duminică, 2 mai 2021

HRISTOS A INVIAT!

 


HRISTOS A INVIAT!

 

 

Dragii mei,

 

Saptamana Patimilor s-a scurs pentru mine cu amprenta unor trairi similare cu esenta versurilor dumnezeiescului cantec ce este redat mai jos si pe care nu intamplator l-am descoperit astazi.

Fie ca pentru fiecare dintre noi, “Hristos a inviat!” sa nu reprezinte doar o urare de Paste, pentru ca asa se obisnuieste, ci sa fie esenta din adancul inimilor noastre, de fiecare zi, de fiecare secunda. Sa aratam ca prin faptele si gandurile noastre suntem demni atat de sacrificiul Mantuitorului, spre iertarea pacatelor noastre, cat si de Darul Invierii Sale, prin care intreaga viata a noastra poate fi cu adevarat vie!

Prin urmare, din adancul inimii spun: “HRISTOS A INVIAT!” si va doresc sa aveti Sarbatori Binecuvantate, cu Pace si Sfanta Bucurie!





26 de comentarii:

  1. Adevarat a inviat!
    Dau peste articole in care se neaga existenta lui Iisus. Pare ca din ce in ce mai mult este atacat crestinismul.Ce se intampla?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As dori si eu un punct de vedere aici. Simt ca este indusa indoiala, dar as vrea sa stiu cu ce scop

      Ștergere
    2. Se educa tinara generație. Odata cu pandemia a inceput un prices de educare a unor generații de peste 20 ani. Scopul si țintă a pandemiei si reeducarii sunt copii de azi care in 10-20 ani vor accepta spiritualitatea răsturnată.

      Ștergere
    3. Acolo unde se neaga existenta Mantuitorului avem de-a face cu Soarele negru. Ce este cu Soarele negru se poate afla mult mai bine daca se da cautare in rubrica de cautare de pe marginea dreapta a blogului.

      Toti cei care fac aceasta negare au mintea la cheremul civilizatiilor controloare. Domnul nostru Iisus Hristos este Numele de care partea de control se teme cel mai tare, nestiind ca peste niste ani va fi Numele pe care toate civilizatiile astea il vor iubi si respecta cel mai mult.

      Ștergere
  2. Adevarat a-nviat! Pace si iubire tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din adancul inimii spun "Adevarat a Inviat!"

    RăspundețiȘtergere
  4. Din adancul inimii spun "Adevarat a Inviat!"

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevărat a înviat! Mulțumesc cu Iubire și Recunoștință! Sărbători Luminate tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hristos a Inviat ! Paste luminat si binecuvantat!❤️🔥🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevărat a înviat! Lumina Învierii lui Hristos să fie în sufletele și inimile noastre !

    RăspundețiȘtergere
  8. Adevarat a inviat!Sarbatori Pascale luminate pur!

    RăspundețiȘtergere
  9. Adevarat a Inviat! Cred Doamne si marturisesc Invierea Ta in mine si in noi toti!

    RăspundețiȘtergere
  10. Intrebare: Poate vaxinarea sa opreasca procesul Ascensiunii Fizice ( cu luarea corpul fizic in dimensiunea a 5-a )? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cine nu a fost interesat de sufletul lui pana acum nu face vreo ascensiune nici cu vaccin, nici fara el. Cine a fost interesat si este si in continuare, se va ridica oricum si cu vaccin si fara vaccin. Daca punem intr-o balanta vaccinul pe un taler si Puterea lui Dumnezeu pe celalalt taler, sa te temi de vaccin in raport cu Cel ce a facut intreaga Creatie, este ceva total aiurea. De aceea, tot secretul mersului bun inainte e credinta si inima buna.

    In alta ordine de idei, nu vreau sa te dezamagesc insa chiar daca trecerea in dimensiunea a 4-a s-a facut deja cu corp fizic cu tot, in a 5-a dimensiune sa visam la asta cam peste 200 de ani de acum incolo. Daca media de varsta ramane aceasta cunoscuta de noi acum, pana la 100 de ani maxim, noi nu vom prinde acele vremuri. Eu cred insa ca aceasta limita va creste si cine stie, poate vom prinde, sau macar copiii nostri. Nu este insa exclus ca unii mai evoluati sa viziteze totusi dimensiunea a 5-a la un moment dat, cand se vor deschide portile catre Pamantul interior.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună ziua, d-na Mihaela! Când ne mai postați gândurile dumneavoastră despre evenimentele care se desfășoară? Vă așteapt cu drag și curiozitate. Sănătate multă!

      Ștergere
  12. Prin urmare, Mihaela, este bine sa ne sau sanu ne vaccinam?
    Va deveni obligatoriu vaccinul la noi in tara? Anul acesta sau din 2023?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot spune ca e bine sa ne vaccinam. Am scris de cand a inceput pandemia ca manifestarile acestea care au adus atata boala si moarte sunt generate de alte cauze, nu de virus. Prin urmare, presupunand ca vaccinul este ok, ca nu este nimic ascuns in el, daca il facem, ar fi bine sa stim ca nu ne va proteja de aceste alte cauze. Asa se explica faptul ca exista persoane care s-au vaccinat si care chiar si asa s-au confruntat cu manifestari urate dupa aceea. Unele chiar au murit.

      Pe de alta parte, am mai scris si asta: exista o mare posibilitate sa vina pe Pamant niste evenimente extrem de zguduitoare in anul 2022. Ramane de vazut atunci cine s-ar mai gandi la virus, sau la vaccin.

      Cu toate acestea, nu sunt catusi de putin de acord ca se va intampla nu stiu ce cu toti cei vaccinati. Nu a fi sau a nu fi vaccinat va face cernerea, ci se va face pe principiul: cine a avut sau nu a avut grija de sufletul lui. Dumnezeu este Atotcreatorul. Nu exista nimic in aceasta Creatie sa nu poata fi modificat de El. Prin urmare, daca o persoana cu inima deschisa si cu credinta in Dumnezeu ar face acest vaccin, corpul sau a atins in aceste timpuri capacitatea de a anihila orice fel de componenta nocciva. Este suficient doar sa se gandeasca la faptul ca vrea aceasta anihilare si este de ajuns. Daca spunem ca noi credem in Dumnezeu, insa pe de alta parte ne temem ca ne-ar face de petrecanie un vaccin, ignorand cu desavarsire Puterea lui Dumnezeu in raport cu toate aceste situatii, inseamna ca de fapt noi nu credem cu adevarat in Dumnezeu. Daca cineva ar veni maine la mine sa imi faca un vaccin cu forta, nu mi-ar fi frica de nimic. Stiu sigur ca in nici o ora dupa aceea, nu mai ramane nimic din vaccinul acela in corpul meu. Singurul motiv pentru care eu nu vreau sa il fac este pentru ca nu vreau ca statul roman sa plateasca pentru vaccinul meu, ca sa mai adauge un pic la buzunarele unora deja pline de miliarde de euro sau dolari.

      Inchei prin a spune ca cine nu s-a gandit la sufletul sau, pasandu-i doar de viata si bunastarea sa materiala, poate sa fie si nevaccinat caci nu conteaza. Va pica laolalta cu toti cei asemenea lui.

      Anul 2023 va marca inceputul cu adevarat al unei noi lumi. Nu va mai fi nimic cum este acum. Iar asta are mare legatura cu evenimentul din aceasta vara despre care am scris cate ceva prin articolele trecute. Nu e ceva vizibil pe Pamant deoarece nu se intampla aici, dar va fi cu mare influenta asupra planetei noastre. Vom trai si vom vedea.

      Ștergere
    2. A descoperit ceva cercetator ca o proteina spike din vaccin provoacxa pagube celulelor. A izolat componentul respectiv din vaccin si l-a administrat la soareci. A depistat deteriorari de celule. Asa pe scurt se pare ca componentul asta lupta cu virusul peste tot in corp si ajunge si in creier unde virusul nu merge deloc. iar in creier in loc sa faca bine ca peste tot incepe sa faca rau, iar de aceea unii zic ca virusul nu este boala de plamani, ci boala vasculara sau amandoua. Acum va dati seama ca intram in zeci de detalii microscopice, dar asa am inteles: Vaccinu e foarte bun dar numai de la gat in jos. Dar daca scot componentul acela nu mai are putere vaccinu sa omoare nimic. Problema este totusi la virus, ca nu merge si la creier. Ca daca virusul mergea la creier il gasea acolo si se lupta cu el. Asa ca se lupta cu creierul. Deci tot virusul e de vina sau oamenii cu creier.

      Ștergere
  13. https://origineagherga.blogspot.com/

    Recomand un site despre genetica romanilor si istoria lor genetica. Am decoperit de curand si fiind o lucrare gigantica, este doar pentru curiosi si studiosi :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Imnul Hurrian (catalogat ca Text H6) a fost descoperit la Ugarit, Siria, la începutul anilor 1950 și a fost păstrat timp de 3400 de ani pe o tăbliță de lut, scrisă în textul cuniform al limbii antice Hurrian - cu excepția câtorva fragmente sumare anterioare. texte muzicale instructive din c.1950 î.Hr. (Instrucțiuni muzicale pentru Lipit-Ishtar, regele justiției) Imnul Hurrian este cel mai vechi cântec scris încă cunoscut, din istorie!

    Deși la Ugarit au fost descoperite aproximativ 29 de texte muzicale, numai acest text (textul H6) se afla într-o stare suficientă de conservare pentru a permite reconstrucția muzicală academică modernă.

    Cea mai veche melodie cunoscută 1400 B. C.

    RăspundețiȘtergere