vineri, 3 iulie 2020

SEPARATORUL


SEPARATORUL

 

 

Dragii mei,

 

 

Vorbeam in articolul “Nu te supara frate!”, publicat in luna martie, despre drama separarii care are o influenta majora asupra vietii pe acest Pamant.  https://tristar77.blogspot.com/2020/03/nu-te-supara-frate.html 

La finalul acestei scrieri puteti vizualiza un video construit in baza unei legende prin care ni se formeaza o idee asupra a ceea ce inseamna “Separatorul”. Interesanta este in special versiunea stiintifica prezentata de Nassim Haramein, care ar putea fi si mai bine inteleasa daca s-ar urmari si filmul documentar numit “Intregul negru”.

Mie mi-a aparut “Separatorul” in vizor, prima data, in luna noiembrie a anului trecut, tot atunci cand s-a pornit practic un proces: reparatii legate de toate evenimentele importante din trecut care au creat mare dezechilibru si dizarmonie si care isi arata efectul acum sub forma suferintei generate de separare. Am putea boteza acest pachet de reparatii cu numele: “Vindecarea Separatorului”.

“Separatorul” poate fi vazut in astral fie sub o forma fara chip, asa cum apare in film, fie intr-o forma in care jumatatea sa dreapta apare cu un cap angelic, iar jumatatea stanga cu un cap demonic. Cei ce sunt in credinta adevarata, in conexiune cu “Separatorul” au de-a face numai cu jumatatea angelica, de la care vine o iubire absolut coplesitoare in timpul acelei conexiuni.

Cand ne gandim la separare, stim cu totii ca exista doua forme de manifestare: ori vrem o separare de ceva rau care ne bulverseaza viata si care pare ca nu mai vine, desi ne-o dorim din toata inima, ori tanjim dupa o unire care sa ne implineasca sufletul si care pare ca nu mai vine, desi o asteptam cu ardoare. Cand se face apel la magia neagra, sau la alt fel de programe intunecate, se poate obtine separare fortata sau unire fortata, insa se dovedeste intotdeauna ca aceste programe devin instabile atunci cand sunt puse fata in fata cu Iubirea Dumnezeiasca.

Cunoastem deja prea bine, in acest moment, expresia de “distantare sociala”. Am cunoscut si izolarea sau carantina. Au legatura toate cu subiectul de astazi. De asemeni, faptul ca foarte multe suflete au plecat de pe Pamant in acest an, mai ales cele ce au locuit in corpuri ajunse la stari de boli grave, este o chestiune care tine tot de Separator. S-a separat sufletul de corp, insa multe dintre aceste persoane, desi erau vii intr-un anumit sens al cuvantului, totusi nu mai aveau legatura cu Viata. Ce viata este aceea cand patimesti paralizat la pat ani in sir, de exemplu? Felul in care oamenii definesc termenul numit “viata”, in marea majoritate, difera de ceea ce spunea Domnul nostru Iisus Hristos atunci cand se gandea la Viata. Pentru Mantuitor omul este viu atunci cand si sufletul lui este viu. Altfel, te numesti mort care respira.

In luna decembrie a anului trecut am fost in vizita la Manastirea Frasinei. Am dat acolo un pomelnic si am atasat 100 lei. Parintele calugar mi-a spus ca la ei este un tarif de 10 lei pentru o luna de zile, din care cauza, socotind in raport cu suma data de mine, a rezultat ca trebuie citit pomelnicul pana in luna octombrie 2020. Eu tot timpul trec in pomelnice “Mihaela si familia”, dupa care spun in gandul meu: “Tata, Tu stii ca familia mea este mare!” Nu am nicio indoiala: Tatal stie ca eu prin familie inteleg de fapt Lumea, cu bunele si cu relele ei. Oricine poate gandi ca mine in aceasta privinta, nu ne opreste nimeni. Dupa ceva vreme, din cauza mai multor evenimente intamplate, am ajuns la concluzia ca la Manastirea Frasinei este legatura mare cu “Separatorul”. Pe aceasta zona este puterea rugaciunii de acolo. Se obtine separare pentru tot ce nu este in Voia lui Dumnezeu sa fie unit si se obtine unire pentru tot ce este tinut separat de catre intuneric si nu prin Voia de Sus.

In luna mai a acestui an am avut intr-o noapte un vis interesant. Am aflat prin acest vis, ca in legatura cu niste planuri intunecate, datorita unor actiuni ale Luminii, s-a hotarat o amanare a punerii in aplicare a unei actiuni, cu 5 luni de zile. Printr-o socoteala simpla, ne duce aceasta tot in luna octombrie. La scurta vreme dupa aceea, luand in considerare si alte semne primite, am inteles ca era vorba despre amanarea unui razboi.

In acest fel raspund unor intrebari ridicate la rubrica de comentarii, in legatura cu luna octombrie. Stim cu totii ca amanare nu inseamna rezolvarea problemei, dar inseamna un ragaz binevenit. Este foarte important ce facem cu acest timp acordat. Stiu pur si simplu in interiorul meu ca ar putea fi ocolit orice eveniment neplacut care s-ar putea intampla in octombrie, dar este conditionat acest lucru de comportamentul nostru.

Daca trecem de asta cu bine si iesim din zona legata de separare, vom intra intr-o zona de varf ce are legatura cu starea de nefericire. Omul cauta fericirea toata viata, in multe lucruri ce il inconjoara. Stim insa ca adevarata stare de fericire vine din interior, iar atunci cand s-a atins un nivel anume, ea trebuie sa fie permanenta, indiferent ce i s-ar intampla acelui om. Am mai explicat si in alte randuri ca orice rezolvare a unei probleme dificile este ca o sarcina a unei mame cu copilul ei. Cand este mic, sarcina este mai usor de dus. Pe masura ce creste fatul, se simte cum se instaleaza greul. Ultima luna de sarcina este foarte dificila pentru mama. Se apropie momentul nasterii. Incepe travaliul si apar durerile care se intetesc cu fiecare secunda care trece. Vine nasterea si prin aceasta se produce eliberarea. Asa este si cu problemele noastre. De cate ori se apropie rezolvarea, ni se pare ca problema devine din ce in ce mai grava si mai greu de dus. In general oamenii se simt nefericiti de mai multa vreme incoace. Cand spun zona de varf legata de starea de nefericire, ma refer la faptul ca vom intra intr-o perioada de travaliu, fatul numindu-se pentru noi toti, Fericire. Cred ca este limpede, judecand totul pe o paralela cu exemplul dat, ca acea perioada se va manifesta pentru noi printr-un varf de profunda nefericire. Vom fi nevoiti sa ne confruntam fata in fata cu tot intunericul ce nu ne lasa sa atingem starea fericirii eterne. Dar vom trece noi si peste asta, caci asa este scris sa fie, chiar daca multi considera ca ne indreptam din rau in mai rau.

Va ridic in vedere un singur lucru: toata lumea spune ca traim apocalipsa finala vazand cum se perinda prin fata ochilor semnele despre care se vorbeste in “Apocalipsa Sfantului Ioan”. Se ignora insa cu desavarsire un lucru: miile de ani de lumina despre care tot in Apocalipsa sta scris. Pai daca noi traim acum apocalipsa finala, unde sunt atunci miile de ani de lumina de dinaintea ei? Privind in trecutul istoric vedem numai razboaie, barbari, inchizitie, etc. De aceea dragii mei, sustin cu toata taria ca noi traim acele vremuri legate de prima inlantuire a intunericului, iar apocalipsa noastra este una mica, o proiectie fractala a apocalipsei finale. Asta este ce vedem noi acum. Dupa aceea vor veni miile de ani de lumina, iar apocalipsa finala va avea loc in intervalul 7655 pana la 7669, cu o perioada de varf de 3 ani si jumatate, intre 7666 si 7669. Totul este raportat la calendarul gregorian, nu la alte calendare. Vom mai avea ceva intrupari pana atunci pe planeta aceasta, dar vom trai vieti linistite, nu ca aceasta de acum, exceptand viata de confruntare finala cu intunericul, pentru cei ce vor veni la intrupare in acele timpuri. Mi-a fost dat de Sus sa vad de multe ori acea perioada si nu am dubii in legatura cu cele ce le sustin.

 

Toate cele bune!



      https://burebista2012.blogspot.com/2015/11/nassim-haramein-intregul-negru-video-cu.html

31 de comentarii:

  1. Va mulțumesc pentru toate cate le împărtășiți cu noi! Astept cu nerăbdare fiecare articol si il citesc ca si cum ar fi porția mea de oxigen! Va mulțumesc ca existați!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3575917169089883&set=a.3482462161768718&type=3
    https://www.facebook.com/cristian.alexandrescu68/posts/3580470658634534

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puteți oare să veniți cu oarece dovezi palpabile,concrete care să dovedească mai presus de orice bănuială afirmațiile prezentate? Daca da,eu una voi fi cea mai mare
      și mai infocată sprijinitoare a Dvs.!!!

      Ștergere
    2. Eu am primit aceste informatii pe mail. Nu am cont pe FB, poate puteti urmari postarile lui Cristian Alexandrescu pe contul personal.

      Ștergere
  3. Intre spiritele eliberate si cei ce inca nu au iesit din " peștera" sunt mii de ani lumina. Asa ca...pentru unii dintre noi Apocalipsa a trecut pentru ca nu doar ca ne-am ars karma, dar ne-am primit si Misiunile, insotite de initierile potrivite. Dumnezeu nu-si trimite luptatorii la lupta dezbracati.
    Unii nu sunt nici macar lucratori, pentru ca nu fac nimic concret. Dau lectii expirate si isi umfla buzunarele vanzand banalitati invelite in staniol stralucitor. Cum ar fi metodele de curatare a pacatelor cu care se lauda Comandorul. Pacatele unui om nu pot fi trimise cu ansa in pamant. Pacatele unui om formeaza o rețea din care nu poți extrage negrul cu ansa. Singur omul, cu ajutorul Lui Dumnezeu manifestat ca ingeri, arhangheli, ghizi spirituali isi poate sterge pacatele.
    Asa ca...doar ingerii karmei pot decide si pazitorii pragurilor cine urca mai sus si cine ramane in bucla. In bucla, o lectie neinvatata se repeta sub diverse moduri si din ce in ce mai acut. In final, moartea, daca niciuna din lectii nu a fost invatata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Mihaela! Zilnic deschid blogul tau si astept informatii noi , recitesc articole la care faci trimitere sa ma dumiresc. Ai spus ca separarea sau unirea facute prin magie neagra duc la instabilitate in fata iubirii lui Dumnezeu, ceea ce este evident. Intrebarea mea este daca aceasta separare sau unire se poate realiza prin practicarea rugaciunii sau, oare sa nu fie ingaduite de Sus ? Am descoperit acum Rugaciunea Lumii recitind “ Nu te supara frate”- si cred ca nu intimplator. Multumesc inca odata, si , astept cu nerabdare postarile tale! Sa te rogi si pentru noi! ....... stiu ca o faci!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu tot respectul, pentru ultima fraza scrisa, dar dumneavoastră nu va puteti "ruga pentru noi"?
      Considerati ca Mihaela si familia ei traiesc cu aer? Sau ca sunt pustnici si se roaga neîncetat?
      Nu. Is la fel de oameni ca mine, ca dumneavoastră.
      Stiu ca suna malitios ce am zis, dar vad de muulte ori treaba asta la oameni "dar fa tu si pt noi, dar noi sa ne vedem de viata noastră". Sa stiti ca puteți si dumneavoastră sa va rugați pt noi si ne-ar ajuta foarte mult. Mai ales Facut din suflet și cu inima deschisa.
      Sa ma iertati ca v-am zis.

      Ștergere
  5. Multumesc mult pentru aceste lamurir! Si eu credeam la fel ca acum traim apocalipsa si sincer imi era teama ca se prelungeste tot timp de 3 ani si jumatate de care mi- am adus aminte. Pasa sa imi aduc aminte de acesti 3 ani si jumatate,simteam ca totul e de bine si asteptam cu rabdare sa se termine toate nedreptatile si manipularea.Multumesc!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Este suferinta un pacat?
    Cand m-au speriat astia cu pandemia vreo 2 saptamani cand chiar credeam, am zis ca o fi venit apocalipsa aia unde trebuie sa iti pui sufletul inaintea Domnului ca nu mai ai mult de trait. Si din toate cate le-am facut in viata am vazut ca ma consideram un pacatos ca sufeream dupa cineva pe care iubesc. Si am vrut sa nu maqi fiu pacatos ca urma sa mor de virus, si sa nu mai sufer. Asa ca nedorind nici sa primesc amenzi, am spus acelei persoane suficient cat sa imi blocheze numarul si sa nu ma mai vada.
    Acuma stau si fac plecaciuni la acea persoana sa vorbim din nou, dar degeaba. Se pare ca eu am decis foarte hotarat sa actionez.
    Acuma stiu ca am fost fentat ca urmeaza sa ma intalnesc cu Creatorul meu, nici nu am murit, nici bolnav nu am fost, doar foarte fricos, recunosc, da numai 2 saptamani si problema e ca suferinta nu a disparut. A revenit.
    Acuma o ramas intrebarea de sus. De ce tot suferim dupa altii? E suferinta un pacat? daca da de ce traim in pacat? daca nu cum am putut sa gandesc asa?
    Am concepte de evul mediu legate de pacat?
    E foarte confuza notiunea asta de pacat azi, preiei atatea din filme si carti si de la alti oameni despre Pacat. E pacat ca nu inteleg pacatul si cum sa ma vindec de el.
    Poti iubi pe cineva fara sa pacatuiesti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Anonim, suferinta este efectul existentei Egoului (care nu ar trebui sa existe in noi). Acesta exista insa cata vreme ne identificam cu mintea, corpul, rolul iluzoriu de pe aceasta "scena a vietii". Nu te ma identifica cu Ego-ul si nici cu ce presupune acesta. Ridica-te deasupra si nu vei mai suferi. Stai numai in prezent, in momentul Acum, simte-l, observa-l si e suficient, nu te lasa in voia gandurilor sa te poarte pe unde vor ele, nu lasa mintea sa preia controlul asupra-ti. Nu fi Ganditorul ci Observatorul si vei vedea Ego-ul pe care il hranesti zi de zi, fara ca sa sti, fara ca sa vrei. Pe urma vei intelege si cine-i Observatorul. Dar ridica-te deasupra identificarilor false si vei cunoaste Adevarul.
      Iubirea adevarata (nu cea egoista si falsa) este normalitatea; Ea este Vie, Permanenta. Ea izvoreste din interiorul nostru si o simtim si o daruim continuu fara conditii atunci cand am scapat de identificarile false, asa precum Soarele imprastie lumina sa peste toti si toate cele.

      Ștergere
    2. Mda.. dacă trăiești lângă persoane care te fac să gândești așa,fugi cât poți de repede.Am avut și eu o dilemă cu ideia de păcat,nu prea înțelegeam ideia de păcat.Astea sunt chestii religioase.Păcat este să faci rău cu bună știință unei ființe și atât.Păcat este să lași și viața să treacă pe lângă tine.

      Ștergere
    3. "fi Ganditorul ci Observatorul ". Multumesc, m-a ajutat foarte mult.
      Concluzia mea e ca sufer cel mai mult cand se taie comunicarea. Bine, iubirea traieste si fara comunicare. dar lipsa ei mi-a creat un Ego care duce la suferinta.
      E la fel cand simti ca nu mai ai in Cer cu cine comunica. Nu stiu cum se poate bruia energia Cosmosului, dar in unele zile parca tot ce vezi e realitatea materiala si proasta ei functionare.
      Multumesc pestru solutie!!
      Multa sanatate!

      Ștergere
    4. CORPUL DURERII - Eckhart Tolle

      https://www.youtube.com/watch?v=JcIhxiuIkRg

      "Nu fi Ganditorul ci Observatorul si vei vedea Ego-ul pe care il hranesti zi de zi, fara ca sa sti, fara ca sa vrei."

      Trezirea Egoului= identificarea cu persoana, numele, corpul, mintea, rolul iluzoriu de pe scena vietii. Nu suntem nici una din acestea.

      Manifestarea Ego-ului= manifestarea Corpului Durerii (precum il numeste Eckhart Tolle pe acest Ego). Ego ce doreste sa se identifice cu tine (fiecare) si sa-l hranesti permanent fara a fi recunoscut si observat.

      Sa observam deci Ego-ul si sa nu-i permitem sa se manifeste in noi si prin noi.

      Ștergere
    5. Linistea vorbeste:

      1/2

      https://www.youtube.com/watch?v=whzyvmPNWcY

      2/2

      https://www.youtube.com/watch?v=YBvHYFgcAPQ

      Ștergere
    6. Eckhart Tolle - Predarea de sine

      https://www.youtube.com/watch?v=venxPxvt2fY

      Ștergere
    7. Eu sunt Nenascut- Sri Nisargadatta Maharaj

      https://www.youtube.com/watch?v=aS_5c4A9hQw


      Nisargadatta-Maharaj-prezentare-Stephen-Swolinski

      https://www.youtube.com/watch?v=-7Ylo8jO-50

      Ștergere
    8. Un Pamant Nou- Eckhart Tolle

      https://www.youtube.com/watch?v=FcuznbkyaCk

      https://www.youtube.com/watch?v=q3tZEj0vQ5c

      https://www.youtube.com/watch?v=Di2YTBYtT8E

      https://www.youtube.com/watch?v=Z3z4Z9fZOD4

      https://www.youtube.com/watch?v=9TWrQbbPXWc

      https://www.youtube.com/watch?v=AjtCCUZQStU

      https://www.youtube.com/watch?v=5j_09GykLxQ

      https://www.youtube.com/watch?v=4ZNs4IqUJ1I

      https://www.youtube.com/watch?v=NlXBGc3C-B4

      https://www.youtube.com/watch?v=O_agubZUpIU

      Ștergere
    9. https://mihail-ispan.blogspot.com/p/5-supermatrix.html?fbclid=IwAR1KPLt7d56IQrHmq_scWTgk-n9499Vtu-vzeuisb6M3qqJgCN8WhulOylc

      Ștergere
  7. Pacatul este tot ceea ce nu e facut cu dragoste! Restul sunt povesti!;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua,

    Dar fiind anunturile tot mai alarmiste ale autoritatilor, te rugam Mihaela spune ne, se va declara stare de urgenta inainte de luna octombrie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte posibil, dar sa fim siguri ca se permite asta de Sus. Totul are un rost, oricat de aiurea ni s-ar parea noua. Putem striga pana in panzele albe ca portile vrajitoresti, adevarata cauza a mortii tuturor oamenilor declarati decedati din motivul numit Covid, nu se inchid nici cu masti si nici cu izolare si stare de urgenta. As vrea sa cred ca ei se tem cu adevarat de coronavirus, ca nu cunosc "aberatiile " pe care le tot sustin eu cu portile vrajitoresti si ca isi doresc starea de urgenta din grija pentru oameni. Mi-ar placea sa cred, dar din pacate, nu prea pot ...

      Ștergere
  9. D_na Mihaela am vazut si eu in veghe somn acest personaj nu stiu sigur daca era El dar mereu m_am intrebat cine o fi?Prima data l_am vazut aplecat pios peste Psaltirea pe care o aveam pe noptiera ....venisem de a slujba de maslu care se facea mieruri seara .Aveam o stare ca de om drogat si am incercat sa dorm ,l-am vazut foarte clar ,avea haina ca o rasa calugareasca cu gluga pe cap gri albastrie cenusie cand a simit ca il observ si-a ferit fata care era sub gluga.A doua oara tot asa m-am simmtit rau,slabita,ametita....l-am vazut in sufragerie se uita pe masuta unde aveam cartile lui E.N.G...era la fel imbracat numai ca era in negru ,de asta data chiar daca s-a ferit am vazut ca nu avea fata ,gluga era negru intens..mi-au trect tot flul de ganduri dar credina mea m- a ajutat mereu.Acum m-am mai lamurit un pic .Nu inteleg de ce si-a ferit fata,de ce s-e ascunde si de ce m-a vizitat chiar pe mine s, ce intentii a avut?Multumesc pentru toata munca si daruirea dumneavoastra! Viorica C.

    RăspundețiȘtergere
  10. "portile vrajitoresti" deschid cu ajutorul magiei babiloniene a banului alte porti, cum ar fi in Presa care a primit de la guvern bani magici. Orice stire caut, numai propaganda. Cei ce se opun sunt negationisti.
    Am inceput sa cred ca Martorii lui Covid este o religie mondiala, cu cei mai zelosi adepti de convertire prin violenta, mita si promovarea unor idei total nestiintifice. Ba cand auzi la TV ca un domn politician, nu dau nume, zice ca trebuie sa crezi in virus... e clar, totul e bazat pe credinta, nu medicina, nu stiinta, nu politica. Credinta si bani!
    Va zis sincer, majoritatea razboaielor au avut cauza drept religia si credinta. Asta e un razboi religios in toata regula si pe tot mapamondul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Virusul exista,din pacate am avut cazuri pe langa mine,ca se face abuz si hotie pe seama acestei probleme este alta poveste.

      Ștergere
  11. Logica cOVID merge impotriva insasi a sistemului.
    Creaza grupuri pro si contra si alte grupari in interiorul grupurilor.
    Ceea ce conduce la ENTROPIE in sistem ca niciodata pana acum.
    Cand entropia va atinge varful curbei, se va aplatiza in momentulo preluarii conducerii de alte grupari cu un alt discurs.
    Daca cu 2 reguli, de a purta masca si a sta la 2 metri, cred ei ca stopeaza ridicarea vibratiilor planetei se inseala amarnic. Oamenii sunt capabili sa adopte 2 reguli si sa se organizeze putin diferit fara probleme. Ceea ce duce la o continua hartuire psihologica de noi si noi reguli, tot fara rost. Dar un rost tot are. Entropia.
    Si entropia asta e foarte interesanta, deoarece schimba sisteme.
    Discursul si votul politic e impotriva insasi a sistemului. Sarpele se consuma pe sine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mihaela, ce parere aveti de Legea carantinarii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un trend nou in societate de a te obisnui cu arestul la domiciliu, cu masca in public, cu spitalele care nu te ingrijesc cand esti bolnav, cu invatamantul la distanta care practic e educatie slaba, cu amenda daca ... si ca sa fie si mai morbid, ne obisnuiesc cu cifrele mortilor care tot cresc, ni se spune doar despre moartea care pandeste...etc...cititi "Al 3-lea razboi mondial" pe wikipedia ca sa vedeti ce au scris acolo si ce scenarii au pregatit.

      Ștergere
  13. Buna seara,

    Ne puteti spune despre ce ne asteapta in lunile august si septembrie? Se pregateste puterea de alte atacuri asupra oamenilor?

    RăspundețiȘtergere
  14. doalna sincer nu credeti ca ar cam fi cazul sa va scuzati pentru simplul fapt ca absolut NIMIC din ce ati prezis pina acum NU s-a indeplinit..?.. sincer nu va plezeneste putin obrazu de rusine ? acuma ati mutat data evenimentelor ("razboi mondial") in luna Octombrie, peste alte si alte luni, daca pe intai Noiembrie ca data limita tot nu s-a intimplat nimic aveti intentia sa va scuzati si sa spuneti simplu oamenilor ca indrugati numai prostioare new-age fara temei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e o mare varza in capul tau. Daca te-as lua la intrebari marunte, habar n-ai ce am spus prin articolele trecute. Tu doar ti-ai facut treaba si atat, dar ai facut-o prost tare. Daca tot este sa se faca valuri asa, m-as simti realmente mandra sa vad romani care ma improsca pe mine cu noroi, dar o fac si ei intr-un mod inteligent. Altfel, daca mi-e rusine de ceva, am ajuns sa imi fie rusine cu de-al de voi.

      Ștergere
  15. CAND O FACE PARU MERE SI ALUNU MICSUNELE

    RăspundețiȘtergere