joi, 19 martie 2020

CEVA LIPSESTE




CEVA LIPSESTE


Dragii mei,


Incep cu redarea unei scurte scenete de teatru, bazata insa pe fapte reale:
“Mai multi oameni discuta intre ei. Sunt inspaimantati de Coronavirus si de intreaga situatie generata de el. Cum va fi viitorul? Vor mai avea locuri de munca? Vor avea cele necesare unui trai decent? Vor scapa sanatosi sau se vor imbolnavi de Coronavirus? Vor mai trai? Multe intrebari izvorate din frica circulau intre ei. Cineva din exterior le asculta discutiile si la un moment dat simte sa-i intrebe: oameni buni, voi va rugati lui Dumnezeu in raport cu toate aceste temeri? Cineva din grup ii raspunde rapid: nu vezi cat de grava este situatia cu acest Coronavirus? Cine mai are timp si pentru rugaciune????”
As putea inchide articolul chiar aici, fara alte comentarii, caci nu cred ca este greu de inteles substratul acestei povestioare. Dar parca nu pot. Nu pot, pentru ca daca ne uitam bine in jur, realizam ca aceasta este tendinta in general. A vazut oare cineva in mass-media rostit destul de des Numele lui Dumnezeu in aceasta perioada si mi-a scapat mie? Chiar asa de ghinionista sa fi fost? Sau poate ca ne este rusine cu El?
Eu pot veni in acest blog sa fac o mie de indemnuri si de chemari sa ne intoarcem cu fata catre Creator, caci daca El nu ne ajuta in aceasta situatie, atunci nu stiu cine o mai poate face, insa pe de o parte numarul de cititori este infim pe langa numarul de privitori ai unui post de televiziune mai de varf, iar pe de alta parte nu cititorii acestui blog sau toti cei ce stiu care este adevarata cheie a reusitei in astfel de situatii au nevoie de aceasta constientizare. Sunt sigura ca ei cunosc deja ce trebuie cu adevarat facut, mai ales ca o fac oricum, de multa vreme, fara a fi impinisi de la spate de vreo criza generala sau de altceva rau.
Inca dinainte de a se porni aceasta poveste cu Coronavirus, Divinitatea a aratat ca au existat candva, in vremuri stravechi, niste evenimente de mare gravitate, care isi arata efectul lor in aceasta forma, in prezentul nostru. A aparut imaginea unui ADN supus unei transformari ingrozitoare avand legatura cu un subiect numit “Separare” iar mai apoi, a aparut o pereche de plamani negri precum carbunele. Cateva zile mai tarziu, aflam de primele cazuri de Coronavirus din China. Este important de stiut ca o mare parte din gravitatea efectelor ce se manifesta in prezent a fost rascumparata prin rastignirea pe cruce a Domnului nostru Iisus Hristos. Altfel, cred ca nici nu ne putem imagina ce ne-ar fi fost dat sa traim acum. Dar cati manifesta recunostinta fata de sacrificiul Mantuitorului pentru lume? Probabil cam cati s-ar dori din umbrele oculte sa ramana traitori pe planeta asta.
Cu o saptamana in urma a aparut si imaginea unei perechi de rinichi negri ce a durat cateva zile, insa data fiind experienta cu plamanii, cunoscuta deja, imi doresc sa cred ca prin anumite actiuni, rugaciuni si cereri de iertare, facute de lucratorii Luminii, s-a putut ocoli povestea cu rinichii. Rinichii sunt numiti Fantana Vietii iar imbolnavirea lor ar fi fatala. In egala masura ei sunt locul de sedimentare a multor frici, astfel incat o pereche de rinichi negri ar putea insemna si multa frica.
Umanitatea trece prin incercari grele insa este necesar sa constientizam ca este cam pe merit, din pacate. Omul face, omul drege, omul descopera, omul produce bani, omul vindeca. Din punctul multora de vedere, Dumnezeu este inexistent in toate ecuatiile astea. Ei nu inteleg ca de fapt Dumnezeu este in toate si ca nimic nu se poate face fara El. Iar acum, dupa ce am fost loviti atat de rau, vedem ca nu prea se schimba nimic la acest capitol. Transmit foarte serios ca daca nu se modifica rapid aceasta mentalitate, va fi vai si amar de noi. Nu vom vedea sfarsitul acestei perioade dificile decat atunci cand vom constientiza cat de multi ca unindu-ne in rugaciune si intorcand fata catre Dumnezeu, este unica solutie adevarata.
Spalatul des pe maini si purtatul de masti nu ne vor fi de niciun ajutor daca am ajunge sa facem foamea, nu credeti? Vreo 2-3 iresponsabili s-ar putea gasi tot timpul si ar putea fi suficienti ca sa raspandeasca acest virus, dupa cum deja la noi in tara am putut vedea ca s-a intamplat. O rugaciune comuna insa ar putea sa aseze evenimentele  de asa natura incat orice posibilitate de miscare gresita sa poata fi ocolita cumva. 
Ce ar fi daca un post important de televiziune din Romania ar veni si ar propune ca fiecare dintre noi sa spunem rugaciunea “Tatal nostru” in fiecare miez de zi de exemplu, la ora 12:00, de 3 ori, pana ce depasim toata aceasta perioada grea? Este ceva chiar atat de greu de realizat? Mie imi pare cat se poate de simplu, iar efectul unei asemenea actiuni nici nu ar putea fi cuantificat. Dar cine sa faca o astfel de chemare? Aici este adevarata greutate. Am putea fi si noi primii din lume care sa faca ceva inedit, ce n-a mai facut nimeni, in aceasta criza Coronavirus. Blogul este citit insa si de oameni din alte tari. Daca nu noi, romanii, poate altii. Ar fi bine si asa.
Pana una-alta am putea sa facem asta macar cititorii acestui blog, tinandu-se cont pe cat posibil de fusul orar astfel incat, indiferent pe unde am fi fiecare prin lume, sa o facem cam in acelasi moment. Poate ar fi suficient acest inceput astfel incat aceasta actiune simpla sa ajunga la multe alte urechi.
Am facut in urma cu cateva zile un exercitiu. Am inchis ochii si am cerut sa simt starea sufleteasca generala la nivelul tarii noastre, la diferite momente viitoare. O poate face oricine, nu este ceva greu. Am simtit ca la sfarsitul acestei saptamani, apasarea este mai mare decat atunci cand am facut exercitiul. La sfarsitul saptamanii viitoare va fi si mai mare decat acum. Peste doua saptamani de duminica incolo, adica in jurul datei de 5 aprilie, se simte chiar sufocare si as spune ca acolo este varful pe toate flancurile. Peste inca o saptamana, adica atunci cand va fi Pastele Catolic, se simte o mica usurare, de Pastele Ortodox inca un pic, si o tine constant in acel fel cam pana in data de 10 mai. Peste inca o saptamana se simte o usurare importanta si la fel este si mai departe. Cam acesta este pulsul pe filamentul temporal pe care ne aflam acum sau poate pe unul superior pe care la nivelul naturii mele superioare se stie ca vom ajunge, pentru ca vom face ce trebuie sa facem, macar unii dintre noi.
Concluzionam: pe langa actiunile si rugaciunile pe care la nivel individual le facem fiecare, sa rostim de 3 ori (pentru trecut, prezent si viitor), la ora 12 ziua, ora Romaniei, rugaciunea “Tatal nostru”. Este atotcuprinzatoare si nimic altceva nu poate fi mai potrivit pentru o actiune comuna, din punctul meu de vedere. Facem aceasta pentru salvare, pentru intelepciune, pentru forme de ajutor la care nici nu ne gandim acum. Vor veni toate daca ne pastram credinta si nu ne vom pierde cu firea.

Toate cele bune!

23 de comentarii:

  1. Risvan Vlad Rusu a inutiat o meditatie pentru 8 seara pana pe data de 29 martie, 10 -15 min. Initiativa a fost facuta publica prin intermediul wow.biz

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bună treaba și sunt sigură că mulți alții au făcut deja acțiuni de acest gen, inclusiv în biserici, prin mijloace aparținând credinței strămoșești. Chiar și eu am făcut un indemn in articolul numit "Antidot". Dupa cum spuneam însă simt că e nevoie de un post puternic de televiziune, ca să ajungă îndemnul acesta și către zonele atee. Acolo e de fapt tinta. De asemeni simt că este insuficient un indemn de rugăciune în general. E nevoie de ceva concret, la ora fixa, exact așa cum prescrie un medic tratamentul pe o rețetă. Un post TV ar putea face asta la fel cum prezintă o reclamă sau acele recomandări de protecție legate de Coronavirus. Să apară de multe ori, in mai multe zile consecutiv, să existe siguranța că ajunge mesajul la un număr cât mai mare de ochi și urechi.

      Ștergere
    2. Toate posturile puternice de televiziune,precizez,TOATE,ca si toata mass-media sunt proprietatea iudeo-masonilor,jidanilor,khazarilor si iezuitilor,prin interpusi,evident!Nu vor accepta niciodata ceea ce propuneti Dvs.!!!
      De altfel,trebuie sa stiti ca aceasta Lume si civilizatie,Ariana,a 5-a, este foarte aproape de final.Care se va savarsi prin foc si uriase cutremure de pamant si eruptii vulcanice!Va urma dupa aceea a 6-a Lume si civilizatie numita Koradhi...Intrebarea mea catre Dvs.care cu siguranta aveti mult mai multe informatii decat sarantoaca de mine este urmatoarea:
      Noua Lume si civilizatie care va veni,Koradhi va mai avea oare chiar si cea mai infima legatura cu jidanii,iudeo-masonii,khazarii si iezuitii?

      Ștergere
  2. Presedintele Americii a indemnat la rugaciune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, asa este...Rugaciunea colectiva are efecte impresionante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, dragii mei prieteni! Am o rugaminte la voi, suntem cativa oameni care ne rugam la ora 12, cred ca intelegeti pentru ce, spunem rugaciunea Tatal Nostru de 3ori. Ca sa nu uit, stiti cum trece timpul…, mi-am pus alarma la ora 12, in fiecare zi, indiferent unde ma aflu, incep sa-L spun. Orice suflet care se roaga pe langa ceilalti care suntem deja, conteaza. Daca va anuntati rudele, prietenii, e si mai bine. Impreuna suntem puternici.
      Va multumesc pentru intelegere, va multumesc pentru tot!
      Hotararea care am luat-o si am publicat prietenilor de pe facebook.
      Doamne ajuta!

      Ștergere
  4. Mihaela, pacatele oamenilor au fost preluate de Mantuitor pentru a-i ajuta sa iasa din karma atrasa spre ei de cei de dinainte de Sacrificiu. Ca si cum stergi cu buretele karma omenirii, pentru ca acestia sa poata iesi din repetabilitatea istoriei, in care reptilienii i-au luat in posesie si i-au transformat pe oameni in sclavi, oi fricoase si docile. Inainte de Hristos au mai fost perioade negre, cand oamenii practicau magia si se inchinau la idoli. Când se strangea prea multa mizerie, Dumnezeu lăsa sa lucreze programul autodistructiv pe care stra-stra-strabunii nostri il declansasera. Si oamenii mureau impreuna cu demonii lor ce se inmultisera din cauza faradelegilor.
    Multi au puteri paranormale, dar le folosesc pe intuneric, ca magie neagra. Si stiti cat se goneste in Romania dupa dobandirea de puteri!
    Nu observati? Budismul a inlocuit o mare parte din crestinismul romanesc, in nenumarate grupuri de pe net oamenii fiind indemnati sa fie " ecuanimi". Ecuanim inseamna in armonie, in echilibru. Nu inseamna sa fiu rece si indiferent fata de copii, toti cei aflati in impas, animale si toata natura. Am intalnit specimene asa zis umane care mi-au spus ca nu ajuta, ca preiau karma celui aflat in suferinta! Asta nu mai este crestinism, e anticrist! Răceala inimii este opusul iubirii.
    Sau ca animalele sufera ca sa ne preia nouă pacatele, indiferenta, agresiunea impotriva naturii. Convenabil, nu? Noi stam cu burta la soare, facem rau cat cuprinde si altii ne preiau pacatele.
    Sigur, se poate intampla sa " duci traista" lenesului, dar il poti pune pe lenes la munca, iar pe bolnav il inveti ca, inainte de a cadea deja la pat, atunci fiind deja cam tarziu, sa ajute, sa se implice, sa nu stea indiferent cand vede un copil sarac, bolnav...etc
    In situatia " coronavirus" suntem deja ca si cum am sta la pat. Ne putem ruga, dar sa ajutam nu mai prea putem, pentru ca suntem izolati. Cata suferinta in Italia, din cauza abuzului asupra fetelor si băieților atrasi sa faca prostitutie! Da! Si băieței...Gusturile parazitilor degenerati difera si multi sunt si gay si pedofili! Si...sa nu uitati! Multi dintre cei chinuiti erau furati din Romania. Sau ademeniti. Asa ca e complicitate ca popor! Doar rugaciunea nu știu cat mai ajunge, cand un popor crestin a devenit orb la ce se intampla si surd la suferinta copiilor sau mamelor carora li s-au rapit copiii.
    Hristos a venit sa ne invete sa " pescuim". Nu sa stam ca niste neputinciosi asistati social, sa pescuiasca altii pentru noi. Crucea de popor este colectiva! Fiecare dintre noi avem poveri pe umeri cand este vb despre maleficul caruia i-am permis sa capete amploare in tara noastra.
    Preotii vor avea un rol major in viitor. Nu am nicio indoiala ca-si vor aminti ce inseamna apostolatul.
    Daca lasi " oile" neimplicate in problemele comunitatii, acestea vor degenera din lipsa de inteligenta emotionala, dobandită dăruind, si vor crede ca li se cuvine sa fie altii sacrificati, sau ca Hristos le-a preluat pacatele pentru vecie. Uite ca nu e asa...S-a acumulat atat de mult malefic, incat numai prin rugaciune nu se mai pot rezolva problemele. Trebuie si presiune pe sistem, sa curete tara de caracatita ce vinde droguri la copii sau vinde copii la " pești".
    Coronavirusul a rezolvat ceea ce sistemul nostru de protectie, bine platit si cu pensii grase, nu a vrut sa faca: scoli inchise- copiilor nu le mai sunt vândute droguri in fata scolii. A rezolvat si problema cu traficul de fete spre Italia, Spania, Dubai, Germania...etc
    O fi coronavirusul malefic? Mai malefic decat multi dintre oameni?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa ne rugam fiecare in parte si toti la un loc,nimic nu se pierde ci totul se transforma............Doamne noi suntem copii tai.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! Asta am publicat prietenilor mei de pe facebook: "Buna ziua, dragii mei prieteni! Am o rugaminte la voi, suntem cativa oameni care ne rugam la ora 12, cred ca intelegeti pentru ce, spunem rugaciunea Tatal Nostru de 3ori. Ca sa nu uit, stiti cum trece timpul…, mi-am pus alarma la ora 12, in fiecare zi, indiferent unde ma aflu, incep sa-L spun. Orice suflet care se roaga pe langa ceilalti care suntem deja, conteaza. Daca va anuntati rudele, prietenii, e si mai bine. Impreuna suntem puternici.
    Va multumesc pentru intelegere, va multumesc pentru tot!"
    Fiecare poate face in felul sau..., dupa inspiratia care o are. Important este sa facem ceva, pt.ca ne pasa! Doamne ajuta!
    contul este andidragutu24, dar a scris simona. va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Orice rugaciune este binevenita,daca puteti va rog sa cititi care cum puteti cate o catisma din psaltire in fiecare zi tot postul pastelui sa spalam prin rugaciune tot acest intuneric,Domnul nostru Isus ne roaga sa-I fim alaturi acum ca niciodata prin rugaciunile noastre. Pacea Lui sa fie cu voi cu toti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mihaela spune in 19.martie in blogul ei:
    Ce ar fi daca un post important de televiziune din Romania ar veni si ar propune ca fiecare dintre noi sa spunem rugaciunea “Tatal nostru” in fiecare miez de zi de exemplu, la ora 12:00, de 3 ori, pana ce depasim toata aceasta perioada grea? Este ceva chiar atat de greu de realizat? Mie imi pare cat se poate de simplu, iar efectul unei asemenea actiuni nici nu ar putea fi cuantificat. Dar cine sa faca o astfel de chemare? Aici este adevarata greutate. Am putea fi si noi primii din lume care sa faca ceva inedit, ce n-a mai facut nimeni, in aceasta criza Coronavirus.

    Idea e buna si existe deja. A fost un articol intr-un ziar in Austria in care s-a propus, ca oameni spun un "Tatal nostru" la ora 20....si pun o lumenare in geam.

    Despre rugaciune:
    Vorbiti cu tatal nostru complet normal. Asa, cum vreti sa vorbesc si copii vostri cu voi.
    E o prostie sa credem ca Tatal nostru vrea sa comunicam cu el prin texte scrise de cineva.

    Bernhard

    Si, sa nu innebuniti acum cu Corona.
    Isus e conducatorul nostru si acum si stie ce are de facut.....

    Mihaela, foarte frumos blogul tau, foarte frumos cum ai vorbitla Gina in "viata in armonie"

    Am fost si eu la Gina:
    https://www.youtube.com/watch?v=dFSJauJRPW0

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce este sus este si jos . Nimic nu se intimpla jos daca nu sa intimplat ma mai intii sus. Dar ce este sus , la ce ne putem astepta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cum adică,ce este sus? Ai spus-o chiar tu: ce este și jos!

      Ștergere
  10. Doamna Mihaela,mie nu imi vine sa cred ce se intampla!!!Pentru cateva momente cand ma trezesc dimineata am impresia ca nu e adevarat si ca totul a fost doar un vis urat,iar afara totul este normal. :( Apoi deschid fb si vad peste tot..coronavirus
    De ce mi-a fost frica ...chiar ca daia nu am scapat!Am racit iar pt ca eu din septembrie tot racesc acum e a 5a oara)fix in peroada asta cu virsul,iar eu cand racesc,racesc la gat si fac concert de tuse.Mi-am luat medical sa stau acasa.
    Chiar ma gandeam...aoleu sa nu racesc acum...cand toata lumea e speriata,iar o raceala obijnuita nu mai exista ca gata e corona.
    Mi se pare incredibil ce se intampla,parca e un film horror.Sper ca dupa toata treaba asta sa nu ramana oamenii cu sechele.Asa mult imi doresc sa fie totul ca inainte...cu oameni la terase in siguranta,cu plimbari lungi fara nici un risc.

    RăspundețiȘtergere
  11. In urma cu aprox.10 luni va spuneam aici,la comentarii că,după umila mea părere faptul că Grupul Bilderberg nu a mai comunicat absolut nimic dupa întâlnirea anuala din Programul pe care și l-au propus arata clar și fără dubii că de această dată ne-au " pregătit" ceva cu totul deosebit.De distrugător,bineînțeles.Iata că,astăzi se dovedește că intuiția mea a fost cât se poate de corecta.Dar fiți atenți că astăzi,aceeași intuiție îmi spune aproape strigând că aceasta-i doar începutul...

    RăspundețiȘtergere
  12. Candva spuneam ca va veni o energie care va schimba totul,nimic nu va mai ramane cum a fost,acest coronavirus scoate din noi traumele,fricile din trecut,ceva ma face sa cred ca este o purificare profunda a fiintei noastre ,a subconstientului,ceva ma face sa cred ca va face din noi fiinte noi,o noua generatie despre care El vorbeste demult.Isus sa fie cu noi cu toti si sa trecem cu bine prin aceasta purificare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata,dar niciodata Domnul nostru IISUS HRISTOS nu va face o purificare profunda a fiintei noastre prin intermediul fricii,groazei,terorii si amenintarilor de toate felurile!NICIODATA asa ceva nu poate veni dinspre Domnul nostru,IISUS HRISTOS!!!

      Ștergere
  13. Analizand minutios si punand cap-la-cap informatiile aflate pe diferite surse publice din ultimile zile am ajuns la urmatoarea concluzie:
    Oculta a fabricat in laboratoarele sale nu un nou gaz sau ma rog,virus ci a up-gradat pur si simplu gazul Sarin "imbogatindu-l" cu ceva virusi pulmonari extrem de periculosi...

    RăspundețiȘtergere
  14. Doar pentru cei inteligenti,care gandesc singuri si se informeaza cu deosebire din cu totul alte surse decat cele oficiale,mincinoase si manipulatoare:
    cautati sa descoperiti legatura si conectivitatea directa intre
    - Tehnologia 5g si 6G
    - COVID 19
    - Proiectul "BLUE BEAM" pentru dezvaluirea caruia ziaristul canadian Serge Monaste a fost asasinat in 1996
    - Programul reducerii cu 90% a populatiei planetei
    - Sclavizarea completa a omenirii si instaurarea NWO(Guvernul Mondial)

    RăspundețiȘtergere
  15. NU E VIRUS, E OTRĂVIRE (chimică sau electromagnetică)
    Virusii, sunt pur si simplu excretile unei celule toxice. Virusii sunt bucatele de ARN sau ADN si inca cateva proteine care ies din celula in momentul in care celula e otravita.Ei nu cauzeaza nimic, nu genereaza nimic. Celulele sunt otravite si ele incearca sa se purifice excretand deseurile pe care noi le numim virusi.
    Fiecare pandemie din ultimii 150 de ani a coincis cu un salt cuantic in electrificarea pamantului. In 1918 si toamana lui 1917 a avut loc implementarea undelor radio pe tot gobul pamantesc.
    In momentul in care expui orice sistem biologic unui nou camp electromagnetic, multi sunt otraviti, multi mor iar restul intra intr-o animatie stagnata in care, in mod interesant, traiesc un pic mai mult dar mai bolnavi.
    Apoi, al doilea razboi mondial cu pandemia aferenta, corespunde introducerii echipamentelor cu unde radar care au impanzit pamantul. Atunci, Pamantul a devenit inconjurat de un camp radar, fenomen la care oameni au fost expusi pentru prima data in viata.
    In 1968 a fost gripa Hong Kong, cand, pentru prima, data in stratul protector al pamantului, Centura Van Allen S-au plasat sateliti care emit pe frecvente radio, si in 6 luni am avut o noua pandemie virala. De ce virala? Pentru ca oameni sunt otraviti, ei elimina toxine care arata precum virusii de unde oamenii concluzioneaza ca este o epidemie de gripa.
    In epidemia din 1918, departamentul Sanatatii din Boston decide sa investigheze fenomenulsi cat de contagioasa este aceasta gripa Spaniola, asa ca fie ca ma credeti sau nu, s-au luat secretii nazale de la sute de oameni si s-au injectat in oameni care nu sufereau de gripa si nici unul nu s-a imbolnavit. Au repetat de multe ori experimentul si nu au putut demonstra contagiozitatea! S-au facut aceste teste chiar si cu caii care sufereau de gripa Spaniola. Cailor bolnavi li s-au pus saci pe cap, acestia au stranutat, apoi au pus sacii contaminati cailor neafectati de gripa si nici un cal nu s-a imbolnavit.
    Poti citi despre asta in cartea The Invisible Rainbow (Curcubeul Invizibil) de Arthur Firstenberg, care documenteaza fiecare pas facut in electrificarea pamantului si cum, in consecinta, de fiecare data, apare o nou an pandemie de gripa in toata lumea.
    Sa ne gandim putin, cu toate undele radio si toate frecventele pe care unii dintre voi le aveti in buzunar, la incheietura maini, acum poti trimite un semnal in Japonia care ajunge acolo instantaneu. Deci oricare dintre voi care nu crede ca exista un camp electromagnetic care comunica global in doar cateva secunde inseamna ca nu prea se concencentreaza pe ce vorbim aici.
    As vrea sa evidentiez faptul ca in ultimele 6 luni, S-a facut un imens salt cuantic in electrificarea pamantului si sigur multi dintre voi stiti despre ce vorbesc: se numeste 5G, acum existand 20 de mii de sateliti care emit radiatii 5G, similare cu emitatoarele de radiatii din buzunarele voastre, la mana, pe care le folositi tot timpul. Aceste lucruri nu sunt compatibile cu sanatatea. Imi pare rau sa o spun, nu este compatibil cu sanatatea. Acestea sunt niste dispozitive care destructureaza apa din celulele noastre. Pentru ca noi suntem fiinte cu electricitate iar chimicalele sunt doar produse secundare acelor impulsuri electrice.
    Va intreb: care este primul oras din lume care a fost complet impanzit de retelele 5G?
    Publicul: Wuhan
    Susceptabilitatea/ sensibilitatea la radiatii are de-a face cu cat metal ai in corp precum si calitatea apei din celulele tale. Deci, daca incepi sa injectezi aluminiu in oameni (vaccinuri), ei devin receptori in absorbtia excesiva a campurilor electromagnetice, iar acest lucru este furtuna perfecta pentru deteriorarea speciilor, ceea ce se si intampla in vremurile noastre.
    Traducere dupa Dr. Thomas Cowan
    Sumitul pentru Drepturile Umane si la Sanatate -Tucson, Arizona, 12 Martie. 2020
    Linkul conferintei
    https://youtu.be/KUw1Rzbde5U
    NU EXISTĂ EPIDEMII NATURALE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat.Perfect adevarat.Doar ca ceea ce ne este prezentat mai sus reprezinta numai o mica parte din "obiectivele" acestei "pandemii" fabricate in laboratoare si "imprastiata" de zor cu ajutorul intregii mass-media de pe toata planeta.Care,banuiesc ca stiti cu totii cui apartine...

      Ștergere
  16. 11.32 Sa ti spun eu inca una cu 5g.Stii care stat a dat drumul primul oficial acestei tehnologii ? Este San Marino, cel aflat in coasta Italiei.

    RăspundețiȘtergere
  17. De ce crtezi tu ,ca doar Ortdoxia este este importanta? necazile le simt si dcelelalte culturi religioase, indiferent de credinte.Umanitatea este UNA.cU O ALTFEL DE CONCEPTIE,NU VEI REUSI SA CONVINGINGI .NICI SA ATRAGI ADEPTI LA RUGACIUNE.nU ESTE CREDIBIL

    RăspundețiȘtergere