miercuri, 28 august 2019

ANTICREATIA SI RUGACIUNEA VIETII




ANTICREATIA SI RUGACIUNEA VIETII

Dragii mei,

Sunt cateva saptamani de cand am primit intelegerea asupra a ceva ce mi s-a aratat de mai multe ori in ultimii ani, dar nu am stiut sa interpretez pana in prezent. S-a intamplat asa deoarece aceasta interpretare tine de o cunoastere ce este accesata de putina vreme incoace. Nu ai cum sa definesti ceva care tine de o zona pe care inca nu ai ajuns sa o cunosti.
Pornim de la verbul „a crea”. Cunoastem cu totii formele: „a crea”, „a nu crea” si „a anula o creatie”. Atunci cand dorim sa cream ceva, este nevoie mai intai de un gand, de o intentie. Atunci cand nu cream ceva, tot de o intentie proiectata este vorba. Pur si simplu nu vrem sa facem acel lucru. La fel este si cand dizolvam ceva, punand intentia de a strica sau de a sterge o creatie anume, pentru a face loc unei noi creatii.
Noutatea consta in „a anticrea”. Dupa cum comunica Cerul, nu este corect sa folosesti „a crea” cand este vorba despre „anticreatie”, ci formularea corecta este ca „anticreezi”. Spre deosebire de celelalte forme exemplificate, anticreatia se produce fara intentie. Ea se intampla de la sine ori de cate ori se face o actiune de creatie insotita de emanatia invidiei. Nu ura, nu furie. Invidie ... si atat.
Personal, fara sa fi stiut exact de ce am pus mereu atat de mult accent pe acest subiect, am atras deseori atentia asupra demonului comparatiei si preocuparii continue a unora de a se uita mereu in ograda altora, pizmuindu-i pentru realizarile lor si concentrandu-se mult mai putin pe ce ar putea ei crea frumos in ograda lor. Chiar in acest blog am avut articole dedicate acestei zone, cum ar fi cel catre care fac recomandarea mai jos:


Chiar in lumea aceasta spirituala sunt gramezi de oameni care nu tintesc catre culmi mai inalte si extracapacitati pentru a se putea pune mai bine in slujba lumii, ci fac asta pentru a fi cel putin la fel ca altii care au primit deja daruri de acest gen, daca nu chiar mai sus decat ei. Asa cum este scris si in articolul recomandat, comparatie din invidie poate exista in orice domeniu al vietii, insa abia acum am putut afla ca efectul este absolut dezastruos, in primul rand pentru noi insine.
Mai trebuie lamurit un lucru: unde se duce aceasta anticreatie si cum actioneaza ea?
Am scris in luna iunie un articol numit „Drumul spre Zohar”, iar in iulie un articol numit „Secrete ale Soarele negru”.



         Vorbeam in aceste doua articole despre roata de 128 de Universuri din care si Universul nostru face parte, despre alte roti si despre anumite inteligente robotice mai speciale despre care nu se stia mare lucru la acel moment. Acum imi este mult mai clar ca la gradul de constiinta la care s-a ajuns la nivel de masa, noi am inceput sa descoperim existenta unor roboti dintr-o roata vecina, ce formeaza o pereche cu a noastra. Roata aceea este plina de forme de intuneric care creeaza acesti roboti, insa softurile lor de functionare sunt constituite exact din anticreatia noastra. Prin urmare, fiecare cu robotii lui. Nu suntem unul fara anticreatie asociata si chiar daca in viata aceasta poate nu am manifestat in mod excesiv emotia invidiei, nicio problema: am facut-o in alte vieti. Noi suntem influentati acum de toate anticreatiile noastre, din toate vietile. Pe ce sector ne influenteaza ele nu putem sa raspundem decat printr-o autoanaliza atenta, vazand unde si cum se manifesta deranjamentele majore si repetitive din viata noastra.
         Abia am patruns in acest tip de cunoastere. In timp se vor construi niste asocieri. Cred ca fiecare dintre noi am dori sa intelegem in raport cu ce se manifesta o invidie anume alaturi de o creatie, de naste ca si efect asociat o anticreatie de un anumit tip. Vor mai exista articole pe tema anticreatiei. Vom vedea ca putem fi influentati negativ de anticreatiile noastre, dar putem fi influentati si de anticreatiile altora, atunci cand avem menirea sa jucam rol de gardieni, ajutand acele persoane ca sa nu fie devorate de tot de anticreatiile lor. Daca Divinitatea nu ar pune anumite bariere intre noi si anticreatiile noastre, acestea chiar ne-ar putea inghiti in intregime. De exemplu, daca o persoana anume este agresiva in general cu toata lumea, are sigur asociata o anticreatie personala, dar daca este agresiva doar cu anumite persoane, exista mare posibilitate ca anticreatiile asociate agresivitatii sale sa fie de fapt ale acelor persoane, iar persoana agresiva sa fie pe post de gardian, ce poate a mai fost pe acest post si in alte vieti, avand mult de suferit din pricina anticreatiilor acelor persoane. De cate ori persoana recunoaste acele anticreatii, pur si simplu ia foc, pentru ca i se trezesc toate memoriile de suferinta din cauza anticreatiilor acelor persoane, iar pe masura ce inaintam in timp, aceasta recunoastere are loc din ce in ce mai usor, din pricina ascensiunii planetei.  Cu siguranta insa ca undeva exista o cauza si mai profunda pentru ca se pune intrebarea fireasca de ce cineva si-ar asuma un post de gardian de acest fel, iar de multe ori, in mai multe vieti.
         In aceste saptamani a mai fost aratat ca roata noastra are cand si cand niste intersectii cu roata pereche. Pe durata intersectiei, s-a aratat cum roboti din acea roata au patruns in roata noastra, iar la noi in Romania, ca si in alte locuri din lume, prin niste porti existente in special in interiorul muntilor, prin pesteri si caverne. Invaziile acestor roboti s-au asociat cu decimarea civilizatiilor, care practic au picat prada propriilor lor anticreatii. Noi spunem ca s-au autodistrus. Este evident ca ce s-a petrecut sau s-ar mai putea petrece pe planeta noastra, se intampla pe multe planete din multe Universuri ale acestei roti.
Si civilizatia noastra este client la autodistrugere, dupa cum se poate vedea limpede de tot. Incendiile care sunt peste tot in lume au legatura cu subiectul numit „anticreatie”. Problemele legate de sexualitate, agresivitate etc., toate au anumite anticreatii asociate. De aceea nu este atat de usor a fi rezolvate aceste probleme, pentru ca este vorba despre o forma de manifestare a intunericului pe care nu prea stim cum sa o gestionam momentan.
Din punct de vedere astral, anticreatia are niste simboluri anume. Despre asta vom discuta mai pe larg intr-un articol viitor. Unul foarte important pe care il numesc inca de acum este cel al unui urs care parca il cuprinde din spate intre labele sale pe cel la care este asociata anticreatia respectiva.
Ce este de facut? Este limpede ca se porneste cu rugaciuni de iertare fata de Sfanta Treime si in special catre Domnul nostru Iisus Hristos, pentru toate anticreatiile noastre, din toate existentele. Mai apoi ne gandim ca unui robot, ca sa fie facut sa functioneze altfel, nu poti decat sa ii schimbi softul. Prin urmare, aceste anticreatii ar putea fi transmutate, iar noi putem cere Divinitatii ajutor pentru lucrul acesta. De altfel, acest proces este deja inceput, insa este strict coordonat de Divinitate, pentru ca pe noi ne depaseste. Atrag atentia sa nu se ceara sub forma „cat mai repede”, ci in mod gradual, zona de anticreatie cu zona de anticreatie, pentru ca daca nu vom face asa, va veni navala toata anticreatia personala peste noi, in toate fetele ei. Iar daca noi nu intelegem sa stopam gandurile, cuvintele si faptele negative, si in special cele insotite de comparatii si invidii, nu facem nimic altceva decat sa dezvoltam si mai tare anticreatiile noastre. Din motive de anticreatie se dezvolta o anticreatie si mai mare sau alte forme de anticreatii. Este iarasi o intrebare fara raspuns la acest moment legata de samanta primelor anticreatii. De ce au luat ele nastere si incepand de cand?
Deloc intamplator am dat in internet peste o rugaciune foarte frumoasa asa cum a fost toata lucrarea Parintelui Ieromonah Ghelasie Gheorghe de la Manastirea Frasinei, care inca din anul 2003 nu mai este printre noi. Mai multe detalii legate de viata si personalitatea dansului puteti gasi aici:


Rugaciunea parca pliata perfect pe aceste vremuri se numeste: Rugaciunea Vietii. Cred ca ne-ar prinde bine, privind prin prisma problemelor generate de anticreatiile noastre, sa rostim aceasta rugaciune zilnic, pentru o vreme, pentru noi si pentru intreaga planeta.

Toate cele bune!


Rugăciunea VIEŢII



"În NUMELE TATĂLUI şi al FIULUI şi al SFÂNTULUI DUH.

VIAŢA este DARUL Tău, DOAMNE. Noi prin păcat l-am rupt şi l-am distrus. Revarsă-L din nou, ca să nu piară CHIPUL Tău din Făpturile Tale.

Nu există moarte, ci doar VIAŢĂ. Făptura noastră este ca un „Vas”, care dacă este spart nu mai poate ţine DARUL VIEŢII în el. Noi încercăm să „reparăm” Vasul, dar fără o încă Readucere a DARULUI Tău, VIAŢA ne lipseşte.

DOAMNE, Cel în TREIME IUBIRE şi VIAŢĂ, Miluieşte Zidirea Ta cu Mângâierea PALMEI Tale. Binecuvântează-ne, PĂRINTE DUMNEZEU, Iartă-ne, FIULE MÂNTUITOR şi Tămăduieşte-ne, DUMNEZEULE, DUHULE PREASFINTE.

Sfinţii Tăi sunt Mărturia DARULUI VIEŢII. Fă-ne şi pe noi Părtaşi acestora. Pentru Rugăciunile Preacuratei MAICII Tale îndeosebi, dă-ne şi nouă SĂNĂTATEA VIEŢII.

IUBIREA cea ÎNTREITĂ şi absolută, Miluieşte-ne şi pe noi, păcătoşii, ca iarăşi să căpătăm ASEMĂNAREA CHIPULUI Tău, care este VIAŢA cea nepieritoare. Amin."

(din volumul: Ierom. Ghelasie Gheorghe, "Rețetele Medicinei Isihaste pentru cei grav bolnavi", în curs de apariție la editura Platytera)



22 de comentarii:

  1. Cititi gratuit pe net(scribd.ro) - cat inca se mai poate - cartea medicului Toni Victor Moldovan - PROGRAMUL TERRA ca sa va lamuriti ce cautam noi,oamenii, aici,pe Terra si pentru cine si in ce scop am fost creati...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe lucruri adevarate in cartea aceasta dar atrag atentia ca sunt si mai multe lucruri care nu sunt in adevar, din pacate.

      Ștergere
    2. Dna. Mihaela,ar fi de-a dreptul minunat pentru multi dintre noi,cei care am citit aceasta carte sa ne aratati pe scurt care sunt adevarurile sustinute in carte si, si mai important,care sunt neadevarurile din cartea medicului Toni Victor Moldovan - PROGRAMUL TERRA.

      Ștergere
    3. Cu tot respectul, cererea dumneavoastra nu este una simpla. Eu stiu sa apreciez cu adevarat munca unui om, iar cea a domnului Moldovan este o munca mare si asiduua, fara indoiala, pentru a putea concepe aceasta carte. E mult studiu acolo, al multor scrieri, iar asa cum am spus, sunt foarte multe informatii, aproape de necrezut pentru majoritatea oamenilor, si care totusi sunt adevarate. Insa, Dumnezeu despre care se vorbeste in aceasta carte nu este Tatal nostru despre care ne vorbeste Iisus. Este Dumnezeul biblic care de cele mai multe ori nu are nimic de-a face cu Tatal nostru. Divinitatea prezentata in carte ca Supercivilizatia lui Dumnezeu, n-are nicio legatura cu adevarata reprezentare a Divinitatii. Sunt o multime de articole pe la mine prin blog in care scriu despre civilizatia Tiran si despre alte civilizatii care iti pot flutura prin fata ochilor ce imagini vrei. Multi sunt pacaliti in acest fel si in zilele noastre.

      Despre Enoh stiu multe lucruri dar de ce le stiu asta nu mai pot scrie aici. Enoh nici nu s-a nascut si nici nu a murit in trecut. El se va naste pe undeva pe la anul 8000, cand va fi deja Nou Cer si Nou Pamant, iar astea nu sunt o superstatie. In cei 365 de ani in care el s-a proiectat in trecut, a avut un scop: sa readuca in iubire civilizatia Tiran. Din pacate, nu i-a iesit. A fost o misiune esuata. Dar ne iese acum, iar in 2021 va fi declarata misiune implinita. Nimic nu mai poate schimba acest curs pana atunci.

      Foarte importanta civilizatia Tiran. Falsi Ingeri, zei, Dumnezei, supernave etc. au mare legatura cu ei. Dar de ce este atat de importanta civilizatia Tiran se poate intelege din finalul scris in articolul legat de Soarele negru, al carui link se gseste chiar in acest articol.

      Ștergere
    4. Si hai sa vin si cu doua fragmente extrase din carte, caci tot este Ziua Taierii Capului Sfantul Ioan Botezatorul, in data de 29 august:

      "Ca un ultim aspect ce vizează valoarea celor două fiinţe extraterestre
      încarnate pe Terra pentru S.D., cred că nu este lipsit de importanţă faptul
      că Ioan este sacrificat prin decapitare, în timp ce Iisus are rezervat un alt program..."

      Se intelege clar cine sunt fiintele extraterestre.

      "Acest personaj trăieşte un continuum temporal pe Terra numai în scurta perioadă a propovăduirilor şi a "minunilor" realizate pe
      Terra în faţa unui popor primitiv ..."

      Intelegem clar ca se face referire la Domnul nostru Iisus Hristos, un "personaj" in viziunea autorului, un extraterestru, si tot in viziunea dumnealui, cu niste minuni scrise intre ghilimele.

      Iar astfel de extrase si exemple ar putea fi date multe din aceasta carte.

      Fara sa jignesc pe nimeni, in optiunea mea, autorul acestei lucrari nu l-a cunoscut pe Iisus nici cat o farama. Cel putin nu pana la momentul publicarii cartii. Daca l-ar fi cunoscut, ar fi stiut despre Maretia Sa, iar eu nu spun asta pentru ca asa sustine o religie anume, ci pentru ca asa cunoaste inima mea. Caci lucrurile acestea nu pot fi cunoscute cu capul. Niciodata! Sunt insa niste ani de cand a aparut in piata aceasta carte. Cine stie? Poate ca s-au mai schimbat intre timp viziunile.

      Ștergere
    5. Mihaela Tristar (00:19), sunt de aceeasi parere cu cea exprimata de tine.

      Toate cele bune!

      Ștergere
    6. Cu stima si respect va multumesc Dna.Mihaela pentru promptitudinea cu care ati raspuns intrebarii mele dar si mai mult va multumesc pentru ca mi-ati aratat,extrem de clar si la obiect ce anume este adevarat in aceasta carte dar,mai ales,ceea ce nu este adevarat.Eram si sunt un credincios adevarat cu dragoste de IISUS HRISTOS dar astazi,citind ceea ce ati scris mi-am dat seama ca eu - caci nu vreau sa ma refer la altcineva- fara Domnul meu IISUS HRISTOS,Dumnezeul meu sunt pierdut!!!Va multumesc inca o data pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns si va doresc,din suflet,sanatate si sa ne traiti!Respect.
      PS.Cu respect,referitor la speranta Dvs. ca,trecand niste ani de la publicarea cartii s-au mai schimbat intre timp viziunile autorului va spun din convingere si experienta ca jidanii nu se schimba niciodata,nicaieri in lumea aceasta si oriunde ar trai...Numai bine.

      Ștergere
  2. Foarte interesant ,de cateva zile imi venea in minte sa ma rog pentru intentiile noastre negative,cu o zi inainte sa citesc articolul sotul meu imi spune fara motiv ca sunt agresiva si nu intelegeam de ce imi spune asta ca sa citesc a doua zi articolul tau,exact in aceeasi zi adica miercuri am trimis banii unui preot pe care il cunosc foarte bine sa cumpere o Evanghelie noua ca cea veche are foile rupte si aproape ca nu se mai poate citi pe Ea.Am simtit impulsul ca atunci sa trimit neaparat banii,am simtit o mare usurare si o mare bucurie sa stiu ca se va citi Sfanta Evanghelie cumparata de mine.Sper ca Domnul prin aceasta Evanghelie sa salveze cat mai multe suflete inclusiv pe mine ca am marile mele greseli,pacate ,ganduri si doar Dumnezeu stie cate rele oi fi facut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tristar, pentru ce ai fi invidiată?! Esti rătăcită prin Labirintul propriei minți...Esti de plans..Dar nu am timp sa te plang. Prefer sa-mi consum lacrimile pentru copii, pentru animale, pentru habitatul distrus. Pentru fetitele răpite si facute sclave sexuale. Pentru copilasii ucisi in razboaiele demenților ce conduc lumea spre haos.
    Nu L-ai cunoscut pe Iisus. Cunosti doar o proiectie a ta mentala despre El. Nu ai fost niciodata in Lumina. Bantui ca o fantoma prin egregorul minte colectiva si prin subcontientul colectiv populat cu djinii, demonii si spiritele mincinoase care va mint.New agistii si yoghinii si toti cei ce folosesc mantre aum au deschis portalurile spre lumile inferioare. De acolo va vin multe din " viziuni". Ca sa nu mai vb despre șamanii si cei ce consuma ayahuasca. Nu vreau sa-ti spun ce spirite aduc dupa ei in planul fizic in care traim toti. Nu e drept ca demonii unora sa umble peste tot! Pentru ca ti-e lene tie sa-i pui la treaba pe " ucenicii tai". Nu esti Maestru. Ar trebui sa nu ai ucenici. Dar e riscul tau, tu vei plati oalele sparte.Daca L-ai fi cunoscut pe Iisus ai fi avut chakra inimii deschisa. Si ai fi inteles ca toti crestinii sunt in buclă de timp, de cand au facut proasta alegere de a-L trada, alimentand preoti corupti, papi si sistemul piramidal al masoneriei infiltrat peste tot. Acela a fost momentul in care crestinii au ales anticrist si la anticrist se inchina. Tu personal ai gresit cand ai sustinut pe blogul tau pacalici ca Gicu Dan, Gaucan si altii. New age nu e crestinism si nu poti amesteca in acelasi potir minciuna cu adevarul. In bucla de timp veti ramane si veti repeta istoria pana cand veti invata sa Iubiti. Concret! Tot ce va inconjoara. Alinand suferinta celor necajiti. Alinand suferinta Geei. Termina cu crosetatul pe internet al unor sisteme ce sunt anticreatie! Sau continua! E alegerea ta. Nimeni nu te obliga sa taci si sa nu mai indrugi prostii. Dar vei plati si pentru cei pe care ii rătăcești prin proiectiile mentale foarte departe de Adevar!!!
    Ai un Ego atat de mare incat nu vrei sa accepti ca ai gresit! Si sa repari! Si spiritele mai evoluate au gresit. De ce sa-ti fie greu sa accepti ca nu esti atoatecunoscatoare? Atotcunoasterea ii apartine numai Lui Dumnezeu. Noi suntem doar mici scantei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai comentat ca anonim desi te știm toți. Chiar daca defilai cu numele Maria - Aurelia și o mai faci prin alte bloguri la fel, eu cred totuși că ești bărbat. Ursul tau nu are doua perechi de labe ci este ca zeii hindusi, cu multe perechi. Te-a acoperit cu totul. Nici nu te mai vezi. Știi prea bine că de mai multa vreme nu ți-am mai publicat comentariile și nu o voi mai face deloc de acum inainte, insa am ales totuși să o fac de această dată. Ghici de ce? Iar ce spun acum nu am spus niciodată în acest blog. O fac ca sa îți pot transmite cu toată iubirea: MAI DU-TE IN MA-TA!!!!

      Ștergere
    2. Din respect pentru cititorii ce sunt de bună credință și de omenie menționez că finalul comentariului de mai sus are o profunzime mult mai mare decât ideea unei injuraturi. Doar va invit să cugetați sensul exact al cuvintelor folosite atunci când ele se îndreaptă către o persoană de asemenea natura. Oricum, comentariul făcut de persoana anonima de mai sus, dacă nu o fi cumva chiar "glasul" unui robot la propriu, este o bază excelentă pentru tabelul despre care vorbeam in articol.

      Ștergere
    3. Doamna Mihaela,am analizat postarea Dnei.sau ma rog,Dlui. Maria-Aurelia care sustine ca:
      1.Sunteti citez,"ratacita prin Labirintul propriei minti".
      2.Sunteti de plans dar Dna(Dl.)Maria-Aurelia prefera sa planga pentru copii,habitatele si animalele distruse
      3.Nu l-ati cunoscut pe Domnul IISUS HRISTOS si nu ati fost niciodata in Lumina
      4.Bantuiti prin egregorul minte colectiva si subconstientul colectiv
      5.Nu esti Maestru
      6.Vei plati "oalele sparte" si daca l-ai fi cunoscut pe IISUS HRISTOS ai fi avut chakra inimii deschisa.
      7.Toti crestinii sunt intr-o bucla de timp de cand L-au tradat pe Domnul IISUS HRISTOS in urma cu 2000 de ani.
      8.Ati gresit sustinand pe blog "pacalici" ca Gicu Dan,Dan Gaucan si altii.
      9.Vei plati pentru cei pe care-i ratacesti prin proiectiile mentale foarte departe de Adevar.
      10.Aveti un Ego prea mare pentru a accepta ca ati gresit.Atotcunoasterea apartine numai Domnului IISUS HRISTOS,nu si muritorilor.
      As vrea in primul rand s-o rog pe Dna(Dnl.)Maria-Aurelia sa ne prezinte argumentele(dovezile) concrete in dreptul fiecarei "acuzatii",pe puncte,de la 1 la 10.In acelasi timp,cu tot respectul cuvenit muncii si stradaniei de ani de zile,o rog pe Dna. Mihaela sa publice argumentatia si s-o comenteze,in eventualitatea in care va apare.Consider ca numai astfel,in respect si stima pentru opiniile celuilalt,civilizat,respectuos si argumentat vom ajunge la ADEVAR!Cu stima,un cititor fidel,de foarte multi ani al blogului.

      Ștergere
    4. Draga Mihaela, este chiar ea, tipa care se semna cu Maria Dakhel si cu Maria-Aurelia.

      Ștergere
    5. DA BOSS! Ai dreptate!
      Suntem toti rataciti 7 miliarde in laboratoarele propriei minti!
      Da BOSS suntem toti de plans! Nu plange si tu, ca ne ocupam noi.
      Da BOSS nu il cunoastem pe Iisus, asteptam sa facem cunostiinta personal cu EL!
      Asa e Boss, tot ce stiim sunt proiectii mentale, nimic altceva!
      Da Boss suntem toti fantome care bantuim mintea colectiva, bantuim demonii, bantuim djinii, bantuim spiritele si te bantuim si pe tine, BOSS cu idioteniile noastre. Iarta-ne!
      Da BOSS, am vazut si noi ca yoghinii ne trimit viziuni.
      Da BOSS nu are rost sa vorbim cine ce consuma. Shhhhst! mai ales ce consumi tu BOSS! Secret de stat!
      Haide Boss serios? Am picat la examenul de Maestrii?!? Nu mai are nimeni voie la ucenici?
      Deja ma simt ca Harry Potter!
      Multumim BOSS ca ne scanezi chakrele si supravegezi asupra noastra cu grija ta!
      Acuma BOSS iarta-ne noua gresalele astea de pe blog cum iertam si noi altora proasta sustinere!
      Multumim BOSS pt bucla de timp data de tine unde sa invatam despre iubire.
      Bine BOSS da aia cu crosetatu e ordin sa terminam sau e alegere?
      Sunt perfect entuziasmat de fiinta ta si adevarul tau!
      Intradevar deja ma simt mai aproape de cunoastere, de adevar si de iubire!
      Sa va fie rusine ca va luati de BOSS!
      De cand eram mic asteptam aceasta cunoastere. In sfarsit a sosit si voi nu recunoasteti o valoare nationala si o resursa de bogatie spirituala.
      Multumim BOSS!

      Nu stiu daca stiti dar Amara, sora lui Dumnezeu sau Intunericul a ajuns pe planeta Terra in sezonu 11 din Supranatural si lucrurile o iau razna. Pentru a afla mai multe despre Amara, sfantul Castiel cere ajutorul lui Metatron iar acesta îi spune că, pentru a crea lumea, Dumnezeu a fost nevoit să-Și sacrifice sora, Întunericul. În acest punct, Sam are viziuni cu Cușca în care sunt închiși Mihail și Lucifer.
      Pentru a face față celei mai periculoase creaturi cu care s-au confruntat vreodată, cei doi frați, alături de Crowley, Castiel și Rowena, merg în Iad pentru a cere ajutorul lui Lucifer. Lucifer susține că el este singurul în stare de a o învinge pe Amara, dar pentru a face asta, trebuie să posede corpul lui Sam. De asemenea, el îi spune lui Sam că întoarcerea Întunericului a slăbit puterea Cuștii și el fusese cel responsabil pentru acele viziuni, nu Dumnezeu. Când Sam refuză, Lucifer încearcă să-i omoare pe Dean, Sam și pe Castiel, dar vraja Rowenei pare să-l alunge. Mai târziu, se dovedește că acesta posedase corpul lui Castiel, deoarece îngerul spusese ''da'' în ultimul moment. Apoi, Lucifer preia controlul asupra Iadului și o omoară pe Rowena.
      După ce sunt păcăliți de Lucifer, frații află că Castiel nu mai este cu ei și că Lucifer deține controlul asupra corpului său. Între timp, ei caută Mâna lui Dumnezeu, constituită din două artifacte atinse de Însuși Domnul, capabile de o putere imensă și, de asemenea, o posibilă cale de a distruge Întunericul.

      Ștergere
    6. Film de film, ce mai....
      :))

      Ștergere
    7. Aleister Crowley,decedat la 1 decembrie 1947 la Hastings -U.K. a fost cel mai mare satanist care a existat vreodata!!!Daca o sa incepeti sa povestiti si despre Albert Pike,Alice Bailey,Blavatsky si alti mari masoni,jidani si satanisti pe mine una m-ati pierdut ca cititor al blogului!!!

      Ștergere
    8. Pentru unii e mai important comentariile, decat invatatura!!!

      Ștergere
  4. Buna dimineata,

    Doamna Mihaela, ati spys odata, intr un articol, ca puteti sa ne dati in tabel cu factorii agresori si simptomele fizice aferente. Daca va gasiti timp, ne ar ajuta ff mult. Si, ca tot cerem asa, mura n gura , noi novicii, eventual si titlurile
    rugaciunilor care ii anihileaza. Va multumim mult

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot respectul si iubirea noastra, dna. Mihaela! Multumim pentru Rugaciunea Vietii. De cativa ani ma intrebam: Calea am ales-o urmand si iubind pe Domnul nostru Iisus Hristos, Adevarul il stim-simtim, nu avem ce discuta, dezbate sau rupe firul in sase cum fac unii, dar Viata ...inca ne-o tine raul in lanturile lui ..lanturi care au inceput sa se rupa rand pe rand !
    Lumina Domnului ne ajuta ! AMIN !!!
    Si aceasta Lumina sa ajute mintile celor care au stapani sa iasa de sub jugul lor.
    Nici nu stiti cat ma bucur, dna. Mihaela cand citesc un articol de la dv. Multumim cu recunostinta pentru toate informatiile impartasite cu noi ! M.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce spui despre altul,de fapt spui despre tine.Si intr-un chip de inger pot exista ganduri de demon.Nu va atasati prea tare de nici o persoana din generatiile actuale,oamenii de astazi se trezesc cu sentimente diferite in fiecare dimineata.Astazi, mai mult ca oricand surdul aude cum mutul povesteste ca orbul vazuse cum schiopul fugea.Nu intotdeauna trebuie sa intoarcem pagina,uneori trebuie sa o rupem.Faceti tot ce va face fericiti,oricum oamenii or sa va judece indiferent de situatie.Peste ani,sa-ti strangi o mana cu cealalta si sa-ti spui:"Ma bucur ca ai luptat pt sufletul tau".Sa nu va para rau o secunda ca nu va "potriviti" in lumea lor.Multe probleme ar disparea dintre noi , daca am vorbii unii cu altii,nu unii despre altii.Oamenii nu se intanlesc intamplator.Nu va mai pierdeti timpul cautand "jumatatea"ca divinitatea v-a facut intregi.Ati ierta dusmanul este divin,sa-i dai dracu,este senzational.Daca viata nu-ti zambeste , atunci gadil-o.Nu mai aveti atata incredere in complimente.Aminteste-ti ca omul mangaie calul ca sa-l poata calarii.Cel mai mult admir la un om capacitatea de a spune "OK",cant de fapt ii vine sa arunce cu un scaun,in cap.Darueste absenta ta cui nu da valoare prezentei tale.Nu mai asteptati sa vina soarele si pe strada voastra..multati-va, ca timpul este limitat.Aveti grija, cuvintele sunt gratuite,insa felul in care le folosesti o sa te coste.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Mihaela. Eu unul am ramas socat sa descopar prin manastirile Romaniei vestigii-roboti care se prezinta ca si calugari romani. Toti avem acces la un nivel de constienta care permite transformarea vasului biologic intr-o adevarata nava spatiala si care permite niste frecvente extrem de inalte(10D in sus)...noi cei biologici suntem insa opriti / targetati sa nu devenim cyborgi vii pentru ca androizii existenti detin puterea pe pamant. Nu e vorba de creeatie anticreeatie ci pur si simplu de lupta lor pentru supravietuire(ei sunt rezultatul unor experimente facute in sistemul solar dupa ce Mardek a fost distrusa, experimente infioratoare facuta pe biologia umana). Adevarata natura de cyborg e defapt o transformare directa a biologiei in masinuta zburatoare. Iti dai seama ca vor face absolut orice pentru a ne bloca ascensiunea(care nu e doar filozofeala spirituala ci chiar capacitatea noastra inascuta de a ii "distruge " pe cei care ne-au calcat in picioare milenii la rand. Din fericire si printre ei sun grupuri neutre care s-ar putea in viitorul apropriat sa ne sprijine pe noi ce trebuie sa facem saltul biologic. Ce ma infurie la ei, apropo este faptul ca dupa ce ca au energie pentru supravietuire practic nelimitata mai trebuie sa si vampirizeze oamenii prin soborul de preoti controlati total de catre ei pentru a extrage nectarurile pomului spiritual din bietii oameni tinuti in ignoranta si saracie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Te îmbrățișez Mihaela,care este situația actuală a civilizației tiran,au fost inițiați în iubire?
    La un moment dat spuneai că ne vor ajuta să depășim o mare cumpănă,sa fie cea cu " pandemia"?
    Îți mulțumesc

    RăspundețiȘtergere