duminică, 26 aprilie 2020

ALGORITM AL TIMPULUI




ALGORITM AL TIMPULUI


Dragii mei,


Creatia aceasta toata este conceputa intr-o forma foarte complexa. Omul a cautat tot timpul sa inteleaga anumite principii de functionare sau anumite legi universale la care se raporteaza tot ceea ce este creat, si nu doar omul. Deseori, pentru ca un fenomen foarte complex sa poata fi inteles, se face apel la niste modele simple. In acest fel, ne lamurim in prima faza pe o forma simpla, iar dupa aceea, ne putem imagina intr-un fel relativ usor si varianta mai complexa.
Am cautat in aceste zile o informatie prin niste e-mailuri mai vechi. Am gasit in unul dintre ele o poveste draguta, pe care o expun mai jos, pentru ca are legatura cu tema de astazi.

“John este tipul de om pe care uneori îti vine să-l urăşti: e întotdeauna bine dispus şi are întotdeauna ceva pozitiv de spus. 
Dacă cineva îl întreabă cum ii merge, el răspunde: "Dacă ar fi mai bine de atât, ar fi nevoie de doi oameni pentru atâta bine!" 
E un optimist!
Dacă un coleg are o zi rea, John reuşeşte întotdeauna să-l facă să vadă partea pozitivă a situaţiei.
Am devenit curios şi într-o zi l-am intrebat: "Nu înţeleg, nu este cu putinţă să fii optimist în toate zilele. Tu cum reuşeşti?"
John îmi răspunse: "În fiecare zi când mă trezesc, ştiu că am două posibilităţi: Pot să aleg să fiu bine dispus sau pot să aleg să fiu rău dispus. Şi aleg să fiu bine dispus. Când mi se întamplă ceva rău, pot să aleg între a fi o victimă sau pot să aleg să învăţ din ce mi s-a întâmplat. Şi eu aleg să învăţ. De fiecare dată când cineva vine la mine să se lamenteze pentru ceva, pot să aleg între a-i accepta plângerile sau pot alege să-l ajut să vadă latura pozitivă a vieţii. Şi eu aleg întotdeauna partea bună a vieţii."
"Dar asta nu este întotdeauna aşa de usor" i-am spus.
"Ba da, zise el, întreaga viaţă este o problemă de opţiuni. Când îndepărtezi din viaţă tot ceea ce nu contează cu adevărat, totul devine o chestiune de opţiuni. Depinde de tine să alegi cum să reacţionezi la diverse situaţii, tu trebuie să decizi cum să-i laşi pe alţii să-ţi influenţeze atitudinea faţă de viaţă. Tu alegi să fii bine sau rău dispus. Până la sfârşit tu eşti acela care decizi cum să-ţi trăieşti viaţa". 
Dupa această discuţie am pierdut legătura cu John, fiindcă mi-am schimbat locul de muncă, dar adesea, când mă regăseam gândindu-mă la cuvintele lui, atunci optam pentru ceva în viaţă în loc să reacţionez la evenimente. 
Apoi am aflat că John a avut un accident groaznic la locul de muncă, a căzut de la 18 metri înălţime şi după o operaţie de 8 ore şi după o îndelungată spitalizare a ieşit având o placă de oţel în spate.
M-am dus să-l văd şi l-am întrebat dacă se simte tot atât de bine. 
"Vrei să vezi cicatricile mele?" 
"Dar cum faci să rămâi pozitiv dupa ce ţi s-a întâmplat?
 "În timp ce cădeam, primul lucru care mi-a venit în minte a fost fetiţa mea. Apoi, în timp ce zăceam pe pământ, mi-am zis că pot să aleg între a muri şi a trăi. Şi am ales să trăiesc."
"Dar nu ţi-a fost frică?" 
"Atunci când m-au dus la spital şi am văzut expresiile feţelor surorilor şi doctorilor, mi-a fost frică, fiindcă era de parcă se uitau la un om mort. Apoi un infirmier m-a întrebat dacă am alergie şi am răspuns: DA! Toţi m-au privit şi atunci am urlat: sunt alergic la gravitaţie! Toţi au izbucnit în râs şi eu le-am spus: acum operaţi-mă ca pe un om viu, nu ca pe unul care e deja mort!"
  John m-a învăţat că în fiecare zi avem posibilitatea de a alege să trăim o viaţă deplină. Şi este inutil să fim mereu îngrijoraţi pentru mâine, fiindcă fiecare zi vine cu problemele ei cu care trebuie să trăim, şi mâine ne vom gandi la problemele de mâine. La urma urmei, azi este ziua de mâine pentru care îţi făceai probleme ieri.”

Pornind de la aceasta poveste, va propun vizualizarea modelului de mai jos, pe care in continuare il voi si explica.



Liniile notate cu litere de la A la G sunt filamente diferite de timp, pe care in general le cunoastem sub denumirea de linii temporale. Nodurile, notate de la 0 la 6, se numesc noduri temporale.
Sa presupunem ca ne aflam in nodul 0. Deseori, numim acest nod creatie primordiala, in care totul este in perfecta armonie. Din acel punct se merge pe linia temporala A. Apare la un moment dat un nod notat cu 1. Acela este un punct de alegere.
Alegerea este de doua feluri.
In prima varianta putem avea de ales intre a face o actiune anume si a nu o face. Iata si un exemplu. Sa presupunem ca am aflat ca o persoana foarte draga noua ne-a tradat cu ceva. Vestea aceea este nodul temporal. In acel moment putem alege sa punem mana pe telefon si sa purtam o discutie cu acea persoana, sau putem alege sa nu facem nimic, ca si cum nu am fi aflat acel lucru, gandind ca oricum, la un moment dat, isi va spune cuvantul Justitia Divina.
In a doua varianta putem alege intre o actiune si o alta actiune. Folosim acelasi exemplu. Putem alege sa punem mana pe telefon si sa pornim o discutie cu acea persoana, sau putem alege sa o iertam pe acea persoana si sa incepem un set de rugaciuni pentru luminarea intregii situatii. Multi se gandesc ca am putea incepe rugaciuni pentru acea persoana, pentru luminarea mintii ei. Cine poate garanta insa ca nu exista ceva probleme si la nivelul mintii noastre, care poate ca percepe ceva intr-un mod eronat? De aceea, din punctul meu de vedere, consider ca este bine a ne ruga pentru toti cei implicati in acea situatie si nu doar pentru o persoana anume, datorita faptului ca judecata noastra poate avea si ea ceva influente negative ce pot conduce la intelegerea distorsionata a respectivei situatii.
Este absolut evident ca in functie de alegerile pe care le facem, vom merge de la acel nod mai departe pe linii temporale diferite. Noi nu putem vedea diferenta dintre ele, considerand ca asa trebuia sa curga viata, insa privind modelul din exterior, realizam ca pe masura trecerii timpului, ele se distanteaza din ce in ce mai tare. Am conceput modelul ca derulandu-se de la dreapta catre stanga, pentru ca eu percep in astral trecutul la dreapta si viitorul la stanga.
Din cate se poate observa, avem pe exemplul dat trei variante de alegeri: discutia directa, non-actiunea si rugaciunea. Adica din acel nod temporal pleaca trei linii, nu doua. In realitate insa nu este asa. In realitate exista o infinitate de variante, pentru ca in cazul exemplului dat, putem avea o discutie furtunoasa plina de jigniri, putem avea o discutie pe ton ridicat dar fara jigniri, sau putem avea o discutie pe un ton calm, fara cearta, incercand sa ne exprimam punctul nostru de vedere si sa il ascultam si pe cel al persoanei in cauza. De asemeni, putem sa facem rugaciune pentru acea situatie timp de 5 minute pe zi, sau de 30 de minute pe zi sau de 2 ore pe zi. Nu este totuna efectul in cele trei variante, stim prea bine.
Noi ne rezumam insa la doua linii temporale pentru ca am spus ca folosim un model simplu. Vom lua in seama varianta discutiei si varianta rugaciunii, ignorand pe cea a non-actiunii. Varianta discutiei este linia temporala B si varianta rugaciunii este linia temporala C, mai inalta vibrational decat linia B, dupa cum bine se poate vedea in desen.
In cazul in care alegem discutia, este evident ca linia temporala B incepe cu evenimentul discutiei in sine, care sa spunem ca se poarta intr-o varianta oarecum calma, dar care nu ramane fara ganduri ulterioare pentru niciuna dintre partile implicate. Dupa ce acea discutie se inchide, viata isi urmeaza un anumit curs. In tot acel timp noi ne gandim cand si cand la cele discutate. Gandurile pot fi de doua feluri: putem sa ne constientizam si propriile noastre greseli, sau putem sa ne intarim gandurile negative legate de acea persoana. Totul conduce catre nodul temporal numarul 2 in care punem din nou mana pe telefon. Daca au rulat niste ganduri negative la adresa acelei persoane, va avea loc o a doua discutie, dar de aceasta data va fi in forma furtunoasa. Alegem practic in acest fel sa mergem pe filamentul temporal D. Daca insa ne-am constientizat propriile greseli si in nodul temporal numarul 2 alegem sa ne cerem iertare respectivei persoane, o vom lua pe filamentul E, incepand in acest fel sa recuperam toata caderea generata de framantarea acelui conflict interior existent pe filamentul B. Dupa cum alegem sa mergem pe liniile temporale D sau E, vom ajunge la un moment dat la alte noduri notate cu 4 si 5 in care alte evenimente se vor intampla in legatura cu acea persoana, mai bune sau mai rele.
Ne intoarcem si privim acum spre linia temporala C care se desfasoara in cazul in care alegem calea rugaciunii, fara discutie cu persoana in acel moment. Dupa o vreme, iar ne ajung la urechi niste vesti proaste legate de persoana respectiva. Ne duce acest lucru in nodul 3. In acel nod putem alege sa o iertam pe respectiva persoana dar sa nu mai continuam sa ne rugam pentru acea situatie, mergand in acest fel pe filamentul temporal F, care dupa cum se vede, merge pana intr-un punct 5 in care se poate intalni cu filamentul E. Am spune ca mergand pe doua carari diferite am ajuns intr-un punct cu acelasi rezultat. A doua alegere facuta in nodul 3, care ne conduce pe linia temporala G, este aceea in care o iertam pe acea persoana inca o data, dar continuam sa ne rugam, ajungand la un moment dat la nodul temporal 6, in care alte evenimente se vor intampla in legatura cu acea persoana, mai bune sau mai rele.
Ce inseamna sa mergem pe un filament temporal anume? Inseamna sa il percepem ca pe o realitate a noastra, vizibila in fata ochilor. Este ca si cum toate aceste filamente temporale sunt niste programe TV. Nodurile temporale sunt momentele in care se manevreaza telecomanda. In functie de ce ne place, ne fixam pe un anumit program si vedem si stim tot ce ruleaza acolo. Asta insa nu inseamna ca celelalte programe TV nu ruleaza in paralel. Noi nu stim insa ce este inclus in ele, pentru ca nu am ales sa le urmarim pe acelea. La un moment dat insa nu ne mai place ce este pe programul ales. Punem iar mana pe telecomanda. Suntem din nou intr-un nod temporal. Vom alege un alt program sau altfel spus, un nou filament temporal.
Ce este de inteles din toata aceasta expunere? Ca viata fiecaruia dintre noi ruleaza in timp, in baza unui astfel de algoritm. Discutam insa despre o infinitate de noduri temporale si despre o infinitate de linii temporale. Facem alegeri in fiecare zi a vietii noastre, de mai multe ori pe zi. In functie de aceste alegeri ne percepem mai apoi realitatea. Toata aceasta tesatura a timpului este inscrisa in ADN-ul nostru ca un numar infinit de programe. Fiecare filament temporal este de fapt un set de programe inscrise in ADN, corespunzator vibratiei la care ne aflam la un moment dat. ADN-ul nostru ne aduce in fata ochilor realitatea pe care noi o percepem, ca un fel de oglindire a programelor care sunt active in el in acel moment, in functie de vibratia la care ne aflam in acel moment. Se schimba vibratia, se schimba programele din ADN. Se schimba programele din ADN, se schimba filamentul temporal. Se schimba filamentul temporal, se schimba realitatea ce ni se perinda prin fata ochilor. Cu cat este mai inalta vibratia, cu atat programele din ADN ne astern o realitate mai frumoasa si mai plina de bucurie si pace.
Sa nu uitam ca frica ne scade foarte mult vibratia. Orice am afla, orice am simti, sa facem toate eforturile sa nu ne lasam coplesiti de frica. Sa nu uitam ca multe stiri sunt aruncate in anumite forme in internet si in zona mass-media, mai ales in aceste timpuri, tocmai ca sa sadeasca frica in suflet. De asemeni, multe decizii de la nivel de varf sunt luate astfel incat sa aduca frica. Sa privim si sa tratam cu intelepciune toata aceasta poveste.
Mai sunt de lamurit doua aspecte.
Primul se refera la tipurile de programe ce ruleaza in ADN. Ele pot fi programe sub forma unor lectii de viata, iar altele pot fi programe sub forma unor misiuni de viata. Exista in viziunea multora credinta ca tot ce ni se desfasoara in fata ochilor este oglinda interiorului nostru si ca trebuie sa curatam mizeria din interior si sa facem autocorectiile necesare, daca vrem sa vedem cum se schimba lucrurile in exterior. Viziunea oglindirii este corecta, dar nu in orice situatie este valabila si concluzia, si voi spune de ce. Lucrul acesta mi-a fost transmis si printr-un vis ce l-am avut candva. Nu este corecta concluzia atunci cand ne raportam la programele de misiune. Iata un exemplu: un om poate veni in aceasta viata pe Pamant cu un program de misiune in cadrul caruia, prin conlucrare cu semeni de-ai sai ce au inscrise programe similare in ADN-urile lor, sa puna capat unui anumit soi de nesimtire, sa spunem, legata de cei care arunca gunoaiele pe jos. Oamenii cu astfel de programe de misiune vor fi aprig deranjati de cei ce nu respecta natura si arunca gunoaiele pe jos. Din acest motiv, ei vor reactiona ca atare. Vor veni cei care spun ca totul este o oglinda a defectelor interioare sa sustina ideea ca acei oameni au ei pe undeva niste gunoaie aruncate in interior, iar cand le vad pe ale altora, le vad de fapt pe ale lor prin oglindire. Lucrurile nu stau insa asa decat pentru categoria de oameni care nu au misiuni in acest sens. Cei care au misiuni de acest gen chiar au rezolvate toate problemele la acest capitol si tocmai de aceea au fost considerati de Divinitate ca fiind potriviti sa dea lectii si altora si sa-i invete cum sa procedeze altfel, astfel incat mediul inconjurator sa poata fi pastrat curat. Mantuitorul le spunea deseori unora ca sunt putrezi in interior. Cunoastem si istoria in care Domnul nostru Iisus Hristos a pus mana pe o bâtă si a distrus toate mesele si bunurile comerciantilor din preajma templului. Pe preotii ce se preamareau ii numea farisei. Mantuitorul vedea toate acestea, insa nimic nu era oglinda interiorului Sau. Era oglinda programelor de misiune pentru care s-a intrupat pe Pamant. Eu nu doresc prin aceasta sa conduc oamenii catre tendinta de a crede ca orice se perinda neplacut prin fata ochilor lor este oglinda unor programe de misiune, caci adevarul nu este acesta. Dar nu este in adevar nici sa considere ca absolut tot ce ei vad si nu le place este de fapt oglinda noroiului lor din interior. Adevarul este la mijloc, intre cele doua, si depinde doar de noi sa stim pe care parte ne situam intr-un anumit moment, in raport cu o anumita situatie.
Al doilea aspect ce se cere lamurit tine de faptul ca noi suntem inconjurati de alte fiinte. Suntem in mijlocul lumii. Vibratia noastra depinde si de factorii din jur, nu doar de propriile noastre actiuni. Sunt fiinte si lucruri care ne aduc bucurie si care isi aduc aportul la cresterea vibratiei noastre si sunt fiinte care sunt puse pe facut rele, aducandu-si aportul la scaderea vibratiei noastre. Cand vine vorba despre lume, totul tine de o vibratie a ei, obtinuta prin media aritmetica a vibratiilor tuturor celor ce compun lumea. Din aceasta cauza, pentru ca pe de o parte suntem fiinte individuale, dar pe de alta parte suntem fiinte apartinand lumii, vom manifesta o realitate  intr-o anumita masura, combinata. Unele aspecte ale vietii tin mai mult de viata noastra individuala, iar acolo ne sta in putere sa ne ducem pe programele din ADN conform vibratiei noastre individuale. Dar alte aspecte ale vietii sunt de nivel global iar atunci realitatea ce se ruleaza in fata ochilor este pentru noi una fortata, care simtim ca ne tine inlantuiti, pentru ca ea nu este vizibila in raport cu vibratia noastra individula, ci in raport cu vibratia medie planetara, care pentru multi dintre noi este mai joasa decat vibratia noastra individuala. De aceea este bine sa ne preocupam de autocorectarea noastra dar nu este suficient. Este necesar sa facem si fapte bune si actiune pentru lume, caci stim prea bine ca in general, indivizii care formeaza lumea, sunt in mare parte cu zero preocupari privind corectiile propriei persoane. Iar din pacate pentru noi, nu putem alege in numele lor, insa suntem influentati de alegerile lor. Tot ce ne ramane sa facem este sa actionam pentru a le creste si lor vibratia, prin iubire, daruire, rugaciune, venite din partea semenilor care pot face aceste lucruri, dar raman la ideea ca astfel de actiuni individuale sau colective trebuie facute in ascuns si nu cu mare tam-tam, pentru ca in a doua situatie vor veni si fortele intunecate, iar ce iese in final in urma unei astfel de lucrari va fi media aritmetica a vibratiilor tuturor fortelor.
Cred ca ne este limpede tuturor dupa toate aceste explicatii ca tot ce se manifesta in viata noastra prezenta, este rezultatul unui cumul de alegeri de toate felurile, ale noastre si ale celor din jurul nostru, facute in vieti de vieti, care au generat urcari si caderi si care ne-au adus exact unde ne aflam acum. Este o viziune ingusta sa considere cineva ca tot raul ni se trage in urma alegerilor facute de noi sau de altii, in ultimii treizeci de ani de pilda. Treaba este mult mai complexa decat atat si cuprinde un timp mult mai indelungat. Pot fi si milioane de ani in discutie. Este un mare castig sa intelegem macar ca exista aceasta complexitate, caci acest lucru ne-ar putea ajuta pe toti sa gandim ceva mai pozitiv, sa fim mai uniti si mai constructivi.   
In articolul viitor voi expune o analiza, folosind informatia prezentului articol, ce are legatura cu filamentele temporale pe care le-am parcurs la nivel global in ultima vreme si pe care vedem ca asa-zisa pandemie Corona este la nivel de varf. Tot acolo voi explica care a fost scopul acelui video cu lumini laser, expus in data de 15.04.2020.

Toate cele bune!





35 de comentarii:

  1. Multumesc Mihaela, astept zilnic cu nerabdare postarea unui nou articol care este de fiecare data un manunchi de intelepciune si cunoastere!

    RăspundețiȘtergere
  2. ESTI O SCUMPA ,O MINUNATA ,ASA SIMT,TE IMBRATISEZ CU TOATA FIINTA MEA.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este cat se poate de clar:austriecii planuiau de milioane de ani cum sa ne fure petrolul,gazele,banii si bancile si padurile...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa pot redacta acest articol intr-o forma care sa fie cat mai pe intelesul tuturor, am muncit doua zile. Am stat sa fac desenul, mi-am construit o structura si apoi am dezvoltat-o. Am scris, am sters si iarasi am scris. Este foarte greu sa aduci ceva ce este extrem de complex ca functionalitate la o forma simpla. Este acest lucru valabil nu doar in legatura cu acest subiect. Prin urmare, ii las pe cei care imi transmit astfel de comentarii, care par ca un fel de zeflemea la adresa muncii mele, chiar daca in esenta puncteaza ceva trist si adevarat, sa se gandeasca singuri daca au facut alegerea potrivita atunci cand le-au conceput astfel.

      Ștergere
    2. Mulțumesc Mihaela,
      Schéma îmi este de mare folos pentru ca pot defini cu exactitate unde sunt într-o anumita situație.
      ÎȚI MULȚUMESC PENTRU MUNCA DEPUSA ȘI TIMPUL TĂU PREȚIOS LA TOATE NIVELURILE

      Ștergere
    3. Austriecii au facut o alegere. Romanii au facut alte alegeri. In final, unii vor coborî pe variante de timp lipsite de sincronicitati, altii vor urca. Ideea este sa ne invatam lectiile pe care istoria ni le desfasoara ciclic. Nu învățăm? Unii vor fura mereu, pentru ca pe variantele joase regulile sunt facute de ei, altii vor fi mereu jefuiti, pana cand se termina un ciclu cosmic.

      Ștergere
    4. Clar ca lumina zilei: austriecii ne vor jefui in continuare pana nu va mai ramane nimic din petrolul,gazele,banii si bancile Romaniei si bineinteles,padurile!Daca in 2000 de ani n-am invatat nimic este clar ca nu putem sa invatam,nu ne duce capul...Norocul nostru este ca actualul ciclu cosmic de aprox. 21.620 de ani se pare ca este pe sfarsite!Daca nu se sfarseste insa mai repede noul desert Sahara se va muta aici...

      Ștergere
  4. Draga Mihaela,
    Iată ultimul mesaj de la Medjugorje
    Dragi copii, acest timp să vă fie impuls pentru convertirea personală. Rugați-vă, copilașilor, în singurătate, Duhului Sfânt, să vă întărească în credință și încredere în Dumnezeu, ca să fiți martori vrednici ai iubirii pe care Dumnezeu v-o dăruiește prin prezența mea. Copilașilor, nu permiteți ca ispitele să vă împietrească inima și ca rugăciunea să vă fie ca un deșert. Fiți oglindirea iubirii divine și mărturisiți-L pe Isus cel Înviat cu viețile voastre. Eu sunt cu voi și vă iubesc pe toți cu iubirea mea de Mamă. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea. ”

    RăspundețiȘtergere
  5. Este foarte interesanta tema aleasa. Stim ca timpul este discontinuu, si nu continuu. Totusi folosim un agrement social numit timp liniar, tocmai pentru ca in aceasta realitate sa putem avea plati si rezolutii ale datoriilor karmice.
    In schema propusa de dumneavoastra sa elucideze misterele complexe ale timpului, avem practic un management al alegerilor de facut in anumite momente cheie, menite sa ne duca pe un filament de timp cat mai optim pentru noi. Totusi din experienta mea oricat de optim am putea alege, sau oricat de prost, anumite momente si anumite succesiuni de timp sunt hotarate de Sus sa fie intr-un anumit fel. Altfel riscam sa simtim ca nu suntem pe drumul sufletului, sau mai rau sa ne simtim alienati total de tot ceea ce cunoastem despre noi.
    Atomii timpului stau unii langa altii ca in filmul Interstellar (fiintele din a 5-a dimensiune), si asemeni cu atomii spatiului exista mult vid intre ei. Exista o distinctie precisa intre moment, clipa, cuanta de timp, particula de timp, fractiunea minimala a timpului perceput si succesiune, tranzitie, temporalitate. Una este sinele, eternul, cealalta este non-sinele, efemerul.
    Acum in schema dumneavoastra a-ti figurat acele momente atomice de timp A, B, C, D...eterne, existente si liniile care conduc si fac legatura intre ele ca fiind succesiunile, tranzitiile dintre A si B, B si C, C si D..., aceste legaturi fiind tranzitorii, fiind maleabile, fiind schimbatoare si fiind asupra celor carora putem lucra. Aici intervine liberul albitru si discernamantul cata distinctie fac intre ce cale imi aleg printre atomii timpului. Tot ceea ce pot face rau sau bun deja exista, dar nu exista succesiunea aleasa de mine.
    Daca vreau sa cunosc toate momentele care le pot avea in viata, trebuie sa ating o anumita stare de transcendenta, o stare in care nu mai exista procese, ci o lipsa totata de succesiune, si in care vad fiecare obiect si fiinta din viata mea. Ajungem la starea din Intersteller cand astronautul se afla in acel construct din a cincea dimensiune si isi vede toate momentele vietii insirate ca niste atomi de timp, iar el alege ce succesiune sa vada sau sa interactioneze cu ele. Adica dupa moarte sigur vom avea acea stare in care ne este insiruita intreaga viata si o vedem ca si cum am privi un peisaj.
    Constatam, ca succesiunea evenimentelor in viata este data de tendintele interioare care le avem, povestea lui John care este mereu optimist si luminos. Practic varianat cea mai buna, este in momentele sau succesiunile in care intelectul, mintea noastra devine la fel de pur si luminos ca si sufletul nostru. Sufletul nostru este mereu pur, mereu luminos ca si soarele. Mintea noastra este intunecata de multe ori de nori si nu ne mai vedem sufletul.
    Multumesc foarte mult de articol, apreciez sinteza dumneavoastra, ati punctat foarte frumos acele aspecte ale invataturii care conduc catre eliberare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt in total acord cu tot ce ati scris. Eu am prezentat timpul dupa cum il percepe mintea noastra, in mod liniar, desi in ultima vreme s-au mai schimbat niste treburi legate de aceste perceptii. Am spus in articol ca folosesc un model simplu. Iar unui model simplu ii lipsesc multe elemente care nu sunt chiar nesemnificative. Insa e bine si asa decat deloc. Exista multe alte informatii care pot fi comunicate in cele ce priveste perceptia timpului, insa deocamdata, m-am limitat la atat, ca sa nu se incarce prea tare. Vor mai fi articole pe subiect, in care voi expune si alte lucruri pe care le mai cunosc. Doresc sa mentionez ca intreaga informatie este aflata prin experiente personale de-a lungul anilor. Nu este ceva citit prin carti.

      Pe de alta parte, am o convingere ferma ca exista pentru fiecare om cateva noduri fixe. Nodurile fixe formeaza ceea ce se numeste destin. Cum, necum, ajungem si trecem prin ele. Ce face diferenta este cum arata drumul care uneste doua noduri fixe. Poate fi un drum al pacii sau poate fi unul al suferintei. Aici isi spun cuvantul alegerile din nodurile variabile.

      Si eu multumesc!

      Ștergere
  6. Stiu cata munca inseamna redactarea unui text , atunci cand vrei sa inteleaga cei care citesc. Multumesc din toata inima pentru fiecare postare. Uitasem sa ma rog. Datorita rugaciunilor din blogul Dvs., am sentimentul ca in sfarsit mi-am gasit calea. Datorita informatiilor pot sa mai inteleg cate ceva. Citesc din cand in cand postari mai vechi si simt ca m-am mai luminat putin. E extraordinar ce faceti pentru noi si ma bucur ca fac parte din grupul celor care verifica zilnic, doar, doar ,a mai aparut ceva pe CALEA AURIE . De obicei nu fac comentarii insa, am vrut sa vedeti ca munca Dvs. da roade , si ce roade! Multumesc !!

    RăspundețiȘtergere
  7. Recomand filmul Tomorrowland in contextul liniilor de timp si acela al optimismului��
    https://serialeonline.biz/tomorrowland-2015/

    RăspundețiȘtergere
  8. In ritmul in care mergeti, cred ca veti iesi din karma de popor cam in...sa fac un calcul simplu...Daca un melc se invarte in cerc in jurul unui copac, posibilitatea de a ajunge in varful copacului este egala cu zero.
    Singura sansa a melcului de a scapa cu cochilia nestrivită de bocancii unui neatent este ca un melc din grupul melcilor sa se trezeasca. Sa fie mai atent decat colegii de breasla, observand miscarea altor entitati din alte grupuri. Odata trezit, isi va trezi si confratii si impreuna vor invata sa urce. Evident, se va ivi un melc maestru spiritual incruntat care le va spune celorlalti melci ca trebuie pastrata traditia si ca neam de neamul lor de melci nu au urcat in copacul acela si ca melcul ce sparge bucla este un eretic. Daca melcul fals maestru reuseste sa-si convinga confratii ca adevarul este de partea lui, melcul eretic va fi ars pe rug. Sau crucificat. Melcii si-au dezvoltat cochilii de protectie pentru ca evolueaza lent. Rareori vreo sclipire venita din lumile superioare le va atinge mintea, facandu-i sa doreasca a ascensiona. Pentru ca singuri s-au inchis in bucle de timp.
    Morala: nu exagera cu autoprotectia si separarea de ceilalti, ca vei ramane intr-o lume incremenita in timp, in care nodurile karmice se vor succede mereu, fara posibilitatea de a le evita urcand o treapta. De ce? Nu ai invatat sa urci. Ai ignorat semnalele din Univers care te-au avertizat ca repeti istoria si e Timpul sa schimbi ceva! Daca nu schimbi, urmasii tai vor repeta acelasi tipar ca tine. De aceea romanii au ramas pe nivelul de constiinta al melcilor cu cochiliile strivite. Respecta tot felul de tradiții, se incapataneaza a se crede crestini, dar traditia este doar un tipar contruit in timp, menit a-ti da sentimentul ca ai ceva fix de care sa te agăți. Sufletul este ca o pasare. Iubeste zborul. Sufocat in tipare si dogme, se imbolnaveste de Dor de Cer si Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Artcolul este f.f. bun.Este clar si ar putea fi de ajutor multor oameni.Multumiri !

    RăspundețiȘtergere
  10. PS : Si video clipul este minunat....Linisteste si ridica frecventa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Saltul cuantic inseamna un nod temporal de proportii planetare? Suntem pe aproape? Se vorbeste tot ai mult pe net de resetarea timpului, de punctul zero, la care probabil suntem adusi cu totii si de acolo , constient ne vom alege una din cele doua directii: evolutie sau distrugere ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un timp zero a fost chiar gaura neagra prin care am trecut in 1-6 aprilie. Salturi cuantice a facut Pamantul pana acum fara numar. Lucrurile stau putin diferit fata de cum este perceptia in raport cu astfel de evenimente, pentru multi dintre noi. Daca s-ar vedea ca se cutremura Pamantul cateva ore in sir, sau ca e noapte 3 zile la rand, atunci oamenii ar zice ca s-a intamplat cu adevarat ceva. Insa daca totul se deruleaza totusi, dar nu intr-o forma pe care noi sa o si simtim intr-un mod spectaculos, spunem ca nu este.

      Ștergere
    2. Daca va rog, de ce ieri ma simt extraordinar, plin de entuziasm, cu chef de munca, chiar productiv, reusesc sa fac multe lucruri si azi ma simt sleit de putere, doborat la pamant de o stare in care ma tarasc, confuz si nu reusesc sa duc la bun sfarsit mai nimic. Si nu e nici vremea, nici rezonanta schumann ca azi a fost normala, am aceasi stare de sanatate si ieri si azi, nu e nici salt cuantic ca as fi simtit. Pur si simplu imi gasesc inexplicabil ce factori ma pot influenta avand in vedere ca personal cele doua zile par identice. Este ceva ce se intampla la scara mai mare? oare e ceva individual sau ceva planetar? E o transmisie de energii? E un fenomen natural? Sau pur si simplu pana la urma e doar vremea de afara? Multumesc

      Ștergere
    3. Pentru ca pe timpul noptii multe se pot intampla. Dar si pe timpul zilei. Am tot scris despre cauze in multe articole iar acum nu este chiar usor sa le punctez. Emisii psihotronice, ritualuri de magie neagra in grupuri multe si mari, in acelasi timp, porti vrajitoresti deschise, actiuni pe care noi insine la nivelul naturii superioare le intreprindem prin spatii intunecate, sunt doar cateva exemple care pot sa ne schimbe in rau, in foarte scurta vreme, o stare de bine.

      Ștergere
  12. După cum spuneam, această societate tiranică pe care și-o doresc oculții reprezintă un tip de Fascism, de Comunism, iar toate acestea reprezintă denumiri diferite ale aceluiași tip de tiranie – adică centralizarea puterii în mâinile câtorva oameni! Numele real al acestei tiranii e Tehnocrație globala, iar aceasta e definită ca o societate condusă de birocrație, nu de către politicienii aleși, pt că planul e ca politicienii să dispară.
    Cu cât sunt mai discreditați politicienii în public, cu atât mai mult va spunea lumea despre ei că “sunt de niciun folos, oricum” (adică sunt școși țapi ispășitori pt răul din jur), iar oamenii după aceea vor cere singuri un sistem tehnocrat.
    Așadar, sistemul tehnocrat e condus de birocrați, de oameni de știință, de ingineri, șamd. Toți indivizii din Sillicon Valley sunt tehnocrați. Și deja acești tipi din Sillicon Valley – și să nu uităm nici de Israel, care actualmente e nr 2 mondial după savanții din Sillicon Valley, indiferent cât de șocant ar părea, cercetați asta și veți afla – deja tehnocrații dirijează lumea. Cei mai mulți dintre politicieni nu au niciun habar despre ce se întâmplă cu adevărat acolo!
    Politicienii nu înțeleg nimic, ci doar legalizează tot ce vine de acolo! Tehnocrații conduc totul. Bill Gates conduce întreaga operațiune vaccinistă! Ei conduc OMS. Și cu cât verifici mai atent această societate tehnocratică și tehnologică pe care vor să o pună în aplicare cu ajutorul Inteligenței Artificiale, cu atât îți dai seama că tehnocrații au preluat controlul, căci politicienii sunt irelevanți.
    Nu se poate ca ceea ce face în prezent Elon Musk să facă din întâmplare, ci totul e premeditat de generații întregi), iar acest tip știe exact ceea ce face! Iar acești oameni (care construiesc societatea tiranică) ar trebui să nu celebreze victoria (doar pt că ne-au băgat în izolare), și aici mă refer la clanul: Gates, Musk, Bezos (de la Amazon), clanul Brinn și Page (Google), Wochaski de la YouTube – ei nu trebuie să celebreze, ci trebuie dați afară (vacantați permanent). Ei trebuie demascați pentru tot ceea ce fac – adică faptul că contruiesc această societate de coșmar, distopiană, tiranică,tiranie ce se bazează pe Inteligență Artificială și pe cenzurarea oricărei alte forme de perspectivă (viziune) și liberă exprimare care nu e de acord cu versiunea lor oficială, motiv pt care OfCom (din Marea Britanie) și scârba de Melanie Doors INTERZIC la TV sau la Radio ORICE FEL DE DISCUȚIE CE ARATĂ LEGĂTURA DINTRE 5G ȘI COVID19.
    (presupunând că peste ani, când tirania a fost deja instalată, copilul tău te va întreba):
    -“Tati, ce ai făcut tu împotriva Fascismului tehnologic, sau când sistemul economic era distrus, de trebuie acum să facem tot ce ne cere statul, că dacă nu facem nu ne dă rația de mâncare lunară? Ce măsuri ai luat atunci când se puteau lua măsuri?”,
    Iar acum răspunde populația hipnotizată, lașă, trădătoare, și care nu se implică în nimic:
    “Eu doar am stat liniștit, draga mea, (sclav și obedient, fără spirit combativ, fără să gândesc, exact ca o nevertebrată, m-am auto-sugestionat că așa ceva nu se întâmplă deși realitatea era crudă).
    ce răspund Jurnaliștii la întrebarea de mai sus: “Eu chiar am ajutat sistemul să creeze această tiranie, prin faptul că am mințit populația, draga mea!”.
    Ce răspund Forțele de Ordine: “Eu am impus cu forța acest sistem tiranic, draga mea!”.
    Cu toții veți avea această conversație cu copiii și nepoții voștri, atunci când vei înfrunta faptele și realitatea a ceea ce se întâmplă!"

    RăspundețiȘtergere
  13. Viata trebuie traita si nu explicata.Si voi sunteti fiinte spirituale,imortale,eterne pentru ca si voi ati coborat din cer.Ati coborat aici ca sa experimentati viata in forma ei materiala.Sunteti eroii care au ales sa calce in mocirla si inevitabil mocirla va murdareste.Divinitatea are o putere infinită. El ar putea conduce toți oamenii ca pe niște marionete.Totuși el nu face acest lucru,ci dimpotrivă v-a oferit libertatea ca voi să decideti ce spuneti și ce faceti. El a renunțat la puterea asupra oamenilor,căci cea mai mare putere este aceea de a renunța la putere.Acesta este un exemplu divin pe care și voi trebuie să vi-l însușiti. Numai cel care are puterea de a renunța la puterea asupra oamenilor este cu adevărăt puternic și poate face binele. Iar ca să ai aceasta putere trebuie să iubești oamenii,animalele,plantele și tot Universul. Iubirea este cea mai mare putere,ea este puterea adevărată.Voi sunteti nemuritori...dar daca sunteti nemuritori,de ce va este atât de frică de moarte?
    Pentru că nu cunoaşteti adevărul despre voi şi credeti că totul începe şi se sfârşeşte pe Pământ.Moartea e experienţa conştiinţei care trece din planul fizic în planul spiritual.Repet inca o data: VIATA TREBUIE TRAITA SI NU EXPLICATA iar RUGILE SUNT ASCULTATE DOAR CAND SUNT SUSTINUTE DE FAPTE.
    Enki

    RăspundețiȘtergere
  14. Am citit un articol al dnei Liliana de la eliberareemotionala.ro care afirma ca "Am gasit pe internet o asociere cu care am rezonat profund, intre COVID-19 si codul inscris in biblie, in Psalmul-91. Ceea ce este la prima vedere doar o inversare a cifrelor, in realitate reprezinta un adevarat antidot pentru Frica de Frica pe care o experimentam in prezent."

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumim din suflet Mihaela!
    Ne eset mult mai clar acum (atat cat inelegem) cum e cu LINIILE TEMPORALE si REALITATILE ALTERNATIVE.
    O mica observatie de posibila corectura, la paragraful: "In cazul in care alegem discutia, este evident ca linia temporala C" - cred ca C se cere inlocuit cu B.

    RăspundețiȘtergere
  16. Wow,foarte interesant articolul imi da de gandit .
    Imi place mult si video de la final.Cand vad imagini cu Pamanutul ,mai ales asa de la inaltime imi da un sentiment deosebit.Imi vin in minte numai reactii de genul: wooow ce frumos,ce minunat,cea mai frumoasa planeta!!!Imi vine sa il iau in brate.
    Ma emotioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  17. Astăzi este joi, 30 aprilie 2020, iar în unele părți ale lumii este deja vineri, 1 mai.
    Într-o oarecare măsură, timpul este o iluzie, și percepțiile legate de timp au fost inventate. Oamenii au inventat anul. Oamenii au inventat luna. Oamenii au inventat ziua, ora, minutul, secunda, deși într-adevăr durează aproximativ 365 de zile până când Pământul orbitează soarele, iar modul în care înțelegem timpul depinde aproape în totalitate de faptul că am evoluat pe această planetă, înconjurând acest soare.
    Timpul, cel puțin așa cum îl înțelegem azi, este și un produs secundar al capitalismului, în culturile umane timpurii, delimitările timpului erau înțelegeri ample ale momentului în care soarele a apărut și a apus, când anotimpurile s-au schimbat. Dar, pe măsură ce industrializarea a devenit norma, timpul a devenit un sistem mecanizat ce afectează forța de muncă. Ceea ce se pierde, pe măsură ce fiecare zi se amestecă cu următoarea, în moduri vag similare, este definiția mecanicistă a timpului, definiția capitalistă a timpului, definiția industrială a timpului. Nu știm în ce zi suntem, dar știm când se ivește o nouă zi.
    Există un efect de amorțire care apare atunci când fiecare zi este aceeași, când programele noastre sunt subsumate de ceea ce se simte ca o prăpastie nesfârșită de timp nediferențiat. Nu de aceea am inventat weekendul? Această carantină ne-a arătat că „timpul nostru liber” a fost întotdeauna un miraj, care ar putea dispărea în fața ochilor noștri, oferindu-ne atât de mult timp liber.
    Am un calendar atârnat de perete și când trebuie să mă orientez în timp, mă uit la el. Dar chiar utilitatea calendarului meu a început să se estompeze. Am început să scriu această poveste pentru că nu-mi venea să cred că este o zi de joi, chiar dacă știam că trebuia să fie joi. Dar la fel de bine ar putea sa nu fie. Un ciclu care poartă soarele peste cerul nostru până când apune în vest este o realitate; „Joi” este o invenție. "Joi"este necesar? Nu știu.
    Sper că va fi un moment în care știm că este joi sau marți sau alta zi, fără a fi nevoie să ne uităm la un calendar sau să ne întrebăm reciproc . Sper că va fi un moment în care ieși afară pentru a vedea soarele. Sper că va exista un moment în care tot acest timp „liber” să nu se mai simtă ca o perioadă pe care trebuie să o exploatăm pentru caștig. Sper că va veni un moment în care iei prânzul cu un prieten, urmărești câinii jucându-se în parc, respiri aer și doar exiști.
    Până atunci, găsește o modalitate de a face ca timpul să aibă sens pentru tine. Citiți o carte lungă. Gătiti o masă elaborată. Scrieți un poem epic. Urmăriți o emisiune TV la care v-ați gândit întotdeauna să participați. Dormi. Nu uitați că timpul nu vă deține și că aveți timp. Acest lucru va fi peste o zi, o parte din trecut. Va fi într-o zi o amintire. Ne vedem din nou afară. Deocamdată, este joi, 30 aprilie 2020. În unele părți ale lumii, este vineri, 1 mai 2020.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fain ai zis, Che (19:21)!

      S-auzim numa'de bine!

      Ștergere
  18. As dori din suflet sa iau legatura cu dv,e vorba de fata mea care are niste blocaje dar si sa stiu daca e vorba deblestem sau boli grave in neam.

    RăspundețiȘtergere