luni, 21 iunie 2021

100.21 - BUCURIA LUI TREI

 

100.21 - BUCURIA LUI TREI

Video


sau daca nu este vizibil, puteti accesa videoclipul AICI


Note:

Videoclipul devine vizibil pe telefonul mobil doar daca se va merge in partea de jos si se va selecta "afisati versiunea pentru web". Altfel, puteti accesa apasand pe "AICI".

Aceasta postare face parte din Programul de 100 de zile despre care am scris in data de 2 iunie.

 

3 comentarii:

  1. Bună ziua doamna Mihaela ce reprezinta toate aceste muzici, că unele nu-mi plac deloc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara! Daca s-ar citi articolul despre care vorbesc la subsolul fiecarei melodii, s-ar intelege ce este cu ele, macar in parte.

      In cele ce priveste linia melodica, eu stiu prea bine ca sunt multi oameni care agreeaza doar melodiile siropoase, cu sunete inalte. Insa daca am privi macar la calugarii budisti sau la calugarii nostri ortodocsi, am regasi sunetul OM, iar in ortodoxie acel M de fundal, pe o vibratie foarte joasa, pentru ca este o unda menita sa curete si sa activeze chakrele inferioare, dar si chakra inimii. Are legatura cu capacitatea de creatie dar si cu iubirea. Frecventa asta o au melodiile rock, melodiile samanice, cu sunete de tobe, multe mantre, cantece religioase ortodocse si altele. Daca nu astea sunt melodiile care nu iti plac, atunci chiar nu realizez care ar fi acelea din tot ce am expus.

      Sunt sigura ca exista multi cititori care nu au agreat poate anumite melodii, insa apreciez in mod deosebit faptul ca nimeni nu s-a plans pana in prezent de acest lucru. Desi repet inca o data ceva ce am mai scris si anume aceea ca nu le postez de capul meu, ca exista anumite ghidari si semne ce ma conduc spre o melodie sau alta, totusi vin si spun ca daca ceva nu este pe plac, pur si simplu se poate sari si nu se asculta. De fapt, nu este catusi de putin obligatoriu sa fie ascultata vreuna. La actiunea aceasta e bine sa existe participare, dupa cum fiecare simte chemarea, iar daca nu o simte, nu e o problema, caci este plina lumea de alte lucruri si locuri fata de care ei sa simta aceasta atractie.

      Ștergere