joi, 22 noiembrie 2012

ET0 - SA AFLAM MAI MULTE DESPRE EXTRATERESTRI





ET0 - SA AFLAM MAI MULTE DESPRE EXTRATERESTRI

Dragii mei,

            Avand in vedere ca mult asteptata intalnire cu fratii stelari se apropie cu pasi repezi, m-am gandit ca poate nu ar fi rau, sa incercam sa cunoastem cateva lucruri despre ei, inainte de a se petrece acest eveniment major.
            De aceea, voi face incepand de azi, dupa posibilitatile de timp liber, informari despre diverse civilizatii. Aceste informatii sunt culese de la comandantii cu care comunic. Intre timp, s-au adaugat mai multi in acest cerc de prieteni ET. Veti afla lucruri despre sistemele din care vin, despre planetele lor, despre infatisarea lor, despre varsta, despre nave, despre preocupari si altele. Mai exista astfel de materiale si informatii care pot fi gasite pe internet, sau scrise in diferite carti si articole, pe care le cunosc si eu in mare parte, insa in cursul acestor ultime luni, am putut sa aflu, ca multe din cele citite si care dintotdeauna mi-au ridicat niste semne de intrebare, pentru ca mi se parea ca ceva nu se leaga, nu sunt informatii corecte, lucrurile stand in realitate putin diferit.  
            Din cate mi s-a spus, sunt multe civilizatii componente ale Federatiei Galactice. Pentru realizarea contactului cu noi insa, sunt veniti acum pe navele Federatiei, doar reprezentanti ai acelor civilizatii care au o infatisare umanoida, cat de cat asemanatoare cu a noastra. Asta probabil ca sa nu ne speriem prea tare, sa ne putem obisnui repede. Ar trebui sa ignorati total informatii de genul „extraterestrii ne ataca, ne rapesc, ne matrateaza”, care mai apar si in zi de azi. Nici nu se poate pune problema de asa ceva, in cazul unor componenti ai Federatiei Galactice. Cu totii sunt in spirit de la 8D in sus. Ne-am dori noi pamantenii sa ne putem situa acolo, insa printre noi sunt multi care inca sunt la nivel 3D, chiar si in spirit. Multe din ororile comise de fapt de catre unii pamanteni, in scopul de a tine cat mai mult timp ascunse anumite informatii, care daca ar fi iesit la suprafata, ar fi putut indeparta ceata de pe ochii multora, fiind lucru prea bine stiut, ca poti fi condus mai bine daca esti tinut orb, au fost puse in spatele extraterestrilor. Eu nu neg ca nu ar fi putut veni si din partea unor entitati ET astfel de actiuni, dar o mare parte din ele cu siguranta nu sunt. Ei au reprezentat de-a lungul timpului, in multe situatii, un alibi perfect, iar mintea ne-a fost infectata sistematic cu tot soiul de aberatii.
            Contactul este iminent, altfel nu se poate, pentru ca se doreste includerea Terrei in cadrul Federatiei Galactice, pentru ca sunt multe spirite incarnate acum pe Pamant, care au misiuni galactice, dincolo de limitele acestei planete, chiar daca acum poate ca nici nu constientizeaza.
            In mod sigur si aceasta intalnire de gradul III, va aduce o mare schimbare de constiinta si va marca sfarsitul unui ciclu si inceputul altuia nou, pe langa restul evenimentelor ce se vor petrece din punct de vedere astrologic. Aceasta ne-au comunicat printre altele si mayasii, ca la sfarsitul acestei ere si inceputul celei noi, vom sti cu siguranta ca nu suntem doar noi in acest Univers.
           
             Pace si Iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu