joi, 9 februarie 2023

OCHII INTUNERICULUI

 



OCHII INTUNERICULUI

 

 

Dragii mei,

 

Desi scriam in ultimul articol ca voi veni cu un altul nu peste multa vreme, iata ca a trecut chiar multa vreme de cand nu am mai publicat ceva in blog, caci socoteala de acasa de multe ori nu se potriveste cu cea de la targ.

Nu am povestit in articolul de inceput de an prin ce mi-a fost dat sa trec, vreme de 30 de zile, incepand cu data de 8 decembrie a anului trecut si terminand cu 6 ianuarie, data a acestui an, dar voi face acest lucru acum. Ce s-a petrecut atunci mi-a dat peste cap multe planuri, mi-a amanat aproape totul pe mai tarziu, iar din acest motiv am avut o luna ianuarie extrem de aglomerata.

Am scris in mare in articolul din 11 decembrie 2022 despre operatiunile legate de intunericul chakrelor. A fost publicat acel articol in 11 decembrie dar el fusese scris cu ceva zile in urma, adaugand atunci doar cateva completari. Nu as fi avut cum sa scriu un articol complet dincolo de de 8 decembrie, deoarece in acea data am trait o experienta extrema a vietii mele, care a continuat vreme de 30 de zile, dupa cum am specificat. A fost data la care, la nivelul chakrei a 15-a am intrat pe o forma de vrajitori dubli, existenti la nivelul acelei chakre, cu 2x7 capete, 7 fiind pentru Roata universurilor noastre si 7 in Roata anticreatiei, pe care i-am intalnit si pana atunci, la chakrele cuprinse intre 9 si 14, dar in numar mic, cate unul pana la maxim 3, la un nivel de varf. Desi mi-am zis ca este fara rost sa dau toate detaliile legate de structurile pe chakre (de la 17 pana la 22 nu le-am mai notat nici eu pe nicaieri), merita sa scriu totusi despre structurile prinse la chakra a 15-a, caci este o treaba legata de niste numere care mie mi-a adus o anumita forma de intelegere.

Desi am mai scris despre asta, sa recapitulam inca o data, intr-un mod ordonat, marile clase ale intunericului:

1.   Intunericul Dor – intunericul emotiilor negative;

2. Intunericul Soarelui negru – intunericul anti-Spirit si al controlului mintii;

3.    Intunericul Mercurului – intunericul anti-iubire;

4. Intunericul Matematicilor (sau al Arhitectilor) – intunericul anti-creatie;

5.    Intunericul Timpului – intunericul manipularii negative a timpului;

6. Intunericul Apei – intunericul manipularii negative a elementului Apa;

7.    Intunericul Focului – intunericul manipularii negative a elementului Foc;

8.    Intunericul Aerului – intunericul manipularii negative a elementului Aer;

9. Intunericul Pamantului – intunericul manipularii negative a elementului Pamant;

10.Intunericul Eterului – intunericul manipularii negative a elementului Eter;

 

Peste toate acestea este creatorul absolut intunecat care are manifestari si in forma directa, neputand incadra acele manifestari la vreuna dintre cele zece forme enumerate.

Mentionez ca intotdeauna, din punct de vedere al puterii, intunericul Elementelor este pe straturi superioare primelor 5 tipuri de intuneric enumerate mai sus. Altfel spus, daca am percepe totul intr-o forma piramidala si am imparti in trei piramida pe inaltimea ei, am putea afirma ca intunericul Dor, al Soarelui negru, al Mercurului, al Matematicilor si al Timpului ocupa cele doua treimi inferioare ale piramidei, iar intunericul Elementelor ocupa treimea de varf. Totodata, gasim mereu impreuna formele de intuneric corespunzatoare celor 4 elemente de baza: Apa, Aer, Foc, Pamant, si mereu deasupra, de sine statator, intunericul Eterului. Intunericul Eterului se afla practic la varful piramidei. Peste toata piramida insa, este suflul creatorului absolut intunecat.

Dupa atatia ani de zile de desfasurari pe taramurile cotropite de intuneric, si dupa ce am intalnit forme de manifestare si reprezentari care mai de care mai diferite, intr-un final, totul se reduce la reprezentarea de mai sus. Civilizatii controloare, civilizatia umana si altele asemenea noua, entitati de tot felul, vrajitori, roboti, androizi, sunt sub coordonarea acestor 10 tipuri de intuneric mari si late, la care se adauga manifestari ale insusi creatorului absolut intunecat.

Lumina are aceleasi structuri, in oglinda cu tot ce am prezentat pentru partea de intuneric. Avem Lumina emotiilor pozitive, Lumina Spiritului si a mintii, Lumina Mercurului, Lumina Matematicilor, Lumina Timpului, Lumina Elementelor, cu Eterul la varful piramidei si cu suflul Creatorului Absolut al Luminii peste toate acestea.

La chakra a 15-a, am putut constata ca exista niste numere specifice care marcheaza asocierile vrajitoresti pentru diferite tipuri de intuneric, iar acestea s-au respectat ca atare si la chakrele de mai sus, dar si la alte forme de intuneric ce au mai urmat dincolo de operatiunile legate de chakre.

Prin urmare, am intalnit grupe de vrajitori organizate astfel:

-       la intunericul Dor – mereu cate 9 vrajitori / grupa;

-       la intunericul Soarelui negru – mereu cate 3 vrajitori pe grupa;

-       la intunericul Mercurului – mereu cate 5 vrajitori pe grupa;

-       la intunericul Matematicilor – mereu cate 7 vrajitori pe grupa;

-       la intunericul Timpului – mereu cate 9 vrajitori pe grupa;

-   la intunericul celor 4 Elemente – mereu cate 5 vrajitori pe grupa, indiferent de tipul de Element;

-    la intunericul Eterului – mereu 7+7 vrajitori ce sunt perceputi asezati ca pe o scara dubla, care desfacuta apare ca o litera A, 7 fiind pe o parte a scarii si 7 pe cealalta. Corelam deci intunericul Eterului si cu numarul 7 dar si cu 14.

 

De aici, sa retinem ca de cate ori avem de-a face cu cifrele 3, 5, 7, 9, dar si cu numarul 14, ne putem gandi cam care ar fi si influentele intunecate pe o situatie anume care isi gaseste reprezentare in aceste numere. Iar cand ne gandim la 11, avem cele 10 forme de intuneric la care se adauga si creatorul intunecat, cu care obtinem in total acest 11. De aceea si pe partea Luminii, numarul 11 este corelat marilor maestri. Se intelege ca acestia au oarecum putere sa faca fata creatorului intunecat dar si tuturor celor 10 forme de intuneric aflate sub el. Daca adunam vrajitorii pe grupe de la primele 5 clase de intuneric, adica facem socoteala pentru 9+3+5+7+9, obtinem fix numarul 33, simbolul Spiralei infinite si numarul de ani traiti de Mantuitorul Hristos pe Pamant.

Revenind la chakra a 15-a, au fost acolo nici mai mult nici mai putin de 10 grupe din fiecare forma de intuneric, apartinand primelor 5 clase, cu reprezentare prin vrajitori cu 2x7 capete. Daca inmultim pe 10 cu 33, obtinem 330 de vrajitori pentru aceste prime 5 clase de intuneric. Tot acolo am mai avut si cate o grupa pentru fiecare tip de element.

Inca de cand am intalnit sporadic cate un vrajitor cu 2x7 capete, la chakrele situate mai jos de 15, am observat ca ei dau oarecare dureri sub forma de cutite pe zona de dinti si masele. Fiind vorba doar de un vrajitor, ele veneau si plecau relativ repede. In data de 8 decembrie, concomitent cu intrarea pe fagasul acestor sute de vrajitori de tipul 2x7 capete, eu am primit si un atac venit prin urechea dreapta, ca o sageata care mi-a spart aura energetica. Este atat de simplu sa se repare o astfel de spartura. Doar ceri la Tatal energii de reparatie, iar treaba asta se intampla rapid si sigur. Chestiunea importanta este sa iti pice si fisa ca ai o astfel de problema. Pentru ca eu chiar aveam de dus o suferinta, ca un sacrificiu pentru un scop viitor de varf, care tine cumva de cele ce se intampla si in anul acesta, mie pur si simplu nu mi-a picat fisa legata de aceasta problema, la care de altfel, de cate ori cineva imi cere ajutorul, este printre primele la care ma gandesc. Ei bine, atunci cineva parca mi-a sters totul cu buretele si nu mi-a venit informatia in cap. Asa trebuia sa se intample. Cand cineva are aura sparta, nu mai suporta zgomotele si nici cand cineva ciorovaieste prin preajma lui. Este ceva legatura cu urechea aici.

Sa va mai scriu ce dureri de masele si dinti, in junghiuri ingrozitoare si pe toata dantura deodata, am indurat cand s-au prins cei 330 de vrajitori? Din cauza aurei sparte era ca si cum nu aveam nicio protectie. Pentru mine acea zi de 8 decembrie se marcheaza cu negru in calendar, din punct de vedere al suferintei. Timp de 6 ore, cat a durat prinderea lor, am stat aplecata deasupra chiuvetei de la baie, stropindu-ma mereu cu apa rece pe fata ca sa nu lesin. Ma albisem la propriu de durere. Toate calmantele pe care le-am luat atunci nu au avut niciun efect. Nu stiam insa ca acela era abia inceputul si ca vor mai urma astfel de reprize si in zilele ulterioare. Chestiunea este ca in zilele ce au urmat, in operatiunile desfasurate nu au mai existat atat de multe grupe deodata. Au existat momente in care nu simteam nicio durere, iar cand se pornea vanatoarea pe un strat anume (lucruri decise de Sus, nu de mine, caci daca era dupa mine n-as mai fi inaintat nici macar un pas), incepeau si durerile ingrozitoare. Puteam afla totusi cate grupe sunt, stiam de acum cum este alcatuita fiecare grupa in parte in functie de tipul de intuneric si imi puteam calcula oarecum timpul de suportat dureri. In acest fel, stiind clar cand se termina, am putut parca sa le duc mai usor.

Sunt sigura ca in acea perioada au simtit multi oameni dureri de dinti si poate chiar de urechi. Unii au simtit pe zona inimii, iar altii pe zona abdominala. Simtirile au fost cu atat mai aprige cu cat au existat si niste sparturi in aura.

Eu nu povestesc toate astea acum sub o forma de bravura, caci chiar nu am cu ce sa ma laud. Pur si simplu, doresc sa fac cunoscut ceva ce am aflat si anume ca in acea perioada nu puteam gasi vreun om pe Pamant a carui aura energetica sa faca o protectie pentru agresiunea unui intuneric mai puternic decat intunericul caracterizat prin 2x7 capete. Pe de alta parte, fara relatarea acestor experiente, nu puteam avea o fundatie pentru partea la care doresc sa ajung intr-un final in prezentul articol.

Dumnezeu nu da mai mult decat poate fi dus. Cunoastem cu totii aceasta expresie. De aceea, nu toata lumea poate sa vina fata in fata cu intuneric de tipul 2x7 capete. Fac aceasta specificare pentru a se intelege ca cine nu a simtit atunci dureri mari de vreun fel anume, nu neparat avea o protectie energetica de netrecut, ci fie pur si simplu nu a avut in sarcina sa vina atunci fata in fata cu un intuneric de acest nivel, fie are o natura a Spiritului ce nu este axata pe luptele cu intunericul. Din aceasta cauza, nu pot fi bagate persoane cu Spirite de acest gen in povesti cu un intuneric de un astfel de nivel, caci acestea ar putea sa-si piarda viata intr-o secunda.

Dincolo de toate acestea, spre sfarsitul lunii, dupa ce trecusera deja vreo 23 de zile de chin, mi-a picat minunata fisa si am obtinut repararea aurei. In acest fel am scapat de dureri, chiar daca in continuare se prindeau vrajitori cu 2x7 capete. Dar semnele incepusera a-mi arata ca urmeaza sa intram pe fagasul unor vrajitori cu 3x7 capete. Al treilea rand de 7 capete este cu manifestare in zonele de intersectie dintre cele doua Roti. Stiind prin ce am trecut, si intelegand ca pe masura ce creste numarul grupelor de 7 capete, vrajitorii sunt din ce in ce mai puternici, nici nu ma puteam gandi la ce dureri si suferinte ar mai putea veni. Totusi, au inceput a se asterne mesajele din Ceruri si s-a pornit o ampla operatiune de intarire a scuturilor de protectie. Ascultarea celor doua melodii, pe care le-am facut cunoscute in mesajul de Craciun, este de fapt ghidare venita prin vis. Se cerea sa fie raspandite aceste melodii, sa fie ascultate de cat mai multi, asa cum s-ar auzi ele la un post de radio. Toata povestea a avut legatura cu faptul ca prin sunet, la multi dintre noi au fost activate instrumente care s-au pus la bataie in scopul intaririi acestui sistem de aparare. S-a obtinut o constructie la finalul zilei de 30 decembrie si ea s-a dovedit foarte eficienta dincolo de noaptea Anului Nou in care chiar am intrat pe vrajitorii cu 3x7 capete. La mine, aveam senzorul durerilor de dinti. Daca nu simteam dureri ale danturii, inseamna ca era ceva foarte bun.

Bucuria insa nu a durat prea mult, caci pe data de 4 ianuarie am intrat pe fagasul vrajitorilor cu 4x7 capete. Al 4-lea rand de 7 capete se manifesta in spatiul de teleportare, ce este unul in afara oricarui univers si a Rotii anticreatiei. Au reinceput durerile. Se vedea treaba ca plusul de protectie primit pe 30 decembrie era pentru cel mult 3x7 capete si nu mai exista eficienta pe partea de 4x7 capete. Va spun sincer ca eram de-a dreptul ingrozita. Chiar nu mai stiam ce sa fac. In ziua de Boboteaza am avut planificata o deplasare catre locurile natale. Chiar am vrut sa merg acolo la dentist. Am vazut ca pe drum, din multe locuri pe langa care treceam, zburau catre mine tot felul de instrumente. Eram exact ca un magnet. Spre seara, dupa ce la stomatologie mi s-a facut o radiografie din care reiesea ca nu este infectie la radacini si nimic nu justifica din punct de vedere medical acele ingrozitoare dureri generalizate, am fost supusa si la un tratament, iar dupa ce am plecat de acolo, a venit iar randul vanatorii unui strat de vrajitori cu 4x7 capete. Dupa o repriza de durere crancena simtita atat timp cat a durat vanatoarea, mi-a venit in gand sa rog Cerul sa ne ajute, iar daca prin acele instrumente culese de pretutindeni se poate face ceva pentru o inca intarire a scuturilor de protectie, pentru mine si pentru tot omul de pe Pamant, atunci sa se faca acea operatiune. Am vazut cum se pune totul intr-o constructie, iar de acolo mai departe din nou nu am mai avut probleme cu durerea de dinti. Drumul acela a fost de mare ajutor, nu doar pentru apararea necesara impotriva vrajitorilor cu 4x7 capete, ci si pentru ce a urmat dupa aceea. Putem numi asta: ochii intunericului.

Dupa ce s-au finalizat anumite straturi de vrajitori cu 4x7 capete, despre care tot timpul mi se spunea de Sus ca sunt forme ale intunericului final, a inceput la un moment dat a se vedea in astral un ochi, exact cum arata cel din filmul “Stapanul Inelelor”. Dupa cateva zile s-a ajuns fata in fata cu acel ochi. Au inceput iar durerile de masele. Am inteles ca nu aveam protectie suficienta in fata ochiului. Din fericire, nu a durat “intrevederea” mai mult de doua minute, ca am si vazut imediat o operatiune de obturare de acces, pe 4x7 cordoane. A se intelege ca intrevederea era cu Spiritele noastre si nu cu noi oamenii de pe Pamant. Trebuie sa ne constientizam foarte bine locul intr-o astfel de poveste. Ulterior, durerile au incetat. Ochiul acesta arata ca o caracatita cu 28 de brate, dar impartite in 4 grupe de cate 7. Acele brate conduceau catre anumite zone de interes pentru el, iar prin actiunile de blocare facute, a fost ca si cum se punea cate un obturator pe fiecare brat in parte, de asa natura ca ochiul sa nu mai poata vedea si face nimic. Prin bratele lui, ochiul, care era de fapt o proiectie a creatorului absolut intunecat de un anumit nivel, nu numai ca vedea, dar si transmitea informatii si ordine catre diferiti vrajitori si pe unde mai stia el. Am priceput atunci cam in ce fel suntem noi luati in colimator de intuneric, ca mai apoi sa ne loveasca diferite necazuri.

N-a trecut mult timp si a aparut in astral al doilea ochi. S-a derulat totul in aceeasi ordine ca in cazul celui dintai. Durerile de masele au aparut si ele, evident, dar numai pentru cele doua minute cat dura intrevederea. In acest fel, s-a mers pana s-a atins numarul de 21 de ochi. Am aflat atunci ca acestia erau in legatura cu intunericul asociat primelor 5 clase: Dor, Soarele negru, Mercur, Matematici, Timp si unul din rolurile principale ale acestor ochi era acela de a afecta sistemele de protectie ale Luminii. Am observat ca pe masura ce ne indreptam catre numarul 21, de la ochi la ochi, durerile de masele erau din ce in ce mai usoare, pana ce au disparut definitiv. Asta insemna pentru mine ca s-au refacut din protectiile afectate de acei ochi.

Mai departe a avut si intunericul celor 4 Elemente: Apa, Aer, Foc, Pamant, ochii lui. Au fost in numar de 12, in oglinda fata de 21, si din nou am dat peste numarul 33 prin adunarea lui 12 cu 21.

La intunericul Eterului au fost intalniti 14 ochi, iar inlantuirea acestora a fost mult mai greoaie decat in cazul celorlati 33 de ochi.

Dupa toata aceasta fabuloasa operatiune care a durat o mare parte din luna ianuarie, s-a intrat in data de 30 ianuarie pe operatiunile mult asteptate ale inchiderii portilor anticreatiei. S-au desfasurat pe zone, in forma succesiva, si au durat aceste actiuni aproximativ o saptamana. Acum sunt declarate INCHISE, fix la 3 ani si jumatate distanta de cand s-au deschis in 2019. In 30 decembrie, anul trecut, fusese marcat un inceput al acestui proces, prin faptul ca se realizase o obturare intr-o anumita masura a acestor porti, exact ca si cum ai aseza un bolovan in gura unei pesteri. Nu a fost insa o inchidere definitiva deoarece inca mai erau de scos din Roata anticreatiei multe aspecte spirituale ale multora dintre noi, prinse pe acolo din vieti de vieti, avand legatura in special cu intunericul asociat ochilor.

Luand in calcul toate aceste informatii adunate, am putut intelege exact de ce a fost necesar sa se deschida aceste porti catre Roata anticreatiei si de ce este nevoie de inca o runda cu intunericul, in jurul anilor 7600, si nu se poate finaliza totul acum.

Noi am avut din alte existente, cand au mai fost active astfel de intersectii de roti, multe aspecte spirituale prinse in Roata anticreatiei. Ca sa poata fi eliberate de acolo, lucru de mare ajutor pentru ascensiunea planetei, au trebuit deschise portile. Insa nu doar noi am intrat in spatiul Rotii anticreatiei, ci si anticreatia a venit peste noi din pacate. Pe de alta parte, daca mai dura mult deschiderea aceasta, anticreatia ce a dat navala peste noi, prinzand putere tot mai mare de la an la an, cum am putut de altfel sa si vedem in vietile noastre fizice, ne putea devora cu totul. De aceea a fost necesara obturarea partiala din 30 decembrie 2022, dat fiind faptul ca treaba se agravase tare. Totodata nu se rezolvasera problemele cu ochii intunecati si se stia acolo Sus ca inca mai avem aspecte spirituale de recuperat din pricina acelor ochi.

Am mai aflat apoi ca exista si straturi de vrajitori cu 5x7 capete, cu 6x7 capete si ar putea ajunge ele pe la nivelul a 12x7 capete. Pai noi abia am mai facut fata la 4x7 capete. Cam ce ne-ar mai fi trebuit pentru a face fata la mai mult decat atat? E nevoie de multe instrumente, iar acestea, dupa toate luptele cu intunericul din toti acesti ani, nu pot fi accesate de la nivelul vibratiei la care noi ne situam acum. Mai mult decat atat, suntem si foarte obositi. De aceea sunt necesare acele mii de ani de lumina, ca sa ne intarim scuturile, ca sa ne incarcam bateriile, ca sa ne imputernicim si sa putem face fata (valabil pentru cine o avea intrupare atunci) la intunericul de la tipul 5x7 capete in sus.

Vineri, pe data de 03.02.2023, o buna prietena, nu eu, a sesizat aparitia in astral a imaginii unui soi de arma. Era facuta cu niste tubulaturi metalice. Spunandu-mi despre asta, eu am inceput a cerceta problema mai in amanunt. Am putut vedea ca avea parca 9 tevi, menite sa loveasca in 9 locuri de pe Pamant, intre care se afla si Romania. De asemeni, au aparut afisate pe langa ea note muzicale reprezentate pe negru, lucru care mie mi-a sugerat ca ea functioneaza pe baza de sunet. Abia dupa ce au avut loc teribilele cutremure din Turcia, mi-am adus aminte ca pe baza de sunet sunt construite masinile de produs cutremure. Am vazut de multe ori asta in planul energetic, de-a lungul anilor, iar atunci cand se intampla, se vad in astral si niste frumoase forme ca niste mandale. Am scris sigur in blog despre acest lucru la un moment dat. Exista acele experiente in care se foloseste un praf fin de tipul fainei, aplicat pe o placa metalica, ce este supusa la diferite tipuri de frecvente. Se constata ca sunt anumite frecvente in care praful se asaza formand anumite geometrii, ca niste mandale. Acesta este principiul si pentru masinile de produs cutremure.

Problema cu arma aparea de mare gravitate iar Divinitatea ne-a ghidat sambata la un moment dat sa citim cat mai multi rugaciuni catre Sfantul Ioan Botezatorul. A fost totul mult prea in scurt si cu multa incarcatura si nu am putut face acest anunt si in blog din pacate. Insa va spun ca nu e tarziu nici acum, caci mai sunt pericole nedepasite. Ce s-a intamplat dupa ceva vreme? De bine ce ma intrebam de cu vreo 3 zile in urma, fata de acea sambata, daca nu o exista cumva si un ochi master, un fel de sef peste toti ochii, in seara zilei de sambata, dupa niste complexe operatiuni de decriptare si formare de coduri ca sa se poata obtine accesul intr-un anumit spatiu, s-a ajuns si fata in fata cu ochiul master. Nu trebuie sa va spun cum a fost obturarea lui, ca se intelege de la sine. A fost o operatiune extrem de complicata. Dupa inchiderea accesului pe cele 28 de brate, am vazut ca apar cata frunza si iarba perechi de cate doi rinichi negri. Acestia, uniti de ochi cu niste cordoane, se desprindeau de el si se albeau. Au aparut apoi multimi de perechi de doi plamani negri. La fel s-a vazut si in cazul lor. Mai apoi a fost ficatul, coloana vertebrala, emisferele cerebrale, inima. Le-am enumerat exact in ordinea in care ele apareau si se desprindeau de sub influentele ochiului. Ulterior, s-a pornit constructia unui dispozitiv astral cu roti ca de ceas, asa cum am vazut in viziunile de Anul Nou ca se petrece pe parcursul intregului an 2023, cu ajutorul caruia s-a anihilat arma. Au mai fost cateva dispozitive de acest gen construite in luna ianuarie, unul dintre acestea avand menirea de a anihila o noua invazie de androizi ai anticreatiei, la fel cum a fost si la nivelul anului 2019, intrati pe anumite filamente temporale in anul 2029, si venind inapoi in timp. Am scris la nivelul acelui an 2019, despre cum s-a facut asta atunci si ar fi vrut sa se repete acum. De fapt, ei chiar au venit in timpul nostru in datele de 10, 16 si 24 ianuarie 2023, conform informatiilor de Sus si ar fi urmat o invazie mare in data de 3 februarie. Ca sa fie preintampinat un astfel de eveniment, a fost necesara construirea acelui dispozitiv cu functii speciale in raport cu astfel de androizi, lucru ce a generat totodata si finalizarea operatiunilor de inchidere completa a portilor anticreatiei.

Dupa inlantuirea ochiului master, Pamantul a trecut sambata seara printr-un portal, iar in acest fel s-a mutat pe un alt filament temporal. Pe filamentul initial, ar fi fost lovita planeta cu acea arma, cu functionalitate pe sunet, in 9 locuri diferite. S-ar fi produs niste mari cutremure in acest fel si era cat pe ce sa o bagam si noi, romanii, pe maneca. In noaptea dinspre 5 spre 6 februarie au fost si pe la noi cateva cutremure, primul avand in jur de 4,6 grade, iar celelalte fiind din ce in ce mai mici. Trecand pe noul filament temporal, din pricina faptului ca a fost anihilat ochiul master, s-a produs un alt scenariu: au avut loc de aceasta data cutremure generate de desprinderea de ochi a anumitor zone geografice ale planetei. A fost la fel ca in cazul organelor. Cei care au regizat lovitura cu arma pe sunet poate cred in felul lor ca ei sunt cei care au generat acele cutremure, nestiind ca arma lor era de fapt dezafectata din punct de vedere energetic. Adevarul este ca “de vina” pentru toata tragedia aceasta pe care o traverseaza in special oamenii din Turcia si din Siria, este desprinderea planetei din chingile ochiului master. Acesta nu este un lucru rau dar din pacate a cerut un mare sacrificu. Poate ca la noi la romani nu au fost asa zguduieli mari din cauza ca s-au facut acele rugaciuni. Asta este doar ce stiu eu, caci cum as putea sti oare cati or mai fi primit imboldul sa faca nu stiu ce rugaciuni sau alte feluri de actiuni in acea sambata seara, continuate si duminica, poate nici ei nestiind pentru ce le faceau exact.

Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei ce si-au pierdut viata in cutremure si sa ne rugam fierbinte sa poata fi ajutati cati mai multi dintre supravietuitori. Am inteles de la stiri ca au picat in total in jur de 6000 de cladiri si ca nu exista suficient personal priceput in actiunile de salvare, ca sa se intervina in timp util la toate cladirile prabusite. Doar o mobilizare masiva a populatiei, atat cat mai au si ei puterea sa faca asta, ar mai putea compensa un pic aceasta incapacitate. Sa ne rugam sa le dea Dumnezeu putere si intelepciune, sa faca alegerile si actiunile potrivite pentru a se salva cat mai multe vieti.

 

Toate cele bune!

 



 

10 comentarii:

  1. Musulmanii au incalcat multe din regulile primite atunci cand in zona lor a inceput sa fie construit un sistem antivrajitorie. Perioada preislamica era una crunta, femeia fiind doar un instrument de placeri si o unealta necesara masculinului de a-si duce mai departe semintia. Fetitele erau considerate povara si rusine si erau de multe ori ingropate de vii.
    Nu vreau sa va incarc acum mintea prea mult, dar lumea occidentala de acum seamana foarte mult cu lumea preislamica, femininul fiind abuzat si folosit pentru prostitutie , iar cazinourile inflorind ca plantele otravitoare
    Una din regulile incalcate de turci, dar si de musulmanii din toata zona este grija față de copiii orfani si de copii in general. Turcii nu trebuiau sa lase refugiatii sirieni si restul musulmanilor sa riște viata copiilor lor pe mare, in acele bărci in care si-au pierdut viata atatea suflete nevinovate ca dementii din toata lumea iubesc razboiul. Am fost in Istanbul prin 2013, cred. Fara voia mea, imi intrau in realitate simbolurile folosite pentru pericol si otrava: capul de mort.
    Stiti cu totii ca organizatia Craniu si oase detine controlul in toata lumea si nu-si doreste Lumină.
    Lumina din Lumină e fapta buna. Fapta buna nu doar fata de semenii oameni, ci si fata de animale si paduri.
    Faci un bine, acesta se propagă. Aici gresesc romanii si suntem pe muchie de cutit din cauza dogmei fara fapta. Sa zicem ca avem ca popor atuul de a nu fi popor agresor. Tocmai de aceea e bine sa ramanem neutri, ca sa nu preluam karma sangeroasa a rusilor si nici pe cea a americanilor. Ce fac conducatorii e problema lor. Conteaza cum ne poziționam fiecare dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va confirm fizic aceste informații. Am observat in structura minților cel putin a mea și a apropiaților că nu mai există doruri ciudate nici la mine nici la ei, nu mai exista acele calcule ce și le face omul acasă și in târg să fie diferit.
    Eu personal am resimțit o voioșie intelectuală mult mai mare și mai curată din decembrie încoace.
    Din punct de vedere social, propaganda războiului a avut de suferit groaznic. Una este numărul imens de soldați ucrainieni morți, si lângă cei ucrainieni ai soldaților fost NATO care s-au înrolat preluând uniforma ucraineană.
    Faptul că mulți au ieșit public și au explicat cum zeci de soldați NATO luptă in Ucraina împotriva Rusiei.
    https://t.me/DanDTube/2313
    Un alt semnal este interviul cu păpușa Zelensky care zicea ca dacă ei pică începe al treilea război mondial. Ha-ha-ha https://t.me/DanDTube/2299
    E ilogic si hilar asemenea afirmații, zici că sunt răspunsuri date automat de motoare de căutare, nu de cineva conștient de situatie.
    E tot mai evident ca Rusia câștigă acest război.
    A apărut chiar o situație hilară in care Prigojin de ka Wagner a făcut anunț de angajare a mercenarilor americani in Armata Rusă. A spus ca chiar si un număr de 10000 de americani luptând pentru Rusia contra Ucrainei va însemna ceva forte mult din punct de vedere ideologic pentru Occident. Au găsit rușii cum să învingă ideologia ucraineană care se dă că e cu NATO. Și in spatele căruia se ascunde NATO. Wagner va angaja direct americani care sa lupte pentru Rusia.
    https://t.me/DanDiaconu/2290
    Din punctul meu de vedere al ideologiei practicate de Casa Aoba unde e Biden, înseamnă șah mat. Atât pentru administrația Biden care a permis așa ceva, cât și pentru liderii occidentali europeni care se vor trezi că se bat cu mercenarii americani.
    Ba mai mult vor fi americani cobtra americani in Ucraina.
    Rusia vrea sa demonstreze ca conflictul nu e cu Rusia. Ci e al unei administrații contra ei înșiși.
    Eu zic ca mișcarea de a angaja mercenari americani chiar dacă pe bani foarte mulți va avea șansele să răstoarne regimul Biden și să fie înlăturat chiar violent de la putere. O dată ce mercenarii americani vor lupta de oartea Rusiei se duce draqului toată propaganda de 1 an de zile. Ca pandemia va fi fost degeaba. Ha-ha-ha. Bravo Wagner, eu nu ma așteptăm să transforme o glumă in fapte. Era o glumă la nivel înalt între ei că va angaja mercenari americani. Lumea încă e nedumerita dacă e glumă sau chiar sunt americani care au acceptat bani sa lupte pentru Rusia. Dar numai ideea ca ar putea exista așa ceva ii distruge direct in propaganda contra Rusiei.





    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm, in data de 3 februarie am incheiat aceasta rugaciune https://tristar77.blogspot.com/p/p4-anticreatia-si-rugaciunea-vietii.html.
    Dureri de dinti si de abdomen am simtit si eu, mai ales acuma cu Luna plina in Leu. Mai multe cunostine mi-au semnalat ca au simtit si ei ca ceva nu est in regula.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://ddwall.blogspot.com/2023/02/wagner-simfonia-americana.html

    Americanii lui Trump, ii vor "măcelari" - meșteșugit - in Ucraina, pe americanii lui Biden care sunt impotriva Rusiei!

    Masoneria globala - supranațională - este astfel clar si incontestabil depasita, de evenimentele pe care ea insasi le-a generat in lume de-a lungul mai multor decenii pana in prezent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce decenii?! De milenii lucreaza la fel masonii! Diferenta este ca acum am invatat sa citim si informatia se propaga rapid. Nu mai suntem oile manipulate prin frica de iad.
      Am citit o spovedanie a lui Oreste Teodorescu despre greseala facuta intrând in masonerie si despre problemele avute când s-a retras. Ganditi-va cât timp a fost formator de oameni si a lucrat de partea lor, cate minți a rătăcit. Nu-l acuz. Greseala e omeneasca si asa învățam, dar excesul de zel al unora ne-a adus pe toți intr-un sistem in care usor suntem controlati mental si tinuti in adormire. Una e sa intri de bunavoie in masonerie, alta e sa lucrezi pentru masoni fara sa stii.
      Se mizeaza pe faptul ca uităm usor si de aceea este exces informational pe net si prin TV. In timp ce romanii dadeau lectii de dacism si chiar ortodoxie pe net, caracatita rapea copii. Ne-au rupt de planul fizic, de realitatea 3D, ducandu-ne intr-o iluzie. Viitorul se scrie in Acum si noi ar trebui s-o facem daca ne pasa de copii.
      Si mai gândiți-va la ceva cumplit: torturarea copiilor si a noastră este vampirism energetic. Se hrănesc din energia noastra javrele! Sper sa crape de la Lumina noastra! Sa se potoleasca odată!

      Ștergere
  5. Tocmai o avut loc un cutremur intensitate II de magnitudine 5 in Oltenia, Gorj. Aproape de epicentru cutremurului ce ar fi o posibilă conexiune ar fi Lacul Ochiul Dracului din Cheile Nerei. Ar fi vreo legătură?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ștergerea genei 1P36 duce la zombi...min. 3:44 din video:

    https://t.me/UraganasupraEuropei/15260

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim 18:45 chiar credeti așa ceva ,doar pt.că dvs.nu v-ați vaccinat !

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua,Mihaela! Iti multumesc pentru munca si timpul pe care il imparti cu noi! Ce crezi despre cutremurele din Oltenia,sunt provocate artificial,se activeaza vreun centru _vortex energetic ?Oare se vor activa si alte zone seismice considerate moderate? Multumesc!GabrielaN.

    RăspundețiȘtergere
  9. https://youtu.be/saDPZ1N-NrI?t=8266

    Dina Sososaca ajunge la TV in Noua Zeelanda.

    RăspundețiȘtergere