miercuri, 2 iunie 2021

100.2 - NECUNOSCUTELE CAI ALE DOMNULUI


 100.2 - NECUNOSCUTELE CAI ALE DOMNULUI

Video


Note: 

Pentru realizarea acestui video, Drake a primit un buget de 1 milion de dolari. El a ales sa daruiasca aproape toata suma in diferite moduri si exact aceste actiuni de daruire au constituit ulterior fundamentul videoclipului. 

Pentru a putea vizualiza videoclipurile pe telefonul mobil, se va merge in partea de jos si se va selecta "afisati versiunea pentru web". Altfel, videoclipurile nu pot fi vizibile. Este o problema existenta de ceva vreme la blogger, pe care doar ei ar putea sa o rezolve la un moment dat. Aceasta postare face parte din Programul de 100 de zile despre care am scris in data de 2 iunie.


6 comentarii:

  1. Felicitari lui Drake! Putini ca el in aceasta lume!

    RăspundețiȘtergere
  2. O sugestie daca-m permiteți Ar fi frumos daca ar fi deschise comentariile la liber pentru cele 24 de ore cat lasa blogger fara sa fie aprobate. Sa putem scrie diversele întrebări direct.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu este posibil. Vrea cineva sa citeasca oare despre amenintari cu moartea la adresa mea? Sau despre jigniri si cuvinte grele aduse mie dar si altor persoane care se desfasoara intr-un mod similar cu mine? Cui foloseste? Pot tolera cu usurinta critici la adresa mea si ale puncte de vedere, dar expuse intr-o forma de bun simt. In niciun caz insa nu pot lasa sa intre in blog astfel de lucruri cand este vorba despre alti semeni de-ai mei, uneori, dati cu nume si prenume. Iar cand ma gandesc la ce este in spatele scenei multor comentarii rautacioase, cu atat mai mult, nici de-a naibii nu le dau drumul in blog. Sunt totusi multumita ca sunt foarte rare astfel de manifestari in blogul meu, insa cred ca este asa tocmai pentru ca se stie ca nu le public. Daca as lasa totul la liber, sunt sigura ca s-ar inmulti semnificativ.

      Ștergere
  3. Nu vreau sa supar pe nimeni dar poate ma ajuta cineva sa inteleg ce este asa deosebit la acest video a lui Drake? nu ma indoiesc ca si un roman necenzurat ar fi facut unul mult superior acestuia...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu siguranta ca asa este, iar daca ne gandim bine, multi oameni sunt in lumea asta larga care au facut actiuni minunate pentru semenii lor si in general, nu ii stie mai nimeni. Insa nu asta am dorit sa punctez postand acest video. La inceputul si la finalul lui apare un barbat musculos care spune ca o poveste de cartier unor vecini de-ai lui. Se vede ca sunt oameni cu conditii de trai mai proaste. Toata operatiunea facuta de Drake apare ca o imaginatie a acelui barbat in povestea lui, el incercand sa transmita faptul ca trebuie sa avem incredere si speranta oricat de greu ne-ar fi, ca viata este totusi frumoasa si ca nu putem sti cand vine miracolul si ne pune Dumnezeu mana in cap, ajutandu-ne, nu neaparat doar cu bani ci cu ce avem nevoie cel ami tare in acele momente de deznadejde, atunci cand nici nu ne asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Link catre videoclip: https://youtu.be/xpVfcZ0ZcFM

    V
    >:)<

    RăspundețiȘtergere