luni, 3 septembrie 2018

CHEILE LUI ENOH – 3. CHEILE SFANTULUI DUH





CHEILE LUI ENOH – 3. CHEILE SFANTULUI DUH

Dragii mei,
        
Mergem azi mai departe prin „Cheile Sfantului Duh”. Stiu ca sunt asteptate cu nerabdare, insa trebuie sa avem, pe langa multe constiente activate prin chiar aceste chei, si constienta faptului ca acestea nu sunt niste scrieri oarecare. Atunci cand sunt activate ele antreneaza multe energii in Univers. Nu este operatiunea doar la nivelul fiintei noastre. De aceea este necesar acceptul Sfintei Treimi pentru orice astfel de publicare. Asta nu inseamna ca nu sunt oameni care le puteau activa si mai devreme. Nu este greu insa sa ne dam seama ca odata pornita operatiunea in blog, de acolo mai departe se poate alatura oricine.  Este evident ca doar Divinitatea poate sti cand este totul pregatit pentru un astfel de pas, la nivel global.
Intre timp se deruleaza cateva operatiuni importante insa tocmai pentru ca sunt in plina desfasurare, nu pot fi povestite momentan din pacate.
Vom spune urmatoarea afirmatie:

„Prin Puterea si Darurile primite de Spiritul meu de la Bunul Dumnezeu, rog sa mi se alinieze constiinta la Programul Sfantului Duh, conform cu nivelul meu de evolutie spirituala din acest moment. Din suflet multumesc!”


Recomand ca dupa citire sa fie ascultata melodia de la linkul de mai jos:



Toate cele bune!


20 de comentarii:

  1. Cîît mă bucur Miha că-mi trimiţi din nou mesaje de lucru cu ÎNALTELE ENERGII DIVINE. Dar întrebarea este : pot eu oare să le trezesc în inima mea de LUMINAR GEONANDI- şi numele pag. mele pe F.b. ? E nevoie de rugăciune,meditaţie pe aceste chei ? - Se cere permisiunea ? - Cui tre.să ceri acceptul ? ....şi muulte alte întrebări ămi generează esajul primit . Mulţumesc -FI BINECUVÎNTATĂ MIHAELA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna George! Trebuia sa se intample o anumita reparatie cosmica astfel incat sa se poata publica aceste chei. Cum ea s-a finalizat ieri, lucru ce mi-a permis si mie sa le public in blog, de aici incolo pot fi si preluate si date mai departe fara probleme. Cu drag!

      Ștergere
    2. 😀 Da...A le da românilor chei pe mana, după ce si-au otrăvit singuri matricea informațională, folosind magia neagra si alte dracarii, ar însemna că Universul sa fie inconștient si sa accepte sa se autodistrugă😀. De cand sunt n-am văzut popor mai nebun! Care își ucide singur pruncii. Urmașii sunt in pericol, iar tu vinzi gogoși despre chei.Habar nu aveti cât de greu suntem puși la încercare înainte de a primi dreptul de a renaște în 5D! Inclusiv puterile "paranormale" ce v-au fost permise pentru un timp au fost un test pentru voi. In functie de cum am ales sa lucram, pe Lumina sau pe Intuneric, vom fi triati. Adica, cernerea despre care se vb in Biblie. Unii dintre voi v-ati grabit ca fetele mari la maritat si ati lucrat cu masonii. Greseala fatală! Masonii sunt ei înșiși sclavii illuminati. Nu au revelații, nu au adevărate initieri

      Ștergere
  2. "Universul nostru local este ca o membrană-copil printre sistemele stelare gânditoare ale Inteligenței avansate. Cheia ne spune că dacă vrem să înțelegem de ce ne aflăm aici jos, este necesar să devenim ca un copil ca să putem auzi strigătele membranei-copil."
    Dragi forte intunecate, nu va mai puneti comentariile negative peste tot sperand ca petele de mizerie sa intunece lampa care lumineaza.
    Bucuria regasirii noastre este mai mare decat ura si dusmania semanata de voi pe ogoarele internetului.
    Spirala timpului vostru se apropie de inchidere si in liniile de timp care vin catre noi, voi asemenea fumului nu mai existati.
    Un alt intuneric neinteles de voi va ia locul si sunteti deja nefamiliarizati cu ceea ce se intampla.
    Mereu va plangeti si dati sfaturi, crezand ca astfel puteti subjuga fiecare particica din fatada Creatiei.

    Cand veti canta cantecul pe care il stiati la inceputul creatiei vostre va veti aminti de mersul vostru in infinit si caderea vostra infaptuita ca potential se va reintoarce la voi. Va veti reaminti inainte de a fi ingeri cazuti, cine erati cu adevarat. Fatada Creatiei inca are mistere pe care nu le-ati descoperit...

    "Cei care au primit „Mesajul de Eliberare” vor fi eliberați cu ajutorul unui Curcubeu de Lumină"

    Dragonul Curcubeu


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vorba de comentarii. E vorba de fapte. Magia neagra făcută în grupurile pretins spirituale este negativitatea, moartea, arderea. Multe spirite evoluate sunt ținute captive în aceste grupuri. Îngeri în colivie. E Timpul intervenției Lui Dumnezeu! Falșii profeți și iisusii mincinosi sunt prea multi. Si au învățat sa-si faca aparențe luminoase, amagind naivii. Adica, sunt timpurile în care dracu vorbește din scripturi. New age este creștinism intors. E Anticrist. Crist va vorbește în inimi, nu în minte. Inimile nu le-ați curățat..Ar fi fost prea complicat. Ar fi trebuit să faceți inclusiv sacrificii în bani ca sa va reparați greșelile făcute fata de tot ce va inconjoara. Inclusiv fata de animale si natura. E mai simplu sa cumpărați indulgente de la Mihaela sau popa, nu? Multi mincinoși în țară asta...

      Ștergere
    2. Draga Maria, Aurelia sau cum te-o mai chema,

      Am publicat aceste comentarii doar ca sa am posibilitatea sa iti reamintesc sa nu te mai obosesti cu scrisul lor. Ti-am mai spus ca voi trage linie si nu mai public nimic din ce vine din partea ta, nici macar daca nu se face vreun atac la persoana sau altceva,iar acum mi-am calcat pe inima numai ca sa iti pot reaminti inca o data acest lucru. Deci: NU TE MAI OBOSI! Si-asa muncesti intens pentru tara asta in timp ce tot restul lumii sta si doarme si tocmai din acest motiv doresc sa te scutesc de o corvoada in plus, adica aceea de a scrie comentarii in blogul meu.

      Ștergere
  3. Ştiu, sunteţi acolo.
    Acum vă simt.
    Ştiu că vă temeţi.
    Vă temeţi de noi.
    Vă temeţi de schimbare.
    Eu nu cunosc viitorul.
    N-am venit să vă spun
    Cum se va termina acest lucru.
    Am venit să vă spun cum va începe.
    O să închid acest telefon.
    Și apoi le voi arăta oamenilor ce nu vreţi să vadă.
    Le voi arăta o lume...
    ... fără voi.
    O lume fără reguli, control sau graniţe.
    O lume în care totul e posibil.
    Unde mergem de acolo ...
    ... este o alegere pe care vă las pe voi să hotărâţi.
    [Neo; Matrix,1999]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect.Foarte corect.Se referea la "Perciunati",iudeo-masoni si khazari,criminalii care conduc aceasta lume de multe mii si mii de ani...

      Ștergere
    2. Așa este...Dar voi, nefacand nimic concret în plan fizic, sunteti complicii lor. Nu veti putea da la infinit vina pe altii pentru ce nu faceti voi în țara voastră. Dumnezeu nu joacă cu piese negre sau gri. Cu Dumnezeu ori esti, ori nu esti. Cale de mijloc nu exista!

      Ștergere
  4. ...fara titlu ...
    Sunt aici si acum.Acum este timpul meu.Nu stiu eu prea multe... Stiu ca sunt slab,ca am voie sa cad, ca am voie sa tip, ca am voie sa plang dar,NU AM VOIE SA RENUNT.Nu-mi este rusine de cicatricele sufletului meu,ele sunt dovada ca am fost mai puternic decat cel care a incercat sa ma raneasca,insasi lupta mi-a aratat ca am fost creat ca sa fiu victorios.Daca acum sunt putin mai puternic este pentru ca trebuia sa fiu. Nu vreau ca cineva sa ma salveze, ma salvez singur, dar o mana de ajutor,nu am sa refuz niciodata. Am sa merg cat mai departe pot...si am sa mai fac un pas.Imi plec capul in fata divinitatii si genunchii in fata copilului,sa-i leg sireturile si ai saruta manutele.De cine am sa fug? de cine am sa ma ascund?De cine sa-mi fie teama? Creatorul cunoaste totul despre mine.El crede in mine.Fiecare bataie de inima care trece ma aduce mai aproape de El.Inevitabil am sa fiu ce eram.
    Am invatat sa nu mai judec pe nimeni,pentru ca nu stiu prin ce furtuna,Dumnezeu, L-a trimis sa treaca.

    Va saut...Mitica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Superb,superb comentariu!!!

      Ștergere
    2. Ma scuzati, dar eu judec. Ca de-aia mi-a dat Dumnezeu minte si ochi. Dacă mă prefac ca nu vad ca sistemul piramidal al masoneriei este virusat si ineficient, inseamna ca sunt complice la prostiile făcute de ei. Inclusiv de radiestezistii lor care pretind ca trimit "păcatele" în pământ. Asta e vrăjitorie ! La fel fac si mama Omida si alti vrajitori. De pacate doar îngerii karmei te pot scăpa. Dar numai după ce-ti plătești vămile vazduhului. Si asta nu se face decât prin suferința sau prin Dăruire. Nu vad românii calcandu-se în picioare sa-si scoată economiile de la banci. Românii au căzut la ispită. Au ales "regatul acestei lumi. E liberul lor arbitru. Treaba lor cum il folosesc. Dar sa nu mai ragă în fața icoanelor, că o fac degeaba.

      Ștergere
  5. Buna seara domna Mihaela.
    Va admir deschiderea si calea pe care ati deschis-o pentru atat de multe persoane inspre dezvoltarea spirituala.
    Ma bucura interesul dvs. fata de cartea "The Book of Knowledge: The Keys of Enoch" a doctorului J.J Hurtak, publicata de editura The Academy of Future Science.
    Am placerea sa va anunt ca editia in limba romana a acestei carti se va lansa in 7 Octombrie 2018 , ocazie cu care cei doi doctori Hurtak (J.J si sotia lui Desiree) vor fi prezenti la Cluj Napoca unde vor sustine si un seminar.
    Cu aceasta ocazie va invitam cu drag sa va participati la seminar, sa discutati personal cu doctorul J.J Hurtak cu privire la lucrarile sale.
    Informatii suplimentare despre seminar puteti sa gasiti aici https://cheileluienoh.org/cheile-lui-enoh-in-romania/
    Sa aveti mereu Lumina Uriyah in dvs,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua doamna Lia,

      Asa cum am discutat si prin e-mail, va aparea si in blog un anunt legat de acest eveniment deoarece nu toata lumea vizitatoare a blogului acceseaza si sectiunea de comentarii. Va multumim foarte mult inca o data pentru acest anunt!

      Ștergere
  6. Buna seara,
    Imi puteti spune care este pretul cartii Cheile lui Enoh?
    Nu reusesc sa ajung la eveniment dar doresc sa cumpar cartea printr-o prietena care merge.
    Cu multumiri,
    Lucia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau dar am citit comentariul ulterior evenimentului. Cartea costa 200 lei si cine o doreste se poate adresa la adresa de e-mail la care s-a facut si inscrierea pentru participarea la evenimentul sustinut de domnul Hurtak in Cluj Napoca, in data de 7 octombrie 2018. (poate fi gasita accesand linkul din articolul Cheile lui Enoh - 4)

      Ștergere