joi, 3 iunie 2021

100.3 - MAI APROAPE DE "ACASA"


 100.3 - MAI APROAPE DE "ACASA"

Video



Note: 

La inceputul acestui video putem auzi vocile domnului J.J. Hurtak, autor al Cartii Cunoasterii, "Cheile lui Enoh" si a sotiei sale Desiree. Pentru cititorii care nu cunosc limba engleza, transmit mai jos o expunere aproximativa in limba romana a celor cateva cuvinte ce sunt spuse de dansii:

"Pe masura ce ne ridicam (ascensionam), Sufletele noastre capata puterea Limbajului Sacru ce se manifesta inlauntrul nostru prin Stari de Fiintare de vibratie inalta. Numele Sacre emana vibratiile asociate Numelor Divine ce ne dau intelegerea Sinelor noastre mai inalte si a scopului vietii.

Avem cunoasterea faptului ca aparitia corpului nostru fizic este rezultatul codificarii unei frecvente luminice provenind din Numele Sacru si din vibratiile eterne vii ce existau dinaintea aparitiei acestui Program de Viata.

Yod He Vav(WaW) He - Y.H.W.H - El De'ot (Dumnezeul Cunoasterii)"

Multe alte informatii interesante pot fi gasite pe site-ul:

https://keysofenoch.eu


O varianta extinsa a partii melodice de inceput o puteti vedea mai jos:



Pentru a putea vizualiza videoclipurile pe telefonul mobil, se va merge in partea de jos si se va selecta "afisati versiunea pentru web". Altfel, videoclipurile nu pot fi vizibile. Este o problema existenta de ceva vreme la blogger, pe care doar ei ar putea sa o rezolve la un moment dat. Aceasta postare face parte din Programul de 100 de zile despre care am scris in data de 2 iunie.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu