marți, 30 aprilie 2024

EXAGEREZ OARE?

 


EXAGEREZ OARE?

 

Dragii mei,

 

Sunt de povestit mai multe lucruri, deoarece in aceasta ultima perioada, pe langa obisnuitele dezlegari de magie neagra si blestem, s-au revelat si noi forme de intuneric, despre a caror existenta nu stiam pana in prezent. Dar mult mai importanta pentru noi este oglinda acestora in partea de Lumina. Sunt informatii foarte interesante de aflat, dar pe marginea acestui subiect este in lucru un articol pe care nadajduiesc din tot sufletul sa il public pana la finalul acestei saptamani.

Ce as dori sa scriu inca de astazi este ca e bine sa stie tot omul ca o bucata serioasa de Akasha catre care a fost blocata intrarea prin anumite actiuni facute in anumite momente temporale, de catre partea de control, pe o durata de mai multe sute de ani, poate fi acum accesata. Este promisiunea Domnului nostru Iisus Hristos facuta inca din noaptea Anului Nou, ca multe lucruri vor fi dezvaluite umanitatii in acest an. Noi, romanii, trebuie sa stim ca toata istoria poporului nostru, care lipseste aproape in intregime in perioada cuprinsa intre anii 100 si 800, este parte din aceasta biblioteca suprimata.

Suprimarea nu s-a facut doar in forma energetica, prin actiuni de inginerie genetica, magie neagra sau blestem, ci si in forma fizica, vazandu-se cum pe la anii 700 erau arse ca in focurile de tabara gramezi de documente si consemnari care aveau legatura cu istoria acestui spatiu romanesc.

Este greu de rumegat acesta istorie deoarece ea include multe povesti care si la aceasta ora ar putea fi asezate de catre o mare parte din umanitate la categoria SF. Vorbim despre calatorii in timp, actiuni care implica androizi ai intunericului si multe altele.

Cand aud si vad expuneri pe la stiri ca este un mare pericol pentru noi toti aceasta dezvoltare a inteligentei artificiale pe Pamant, va marturisesc sincer ca ma pufneste rasul. Ce poate produce umanitatea la cel mai inalt nivel la ora aceasta reprezinta o scama in raport cu androizii care pot veni din alte universuri sau chiar din afara acestora, caci dupa cum am scris in niste articole publicate in anii trecuti, exista unii facuti in spatii ce nu fac parte din vreun univers, insa acestia nu au ocolit planeta noastra in diverse momente situate pe axa timpului.

Acum, la incheierea acestei scrieri, vin si intreb, fara a da insa si un raspuns:

„Vi se pare ca exagerez prea tare daca as afirma ca 11 dintre preotii evrei care faceau parte din Consiliul care l-a condamnat pe Domnul nostru Iisus Hristos, care fireste ca nu sunt din randul civilizatiei umane, erau prezenti in vremea aceea, erau si la anii 700 si la 900 si in zilele noastre si oriunde in trecut sau viitor, in momente in care planuri cruciale au fost sau sunt de pus in aplicare?!”

Pentru o mica trecere in revista:

https://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/2006043

 

Toate cele bune!