duminică, 6 iunie 2021

100.6 - STALPI

 

100.6 - STALPI

Video




Note: 

174 Hz este prima din suita celor 9 frecvente sacre. Despre acestea pot fi gasite detalii suplimentare intr-un articol mai vechi publicat de mine in blog. Din pacate nu mai sunt valide linkurile pe care le-am afisat in acel articol, insa se gasesc multe melodii si alte informatii pe internet.

https://tristar77.blogspot.com/2013/03/cele-9-coduri-frecventionale-ale.html

Pentru a putea vizualiza videoclipurile pe telefonul mobil, se va merge in partea de jos si se va selecta "afisati versiunea pentru web". Altfel, videoclipurile nu pot fi vizibile. Este o problema existenta de ceva vreme la blogger, pe care doar ei ar putea sa o rezolve la un moment dat. Aceasta postare face parte din Programul de 100 de zile despre care am scris in data de 2 iunie.

 

4 comentarii:

  1. In hiperlink-ul indicat nu a fost inclus si ultimul "l" si nu se deschide pagina indicata. Multumesc pentru ajutorul furnizat tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru atentionare. Am mers in partea de administrare si intr-adevar nu se vede activ acel l, desi in articolul afisat apare. Nu stiu sa explic de ce a fost asa. L-am sters si am pus din nou linkul iar acum este in regula.

      Ștergere
  2. Link cate clip: https://youtu.be/84hfrRerHRI

    V
    >:)<

    RăspundețiȘtergere