joi, 2 aprilie 2020

ZIUA A II-A



ZIUA A II-A



·     O noapte grea, agitata si o dimineata la fel. Mult intuneric pus in cale. Am realizat ca toate portile vrajitoresti se deschid cu ajutorul partii de control pentru a crea bariere si batai de cap. Daca nu am fi plecat in aceasta calatorie, nici porti de acest gen nu ar fi fost deschise.
·    Se anihileaza vrajitori si sunt inchise porti. Vine ajutor din spate, din trecut.
·    Se simt cand si cand junghiuri in inima, mai ales catre partea exterioara stanga. Cunosc aceste dureri de mai multe luni de zile si am invatat in tot acest timp ca sunt generate de agresiuni venind de la roboti din viitor. Sunt multe feluri de forte intunecate impotriva noastra.
·     Incep sa se vada efecte ale actiunii Soarelui negru de acum doua seri in urma, la nivelul mintii. Multi oameni au inceput sa-I arate pumnul lui Dumnezeu. Iarta-I Tata caci ei nu stiu ce spun si ce fac! Au inceput sa ii jigneasca pe cei ce nu si-au pierdut credinta. Am primit de la mai multi cunoscuti aceasta atentionare legata de acest lucru vazut in retelele de socializare, mai ales FB. Vedeti? De aceea nu mi-am facut conturi in facebook, instagram, twitter, whatsapp si altele. Ca sa fiu libera si sa am pace.
·    Se vad multe proiectii holografice cu reprezentanti ai Divinitatii. Sunt doar proiectii. Nimic nu este ceea ce pare. Sa fim deci atenti.
·    Dupa-amiaza este mult mai bine. E mai liniste. Dar cunoscand despre sinusoida pe care am descris-o in articolul dedicat primei zile, stiu ca va veni din nou o noapte grea.
·     Exista un simbol divin sacru pe care tocmai pentru ca este sacru, nu l-as putea publica in blog niciodata, pentru ca nu se stie pe ce maini ar putea ajunge. Este simbolul Invierii. Se vede de multe ori intr-un alb stralucitor in calatoria noastra. Cred ca multi oameni aflati in stare muribunda primesc Darul Vietii. Calatoria continua.

Pe maine!



20 de comentarii:

  1. Domnul este scaparea celui asuprit, scapare la vreme de necaz. Psalmul 9:9.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumim, Mihaela!
    Aș putea adăuga confuzie, zgomote ciudate in urechi, confifm dureri ascutite in partea stângă, vise extrem de vii, sete de dreptate/corectitudine/recuperare de ceea ce este normal.
    Iubire tuturor! Namaste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Ce interesant! Și eu am avut dureri ascuțite urate in partea stânga in aceasta zi!! Au Cedat cu mare greutate! am folosit uleiuri esențiale, o buna inspirație cred, nu ma gândeam chiar la atacuri, deși cred ca mi- o fi soptit ceva Sinele meu Superior.

      Ștergere
  3. Eu știu de la cei sfinți
    Că Dumnezeu
    Ne urăște cum suntem
    Și ne iubește
    Cum ar dori să fim.

    Doamne, cum
    Trebuie să viețuiesc eu
    În lacrima ochiului meu,
    Ca să birui fiara?!
    Și cât de multă
    Ar trebui sa fie
    Jertfa sângelui nostru
    Ca să nu ne zbatem
    Atât de singuri,
    Atât de la marginea lumii?!

    Auzi?! Rogu-Te încă o data,
    Ascultă încă o dată ce spun
    Slujitorii Tăi pre pământ:
    „Doamne, nu pedepsi România
    Pentru păcatele fiilor ei“.

    DESCRIEREA LACRIMII poezie - de Grigore Vieru

    RăspundețiȘtergere
  4. MULTUMIM DOAMNE PENTRU DARUL VIETII,SI TIE MIHAELA CA EXISTI.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce nu vad fratii nostri intunecati e ca foarte multi ii iubesc atat de mult incat si-au dat viata ca ei sa traiasca

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum...ce sa-ti mai spun, Mihaela, ca sa pricepi prin ce teroare am trecut eu in ultimii 10 ani? Simti in inima ce simt eu de atunci. Primii treziti sunt si primii atacați. Ghinionul a facut sa renaștem, cei ce ne-am nascut a doua oara, in grupuri new age care propovaduiau falsa iubire, iubirea doar mimată. Aceste grupuri otraveau informational astralul lumii si-i tineau in adormire si vrajă pe Luptători.
    Grupurile new age erau populate de masonii ce stateau la panda ca sa nu ne trezim si sa acceptam docili ca niste oi NOM si anticristii care ne tin captivi in sistemul comercial al lumii pe care Iisus a refuzat-o. Omenirea se inchina la vițelul de aur si asa trebuia sa ramana, in viziunea slugilor lui anticrist.
    Iti spun asta ca sa pricepi ca nu pentru distractie foloseam " măști". Adica nume false. Nu am avut incotro. Am fost ținta illuminati de cand am scris prima poveste ce descifra sistemul de tip panza de paianjen in care suntem ținuți captivi. Matrixul.
    Sa lucrezi tot timpul in conditii de teroare, sa faci si munca Luptatorilor tinuti in vraja cabalistica si, oribil, magie sexuala...nu e usor. Ce ati fi putut face voi si nu ati facut: sa mergeti numai pe Dăruire, ridicand astfel vibratia Romaniei, astfel incat sa nu mare reziste intunecații si sa plece spre alte " zări". In loc de asta, cei mai multi s-au așezat la taclale pe net, amagiți cu mesaje optimiste. Si informatia multa, presarata cu minciuni a inceput sa " ningă" peste Romania, separandu-ne de entitatile din Lumina care ar fi trebuit sa ne ajute. Ca era sa mor otravita din astral de multe ori, nici nu mai conteaza. Pacat de copiii care s-au imbolnavit si au murit in toata aceasta perioadă, ingropati in informatie mincinoasa si imbolnăviti intr-un astral otravitor, departe de Cerul unde sunt asteptati Acasă. Practic, din exces de zel si necunoastere a legilor Universului, cei ce au propagat cai fals spirituale de tip NLP, au distrus astralul in care copiii ieseau atunci cand se simteau bolnavi.
    Nu știu in ce directie călătoriti voi, dar eu stiu ca nu L-as trada pe Dumnezeu nici pentru bani, nici pentru faima! Si acesta este unul dintre motivele pentru care folosesc adesea nume false si am refuzat sa-mi public povestile: nu vreau faimă! Vreau la Dumnezeu. Copiii vor acelasi lucru si cei ce trag de timp, tinandu-i captivi intr-o lume oribila, in care satana face jocurile, vor plăti cu suferința simtita de copii! Vor fi trecuti prin ciur si prin darmon.
    Ce mai trebuia sa faceti voi, cei ce cunoasteti ezoterism? Sa nu mai permiteti nimanui sa deschida portaluri spre micii cenusii si reptile. Nu sunt ET benefici. In loc sa faceti ce trebuia, ati cautat in coarne pe cei ce fac asta. Gen Ghiorghiu, unul din umanii care au fost prinsi in plasa inca din copilărie, primind implanturi care sa-i transforme in spionii lor in lumea noastră. Si nu e singura Ghiorghiu...Purtatorii " pecetei" Fiarei sunt multi!
    In ce ma priveste, m-am detașat. Mi-am implinit Misiunea si ceea ce aud eu in ultimul timp este un cantecel pe care l-am invatat in copilarie:" Infloresc grădinile". Fara suparare, frate si soră, grădinile noastre, au fost cotropite de vampirii energetici, lacomii ce nu stiu sa daruiasca si doar absorb energia celor ce am ales Calea Inimii. Cum totul are un sfarsit, vampirii nu se vor metamorfoza. Vor degenera si probabil asta se va manifesta in corpul fizic prin boli specifice. Si vor cădea in intuneric.
    Dăruiti, ajutati! Vouă si copiilor vostri le dăruiți in acest fel protectie si Lumina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii de ce am publicat acest comentariu? Pentru a-ti transmite ca cel putin in cele ce ma priveste, niciodata nu am spus ca nu treci prin tot ceea ce treci. Stii de ce? Pentru ca te-am inteles. Pentru ca am trecut si eu prin aceleasi lucruri de nici nu mai stiu cate ori, de ani de zile, nu de ieri de azi. Iar ca mine multi altii. Esti singura care te-ai confruntat cu otravirea energetica? Te inseli foarte tare. S-a intamplat lucrul asta multora dintre noi. Te vezi singura in batalia asta dar nu esti nici pe departe singura. Este doar parerea ta. Sper sa vina o vreme cand vei intelege clar de tot ca traim niste timpuri in care Domnul nostru Iisus Hristos se manifesta in forma colectiva, nu printr-un singur om. In aceste timpuri grele nu joaca Divinitatea totul pe o carte. Confirm ca foarte multi apartinatori ai zonei new-age fac numai prostii gandind ca fac lucruri bune, pe care cei ce cu adevarat fac lucruri bune, sunt nevoiti sa le repare. Nu le este suficient consumul de energie cu ale lor, mai trebuie sa consume energie si pentru asta. Insa fac multe prostii si cei care sunt pe vechea credinta, multi fiind chiar slujitori ai bisericii, din pacate.

      Nu mai scriu pentru ca probabil imi pierd timpul. Stiu ca nu vei citi. Tu doar arunci un singur comentariu la un articol, asa cum iti place, si ai plecat, nu te mai uiti in urma. Dar ca sa stie cititorii, esti persoana la nivel de varf, din tot ceea ce am cunoscut pana acum, care a avut prinderi ale Spiritului in absolut toate spatiile de teleportare descoperite si rezolvate pana acum. De cate ori imi sari la gat, de fiecare data Spiritul tau ma mai conduce catre un astfel de spatiu. Multumesc pentru ajutor!

      Ștergere
    2. Nu este pentru prima data cand Dna.Maria-Aurelia afirma clar,ca si-a implinit Misiunea!Eu am mai citit,cred ca pe blogul lui Marius Sumedrea-Burebista2012 aceasta afirmatie cu cateva luni in urma!Nu ma pricep deloc la,citez: "prinderi ale Spiritului in spatiile de teleportare" fiind un profan perfect in aceste "subtilitati" dar sunt absolut convins ca tot ceea ce afirma Dna.Maria-Aurelia este 100% adevarat!Si este,cel putin din ceea ce am citit eu in ultimii vreo 8 ani pe bloguri printre extrem de putinele persoane care,de fiecare data,aproape la fiecare comentariu a explicat ce adevarate nenorociri au facut masonii acestui popor si acestei tari aratand clar si concret si,foarte important,pe intelesul tuturor profanilor,cate ceva dintre cauzele pentru care am ajuns in 30 de ani o tara si un popor distruse complet!Priviti va rog doar, la ceea ce a mai ramas(pentru cat timp oare?)din falnicele paduri ale acestei tari...
      Multumesc cu respect Dna.Maria-Aurelia.Si de asemenea multumesc cu respect Dnei.Mihaela.

      Ștergere
    3. Degeaba imi multumiti caci daca este 100% adevarat ce spune Maria - Aurelia, eu apartin nenorocitei de tabere care a facut numai rau acestei tari si acestui Pamant. Asa sa-mi ajute Dumnezeu, dupa cat rau sau bine am facut! O spun si o cer cu seninatate, fara sa ma tem. Eu sunt si am fost dintotdeauna in rezonanta cu ideea comentariului de la ora 17:54. Este credinta mea nestramutata si cu asta am sa mor.

      Ștergere
    4. Mihaela, cred ca glumesti! maria-aurelia este cea care te-a vorbitdoar de rau, asa cum a facut cu toti cei de la care avut cev de invatat, folosindu-si firea viclena in a poza in "trezita", in "luptatoare pentru dreptate si adevar"! Cine-o cunoaste stie cine este si nu poate sa fie pacalit de ea.
      Toate cele bune!

      Ștergere
    5. Nu inteleg cu ce anume glumesc. Stiu ca ma vorbeste de rau, dar nu ea ci intunericul din spatele ei. Te rog sa iei foarte serios in calcul ce am scris in a doua parte a primului comentariu. Stiu mai multe despre trecutul Spiritului sau din alte vieti decat stie ea insasi. Iar o experienta avand legatura cu o anumita intrupare este absolut speciala si nu o pot ignora. M-am gandit de multe ori sa dedic un articol pe blog pentru a spune aceasta poveste, poate o potolesc intr-un final daca va citi ce voi scrie acolo. In articolul "Nu te supara frate!" am specificat ca o fiinta in aceasta viata este cu atat mai mult in intuneric, cu cat Spiritul sau a avut mai multe prinderi. Prinderi sunt de multe feluri dar in spatiile de teleportare ea le-a avut pe toate. De aceea, viata sa de acum este o continua zbatere. Personajul care este ori anonim, ori Maria Aurelia, ori cum si-o mai spune, nici nu stii daca este barbat sau femeie, sau daca este macar om, caci nu tot ce apare scris in numele ei, este neaparat scris de ea. Am mai atras atentia si in alte randuri asupra acestui aspect. A trebuit sa public acest comentariu al ei ca sa transmit ceva punctual. Cine are ochi de vazut va vedea. Altul dupa acesta nu va mai fi publicat, chiar daca va mai scrie, puteti fi linistiti.

      Ștergere
  7. ”junghiuri in inima, mai ales catre partea exterioara stanga” - da, deci nu era doar impresia mea ca e ceva in neregula cu aceste junghiuri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria Aurelia dăruită a fost și este Romania de 30 de ani încoace, cu sau fara voia și știința românilor. Deci ce urmează acum? te întreb așa că un roman mai puțin informat...

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand cineva urmeaza Calea Inimii nu mai judeca deloc pe nimeni,ci din contra are compasiune,intelegere fata de fiecare fiinta de pe acest Pamant si din Univers,toti absolut toti am gresit mai mult sau mai putin,sa incercam macar acum in ultim ceas sa ne cerem iertare si sa multumim ca prin aceste suferinte ne platim fiecare greselile noastre. Domnul Isus sa ne ajute pe toti sa ne iertam,sa ne rugam unii pentru altii si sa nu mai aratam cu degetul pentru ca Lui nu ii place asta. Isus sa fie cu noi cu toti si in inimile noastre ale tuturor si sa ne ajute pe fiecare in parte sa ajungem Acasa adica la El in bratele Lui parintesti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim 17:54 Iisus se scrie cu doi de I ,nu trebuie să schimbăm nimic?

    RăspundețiȘtergere
  11. DRAGA MIHAELA TIMPUL TAU E FFFF PRETIOS,DA IGNOR ACESTOR P.CARE SCUIPA VENIN SI TOTUL SUB ANONIMAT.

    RăspundețiȘtergere
  12. Oau!Toti care au pornit in lupta asta mi se par incredibil de puternici si curajosi!
    Eu culmea,de la 1 aprilie ma simt mult mai bine,doar dimineata ma simt trista rau!
    Imi doresc enorm sa scapam cu bine de perioada asta,incep sa fiu convinsa ca se va termina...insa cand privesc tabelul ala international si vad cate cazuri noi sunt in fiecare zi si cate mii de oameni mor,ma simt dezamagita.
    Intradevar pe fb circula fel si fel de comentarii rautacioase,articole false...
    Va multumesc pt tot ceea ce scrieti. :*
    Sper ca la ora asta sa aveti un somn linistit.

    RăspundețiȘtergere