luni, 5 noiembrie 2012

DESPRE DIMENSIUNI, IERARHIA DIVINA SI EXTRATERESTRI






DESPRE DIMENSIUNI, IERARHIA DIVINA SI EXTRATERESTRI

Dragii mei,

Sunt absolut convinsa ca ati auzit cu totii de organizarea din punct de vedere al nivelului vibrational, pe dimensiuni. Teoriile sunt multiple la acest capitol insa cele ce urmeaza sa va scriu, fac parte din cunoasterea capatata ca urmare a comunicarilor cu ghidul meu spiritual astral. Nu imi apartine nimic din cele ce va redau in continuare, insa am mare incredere in ceea ce imi transmite, in primul rand pentru ca se afla intr-o dimensiune inalta, in prima Triada Ingereasca si stie multe ca sa zic asa si in al doilea rand pentru ca s-a dovedit pana in prezent ca tot ce mi-a transmis, s-a cam adeverit. 
Pe de  alta parte, asa cum sustine si domnul Sal Rachele in cartea „Transformari planetare, 2012-2030”, ca stiind de la Fondatori, cu cat entitatea care transmite este la nivel dimensional mai inalt, cu atat mai putin poate fi disturbat mesajul de diverse interferente ce pot aparea pe traseu, pentru ca este mai protejat canalul de comunicare, ca sa spun asa. 
Inainte de a face incadrarea in dimensiuni a fiecarei categorii, sa expunem in continuare, organizarea Ierarhiei Angelice, asa cum este vazuta in ortodoxie de catre Sfantul Dionisie Areopagitul, un discipol deosebit al Sfantului Apostol Pavel. Mentionez ca anumite clase ingeresti se gasesc in diferite materiale, cu denumiri diferite. Important este sa cunoasteti macar una dintre ele.

1.      Serafimii – reprezinta cel mai inalt ordin al ingerilor, despre care se spune ca stralucesc cel mai puternic, fiind alcatuiti din lumina pura. Deseori sunt reprezentati ca ingeri cu sase aripi.
2.     Heruvimii – reprezinta cel de-al doilea ordin al ierarhiei ingerilor, despre care se spune ca sunt alcatuiti din iubire pura. Deseori sunt reprezentati ca niste ingeri cu multi ochi sau ca niste copilasi dragalasi cu aripioare.
3.     Tronurile – reprezinta cel de-al treilea ordin al ierarhiei ingerilor si intruchipeaza dreptatea si justitia divina. Reprezinta puntea intre planul material si cel spiritual.
Triada Serafimilor, Heruvimilor si Tronurilor se spune ca salasluieste in cel mai inalt dintre Raiuri.
4.     Domniile – reprezinta cel mai inalt nivel din a doua Triada. Se ocupa cu supravegherea activitatii ingerilor, in acord cu vointa Divina.  
5.     Virtutile – fac parte din a doua Triada si se ocupa cu ordinea in Universul fizic, veghind asupra miscarii marilor corpuri ceresti precum planete, stele, inclusiv Pamantul.
6.     Puterile – reprezinta ultimul nivel din a doua Triada. Se ocupa cu purificarea Universului de energiile inferioare. Sunt luptatori pentru pace.
A treia triada include ingerii cei mai apropiati de Pamant.
7.     Principatele – vegheaza asupra planetei noastre cu tot ce include ea si guverneaza pacea pe Pamant.
8.     Arhanghelii – guverneaza intreaga rasa umana si coordoneaza ingerii pazitori. Fiecare Arhanghel are o specializare si oglindeste un aspect al lui Dumnezeu.
9.     Ingerii pazitori – fiecare om are un numar de ingeri pazitori care il insotesc pe tot parcursul vietii. Numarul de ingeri poate diferi de la o persoana la alta, dar se spune ca sunt minim 3 ingeri pazitori pentru fiecare om.

Sa vedem acum ce imi spune ghidul meu despre dimensiuni. Fac mai intai precizarea ca ar fi imposibil sa numesc pe toti Maestrii Inaltati si toate Fiintele de Lumina. Eu fiind crestin-ortodoxa, am pus ghidului meu intrebari, mai mult axate pe ceea ce ma interesa pe mine. Imi cer iertare fata de cititorii care sunt de alta religie sau credinta decat a mea, caci poate nu gasesc in acest articol ceea ce i-ar interesa si pe ei, din acest punct de vedere.
Exista 12 dimensiuni plus inca una, a 13-a. Combinatia aceasta o intalnim si in cazul Sfintilor Apostoli in numar de 12 si Domnul nostru Iisus Hristos, in mijlocul Lor. Dimensiunile acestea trebuie vazute ca fiind dispuse concentric in jurul unui punct de centru, imaginandu-ne totul ca pe o sfera, ce este impartita in mai multe straturi, adica 12, pana in centru, considerat a 13-a dimensiune. Totusi, pentru mai multa usurinta, propun sa ne imaginam straturile asezate pe o verticala, de sus pana jos, scara de masura pe aceasta verticala fiind nivelul vibrational.
In a 13-a dimensiune, in punctul din centru, sau cel mai de sus, este Sursa, adica Dumnezeu. Mai apoi, trebuie sa il vedem pe Lord Melchizedek pe care multi il asimileaza cu Dumnezeu Tatal Insusi. Lucrurile nu stau chiar asa, totusi Lord Melchizedek este cel mai aproape de Sursa. De aceea, multe persoane care lucreaza cu energia si apeleaza la ajutorul Fiintelor de Lumina, marturisesc, ca cea mai puternica energie pe care au simtit-o vreodata, este aceea a lui Melchizedek. Dimensiunea a 13-a include apoi, pe Fiul lui Dumnezeu, Domnul nostru Iisus Hristos. Am vazut ca in multe materiale se asimileaza Lord Sananda cu Domnul nostru Iisus Hristos. Personal, eu nu am simtit niciodata acest lucru. Ghidul meu imi spune ca Lord Sananda, cu adevarat Maestru Inaltat, a fost ghid spiritual astral al lui Iisus in perioada adolescentei Sale si nu trebuie confundata Entitatea de Lumina Lord Sananda, cu Domnul nostru Iisus Hristos.
Mergem la dimensiunea a 12-a. Aici, in partea superioara, se afla Maica Domnului, Maria, Mama Eterna. Maica Domnului nu este un spirit oarecare. Este intruchiparea feminina a lui Dumnezeu Mama/Tata, pe Pamant. Pentru cine nu a citit viata Maicii Domnului, le povestesc aici o mica istorioara: „Cand Maica Domnului a adormit, prin Duhul Sfant, au fost anuntati toti cei 12 Apostoli. Daca 11 au ajuns la timp la inmormantare, al 12-lea, din nou Apostolul Toma, numit de noi necredinciosul, pentru ca nu a crezut in Invierea lui Iisus pana nu L-a vazut cu ochii lui, el lipsind cand Iisus s-a aratat pentru prima oara dupa Inviere, tuturor celorlati 11 Apostoli, a ajuns, dupa ce trupul Maicii Domnului fusese bagat in mormant. El avusese inainte de plecare o viziune in care Maica Domnului a venit, i-a spus ca doreste sa ii dea in dar ceva, i-a dat Braul Ei, dupa care a vazut-O ca se inalta la Cer. Acesta a fost pentru El un semn ca s-a intamplat ceva mai mult decat o adormire a Feciorei Maria, deoarece i s-a parut ca a vazut-o in carne si oase. Odata ajuns acolo, i-a gasit pe ceilalti 11 Apostoli cantand imnuri si psalmi in cinstea Maicii Domnului. I-a rugat mult, sa dea la o parte piatra mormantului, macar pentru cateva clipe, ca sa o mai poata vedea si El pe Maica, pentru ultima oara, plangandu-si soarta si intrebandu-se de ce El trebuie sa lipsesca tot timpul atunci cand se petrec lucururile cele mai importante. Dorinta i-a fost ascultata, s-a dat piatra la o parte, iar atunci cand s-a intrat in mormant, s-a constatat ca trupul Maicii Domnului nu mai era acolo, exact ca in cazul Domnului nostru Iisus Hristos, ramanand doar giulgiul de inmormantare, ce emana o mireasma dumnezeiasca.” Vedeti ce frumos a fost infaptuita Lucrarea Divina, astfel incat noi sa intelegem si in zi de astazi, cine a fost cu adevarat Maica Domnului, Pururea Fecioara Maria. Iar ghidul meu imi spune ca istorioara este adevarata in totalitate. Mai departe, pe nivelul imediat mai jos, vorbim despre Fondatori, asa-numitii Creatori, Spirite ajunse la maximul de evolutie. Ei sunt spirite mai inalte decat Serafimii, care sunt Entitati care se gasesc in partea mai de jos a dimenisunii a 12-a. 
In dimensiunea a 11-a, se gasesc toate nivelurile angelice incepand de la pozitia a 2-a (Heruvimiii) – cel mai de sus nivel, pana la pozitia a 7-a (Principatele) – cel mai de jos nivel, exact in ordinea data in clasificarea de mai sus.
In dimensiunea a 10-a, se gasesc Arhanghelii insa pe un nivel superior Lor se mai gasesc niste Enitati de Lumina ce se numesc Elohimi.
Ingerii pazitori se gasesc in dimensiunile 9, 8 si 7. In dimensiunile 6 si 5 se gasesc entitati ajunse la un anumit grad de evolutie spirituala. Nu mai subliniem dimensiunile 4D, 3D, 2D si 1D pe care noi insine le cunoastem.
L-am intrebat pe ghidul meu in ce dimensiuni sunt Sfintii si Maestrii inaltati. In functie de gradul de evolutie al acestor spirite, ei se situeaza in dimensiuni pornind de la 8D in sus. Majoritatea se gaseste in dimensiunile 8D si 9D. Exista insa si in dimensiuni superioare. De pilda, la noi, Cuvioasa Parascheva se gaseste in 10 D, unul dintre cele mai inalte spirite la categoria Sfintilor.
Mi-a venit apoi o alta intrebare in cap, zic eu, destul de logica: Stim ca toate spiritele se afla in permananta evolutie, pana ce vor ajunge la nivel de Fondatori, maximul evolutiv. Atunci l-am intrebat pe ghidul meu: Ce imi poti spune despre stadiul de evolutie al Arhanghelului Mihail de exemplu? Nu pot crede ca de atata amar de vreme, la miliardele de spirite pe care le-a ajutat, Mihail a ramas tot la stadiul de Arhanghel. Mi s-a raspuns: Il numiti Arhanghelul Mihail pentru ca asa v-ati obisnuit si vi s-a transmis din generatie in generatie. Cu adevarat, l-ati putea numi si Serafimul Mihail. Cu alte cuvinte, Mihail a ajuns la un nivel de evolutie a spiritului pana la 12 D. Faptul ca implineste sarcini si de Arhanghel, asa cum a facut dintotdeauna, este placerea Lui. Majoritatea Arhanghelilor pe care noi ii cunoastem, sunt ascensionati la nivele de Serafimi, Heruvimi sau alti Ingeri aflati in straturi superioare celui de Arhanghel. De aceea, pentru cine a solicitat suportul de curs cu ingeri, le reamintesc faptul ca au putut citi la un moment dat ca multi Arhangheli circula in cele 3 Triade si indeplinesc si functie de Serafim, sau Heruvim de exemplu, dar si de Arhanghel. Iata care este deci explicatia acestui fenomen. 
Sa vedem acum ce am aflat referitor la cateva civilizatii extraterestre. Exista entitati extraterestre avand corpuri fizice si entitati fara corpuri fizice. Diferenta dintre entitatile extraterstre fara corpuri fizice si entitatile angelice, consta in aceea ca entitatile extraterestre „vietuiesc” la nivelul unor planete, ceea ce nu se poate spune despre Ingeri. Multe astfel de entitati sunt foarte evoluate spiritual si va recomand aici, pentru a afla mai multe detalii, sa cititi din cartile Doamnei Melfior Ra, dansa expunand foarte multe informatii aflate in calatoriile astrale, pe care le-a efectuat de-a lungul anilor.  
Evident ca atunci cand vorbim despre extraterestri, multi dintre noi se gandesc la cei cu corpuri fizce, la aceia care manevreaza nave si tot felul de dispozitive sofisticate. De aceea, aici apar in diversele materiale ce pot fi studiate in domeniu, informatii la prima vedere, un pic contradictorii, privind nivelul de evolutie al acestora si clasificarea dimensionala. Aceasta deoarece unii fac incadrari din punct de vedere al evolutiei cu tot cu corp fizic, iar altii incadrari din punct de vedere al evolutiei la nivel de spirit. De aceea, ce se poate spune despre civilizatiile extraterestre ceva mai cunoscute de noi, aici pe Pamant, este ca raportat la corpul fizic, se situeaza pe la nivele 3D, 4D si 5D. Din punct de vedere al evolutiei spirituale si aceasta ne intereseaza pe noi de fapt, lucrurile stau cam in felul urmator: arcturienii, civilizatie din sistemul stelei Arcturus sunt la nivel 9D, la fel, in 9D sunt si cei din sistemul Constelatiei Andromeda, pleiadienii sunt considerati la nivel 8D si la fel sirusienii sunt la nivel 8D. Evident ca aceste incadrari reprezinta de fapt o medie, deoarece si la nivelul lor, ca si la noi, sunt spirite in cadrul aceleiasi civilizatii si mai sus si mai jos. 

Inchei acest articol prin a spune ca multe din informatii sunt primte atat de la ghidul meu cat si direct de la surse, venind cumva ca o confirmare a ceea ce am aflat initial. Aceste informatii, expuse in acest articol, le puteti asimila sau nu, in functie de cum credeti ca rezonati cu ele. Consider ca orice om trebuie sa pastreze acele credinte, pe care el le simte benefice pentru el si evolutia spiritului sau. 


PACE SI IUBIRE!

3 comentarii:

  1. Buna ziua! Foarte interesant ce scrieti. Am petrecut ore intregi pe blogul dvs. si nu m-am plictisit o clipa. Dumneavoastra spuneti aici, mai sus, ca sunteti Crestin-Ortodoxa. Dar presupun ca sunteti constienta de faptul ca sunt enorm de multi preoti care v-ar da canon pentru 80% din ceea ce spuneti - Biserica nu prea "inghite" ideile despre extraterestri si multe multe altele din ceea ce prezentati. A nu se intelege ca sunt de partea lor, ca si convingeri. Insa, pot sa va relatez o experienta proprie, caci si eu am Ghizi si pot comunica telepatic, de ani buni, ca Iisus nu mi-a spus niciodata ca este Fiul lui Dumnezeu, in sensul de Unicul sau Fiu si parte a Trinitatii, iar cand am facut eu acest lucru, m-a contrazis. Mi-a spus: Nu sunt "Doamne", cum imi spui tu. Si eu eram ferm convinsa de acest "adevar" Crestin, pana cand m-am lovit de el. Sincer, nu stiu pe cine sa cred. Pentru ca, parca si la dvs (sau la Sal Rachele) citeam ca si entitatile non-fizice pot minti, poate mai usor decat oamenii. Poate aveti mai multa experienta si clarvedere decat mine si ma puteti lamuri. Poate puteti pune Mai Sus o intrebare sincera, trecuta dincolo de propriile credinte (credintele noastre sunt atat de periculoase pentru ca se transforma in prejudecati care ne tin departe de adevar).

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi cer scuze ca nu public cu propriul meu nume. Suntem inconjurati de foarte multi oameni obtuzi.... . Elena ma numesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună ziua!
    Căutam ceva despre heruvimi și am dat de blogul dvs. Cum aș putea vorbi cu dvs pentru o informație?
    Crăciun binecuvântat să aveți!

    RăspundețiȘtergere