luni, 9 martie 2020

8 MARTIE 2020



8 MARTIE 2020


La câte sunt acum în lume,
Un soi de lanţ de proaste glume,
Abia mai poţi să te gândeşti
Femeia s-o sărbătoreşti.

Dar c-o farâmă de putere
Ce vine din înalte sfere,
Om trece toţi peste orice,
Pentru a Ei petrecere!


La Mulți Ani Fericiți!

8 comentarii:

  1. Stiu ca sunt multi prin grupuri care arata mereu cu degetul spre evrei, ca fiind la originea tuturor relelor de pe pamant. Oarecum, si sant, pentru ca au fost rebeli la toate incercarile Lui Dumnezeu de a le schimba comportamentul. Dar, poti învața lectii bune de la toate popoarele si religiile. Am citit un articol despre modul in care barbatiu evrei isi trateaza sotiile in timpul sarcinii. Le protejeaza, iar ele se hranesc sanatos, rezolva probleme de perspicacitate si asculta muzica cu vibratie ridicata.
    Romanii au mult de lucru la acest capitol. Pana cand barbatii nu vor intelege cat de important este mediul in care copilul este conceput si adus pe lume si starea mamei, vom avea o societate vulnerabila, pentru ca degeaba aducem prunci in lumea aceasta daca ii agresam constant. Vor fi mereu mai slabi decat pruncii iubiti si protejati inca din viata intrauterina.
    Doamnelor, sa fiti iubite de Dumnezeu! Iubirea pamanteasca este imperfecta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Începe-ţi dimineaţa zicându-ţi: o să mă întâlnesc cu unii sâcâitori, nerecunoscători, trufaşi, necinstiţi, pizmuitori, nepritenoşi. Toate acestea li se întâmplă din cauza că nu ştiu ce e binele şi ce e răul. Dar eu, care am cunoscut natura frumoasă a binelui şi natura urâtă a răului, şi natura celui care face rău, şi care e înrudit cu mine, nu doar prin sânge ori sămânţa, ci si pentru că e parte din aceeaşi inteligenţă şi aceeaşi esenţă divină, nici nu pot fi rănit de vreunul dintre ei, pentru că nimeni nu-mi poate statornici ceea ce este urât, nici nu mă pot mânia pe ruda mea, ori s-o urăsc, pentru că suntem făcuţi să lucrăm împreună, asemenea picioarelor, mâinilor, genelor, asemenea şirurilor de sus şi de jos ale dinţilor. Aşadar, a fi potrivnici unii altora e împotriva firii, iar cei ce se mânie şi se îndepărtează de semenii lor le sunt potrivnici acestora."

      Marcus Aurelius

      Ștergere
  2. La multi ani Femeie! meriti respect pentru ca dai nastere la rasa umana,pentru emotiile tale pentru sentimentele tale ,pentru lacrimile tale ,pentru sensibilitatea ta ,pentru puterea ta interioara ,pentru tot ceeace esti meriti respect,iubire,afectiune si tot ce-i mai bun. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani cu bucurii,pace si iubire! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani frumosi tuturor femeilor si o primavara cu iubire si încredere în voi că puteți scoate ce este mai bun din bărbați! 😇

    RăspundețiȘtergere
  5. O rugaminte tuturor celor care citesc acest blog minunat va rog inmultiti rugaciunea,este foarte,foarte importanta acum ,este cea mai mare protectie a noastra,indreptativa increderea totala doar catre Isus pentru ca de la El vine salvarea si va fi curand dar doar daca nu asteptati cu mainile in san,aveti rabdare si toleranta asta ne cere acum.puneti la bataie toate armele spirituale care aveti fiecare ,primordiala este rugaciunea cat mai deasa ,chemarea numelui lui Isus cat mai des posibil .Isus sa fie cu voi cu toti. Multa Iubire va doresc,iertare,credinta maxima,incredere in Isus,rabdare multa si toleranta maxima .Un bine imens tuturor

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pune foarte mult accent pe iertare,acceptarea tuturor cu toate defectele lor,pe apropierea interumana,in familie in principal dar nu numai,pe iertarea completa a tuturor carora ne-au adus suferinta mai mica sau mai mare ,pe iertarea de sine,eliberarea de regrete si tot ce avem in subconstient,sa depunem un efort major acum sa iertam si sa cerem iertare,sa acceptam absolut tot ce vine,sa ne impacam unii cu altii,sa nu mai stam suparati unii pe altii,nu ne panicam pentru ca este o purificare de intunericul care este in noi in subconstient si acum iasa la suprafata.Domnul nostru Isus sa fie cu noi cu toti ca avem mare nevoie de El in momentele astea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aveai dreptate Mihaela,este o mare descatusare dr intunericul din mintile noastre,este o purificare in masa,spune ca trebuie sa privim pozitiv ceeace se intampla acum si din contra sa multumim,sa ne schimbam convingerile si gandurile negative in pozitive.sa fim fericiti ca facem parte din acest plan divin ,universal de acum,sa avem incredere in El ca ne va scoate la lumina. Isus sa fie lumina voastra permanenta .

    RăspundețiȘtergere