sâmbătă, 28 martie 2020

NU TE SUPARA FRATE!




NU TE SUPARA FRATE!


Dragii mei,


De mai multe zile incoace am inceput a primi semne pe mai multe carari, care conduceau toate la acelasi mesaj foarte clar: “in curand se inchid Cerurile.”
Ce ar insemna asta pentru noi? Raspunsul este urmatorul: sentimentul lipsei ajutorului divin, stingerea sperantei, pierderea credintei, stare de neant in care nimic parca nu se intampla, frica, stare depresiva si mare apasare sufleteasca, dureri mari de cap si stari de greata, culoare galben-pamantie a pielii ca in cazul unui icter, scaderea drastica a imunitatii, iar in contextul actual este acest lucru exact ce ne lipseste. Acestea sunt cateva simptome pe care le stim, insa cine poate spune ce alte manifestari ar mai putea fi, pe care nu le stim, intr-o astfel de situatie?
Edificarea majora a venit in urma unei conversatii neasteptate cu Inaltul Domn al Luminii, Metatron, care mi-a transmis ca urmeaza sa se intample acest lucru pe o durata de 6 zile, in intervalul 1-6 aprilie, si ca se cere o actiune rapida in legatura cu acest subiect.
S-a stabilit ca aceasta urmeaza sa se desfasoare in data de 25 martie 2020, la ora 21. A fost foarte interesant sa vad insa ca de fapt ea s-a derulat in data de 23 spre 24 martie, cu proiectie a rezultatului in data de 25. Motivul pentru care s-a intamplat astfel a fost acela ca forte mari ale intunericului au incercat sa se opuna in data de 25. In acest fel, personal mi s-a demonstrat inca o data ca nu te poti lua la intrecere cu inteligenta divina. Cand la acel nivel exista niste planuri de dus la indeplinire, indiferent de modalitatile prin care intunericul se opune, tot timpul vor fi gasite rute care sa ocoleasca acele blocaje si sa conduca spre rezolvare.
Prin urmare, la sfarsitul zilei de 23 si inceputul zilei de 24 s-au pus bazele unei constructii de tip “cub Tesseract”. El a devenit insa vizibil in data de 25, seara, si tot atunci a fost activat. Am intalnit de mai multe ori constructii de acest fel, deoarece nu este prima data cand se face asa ceva. Mai multe detalii despre un Tesseract in cea mai simpla forma am aratat in articolul la care se poate ajunge prin linkul de mai jos:


Este imposibila pentru noi intelegerea unui Tesseract de forma super-complexa. Ce se stie, in mare, este ca e o constructie facuta in interiorul unui spatiu si intr-o dimensiune, iar ce este in suprapunere cu acel Tesseract functioneaza pe baza altor legi si este in conexiune cu alte energii ce nu sunt specifice acelui spatiu si acelei dimensiuni in care e construit Tesseractul.
Exista chiar o legenda romaneasca a maritului Zamolxe (Zalmoxis in diferite scrieri) si a pietrei sale sacre. Intr-un fel, datorita functiilor indeplinite de piatra, se poate concluziona ca era ea de fapt un cub Tesseract:


De fiecare data, in functie de scopul pentru care sunt construite, aceste cuburi arata in moduri cu totul diferite. Acesta de acum, parca a avut ca si piese componente turle de biserici de forma ascutita, asa cum pot fi vazute la bisericile maramuresene. In acest fel, constructia arata in prima faza ca un buzdugan. Am inteles in mod clar un prim rol al acestui cub si anume de aparare. Sa nu uitam ca in interiorul unei biserici, la nivelul celei mai inalte turle, este pictat Chipul Domnului nostru Iisus Hristos. In lucrarea din 25 martie, Mantuitorul a fost extrem de prezent.
El ne-a cerut atunci sa nu uitam sa ne rugam si pentru sufletele celor decedati, mai ales ca multi dintre cei care parasesc Pamantul in aceasta perioada sunt pur si simplu incinerati sau ingropati fara nici macar o rugaciune. Voi reveni in scurt timp cu un articol in care voi spune cateva cuvinte despre ceva ce eu numesc “Rugaciunea Lumii”. Putem face impreuna o actiune de mare forta pentru cei plecati, pentru cei bolnavi si pana la urma pentru noi toti, utilizand “Rugaciunea Lumii”.

            https://tristar77.blogspot.com/2020/03/rugaciunea-lumii.html

Tesseractul acesta trebuie sa fie pentru perioada 1-6 aprilie, un substitut al Cerului, intr-o anumita masura. Asa cum am precizat, se poate intampla orice in acele zile. Nimeni nu poate sti cum va fi. Ce cunosc insa sigur este ca Tesseractul este pregatit sa asigure nevoile de existenta ale corpurilor noastre, pana ce depasim acea perioada. Iar daca ar fi sa iau in considerare si viziunile ce le-am avut in seara de 25, atunci pot spune ca ceva deosebit urmeaza sa se intample in intervalul specificat.
“M-am vazut in acea seara de 25 martie intr-o ipostaza in care tineam pe brate o femeie batrana, obosita si foarte bolnava. Am stiut pur si simplu ca era Mama Pamant. Lacrimile au inceput a-mi curge pe obraji, privind la starea ei muribunda. O tineam pe brate cu capul catre stanga, in dreptul inimii mele. Mi-a venit un gand si m-am inaltat impreuna cu ea in inalt, catre Tronul Sfintei Treimi. Am ajuns acolo si am vazut ceva ca un pat de spital. In stanga era Mantuitorul, in dreapta Tatal Ceresc, iar la capul patului era Sfantul Duh, Maica Domnului si multe alte reprezentari feminine. In spatele Tatalui si al Domnului nostru Iisus Hristos erau multi alti reprezentanti de varf ai Luminii. Am asezat femeia pe pat si m-am dat cativa pasi mai in spate, ramanand la acel capat al patului corespunzator picioarelor. Asteptam sa se intample ceva. Au trecut in timpul nostru un minut, doua, trei … Nimic nu se intampla. Totul era inghetat. Nicio miscare, niciun deget ridicat. M-a apucat oarecum o stare de deznadejde realizand faptul ca Tronul Ceresc nu isi ofera ajutorul asa cum eu ma asteptam. In acel moment, avand un imbold sa stiu ce gandeste femeia, parca am intrat in corpul ei si m-am suprapus pe constiinta ei. M-am trezit spunand: “Mai am foarte putin si o sa mor”. Au mai trecut cateva secunde. Am simtit sa trag adanc aer in piept pe care mai apoi l-am expirat usor, ca atunci cand sufletul iti paraseste corpul, spunand in acelasi timp: “Gata, am murit…” In acel moment am iesit din acel corp si mi-am reluat pozitia initiala, putand vedea pe pat trupul inert al femeii. Dupa ce inca niste secunde s-au scurs, am vazut cum tasnesc fuioare de lumina din Toti Cei pe care iI vedeam acolo sub forma personificata, spre a putea fi inteleasa intreaga desfasurare de catre mintea noastra. Toata acea lumina se indrepta catre trupul femeii si in scurt timp l-a fluidizat. A inceput a se forma un vortex din acel fluid, exact precum se vede rotindu-se o galaxie, iar apoi, din acel vortex, a inceput a se contura imaginea unui fetus, asa cum apare el in burta mamei.”
Intr-o clipa am inteles totul. Am realizat ca am vazut de fapt intr-o forma simbolica tot ce urmeaza sa se intample pana in data de 6 aprilie. Este o moarte si o renastere. Nu inviere, ci renastere. Oricat de mult asteptam acum ajutor de la Cer, el nu vine in aceste zile, pentru ca facand o paralela cu un om oarecare, este ca si cum Mama Pamant nu mai poate ramane in acest corp batjocorit de locuitori ai ei prin lacomie, nepasare, prostitutie, droguri, razboaie, rautate, minciuna, judecati, sete de putere si control, si chinuit de suferinta, lacrimi, boala, foamete, neputinta, ci ea trebuie sa revina intr-o noua intrupare, luand-o parca de la zero, intr-o noua viata. Nu inseamna acest lucru ca noi vom muri la propriu. Altfel, constructia unui Tesseract nu ar mai avea niciun sens. Cred insa sincer ca s-ar putea pune capat acestei civilizatii si s-ar putea continua sub forma unei civilizatii noi, renascute, cu alt nivel de spiritualitate si constiinta.
Traversam vremuri grele. Multe multumiri se lanseaza catre sistemul medical si este acesta un lucru foarte bun, pentru ca le merita din plin, dar este insuficient. Se datoreaza faptului ca modul acesta de multumire apartine unei zone tot de natura materiala, pe ce se vede cum s-ar spune, si nu spirituala. Mai intai de toate, corect este sa ii multumim lui Dumnezeu, care se manifesta prin multi oameni sau fiinte de alt fel, fiecare pe al sau loc si cu al sau rol in aceasta lume. Sunt multi care o sa treaca probabil prin viata asta fara sa le ridice careva vreo statuie. Nu va sti insa mai nimeni de cate ori a scapat umanitatea basma curata, viata atarnandu-i doar intr-un fir de ata, pentru ca unii au tinut piept intunericului venind navala in toate formele si chipurile, in linia I, cum ne place sa spunem in aceste zile. Stari specifice Coronavirusului le simt ei de ani de zile. Daca s-ar imbolnavi de Coronavirus le-ar fi extrem de greu sa isi dea seama, pentru ca ei au simtit stari similare de sute de ori in ultimii ani, fara a fi efectiv bolnavi de ceva. S-a intamplat asta doar pentru ca au stat cu stoicism in linia I si inca o mai fac. Intr-o zi oarecare pleci de acasa. Realizezi dupa cativa pasi ca ti-ai uitat portofelul. Te intorci si il iei. Te duci unde ai treaba si seara iti pui capul pe perna linistit. O zi frumoasa si fara probleme. Nu vei sti poate niciodata ca daca nu ar fi fost cativa Ingeri trimisi de Sus, care sa te faca sa uiti portofelul, tu ai fi fost in secunda nepotrivita, in locul in care ti se putea intampla un accident mortal. Iar daca nu ai vazut acest ajutor care practic ti-a salvat viata, atunci de ce sa multumesti, nu-i asa?
Multi oameni multumesc si se roaga, dar mai ales in ultima vreme. Dar de ce se multumeste doar pentru ce se vede? Ce nu se vede, nu se pune? Si de ce se inalta rugaciuni doar acum la nevoie? Cand era bine a pus cineva vreo opreliste pentru actiuni de acest fel? De aceea spuneam in articolul trecut ca ce se intampla in aceste timpuri este o palma meritata, dar este degeaba daca nu se trage nicio invatatura din asta. Problema este ca s-ar putea ca Mama Pamant, dincolo de 6 aprilie, sa nu-i mai accepte pe cei pentru care orice incercare de a-i aduce pe o linie corecta este DEGEABA!
Sa ne aplecam acum un pic asupra titlului acestui articol.
Este mai mult de un an de zile de cand Divinitatea a inceput a arata incet-incet niste povesti adevarate, care ar putea incepe fara probleme cu formula “A fost odata ca niciodata…”, din cauza vechimii lor. Se intampla cu milioane si milioane de ani in urma.
A fost odata ca niciodata o civilizatie pe aceasta planeta, alcatuita din oameni creati dupa Chipul si Asemanarea lui Dumnezeu. In acele timpuri, planeta nici nu era parte a acestui univers local ci era situata intr-un alt univers. Oamenii de atunci erau la un nivel mult peste ceea ce suntem noi acum. La un moment dat, un grup de oameni a dorit sa faca o explorare, in cadrul unui experiment, in afara granitelor planetei lor. Au plecat poate cu o nava, dorind sa ajunga intr-un anumit loc, prin folosirea uneia sau mai multora porti stelare. Trecerea printr-o poarta stelara include un proces de teleportare. Materia se transforma in unda la intrare, iar unda se transforma in aceeasi materie la iesire. Asa s-ar intampla in cazul unei derulari firesti a unui astfel de eveniment. Dar daca in spatiul de teleportare, dupa trecerea printr-o poarta anume, a asteptat o puternica forta de intuneric, atunci nu a mai fost nimic firesc. Ce a intrat acolo nu a mai iesit la fel sau poate ca nu a mai iesit deloc.
Ar fi de mare ajutor pentru intelegerea a ceea ce doresc sa transmit mai departe, pentru cine nu a vazut, explicatiile pe care la un moment dat le-am oferit, legate de un punct de vedere asupra Spiritului, Sufletului si reintruparii, in cadrul unor emisiuni TV. Am si scris despre aceste lucruri in blog, in diferite articole.



Pe scurt, asa cum am primit informatii din Ceruri, de-a lungul timpului, sufletul unei intrupari este o particica din Suprasufletul unui Spirit.
Fiecare intrupare, indiferent de timp, spatiu sau dimensiune, detine o particica de acest fel. Intruparile nu sunt neaparat in cadrul aceleiasi civilizatii.
De aceea, putem spune ca nu un suflet revine iar si iar in alta intrupare, ci ca un Spirit se manifesta iar si iar in cate o intrupare, prin punerea unei parti din Suprasufletul Sau in acea intrupare.
Acea mica particica devine sufletul acelei intrupari, iar el este in continua conexiune cu Spiritul din care face parte. Sufletul, prin sange, isi duce esenta in intregul corp fizic. Exista forte care deseori pun bariere acestei conexiuni dintre suflet si Spirit. In acel moment sufletul ramane parca pe cont propriu, iar corpul fizic face ce doreste mintea aflata la cheremul acelor forte, pangarind esenta ce il insufleteste.
Aceste parti de suflet tot timpul vor cauta drumul inapoi catre casa. Casa noastra este Spiritul nostru. Sufletul fiecarei intrupari cauta sa se reintegreze, dupa o calatorie de eoni, in suprasufletul Spiritului din care a venit.
De aceea, de pilda eu, Mihaela, am sufletul meu, de sine statator, si nu sunt una cu alte intrupari trecute sau viitoare venind din acelasi Spirit, care au fiecare dintre ele sufletele lor. Dar sufletele tuturor intruparilor apartinand Spiritului din care suntem, sunt parti componente ale Suprasufletului Sau.
Revenind la subiectul discutiei de azi, haideti sa vedem ce se intampla daca o anumita intrupare, dupa o actiune de teleportare, nu mai iese niciodata din spatiul de teleportare, ramanand captiva acolo, sub forma de biounda, la cheremul intunericului. Exista si varianta sa poata iesi, dar in forma modificata drastic, anumite parti din ceea ce a intrat ramanand captive acolo. Acest lucru este echivalent cu faptul ca o parte din Spiritul respectivei intrupari devine captiva acolo, corect? Prin acea prindere, alte intrupari ale aceluiasi Spirit pot fi influentate de respectivele forme de intuneric care au facut prinderea accea, din cauza ca indiferent unde s-ar gasi ele, libere sau captive, partile unui Spirit si implicit ale unui suflet sunt conectate prin niste cordoane care nu pot fi niciodata separate.
Stiti care este simbolul astral al unei astfel de captivitati? Simbolul marcii de masina Toyota. Un T format din doua forme Vesica Piscis. Este simbolul transformarii unei fiinte intr-un anume fel impus si al blocarii drumului de intoarcere la ceea ce a fost initial. De cate ori apare in astral un asemenea simbol, stiu ca a venit timpul unei actiuni de eliberare in masa, dintr-un astfel de spatiu.
  


Prima data cand am scris despre ceva de acest gen a fost in articolul intitulat “Fiii Valhallei”:


Un astfel de eveniment s-a intamplat la nivelul civilizatiei umane de mai multe ori. Un grup si un alt grup si un alt grup … Un grup, la iesire, aratand complet transmutat, s-a constituit de mai multe ori in fundamentul unei noi civilizatii. In milioane de ani civlizatia respectiva si-a gasit poate si o alta planeta, s-a inmultit acolo si a devenit de sine- statatoare. In acest fel a luat nastere civilizatia Tiran, la fel a luat nastere o anumita civilizatie draconiana. Conform comunicarilor Cerului, au existat doar trei prinderi de acest gen in care au intrat oameni si au iesit tot oameni, instalandu-se in continuare la nivelul acestei planete, dar avand serioase modificari la nivel de ADN si de alte structuri. Este ca si cum civilizatia umana actuala este alcatuita din trei linii diferite si nu au acestea legatura cu rasa sau culoarea pielii.
Desi considera cu ardoare ca aceasta planeta este a lor, nu face parte din aceste trei linii un ordin ultrasecret si foarte vechi, care traieste pe aceasta planeta si despre care Cerul mi-a vorbit in luna octombrie a anului trecut, pentru prima data. Spuneam in articolele trecute despre o noua forta. Despre ei este vorba. Dupa cum bine se poate vedea, a venit timpul sa nu mai fie chiar atat de secreta existenta lor. Cerul imi spunea ca au niste tehnologii impresionante. Totusi, si ei ar trebui sa stie ca au trecut prin acelasi fenomen al prinderii intr-un spatiu de teleportare. Nu voi spune numele ordinului. Oricum, asa cum imi comunica Cerul, sunt putini cei care stiu despre existenta lui, in afara celor ce il compun. Totusi, Cerul ii aloca un simbol acestui ordin, iar el e similar simbolului astrologic al zodiei Pestilor, iar din aceasta cauza, eu il numesc de atunci incoace “Ordinul Pestilor”.



Ei au credinta ca ei sunt adevaratii oameni de pe Pamant. Ne considera pe noi ca pe niste venetici si implantati de prin alte sisteme stelare, care ocupam in mod abuziv Pamantul. Consider ca planul de exterminare si reducere a umanitatii pana la un numar de 500 de milioane, asa cum este scris pe vestitele pietre din Georgia, si care pare ca este in deplina desfasurare in aceste timpuri, are legatura stransa cu aceasta credinta.
O civilizatie ce apare in astral sub forma unor batracieni si care conlucreaza indeaproape cu Ordinul Pestilor a fost si ea la origini un grup descins din fiinta om.
Toate acestea sunt informatii abia tangibile la aceasta ora. Nu se cunosc cu exactitate momentele si ce s-a intamplat, in detaliu. Intelegem insa ideea de baza. Noi si cu toti controlorii nostri de la nivel de varf, pentru ca exista pe langa aceasta planeta si alte civilizatii care nu au legatura cu aceste radacini comune, dar care conlucreaza cu aceste civilizatii controloare si cu factiuni din cele trei linii umane, care acum ne vor pieirea celor slabi si multi sub orice forma, suntem la origini “Fiul Omului”. Suntem sub semnul Stelei lui David. Suntem FRATI. Toti acesti frati stau lipiti parca de Pamant, deoarece la nivel ancestral ei poarta cu totii informatia adevaratei origini a lor, indiferent ca isi aduc sau nu aminte de lucrul acesta si in planul constient.
Noi, toti acesti frati, am facut parte in alte intrupari ale Spiritelor noastre dintr-un grup sau din mai multe grupuri care au fost prinse la un moment dat intr-un spatiu de teleportare. Cu cat un Spirit a avut mai multe prinderi de acest gen, cu atat fiinta din actuala intrupare este mai supusa si influentata de fortele intunericului.

Prin urmare, FRATE DRAG, indiferent ca esti om sau apartii altei civilizatii, de ce esti atat de suparat pe noi, cei de rand? Te bucura acest gand de exterminare in masa? De fapt, cred ca nu mai stii ce inseamna un sentiment de bucurie. Esti satisfacut gandindu-te ca atingi acel numar de populatie dorit? Esti implinit ca poti ramane sa traiesti asa cum doresti pe aceasta planeta, continuand sa fii in slujba intunericului, asa cum iti place? Iti dau o veste proasta. Toate aceste visuri ale tale sunt o iluzie. Am fost in calatoriile mele mentale pe alte planete, din alte universuri, avand conducator ceva ce eu de mai multe vreme numesc vrajitor prin articolele din acest blog. O puternica reprezentare a intunericului, fara suflet, un fel de anti-Tatal. Vestea proasta pentru tine este ca eu nu am vazut vreodata, pe o astfel de planeta, o fiinta cu suflet si inima care sa ii bata in piept. Un vrajitor este inconjurat 100% de roboti si de masini, pentru ca el insusi este o masina. Iar daca tu, FRATE, le dai pe tava vrajitorilor care acum te influenteaza si te fac sa crezi ca e corect sa moara cat de multi, planeta aceasta, crezi oare ca dupa ce totul se va implini astfel, te va pastra pe tine sa locuiesti aici dupa cum iti doresti? Te inseli tare crezand acest lucru. Dupa ce scopul va fi atins, vei fi aruncat precum o masea stricata. Nu este nevoie de fiinta cu suflet care sa ii serveasca atunci. Sunt mult mai buni niste roboti. Eu, una, TE IUBESC FRATE, si mi-as dori sa stii ca toti traim acum efectele dramei separarii noastre de la inceputuri, pentru ca intunericul care ne-a despartit atunci, face acelasi lucru si acum, cand a venit timpul sa ne regasim unul pe altul, nevoiti fiind sa ne confruntam cu el fata in fata. In prima faza simtim separarea mai mult noi, amaratii de oameni de pe Pamant, pentru ca tu inca ii servesti acestui intuneric si il ajuti sa ne separe, dar daca nu te intorci cu fata catre noi FRATE, si refuzi in continuare sa iti reamintesti de cele ce ne leaga, va veni cat de curand si vremea separarii tale! NU TE SUPARA FRATE! Noi romanii avem o vorba: “Cand doi se cearta, al treilea castiga”. Trebuie sa intelegi ca nici noi, nici tu, nu suntem al treilea, dar ne sta in putere sa nu ne certam!
Gata, am murit … Obosita tare, imi vine sa zic la fel ca Mama Pamant. Dar sunt fericita FRATE, pentru ca am apucat sa iti spun tot ce am avut de spus!


15 comentarii:

  1. Multumesc FRATE...mesajul tău ajunge la oricine are inimă...Sper ca toti fratii sa le avem deschise...si sa ne reîntoarcem acasă sa avem grijă de noul prunc,de noul pământ ce renaște...pace!

    RăspundețiȘtergere
  2. MULTUMESC FRATE...mesajul tău ajunge la orice ființă cu inima...Sper ca toti fratii sa avem inimile deschise...sa putem să ne reintoatcem IMPREUNA acasă,unde sa avem grija de noul prunc,de noul pământ ce renaște..Acum cand deschide ochii prima oară e vulnerabil...Hai sa il iubim cu pace in pace

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu,nu inteleg aceasta renastere cum o numesti tu privind,de exemplu numai, la ce se intampla cu padurile Romaniei!!!Poate vrei sa spui mega-dezastrul,mega-genocidul "noului" pamant...

      Ștergere
  3. Foarte,foarte complicata situatia din ce-am inteles...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe 25 am fost atacata la greu. Pe moment am facut fata situatiei cu calm dar reverberatiile atacului au avut un maxim de 2 zile, dupa atac, timp in care m am simtit groaznic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine v-a atacat?Si cum.In ce fel.In ce scop?Ce se poate face pentru a contracara aceste atacuri?Va intreb intrucat s-ar putea sa fie si altii/altele atacati/e si sa stie cum sa raspunda!

      Ștergere
    2. Ma intreb: s-a citit oare si articolul sau s-a sarit direct la comentarii? Doar in acest fel ar avea sens toate aceste intrebari.

      Ștergere
    3. Dna.Mihaela,am citit articolul asa cum fac de multi ani cu tot ceea ce postati!Am inteles ca "Batracienii","Ordinul Pestilor" si "Civilizatia Tiran" vor sa ne distruga ca sa ramana pe Terra numai 500 de milioane dintre noi.Ei sa fie atacatorii?Si cum sa ne aparam de ei?Doar prin rugaciune?

      Ștergere
    4. Nu apararea este solutia ci iubirea. Ei isi vor aduce aminte ca si noi despre ce s-a intamplat la inceputuri, le vor fi redeschise inimile si nu vor mai face ce au facut pana acum. Din toate zonele enumerate, sunt multi care deja au facut acest pas. Toate civilizatiile au deja initiati in iubire, iar numarul lor este in crestere cu fiecare zi care trece. Noi avem de suferit din cauza celor care nu au facut inca pasul. Mai devreme sau mai tarziu il vor face toti si la fel si noi pe Pamant caci exista si multi oameni cotropiti tare de intuneric, stim prea bine. Abia atunci ne vom gasi cu adevarat pacea.

      Ștergere
  5. Domnul spune ca bucuria de a fi cu El anuleaza orice suferinta si orice durere,sa nu ne descurajam ca El este mai puternic decat orice se intampla sau orice sa-r intampla. Domnul Isus sa fie cu noi cu toti si da este un indemn de sus sa ne rugam pentru cei ce au plecat in aceste timpuri de pe pamant,sa ne rugam pentru cei infestati ,spune ca noi cei care ne rugam sintem medici in prima linie dar spiritual. Asa ca rugativa cat mai mult .

    RăspundețiȘtergere
  6. M-am intrebat si eu daca a fost atac pe 25. La mine s-a intamplat noaptea, pentru ca noaptea suntem mai vulnerabili. Am facut chiar febra si vedeam tot felul de chipuri ciudate venind spre mine. M-am ridicat din pat si am spus rugaciuni, am ars tamaie.
    Pentru altii nu a fost pe 25 ci mai tarziu cu o zi sau doua.
    Si altii au simtit ca vine ceva rau spre noi, din moment ce a circulat pe net informatia despre crucea pe care trebuie sa ne-o punem pe usi.
    Nu imi dau seama daca e atac din exteriorul Romaniei sau pur si simplu s-a creat intentionat o arma PSI care ne induce frica. Mai ales prin TV. Coronavirusul nu stiu cat de eficient ucide, dar panica ii deschide usa. Apartinem unui suflet colectiv. Cel al poporului dar si al pamantului. Este firesc ca fricile celorlalti sa ne contamineze pe toti. Ce nu a fost firesc: ani de zile sa ne prefacem ca nu exista suferinta in lume. Sa vorbim despre tot felul de trăznăi, dar sa nu vrem sa vedem ca o parte uriasa a sufletului colectiv sufera. Probabil ca incepem sa culegem toti ce s-a semanat.
    Iar cineva profita din plin de haos.
    Sa va spun drept? La cati vampiri energetici sunt prin lume, invatati doar sa culeaga, nu si sa semene, crucea pe ușă este prea putin ca sa ne protejeze. Crucea este un simbol. Daca simbolul a inlocuit Iubirea, putem sa ne punem 50 de cruci si tot degeaba.
    Se practica multa magie in Romania! Mascată. Orice masca ar purta, magia e magie. S-au invocat tot felul de spirite, au fost chemati ET din rase decăzute in ajutor. Numai Dumnezeu nu a fost chemat! Vine cine e chemat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara. M-am.cutremurat visul pe care l ati avut, pentru ca si eu am avut 2 vise asemenea in jurul datei de 25. In primul vis era un cortegiu mortuar, soacra mea era.moarta, iar in jurul dricului oamenii aveau pe ei halate din acelea scurte ca ale.medicilor, albe. Pe langa dric a trecut o masina de pompieri care mergea sa stinga un incendiu, mi am pus dorinta sa vad unde arde si mi s-a aratat foarte sus , intr-o cladire o camera ca un altar care avea deasupra o icoana, iar avea icoana ardea. Dupa aceea am ajuns.in curtea interioara a unei catedrale care avea usile incuiate. Al doilea.vis este despre.cineva care murise, in speta tot soacra mea, iar eu stateam si ma uitam si nu piteam sa accept asa ceva. Plangeam in hohote, iar la un moment dat a aparut un grup de oameni care spuneau ceva de o aliniere de.planete. Au luat corpul neinșufletit si l-au pus pe un altar gen un cub facut din mai multe straturi si au inceput sa se roage, dupa un timp acel corp a revenit la viata. A fost un sentiment de bucurie nepamanteasca. Va.multumesc pentru articole. O seara minunata sa aveti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mama care e pensionară a visat înainte de Crăciun un câmp nesfârșit cu oameni aflați fiecare la distanță de 1-2 metri de celălalt, și primul om s-a activat printr-un cerc care se rotea ca un vârtej in jurul sau. Și acel om era accesat, cu acest cuvânt "accesat". Apoi acel prim om a dat la ceilalți de lângă el accesarea si încet-încet deveneau tot mai mulți accesați. Ei totuși stăteau nemișcați, dar roata vârtejului se transmitea la fiecare.
    Nu știu cum sa interpretez dar câmpie in dicționarele de vise, mai ales ca era foarte larga înseamnă libertate de acțiune, și oamenii par o recolta nestrânsă, ce îmi amintește de credința negativa de recoltare a vieții oamenilor prezentata si in filmul Jupiter Ascending 2015. Acum accesarea prin cercul care se învârtea, m-am uitat la roata si înseamnă că dacă cazi sub o roată - blocaje in afacere, obstacole, impedimente, planuri nesfârșite; Se potrivește cu faptul ca fiecare om rând pe rând este blocat in orice afacere si stă acasă nemișcat, iar accesarea din vis se refera probabil la accesarea ADN-ului, fiecărui om îmbolnăvit presupun ca i se accesează ADN-ul personal. Practic nu e o îmbolnăvire cât mai mult o invadare a intimității ADN-ului persoanei, iar virusul iți oprește sistemul imunitar de apărare și daca ai alte boli grave, alea te termina, dar nu virusul te omoară. Mă rog, sunt presupuneri si interpretări, luați ca atare.
    Ce am mai auzit de la un medic de ORL, este să se facă gargară zilnic cu apă călduță peste 25 grade cu apă cu sare si lămâie 1-2 minute pe zi. Acest virus stă în gât în prima fază înainte să ajungă în plămâni și ca orice virus poate fi eliminat de această gargară care dezinfectează gâtul. Sare puneți multă ca apa marii de sărată și în general nu vă atingeți fața, nasul decât cu mâinile curate.
    Vă doresc sănătate cât mai multă și să trecem cu bine toți!
    Doamne ajută!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca era vorba doar de o gargara cu apa si sare, nu se speriau liderii lumilor de un simplu virus.
      Acest virus este un virus karmic, care are capacitatea sa acceseze toata karma unei fiinte, si e vorba de karma reala, nu de cea imprumutata sau data prin tot fel de tehnici la unu sau altu.
      E motivul pentru care baietii de la butoane, man in black si cei care se joaca cu calatoriile in timp si schimba istoria se simt arsi de acest virus si ii baga intr-o frica teribila.
      De asemeni acest virus este constiient si este capabil sa te urmareasca in astral si in viata de dupa moarte. El acceseaza toata karma persoanei si io acumuleaza inapoi la sursa.
      Acest virus este si in astral si se cunosc extrem de putine despre el. Este folosit de fiecare grup luminos sau intunecat pentru agenda lui, dar in acelasi timp fiecare se sperie de el si acuza pe celalalt ca l-a fabricat.

      Ștergere
  9. Bună, Mihaela. A propos de frăţie şi iubire, aş vrea să îţi ştiu părerea într-o problemă. Îmi doresc foarte mult să donez sânge, dacă îndeplinesc condiţiile cerute de lege. E bine să o facem sau se pierde din suflet, aşa cum susţin unele entităţi (încarnate sau nu)? Îţi multumesc anticipat pentru răspuns.
    Fii binecuvântată, oriunde te-ai afla, şi din partea mea! Carmen T

    RăspundețiȘtergere