duminică, 19 aprilie 2020

HRISTOS A INVIAT!





HRISTOS A INVIAT!

Privim în sus, spre zări albastre,
Şi-L aşteptăm pe-un nor să vină,
Ca semn al Învierii noastre,
Când pe Pământ prea mulţi suspină.

Dar am afla, de ne-am întoarce
Spre inimă, ca să privim:
De 2000 de ani încoace,
Ne-aşteaptă EL ca să venim…


SĂRBĂTORI CU PACE ŞI BUCURIE!

48 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hristos a înviat!
    Rezonez f.mult cu acest blog.
    Sărbători in lumina,pace si iubire!

    RăspundețiȘtergere
  3. ADEVĂRAT A ÎNVIAT! Multumim dna Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  4. Christos a Inviat !
    Adevarat a inviat!
    PACE,LUMINA,ADEVAR,BUCURIE SI PROSPERITATE SA PRIMEASCA FIECARE ROMAN ORIUNDE AR FI.
    SI DUMNEAVOASTRA DOAMNA MIHAELA PENTRU TOT CE FACETI MULT RESPECT,NU ESTE USOR SA FII IN 2 MISIUNI SI PAMANTEAN SI INGER.
    PASTE FEERICIT ALATURI DE CEI DRAGI. Viorica C.

    RăspundețiȘtergere
  5. ADEVARAT A INVIAT!PASTE BINECUVANTAT ! Cu drag, Maria K.

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevărat a înviat!!! Multumesc din suflet pt tot!

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevărat a înviat! Iubire și Recunoștință tuturor. Cu tot dragul! Mihaela Rusu

    RăspundețiȘtergere
  8. Adevărat a înviat! Sanătate, Pace si lumină- n suflet bucurie pentru noi toți ca suntem frati în unul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adevarat a inviat! dragi frati in Hristos! Sa va bucurati de El ,cu El si in El.

    RăspundețiȘtergere
  10. Adevarat a Inviat! Si fie ca Lumina Lui sa arda, sa curete tot raul si noi sa ne fi invatat LECTIA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de curând Focul Purificator va aprinde tot pământul! Aceasta lume,a 5-a se va sfârși prin Foc!( Mega- vulcanii se trezesc.)

      Ștergere
    2. Multa lume simte ca ceva, gen "apocalipsa", se va-ntampla pe Terra...

      Probabil ca-i declansata deja!

      Ștergere
  11. Adevarat a inviat in toti ..si toate!
    Amin !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Adevarat a înviat!!!
    Multa sanatate la toata lumea!🙂

    RăspundețiȘtergere
  13. Adevărat a Înviat! Paste binecuvantat! Mulțumim 🙏♥️

    RăspundețiȘtergere
  14. Hristos a Inviat in inimile, in sufletele si in vietile noastre!

    RăspundețiȘtergere
  15. Adevarat a Inviat! Sa Invie in fiecare dintre noi ! Lumina Lui sa ne curete de tot raul , Iubirea Lui sa fie iubirea noastra si Bucuria si Nadejdea in Cel de Sus sa ne calauzeasca spre Acasa!

    RăspundețiȘtergere
  16. Adevarat a inviat! Sa fim lumina si bucurie unii altora!

    RăspundețiȘtergere
  17. Adevărat a înviat!
    Simt nevoia să împărtășesc ceva. Astăzi m-am gândit să-mi purific sticla cu apă pe care o beau pe parcursul întregii zile. Cu fiul meu de față, am realizat aceasta, prin două moduri:o tehnică tibetană și bineînțeles Rugăciunea lumii. A coborât Lumină și într-un caz și-n celălalt. În al doilea caz mai mult. Ca să vă dați seama ce "unelte"am primit. Eu simt puternic rugăciunea Maicii Pământești și aș întreba de ce? În perioada de până în 31 martie, spunea fiul meu că atunci când rosteam Rugăciunea lumii, se eliberau gunoaie din ființa mea. La sfârșit când am terminat seturile de citit, din Înalt a coborât o cheie care mi-a descuiat chakra inimii și după aceea s-au luminat toate chakrele. Dragii mei spun toate acestea(deși Sfinții Părinți spun să nu îți povestești trăirile) pentru a spune că se poate. Pentru mine această perioadă, este o binecuvântare. Să poți avea atâta timp liber, e și păcat să nu folosim toate "uneltele" cunoscute de fiecare. Am îndrăznit pentru că sunt un anonim. Îndrăzniți pentru că funcționează! D-na Mihaela am scris pe blog doar de căteva ori; de fiecare dată după postare am o stare extraordinar de bună. Inexplicabil la început. Cu timpul am început să-mi dau seama că dvs. sunteți de "vină". Cred că puțina interacțiune pe care o aveți cu un comentariu în a hotărâ dacă trece mai departe sau nu, transmite un impuls de Lumină. Pe dvs și toți cititorii vă îmbrățișez cu drag! Sărbători cu bucurie în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  18. Adevarat a Inviat in noi ! si ne-a purificat, curatat, Luminat ! Amin!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Mihaela. Hristos cu adevarat a inviat si sa ai urmam exemplul. Te iubesc suflet preaplin de lumina si pe voi toti ma licurici frumosi. Serb ilie- sorinel, va daruiesc tuturor sclipici de lumina din soarele meu launtric. Cu. Dumnezeu inainte si nimic fara. Dumnezeu. Pa pa si pupici pe sufletelele voastre, fiiilor si fiicelor ale. Tatalui. Ceresc.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mihaela,te rog suflete drag sa ne spui ceva despre 20.04.2020. Multumesc frumos. Pa pa.

    RăspundețiȘtergere
  21. Adevarat a-nviat! Sănătate la trup și lumina în suflet tuturor!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. HRISTOS A INVIAT SI IN INIMA SI SUFLETUL NOSTRU!

    RăspundețiȘtergere
  23. HRISTOS A INVIAT!
    Daca tot e incredibil ce se întâmpla si fără precedent in istoria lumii, putem avea un spirit de pioneri ca Aurel Vlaicu si alții care au descoperit ceva nou in lume si si-au urmat calea lor interioara. Mă întreb noi fiecare ce am putea descoperi, ce lucruri frumoase ne pot motiva in afara gândurilor ca suntem toți prinși într-o capcana globala. Putem evada in lumile noastre interioare? Putem fi cei care creează un nou sistem pornind de la interior?
    Majoritatea care citim aceste bloguri suntem săraci, si sunt convins ca ați citit atâtea despre prosperitate, dar nici un sfat de acolo nu ați putut aplica decât daca sunteți din clasa de mijloc cel puțin. Acum mai mult ca niciodată, toți am devenit săraci cu o nevoie acuta de supraviețuire. Mergem la magazine sau comandam online produse de baza cat sa supraviețuim, exact ca o familie normala de oameni săraci care nu își permit nici sa iasă in oraș ca nu au bani, nici sa aibă timp pentru ei ca muncesc prea mult. Dar acum nici de munca nu mai este, pentru foarte mulți care sunt in șomaj forțat.
    Oare ceea ce ne face săraci nu este exact sistemul impus de schimb monetar? Oare nu banii sunt cei care ne fac atâta de săraci?
    SUNT ATATEA LUMI IN IMAGINATIA MEA UNDE NU AI NEVOIE DE BANI ca sa faci schimb de bunuri si produse si sa ai creștere economica. Totuși, foarte mulți in imaginația lor nu pot vedea nimic dincolo de bani, si nu pot vedea fără bani ceva palpabil. O sa zică ca ne întoarcem la Troc. Totuși chiar daca sunt contrazis, am sa afirm ca in situația actuala trocul e superior oricărei scheme financiare. Fără bani nu ar exista specula, nu ar exista burse, nu ar exista amarați care sa fie exploatați.
    Cum e posibil ca barilul de petrol sa ajungă la -47 dolari, adică sa te plătească numai sa le iei petrolul din producție si sa îl duci la tine. într-o lume de troc, așa ceva nu se întâmplă niciodată.
    Când încep sa gândesc la ce ar fi posibil, la o alta lume in care sa exist in afara sistemului lor financiar, trebuie sa ocolesc întreg sistemul de guvernare si tot sistemul economic implementat pana azi.
    Oare cum pot face așa ceva? daca nu pornesc din interior, de la inima la inima, excluzând orice sistem de guvernare sau economic bazat pe bani.
    Cum pot crea bogăție fără bani? Viitorul aparține celor care vor reuși sa răspundă la astfel de întrebări, când tot restul lumii va fi înghițita de propriul sistem financiar ca si șarpele care se devorează pe el însuși.
    Îmi cer scuze ca divaghez pe tema banilor dar cum spunea cineva fiind o situație fără precedent răspunsurile tale pot fi la fel de bune ca ale celor mai străluciți savanți din lume, ca daca era sa ieșim din situațiile acestea acele răspunsuri trebuiau deja sa se dovedească a fi bune. Din ce moment nu are nimeni astfel de răspunsuri, suntem conduși de oameni orbi sau mai degrabă de oameni care sunt extrem de evoluați in a ne tine involuați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curios ce gandesc toti cei saraci si nemultumiti de viata pe care o duc despre Dumnezeu:
      - nu exista;
      - nu poate ajuta oamenii;
      - nu vrea.

      Nu intelegeti ca viata pe care o duceti este doar consecinta faptelor si gandurilor voastre? Toti sunt revoltati, toti vor sa faca o revolutie sa o duca mai bine.
      Uitati-va mai intai inauntrul sufletului vostru si faceti curatenie, si apoi inafara.

      "Deci, nu duceţi grijă, spunând: Ce vom mânca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom îmbrăca? ... Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă."

      Ștergere
    2. Din punctul meu de vedere sunt multi oameni saraci si nemultumiti de soarta lor si care totusi nu gandesc in niciuna din cele trei variante despre Dumnezeu. Ba dimpotriva, doar in El isi mai pun nadejdea.

      Noi traim niste vremuri total aparte. Multi oameni manifesta saracia dar nu neaparat pentru ca au ceva de curatat la acest capitol, ci pentru ca au venit cu misiuni de rasturnare a actualului sistem. Si la fel este in multe alte privinte. Nu orice mizerie ni se perinda prin fata ochilor este si oglinda interiorului nostru. Este idee ce mi-a fost trimisa de Sus la un moment dat si mi s-a si explicat de ce. Tine de oglindirea in exterior a programelor de misiune ce ruleaza in interior. Trebuie uneori sa fii suficient de deranjat de ce vezi in exterior ca sa te pui pe luat masuri ca asa ceva sa nu mai fie. De fapt iti implinesti o misiune asumata prin contractul de viata. Astfel de oameni chiar viseaza cu ochii deschisi la niste lumi asa cum le-a prezentat foarte frumos domnul de la ora 10:48, pentru ca ei stiu undeva, in interiorul lor, ca astfel de lumi exista, pe alte planete, aflate la nivele mult superioare fata de cum suntem noi acum. Acest conflict intre a sti ca ar fi posibil si a vedea ca orice ai face, nu reusesti sa implinesti un astfel de vis, deoarece sunt de biruit forte mari care se opun, este cel care multora le naste nemultumirea.

      Domnul de la ora 10:48 invita la a crea ceva frumos pornind din interior, de la inima la inima. Nu este nimic gresit in asta. Prin urmare, replica urmatorului comentariu este buna in sine, dar nu ca raspuns la comentariul de la 10:48, care nu face nimic altceva decat sa sustina practic aceeasi idee.

      Ștergere
    3. Un om credincios cu adevarat nu este nemultumit de soarta sa.
      Pentru ca stie ca asa este ingaduit de Sus, nimic nu este scapat de sub control. Toate au un rost si sunt asa cum trebuie sa fie.
      Mai important este sa evolueze oamenii decat lumea in care traiesc.
      Pamantul e un fel de inchisoare pentru sufletele cu vibratie scazuta si un experiment pentru cei mai evoluati. Chiar daca el evolueaza in alta dimensiune, sufletele vor sta acolo unde este locul lor. Sunt destule alte inchisori.

      Ștergere
    4. Da, asa este. Toate au un rost, inclusiv faptul ca doua sute de mii de copii din Romania se culca seara nemancati, dupa ce unii poate ca nu au mancat nimic nici toata ziua. Din punct de vedere karmic, exista o explicatie pentru asta. Dar din punct de vedere crestinesc, poti privi oare cu deplina multumire sufleteasca la o situatie de acest gen? Caci adevaratul crestin trebuie sa mai arunce un ochi si catre aproapele si nu sa priveasca doar la viata sa.

      Cat priveste Pamantul, informatiile mele, nu din carti si internet ci de acolo de Sus, sunt la un pol total opus. De mai multe ori am scris despre aceste lucruri in blog. Intr-un final insa, chiar nu mai conteaza. Fiecare este liber sa creada ce doreste.

      Ștergere
    5. Fiecare clipa de suferinta este contabilizata. Si face parte din experienta sufletului. De aceea unii sufera, ca sa poata fi ajutati.

      Si nu m-am referit la multumire sufleteasca cand vezi suferinta celor din jur. Ci la intelegerea lucrurilor si rostului lor.

      Cat despre informatii, sunt destui care le iau direct de Sus, nu din carti si internet.

      Ștergere
  24. comunitate(1 hectar de pământ costa 400 euro).Știți pe multe căi s-a anunțat că vor veni zile grele.
    Vladimir Megre în scrierile lui, ce ne transmite Anastasia? "Vatra de familie". La fel 1 hectar de pământ pe care să ți-o construiești.
    În Sal Rachel "Transformări planetare" spune :nu toți vor trebui să părăsească orașele, unii vor avea misiune în orașe.
    Înseamnă că fiecare prin rugăciune să primească ghidare. Pe pământul tău tu ești stăpân. Îți vei pune în mișcare, cel mai mare program al omului creativitatea. Vei fi cel mai desăvârșit grădinar, constructor...
    Citiți din învățăturile Anastasiei. Vladimir Megre. Altă soluție nu există.
    Ferice de cine această perioadă, nu i-a luat prin surprindere.
    Eu fac parte din categoria acelora care a știut, dar nu a putut face. Dar știu că oamenii în viitor, vor fi mai iubitori și nu există ca cineva să nu îți ofere temporar un petec de pământ pe care să-l cultivi să te poți întreține.
    Aștept cu mare drag un comentariu pe această temă din partea d-nei Mihaela.
    Vă îmbrățișez pe toți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  25. Daca am fi americani si am gandi ca si ei, in primul rand am face orice ne sta in putere ca Austria sa nu ne mai taie padurile. Se tot zice ca Nastase si iliescu au semnat si ca daca am rezilia contractul am plati despagubiri ce ar distruge statu roman. Pai as prefera sa distrug statu roman sa se invete minte decat sa mai tai vreun copac. Si ca sa continui, daca am fi americani, deja gaseam ceva ca sa ii acuz pe Iliescu si nastase si sa ii bag la parnaie exact pentru perioada cand au semnat contractul, astfel incat sa anulez orice decizie istorica ai facut ei si as rezilia tot. dara nu suntem americani, dar mereu vrem sa fim ca ei si ne comparam cu ei. Pai fiti americani fratilor si salvati padurea ca geme de durere, foarte mare durere. vreti sa ajungem ca si Scotia, fara nici o padure?

    RăspundețiȘtergere
  26. MIHAELA TE ROG SA MA AJUTI ,S-AU TERMINAT CELE 21 DE ZILE ,STIU CA E MARE NEVOIE DE RUGACIUNE CU CE SA CONTINUI ACUM SI IN ACEST MOMENT AL VIETII NOASTRE PE PAMANT,MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  27. Astazi, in zi de mare sarbatoare, "Izvorul Tamaduirii", transmit tuturor gandurile mele de bine, respect si incredere!
    Dragi prieteni, sa fim cu totii sanatosi, bucurosi si mai cu seama intelepti!

    Fie s-auzim numa' de bine!

    https://www.youtube.com/watch?v=2GPBsdSwA6U&fbclid=IwAR2JSqYqjJqsuR0UYEmSsWsMTcOVnHBgDDagCXOhTqz47uzG83uiD8EinNc
    https://www.youtube.com/watch?v=tqBln940d7s&fbclid=IwAR3PDTKCHgSn7ypQrro6AcT45ekWXn250lSBDWEpSzC92jhR-0CWSLYyh54
    https://www.youtube.com/watch?v=VzBXJB_otlc&fbclid=IwAR2HmGCA56lJElwK3y9Cpz0eF62Yeu5qBiMiX_lOmrGkHzctvXnctjUAh3w

    RăspundețiȘtergere
  28. Unde gasesc la dumneavoastra ceva despre Piramida din Bosnia? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, nu veti gasi nicio informatie in blog legata de aceasta piramida. Imi pare rau.

      Ștergere