luni, 15 octombrie 2018

MAGUL LUI DUMNEZEU




MAGUL LUI DUMNEZEU

Dragii mei,
        
Traim niste vremuri pe cat de grele pe atat de fascinante. Se intampla transformari colosale si intram in contact cu o multime de informatii noi, unele dintre ele fiind la indemana si sub nasul nostru de multa vreme. Problema este ca pur si simplu nu le-am acordat pana acum atentia cuvenita. Asa se intampla de fiecare data atunci cand nu este timpul pentru ceva anume.
Iata doua extrase din doua articole publicate in blog, in luna martie a acestui an, „E ziua ta mama” si „Iesire din adancuri”:

“Planeta noastra are un unghi de inclinare defectuos al axei sale verticale, astfel incat nu se poate conecta corect cu toate energiile cosmice cu care s-ar putea conecta. Este o problema ce va primi rezolvare la un moment dat, pentru ca este scris ca aceasta planeta sa regaseasca aceste legaturi pierdute, insa doar Divinitatea stie cand s-ar intampla asa ceva.”

“Unul dintre cele mai importante evenimente, care s-a petrecut in data de 11.03.2018, este acela ca axa Pamantului a inceput a-si schimba pozitia. Scriam in articolul din 8 martie despre acest lucru si spuneam acolo ca nu stiu cand urmeaza sa se produca aceasta modificare. Iata ca ea s-a pornit dupa doar trei zile de la data acelei scrieri. Acest proces a inceput atunci si se deruleaza pe o perioada de 7 luni, facand ca inclinarea axei sa se micsoreze, adica sa se schimbe de la valoarea de 23,5o cat este acum, la valoarea de 20,9o, dupa cum a comunicat Cerul. Sa nu uitam ca si planeta, ca si corpurile noastre, are partea ei materiala si partea energetica. Eu nu as putea spune acum daca cele doua parti fac aceasta miscare impreuna sau se produce ea mai intai la nivel energetic dupa care urmeaza si materialul. Important este sa intelegem ca fara modificarea inclinarii acestei axe, noi nu ne putem reconecta permanent la anumite linii energetice cosmice, de mare ajutor pentru evolutia si starea de bine si de sanatate a fiintelor vii de pe aceasta planeta.”

        Socotind cele 7 luni, ne iese ca termen final prima jumatate a lunii octombrie, perioada ce tocmai o incheiem.
In toate aceste 7 luni s-au desfasurat lucrari masive de reparatii cosmice si de recuperari de la intuneric. Pentru a se putea implini toate acestea au fost efectuati pasi importanti la nivelul expandarii constiintei, pentru ca fara aceasta nu puteau fi accesate anumite taramuri ale cunoasterii, din care cauza nu aveam cum sa aflam despre toate acele lucruri pierdute pe parcursul a milioane si milioane de ani.
Atunci cand fiinta Om a fost creata, s-a gandit sa fie dupa Chipul si Asemanarea lui Dumnezeu. Nu stiu cati s-au intrebat vreodata de ce apar in aceasta expresie ambele cuvinte, Chipul si Asemanarea. Daca aceste cuvinte ar fi vazute ca sinonime, atunci ar fi o repetitie fara sens. Insa nu este asa. Chipul inseamna cu adevarat infatisarea, insa Asemanarea se traduce prin faptul ca Omul a fost dotat de Dumnezeu cu puteri de mag, miraculoase, asemenea Lui. Iar aceste puteri se manifesta ca si capacitati de mânuire a Elementelor: Apa, Foc, Pamant, Aer si Eter. Este Arkana cu numarul 1 din Tarot, care le oglindeste pe toate acestea. Este evident faptul ca Magul Divin nu poate actiona decat in slujba Luminii, a Pacii si a Armoniei Universale. Pentru cine doreste sa afle mai multe lucruri despre ce inseamna Magul Divin, recomand cu multa caldura citirea a doua carti pe care le-am mai recomandat si in alte randuri, scrise de Franz Bardon: “Frabato Magicianul” si “Initiere in hermetism”. Asa cum reiese din carti, lucru ce mi s-a confirmat si mie in urma comunicarilor cu Cerul, Franz Bardon a fost revenirea in trup a lui Hermes Trismegistus si are reprezentare si in zilele noastre intr-o persoana nascuta in Romania.
Cele patru Elemente sunt reprezentate prin cate 32 de simboluri fiecare. Elementul Eter are asociate 2 simboluri ascunse, pereche care este insa oglindita prin simbolul “Infinit”. Sunt informatii aflate in aceste luni de zile, cu ocazia derularii tuturor actiunilor de recuperare. Caderea Omului s-a asociat cu pierderea in intuneric, rand pe rand, a simbolurilor Elementelor, iar atunci cand Domnul nostru Iisus Hristos a fost rastignit, s-au pierdut in Universul spiritelor intunecate si simbolurile Eterului, pentru ca aceste 2 simboluri erau instrumentele Mantuitorului pentru toate minunile ce le-a infaptuit.
Toate lucrarile efectuate in ultimele trei luni de zile au facut ca toate aceste simboluri sa fie scoase din taramurile intunecate si sa fie redate Luminii. Odata cu acestea se intorc acasa puterile de Mag Divin ale Omului.
Asa dupa cum mai multi cunosc acum, in data de 7 octombrie s-a desfasurat un eveniment important, respectiv venirea in Cluj a domnului J. Hurtak, autorul cartii “Cartea Cunoasterii - Cheile lui Enoh”, lucrare despre care am vorbit in mai multe randuri in blog. Incepand de la acel moment ce a corespuns cu implinirea a aproximativ 7 luni de cand s-a pornit modificarea unghiului de inclinare a axei planetare, s-a demarat practic procesul de reconectare a planetei noastre la meridianele cosmice.
Universul are meridianele lui asa cum si omul are meridianele sale energetice. Se numesc linii axiatonale in cartea domnului Hurtak. Motivul pentru care omul se imbolnaveste sta in aceea ca din cauza pierderii puterii Elementelor, a aparut fara discutie, ca si efect, intreruperea conexiunii meridianelor sale la meridianele cosmice.
Recuperandu-se simbolurile Elementelor, apare implicit ca si efect procesul de refacere a acestor conexiuni, lucru ce este in plina desfasurare.
Singurul ce a ramas in continuare conectat la aceste meridiane a fost si este fătul din burta mamei. Datorita acestor conexiuni, fatului i se formeaza organele, ca urmare a faptului ca prin aceste meridiane, el primeste niste sunete specifice si niste coduri de culoare. Un om nascut, daca ar fi conectat total la aceste linii, ar trebui sa nu stie ce inseamna boala. Daca un om nu are sa spunem un rinichi si dintr-o data se realizeaza aceasta reconectare, in mod normal ar trebui sa ii creasca un rinichi nou la loc, conform matricei umane. La fel ar fi cand si-ar taia un deget, cand ar fi paralizat, cand ar suferi de o boala psihica, cand ar avea organe distruse de cancer, etc. Se va asista intr-un viitor apropiat la vindecarea multor boli grave si se datoreaza aceasta exact acestei reconectari.
La intalnirea coordonata de domnii doctori James si Desiree Hurtak, mi-a atras atentia o informatie extrem de interesanta. Ni s-a spus ca la studierea Giulgiului din Torino, in care a fost invelit trupul dat jos de pe cruce al Domnului nostru Iisus Hristos, s-a vazut cum spinii coroanei ce a fost pusa pe capul Sau erau cumva plasati pe zonele celor mai importante meridiane energetice. Plecand de la aceasta idee, am extins personal cautarile akashice si astfel am putut afla ca de fapt cand Mantuitorului I s-a pus acea coroana pe cap, prin spinii ei care au intrat ca niste pumnale in meridiane, s-a facut intreruperea acelor meridiane si deconectarea de la Sursa. La fel s-a intamplat si cu piroanele infipte in maini si picioare, astfel incat Mantuitorul a dus toata suferinta ca un om normal. In alte conditii, la ce puteri avea, putea iesi din corp oricand ar fi dorit. De aceea a strigat pe cruce “Tata, pentru ce m-ai parasit?”. Impungerea cu sulita a avut si ea in mod sigur un rol important in toata aceasta poveste. Prin acest sacrificiu, Tatal a permis darea catre intuneric a Literelor Eterului, iar prin aceasta plata, s-au cerut la schimb miliarde si miliarde de suflete. S-a stiut ca va urma perioada de mare suferinta pe Pamant, dar s-a stiut si ca exista un moment cand acele Litere se recupereaza, iar acele vremuri le traim noi astazi, lucru ce ar trebui sa ne onoreze pe oricare dintre noi. De aceea Mantuitorul a spus, conform Evangheliei Sfantului Apostol Matei (capitolul 10 / 34): “Nu socotiti ca am venit sa aduc pace pe pamant, n-am venit sa aduc pace, ci sabie.” Stia ca intunericul primind Literele Eterului va primi multa putere pentru o vreme.
Ieri, in ziua sarbatoririi Cuvioasei Parasecheva, am simtit sa ii multumesc pentru tot ce a facut si inca face pentru pastrarea credintei si unitatii poporului nostru, la fel ca si Parintele Arsenie Boca. La scurt timp m-a sunat o prietena si am ajuns la un moment dat sa ii povestesc despre coroana de spini si despre efectele ce le-a produs asupra Mantuitorului. Ea si-a adus atunci aminte cum i-a picat la o anumita varsta un cactus in cap si au intepat-o foarte tare ţepii lui. Eu mi-am amintit cand m-am lovit la cap de o gramada de pietre, pe cand eram de vreo 5-6 ani. De acolo mai departe ne-am amintit rand pe rand de lovituri, oase rupte, muscaturi de caini, taieturi, prinderi de degete prin usi, operatii chirurgicale, etc. Am inteles ca multe dintre aceste intamplari au fost de fapt unelte ale intunericului cu ajutorul carora ne-au fost intrerupte multe conexiuni ce le aveam la meridianele cosmice. Va marturisesc ca am ramas perplex pentru o vreme, pentru ca am inteles parca dintr-un foc o multime de lucruri.
Mai tarziu m-am intrebat cum putem repara aceasta situatie si gandindu-ma la modul in care se fac toate reparatiile cosmice, mi-am dat seama ca este foarte simpla operatiunea. Aceasta presupune sa rulam cat de multe momente putem sa ne amintim, in care am patit astfel de accidente, iar prin capacitatea de imaginatie, sa revedem filmul derulat cumva ca si cum acea intamplare rea nu s-ar fi petrecut. Va dau un exemplu. Cand eram mica, m-a muscat un caine foarte tare de amandoi genunchii. Am revazut momentul si mi-am imaginat ca intuiesc faptul ca vrea sa ma muste, motiv pentru care am luat de jos o placa de lemn ce am vizualizat-o langa mine si am pus-o paravan atunci cand s-a repezit cainele la mine. Ulterior a venit stapanul lui si l-a tinut. In acest fel mi-am imaginat toata intamplarea ca si cum cainele nu a mai ajuns sa ma muste de picioare. Acest exercitiu este practic o mutare pe alt filament temporal in care chiar era scris ca acel caine nu ma musca. Neavand loc acel eveniment ca urmare a ceea ce am proiectat prin imaginatie, eu la acest moment nu ar trebui sa am intrerupte acele linii energetice. Pentru ca totusi realitatea perceputa de mine atunci a fost ca m-a muscat, iar acele linii s-au intrerupt, mie acum, datorita acestui exercitiu, in mod obligatoriu trebuie sa mi se repare conexiunile. De fapt, acest lucru s-a intamplat imediat dupa exercitiu si la fel s-a intamplat dupa fiecare moment derulat in acest fel, de care mi-am adus aminte. Mi-am rugat apoi Sinele superior sa se intample asta si pentru momente ce nu mi le amintesc si pentru alte vieti si pentru tot ce ar mai fi de care eu nu imi dau seama in prezent, cu permisiunea Sfintei Treimi, astfel incat prin aceste reparatii sa nu aducem stricaciuni in alte domenii ale vietii noastre, din cauza mutarii pe alte filamente temporale.
Credeti-ma ca nu este intamplatoare aceasta revelatie pentru ca de fapt si ea face parte din procesul aflat in plina desfasurare a reconectarii la Sursa. Este evident ca orice cititor poate face daca doreste exercitii similare si de asemeni poate impartasi informatia, caci ne ajuta pe toti in acest proces de reconectare generala.
Am fost intrebata de mai multi ce cred despre rezultatele referendumului din 6-7 octombrie. Raspunsul este ca din punctul meu de vedere, nu conteaza, indiferent cum ar fi iesit. Nu conteaza pentru simplul fapt ca in data de 24 septembrie 2018 a avut loc pecetluirea celor 144.000 pe care un Inger al Eterului (al 5-lea element) a facut-o folosind cele doua Litere de Eter recuperate din intuneric. Una este pentru inima si a fost prima pecetluire si a doua este pentru cap si a fost a doua pecetluire. Ce ar urma sa se intample dupa asta va las sa cititi singuri in capitolul 7 al Apocalipsei. Sa nu uitam insa momentul binecunoscut din viata Mantuitorului, respectiv iertarea talharului ce era si el rastignit pe cruce in stanga Sa, din ultimele secunde, inaintea punerii Duhului Mantuitorului in bratele Tatalui. Aceasta arata ca cel ce alege chiar si in ultima clipa sa fie cu Dumnezeu, va fi primit cu bratele deschise.

Toate cele bune!




23 de comentarii:

  1. Nu inteleg cum ai facut referire la o data CE n a sosit Inca si VORBESTI despre ea la trecut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze, am raspuns si mai jos unui comentariu. Este septembrie, nu octombrie.

      Ștergere
  2. Te salut IAR şi IAAAR doamnă Mihaela ! Uite cum face sincronul să fim pe aceiaşi frecvenţă,atunci cînd aminteşti în material despre cum " Se va asista intr-un viitor apropiat la vindecarea multor boli grave si se datoreaza aceasta exact acestei reconectari."-am citat. În urmă cu ceva timp ,Corey Goode vorbea întrun interviu acordat lui D.Wylckook despre -REPLICATOR. Acest instrument foarte avansat ,realizat de civilizaţiile superioare este frecvent folosit tocmai în vindecări,înlocuiri de organe afectate în urma unor traume,în echilibrarea şi deplina funcţionalitate a meridianelor şi chakrelor...etc. La care tu acum vi cu O VESTE MINUNATĂ. O uluire care ,oarecum mă derutează sau e o greşeală de transpunere în pagină,ne-dorită care sună aşa :-"in data de 24 octombrie 2018 a avut loc pecetluirea celor 144.000 pe care un Inger al Eterului (al 5-lea element) a facut-o folosind cele doua Litere de Eter recuperate din intuneric."-am citat din cuprins. Ori noi ,acum sîntem după calendarul orientativ în data de marţi 16 octombrie 2018...şi totuşi ,tu conjugi viitoarea zi 24 oct.2018 la trecut,ca un fapt realizat...? ?? ??? -iartă-mă dacă sînt pe altă linie de timp.....totuşi o consider o greşeală de datare.... Mulţumesc pentru materialul care-mi confirmă din discuţiile purtate şi cu Marius Sumedrea faptul că informaţiile de aceiaşi natură sosite din surse diferite ajung în acelaşi punct. Nu ştiu cum s-a făcut că toată viaţa mea am fost un bolnăvicios,în ciuda faptului că nu m-am aplecat ori de cîte ori suferinţa mă obliga s-o las mai uşor cu efortul şi nici să nu mă internez ,de cîte ori medicii îmi făceau foaia de internare...e adevărat am lucrat la greu în minerit şi urmările frigului,ninsorilor,ploilor ,gerurilor resimţite ani de zile şi muulte multe şuturi (ture)de noapte ,acum mă pocnesc pe unde mă aştept mai puţin şi odată cu înaintarea în vîrstă îmi amintesc unde şi cum am greşit,m-am neglijat,am amînat....să întorc imaginile înapoi şi să re-creez un alt film prin care să mă văd cum evit toate accidentele suferite,toată munca făcute pe circuitul de cărbune atunci cînd trebuia eu şi echipa în care lucram să vulcanizăm (lipim la cald) benzile transportoare de lignit,să-mi închipui că sînt întu birou cald,că doar dau indicaţii prin staţia de emisie-recepţie,să evit imaginea în care lovit de paletele unui motor de transport bandă ,m-a aruncat de pe o pasarelă ,de la înălţimea de 8-9 metri şi în ultima clipă ,mîna binecuvîntată a unui coleg mi-a oprit căderea care se termina pe o platformă betonată....şi multe alte "ghinioane" cum ar zice un preşedinte......şi acum...lupta cu o gonartroză a genunchiului drept care mă obligă la poziţia orizontală...după cîteva sute de metri de mers pe jos ,sînt obligat să mă odihnesc pentru că piciorul stîng preluînd surplusul de efort şi greutate mă face să calc pe exteriorul tălpii extinzîndu-mi durerea sub oul piciorului ...practic imobilizîndu-mă..... să mă ierţi pentru apologhia ,care nu cred să-ţi trezească vreun interes ...am scris aşa pur şi simplu să mă descarc cuiva care-mi este tare drag......şi căreia-i MULŢUMESC PENTRU RAZA DE SPERANŢĂ pe care mi-o furnizează mereu " cu stimă acelaşi GeorgedeDrobeta. Pe pag. mea F,book Luminar Geo Nandi sau Luminipecer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna George,

      Am rezolvat treaba cu data insa cred sincer ca nu a fost o greseala intamplatoare. Vom putea vedea ce este cu 24 octombrie cand vom ajunge acolo. Si totusi, exista multe semne care au legatura cu Acum si treimea Trecut, Prezent si Viitor. Este ca si cum este ceva de rezolvat astfel incat sa sarim din nivelul de contiinta al timpului la nivelul de constiinta non-timp.

      Ștergere
  3. Suntem astăzi în data de 16 octombrie.Mai sunt 8 zile până pe 24 octombrie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corecta remarca. Am modificat. Multumesc frumos! Si totusi, daca am scris asa si nu am observat nicio secunda, o fi ceva si pe 24 octombrie.

      Ștergere
  4. Este minunat Mihaela ce ne transmiti tu in aceste momente de cupana pentru noi toti . Daca aceste reconectari cu SURSA se refac mai este necesar sa facem rugaciunea cu dezlegarile de blesteme de 13 zile?

    Irinel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este greu de raspuns acum la aceasta intrebare pentru ca aceasta reconectare se produce in mod proportional cu gradul de constiinta si evolutie al fiecaruia. Sa fii reconectat dintr-o data la totul, atunci cand ai un ADN in oarecare umbra, poate genera prajirea efectiva a ADN-ului. Rugaciunea de 13 zile face parte din pachetul expandarii constiintei si a curatarii ADN-ului ca si cea de 16.

      Ștergere
  5. Eu nu cred ca suntem in pragul evenimentelor prezise de Cap.7 al Apocalipsei lui IOAN.Mai intai trebuie sa ne implanteze cipul tuturor "goyimilor" sclavi platitori de taxe si impozite,apoi iudeo-masonii,jidanii si khazarii vor instaura Noua Ordine Mondiala- adica sclavia si controlul absolut-si vor impune la conducerea lumii intregi,Anticristul...Cred ca va mai dura ceva vreme,poate chiar decenii...

    RăspundețiȘtergere
  6. La un eventual cataclis vor fi salvati doar cei 144.000 ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspunsul este NU. De aceea am sugerat citirea capitolului 7 din Apocalipsa. Iata-l mai jos:

      1. După aceasta am văzut patru îngeri, stând la cele patru unghiuri ale pământului, ţinând cele patru vânturi ale pământului, ca să nu sufle vânt pe pământ, nici peste mare, nici peste vreun copac.
      2. Şi am văzut un alt înger care se ridica de la Răsăritul Soarelui şi avea pecetea Viului Dumnezeu. Îngerul a strigat cu glas puternic către cei patru îngeri, cărora li s-a dat să vatăme pământul şi marea,
      3. Zicând: Nu vătămaţi pământul, nici marea, nici copacii, până ce nu vom pecetlui, pe frunţile lor, pe robii Dumnezeului nostru.
      4. Şi am auzit numărul celor pecetluiţi: o sută patruzeci şi patru de mii de pecetluiţi, din toate seminţiile fiilor lui Israel:
      5. Din seminţia lui Iuda, douăsprezece mii de pecetluiţi; din seminţia lui Ruben, douăsprezece mii; din seminţia lui Gad, douăsprezece mii;
      6. Din seminţia lui Aşer, douăsprezece mii; din seminţia lui Neftali, douăsprezece mii; din seminţia lui Manase, douăsprezece mii;
      7. Din seminţia lui Simeon, douăsprezece mii; din seminţia lui Levi, douăsprezece mii; din seminţia lui Isahar, douăsprezece mii;
      8. Din seminţia lui Zabulon, douăsprezece mii; din seminţia lui Iosif, douăsprezece mii; din seminţia Veniamin, douăsprezece mii de pecetluiţi.
      9. După acestea, m-am uitat şi iată mulţime multă, pe care nimeni nu putea s-o numere, din tot neamul şi seminţiile şi popoarele şi limbile, stând înaintea tronului şi înaintea Mielului, îmbrăcaţi în veşminte albe şi având în mână ramuri de finic.
      10. Şi mulţimea striga cu glas mare, zicând: Mântuirea este de la Dumnezeul nostru, Care şade pe tron, şi de la Mielul.
      11. Şi toţi îngerii stăteau împrejurul tronului bătrânilor şi al celor patru fiinţe, şi au căzut înaintea tronului pe feţele lor şi s-au închinat lui Dumnezeu,
      12. Zicând: Amin! Binecuvântarea şi slava şi înţelepciunea şi mulţumirea şi cinstea şi puterea şi tăria fie Dumnezeului nostru, în vecii vecilor. Amin!
      13. Iar unul dintre bătrâni a deschis gura şi mi-a zis: Aceştia care sunt îmbrăcaţi în veşminte albe, cine sunt şi de unde au venit?
      14. Şi i-am zis: Doamne, Tu ştii. El mi-a răspuns: Aceştia sunt cei ce vin din strâmtorarea cea mare şi şi-au spălat veşmintele lor şi le-au făcut albe în sângele Mielului.
      15. Pentru aceea sunt înaintea tronului lui Dumnezeu, şi Îi slujesc ziua şi noaptea, în templul Lui, şi Cel ce şade pe tron îi va adăposti în cortul Său.
      16. Şi nu vor mai flămânzi, nici nu vor mai înseta, nici nu va mai cădea soarele peste ei şi nici o arşiţă;
      17. Căci Mielul, Cel ce stă în mijlocul tronului, îi va paşte pe ei şi-i va duce la izvoarele apelor vieţii şi Dumnezeu va şterge orice lacrimă din ochii lor.

      Ștergere
    2. A se intelege ca suntem de abia la inceputul "drumului Apocaliptic" ? Sau capitolele nu sunt in ordine? Pentru ca dupa sirul evenimenteleor si povestilor relatate de toti bloggerii mai mari spiritual as putea sustine cu lejeritate ca suntem spre final, chiar in fata celor 1000 de ani.

      Ștergere
  7. Mulțumim pentru noutati. Incerc sa-mi explic starea de bine care am avut-o astazi si sper si de acum in colo. Dupa ce am citit cred ca nimic nu este intamplator dar starea de implinire sufleteasca si impacare cu sine ce le-am simtit astazi sunt o dovada. Va transmit tuturor, celor care cititi acest blog si nu numai, lumina sub forma de petale care sa va atinga inima si sa va tresalte sufletul de bucurie asa cum am simtit si eu astazi. Va iubesc romani frumosi! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. https://youtu.be/WLwuYr7tsEQ

    RăspundețiȘtergere
  9. "Prin intermediul acestor structuri si mecanisme Romania a fost adusa la tacere si la ascultare, au reusit sa blocheze dezvoltarea tarii, crearea unei infrastructuri moderne, a unor obiective economice strategice, fiind in acelasi timp constransa sa le dea pe nimic resursele si obiectivele noastre industriale, si nu numai. Asa ne-au luat totul, inclusiv apele, padurile, aerul, si nu in ultimul rand, pamantul. Interesul lor a fost si este sa ramanem subdezvoltati, doar asa avand garantia ca suntem usor de dominat, doar asa pot sa ne jecmaneasca de resurse in voie si sa-si asigure o piata pe care sa-si vanda produsele de proasta calitate. De ce sa avem noi autostrazi, drumuri moderne, sa se dezvolte turismul, comertul, industriile, agricultura, intr-un cuvant economia, sa ii concuram pe diverse piete si sa devenim independenti, cand trebuie sa ramanem sub cizma lor? De ce sa avem noi spitale, fabrici de medicamente si medici care sa ii trateze pe romani cand PARADITORII NOSTRI STRATEGICI, CRIMINALII NOSTRI STRATEGICI, pot sa ne livreze medicamentele lor daunatoare, vaccinurile lor care ajuta instalarea bolii si nu prevenirea si tratarea ei, cand pot sa ne ia sute de milioane de euro pentru tratamente in spitalele lor, unde asistenta este asigurata tot de medicii nostri pe care ni i-au luat cu "japca", pentru ca pe cei care nu au vrut sa plece din tara i-au haituit si arestat cu DNA. Asta pentru bolnavii care au avut sansa sa li se aprobe tratamentul in strainatate, pentru ceilalti ramanand doar posibilitatea de a trece in lumea celor drepti. Institutiile noastre de forta, in frunte cu DNA, au fost folosite pentru a paradi oamenii politici, oamenii de afaceri, specialistii in diverse domenii, medici, ingineri, magistrati, ofiteri, care li se opuneau. Cu sprijinul lor au paradit decizia politica si administrativa la toate nivelurile, blocand proiectele cele mai importante, sabotand profund economia tarii." https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2227895647494964&id=100008236510957&ref=content_filter

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti 100% dreptate in tot ce afirmati.Numai ca,trebuie sa spuneti tuturor romanilor ca dezastrul Romaniei,programat,planificat,finantat,condus si infaptuit de iudeo-masonerie,jidani si khazari este muuuult,muuuult mai profund si urmareste distrugerea completa si totala a natiunii romane,nu numai jefuirea completa a avutiei nationale si a tuturor,subliniez,TUTUROR resurselor naturale ale solului,subsolului,apelor si pamantului acestei tari!!!

      Ștergere
    2. Anonim22:59 parca ati fi cineva din familia Cosma (parlamentari : tata,fata si baiatul) ca ,,domnisoara" Cosma spunea ca DNA le a paradit familia , nu ca ei au furat si mituit LA GREU !!!!

      Ștergere
  10. Bună ziua!Mihaela ,citind articolul tau ,astăzi 18.10,mi-am dat seama că zilele trecute mi-am amintit că in copilărie un coleg m-a lovit cu o piatră in frunte ,(fără motiv și atenționare ,pur si simplu asteptam împreună autobuzul).Ce părere aveți,întâmplător ?!?Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna seara. Doamna Mihaela, puteti sa-mi trimiteti adresa dumneavoastra de email? Doresc sa va intreb mai multe despre articolul,, LAS' CA NE FACEM NOI MARI - CHEILE INGERILOR,,.Am unele neclaritati. Multumesc frumos. O seara buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara! Adresa este scrisa sus in bara blogului la rubrica CONTACT.

      Ștergere
  12. La Multi Ani fericiti!

    O zi faina si imbratisari!

    https://www.youtube.com/watch?v=kmyoDqbitUc
    https://www.youtube.com/watch?v=ioOzsi9aHQQ

    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere