marți, 3 martie 2020

ANTIDOT



ANTIDOT


Dragii mei,

 E ceva vreme de cand doresc sa scriu aceste randuri, insa parca mai asteptam ceva si nu stiam exact ce. Mai intai de orice, la acest inceput de primavara, doresc tuturor zile senine si pline de bucurie si impliniri!

Voi incepe cu o frumoasa poveste despre poporul român pe care am auzit-o din gura unei maicute, cu mai putin de un an in urma, atunci cand am fost in vizita la o manastire.

~ Se spune ca in timpuri tare vechi, pe vremea cand s-au separat limbile si popoarele, statea fiecare popor la rand in fata Tronului Domnului nostru Iisus Hristos. Dorea fiecare sa i se aloce o bucata de pamant pe care sa isi stabileasca teritoriul tarii. A venit primul popor si a primit bucata de pamant stabilita, apoi al doilea, al treilea si tot asa. Insa un popor ce era tare smerit si rusinos, tot nu indraznea sa vina si sa ceara bucata lui. Era poporul român, evident, cu esenta lui de la inceputuri. Dupa ce si-a luat bucata de pamant necesara fiecare popor, acesta a ramas ultimul. El nu indraznea sa vina in fata Mantuitorului sa isi ceara partea. Maica Domnului a vazut lucrul acesta si fiindu-I tare mila de acest popor s-a dus in fata Fiului Ei si i-a spus: “Doamne, te rog frumos, acorda o bucata de pamant si acestui popor care inca nu a venit in fata Ta. Dupa cum bine vezi, ii este rusine sa vina si sa ceara.” Privind intristat Domnul nostru Iisus Hristos catre Maica Sa, iI raspunde: “Imi pare tare rau, dar s-a terminat pamantul. Nu mai am nicio bucata libera!” Dupa scurta vreme insa bucuria i-a revenit pe chip si i-a spus: “Stii insa ceva? Ia-l pe poporul acesta in Gradina Ta!” ~

De aceea dragi prieteni, sa nu ne lasam dusi de val si cuprinsi de frica, indiferent de cele ce ar veni peste noi, caci dincolo de Puterea lui Dumnezeu nimeni si nimic nu poate trece. Acolo este adevaratul antidot si adevarata protectie in raport cu toate nenorocirile.
Ati observat probabil cum in raport cu Coronavirus, la nivelul majoritatii mijloacelor si canalelor mass-media, suntem invatati sa ne spalam pe maini de parca nu ar trebui sa fie asta o practica zilnica si nu doar cand exista riscuri de epidemie, sau sa purtam masti, sau sa stam in izolare, etc., etc. etc. Dar nimeni aproape nu vine sa iti spuna sa dai si cu un dezinfectant pe clantele de la usi pe care ai pus mana inainte sa te speli, sau sa dai cu dezinfectant pe bani inainte de a-i baga in circulatie. Prin urmare, vedeti cum este? Ajungem la o vorba pe care mi-o amintesc de la bunica mea: “te feresti pana o nimeresti”. Cand este vorba despre astfel de microorganisme, nu vom putea niciodata sa eliminam toate potentialele carari prin care ele ne-ar putea infesta. Dar niste bariere invizibile ar putea fi ridicate prin credinta si rugaciunile noastre. Aceasta insa nu face parte din sirul prelung de recomandari de protectie, din pacate.
In luna ianuarie, la fiul meu in clasa, s-au imbolnavit de gripa cunoscuta mai toti colegii. Au ajuns prin spitale cu tratamente si perfuzii, insa mirare mare a fost ca in urma vizualizarilor buletinelor epidemiologice eliberate pentru fiecare, s-a putut constata ca ei se imbolnavisera cu virusi de gripa diferiti de la un copil la altul, cunoscut fiind faptul ca exista mai multe tipuri de virusi gripali. Deci, cum s-or fi imbolnavit ei asa diferit, dar toti in acelasi timp? Vrei, nu vrei, iti cam vine sa te duci in teoria conspiratiilor. La un moment dat, mai veneau la scoala 9 copii in acea clasa, iar fiul meu a fost printre ei. Eu citeam deja Moliftele Sfantului Vasile cel Mare, de mai multe zile in urma, asa cum au fost date ele si in acest blog. Am si acum credinta ferma ca acea actiune a fost antidotul pentru fiul meu, impotriva gripei. Ba mai mult, am credinta ca toate actiunile de rugaciune pe care oamenii acestui popor le fac, s-ar putea sa ne puna la coada listei in raport cu numarul de imbolnaviri de Coronavirus, cum de altfel, daca observati cu atentie, de mai multi ani de zile suntem in coada listei in raport cu multe calamitati care prin lume se tot petrec: uragane, cicloane, cutremure, epidemii, razboaie, etc. Evident, le avem si noi pe ale noastre care ne pun in coada unei liste rusinoase, pe alte planuri, economic si politic, caci ar fi jale mare pentru anumite forte ca toti romanii sa fie uniti in cuget si simtire. La noi functioneaza bine “dezbina si cucereste”, insa odata si odata se va sfarsi si cu treaba asta.
Coronavirus este o “prajitura” dar sa stiti ca s-ar putea sa avem parte de o cofetarie intreaga anul acesta, cu diverse tipuri de “delicatesuri”.  Un tort mare s-a pus pe tava chiar in acest weekend, caci ceva rau s-a intamplat planetei, legat de elementul “timp”. “Prietenii” stiu. Dar ce nu stiu ei, insa speram sa afle intr-un final, este ca iubirea poate rezolva orice. Nu se stie durata atunci cand se foloseste un astfel de instrument, dar rezultatul final se cunoaste sigur intotdeauna. Sa facem deci apel la intelepciune. Rugaciunile noastre si iubirea sunt antidot pentru toate. Daca multi oameni si-ar imagina o matrice a acestui Coronavirus si ar pompa iubire in ea, macar pentru un minut pe zi, nu trebuie sa spun eu ce s-ar intampla intr-un final. Poti ajunge sa te contaminezi cu el si sa nici nu stii ca ai fost in aceasta situatie, pentru ca nu mai provoaca niciun rau, nimanui.
Mai primesc cand si cand niste comentarii “binevoitoare”, pe care de mai multa vreme nu le mai fac publice. Daca ar exprima niste opinii si credinte personale, le-as mai face cunoscute. Dar cum ele deseori nu sunt facute de oameni, noi trebuind sa fim constienti ca nu doar rasa umana viziteaza internetul nostru, sau daca sunt facute de oameni, vai de mama de om ce se vede in planul secund, atunci, cea mai buna solutie este sa ii las sa isi consume timpul degeaba, daca atata pret pun pe el, pentru ca inca o data transmit ce am spus si intr-un articol publicat la inceputul anului, ca tot ceea ce reprezinta atacuri la persoana, expresii indecente, comentarii pe linie politica, pur si simplu nu va mai fi publicat. Nu are nicio legatura cu vreun sentiment de frica aceasta decizie, ci doar cu faptul ca doresc sa trag linie la toata “balacareala” ce se naste din asemenea seminte aruncate mai mult sau mai putin intentionat. Prin unele dintre ele ni “se recomanda” sa mai si facem, nu doar sa ne rugam. Este inutil sa explicam ca a te ruga nu inseamna doar a cere si ca aceasta actiune presupune alocarea unui timp din viata, pe care multi nu sunt dispusi sa il consume in acest fel. De aceea, a te ruga este si a face, pentru ca nicio truda de acest gen nu ramane fara raspuns de la Cer. Nici nu merita sa mai amintim ca trebuie sa te afli la un nivel tare jos de constiinta daca iti imaginezi ca stii tu ce actiuni si fapte face un om anume in viata lui, in afara timpului in care scrie sau citeste vreun articol de prin internet. Iar daca asemenea emanatii nu vin de la motivul unei proaste intelegeri, ci doar are legatura cu aruncatul de seminte otravite despre care vorbeam mai sus, atunci ar fi o mare greseala ca oamenii de buna-credinta sa isi mai bata capul cu toate acestea.
Iar pentru ca tot am amintit de buna-credinta, nu as vrea sa inchei acest articol fara sa aloc cateva randuri si acestui subiect. Exista opinii emise, din credinta lor personala sau prin impunere, mai ales in ultima vreme, ca tot acest “new-age” este nenorocire mare si ca datorita acestui curent este dezastrul planetar pe care il vedem cu totii, sau din cauza masoneriei, sau mai stiu eu cui. Ba mai mult decat atat, tot vedem prin internet ca “s-au trezit” oamenii si ca “s-au prins” intr-un final ca toate povestile astea legate de extraterestri, intrateresti, buni sau rai, ingeri si altii asemenea acestora, in care au crezut ani de zile, sunt numai niste programe de control ale nu stiu caror servicii secrete si zone oculte. Din nou, apel la intelepciune: adevarul se gaseste tot timpul pe linia de mijloc, nici la stanga, nici la dreapta. Prin urmare, este greu tare sa fii sigur pe o informatie anume. In legatura cu lumea aceasta nevazuta poti fi inselat cu usurinta, insa eu vin acum si lansez rugamintea sa ridice mana sus cine considera ca nu a fost niciodata inselat in lumea aceasta vazuta, cu ochii sai. Nu cred ca o poate ridica cineva.
Insa chiar daca ne urmam cursul vietii, serpuind printre adevar si inselaciune, de ceva putem fi siguri 100%, intotdeauna, fara a exista loc de indoiala: intentiile noastre launtrice pe care le avem atunci cand pornim o actiune anume. Dumnezeu le cunoaste chiar mai bine decat noi insine, exact asa cum sunt ele, bune sau rele, iar dupa cum sunt ele, ofera si rezultatele. Cand intentia este buna si curata atunci cand se pleaca la un drum, si se pastreaza ca atare pe tot traseul, indiferent de cate bariere sunt interpuse pe el, intr-un final se va atinge tinta dorita, pentru ca Dumnezeu va conduce evenimentele in asa maniera incat sa fie posibil acest lucru. De aceea, dragii mei, eu una nu am a ma teme de ce cred si spun rau cei din jurul meu despre mine, pentru ca si daca uneori pot sa ma insel in vreun fel, sunt sigura pe intentiile si gandurile mele si am incredere ca Dumnezeu le cunoaste exact asa cum sunt ele. Am o sete de cunoastere si de a intelege lucruri nevazute si nestiute, dar Dumnezeu stie ca imi doresc asta mai ales ca sa pot impartasi mai departe, sa pot ajuta oamenii si nu numai, prin tot ceea ce imi este dat sa aflu. Nu vreau capacitati deosebite si nici sa manifest puteri nemaintalnite. Imi doresc doar sa vad ca ajung sa imi duc viata, atat cat mai este din ea, pe o planeta cu adevarat albastra, pe care toate fiintele sa traiasca in bucurie, armonie, fratie, bunatate si libertate. Multi pot spune ca visul meu este o utopie, insa si in raport cu asta am incredere maxima in faptul ca Dumnezeu nu este de aceeasi parere.
Intr-un final, pentru a ne creste apararea fata de agresiuni de multe feluri, pe langa actiunile ce le face in mod obisnuit fiecare (meditatii, rugaciuni zilnice, etc.), sa avem in vizor si aspectul citirii Moliftelor Sfantului Vasile cel Mare (in forma transmutata, publicata si in acest blog in articolul “Ajutor pentru ajutator”, din ianuarie 2020), a Psalmilor lui David (mai putin psalmul 108, care practic trebuie rescris cu totul pentru ca el este curat blestem) sau a Psalmilor Maicii Domnului, pentru care se pastreaza aceeasi recomandare de inlocuire a formulelor de calcat diavolul pe cap, cu formule de iubire. Daca intalnim de exemplu expresia “zdrobeste capul dusmanului meu” sa o inlocuim cu “lumineaza capul dusmanului meu”.




In cele ce priveste Psaltirea Maicii Domnului (care se gaseste si in forma tiparita in multe biserici si librarii religioase, ca si Psaltirea lui David), ii garantez oricui 100%, ca daca parcurge macar o data psalmii de la numarul 1 pana la 150, facand aceasta actiune pe parcursul catorva zile, dupa cum are posibilitati si timp liber (de exemplu, azi - primii treizeci de psalmi, maine - urmatorii treizeci si tot asa, pana la 150), nici nu o va termina de citit pe toata si va putea observa schimbare in bine si schimbarea radicala a starii sufletesti de deprimare sau cadere, in speranta si bucurie launtrica. Doar faceti acest lucru si veti vedea prin propria experienta. Se pot de asemeni asculta diferite acatiste din internet, iar eu am ales sa pun mai jos un audio cu Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos, cantat intr-o forma deosebita de sfinti parinti de la Manastirea Radu Voda din Bucuresti. Recomand ascultarea macar o singura data, cu casti la urechi.
Subliniez, nu in ultimul rand, ca atunci cand facem aceste rugaciuni sa le dedicam si sa ne gandim la lumea toata si nu doar la ale noastre. Rezultatul va fi si mai spectaculos atunci cand se pune o astfel de intentie.

Toate cele bune!




22 de comentarii:

  1. Toate povestile au un sambure de adevar si de ce ar face exceptie aceasta?
    De ce Papa Ioan Paul al II-lea în 1999 si Papa Francisc în 2019 au afirmat ca România este „Grădina Maicii Domnului”,cand „Grădina Maicii Domnului” este asimilată de creştinii ortodocşi, în general, ansamblului monastic de pe Muntele Athos ?
    Pentru ca nu este un simplu apelativ ci chiar a fost faptic,mama Lui Iisus fiind fizic in aceste locuri.Ascundeti adevarul in fata lor si ei nu vor fi in stare sa-l vada !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice este posibil.Sau probabil.Daca insa mama lui IISUS ar reveni fizic,astazi, in aceste locuri cred c-ar fugi mancand pamantul..."Gradina Maicii Domnului" s-a transformat in "Groapa de gunoi a Europei"...

      Ștergere
    2. Daca este adevarat ca in Romania ar fi multe chake energetice, inseamna ca intentionat romanii sunt lasati sa umple tara de gunoaie, din varful muntilor, pana la mare. Si intentionat nu sunt oprite transporturile cu gunoaie contaminate sa intre in tara. Nu trebuie decat sa corupi vameșii. Si intentionat romanii nu sunt pedepsiti pentru gunoaiele aruncate cu inconstienta peste tot. Este o forma a ocultei de a batjocori tot ce este sacru. Si faptul ca romanii nu sunt educati de mici sa nu mai injure? Asta a cui vina mai este? Copiii cresc in case si in comunitati in care se înjură ca la usa cortului si repeta modelul mai ales parental, pentru ca nu am prea auzit femei injurand obscen.
      Sau faptul ca romanii nu sunt pedepsiti atunci cand fura? Ca forma de lectie pe care nu trebuie s-o mai repete...Nici nu i-as inchide decat pe cei periculosi. Pe ceilalti i-as pune sa stranga gunoaie, sa planteze copaci, sa faca ordine prin parcuri si curat in adaposturile pentru maidanezii pe care prefera sa-i masacreze periodic decat sa-i sterilizeze. Va dati seama cat rau energetic au facut barbarii chiar in noaptea dintre ani, cand au terorizat atatea animale?
      Sa mai vb despre magia neagra ce se practica in Gradina Maicii Domnului, contaminand toate zonele cu energie benefica?!

      Ștergere
    3. HAR-DEAL,in limba getilor inseamna "Casa(Gradina) Domnului".
      Iisus era un trac dim Moesia (se citeste Mesia),iar 42 din cei 62 imparati romani au fost Traci.
      Enki

      Ștergere
    4. Bine ai spus 10:43!

      Ștergere
  2. Maria,Petrosani3 martie 2020 la 17:29

    Îți mulțumesc ca te-ai hotărât sa elimini săgețile otrăvite deoarece ele ne otrăveau pe toți cei care le citeam iar cei care te urmărim de ani de zile înțelegem ce scopuri au acești "oameni". Mulțumesc mult ptr dăruirea ta necondiționată fata de noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Mihaela! Vreau sa iti multumesc cu recunostinta si iubire, pentru tot ajutorul dat.Am facut tot ce tu ai prezentat aici.Mi-a fost de un real folos.Iti doresc o primavara binecuvantata cu multa sanatate,iubire,pace si lumina!Te iubesc!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multe pietre se arunca in tara si credinta poporului nostru...spre incercarea noastra. Multumim mult pentru acest articol si am vrea sa va vedem si intr-o emisiune pt ca vorba dv. ajunge acolo unde trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  5. O primăvară minunată vă doresc! Eu mă rog ca Dumnezeu să ne apere de tot răul din lume și de tot răul lumii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mihaela, impreuna cu. Maria. Ghiorghiu sunteti precum. Petru si. Pavel in varianta feminina. Va iubesc apostolitelor.ilie- sorinel
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În nici într-un caz.Maria Ghiorghiu folosește metoda veche care nu mai funcționează,frica.Poate primește mesaje de sus,dar de la mesaj până la pedeapsă divină,mai este.Păcat că sunt foarte mulți susținători a acestei metode.Aici,se încearcă metode noi și pozitive.zic eu

      Ștergere
    2. Oricum am lua-o, sunt vorbe mult prea marete. Eu consider ca sunt multi cei ce servesc Lumina si in particular pe Hristos, caci pana la urma sunt si buddhisti care servesc Lumina si musulmani si altii. Unii sunt pe metode vechi, altii pe unele mai noi, dar intr-un final conteaza cel mai mult intentia despre care vorbeam in articol, si ce isi doreste cu adevarat fiecare pentru lumea si planeta aceasta.

      Ștergere
    3. Mi-a povestit un " paranormal" ca, Ceausescu, ce cunoștea si lucruri ce tin de ezoterism, ar fi " implantat" la marginea unui oras romi, ca sa scada vibratia orasului. Sa nu înțelegeți gresit...Nu am nimic cu romii...Nu este un comentariu rasist, dar se stie ca ei practica mai mult magia si asta coboara vibratia locului. Prost sfatuit probabil de cineva, Ceausescu a gandit ca locurile in care oamenii sunt tinuti in vibratie joasa sunt mai usor de tinut sub control PSI. Oamenii treziti se revoltă impotriva sistemelor.
      Ganditi-va cat a scazut vibratia Romaniei dupa Revolutie, cu atata informatie diabolica ce a patruns in Romania! Cu aparenta de spiritualitate! Si cate locuri patogene au creat oamenii, locuri cu vibratie de Iad, in care se imbolnavesc nu doar copiii cei mai sensibili, dar si plantele!
      Planul de distrugere a Romaniei a fost țesut minuțios, de oculta! Sa nu ne mai trezim niciodata si sa acceptam orice ni se intampla sau ni se induce subliminal sau chiar pe față. Si noi nu mai avem luptatori paranormali! Cei mai multi pregatiti pe vremea lui Ceausescu ori sunt loviti, ori dorm, ori s-au apucat de castigat bani lasand tara la cheremul tuturor nemernicilor ce ne fura copiii si ne vand minorele pentru prostitutie. O alta forma diabolica folosita de oculta mondiala: umilirea, batjocorirea femininului si stoarcerea energiei copiilor prin inducerea fricii si spurcarea sexuala.
      Si poporul roman sforaie...

      Ștergere
  7. Banuiesc,nu sunt insa sigura,banuiesc ca arhontii prin slujitorii lor prea-plecati iudeo-masonii,jidanii,khazarii si iezuitii au creat o "bucla temporala" cu ajutorul acceleratorului de particole de la CERN-Elvetia si astfel obliga omenirea sa se "invarta in cerc" prin incarnari si reincarnari succesive intr-un sir,ar dori ei,nesfarsit de vieti chinuite generatoare de vibratii foarte joase,spaime si sentimente acute de frica,teama,deznadejdee si groaza cu care se hranesc!!!Coronavirusul este doar inceputul...Nu cunosc metoda,dac-o exista vreuna, prin care am putea sa ne eliberam din aceasta bucla temporala creata de ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca crezi ca Dumnezeu nu exista sau nu are putere, te inseli.
      Toate sunt ingaduite si toate au rostul lor.

      Ștergere
    2. Nu are nicio legatura acceleratorul de particule cu reincarnarile numeroase...
      Problema este ca, cu cat omenirea cade mai jos in materie, cu atat mai mult isi uita apartenenta la Lumina. Si stii si tu cat de usor suntem de ispitit...
      Ati observat ca romanii ies in strada doar pentru bani si atunci numai organizati de sindicate ce nu sunt apolitice?
      Asta inseamna ca cei mai multi romani sunt abia pe nivelul de jos al piramidei, si anume...oameni atasati de teluric. Greoi in spirit. Cu inteligență emoționala mult scazuta față de inteligenta emotionala a stramosilor nostri cu mult mai saraci, cu mult mai putine pretentii materiale si cu mult mai bogati in spirit. Dovezi? Bogatul tezaur folcloric, inspiratele proverbe si zicatori, profund ezotericele basme fata de care cursurile de cabalah sunt nimic.
      Cate femei ca Elisabeta Rizea mai avem? Cati barbati ca toti cei ce s-au opus sistemelor nedrepte mai avem? Foarte putini! Asta inseamna degenerare ca popor...Cadere in materie, uitare, adormire.
      Cat de greu ne urnim ca sa aparam drepturile copiilor sau ale animalelor stiti si voi...
      Inseamna ca poporul roman, desi declarat crestin majoritar, țintește foarte jos. Spre materie. Asa ca...te miri ca repetam istoria? Popoarele cu ambiții mici sunt vulnerabile la atacurile popoarelor puternice si bine inarmate. Un popor mic ca al nostru nu are scapare decat in spirit. In intoarcerea in Iubire manifestata fata de copii, batrani, râu si ram...

      Ștergere
    3. 19:59 sunteti pe calea cea buna,dar sper ca stiti sau ca nu ati uitat ca tot ceea ce conteaza este persoana d-voastra si relatia d-voastra cu aceasta actuala societate.
      Oamenii au fost de mii de ani îndoctrinați cu ideea că ei trebuie să predea puterea autorităților.Ei au predat puterea lor politicienilor,învățătorilor și profesorilor pentru a-și educa(= îndoctrina) copiii,medicilor, în speranța că îi va vindeca,societăților de asigurare în speranța că acestea îi vor proteja împotriva calamităților naturale,poliției și jandarmeriei pentru a-i proteja împotriva infractorilor în loc să se întrebe: de ce există oare infractori?Predarea puterii altor oameni înseamnă comoditate, credulitate și iresponsabilitate. Dacă vrei să fii cu adevărat liber trebuie să păstrezi puterea pentru tine și să preiei responsabilitatea ce îți revine în cadrul comunității în care trăiești. Asta mai înseamnă renunțarea la comoditate, renunțarea la a preda puterea altora ca după aceea să te plângi de nedreptate, sărăcie și tiranie. Oamenii puternici nu au făcut niciodată bine societății. Dimpotrivă, ei au asuprit, au umilit, au mințit și au jefuit cetățenii. Pentru a face bine comunității în care trăiești nu îți trebuie putere asupra oamenilor, ci iubire.De aceea nu este înțelept să te încrezi în oamenii care aspiră după putere și avere. Ei te vor trăda întotdeauna! Societatea actuala conduce majoritatea oamenilor ca pe niște marionete si am spus mai sus de ce.Înţelepciunea se află în fiecare om.Încă de la naştere omul este înzestrat cu această însuşire dar omul"de duzina" acopera de multe straturi ce conţin diverse doctrine.Viaţa este lecţia de iubire.Iubirea este ţinta finală a existenţei noastre ca fiinţe spirituale.Etapa cea mai grea pe care mulţi o refuză categoric şi numai extrem de puţini oameni o pot realiza este iubirea duşmanului.După această etapă urmează ultima şi cea mai frumoasă lecţie, prin care ne desăvârşim ca fiinţe umane şi spirituale. În această ultimă lecţie ne identificam cu Divinitatea.Acum ti-ai terminat scoala.....
      Enki

      Ștergere
  8. Imparatia lui Dumnezeu este Iubirea. Venim atacati pentru iubirea pentru Isus,pentru credinta in El ,pentru devotamentul fata de El foarte mult,ei stiu ca de la El ne vine salvarea si vor sa ne destabilizeze,trebuie sa ne unim mai mult ca niciodata in rugaciune,in iubirea fata de El si in credinta ca El ne va salva si de data aceasta ca de multe alte dati. Tineti aproape de Isus ca El este Lumina noastra si a acestel lumi.va veni si lumina pe acest pamant ,sper ca in viata asta sa apucam si noi sa ne bucuram impreuna cu El in aceata viata pe pamant de pace ,lumina si iubirea Lui infinita. Isus sa fie cu voi cu toti .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IISUS se scrie cu doi de i caci altfel inseamna in evrita,magar(asin)!!!

      Ștergere
    2. Iisus cu siguranta nu s-ar supara pentru greselile de scris sau dezacordurile si problemele gramaticale. Am observat ca in Romania se pune in ultimul timp mare preț pe gramatica. Dancilă a fost ridiculizată pentru exprimare. Ne axam pe aparente, nu putem trece dincolo, in miezul problemelor.
      Dar...cu siguranta Iisus e suparat pentru suferinta atator copii in Romania si in lume. Si va fi o "cernere"...Strașnică!

      Ștergere
  9. Pretene, cel cu frica, esti paralel .

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc, multumesc, multumesc. La multi ani binecuvintati de ziua femeii!Te iubesc Mihaela!

    RăspundețiȘtergere