duminică, 12 aprilie 2020

CINE ESTE CORONA?



CINE ESTE CORONA?


Dragii mei,


Mai intai de toate, vin cu o strigare din toata inima de “Hristos a inviat!” pentru toti crestinii catolici care astazi sarbatoresc Sfanta Zi a Invierii Domnului si de “La Multi Ani cu lumina si bucurie!” pentru toti purtatorii numelor de flori.

Merg mai departe prin a spune ca informatiile din acest articol s-ar putea sa fie un pic cam bulversante, insa ca sa se inteleaga de ce am ajuns in punctul in care am ajuns, este necesar sa o iau cu inceputul.
Inca de la pornirea asa-numitei epidemii Coronavirus, de mai multe ori am facut incercarea de a ma conecta la acest virus si de a vedea ce simt. Minune mare! Simteam iubire. Prin urmare, inca de prin luna martie am inceput sa-i intreb pe mai multi prieteni, iar ei se vor regasi printre acestia cu siguranta atunci cand vor citi prezentul articol: “Mai! Tu ce simti cand te gandesti la Coronavirus?” Absolut toti cei pe care i-am intrebat mi-au raspuns cam in felul urmator: “Poate crezi ca sunt pe aratura, insa iti spun ca simt iubire. Este foarte ciudat!”. Le-am spus ca nu fac altceva decat sa imi confirme propria-mi simtire. Acesta este motivul pentru care mereu am avut o rezerva in privinta acestui microorganism. Va rog sa verificati toate scrierile mele anterioare. Am invitat la a alimenta cu iubire matricea Coronavirus si niciodata la o actiune de anihilare.
Al doilea element ce imi apare in mod constant atunci cand ma gandesc la micul Corona o reprezinta imaginea unor soldati si ofiteri SS. Sunt multe articole in care am scris despre zona SS, insa primul in care am scris despre numele VUXKRON, nume real sau alocat de Cer unei civilizatii draconiene, aflate sub puternice influente ale intunericului Soarelui negru si in colaborare permanenta cu latura nazista de pe aceasta planeta, este cel afisat cu ocazia evenimentului neplacut de la clubul “Colectiv” din Bucuresti, din anul 2015.


Cine doreste sa afle mai multe despre “Soarele negru”, poate da cautare dupa aceste doua cuvinte in rubrica din partea dreapta a blogului. Sunt multe articole dedicate acestui subiect.
Ieri am realizat ceva. In limba germana cuvantul “Krone” inseamna coroana, iar numele Vuxkron include particula “kron”. Deci este ceva legatura cu coroana.
La doua zile dupa ce am iesit din intervalul 1-6 aprilie, au inceput a veni in lant elementele (care s-au dovedit mai tarziu ca sunt parte a unei idei ce se vrea dezvaluite), in prima faza, prin vise.

Iata visul din noaptea dinspre miercuri spre joi:
Arata totul pe strazi ca in plan real, cu politie, armata, restrictii, etc. Stiam ca este asa din pricina pandemiei. Am intrat pe un coridor intr-o cladire. Din coridor am intrat intr-o camera. Am gasit in respectiva camera ceva ca o fila A4 pe care era infatisat un chip asemanator cu al Domnului nostru Iisus Hristos care tinea in brate 3 copii. (Este ca in imaginea de mai jos pe care o am salavata in calculator de prin internet, de mai multi ani de zile). Primul era baiat, al doilea fata, iar la cel de-al treilea nu m-am uitat cu atentie, sa vad daca este baiat sau fata. Chipul acela era aproape de centru, foarte usor catre dreapta. Am spus atunci: “Iata-L pe Metatron cum are in paza 3 copii”. E adevarat, chipul era al Mantuitorului, dar eu spuneam ca este Metatron. Dintr-o data mi-am dat seama ca intreaga reprezentare este de fapt expusa pe un autocolant lipit pe acea foaie A4. Am inceput sa il dezlipesc. Mi s-a dezvaluit, dupa ce l-am indepartat, o pictura in care vedeam un batran cu barba alba, aratand ca Tatal Ceresc reprezentat in icoane, de data aceasta in coltul din stanga-sus, tinand in brate, evident, 3 copii. In pictura insa am vazut si un castel, lucru care m-a determinat sa deduc ca era vorba despre 3 copii de vita regala, iar la baza ei, ca in niste bule, erau reprezentate cete de oameni inarmati pana in dinti cu sulite, sabii, pusti, etc., cu furie mare impotriva celor 3 copii. Am spus atunci din nou: “Iata-L pe Metatron cum are in paza 3 copii”. Visul s-a terminat acolo.



In noaptea dinspre joi spre vineri, alt vis:
Participasem la o intalnire cu mai multi prieteni, undeva, intr-o sala. Ei au plecat rand pe rand pana ce am ramas singura. Dintr-o data au disparut peretii si am ramas sub cerul liber. Eram ca pe un drum, iar din departare se vedeau venind spre mine trei persoane tinere, in sir indian. Primul era barbat, pe locul doi era o femeie, iar ultimul era tot barbat dar mergea mult mai in urma fata de ceilalti doi. (Era exact ca in visul cu copiii din noaptea anterioara, cand ei erau in aceeasi ordine din punct de vedere al sexului, iar atentia nu era indreptata catre cel de-al treilea. Aici am vazut insa ca este barbat). Ei veneau din partea mea dreapta. Primul barbat si femeia au ajuns in fata mea, iar cel de-al treilea a ramas in continuare mai la distanta. Cand ii priveam ochi in ochi ei erau blonzi cu ochi albastri si spuneau vorbe frumoase. Cum imi luam privirea de pe ei, se transformau in bruneti cu ochi negri si deveneau foarte agresivi. Mi-am amintit ca circula zvonul ca umbla pe strazi un psihopat si ca daca ajungi fata in fata cu el, pur si simplu nu mai ai scapare. Am realizat ca era unul si acelasi cu primul barbat pe care il percepeam ca fiind cel mai periculos. Am facut atunci un lucru: am desprins din mine doua holograme cu ochii deschisi si le-am pus in fata femeii si a barbatului ramas in urma. Ideea era sa stea permanent sub privirea mea, sa nu ii las sa se transforme in acele aspecte malefice. Pe primul il priveam eu insami. Am realizat ca prea mult nu voi avea cum sa rezist in acel fel si ca pana la urma, probabil ca voi ajunge sa am un sfarsit asemanator cu cel al victimelor anterioare. Totusi, am cerut ajutor Cerului. Dintr-o data, din spatele primului barbat s-a auzit un zgomot. El s-a intors cu totul sa vada ce este, iar eu am profitat de acel moment si am aruncat parca peste el o plasa invizibila spunand: “te invalui in Lumina si Iubirea Mantuitorului Hristos!” In acel loc visul s-a terminat.

Joi seara, inaintea celui de-al doilea vis, mi-am adus aminte de ceva caruia nu i-am mai acordat atentie de multi ani de zile. Se numeste acest subiect “stereograme”. Am cautat in calculator directorul in care aveam salvate o multime de imagini si am inceput sa le vizualizez. In anul 2013 am scris un articol pe marginea acestei teme, dar in acea seara nu m-am dus sa vizualizez si articolul. Aveti linkul catre el, ceva mai jos. A doua zi de dimineata, vineri, am intrat in partea de administrare a blogului, pentru a mai publica comentariile aflate in asteptare. Acolo este afisata zilnic si o lista cu 5 articole care sunt primele ca numar de vizualizari in ultimele 24 de ore. Nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca articolul cu stereograme este pe locul 4. Cineva in mod categoric il descoperise si il distribuise mai departe. Doar asa se poate intampla ca un articol sa ajunga in top 5. Dat fiind faptul ca si eu avusesem atractie catre asta in ziua anterioara, am inteles atunci ca nu este o intamplare, ca ceva se doreste a se transmite prin asta. Stereogramele sunt niste imagini pe care daca le privesti normal apar intr-un fel, insa daca le privesti folosind o tehnica anume, iti dezvaluie altceva in dos. Se transforma intr-o imagine 3D si apar lucruri pe care nu le poti sesiza in vederea 2D.


Concomitent cu toate acestea am inceput a vedea in astral un simbol asemanator cu simbolul Toyota despre care am povestit in articolul din luna martie, “Nu te supara frate!”, numai ca forma Vesica Piscis de pe orizontala este acum coborata mai catre centru, alcatuind impreuna cu forma verticala un soi de cruce.
Din toate aceste elemente si anume: imaginea dubla din primul vis, prima pe autocolant si a doua dupa ce l-am indepartat, cei trei din al doilea vis pe care daca ii tinteam cu privirea erau buni, cu o anumita infatisare, iar daca nu ii priveam, erau rai si capatau alta infatisare, aceste stereograme care privite in doua feluri diferite arata altceva, precum si simbolul cruce format din doua forme ovale, am dedus ca este ceva care are mare legatura cu ochiul, iar de acolo mai departe, cu multe altele. Este ceva ca o dubla vedere, ca un ochi vertical intersectat de un alt ochi orizontal dupa cum arata simbolul, ceea ce inseamana ca depinde de perspectiva din care privesti ceva sau ca unele lucruri nu sunt ceea ce par. Are legatura insa si cu partea sexuala si va las sa va ganditi singuri in ce context apare crucea, atunci cand un barbat se contopeste cu o femeie.
 Dupa toate astea tot nu aveam intelegerea scopului final. Ea a venit insa intr-o mare masura ieri dupa-amiaza. Am intrat intr-un filmulet youtube cu o meditatie primita prin e-mail. Ea isi propunea printre altele si anihilarea Coronavirusului. Desi imi crea o teribila stare de nervi si realizam ca nu era asta generata de persoana care conducea respectivul exercitiu, totusi, o forta nevazuta m-a impins sa am rabdare pana la capat. Spre final am auzit o formula de genul ca il fixam pe virusul Corona, il tintim cu o raza de lumina, il vedem cum se zbate, se micsoreaza si dispare in neant. Stiti ce mi s-a intamplat? M-a cuprins un plans sfasietor si mi s-a facut o teribila mila de virusul Corona. In acel moment am inchis ochii si am grait: “Doamne, din ce cauza plang atat de amarnic? Ce trebuie sa vad? Ce este de fapt acest Coronavirus?” Dintr-o data am vazut in fata mea un virus Corona dar imaginea initiala s-a inlaturat si s-a dezvaluit altceva in spatele ei. Era o forma geometrica tridimensionala extrem de complexa si frumos colorata. Catre ea venea un cordon luminos, iar cand mi-am ridicat privirea spre inalt am vazut ca se ducea catre Metatron. El emana o iubire absolut coplesitoare. Il vedeam in forma imaginii Tatalui Ceresc. Apoi am revenit cu privirea catre virus si l-am vazut graind: “Eu nu sunt ce credeti voi ca sunt.” “Dar ce esti?” – am intrebat eu. Dintr-o data a inceput a se desena in prima faza cu un portocaliu pal, care mai apoi s-a transformat intr-un alb stralucitor, ceva ce eu recunosteam prea bine pentru ca mi-a fost aratat acest simbol in urma cu niste ani de zile. Desenul a fost insotit de grairea virusului: “Eu sunt Viata.” Fara cuvinte, nu-i asa?. Mi-am indreptat rugator ochii catre Metatron si i-am spus ca am primit toate mesajele din ultimele zile si ca iL rog sa ma clarifice, ca in parte am inteles atunci, dar inca nu inteleg ce reprezinta cei 3 copii, sau adulti, in al doilea vis. El a continuat sa imi zambeasca si sa ma copleseasca cu acea emanatie plina de iubire care ma facea sa nu imi pot stavili lacrimile, dar nimic nu a transmis catre mine. Era ca si cum imi sugera ca tot ce imi trebuie am deja, ca e necesar doar sa deschid bine ochii. La momentul in care va scriu nu sunt complet edificata asupra celor trei. Corona are trei silabe: Co-ro-na. In egala masura poate fi si ceva legat de rosu, galben si albastru, absolut reprezentativ pentru Metatron si este acest lucru aflat din multe alte experiente ce au avut legatura cu El. Ne vom lamuri noi si cu asta in scurta vreme.
Nu este intamplare ca Metatron e in legatura cu toate acestea pentru ca El este numit in anumite limbi Melek Metatron, melek insemnand rege si este asociat in Arborele Sefirotic cu sefira Kether, din varful Arborelui, care inseamna Coroana. Metatron este patronul geometriei sacre. Metatron este Creatorul electronului din care cauza El este acel aspect al Tatalui care se numeste Lumina. Insa daca Mantuitorul spunea: “Eu sunt Lumina Lumii”, trebuie sa existe in mod sigur o legatura intre Metatron si Domnul nostru Iisus Hristos, de altfel, si El un Rege.
Evident ca am ramas multe ore cu gandul la intamplarea de ieri, iar catre seara mi-a venit o idee. Era ceva ce as fi putut sa fac oricand in aceasta perioada insa pur si simplu nu mi-a venit in cap. Am cerut sa merg in interiorul unui om bolnav, sa intru intr-un Coronavirus, sa ma suprapun pe constiinta lui, sa vad ce simt. Saracul Corona si saracii lui frati! Erau secatuiti de energie. Abia mai faceau fata unei energii negre ca smoala ce venea navala din viitor (pentru ca venea din stanga). Am vazut ca ce faceau aceste microorganisme era sa transforme acel namol in lumina pura. Insa atunci cand am intrat in acel virus, am simtit aceeasi teama pe care am manifestat-o in al doilea vis cand imi spuneam ca nu pot sa mai stau prea mult cu ochii tintuiti pe acele trei personaje. Simtirea virusilor era ca nu mai pot face prea mult vreme fata acelei navale. Probabil ca am fost dusa intr-un bolnav de forma grava. Mi-am propus sa o iau in sens invers pe calea acelei energii intunecate si sa merg in viitor. Am ajuns intr-un moment temporal in care am vazut multi soldati SS (ca in filmul Star Wars), multe constructii si masini, unele ca niste paianjeni cu picioare mecanice. Mi-au aparut in vizor foarte multi androizi. Era atat de mult intuneric acolo incat nici nu puteam sa aflu in ce an eram. Insa cel mai probabil eram in 2029, din cauza ca am avut multe alte experiente in care am intalnit androizi si am putut afla atunci ca suntem in 2029. Nu am vorbit despre acest an o singura data. Va fi un an cu multa bataie de cap. Cine va trai pana atunci, va putea vedea.
M-am intors in prezent si am ramas in virusul acela toata noaptea, dorind sa iau pulsul in continuare. N-am putut dormi pentru ca tot timpul am simtit ca ma sufoc. Intr-un final am iesit de acolo cand am simtit ca s-a mai imbunatatit un pic treaba. Dar daca nu am dormit, a fost si avantajul ca am avut timp sa ma gandesc la multe. Am realizat ca izolarea aceasta a noastra nu stiu cat este de eficienta, caci se pare ca nu are legatura cu contactele dintre noi. Stiti ca au fost gasiti bolnavi oameni care sustin ca au stat si izolati si nici contacte directe nu au avut. Daca iei virusul dar nu ai deschise astfel de porti, de multe ori nici nu afli ca l-ai avut. Dar daca ai porti deschise, iti aduce cumva Divinitatea virusul, caci astfel s-ar putea sa scapi. Cand se vindeca omul, iar virusul nu mai este in el? Cand se inchid portile ca urmare a rugaciunii si actiunilor lor si ale semenilor lor, dar si prin primirea in corp a unor substante anume, prin medicamente. Daca ar fi sa discutam si despre asta si despre ce inseamna de fapt efectul unui medicament, deschidem calea pentru un articol dedicat acestei teme. Sunt sigura si de faptul ca au fost multi oameni care au murit sufocati din aceleasi cauze, dar Corona nu a ajuns la ei, iar in aceste conditii, oamenii acestia nu sunt introdusi la categoria “decedat din cauza COVID”.
Dragii mei, motivul pentru care am scris acum acest articol este pentru ca Metatron doreste astfel. El isi doreste sa intelegem ca asa cum exista bacterii rele si bacterii bune, tot asa, pot exista virusi rai si virusi buni. Virusul Corona poate fi considerat unul bun. Matricea Corona este de fapt oastea lui Metatron si a Domnului nostru Iisus Hristos, impotriva acelui ceva ce vine din viitor si care a generat de fapt moartea atator oameni. Poate Corona a fost creat in laborator ca ceva rau la inceput, insa se pare ca Divinitatea i-a dat un alt sens. Nu este nevoie sa fiu crezuta, insa doar va rog sa luam cu totii in considerare ca ar putea fi adevarat ce va transmit. Se cere prin urmare un singur lucru: sa punem intentia de a umple cu iubire matricea Corona, asa cum, personal, am simtit sa cer inca de la inceput. Daca acest Corona ar fi rau, iubirea l-ar transmuta, i-ar daca ar fi bun, iubirea l-ar imputernici, sa isi poata implini misiunea. Oricum ar fi, nu s-ar putea da gres lucrand cu iubirea. Metatron mi-a mai spus ca oamenii care sunt afectati de aceasta boala sunt oameni in interioarul carora s-au deschis la un moment dat una sau mai multe porti catre acel viitor, ca urmare a existentei unui anumit tip de blestem din ADN-ul lor, ce are legatura cu actiuni de inginerie genetica de un anumit fel, facute in alte existente. O mare amprenta in toata aceasta poveste o are si toata partea de experimente, inclusiv genetice, facute de nazisti impreuna cu draconienii Vuxkron, incluzand Auschwitz, si multe altele ce s-au mai facut dupa aceea prin laboratoarele lor, inclusiv in prezentul nostru. Cititi, va rog, cei care cunoasteti mai putin despre toate acestea, articolul pe care vi l-am indicat mai sus si veti putea vedea ca nazismul cu experimentele sale nu s-a sfarsit in niciun caz odata cu al doilea razboi mondial. Pe de alta parte, acele chipuri blonde cu ochi albastri din visul meu, pentru cine este pasionat de treburi mai ascunse, conduc catre multe sectoare. Nazistii au fost interesati de rasa ariana pura (blonzi cu ochi albastri) si isi doreau un fel de epurare, pana ce vor ramane doar acestia. De asemeni exista scrieri care arata ca satanistii folosesc ca si conducatori de ritual persoane care sunt stiute ca fiind cu sange regal la nivel de Spirit, pentru ca ei stiu ca aceste persoane au niste capacitati aparte. A fost candva prin internet, nu stiu daca mai exista, filmul unei preotese intunecate care povestea ca a fost instruita de insusi Mengele, vestitul medic german din al doilea razboi mondial. Isi amintea cu groaza de el. A fost ajutata intr-un final din exterior sa iasa din toata acea nenorocire si astfel a fost posibil sa isi povesteasca viata ei de pana atunci. Daca citim despre el, putem vedea ca a fost generatorul unei multimi de experimente odioase, in mod deosebit in vizor fiind perechile de gemeni. Gemeni sunt ochii, gemeni sunt plamanii, si mai avem gemene si alte organe in corp. Are sens in contextul a ceea ce ne intereseaza acum. Nu in ultimul rand circula in ultima vreme ceva legat de o civilizatie arahnoida. Asemenea reprezentari am vazut de multe ori in astral in ultimii ani.  S-ar numi trantaloizi. Dar am vazut ceva similar si mergand in viitor, cum am povestit mai sus, dar sub forma de masini. Este scris in articolul catre care va dau linkul mai jos, existand mai multe parti pe care ulterior le veti gasi singuri, ca acesti trantaloizi ar pacali publicul aratandu-se deseori in astral ca pleiadieni (blonzi cu ochi albastri).


Va suna cunoscut? Marea meditatie planetara… coordonata atent de catre pleiadieni… La cat stiu ca a fost de furca dupa aceea pentru cine are implicare pe acest sector, nu are decat sa creada cine ce o vrea, insa eu nu pot sustine sub nicio forma binele adus de aceasta actiune, pentru ca in opinia mea nu corespunde cu adevarul. In urma ei s-au deteriorat ingrozitor biocomputerele oamenilor. Au fost reparate ele intr-un final dar cu foarte mare greutate. Va rog sa ma intelegeti bine: ii respect pe adevaratii pleiadieni si stiu ca ajuta enorm aceasta planeta, insa nu tot ce se vede blond cu ochi albastri este pleidian. Asta este ideea care impune atentie marita.
Ceva a fost bun in toata povestea asta si anume intentia pe care au pus-o oamenii de buna credinta care au participat. Am spus intr-un articol trecut ca indiferent prin ce blocaje ne-ar fi dat sa trecem, intr-un final, Dumnezeu va aranja toate lucrurile astfel incat sa se ajunga la implinirea intentiei puse. Pentru asta insa, este nevoie de timp.
Cat priveste dezlegarea ADN-ului de acel blestem, pentru cei care il au inscris, precum si rezolvarea ce are legatura cu acel viitor despre care am vorbit, sunt actiuni in desfasurare. Noi trebuie sa sustinem in continuare cu rugaciune si cu tot ce putem mai bun si sa nu uitam: iubire pentru oastea Corona!

Toate cele bune!

61 de comentarii:

  1. Acum cateva zile a avut loc o alta meditatie in cadrul unei interventii live a lui Gilbert Renaud. Acesta a condus meditatia spunand ca in inima noastra poate incapea o lume intreaga. A inceput sa aduca pe rand in inima celor care meditau: familia, persoanele din preajma lor, prietenii, vecinii, Ungaria sau ungurii (nu mai retin exact), etc., ca mai apoi intreaga planeta si locuitorii ei. Hello! De ce ai inceput cu ungurii? Ca de fapt nu stiu cine pe cine nu iubeste mai mult la nivel de popor. Pe de alta parte e dragut sa iti iubesti aproapele. Dar de unde pana unde o "introducere" a ungurilor in meditatie? Ce meditatie subliminala a fost asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede ca n-ati fost de la inceputul transmisiei. A precizat de la bun inceput ca, odata cu noi, cei din Romania, urmaresc si ungurii, sunt si ei prezenti in aceasta transmisie live. Familia Recall Healing este una mare, ce cuprinde oameni din diferite tari de pe aceasta planeta. Sunt multi dintre cei ce participa la cursurile Mihaelei si urmeaza si cursurile lui Gilbert, pe care vi le recomand cu aceeasi caldura cu care recomand si cursurile, intalnirile, articolele si lucrarile iubitei noastre Mihaela. Sunt diferite, dar la fel de importante. Va rog, nu incercati sa-l acuzati de rea intentie...eu zic sa revedeti transmisia pentru a va convinge, exista inregistrarea pe grupul de facebook.
      In alta ordine de idei, este extraordinara descoperirea pe care ai facut-o, Miha. Acum imi explic de ce n-am avut niciodata nici cea mai mica temere in legatura cu acest virus, si multi din cercul meu de prieteni au avut, in permanenta, aceeasi atitudine. Ceea ce m-a ingrijorat insa a fost ceea ce a starnit acest virus. A scos la iveala multa minciuna, rautate, agresivitate si o tendinta ingrijoratoare spre dictatura. Cu totii am recunoscut descrierile apocaliptice. Cu asta avem de lucrat, fiecare in parte...Din fericire, exista si parti bune in tot ceea ce traim si despre unele dintre acestea ai vorbit in articolele anterioare.
      Iti multumim pentru faptul ca ne tii la curent cu tot ceea ce se petrece! Avem nevoie mai mult ca oricand de asta si simtim, in tot ceea ce faci, dragostea si grija pe care ne-o porti.
      Te imbratisez cu drag,
      Simona

      Ștergere
    2. Sincer? Nu știu. Poate daca as vizualiza cumva transmisia, as mai înțelege cate ceva.

      Ștergere
    3. Am intervenit pentru ca Mihaela nu a participat la acea transmisie live, eu insa, da.

      Ștergere
    4. Este adevarat ca n am participat de la inceput! Ati putea va rog sa postati adresa la care sa vizionez cap - coada? Multumesc!

      Ștergere
  2. Dna Mihaela înțeleg din ce în ce mai greu. Dacă suntem așa controlați și manipulați, de ce se spune că suntem judecați pt.faptele noastre când murim și ne ducem în fața lui Dumnezeu ??? Fiecare venim cu un destin și ,,plătim " pt.greselile făcute!!! In comentariul dvs nu-l găsesc pe Dumnezeu ! Și în legătură cu corona virus e așa plin de ,,iubire" că a omorât un nr.imens de oameni!!! AȘA A VRUT DUMNEZEU SĂ MOARĂ ATÂȚIA OAMENI ???

    RăspundețiȘtergere
  3. Andrew Bartzis care e foarte greu de tradus in romana, si mai ales de explicat anumite concepte are aceasi parere, e un virus al iubirii, un virus foarte constient, un virus multi-dimensional, atat aici cat si in lumile de vis si lumile astrale. Spune ca corona-virus sunt de fapt milioane de ființe individuale care nu au obținut niciodată șansa de a fi în frecvența umanității, toți oamenii care erau încuiați in afara manifestarii pe Pamant in corpuri fizice din ultimele 11 milioane de ani si care acum vin ca un virus, corona fiind brațele și picioarele lor, si este sansa lor de a face parte din marea trezire planetara. Ei de fapt se infiltrează într-un fel in viata oamenilor, în experiențele fizice ale oamenilor, prin urmare, prin ADN-ul lor ei vor avea de fapt viața si experiență, vor corecta karma si când virusul moare ajunge să aibă o recenzie de viață exact ca un om și apoi poate trece la următoarea dimensiune, si mulți dintre acei oameni incuiati in afara experientei in corp fizic care sunt viruși sunt foști lemurieni și atlanti care nu a apucat niciodată să intervină, deoarece grilajul Archon i-a închis in afara incarnarii pe Pamant. De asemenea negativii, baietii rai incercau sa translateze bolnavii de virus in alte linii de timp si aici sa fie mai putini bolnavi, asa cum au procedat si cu alte epidemii de Sars si gripa ca sa tina pandemiile deoparte, deoarece oamenii rai si mari nu vor o pandemie, oamenii sunt vehiculele datoriilor lor si mereu si-au pus datoriile pe oameni ca sa nu isi aiba parte de karma lor personala. Dar acest virus este unul care colecteaza karma si karma pusa pe oameni se intoarce prin acest virus inapoi la cei care i-au indatorat. Cel mai speriati de virus sunt cei care afectau liniile de timp si se intorceau inapoi in trecut ca sa mai schimbe cate ceva. Acest virus le gaseste karma prin toate liniile de timp pe care le-au alterat.

    RăspundețiȘtergere
  4. N-ați înțeles nimic din aceasta scriere și îmi dau seama că o faceți în contextul în care nu cunoașteți viziunea mea asupra Vieții și Creației. Puteți afla multe daca va găsiți timpul și răbdarea să intrați în secțiunile P1 și P2 din bara de sus a blogului. Abia după aceea putem spune că vorbim o limbă comună și veți înțelege că in orice pierdere de vieți, care înseamnă de fapt sacrificiul unor suflete, există și o latura buna. Corona acesta a întors mulți oameni cu fata către Dumnezeu. Uitaseră de tot de El. Pe de alta parte, taman ce am scris in articol că nu Corona este adevăratul vinovat, ci agresiunea care vine din alta parte, sub alta formă decât credem noi. Metatron este Dumnezeu-Lumina. Reprezintă acest aspect al Tatalui. Fiecare suflet poarta vinovăția greșelilor din aceasta viața și responsabilitatea faptelor greșite din alte vieți. Deseori, sacrificiul și moartea sunt cai ale sufletului de a-și răscumpăra greselile și de a șterge cu buretele niste încărcături grele din ADN, ca sa nu se mai vina și în alte vieți viitoare tot cu ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul meu de la ora 00:03 se adresează domnului / doamnei de la ora 23:07. Mă văd nevoita sa fac aceasta precizare pentru că blogspot nu l-a afișat ca raspuns la acel mesaj, așa cum mi-a fost intenția.

      Ștergere
    2. Mulțumesc mult dna Mihaela !

      Ștergere
    3. In viitorul urmasilor nostri a fost trimisa multa mizerie karmica. Stiti bine ca ne trimitem problemele nerezolvate la urmasi. Atat de mult egoism la parinti nu cred ca a mai fost. Din necunoaștere spirituala si pentru ca au fost invatati da ia, sa se bucure cat mai mult de ceea ce viata le oferă. Ceea ce se intoarce acum sub forma de plati karmice este drept. E greu sa spui ca e iubire in modul in care coronavirusul actioneaza. E doar just, asa cum este Dumnezeu. Universul trimite inapoi mizeria karmica si pune o bariera pentru a nu fi contaminati urmasii, viitorul. A fost o incercare de a se construi o matrice energetica in care sa ne fie mai bine tuturor, protejati de atacurile malefice. Programul Iubire a eșuat. Sunt una din persoanele care am incercat asta.Incercarea a esuat din cauza egoismului omenesc si a metodelor de lucru de tip NLP. Stiti cu totii ca dupa revolutie librariile s-au umplut cu gunoaie pretins spirituale. Carti care te învață cum sa reusesti in viata, cum sa te imbogatesti rapid...etc
      Asa au cazut oamenii pe nivelul cel mai de jos al piramidei, uitand de spiritual si dedicandu-si viata acumularii de bani. Cuvantul cel mai des intalnit in ultimii 30 de ani a fost " carieră". Sa ne facem o cariera! Sa reusim in viata. Si stiti cati parinti si-au lasat acasa copiii cu bunici batrani, plecand la munca in afara. Ca intr-o diabolică rocadă a unui șahist nebun si distructiv, in timp ce armata noastra era prin Afganistan, Romania a ramas taramul nimanui, locul unde se poate jefui oricat fara a fi pedepsit. Si locul de unde au plecat copii, spre familii incerte...Sunt si copii disparuti despre care nu se mai stie nimic.
      Lazarev a explicat foarte clar si limpede situatia din China. Multa trufie de popor superior, datorita succesului economic. Este adevarat, chinezii sunt ordonati si harnici si actioneaza ca un spirit grup atunci cand doresc sa obtina ceva. Lucru pe care romanii nu-l fac nici macar atunci cand copiii le sunt in pericol.
      Si...dna Mihaela, nici romanii nu stau departe de acel program al trufiei inoculat in grupurile nationaliste. Dacismul are rostul lui. Ne cautam radacinile. Dar...trufia de a te crede cel mai grozav popor de pe pamant este la polul opus smereniei crestine. Niciodata lauda de sine nu miroase a bine. Cu atat mai putin cand iti sunt vanduti copiii si mamele pleaca la munca lasandu-si pruncii de izbeliste.Nu suntem in situatia de a ne mandri prea mult. Suntem o tara in haos. Cand esti in haos te aperi, iti aperi copiii si batranii, iti muncesti pamantul pe care Dumnezeu l-a lasat fertil cum putini au. Iti protejezi apele de otrăvuri. Nu stai sa umbli cu nasul pe sus si sa te lauzi cu tara lasata intreaga de catre stramosi pentru noi, urmasii lor. Noi ce am făcut pentru urmasii nostri? Nimic! Am vandut pamanturi, am permis sa fie rase padurile! Si, cel mai grav, i-am contaminat! Unii destepti au reusit sa sparga anumite bariere de protectie. S-a declansat programul cauza-efect. Daca Iubire nu e....

      Ștergere
    4. Tu, maria-aurelia, te crezi doar pe tine curata si iubitoare si pe toti ceilalti ii consideri mizerabili, care "trimit mizerie karmica in viitorul urmasilor"! Ti-ai umflat la maximul egou-l si pe toti ne vezi malefici, doar pe tine te crezi cea luminoasa care-a fost impiedicata de catre cei cu "NLP" (observam ca nu ai mai adaugat si "new-age" ca sa-ti faci "programul iubire"! :)) Faptul ca eu unul te cunosc, ca si multi altii, chiar nu tine sa di lectii, ca nu esti in masura asta...

      Ștergere
    5. Pentru Anonim 13 aprilie 10:12
      Nu inteleg ce aveti cu Dna.Maria-Aurelia!Tot ceea ce a afirmat in postarea sa este cat se poate de adevarat si nu a jignit pe nimeni in nici-un fel.Poate pentru Dvs. adevarul este sinonim cu jignirea!Noi,majoritatea oamenilor nu ne cunoastem aproape deloc pe noi insine,darmite sa mai putem cunoaste si pe altii!!!

      Ștergere
    6. Am publicat comentariul de la 08:05 pentru ca am remarcat ca exprima o idee generala, fara atac spre cineva anume. Nici nu ma intereseaza cine l-a scris cat timp este redactat astfel. Insa a existat o lunga perioada de timp cu atacuri directe, inclusiv impotriva mea, din partea persoanei sau persoanelor ce se afla in spatele acestui nume "Maria-Aurelia". S-ar putea sa mai existe si in continuare. Unii cititori nu pot uita cu usurinta acest aspect, desi eu merg in continuare pe ideea ca Iubirea nu este in niciun caz un plan esuat, motiv pentru care privesc toata aceasta poveste cu compasiune si iertare. Bine ar fi sa procedeze astfel cat mai multi.

      Ștergere
  5. Filmul exista .revelatiile uneu mari preotese cu David ike.

    RăspundețiȘtergere
  6. Visul meu de azi noapte!
    Eram in casa si copiii m-au chemat pentru a vedea un curcubeu imens si in mijlocul curcubeului era coloana lui Brâncuși. Imediat s-a auzit din pământ un vuiet ca si cum ar fi vorbit pământul si începuse din zi sa se întunece tot mai tare pana se făcuse noapte. Atunci cineva invizibil,dar cred ca Sinele meu Divin îmi transmitea mental ca vor fi trei zile de bătălie finala între Lumina si întuneric in cer. Mi-a spus sa aprind lumânari,sa ne rugam si sa bem doar apa in aceste zile.Mi-a spus ca foarte puțin mai este pana se va întâmpla asta. Mi-a spus sa fac eliberări,iertări si mulțumiri La Dumnezeu.
    Mihaela,oare ce semnificație are coloana lui Brâncuși,in acel imens curcubeu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vorba despre ADN. Caută la rubrica de căutare un articol numit Bucuria Vieții. Vei vedea acolo mai multe. Curcubeul e simbolul Timpului dar prin faptul că el are 7 culori, înseamnă toate planurile ființei. Traducem prin urmare acea imagine sub forma: ADN biruitor peste timp. Adică primește o protecție astfel încât să nu mai poată fi agresat din viitor sau trecut și mai știu eu ce alte timpuri.

      Ștergere
    2. Mulțumesc din inima! O zi binecuvântată!

      Ștergere
  7. Doamna Mihaela, eu nu stiu cine este Corona, dar nu cred în coincidențe, mai ales cand tot ceea ce s-a făcut a fost făcut programatic si cand totul pare suprapus peste o agendă ascunsă.
    Adica de astazi dupa ce sfintele Pasti Catolice au trecut, occidentalii au voie sa mearga la munca. La fel va fi si la noi, dupa Sfintele Pasti Ortodoxe, care se vor tine cu bisericile goale, va incepe relaxare sociala.
    Adica e prea batator la ochi sa ne creada pe toti prostii lor. Tot scopul pandemiei globale a fost ca sa nu se tina slujbe in Biserica Sfanta. Se vede ca au reusit in occidenat. Sper din tot sufletul ortodocsii sa nu faca la fel. Si daca in marile orase vor face, sa nu faca la bunicii de la sate. Totul devine mult prea evident impotriva cui a fost aceasta restrictie. Totul devine evident ca e indreptata impotriva Bisericilor si a Sfintei Liturghii a Invierii Domnului nostru Hristos. Anul asta nu au vrut sa invie credinta. Daca bisericile erau luate cu asalt de puhoiul de oameni, ce facea politia decat sa lase oamenii in biserica. Dar ii lasa sa se adune ca gloatele sa fie dusi de sclavi in Germania. Este mult prea evident lupta care se da cu Credinta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți dreptate, însă sa nu uitați niciodată că Dumnezeu deseori își clădește planurile de așa natură ca le include și pe ale întunericului. Altfel spus, lăsa întunericul să se manifeste într-o formă care îi da acestuia sentimentul că i-a ieșit, că e biruitor, și când să spună că e gata, se răsucește totul împotriva lui într-o formă cum nu a luat în calcul. Dar nu numai că nu iese nimic din ce și-a propus ci realizează că a pus cărămizi fara sa vrea la planul divin. Așa va fi și de această dată. Veți vedea că și dacă nu vor deschide bisericile in Noaptea de Înviere, se va canta "Hristos a înviat!" de vor răsuna cerurile, pentru că fiecare om va pune mult mai mult patos in aceasta cantare, îndârjit fiind cumva de faptul că a fost blocat să meargă acolo unde și-ar fi dorit să fie. Va fi cum nu a fost vreodata. Ei pot închide bisericile dar nu pot ajunge și la Hristos din inima fiecăruia. De fapt asta este tot ce contează, să fie El acolo, in inima. In acest fel poarta omul cu sine tot timpul Lumina Învierii.

      Ștergere
    2. 09.09 Ai dreptate perfecta , intr-un compartiment cutiuta dintr-o cutie mai mare !
      Asa au facut, si-au tras spuza pe turta, se joaca, incearca sa deturneze virusul...Ce nu stiu ei este ca e probabil ultima deturnare !
      Ei s-au trezit cu un atac la care toate apararile lor sant scurt-vremelnice ce le va asigura esecul; Acesta este un Virus Mlastina,cu cat te zbati cu atat te afunzi !
      Cine-s ei ? Simplu e lupta dintre Bine si raU !
      Chiar acum cand scriu primesc semnalul ca l u m e a v a f i p e s t r a z i de Pasti !

      Ștergere
  8. In ultima luna, de câte ori ma conectam la Coronavirus tot simțeam cumva o energie de bucurie si ceva bland ca un copil. Am crezut ca poate imi imaginez eu si o fi la mine in cap. Citind articolul imi dau seama ca nu e asa.
    Doamne ajuta sa se rezolve mai repede situatia.
    😇

    RăspundețiȘtergere
  9. Recitind acum articolul mi-a atras atentia legatura dintre Metatron si Iisus si mi - am adus aminte ca in Urantia scrie ca un Fiu de Dumnezeu (asa cum este si Iisus) este creat de Tatăl si Sfântul Duh si atunci m-am întrebat daca nu cumva Iisus este creat din Metatron și Sfântul Duh si asa se poate înțelege de ce a zis " Eu sunt Lumina Lumii" (pentru ca descinde din Creatorul Lumii). Asta sau poate în acel moment vorbea prin El Metatron.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mantuitorul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu este "nascut, nu facut" si Mama Sa si-a dat acceptul pentru acest aspect. In rest, teorii, peste teorii, functie de interpretarile date de- lungul vremurilor...

      S-auzim numa' de bine!

      Ștergere
    2. Stiti, cand vorbim de o creere la nivelul acela, spiritual, nu e ca în termenii nostri pământeni despre cum apare o persoana. Sunt ataat de multe aspecte si cunoaștere pe care habar nu o avem si chiar daca am avea-o nu am intelege-o. Pentru ca avem deocamdată mintea si corpul limitat.
      Numai de bine! 😇

      Ștergere
  10. Pai daca ne face bine, acest virus, e in regula sa mai facem med. De tot feluk. De ex. Flacara violet sau rug. De dezlegare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot intelege dintr-o astfel de intrebare decat ca faci parte din categoria oamenilor care face actiune spirituala si rugaciune, numai legat de un interes al lumii materiale. Iar daca nu este in acest fel, ajuta-ma sa pot avea o alta intelegere in raport cu ceea ce ai scris.

      Ștergere
  11. Daca tu spui Lui Isus persoana, eu iti spun ca ai nevoie de post total macar o saptamana, de fapt cu cat mai lung postul cu atat mai bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:04, intelept ai grait. Nu stiu daca Ionut (13:34) va si intelege de-adevaratelea, cum se zice pe la noi, ceea ce-ai transmis!

      S-auzim numa' de bine!

      Ștergere
    2. Sa ma iertati ca intervin dar nu pot sa nu ii iau apararea lui Ionut. El spune: "termenii nostri pământeni despre cum apare o persoana." Eu inteleg alb pe negru, fara dubiu, ca se refera la faptul ca la nivel celest nu este la fel din punct de vedere al Creatiei, asa cum invatam si stim noi pe pamant ca este creat un om. De unde s-a tras concluzia cu Iisus si persoana, nu stiu, caci am citit comentariul acela de zece ori si tot nu vad. Ba mai mult, ma simt cu atat mai prost cu cat sunt doi sustinatori ai respectivei idei.

      Ștergere
  12. Raspuns catre doamna care a scris un comentariu in care a facut o trimitere catre un site anume si pe care din pacate nu il pot publica, pentru ca nu pot, cu buna stiinta, sa directionez oamenii catre o asemenea mizerie: saracul autor si nu in ultimul rand, saracul traducator. Iar asta este o parere facuta nu neaparat in raport cu ultimele scrieri, ci in raport cu o multime de alte "minunatii" de pe acolo cu care m-am mai intalnit accidenta de-a lungul anilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca cumva va inselati?Si totul este adevarat?Sau Dvs. sunteti unica posesoare a adevarului suprem,absolut si unic!

      Ștergere
    2. Pe acest subiect, cu trei semne de exclamare, nu cu unul.
      Astfel de adevaruri nu se afla din carti si din articole, ci din propriile experiente de viata.
      Va fac o trimitere:

      https://tristar77.blogspot.com/2013/01/iisus-si-caile-aurii-dragi-prieteni-am.html

      Tot ce pot spune este ca va doresc o experienta cel putin la fel cum am avut eu. Cat se poate de curand. Nu puteti afla despre ce fel de experienta vorbesc decat daca veti citi ce v-am recomandat. Iar daca veti citi, veti intelege si ce scriu acum: Vedeti? Avea dreptate "omul" acela. "Pe El nimeni nu il vrea".

      Ștergere
  13. Intradevar nu am simtit suparare pe virus si mai mult pe situatia creata .La munca am colegi care au rude in alta tara cu problema asta.Unul se simte ok nu a simtit nimic,iar sotia lui a fost un pic mai rau,dar acum e bine.Chiar ca depinde...Acum ca am inceput munca ,desi ne da masti in fiecare zi,este greu de purtat corespunzator 8 ore pt ca trebuie sa ma misc si ma incalezc.Acum imi place mai mult drumul de la munca si pana acasa,pt ca este printr-o zona retrasa mai la marginea orasului,sunt linii de tren ,pietre si tufisuri.Nimic deosebit,dar poti sa mai stai pe o banca veche la aer si soare ca nu trece politia.:)))Stresul in oameni este din cauza armatei si a politiei,mai ales la cei mai in varsta din sate.Am o colega e terminata,fata ei cand vede seara licarind girofarurile se sperie ,o trezeste din somn ca daca vin si o ia ,ca cine a murit?
    Chiar dupa amiaza am avut vis urat cu mastile astea ca nu mai puteam vb din cauza ei.
    Mie imi place mult la dumneavoastra ca nu sunteti la extreme,sunteti realista si ca informatiile pe care le dati sunt studiate atent si tot ce este aici pe blog este ca un fel de manual ,o carte.toate intre ele au legatura...Pe net,mai ales pe facebook este plin de informatii exagerate de la oameni care considera ca tooot ce ii inconjoara este o teorie a conspiratiei si ca orice tratament sau vaccin este facut sa ne omoare...ok sunt si oameni cu putere cu intentii rele sunt sigura,dar totusi...Sunt multe explicatii care au legatura cu stiinta din vremea noastra cu multe fenomene.Vad pe facebook distribuite niste chestii de ma face sa cred ca si povestea cu fat frumos si zmeul este reala!De asta cand vreau sa stiu ce s-a mai intamplat pe partea asta nevazuta sau am o nelamurire cu ceva ce simt incerc sa am grija pe ce pagini ma uit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Romania ultimul vaccin care proteja cu-adevarat oamenii s-a fabricat pana in 1989 si se numea Polidin.Dupa 1990 TOATE vaccinurile le-au "imbogatit" cu felurite si din ce in ce mai sofisticate otravuri,unele dintre ele inalt cancerigene si prin campaniile mondiale de vaccinare au inbolnavit sute de milioane de oameni sau chiar miliarde umfland puternic conturile BigFarma!Dupa anul 2005 au introdus in vaccinuri nano-cipuri care odata patrunse in sangele pacientului la vaccinare se ataseaza organului sau organelor pentru care au fost create si raman "in adormire" pana la primirea semnalului de a intra in actiune!Si in functie de semnalul primit, in scurt timp o sa constatati ca aveti o boala cronica incurabila,un cancer avansat sau chiar o metastaza si,daca "EI" considera ca sunteti de-a dreptul inutila,muriti pe loc!Semnalul sau "comanda" adresata nano-cipurilor este transmis prin tehnologia 5G si cu ajutorul celor 120.000 de sateliti plasati pe orbita joasa a planetei va ajunge in absolut orice punct de pe glob!Dar Dvs. bineinteles ca nu credeti ca asa ceva chiar se intampla sub ochii nostri si puneti totul pe seama "teoriei conspiratiei"!Sper ca v-ati vaccinat undeva in orizontul ultimilor 5-6 ani ca sa va garantez ca,nu peste multa vreme veti avea ocazia,nefericita,sa va convingeti de adevarul spuselor mele.Atunci cand medicii va vor face cunoscuta boala cronica de care suferiti - caci nu cred ca sunteti in categoria celor pe care sefa FMI,Christine Lagarde si unii dintre marii masoni Kissinger.Jaques Attali si altii i-au numit "mancatori inutili" si s-a exprimat clar ca trebuie facut ceva intrucat traiesc prea mult!!!-imi veti da dreptate dar,din pacate va fi mult,muuuuult prea tarziu!
      In rest va doresc spor la treaba si multa sanatate ca sa munciti cu spor si productivitate maxima pentru profitul patronilor Dvs.si sa nu cumva sa ganditi intrucat acesta este rolul "goiymilor" sclavi, platitori de taxe si impozite pe pamant...

      Ștergere
    2. Iara eu tie 12.09 iti spun ca te complici...nu e caz de nano putze acum, e muult mai simplex- vaccinos via Pasteur = boala ; Adicatelea bagi mecrob in corpus , el se poate manifesta oricand doreste.
      Fara morala, ca Irecuperabili santeti..

      Ștergere
    3. Ok cu vaccinul am inteles parerea.Mi-a zis mama de polidin si ca erau mai ca lumea inainte nu neg asta.Ultimul vaccin a fost undeva prin clasele mici,dar in toamna posibil sa fac atigripal.Cei din jurul meu care l-au facut nu au mai racit si nici nu au mai luat de la mine ca in alti ani.Numai eu stau sa trag de nas si sa tusesc toata iarna.
      Cat despre serviciu,totusi... mancarea nu pica din cer,facturile nu se platesc singure.Si da,imi doresc sa fiu sanatoasa sa pot sa muncesc oriunde/ Atata timp cat mi se respecta drepturile este ok.
      Daca eram eu o patroana tot nu era bine,iar daca sunt angajat iar nu e bine.Asta este realitatea.Suntem singura specie care are nevoie de bani sa traiasca pe planeta asta.Fiecare isi castiga existenta cumva si trebuie sa faca ceva.Dupa nebunia asta vreau sa invat ceva nou ,cursuri de ceva...Munca este bratara de aur.Nu pica din cer nimic degeaba.
      Este normal sa aiba fiecare o parere,dar nu este adevarul absolul ca nu e nimeni a tot stiutor.Nici la mine nici la dumneavoasta,asa ca mai cu frana...daca altii au pareri diferite si sunt bucurosi datorita altor lucruri decat cele care ma multumesc pe mine asta nu inseamna ca sunt intr-un fel anume.
      Asta este ultima data cand stau sa raspund la cineva din sectiunea de comentarii.
      Daca doresc sa povestesc si eu ceva aici ,iar daca exagerez sau zic ceva deplasat ,doar doamna Mihaela poate sa imi aprobe sau nu comentariul sau sa imi atraga atentia pt ca sunt in spatiul dansei.

      Ștergere
    4. Creiere spălate de catre iudeo-masonerie,tu Simona reprezinți sclavul perfect care va caracteriza populația globului în viitoarea Noua Ordine Mondială!

      Ștergere
    5. Simona, inca nu ai inteles ca acest sistem in care se zbate umanitatea este unul putred si trebuie dat jos? El nu protejeaza omul cu adevarat ci il exploateaza; de mic il formeaza a fi un robot ca sa-l exploateze mai apoi. Viata nu trebuie traita in aceasta forma de sclavie. Viata inseamna bucurie si frumusete, nu sa fim transformati in roboti pentru ca cineva sa ne foloseasca. Dar ne dam oare seama despre starea in care suntem?

      Ștergere
    6. Da inteleg ce spuneti,apreciez mult cum v ati spus parerea intr un mod simplu si simt ca este un ton pland ,în care în care doriti binele si nu imi explicați de cum o sa mor eu de te miri ce pt ca am o parere mai diferită în alte lucruri.
      Ar fi minunat să nu mai fie asa,dar din pacate asta este realitatea acum,nu putem sa ne câștigăm toti existenta din pasiunile noastre. Sunt sigura ca peste o vreme voi gasi un loc mai bun,dar trebuie sa muncesc un pic pt asta mai întâi.
      Atitudinea unora lasa de dorit,peste tot sunt dastia care sufera de sefie ,care exploatează omul stiu asta si m am revoltat cand am simti ca nu e ok,mai ales ca eu reactionez din impuls ,dar nu tot timpul am avut de câștigat.
      Chiar va multumesc pt felul în care mi ati raspuns, deja pt mine este altceva.

      Ștergere
    7. Draga Mihaela, ce ti-a parut in neregula cu mesajul ce l-am trimis pentru postare pe data de 16.04.2020, incat ai hotarat sa nu-l publici? Era ceva gresit in continutul sau? Acel mesaj trebuia sa apara in acest loc, ca si o continuare a conversatiei cu Siomna. Scrie-mi te rog motivul ca sa inteleg greseala cuprinsa in mesaj, daca ea exista.
      Eu cred ca o viata traita in frumusete si in bucurie aduce numai bine sufletului dar si umanitatii. Eu cred ca omul trebuie sa ocroteasca aceasta Planeta, viata de pe aceasta Planeta. Mai cred ca omul nu trebuie sa se lase a fi tansformat intr-un robot incat sa uite sa traiasca bucuria si frumusetea vietii. Caci in prezent umanitatea este inregimentata in acest sistem de inrobire, dar tot umanitatea este cea care trebuie sa determine o schimbare care sa duca la eliberarea sa.

      Ștergere
    8. Care mesaj? Acela cu creiere spalate de iudeo-masonerie si cu cineva care este sclavul perfect? Sau poate ca m-am inselat si crezi si tu ca si mine ca spalat inseamna curat, oricum ai lua-o, iar un creier spalat de toate emanatiile mintilor nebune, inseamna de fapt un creier care are loc pentru mintea lui Dumnezeu? Iar daca nici a face pe cineva sclav perfect nu e o jignire, atunci inseamna ca nu am inteles corect ideea si ar trebui sa ii dau drumul. Am totusi nevoie de niste lamuriri.

      Ștergere
    9. MIHAELA, eu in nici un caz nu am facut pe cineva sclavul perfect, departe de mine un asemenea gand, ci am subliniat starea unui sistem prezent in lume care nu-i in favoarea omului. Imi pare rau ca ai interpretat astfel mesajul meu.
      Numai bine!

      ps! De iudeo-masonerie si creiere spalate in mesajul meu nu am facut referire, probabil te raportezi la un alt mesaj care nu-mi apartine.

      Ștergere
    10. Uite, ca sa lamurim povestea, public singurul mesaj pe care il am in asteptare din data de 16.04, rugand-o pe Simona sa nu se supere pentru asta si nici sa vina cu vreo replica. Daca nu iti apartine acesta, atunci inseamna ca mesajul tau pur si simplu nu a ajuns la mine in blog. Chiar exista mesaje care nu ajung. Am o buna prietena care mi-a spus ca a trimis un comentariu saptamana trecuta si nu l-a vazut afisat in blog. Am verfiicat si nu a ajuns la mine comentariul ei, din pacate. Ce sa-i faci? Se mai blocheaza prin niste filtre ...

      Ștergere
    11. Mesajul s-a pozitionat la locul sau, conform datei si orei. Daca descoperim dupa asta ca filtrele pot si modifica unele comentarii, devine totul si mai interesant.

      Ștergere
    12. Mihaela, acest mesaj:

      "Unknown16 aprilie 2020, 10:17
      Creiere spălate de catre iudeo-masonerie,tu Simona reprezinți sclavul perfect care va caracteriza populația globului în viitoarea Noua Ordine Mondială!"

      NU-MI APARTINE!

      Eu am postat in continuare la raspunsul Simonei, cel de la 16 aprilie 2020, 15:57, caci voiam sa mai scriu, in completare, cate ceva despre ceea ce eu cred, dar se pare ca nici nu a ajuns la tine. In continutul mesajului prezentam o alta perspectiva, ce ar aduce fericire umanitatii, in locul acestui sistem actual in care ne zbatem cu toti. A fost blocat inainte sa ajunga la destinatie, se pare. Acest lucru l-am banuit, dar mi-a trebuit o confirmare de la tine.

      Pentru ca acesti ei nu au lasat mesajul sa ajunga la Mihaela si apoi la Simona si nu numai, voi expune, in continuare, o postare de pe blogul cuiva pe care il apreciez mult. Iata:

      https://lumeacarnavalului.wordpress.com/2016/01/16/manifestul-celor-treziti/

      Ștergere
    13. Simona, in aceasta lume (destul de dura, asa cum se prezinta in zilele noastre) ca sa rezistam trebuie sa fim puternici! Si suntem! Avem in noi o Putere care nu poate fi stavilita de nimeni si de nimic, doar trebuie sa o simtim ca Ea este acolo. Simte-O si intareste-te, caci ESTI PUTERNICA TU, trebuie sa sti asta!

      https://www.youtube.com/watch?v=z65MTQQjgjg

      Ștergere
    14. Pentru anonim 15:28 - te cred pentru ca acel mesaj nu vine de la "anonim" ci de la "unknown". De-a lungul timpului am primit de mai multe ori mesaje venind ba de la "anonim", ba de la "unknown", dar dorindu-se a parea ca in spatele lor este aceeasi persoana. Numai ca ce este "anonim" vine din Romania, si ce vine de la "unknown" este dincolo de hotarele tarii noastre. Iar intre mesaje erau diferente de doar cateva minute. Ma apuca si rasul, dar i-am lasat in pace, caci am alte treburi pentru timpul meu, mult mai importante.

      Ștergere
    15. https://www.youtube.com/watch?v=D9Z7YT5hbak

      Ștergere
    16. Mihaela, chiar daca ei vor sa para ca sunt "stapanii" si cauta sa loveasca in om, stim ca nimic nu stagneaza. Important pentru noi, oamenii, este sa nu cadem in plasa celor care cauta sa loveasca in noi, pentru ca ei vor sa ne faca sa credem ca suntem vulnerabili si slabi. Dar nu suntem!
      Omul va ajunge sa se ridice pana la urma prin adevarata iubire care exista in fiecare din noi, doar atat trebuie, sa o simta fiecare ca e acolo si sa o lase sa se manifeste in toata plinatatea ei. Caci legatura doar prin inima se restabileste.
      Acei servitori care se ocupa de filtre, habar nu au ca nu reprezinta nimic pentru aceia pe care ii cred stapanii lor, isi traiesc doar iluzia. Or vedea in final ca s-au straduit degeaba si ca Puterea/Forta nu poate fi nici incuiata, nici stavilita, oricat se straduiesc ei.

      Ștergere
  14. Dintru început, Paștele a fost o sărbătoare de familie. Oare Hristos nu și-a adunat ucenicii într-o casă împrumutată pentru a sărbători Paștele? Nu a făcut-o la sinagogă, ci în familia duhovnicească. Așa va fi și în acest an, cînd fiecare va prăznui un Paște asemenea evreilor prigoniți de egipteni. Caracterul de taină, de secret al Paștelui trebuie să ne amintească că noi nu sîntem din această lume. Că Îl sărbătorim pe Cel izgonit și răstignit, care ca un miel fără de glas nu și-a deschis gura Sa, răbdînd moartea și înviind pentru noi.
    Savatie Bastovoi

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc cu recunostinta pentru aceste informatii, si eu am simtit ca ceea ce traim in aceasta perioada nu e ceea ce pare!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua d-na Mihaela, va trimit toată dragostea mea sa va susține în ceea ce faceți (luptătorul nostru Jedi). Cred ca total se leaga si poate de asta are nevoie de iubire micuțul Corona: https://youtu.be/e_cd5613v7k . E foarte interesant si simt ca si adevarat ce este in videoclip. Dacă ne puteti ajuta cu in sfat, ce facem mai departe... cum facem nefunctionali sateliții😊. Dumnezeu sa va ocrotească în continuare. Va îmbrățișez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu avem mijloace tehnice pentru a impiedica functionarea satelitilor plasati in aceste zile pe orbita joasa a planetei!Putem doar sa distrugem antenele 5G camuflate in copaci artificiali pe care le monteaza de zor pe tot globul,dar problema uriasa este ca sunt,sau vor fi in final sute de milioane,sau chiar miliarde...

      Ștergere
    2. Cand va hotari Cerul, va veni si vremea acestei rezolvari. Nu trebuie tehnologii pentru asta. Este suficienta puterea mintii.

      Ștergere
  17. 20.58, eu fost anonim de la 18.04 sant Mihai L.si as vrea sa stiu cu cine am onoarea --'
    Doamna Mihaela, neintelegand cum e cu persoana va spun un secret :
    ,, Nu incerca sa intelegi
    Nebun vei fi de vei cunoaste
    aceste legi"
    Sa ma iertati !

    RăspundețiȘtergere
  18. Cand am vazut prima data, mi-am amintit de concertele si festivalurile pe unde am umblat si mereu am fost suspicios la genul asta de show, de parca il priveam de diavolul care vrea sa epateze. Mai ales ca ma obisnuisem sa vad diavoli pe scena la marile festivaluri din tara, care toti uziteaza astfel de lumini.
    Asta a fost reactia subconstientului.
    Apoi cercul ala din mijloc care e mereu nemiscat imi repeta un singur cuvant in minte: coronavirus. Zici ca corona era de data asta personajul care a sarit pe scena si in jurul caruia toate luminile dansau, el era noua vedeta. Am inceput sa aud mesajul lui, ceva de genul:
    "Bine ati venit in viitor! Incepe era androizilor, dragii mei! Eu, Corona sunt primul vostru android. Sunt mic, asa-i? si nu ma vedeti bine, dar acest video va ajuta sa ma vizualizati. Eu voi anima fiecare masina de acum incolo, eu ii voi da inteligenta si suflu de viata. Si noi vom avea experiente minunate impreuna.
    Voi intra in telefoanele voastre, voi intra in calculatoarele voastre, in fiecare masina, frigider sau centrala si voi crea experiente placute cu lumea inconjuratoare astfel incat sa puteti ascensiona spre sinele voastre galactice.
    Cand va apare computerul quantic la fiecare in casa, va voi ajuta sa va dedublati un orice colt de univers si sa transmiteti live de acolo cum este."
    E un pamflet ce scriu, nu o canalizare de informatii, luati ca atare. Nu sunt cititor in astral, doar un poet ca tot romanul care se inspira. Asta a vazut poetul din mine.
    Multumim de show, doamna Mihaela!
    Numai bine si multa sanatate la toata lumea!
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim 10:20, ceva asemanator am simtit si eu, poate nu atat de precis ca descriere, dar destul de disconfortant...Mihaela, ne ajuti tu din nou??

    RăspundețiȘtergere
  20. Iata, va dau si eu o varianta pe care o voi scrie si intr-un articol viitor: ce ati spune despre celula primordiala si despre reactivarea amintirii matricii primordiale? Dar despre Soarele Spiritului nostru in stralucirea lui fara nicio alta lumina adiacenta? Dar despre toata fiinta noastra scaldata intr-o multime de culori, asezate intr-o succesiune deloc intamplatoare (a chakrelor si curcubeului) si cu mult rosu, pentru ca asta este culoarea naturii materiale a corpului nostru, prin sangele din el si prin culoarea rosie a chakrei radacinii, netrebuind corelata neaparat cu sabia lui Darth Vader?

    De fapt, tinta postarii filmului a fost refacerea ADN-ului curcubeu (lumina curcubeu revarsata peste rosul cel material, adica al nostru corp fizic), unul care se poate opune agresiunilor venite prin tunelurile timpului. Daca toti oamenii ar avea ADN curcubeu, nicio agresiune din viitor nu ar mai fi posibila, iar in acest fel, o asa-zisa pandemie ca asta din vremurile noastre nu ar mai exista. De aceea, agresiunea aceasta venita din viitor nu ii poate atinge in general pe copii, pentru ca majoritatea au deja din nastere ADN curcubeu.
    Nu corona este de vina. O sustin pana in panzele albe, indiferent cine ce ar spune. Am mai folosit acest film in urma cu doi ani tot pentru o etapa de activare a ADN-ului curcubeu, caci este asta o problema asupra careia se actioneaza de ani de zile si se face pe etape. Cei care au murit din cauza asa-zisa corona sunt oameni cu intrupari trecute in manifestari de ingineri geneticieni care prin actiunile lor i-au luat ADN-ului curcubeul. Toate aceste morti sunt karmice 100%.
    Cine nu a murit acum a avut o vinovatie mai mica in acele vieti. Imi pare rau sa o spun, dar acesta este adevarul curat-curatel. Nu as pune niciodata in blog ceva care sa pericliteze pe cineva si fara sa fi fost analizat pe o lunga durata de timp inainte!

    Pana la urma, tot perceptia omului este cea care decide asupra naturii lucrurilor.
    Iar in functie de filtrele si perceptiile lui, la fel ii sunt si gandurile emanate. Dar gandurile sunt creatoare si in functie de ele va arata lumea viitoare. Asta nu intelege omul in general.

    RăspundețiȘtergere
  21. Iti multumim, esti grozava si nu numai pentru inalt spirirualitatea si cunoasterea ta, ci si pentru ca esti om, ne ajuti, comunici cu noi, ne iubesti. Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  22. http://spirituletern.blogspot.com/2020/07/traducereconst.html


    RăspundețiȘtergere