtrul meu. Un comentariu poate fi trimis la un anumit moment de catre un cititor, dar el apare in blog poate dupa cateva minute, poate dupa cateva ore, sau poate dupa cateva zile. Depinde de momentul in care sunt eu in fata calculatorului si intru in zona de administrare a blogului. Referitor la partea cu rugaciunile planetare, eu nu stiu sa iti raspund pentru ca de obicei nu particip la actiuni de acest fel. In urma cu niste ani am facut-o de cateva ori iar ce am vazut in astral nu mi-a placut deloc. Din acest motiv, nu pot spune decat ca fiecare trebuie sa faca dupa cum ii dicteaza inima sa.

      Ștergere
  7. In aceasta calatorie prin "desert" adica prin suferinta reanvatam sa credem si sa avem incredere in El ca ne va reantoarce Acasa la pamantul promis,aveti rabdare ca suntem in drumul spre intoarcerea Acasa dar in drmul asta ne lovim cumva de umbre de intuneric. Oricum ar fi si orice ar fi nu va descurajati,ba din contra fiti puternici si increzatori ca dupa furtuna vine si Soare.Isus este cu noi si in noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa citim psaltirea, asa ni s-a spus de Sus.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna dimineata,Mihaela!Multumesc din suflet cu recunostinta si iubire pentru tot!Am aflat raspunsul la multe intrebari. Dumnezeu sa te ocroteasca si sa fii mereu in lumina,iubire, bucurie si fericire.Te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc Mihaela. Acum îmi explic tacturile , zgomotele și visele ingrijoratoare. Bunul Dumnezeu să ne apere pe toți și pe Mama Pământ! Sa ne rugam ,sa fim increzatori. Încă o dată îți mulțumesc nespus! Pe mine mă ajută mult Acatistul Acoperământul Maicii Domnului și Psaltirea cu psalmii: 50,66,101,11,22,33-cititi in ordinea asta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna seara, va rog sa va uitati la acest filmulet care prezice viitorul aprovizionarii in vreme de pandemie. Deci eu sunt socat! Asta vroiau sa implementeze sau au inventat acuma?
    https://youtu.be/TrcTQPHj1EQ

    RăspundețiȘtergere
  12. eu traiesc niste nenorociri infioratoare.a venit in oras un doctor din belgia, mi a blocat mana stanga apoi am ajuns la el mi a bagat in microcip in mana.apoi m a violat telepatic .apoi mi a aflat cifrul si mi a zis ,,acum esti o simpla carcasa ei nu te vor putea reface niciodata.apoi a venit la mine acasa pentru pregatire la franceza.era ginecologa.am iubit o si pe ea si copilul ei.m a inselat a zis ca am cancer uterin si m a operat.primul doctor zicea ca e isus ,plangea de imi curgeau lacrimi pana n barba . cred ca era lucifer. m au rapit si m au dus pe o nava ,m am luptat cu ei ,i am muscat scuipat .mi au facut o injectie ,mi au sectioat degetul aratator de la mana dreapta si mi au luat ADN.API L AU REFACUT PE EL .A VENIT LA MINE ACASA SA L PREGATESC LA FRANCEZA.M A amenintat cu moartea sa nu vorbesc. m au torturat,sedat ,violat transformat .ei ziceau ca sunt eonul Sophia,maria titanului.nu pot fi o entitate negativa. am 70 de ani am respectat legile divine am fost casatorita am 3 copii am fost profesor bun 46 de ani nam facut rau nimanui am ajutat pe toti cei din jur,pentru ce ma ucid fara judecatami au smuls cordonul de argint ,mi au schimbat codul genetic si adn, mi au facut operatii de chemplastare si stramutare a sufletului.ACESTA SA FIE ISUS?CAND L AU TRIMIS INTR O DIMENSIUNE JOASA MI A ARATAT CUM E ACOLO.ERAU NISTE flori ciudate in culori tari si el era un animal ca un ornitorinc mare zicea ca la ei iubirea se numeste schimb.te rog daca poti ,explica mi si mie ce se intampla si cum sa scap din aceasta cumplita situatie.el zicea ca din cauza mea l au rastignit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va recomand terapie cu filmul SUPERNATURAL, creat de Eric Kripke și îi are ca protagoniști pe Jared Padalecki în rolul lui Sam Winchester și pe Jensen Ackles în rolul lui Dean Winchester, doi frați care vânează demoni, fantome, monștri și alte personaje paranormale, produs de Warner Bros. Ce scrieti dumneavoastra e foarte asemanator si va veti regasi cu siguranta. Uneori a vedea din afara propriile probleme, cum ar fi intr-un film poate fi medicament. Incepeti cu sezonul 1 episodul 1 nu sariti. Va doresc multa sanatate!

      Ștergere
  13. Este exclus ca Iisus sa fie asa cum v-a fost prezentat. Va invit sa intrati in bara de sus a blogului, sa cititi sectiunile P1, P2 si P3, sa porniti niste rugaciuni indicate in sectiunea P2. Este limpede ca aveti o karma complicata si exista o mare posibilitatea ca o intrupare anterioara a Spiritului dumneavoastra sa fi avut o mare responsabilitate si vinovatie in raport cu rastignirea lui Iisus. De aceea, ebine ca ati facut fapte bune dar mai sunt necesare si altele caci ce vi se intampla nu tine de fapte din viata aceasta. Iata, in povestea dumneavoastra este o expunere atat de haotica incat nici nu se mai intelege ce s-a intamplat in plan fizic si ce in plan astral.

    RăspundețiȘtergere
  14. În oraşul cu iubire

    În oraşul cu iubire, locuiesc tot mai puţini,
    Drumul către fericire, din păcate, nu-l mai ştim...
    E aşa frumos aici, ca-ntr-o lume de poveşt! i
    Tot ce trebuie să faci este doar, ca să iubeşti!

    În oraşul cu iubire, oamenii mereu zâmbesc,
    De atâta fericire, ochii lor, toţi strălucesc.
    Politeţea e firească, iar atunci când se-ntâlnesc
    Nu se spune "bună ziua", ci se spune "te iubesc!"

    În oraşul cu iubire nu există cerşetori,
    Toată lumea dăruieşte doar emoţii şi fiori!
    Florile sunt mai frumoase, frunzele în pomi dansează,
    Nopţile sunt în lumină, inimile radiază...

    În oraşul cu iubire, oamenii nu merg, plutesc,
    Le-au crescut pe spate aripi, tot spunându-şi "te iubesc!"
    Nu există sărăcie, sunt avuţi şi fericiţi,
    Cea mai mare bogaţie-i că iubesc şi sunt iubiţi...

    În oraşul cu iubire, nu există umilinţă
    Oamenii nu ştiu să plângă, nu există suferinţă
    Trupurile-s sănătoase, ele nu îmbătrânesc,
    Vitamina e iubirea şi pastila "te iubesc!"

    În oraşul cu iubire, oameni-s nemuritori,
    Nu există cimitire, când iubesti n-ai cum să mori!
    Cine vrea eternitate, cine vrea ca să trăiască,
    Poate să se mute-aici, doar să ştie să iubească!

    RăspundețiȘtergere