vineri, 28 septembrie 2018

SISTEME AUTOMATE DE LUCRU




SISTEME AUTOMATE DE LUCRU

Dragii mei,
        
Pentru a putea intelege corect obiectul acestui material, pornim de la o paralela cu ceva ce cunoaste tot omul inca de pe bancile scolii.
Stim ca in procesul de productie, atunci cand ne propunem sa generam un unicat sau cel mult cateva copii ale acestuia vorbim despre manufactura sau cu alte cuvinte despre executie manuala. Daca insa dorim o productie de serie, in cantitate mare, pentru un produs anume, intregul proces se desfasoara automatizat, prin ajutorul mai multor masini si utilaje de productie.
In mod similar, pe acest drum al evolutiei noastre, pornind de la nivelul anului 2012, anumite actiuni energetice care la inceput s-au executat in mod manual, dupa ceva vreme au trecut in sistem automat, fiind aceasta o necesitate generata de fluxul crescut al problemelor de rezolvat, ce nu mai putea fi procesat prin abordarea de tipul „bucata cu bucata.”
Voi incerca in continuare sa fac o insiruire punct cu punct, cronologica, privind evolutia ce are legatura cu zona de intuneric si de lipsa a iubirii, astfel incat vom intelege cu usurinta de ce a fost nevoie de aceasta trecere de la manual la automat.
1.  In toamna anului 2012 incepe initierea in iubire a reptilienilor. Este prima civilizatie care a facut acest pas si bineinteles ca totul s-a desfasurat conform unui plan divin. Am povestit despre aceasta experienta intr-un articol intitulat „Povestea mea”, publicat in luna decembrie 2012. Daca la inceput se facea initierea pentru cate un reptilian, la nu foarte multa vreme au fost de ordinul zecilor cei care doreau asta, apoi de ordinul sutelor, miilor, zecilor de mii si tot asa.
2. In primavara anului 2013 apare ideea trecerii in lumina a entitatilor intunecate. S-a pornit cu o entitate, apoi au fost zeci, apoi sute, mii, zeci de mii si tot asa.
3. In toamna anului 2013 au aparut pe scena initierilor, diferite civilizatii draconiene. Asistam deci la inmultirea numarului de civlizatii care faceau acest pas al regasirii iubirii pe care ele au cunoscut-o candva, demult, dar au pierdut-o pe traseu, iar la fiecare evolutia a fost si este in continuare exact ca in cazul reptilienilor. S-a pornint cu unul-doi si s-a ajuns la ordine cu multe cifre, la fiecare.
4.   Partea de entitati intunecate nu a stat nici ea pe loc pentru ca pe masura expandarii constiintei, a aparut perceptia unor niveluri de intuneric din ce in ce mai adanci. De la entitati intunecate de mica putere am trecut la demoni. S-a pornit cu un demon si s-a ajuns la mii si mii de demoni de trecut in lumina, dintr-o singura actiune. Apoi am ajuns in nivelul fiarelor, mamelor de intuneric, printilor de intuneric si mai apoi al balaurilor in toamna anului 2016. De fiecare data se pornea la fiecare nivel care era din ce in ce mai puternic, cu 1-2 entitati, ajungand acum sa putem trece in lumina cateva sute de balauri dintr-o data, de exemplu.
5. In tot acest timp au intrat pe fagasul initierii in iubire si civilizatii intraterestre si multe alte civlizatii extraterestre. In primavara anului 2017 a fost primul contact direct cu una dintre cele mai puternice civilizatii controloare ale Pamantului, civilizatia Tiran, care a pornit si ea pe drumul regasirii iubirii.
6. In primavara acestui an 2018, constiinta noastra a ajuns la perceptia existentei a 4 universuri: Universul Spiritelor de Lumina, Universul spiritelor de intuneric, Universul nostru local caracterizat si prin manifestare materiala si un Univers pereche al acestuia, noi coexistand cumva paralel in ambele Universuri. In acest fel am inceput sa luam contact cu ceea ce numim antihristi, spirite apartinand Universului spiritelor intunecate. S-a pornit cu deconectarea antihristilor rand pe rand de la universul nostru fiind la inceput cate un antihrist, iar mai apoi de ordinul unitatilor, zecilor si tot asa. Constiinta noastra in starea ei de continua expandare ne-a adus in punctul in care am inceput sa percepem si actiuni ce se desfasoara prin Universul paralel, legate de antihristi.
7.Incepand cu aceasta duminica (23.09.2018) constiinta umanitatii s-a expandat la perceptia Universului Spiritelor de Lumina, Universului spiritelor de intuneric si a altor 64 de perechi de Universuri ce se raporteaza la cele doua numite, dintre care o pereche este cea care include Universul nostru local. In acest fel s-a intrat in contact cu cel mai puternic antihrist, fiind cumva echivalentul la nivel de putere pe intuneric cu Cel mai inalt Fiu de Dumnezeu existent in Creatie, Domnul nostru Iisus Hristos. In egala masura participam la actiuni ce se desfasoara legat de antihristi prin toate aceste perechi de Universuri.

Vedeti cat este de complex totul. Intelegem deci ca datorita modului in care s-au asezat toate acestea pe drumul evolutiei noastre, avem nevoie de instrumente de lucru din ce in ce mai sofisticate, ca sa putem face fata situatiei, la orice moment.
Orice fiinta vie este asemenea unui computer. Putem sa o numim bio-computer. Pe masura expandarii constiintei, acest bio-computer devine si el din ce in ce mai performant si mai sofisticat. Trebuie sa fim constienti de functionarea noastra in aceasta maniera, pentru ca dupa cum vom vedea in continuare, ne este de mare ajutor. De ce? Pentru ca putem aloca in mod constient sarcini computerului nostru, timp in care noi ne putem vedea de viata noastra lumeasca.
De-a lungul vremii s-au construit sau reintregit fel si fel de aparate si dispozitive cosmice astrale. Orice astfel de dispozitiv indeplineste anumite functii. De pilda, cand dorim sa facem curat prin casa, avem trei optiuni: dam cu matura (este un proces manual), dam cu aspiratorul (aceasta este cumva o varianta semi-automata) sau ne luam un aspirator gen robot pe care doar il pornim iar apoi el isi face treaba prin casa de unul singur, fara supravegherea noastra, acesta fiind un proces complet automatizat. Cam ca acest aspirator-robot se comporta si aceste aparate cosmice divine. Noi lansam doar o comanda de Activare, iar de acolo mai departe ele isi fac singure treaba.
La inceputul anului 2017 s-a pornit constructia Macrocomputerului Cosmic numit „Noua Cetate”. A durat un an si jumatate aceasta constructie, dupa care in iulie 2018 a fost activat. Imediat dupa activare i-au fost incorporate toate sistemele si aparatele divine cunoscute si construite pana la acel moment. Acest computer nu are legatura doar cu planeta noastra ci este la nivelul intregului Univers local si isi expandeaza si el constiinta pe toate universurile, tot asa cum se intampla si cu noi.
Aceasta echipare a computerului cosmic ce poate fi asociat cu un server, ne usureaza extrem de mult operatiunea de a ne construi un sistem automat cu nume unic, care sa cuprinda toate functiile posibile, cunoscute pana la acest moment.
Ce avem de facut?
1.   Punem sa ruleze o melodie frumoasa si intram intr-o stare de meditatie si pace launtrica.
2.    Punem intentia sa alocam un nume de cod numai de noi stiut pentru Computerul Divin „Noua Cetate”. Este necesara aceasta operatiune deoarece daca partea de control construieste cumva un fals sistem si ii da numele „Noua Cetate”, cand noi vom cere computerului personal sa se conecteze la acest server, s-ar putea sa fie un pic debusolat si sa faca niste conexiuni catre ceva ce nu e de bun augur pentru noi.
3. Facem o rugaciune de iertare fata de Divinitate, pentru toate greselile comise cu stiinta si cu nestiinta, precum si fata de semenii nostri.  De asemeni ne straduim sa iertam tot ce ar fi de iertat. Multumim pentru toate darurile ce urmeaza sa vina legat de aceasta actiune a constituirii sistemului automat.
4. Cerem bio-computerului nostru sa se conecteze la serverul „Noua Cetate” cu numele de cod .....
5.  Cerem sa se faca o conexiune la toata zona de inteligenta ce are legatura cu: trecerea in lumina a entitatilor intunecate de orice fel, deconectarea de antihristi de la intreaga fiinta, anularea tuturor stricaciunilor facute asupra structurilor noastre de catre inteligenta artificiala malefica, eliberarea de softuri tip virus din ADN si alte structuri energetice, dizolvarea de paravane electromagnetice facute de zona de control, eliberarea din diferite prinderi in tuneluri ale timpului, inchiderea de porti nedorite catre spatii intunecate, initierea in iubire a civilizatiilor ce nu mai cunosc iubirea, amplificarea energiilor de lumina si iubire pentru entitati ce inca nu sunt pregatite pentru trecerea in lumina si pentru reprezentanti ai unor civilizatii care sunt conectati la noi de Divinitate dar ei inca refuza primirea initierii in iubire, camuflarea atunci cand este nevoie a unor instrumente sau piese ce ies la nivelul structurilor noastre din stare latenta in stare activa, fiecare dintre noi avand o echipare cu astfel de piese care devin active atunci cand vine timpul folosirii lor, echilibrarea energetica si accesarea unor energii de reparatii dupa cum avem nevoie la un anumit moment. Cerem de asemeni conectarea la orice program de folos pentru noi, pentru evolutia noastra si pentru starea de bine. Cerem bio-computerului nostru sa copieze toate aceste programe si sa le incorporeze in cadrul unui sistem automat de lucru personal.
6. Numim acest sistem creat cu un nume. Ii putem spune oricum. Arlechino, Floare Albastra, Creier destept etc. Aici este un aspect care tine de imaginatia fiecaruia. Este indicat sa fie ocolita utilizarea unui nume foarte des uzitat cum ar fi de pilda numele propriu. Putem sa ii definim si o parola. Daca dupa ceva vreme dorim sa ii schimbam numele si parola, o putem face, exact ca la un computer oarecare.
7. Ii dam sistemului comanda „Activare” ori de cate ori avem nevoie: cand ne simtim rau, cand suntem nervosi, nelinistiti etc.
8. Putem activa propriul nostru sistem pentru alte persoane, animale, plante si spatii geografice.

De-a lungul anilor au tot aparut in blog fel si fel de sisteme de lucru automate. Sunt oameni care si-au creat acele sisteme. Nu este nicio problema. Odata creat insa acest sistem nou, mult mai cuprinzator, nu mai este necesar sa apelam la sistemele vechi. Daca insa in virtutea obisnuintei o mai facem cand si cand, ele vor functiona la fel ca de fiecare data, pentru ca acestea sunt de fapt niste programe pe care bio-computerul nostru le are inregistrate ca pe niste creatii personale.
Acest bio-computer poate fi folosit in multe feluri. Daca facem o meditatie sa trimitem iubire planetei, el imediat asimileaza aceasta meditatie ca pe un program sau soft. Este suficient sa se puna o intentie ca ori de cate ori ne amintim de o lucrare frumoasa de aducere a luminii si iubirii in Univers, aceasta sa se repete, caci va garantez 100% ca bio-computerul personal va face asta in mod automat, de fiecare data cand va exista o astfel de reamintire.
Sa fie de folos in drumul catre „Toate cele bune!”


P.S. Acest material va fi incarcat in sectiunea P3 din bara de sus a blogului.



22 de comentarii:

  1. Bună dimineaţa Mihaela,mulţumesc pentru acest material atît de puţin cunoscut de oameni......

    RăspundețiȘtergere
  2. SUPER !!! Multumiri cu recunostinta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim dna Mihaela dar nu ma simt atat de evoluata sa aplic ce spuneti dv,cu toate ca pana la varsta de 64 de ani(cati am acum) ar trebuii sa stiu mai multe...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine e cu Dumnezeu asista in aceste timpuri la o expandare a capacității mentale astfel încât ce se asimila cândva în 20 de ani, acum se poate parcurge într-un an. Deci nu mai priviti in urma. Totul este să-i cereți lui Dumnezeu să vă ajute să puteți înțelege toate aceste lucruri aparent sofisticate, iar apoi doar sa credeți că așa va fi. Vedeți apoi ce se întâmplă.

      Ștergere
    2. Multumesc dna Mihaela ! Asa voi face !!!

      Ștergere
    3. 6:40, esti la jumatatea varstei, deci ai in fata inca pe-atata, asa ca ai incredere ca toate se-ntampla intru binele cel mai inalt al tau si al tuturor!
      La varsta aceasta se poate intemeia chiar si casatoria sufletelor care s-au cautat toata viata lor pana acum..., deci timpul si varsta nu-s relevante...

      Ștergere
  4. Pentru alte ființe sau spatii geografice cum procedam?Trimitem intenția și dorința noastră de bine,facem rugăciunea pentru ele ,sau cerem in numele lor,că și cum ele ar face aceasta lucrare? Întreb pt că nu aș dori să încalc liberul arbitru al cuiva,chiar daca este foarte apropiat,dar as vrea sa poată beneficia cat mai multi de aceasta lucrare,chiar daca sunt reticenți.Mii de mulțumiri! GabrielaN.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot timpul întâlnesc povestea aceasta cu liberul arbitru dar este cu foarte mare dus-intors. Care liber arbitru? Al cuiva înconjurat de balauri sau tirani? Al cuiva posedat de fiara? Al cuiva prins in tot felul de scuturi electromagnetice? Rareori aceștia vor accepta ajutorul tocmai din cauza captivitatii lor. Drept urmare, vom lansa comanda sistemului nostru sa ii ajute pe ei, dacă asa simțim sa facem și cerem Sfintei Treimi ca dacă nu este permis atunci sa nu se întâmple nimic chiar daca noi dăm acea comanda.

    RăspundețiȘtergere
  6. As dori sa inteleg mai clar.Eu trebuie sa dau 2 nume.Un nume il dau ptr Computer Divin ,Noua Cetate si alt nume dau la sistemul de cerinte?(deconectare , dizolvare , eliberare , echilibrare)?Am inteles corect?Multumesc MIHAELA.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un sistem automat pentru eliminarea completa,totala si definitiva de pe aceasta planeta a iudeo-masonilor,khazarilor si jidanilor nu exista?

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc, draga Mihaela. Am activat si eu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunteti calea mea aurie cu acest articol, si va multumesc pentru asta! Un real ajutor in ceea ce ma priveste!

    RăspundețiȘtergere
  10. Va recomand o lucrare scrisa de Dr. David R. Hawkins "Letting Go - Calea renunțării"

    "Letting Go descrie un instrument simplu şi eficient cu ajutorul căruia să ne putem desprinde de toată negativitatea şi să scăpăm de blocajele din calea Iluminarii.Mecanismul renunţării este doar un instrument. Îl puteţi folosi pentru a îndepărta blocajele din calea dezvoltării conştienţei spirituale.Ce înseamnă, însă, „ să devenim mai conştienţi”? Pentru început, înseamnă să începem să căutăm noi înşine adevărul în loc să permitem orbeşte să fim programaţi, fie din exterior, fie de o voce din minte care încearcă să minimizeze şi să devalorizeze, concentrându-se asupra a tot ce este slab şi neajutorat. Pentru a ieşi din această situaţie, trebuie să recunoaştem că suntem responsabili de a fi acceptat negativitatea şi că am fost dispuşi să o credem. Din acest punct, calea de ieşire este aceea de a pune totul sub semnul întrebării."
    Mitica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ați reușit să intrerupeți dialogul interior, dl Mitică?

      Ștergere
  11. Buna ziua, in articolul din acest link:
    https://tristar77.blogspot.com/2015/02/cum-s-o-fi-nascut-un-demon.html?
    ati spus ca "Cand va fi vremea voi dedica un articol lui Franz Bardon".
    Din am mai gasit in alte trei articole referinta: una la un exercitiu de-al sau, cel cu autoevaluarea personala si in altul a-ti scris ca este reintrupare a lui Hermes Trismegistus dar si a-ti scris ca "Mai intai trebuie insa sa se petreaca un eveniment si abia dupa aceea voi putea spune ce stiu despre el".
    Va intreb daca ati scris acel articol desre Franz Bardon sau inca asteapta. Mi-as dori foarte mult sa cunsoc mai multe despre F. Bardon!

    Tot in linkul ati scris despre: "Parintele Arsenie Boca a profetit in urmatorul fel: „cand eu voi fi recunoscut ca Sfant in Romania, va avea loc a doua venire a lui Iisus”. "
    cat de aproape suntem de acel moment?

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca am mai onorat acea promisiune dar in mod sigur exista unul sau mai multe articole in care am recomandat cartea Frabato Magicianul. Se gaseste si in librarii, pentru ca a fost reeditatata anul trecut. Din ea se poate afla tot ce se doreste despre Franz Bardon. Este o carte deosebita care lasa o amprenta puternica asupra oricarei persoane ce o citeste. Multi au plans in timp ce o citeau, pentru ca este emanata o mare energie a iubirii.

      Treaba cu brandul "Parintele Arsenie Boca" nu a facut nimic altceva decat sa grabeasca canonizarea. Am vazut personal pe purtatorul de cuvant al Bisercii Ortodoxe Romane care anunta pregatirea acestui eveniment. Daca nu se reuseste anul acesta, in mod sigur va fi in anul viitor.

      Ștergere
  12. Bună ziua, dna Mihaela! Vă citesc de ceva vreme blogul și vreau să știți că mi-ați adus alinare de nenumărate ori cu ceea ce ați scris. Știu că este în afara subiectului articolului de mai sus, însă îmi puteți spune dacă ghizii, îngerașii, buna noastră Măicuța Domnului sau altă entitate divină v-au/v-a dat vreo informație despre vremurile acestea tulburi prin care trecem ca societate? Eu am un băiețel de 1 ani și ne mai dorim măcar încă un bebe, dar sunt îngrijorată de toată treaba cu mișcarea l g b t, de ceea ce se va preda în scoli, de așa zisa reeducare atât a părinților cât și a copiilor, de la vârste foarte mici... Îmi cer scuze, chiar nu vreau deloc să stârnesc polemici, doar că mă uit în ochișorii băiețelului meu și îi doresc să crească și să trăiască în aceeași lume frumoasă și firească asemeni celei în care am trăit și eu până acum ... Vă mulțumesc fiți binecuvântată! Andreea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baietelul Dvs. cel mai probabil va trai intr-o lume in care notiunea de familie va fi bulversanta,va trai intr-o lume a sclaviei si controlului absolut numita NWO(New World Order).Va trai si va muncii numai si numai spre folosul iudeo-masoneriei,jidanilor si khazarilor...

      Ștergere