joi, 13 iunie 2019

DRUMUL SPRE ZOHAR




DRUMUL SPRE ZOHAR


Dragii mei,

        
Pornesc aceasta scriere prin a explica, pentru cei ce nu cunosc, ce inseamna Zohar. Poate fi tradus acest cuvant sub forma: “Splendoarea Luminii”. Intelegem deci ca Zohar este un cumul dintre Splendoarea Ratiunii, Splendoarea Emotiei, Splendoarea Iubirii, etc., deoarece “Lumina” multe inseamna.
In cadrul cunoasterii spirituale ebraice, Zohar ocupa un loc al sau important, insa este aceasta ceva ce nu se adreseaza omului de rand, ci doar celor ce au ajuns la un anumit nivel al evolutiei sufletului lor.
La sfarsitul anului trecut am mai pomenit despre acest subiect, in contextul referitor la Mercur, despre care am aflat la acea vreme ca poate fi considerat “Splendoarea Iubirii”. A fost practic punctul de pornire pe acest drum, pentru ca indiferent ca stiu sau nu stiu despre asta, foarte multi Fii ai Luminii au ca tinta in aceste vremuri agonisirea corpului Zohar.
Omul primordial avea in mod evident acest corp insa el a fost pierdut la fel cum multe alte lucruri importante au fost pierdute pe parcursul caderii sale. Pana mai ieri, doar cine a actionat mult in directia autotransformarii si a evolutiei spirituale, a recuperat cele pierdute, atingand ceea ce noi cunoastem sub numele de “Iluminare”.
In aceste timpuri insa, se desfasoara intens o actiune colectiva ce va aduce acest corp Zohar la nivel de masa, multor Fii ai Luminii. Dar ca sa poti atinge Splendoarea Ratiunii trebuie sa ai mai intai mintea curatata de tot intunericul, iar ca sa poti atinge Splendoarea Emotiei trebuie sa ai vindecate toate emotiile intunecate cu care te-ai confruntat vreodata. Este un lucru complicat, deoarece niciunul dintre noi nu putem defini cu exactitate care este intunericul mental si emotional ce ne afecteaza, ca sa stim clar ce avem de curatat. Cunoastem in parte si facem rezolvari in parte, insa sunt unele lucruri atat de bine ascunse, incat poate nu ajunge o viata de om ca sa le putem scoate la suprafata spre a ne elibera de ele. La acest capitol a venit insa in ajutor Divinitatea, care prin desfasurarea unor actiuni, forteaza aceasta curatare intr-o maniera inedita pentru noi, urmand o anumita ordine si un anumit ritm.
Universul din care noi facem parte apartine unui grup de 128 de Universuri. Ele sunt dispuse in perechi de doua cate doua, precum spitele unei roti, fiecare pereche de doua Universuri fiind formata din doua spite diametral opuse. Sunt in total 64 de perechi pe o roata. Multiversul contine mai multe astfel de roti care dupa cum am putut vedea candva intr-o viziune, sunt dispuse ca intr-un Cub al lui Metatron, fiecare sfera fiind cate o roata.


Exista insa mai multe Cuburi ale lui Metatron, iar fiecare Cub, asociindu-se cu o sfera, formeaza niste Cuburi ale lui Metatron si mai mari, iar acelea impreuna, alte Cuburi si mai mari, pe principiul Teoriei Fractalilor (un intreg este compus din parti mai mici ce arata identic cu intregul). In acest fel, noi nu putem defini practic o limita a acestei Creatii.
Rezumandu-ne strict la roata de 128 de Universuri, cunosc la aceasta ora din comunicarile celeste urmatoarea informatie: 36 de perechi, adica 72 de Universuri, sunt create de Tatal si Sfantul Duh, fiind acestea Universuri-Tata, 15 perechi adica 30 de Universuri sunt create de Tatal, Fiul si Sfantul Duh, fiind acestea Universuri-Tata-Fiu, iar 13 perechi sau 26 de Universuri sunt create de Fiul si Sfantul Duh, fiind acestea Universuri-Fiu. Universul nostru este un Univers-Fiu.
Cele 72 de Universuri-Tata au proiectie (pe acelasi principiu al fractalilor) la nivelul creierului mare. 36 de Universuri au proiectie in emisfera stanga, a ratiunii, iar alte 36 au proiectie in emisfera dreapta a intuitiei si emotiilor. Planul inedit al Divinitatii a constat in aceea ca s-a inceput a se face curat, mai intai la nivelul celor mai de varf reprezentari ale intunericului din aceste Universuri. Facandu-se curat acolo, in mod implicit se face curatenie si la noi in cap. S-a inceput cu partea rationala, iar in ultima luna de zile s-a trecut la partea emotionala. Prin urmare, toate emotiile cu care fiecare dintre noi ne-am confruntat vreodata, le-am intalnit acum, dar pe o perioada mult mai scurta de timp, ceea ce a facut foarte dificila procesarea lor. La acest moment, toata partea de varf a intunericului din toate cele 72 de Universuri a fost anihilata, dar s-a facut intoarcere pentru curatarea straturilor de mai jos, si vor tot umbla Spiritele noastre pe acolo pana se va face curatenie totala. Totul se desfasoara exact asa cum se sterge o tabla cu un burete: s-a pornit cu randul de sus, pe orizontala, corespunzator celui mai puternic intuneric, se revine acum pe al doilea rand, corespunzator unui intuneric un pic mai slab ca putere, se va merge apoi pe al treilea rand si tot asa, pana la capat.
Ne putem imagina ca acea cadere a omului primordial a fost ca si cum s-ar fi cazut in putul unei fantani. Acum, cand se fac actiuni pentru revenire la suprafata, tot pe unde s-a cazut trebuie trecut. Nu exista alt traseu. De aceea, tot intunericul intalnit in timpul caderii este obligatoriu intalnit si in timpul revenirii. Dar de aceasta data, este intalnit si anihilat. Cam asa ar trebui privita toata povestea.
Momentan, inca nu exista informatii clare legate de proiectiile celorlalte Universuri, dar se vor afla.
Sa ramanem increzatori in drumul nostru, chiar daca nu este usor. Cu Dumnezeu pana la capat, mai ales ca in data de 09.06.2019, s-a pasit intr-un nou spatiu de constiinta ce poarta acelasi nume precum sloganul valahalienilor despre care am scris in articolul trecut: “Noi si Domnul Una Suntem!

Toate cele bune!



11 comentarii:

  1. Multumesc mult dna.Mihaela !

    RăspundețiȘtergere
  2. In privinta acestor informatii,care nu pot fi dovedite cu nici-un chip,dar nici combatute sau clasificate nereale tot cu nici-un chip,nu voi comenta nimic.Pentru ca nu pot demonstra(dovedi) absolut nimic!Va recomand insa,revenind cu picioarele pe Terra si afundandu-ne in realitatea trista, de zi cu zi,sa incercati sa aflati ce s-a hotarat la Reuniunea GRUPULUI BILDERBERG desfasurata la Montreux,Elvetia,in perioada 30 mai-02 iunie!De ce?Pentru ca atunci si acolo ni s-a hotarat soarta inclusiv noua,romanilor si Romaniei,
    la fel cum s-a hotarat soarta,pe termen scurt si mediu a intregii lumi!!!Si,lucru ciudat,dar cu desavarsire neintamplator,in perioada 31 mai-02 iunie a avut loc si vizita in Romania a iezuitului Nr.2,papa de la Vatican caci seful cel mare al iezuitilor,Nr.1 numit si "papa negru" inca nu ne-a facut onoarea!Daca nu stiati,aflati ca iezuitii sunt considerati,si nu sunt povesti, "Trezorierii lui Rothschild" si cred ca banuiti de ce!!!
    Pot sa va spun ca,spre deosebire de alti ani,anul acesta nu a "scapat" absolut nimic in mass-media despre hotararile luate la intalnirea GRUPULUI BILDERBERG de la Montreux...Sa fie acesta semnul ca ne asteapta ceva cu totul si cu totul special in viitorul apropiat si mediu?Posibil.Cu rugamintea respectuoasa de a ne instiinta si pe noi,"goyimii" sclavi, platitori de taxe si impozite,daca aflati cate ceva despre acest subiect extrem de important pentru viitorul nostru,al tuturor,va salut cu stima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel zic unii si despre Dumnezeu, ca nu se poate proba existenta Sa. Fiecare cu al sau nivel! Ce pot sa spun?

      Cat priveste partea cealalta, am incercat si eu in articolul trecut sa transmit un mesaj. Dar pentru foarte multi este degeaba, sunt constienta de asta. Am ajuns la concluzia ca este mai greu sa schimbi mintea unui om decat sa anihilezi un vrajitor. Caci nimic din cele ce povestesti tu nu s-ar mai intampla daca fiecare om prin gandurile sale nu ar da hrana permanenta intamplarii acestor dezastre. Gandul omului directionat catre tot ce este urat si distructiv este un atat de mare rau, incat toti Bilderbergii, cu neamul lor cu tot si altii ca ei, sunt mici copii pe langa raul acesta.

      De aceea, la un moment dat, se vor separa lucrurile pe planeta asta. Caci fiecare trebuie sa gaseasca efectul proiectiilor gandurilor lui.

      Ștergere
    2. Stimata Doamna Mihaela,cu tot respectul va raspund,punctual:
      1.Nu am negat nicicum existenta lui Dumnezeu sau a creatorului,asa cum il numesc eu.Sunt convins ca cei mai multi dintre noi au citit Vechiul Testament(VT) precum si Noul Testament(NT) din Cartea Sfanta,Biblia.VT-ul este de fapt,o insiruire de crime,asasinate,violuri,schingiuiri si crime in masa precum si explicarea aducerii jertfelor de sange pe altarul Dumnezeului evreilor,un Dumnezeu crud,nemilos,insetat de sange,razbunator si extrem de violent.Noul Testament(NT) prezinta istoria Domnului nostru,IISUS HRISTOS,pildele,invatamintele si sfaturile Lui care pun la temelia noii lumi,iubirea, spre deosebire de Dumnezeul evreilor prezentat in VT care pune la temelia lumii ura,crima,razbunarea...Deci,rezulta ca Biblia,prin cele doua Carti,VT si NT ne prezinta existenta a doi Dumnezei!Mai mult decat atat,credeti ca acelasi Dumnezeu care a creat serpii veninosi si crocodilii a creat,de exemplu, si porumbeii si lebedele?Eu cred ca nu.
      2.In comentariul meu eu nu povestesc nimic absolut.Din pozitia de observator obiectiv, atent si impartial al lumii,faptelor si evenimentelor care se deruleaza cu viteza din ce in ce mai mare v-am prezentat ceea ce cred eu ca este mai important sa stim,cu totii,despre ce se intampla,de ce se intampla,cine finanteaza,conduce, dirijeaza si controleaza evenimentele acestei lumi si cam care cred eu ca va fi "traseul" nostru in viitorul apropiat.Nu am gandit nimic urat si distructiv despre cineva sau ceva,nu sunt profet al dezastrelor cum este ,de exemplu,blogul Dnei. Maria Ghiorghiu,dimpotriva,doresc din tot sufletul,cu onestitate si respect sa va arat adevarul,asa cum il vad eu.Fara absolut nici-un interes,material sau de alta natura.
      3.Problema separarii lucrurilor pe aceasta planeta este,dupa parerea mea,o chestiune extrem de complexa,insuficient documentata la acest moment si nu cred ca o putem intelege.Deocamdata.Va veni insa,cu siguranta,si vremea sau timpul descifrarii ei,sunt convins de asta.Deocamdata insa,si eu si Dvs.Doamna Mihaela ca si toti ceilalti participanti constienti sau mai putin constienti la aceasta lupta surda pentru existenta pe planeta Terra ramanem,zic eu si sunt convins de aceasta,ramanem sclavii "Elitei"conducatoare si stapanitoare.Deocamdata.
      Cu stima si respect.

      Ștergere
    3. Te rog mult sa citesti cu atentie. Tot ce am scris in comentariu nu este la adresa ta. Eu ma feresc sa fac aprecieri la nivel de persoana pentru ca nu stiu eu ce este cu fiecare om in parte. Am dorit doar sa transmit ca toate cate le vedem sunt alimentate cu succes de gandul rau al omului, si din pacate, este ceva al naibii de greu de vindecat. Cat priveste elitele, eu una nu ma consider sclava lor. Pentru mine ele sunt niste pietre printre care trebuie sa imi fac loc, precum o apa de munte. Si imi fac, eu asa consider. In paralel cu asta am multiple preocupari legate de anihilarea cauzelor intunecate ce stau in spatele elitelor, caci alta cale nu vad, am mai spus-o.

      Ștergere
  3. Influenta maleficului din exteriorul ființei noastre este sau poate fi pe măsură gindurilor, faptelor, vorbelor pe care fiecare dintre noi le dă un curs negativ. Conștientizarea celor întunecate pe care le-am manifestat ne eliberează de aceste poveri cat și de influentele malefice venite din partea celor stăpâniți de întunecați. Aceasta este calea către adevărată lumina și către eliberarea din influența maleficului. Suntem ajutați însă nu ni se "baga în traistă"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:53, nu-i chiar asa! Hai sa vedem un exemplu: Eu pot sa constientizez ca am avut la un moment dat o atitudine nepotrivita si totusi apare acea persoana(chiar si altele) care intruna aduce jigniri persoanei mele!

      Ștergere
  4. Multumesc mult doamna Mihaela.Va doresc sarbatori binecuvintate alaturi de cei dragi si multa sanatate.Va imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mihaela, cum este posibil ca cineva sa iti adreseze cuvinte urate cand treci pe langa ea? Cum este posibil ca aceasta persoana sa se certe cu toti vecinii din bloc? La fiecare cearta ea cheama politia. Este ceva de nedescris! Ieri, s-a luat de vecina de la parter pentru ca tinea bicicleta in fata usi. Apoi s-a luat de mine pentru ca "i-am aruncat ceva pres"...Nu inteleg atitudinea acestei femei.

    Ma poti ajuta?

    Multumesc pentru ajutor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E greu de dat un raspuns la intrebarea ta si asta din cauza simplului motiv ca este din start un fagas gresit daca faptele cuiva sunt analizate doar la nivelul acestei vieti. Se pune urmatoarea intrebare: si daca toti cei carora le face dumneaei rau sunt in postura ca i-au facut si ei la fel in alte existente respectivei persoane? Poate fi o posibilitate si asta. Cati insa au constiinta acestei posibilitati? Nu doar in cazul relatat, ci in o mie de alte cazuri similare. In aceste conditii cu o simpla actiune de tip "ho'oponopono" despre care am tot vorbit in articolele mele si se gaseste ceva si prin sectiunea P2 din bara blogului, se poate rezolva deseori o problema de aceasta natura.

      Ștergere