marți, 1 iunie 2021

CA PRINSI IN MENGHINA

 


CA PRINSI IN MENGHINA

 

 

Dragii mei,

 

Inainte de orice urez cu tot sufletul, pentru toti copiii lumii, sa aiba viata binecuvantata si luminata, iar visele lor frumoase sa devina realitate, sa fie cu adevarat fericiti si liberi, fara menghine si prinsori de tot felul.

 

La Multi Ani!

 

Mi-am propus in ultima vreme sa acord un pic de atentie actualizarii informatiilor ce sunt expuse in bara de sus a blogului. Am reusit sa fac acest lucru doar pentru sectiunea P1, deocamdata. Intrand si pe fagasul sectiunii P2, am dat peste ce scriam cu cativa ani in urma, atunci cand am conceput continutul acestei sectiuni:

De asemeni, dupa cum bine se poate observa, eu am ales calea de a le da oamenilor invatatura cu ajutorul careia sa se poata descurca singuri in marea parte a situatiilor cu care se confrunta, astfel incat sa ne fie la toti mai usor si mai constructiv. Daca la aceasta se adauga cunoastere adunata si din alte parti, este si mai bine. Daca insa doar acumulam informatii si nu le folosim in nici un fel, iar cand avem nevoie de ajutor sau dorim sa ajutam pe altcineva, continuam sa apelam pentru orice lucru minor la unul si la altul, sa nu ne mire ca batem pasul pe loc. Totodata, s-ar putea sa vina vremuri atat de complicate incat prea mare ajutor din exterior sa nu mai putem primi, iar daca nu am aplicat de placere din informatiile pe care le detinem, o sa le aplicam atunci de nevoie. Tot este bine ca avem ce aplica, insa este clar ca ne lipseste antrenamentul. Nu in ultimul rand, haideti sa ne gandim: daca un om actioneaza ca sa ajute o suta si exista si posibilitatea ca fiecare din cei o suta sa se ajute macar pe sine, chiar si partial, nu cumva este mult mai in echilibru a doua varianta, pentru toata lumea? Cu siguranta ca este.”

Ce ma intereseaza de fapt este sa subliniez portiunea in care spuneam ca: s-ar putea sa vina vremuri atat de complicate…

Vedem cu ochii nostri ca presupunerile de atunci sunt o realitate acum, din pacate. Pentru unii e mai dificil planul fizic, pentru altii cel energetic, pentru altii ambele, iar pentru altii, niciunul. Iata toate variantele posibile, iar oricare dintre noi ne regasim in una dintre ele.

In urma cu niste ani nu se gandea nimeni la greutatea planului energetic. In zilele noastre a devenit o piesa importanta. In cele ce ma priveste, acest plan ma influenteaza mult, iar viata fizica se desfasoara depinzand de el. Daca Spiritul meu desfasoara misiuni in mijlocul celui mai aprig intuneric este ceva ce nu tine de alegerile mele. Eu pur si simplu asist la o derulare de evenimente, dincolo de mine, care insa isi pun amprente serioase asupra partii mele fizice, pentru ca ea apartine acestui Spirit. Astfel, procesez, simt si vad tot acel intuneric, cu varf si indesat. Am zile, in special cand se fac actiuni legate de intunericul ce controleaza timpul, cand abia intrezaresc ecranul calculatorului. Ca sa vad si ce mai scrie pe el este sarcina grea. Se suprapun multe matrici si sunt percepute toate in paralel de catre ochiul fizic. In acest fel, este vedere nu dubla ci multiplicata de cateva ori si pe verticala si pe orizontala. In astfel de conditii imi este cu neputinta sa stau sa redactez o scriere, oricare ar fi aceea. Trebuie sa prind acele momente in care nu avem de-a face cu un intuneric de acest gen, dar ele sunt din ce in ce mai rare. Despre starile de rau ce sa mai spunem? Mai in gluma, mai in serios, as putea zice ca unii dintre noi sufera de “Covid” cam 300 de zile din 365 ale unui an si se intampla asta de ani de zile. Altfel spus, ceea ce unii semeni ai nostri au simtit pentru 10-20 de zile, fiind foarte ingrijorati din aceasta pricina, reprezinta stari pe care multi dintre noi le stim si le traim de mii de zile. Se explica astfel si de ce postez atat de rar in blog.

Sunt ani de zile de cand am putut realiza ca e treaba complicata tare sa poata iesi planeta aceasta la lumina, iar ea nu este nici pe departe singura vizata pentru un astfel de proces. Atata rau din trecut, facut de mii si mii de fiinte de toate felurile, isi arata bumerangurile in aceste timpuri. Pentru a se restabili armonia si echilibrul ce au existat la inceputuri, se cer reparate toate acele momente de alegeri proaste. Momentele respective sunt insirate pe milioane de ani, iar reparatiile doar pe cativa ani. De aceea este atat de greu pentru ca este vorba despre o condensare foarte mare. De asemeni, toate aceste lucrari sunt insotite de actiuni de recuperare a ceea ce intunericul a luat, fateta ce conduce incetul cu incetul la reintregirea fiintei noastre ciuntite. Aceasta este de fapt baza Ascensiunii. Este o lupta apriga cu intunericul pentru a realiza aceste recuperari, caci aceasta zona nu sta nici pe departe cu mainile in san, uitandu-se la cat de frumos se desfasoara partea de Lumina.

In sfarsit, sa lasam toate acestea undeva, in urma. S-au intamplat si se vor mai intampla pana la atingerea tintei finale. Pana atunci, sa incercam fiecare sa ne tinem cum putem mai bine pe linia de plutire.

Iar pentru ca tot am vorbit despre toata lupta aceasta nevazuta, haideti sa vedem care au fost cele doua momente de importanta majora din cadrul lunii mai.

Inca dinainte de Sarbatorile de Paste a devenit certitudine o informatie in legatura cu care ma intrebam in cadrul articolului “Vreme trece, vreme vine” din luna martie a acestui an. Este vorba despre existenta unui antihrist, in trecutul planetei noastre. Am aflat in sfarsit ca acesta chiar s-a manifestat in urma cu aproximativ … 17 milioane de ani. Acest lucru intareste credinta toltecilor despre care am vorbit in articolul “Intoarcerea luptatorilor” din luna februarie, cum ca istoria omenirii incepe cam acum 18 milioane de ani in urma.

Incercand sa facem o caracterizare am putea spune ca antihristul din trecut este cu putere mare pe elementul apa. Cum acest element este in asociere cu chakra a 2-a, chakra Creatiei, am putea sa il numim pe acest antihrist “falsul constructor”. El are un aport mare in crearea falselor matrici ce sunt in legatura cu Pamantul. Poate ca el este sarpele de la inceputuri, gandindu-ne la faptul ca sarpele se deplaseaza precum unduirea apei. Acest antihrist s-a manifestat pe Pamant 49 de ani, adica 7x7.

Antihristul din viitor se va manifesta 14 ani, adica 7+7. El este cu putere mare pe elementul foc. Cum acest element se asociaza cu inima si mintea, este evident ca prezenta lui influenteaza umanitatea printr-un mental exagerat, in contextul unei totale lipse de iubire.

Si un antihrist si celalalt se manifesta prin tunelurile timpului. Ei isi pun amprentele pe aproape toata istoria planetei si nu doar pe perioadele in care ei au fost materializati pe Pamant. Pe vremea Domnului nostru Iisus Hristos, in special in zilele de la prinderea Sa pana la rastignire, au fost porti deschise la maxim catre acesti doi antihristi. Iar porti deschise foarte larg catre ei sunt si in timpurile noastre, dintr-un motiv foarte simplu: din aceasta viata a noastra, celor doi antihristi le vine pieirea. Pentru cel din trecut vine aceasta anihilare din prezentul nostru dar ca o forta sosita din viitor pentru el, iar pentru cel din viitor vine aceasta anihilare din prezentul nostru dar ca o forta venita din trecut pentru el. Si unul si altul stiu prea bine despre aceasta viata a noastra si despre aceste timpuri. De aceea, multi dintre noi, in special cei care avem intrupari si in acele timpuri ale lor si avem anumite socoteli cu ei, ne-am trait vietile ca prinsi in menghina, cu unul pe o parte si cu unul pe cealalta. Ei fac tot ce pot, din acele momente ale lor, sa transfome viata intr-un calvar tuturor celor din aceste timpuri, din a carora pricina, acestor antihristi le vine pieirea.

Aceste doua momente de actiune, catre viitor si catre trecut, sunt acum pentru noi de domeniul trecutului. Cel din viitor a fost anihilat printr-o actiune desfasurata in decembrie 2018, iar cel din trecut printr-o actiune desfasurata in aprilie 2021.

La data de 10 mai 2021 a existat o derulare de evenimente, ce s-a finalizat cu un pachet de salturi cuantice multiple ale umanitatii. Ca urmare a trecerii prin toate aceste porti, s-a iesit practic din zona de influenta a celor doi. Va mai intra Pamantul in ea la nivelul anului 7353, cu aproximativ 300 de ani inaintea venirii antihristului final. Vom vedea cu ochii nostri multi dintre noi cum multe lucruri blocate pana acum se vor debloca, iar vise neimplinite se vor implini. Fireste ca ne raman in continuare confruntarile cu intunericul exterior, insa chiar si asa, data de 10 mai 2021 trebuie retinuta ca un moment foarte important pentru evolutia noastra.

Imediat dupa aceasta realizare, incepand cu data de 11 mai, a sosit o perioada absolut coplesitoare din punct de vedere energetic, pentru multi dintre noi. Am putut afla cu ce anume aveam de-a face abia in seara zilei de 25 mai. Fara a mai intra in detaliile prezentarii unor evenimente intermediare, pot spune ca am vazut la ora 22, in data de 25 mai, cum dintr-un intuneric gros iese o icoana a Maicii Domnului. Era doar Maica Domnului reprezentata, de la brau in sus, in straie albe, cu albastru si auriu. Era exact ca si statueta catolica de la biserica din Sanandrei de langa Timisoara, despre care am vazut la stiri in acea perioada ca plangea cu lacrimi de mir. Maica Domnului este in aceleasi straie albe cu albastru si auriu, precum icoana iesita din intuneric. Se spune ca atunci cand o icoana sau o statueta a Maicii Domnului plange cu lacrimi de mir este de fapt o vestire a ceva ce urmeaza sa se intample, de natura extrem de grava. Asa a fost si in acest caz. Iesirea din intuneric a acelei icoane, dupa o truda de aproape doua saptamani, a facut ca in data de 26 mai, in loc sa avem in Romania un cutremur de 7 grade si ceva pe scara Richter, cu 6 replici mari, asa cum am aflat ulterior de Sus, am simtit unul mai mic, de 4,5 grade, deloc periculos. Multe persoane au avut anterior acestei date viziuni cu blocuri daramate si multa suferinta. Cati vor cunoaste oare ca am trecut iar ca prin urechile acului pe langa o suferinta foarte mare, cum de altfel am mai trecut si in alte dati? Ii multumim din suflet Cerului pentru ajutor si pentru toata purtarea de grija!

Cum a ajuns icoana aceea in intuneric ramane sa aflam. Nu cunosc momentan, insa din experientele anterioare stiu ca s-a intamplat asta ori de cate ori s-a desfasurat candva un ritual puternic de magie neagra, avand ca si tinta reprezentarea in cauza.

Cam acestea au fost cele doua evenimente importante ale lunii mai. Voi reveni in curand cu un nou articol, deja inceput ca si redactare, in care doresc sa imi exprim cateva opinii legate de zona vaccinarii anti-Covid, deoarece am fost intrebata din mai multe directii despre acest lucru. Pe scurt, spun acum ca daca puteti, nu il faceti, iar daca sunteti fortati de situatie si trebuie sa il faceti, atunci sa nu va speriati ca il faceti. O sa explic atunci de ce.

 

 

Toate cele bune!

6 comentarii:

  1. Multumesc Mihaela pentru așteptatele informații,așa e Mihaela ,incep sa se deblocheze lucruri.Multumim cerului că este alaturi de noi! Fi ai luminii,inainteeeee!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos draga Mihaela pentru tot ceea ce faci pentru noi si ca ne calauzesti spre lumina. Cu draga Dana T

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc cu iubire si recunostinta!❤️🔥🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Personal chiar mă gândeam zilele trecute ce se mai întâmplă "pe Sus" că mă simt cam aerian și lipsit de orice motivație și mă bucur că a venit și răspunsul.
    Sper din suflet să înceapă să se deblocheze și drumurile vieții noastre și sa vină Soarele și la noi pe strada sa ne putem bucura de viata asa cum se cuvinte și sa nu mai stam în stări de frica, durere, plânset interior etc!
    Forța fie cu Noi!
    😇

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara,Mihaela.Icoana Maicii Domnului din postarea ta este Icoana Maicii DOMNULUI' UMILENIA' ,la care se ruga SF.SERAFIM DE SAROV.EU AM VAZUT-O IN RUSIA ,LA DIVEVO.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet pentru informare. Simt o mare apropiere de Sfantul Serafim de Sarov. Ce este straniu e ca icoana aceasta nu e figurata pe nicaieri cu mantie alba, nici macar la chinezi. Am cautat indelung modelul pe care ei l-au trimis si nu il gasesc nicaieri. Zici ca "Cineva" a modificat culorile pe traseu.

      Ștergere