marți, 3 ianuarie 2023

VESTI BUNE ANUL ARE! 2023

 



VESTI BUNE ANUL ARE! 2023

 

 

Dragii mei,

 

     Din tot sufletul va doresc un an bun, cu bucurie si cu tot ce stie Dumnezeu ca este de trebuinta pentru fiecare! La Multi Ani!

 

Dupa cum ne-am obisnuit, de cativa ani incoace impartasesc viziunile ce imi curg la trecerea in noul an, in noaptea Anului Nou, sub forma unei transmisii a catorva imagini-simbol, ce ne arata care sunt energiile si evenimentele foarte importante ale anului in care tocmai s-a intrat.

Mentionez ca de data aceasta nu s-au vazut cruci ale mortii, nu androizi, nu roboti, nu capete hidoase de vrajitori, asa cum a fost in ultimii doi ani.

In schimb, pe tot parcursul anului am vazut destul de des imagini cu mecanisme si dispozitive formate ca din roti de ceasornic, in care simbolurile inimii si stelei cu 5 colturi cu varful in sus, erau extrem de prezente. Aparea imaginea unui astfel de mecansim, iar mai apoi imaginea efectului activarii lui, prezentata de Sus intr-o forma artistica. Maniera aceasta de a fi aratate lucrurile s-a repetat de mai multe ori. Eu voi puncta mai departe doar imaginile artistice, subintelegand ca mai fiecare imagine era de fapt efectul activarii unui dispozitiv astral divin.

Viziunea de inceput, care este ca un fel de imagine de coperta a cartii intregului an 2023, a fost un copac sub forma unui stejar. Coroana lui era alba, luminoasa, dar tulpina si radacina erau negre. Lumina din coroana a inceput a cobori usor, generand umplerea cu alb a tulpinii si mai apoi a radacinii. Pentru mine a insemnat aceasta viziune ca pe partea Cerului totul este aproape rezolvat. Mai ramane doar ca lumina din Cer sa se manifeste pe Pamant, in planul materiei si al vietilor noastre fizice, astfel incat sa se bucure si ele de aceasta lumina. Aceasta este amprenta anului 2023. Pana la sfarsitul anului tot copacul trebuie sa fie alb, stralucitor.

Dupa imaginea copacului a aparut simbolul Ordinului Pestilor. Este si simbolul Zodiei Pestilor, pe care noi il corelam si cu Separatorul. (https://tristar77.blogspot.com/2020/07/separatorul-dragii-mei-vorbeam-in.html).

 

 

Despre acestea am mai scris in articolele din ultimii ani. Eu am folosit denumirea aceasta de Ordinul Pestilor de la mine putere, ca sa nu folosesc nume mai mult sau mai putin cunoscute ce sunt vehiculate pentru ordine secrete de pe aceasta planeta, si pentru ca am vazut ca Universul ii aloca acestui grup exact simbolul aferent Zodiei Pestilor. Acest simbol era negru in viziunea mea de Anul Nou. Dintr-o data, dupa ce niste secunde a fost vizibil un mecanism, am vazut cum la inceputul din partea stanga a liniei orizontale a simbolului a aparut o scanteie de lumina. De la ea, mergand de la stanga catre dreapta, linia orizontala a inceput a se umple de lumina. Cand s-a facut toata alba, s-au facut imediat albe si cele doua paranteze. In acel moment simbolul a inceput a se modifica, la fel cum o masina poate deveni un robot din filmul Transformers. Forma pe care a luat-o a fost cea a unei inimi reprezentate printr-un contur alb-stralucitor, care parca pulsa si transmitea o imensa energie de iubire. Percepeam ca toata aceasta transformare se petrece in lunile februarie - martie.

Probabil ca aceasta transformare incepe a se instala dupa ce se inchid portile anticreatiei si vrajitoresti, care inca nu s-au inchis in data de 30 decembrie 2022, in care totusi ceva s-a intamplat. Dupa ce in data de 18 decembrie s-au terminat cu multa dificultate si sacrificiu operatiunile de anihilare a vrajitorilor de varf pentru cele 22 de chakre despre care am tot scris in toamna anului trecut, s-a trecut la intunericul ce manifesta influenta importanta asupra unor zone de ordine si servicii secrete de pe Pamant. Mai apoi s-au desfasurat operatiuni asupra unor forme de intuneric ce era numit de Sus, intunericul final, iar ele continua in aceasta luna ianuarie. Pentru ajutor in raport cu acest tip de intuneric am solicitat in ultimul articol de anul trecut, o distribuire pentru doua melodii, asa cum mi-a fost aratat in vis, contribuind acestea intr-o anumita masura la intarirea scuturilor de protectie, caci avem nevoie de ele, mai ales pe parcursul acestei luni. Mai exista cateva lucruri de precizat in legatura cu acestea toate, dar altul fiind subiectul de astazi, voi scrie despre ele in articolul urmator, ce va fi publicat nu peste multa vreme.

A doua imagine artistica a fost una cu doua pasari albe ce zburau una langa alta. Erau ca doi indragostiti care se tineau de mana. A fost un moment de foarte mare emotie, cu lacrimi pe obraji. Gandul ce a venit concomitent cu imaginea a fost: a sosit momentul dincolo de care oamenii singuri, care isi doresc sa aiba o relatie de iubire, isi vor gasi un partener potrivit, iar acolo unde exista tensiuni intr-o relatie existenta, de acest gen, se vor rezolva cumva lucrurile. Am perceput acest moment la nivelul lunii mai.

Pe durata intregii veri se vedeau venind din cer o multime de carti albe, stralucitoare, deschise. Era un soi de val de cunoastere.

Cam pe la nivelul lunii septembrie a aparut de Sus un Cub al lui Metatron. Si el era alb-stralucitor si parca pulsa ca o inima. Dupa mine, este acela momentul-cheie al instalarii efective a Luminii pe Pamant. Dupa ceva vreme, imaginea s-a dizolvat si in locul ei au aparut un compas si un echer, si ele, albe-stralucitoare. Compasul nu se intersecta insa cu echerul, asa cum stim noi de la simbolul masonic, ci era situat mult mai jos. Nici vreo litera G nu se vedea in unghiul compasului. La un moment dat, echerul a inceput a ascensiona. S-a ridicat pana ce a ajuns cu laturile ceva mai sus decat punctele de la jumatatea laturilor compasului. S-a oprit intr-o zona mai sus fata de cum este reprezentat in simbolul masonic. Acest simbol, vazut pe alb, este de fapt unul al Creatorului nostru, relevand acel aspect al Constructorului, al Celui ce le proiecteaza si le plamadeste pe toate, al Luminii Matematicilor, pe cand varianta reprezentata pe negru este asociata intunericului Matematicilor. Cel putin, asa este la nivel astral. Pentru mine a insemnat aceasta ca incepe o perioada de reconstructie a tot ce a fost stricat pe Pamant.

La prima vedere, dupa cum arata acum viata pe Pamant, ar putea parea ca incredibil de implinit ceea ce am vazut in noaptea dintre ani. Si totusi, este mai mult timp de cand spun ca trebuie sa se incheie toata nebunia cat de curand, pentru ca se inchid portile anticreatiei si portile vrajitoresti de prin diferite Universuri, prin care vrajitori diversi isi trimit androizii si isi manifesta influentele pe Pamant. Se intampla asa pentru simpla motivatie ca se implinesc 3 ani si jumatate, incepand socoteala din septembrie 2019 cand aceste porti s-au deschis. In plus, in ultimul timp au aratat multe semne si evenimente petrecute ca asa va fi.

Pana in 6 mai veneau si androizi plamaditi de Creatorul intunecat din spatii din afara Universurilor, aceia care semanau cu apa, insa ne amintim ca poarta aceea s-a inchis atunci. In cazul anticreatiei, androizii nu au acces fizic, efectiv, dar mintea omului este la cheremul lor si a vrajitorilor de acolo. Pe Pamant, daca se transmuta programele unor androizi, ca sa fie facuti buni, la ceva vreme sunt scosi din scena si sunt introdusi altii, programati la fel ca la inceput. Asta este motivul pentru care pare ca munca asta spirituala nu avanseaza mai deloc, pentru ca se deruleaza totul cam pe fundamentul mitului mesterului Manole. Se face ce trebuie, se transmuta androizii, ei fac ceva bun cat mai sunt lasati sa stea asa pe Pamant, dupa care sunt eliminati si altii noi le iau locul, acestia neavand memorate in softurile lor toate aceste transformari pentru care Lumina a muncit. In felul acesta totul o ia de la capat si suntem ca la un fel de hais si cea.

Cand portile se vor inchide este gata! Savarsitu-s-a pentru era aceasta! Momentan, pot spune ca in data de 30 decembrie s-a facut o oarecare obturare a lor. Nu s-au inchis pentru ca inca mai sunt ceva aspecte de recuperat de pe la vrajitori, pentru fiecare dintre noi, iar inchiderea portilor inainte de vreme ar lasa captive aceste aspecte in acele spatii, dar nici deschise total nu mai puteau fi lasate, sa vina totul peste noi dupa cum vrea muschiul intunericului. De aceea s-au pus temporar, pana la inchiderea definitiva, un soi de paravane, dincolo de care Lumina poate trece dar intunericul nu. Ca sa putem construi insa aceste paravane, ne era necesara puterea tuturor aspectelor pierdute si recuperate in acesti ani. Acesta este motivul pentru care nu au putut fi paravanele construite inca de la inceput. De fapt, scopul pentru care a fost lasat sa fie deschise pentru 3 ani si jumatate aceste porti a fost acela sa ni se ofere oportunitatea de a avea acces in toate spatiile, astfel incat sa putem recupera multe dintre cele ce le-am pierdut prin toate existentele, si sa ne reintregim. Fara asta, nici pomeneala nu putea fi de ascensiune. Problema noastra a fost ca accesul nu era unidirectional. Noi mergeam peste vrajitori dar si ei au venit peste noi, iar asta a adus multa suferinta si bataie de cap. Cand se vor inchide portile, cateva aspecte vor mai ramane captive, insa probabil ca suntem prea obositi si nu mai exista puterea dupa toata aceasta lupta din toti acesti ani si poate si cunoasterea necesare, sa se mai vina fata in fata cu un intuneric si mai puternic, ca sa se poata recupera si ultimele aspecte prinse de acesta. Pentru aceasta este data perioada anilor 7600-7700, cand pentru o vreme iar vor fi deschise portile si se vor recupera si ultimile aspecte pierdute. Atunci va fi batalia finala.

In momentul in care androizi rai la pupitrele de comanda nu vor mai putea fi si nici anticreatia nu va mai putea devora din noi, iar intunericul nu va mai putea avea mare putere asupra mintii omului, ce ne-ar mai ramane de facut decat sa pornim reconstructia si sa gustam cu adevarat din iubirea, pacea, libertatea pentru care s-a muncit atat de mult? Multumim Tie, Doamne, pentru toate!

 

Toate cele bune!


16 comentarii:

  1. Mulțumesc frumos!
    Mulțumim Logos-ului Divin care Prevede Toate.
    Nu ma asteptam să fie atât de cursiv și bine inchegata toată lucrarea.
    Ca si rotitele unui ceasornic imens.
    Vă doresc an nou fericit și multa sănătate.

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani minunati pentru toti vietuitorii Pamantului! Multumesc pentru vestile astea bune ,multumesc pentru munca ta si pentru eforturile tale !Asta e luminita de la capatul tunelului!😊Tunelul nu e nesfarsit ,desi asa parea !Multumesc !Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact asa... Nu reuseam nicicum EU.. Sa fiu cu mine.. In meditatie. Simt schimbare a, Simt linia potentiala de destin schimbata, pe o alta frecventa!!! La multi si sanatasi ani, tuturor!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani! un an nou fericit, cu sanatate! multmim, draga Mihaela!

    RăspundețiȘtergere
  5. La mulți ani, în implinire si abundență! Mulțumesc pentru munca ta și pentru vesti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulțumesc! Sunteți minunata! Binecuvântări din abundență! 🙏🙏🙏🤍La creșterea exponențială a luminii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Profetiile tuturor invatatilor din lumea acesta, de la Avraam pana la Iisus si dupa, Biblia, Coranul si Talmudul spun altceva drespre acesta perioada. Este cel putin interesant(pentru mine) ca dumneavoastra vedeti lumina instalandu-se cu totul.

    Poate ca acesta lumina nu va face decat sa scoata in evidenta toata rautatea eixtenta pe acesta planeta. Poate ca lumina acesta nu va face decat sa releve adevarul si tot ce urmeaza sa se intample in perioada urmatoare.

    Poate ca va fi lumina.
    Insa cu siguranta bine nu va fi pentru toata lumea.

    Oamenii iubesc intunericul au decazut atat de mult incat lumina ii va orbi pe multi. Doar unii vor vedea luminca ca fiind Calea si vor pasi pe ea.

    Poate ca s-au inchis toate portile, poate ca au fost anihilati multi vrajitori, roboti si alti demoni, insa cei care au ramasi aici vor fi in lumina si vor face tot posbiliul sa fie intuneric din nou.

    Il veti vedea curand, in acesta an, pe "Conducatorul Suprem", intruparea "anti-creatiei", anihristul, care se va ridica din Siria. Va face minuni si va duce in eroare intreaga lume dandu-se pe sine Christos, salavator si mantuitor al acestei lumi. Cu totii il vor aclama si il vor ridica in salavi.

    Veti vedea in luna ce urmeaza tensiuni in Israel, in Iran si in Orientul Mijlociu. Veti vedea Europa in plina recesiune confruntadu-se cu o recesiune majoara, inflatie crescuta si foamete.

    Unde de soc se vor simtit din nou in acesta lume inca din primele luni ale anului. Luna februarie nu se va fi terminat si vom simtit curand pe pielea noastra urgiile lui Dumnezeu.

    Israelul si evreii il astepta pe Mesia. Iranienii il astepta pe Mesia.
    Toate semnele lor, toate profetiile lor arata ca Mesaia este aproape.
    Insa crestinii il considera pe acest Mesia ca Antihiristul care urmeaza sa apara.
    Cel care va conduce lumea pentru 7 ani de zile.
    Cel care va intra in Sfanta sfantelor si se va da pe sine Dumnezeu.
    Cel caruia cu toii ii se vor inchina.

    Eufratul aproape ca a secat in 2022. In 2023 va fi secat complet.
    A doua moschee este pe cale sa fie reconstruita.
    Isralelul este un stat recunoscut de aproape tot mapamondul.

    Isralelul este un punct crucial in toate profetiile.
    In Israel se vor intampla multe in urmatoarea perioada.

    Biblia ne spune ce urmeaza sa se intample.
    Nu cred ca s-a terminat nimic. Ci abia acum incepe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Codex
      "Poate ca acesta lumina nu va face decat sa scoata in evidenta toata rautatea eixtenta pe acesta planeta. Poate ca lumina acesta nu va face decat sa releve adevarul si tot ce urmeaza sa se intample in perioada urmatoare.

      Poate ca va fi lumina.
      Insa cu siguranta bine nu va fi pentru toata lumea. "


      Cred ca principiul e mai simplu.
      S-a renunțat la curățenie și la așteptat ca oamenii murdari să își dezvolte un raționament conștient in ce privește valoarea omului și a iubirii.
      Acum se merge pe alt principiu. Îți dau un exemplu simplu te las pe tine să îl transpui cosmic.
      Dacă ai o găleată grea sau butoi greu plină de mizerie și nu poți să o speli că e greu și grea. Faci altfel. Bagi furtunul cu apă curată în butoi și lași să curgă mult până se ridică toată mizeria la suprafață și iese afară. Apa curată e un dizlocator pentru mizerie, nu curăță și nu spală. Se amestecă cu mizeria si curge mai departe. Apa nu vine să stea in butoi, doar curge prin butoi.
      Dacă nu ma crezi testează ideea și vezi ce se întâmplă. La început toată apa devine murdara până se umple butoiul. Apoi toată mizeria iasă prima afară. Dacă ai ceva presiune pe furtun se face mai repede. Dar si dacă curge de la robinet e bine, tot se curăță butoiul. Și nu ai nevoie să răstorni butoiul. Și mizeria se bucură de apă curata, se amestecă cu ea și iasă din butoi. Im funcție de butoi la o curgere continua apa devine din nou curata. E ca si la adaptoarele de vite făcute din lemn unde curge mereu apă și nu baltește.

      Conform principiului descris mai sus, lumina spirituală vine pentru întunecați.











      Ștergere
    2. Nenumărați activiști comunitari și jurnaliști de investigație sau organizații create de ei au pierit pe baricadele luptei în încercarea de a arăta mizeriile corupției sau de a ajuta oamenii să se elibereze de bagajele negative (credințe, valori, insituții, sisteme, obiceiuri) din trecut, ori de a reseta sistemele putrede ale lumii noastre (politic, economic, educațional, medical, religios etc).
      Dacă inițial se dorise și sperase că înlăturarea corupției și negativității (din structurile societății și din viața, personalitatea și comportamentul oamenilor) se poate face dintr-o dată, prin câteva acțiuni masive de resetare și purificare sau reeducare, ei bine, realitatea faptică din ultimele 3 decenii a arătat că nu se poate așa, Omenirea are o prea mare inerție, o prea mare lipsă de voință și putere de a dori schimbarea, motiv pentru care și strategia taberei pozitive s-a modificat adaptându-se acestei realități.
      E o lege cosmică și un principiu uman cunoscut în vremurile moderne sub numele de „principiul Mahatma Ghandi” (pentru că el a învins cea mai mare armată din timpul său fără să tragă un singur glonț, și a eliberat India din Imperiul Britanic, folosind în locul violenței doar iubirea). Principiul spune că pentru a înlătura întunericul nu trebuie să luptăm cu el (dacă luptăm îi dăm lui puterea nostră – orice rezistență creează persistență) ci trebuie să ne străduim să aprindem lumina și atunci întunericul dispare dizolvat de aceasta. Cu cât mai mare facem lumina din noi și din manifestările noastre exprimate în jur, în comunitate, cu atât mai mult întuneric vom îndepărta din sufletele celorlalți și din rosturile lumii.
      Un paria (un om fără valoare și desconsiderat de toată lumea, un nimeni pe lume) dormea pe marginea drumului, iar la un moment dat deschide ochii și spre stupoarea lui, îl vede pe Dumnezeu așezat lângă el, privindu-l. Stupefiat, omul, care nu era obișnuit ca cineva să îi acorde atenție, pentru că toți îl tratau ca pe un nimeni și un nimic, îl întreabă pe Dumnezeu de ce îi acordă atenție, că iată, el este ceea ce este. Dar dumnezeu îi răspunde că a venit să îi dea o misiune. Din nou șocat, omul iar se lamentează, cum să primească el o misiune, cum să fie demn de încredere și încă de una din partea divinității înseși. Dar Dumnezeu impasibil la lamentările lui, îi spune mai departe că misiunea constă în a se duce la cetățile cutare și cutare, care se războiesc de prea multă vreme și nu e bine, să le spună să facă pace. Omul acum era de-a dreptul perplex: cum să se ducă el la acele cetăți în halul în care era, nici haine, nici încălțări nu avea; nici măcare nu știa bine limba lor; și nici la politică, la diplomație, la război – la nimic din toate cele necesare unei misiuni de sol, nu se pricepea? Cum o să îl creadă aceia? Dar Dumnezeu calm, cu blândețe dar fermitate îi răspunde: „Tu du-te numai până acolo, că restul fac Eu prin tine”.
      (FRAGMENTE Aurelian Burcu * Pași către Noua Civilizație a Terrei)

      Ștergere
  8. Este o vorba astrele dispun iar omul predispune ….doi oameni care merg pe aceiași strada in aceiași direcție văd și percep diferit realitatea…. unul vede mizerie pe strada și la colț de intersecție doi semeni care se cearta și chiar încep sa se lovească iar celălat vede un copac care a început sa inmugureasca și o pasare ce ciripește încântător , doi îndrăgostiți pe o banca ce se săruta și își declara iubirea unul altuia 🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorba e asa: Astrele predispun și omul dispune!

      Ștergere
    2. Mulțumesc ca mai corectat 🙏

      Ștergere
    3. Anonim 7, calea aleasa de tine este una de tip NLP, daca vrei sa vezi doar copăceii. Ai fost reprogramat. Sunt sigura ca vedeai cândva...
      Iar lumea ta va fi una iluzorie, nici cunostinte prea multe nu vei dobândi. Pamantul e o scoala si nu e bine sa ascundem sub presul indiferentei realitatea, pentru ca ne-am nascut ca sa rezolvăm probleme. Crezi ca voluntarii care strâng gunoaiele aruncate de altii sunt gunoieri născuți? Nu! Au constiinta mai multa si stiu ca gunoaiele fac rău naturii si ne fac rau tuturor.
      Era la moda pe fb si cred ca inca mai e, sa postezi poze cu cățelusi șamponati, pisicute drăgălașe si copii adorabili. Crezi ca dl Florin Colceag, antrenorul de genii al Romaniei, si-a pus ochelari cu lentile roz ca postacii de fb? Nu, pentru ca stie ca refuzul de a vedea realitatea duce si la orbire spirituala, dar si la multa negativitate lasata urmasilor sa o curete. Nu cred ca esti genul acela de parinte care impinge mizeria către urmasi, in loc sa o curete in Acum...
      Sa revenim cu picioarele pe pamantul Romaniei...Copaceii rasi de pe muntii Romaniei ne-au lasat intr-o matrice energetica foarte slaba. Suntem vulnerabili pentru ca prea multi nu au vrut sa vada cum dispar padurile. Si cum suferă animalele.
      Ieri a fost din nou un accident la o mină. Stiam cu totii ca in Romania coruptia s-a generalizat si ca in varful tuturor companiilor s-au cocoțat tradatori si lacomi. Care nu au investit un ban in modernizare si au furat cat cuprinde, aducand in posturi cheie rude, fini, nasi...
      Rezultatul? Mor oamenii...
      In cartea copilăriei noastre,
      " Vrajitorul din Oz", pacaliciul Oz le pusese locuitorilor sai ochelari cu lentile verzi. Cred ca pe tine te-a școlit vreun Oz. Sunt multi prin România si vor merge in lumile pe care si le-au construit atunci cand au ales sa nu vadă ca poporului in care au ales sa dea lectii nu ii este bine...
      In rest...sunt de acord cu Mihaela: Lumina va da jos fațadele frumos pictate si fiecare om va intelege cum s-a ajuns la o asa coruptie si minciună in Romania, la Bruxelles si in toata lumea. In mare parte din cauza oamenilor care se prefac ca nu văd cand maleficul prinde puteri si lucreaza prin lume.

      Ștergere
  9. Te iubesc suflet din trei stele.Ilie Sorinel.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dna Mihaela, nu mai postati ?😳

    RăspundețiȘtergere