luni, 22 octombrie 2012

INITIEREA A VII-A




INITIEREA A VII-A

Transmisa de Batrani, fiinte celeste batrane si Membrii Inaltului Consiliu al Ordinului Melchizedek
Pe 07.07.2012 intram in cel de-al saptelea portal de initiere cu lumina, sprijiniti de Raza a doua a Intelepciunii-Iubirii si maestrul Kuthumi, Arhanghelii Jofiel si Constance, Elohimii Apollo si Lumina, prin flacara galbena-bleu sacra a Intelepciunii, pentru a completa cea de a saptea initiere ca un preludiu al Ascensiunii intregii omeniri in Decembrie 2012.
Aceasta initiere ne duce spre noi intensitati ale luminii, pe masura ce experimentam realitatea prin punctul zero, fara timp, fara spatiu, in frecventa originala a iubirii divine si a razelor fotonice de lumina.
Am traversat primul si al doilea val al ascensiunii, prin trezirea a 144 mii de lucratori in lumina, capabili sa experimenteze linii cristice de timp, integrarea profunda a geometriei sacre si a cheilor de lumina interioara, integrate din gridul cristalin 144 al iubirii divine.
Astfel am ajuns sa ajutam pe altii in procesul ascensiunii, curatand, transmutand orice aspect personal in iubire divina prin radianta cosmica a eternei iubiri divine, din Inima Unica a tot ceea ce este.
Dupa initierea a sasea - Ascensiunea, in a saptea initiere, suntem initiati in Ordinul Melchizedek.
Pentru a incepe, suntem invitati in vortexul orasului cristalin de lumina de deasupra Turnului (The Tor, vestigiu al vechii biserici a Arhanghelului Mihail, locul unde se presupune a fi ingropat regele Arthur), in Glastonbury, Anglia, radiind si reflectand esenta intelepciunii si iubirii divine catre intreaga viata de pe Pamant, focusati fiind pe radianta propriei noastre inimi, in inima colectiva a umanitatii, ca flacari transfigurate ale iubirii divine, aliniati prin Soare, Soarele Central si Marele Soare Central, in centrul Creatiei Divine, conectati astfel la cel mai inalt potential de lumina al Umanitatii, grupul EU SUNT AVATAR FIINTA DE LUMINA, impartasind si imprastiind toata magnificitatea si nepretuirea ca profesori, vindecatori si initiatori in aceasta Epoca de Aur a Luminii.
De aici intram in Camerele Magnifice de Ascensiune ale lui Melchizedek in Scaunul Central de Ascensiune din centrul Pamantului, reamintindu-ne de noi insine in realitati paralele, ca initiati ai luminii.
Suntem initiati in Ordinul Melchizedek  si incepem calatoria spirituala prin Ochiul Drept al lui Horus, Mintea Inalta, hieroglifele si invataturile vietii imortale.
Cu 7 Iulie incepe Anul Vechi Egiptean, o zi in care Sirius rasare inaintea Soarelui, activand ADN ul adormit si amintirea invataturilor cele mai inalte ale luminii, cu ajutorul Marii Loji Eterice din Sirius, ridicandu-ne in vibratia personala cea mai inalta in aceasta dimensiune a vietii.
7 iulie ne duce intr-un nou inceput, un moment in timp in vortexurile, lacasurile sacre si orasele cristaline de lumina, care amplifica noile modele ale Pamantului, in radianta Inimii Unice, activand energia solara si cea mai inalta lumina din inimile noastre prin Raza a doua a Intelepciunii-Iubirii si potentialul cel mai inalt al Omenirii, EU SUNT RASA AVATAR DE LUMINA.
Lucram la procesul individual al Ascensiunii, conectandu-ne in Monada Vietii pentru a combina iubirea neconditionata experimentata de noi ca flacari transfigurate ale iubirii divine.
Din perspectiva cabalistica, experimentam TRIADA SUPERIOARA A ARBORELUI VIETII, la nivel de constiinta monadica a Sinelui Superior si prezenta noastra Divina EU SUNT.
Prin integrarea acestor trei sefire KETER - Coroana, HOKMAH - Dorinta , BINAH - Intelegerea, experimentam Lumina in noi insine, EU SUNT AVATAR FIINTA DE LUMINA si corpul de lumina ADAM KADMON.
Imaginaţi-vă dacă vreţi, că asistăm la naşterea Creatiei. Dumnezeu, în înţelepciunea şi Măreţia Sa, a creat un număr infinit de multiversuri, universuri, galaxii si sisteme solare, iar acest lucru este menţionat în Arborele Vieţii ca Ain Soph Aur, sau Existenţa Negativa. Prin emanatia Sa divina, Kether, Coroana, prima dintre cele zece sefire, Mama / Tatăl nostru Dumnezeu pentru această zi cosmica, vine în existenţă de-a lungul pilonul central de blândeţe şi de echilibru.
Kether, reprezentând experienţa spirituală a "Uniunii cu Dumnezeu", emană în continuare Lumina Divina a Creatiei, si acesta emanaţie a fost atât de abundentă, pentru a forma prin revărsare Sfera Hokhmah, în partea superioară dreaptă a Arborelui, care reprezintă Inţelepciunea şi Lumina, Principiul Divin Masculin si experienţa spirituală a "viziunii lui Dumnezeu fata în faţă".
Hokhmah, reprezentat de-a lungul Pilonul Mila, la rândul său, a umplut Sefira următoare.
Binah, pe partea superioară stângă a Arborelui, de-a lungul Pilonului de Severitate. Binah reprezintă Inţelegere şi Justiţie. Binah reprezintă în continuare Principiul Divin Feminin al Creaţiei, şi experienţa spirituală "viziunea durerii".
Aceste prime trei Sefire formează triada superioară a Arborelui Vieţii şi sunt legate de nivelul monadic, de constiinta cu Sinele nostru Superior şi fuzionarea Arhetipurilor divine feminine şi masculine, ne conduce în Sinele noastre Divine.

In plus ancoram al saptelea disc cosmic cristic holografic si alte doua discuri minore pe coloana noastra vertebrala, de activat pe 21 iulie, cand ne vom focusa pe curatare si integrarea luminii in sistemul nostru de 13 chakre si pentru Mama Pamant, prin cele 13 vortexuri principale ale ei (reamintesc sa orientati Lumina spre anahata planetara din arcul carpatic).
Cheia integrarii minunatei flacari galbene a Intelepciunii si Iubirii este conectarea noastra in Inima Cosmica a Mamei/Tatalui Divin si prezenta noastra divina EU SUNT. Experimentand sincer iubirea de sine, recunoastem maretia si divinitatea din noi si din cei din jur, permitand celorlalti sa experimenteze radianta propriei lor divinitati, propria maretie ca flacari transfigurate ale iubirii divine.
Acesta este momentul noilor inceputuri, cu abilitatea de a pregati realităţile noastre şi a le experimenta la un nivel mai profund al iubirii de sine pentru noi înşine şi al Iubirii Divine, pentru toata viata. Suntem acasă în esenţă prin amintirile noastre ca Initiati ai Luminii, fiinţe Maestru ale Iubirii Divine si co-creatori la Imparatia Cerului, modeland realităţile noastre colective în Iubirea Divină şi Conştiinţa Unitate, pe masura ce desavarsim corpurile noastre de Lumina, Eu Sunt Avatar de Lumina, cu abilitatea de a ne activa Merkaba şi merkaba Mamei Pamant. Şi aşa este.

Invocatia portalului initierii a şaptea
Fac apel la ajutorul Mamei / Tatalui Dumnezeu, Pleiadienilor, Siriusienilor, Andromedanilor si Arcturienilor, toate fiintele de lumină, Arhangheli şi Ingeri, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Metatron, Lord Melchizedek şi Chohanii Razelor Divine in manifestare: El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venetianul, Hilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Maica Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, Stralucitii Elohimi, Frăţia Melchizedek a Luminii, Buddha, Sanat Kumara, Helios, Vesta, Domnul Melchior, Mahatma, Avatarul Cosmic de sinteză, şi toate celelalte fiinte de Lumina pe care eu personal le recunosc.
Fuzionez cu Prezenta Eu Sunt, cea mai inalta lumina care sunt în Inima Cosmica a Mamei /Tatalui Dumnezeu.
Fac apel acum mai departe la Maestrul Kuthumi să mă ia într-un vehicul extern Merkaba de Lumina, în oraşul Cristalin al Luminii deasupra Turnului din Glastonbury in Anglia, pentru a primi această iniţiere a şaptea, Ordinul lui Melchizedek, experimentand în Sinele meu Iubirea de Sine, ajutand pe toţi ceilalti pentru a experimenta radianta Inimii Unice, Iubirea Divina, din Inima Cosmica a Mamei /Tatalui Dumnezeu.
Sunt gata să intensific stăpânirea de sine şi cu adevărat să fiu in serviciu de iubire pentru Mama Pământ şi intreaga ei viaţa.
Sunt gata să indepartez toate voalurile iluziei, reamintindu-mi Sinele meu ca initiat al Luminii.
Sunt gata să se primesc iniţierea mea în Ordinul lui Melchizedek,
Sunt gata să călătoreasc prin ochiul drept al lui Horus şi Arborele Vieţii, experimentez acum Raze fotonice de Lumina, activand rotatia particulelor sub-atomice în corpul meu, dincolo de viteza luminii comune, în Şabloanele Noului Pamant al Iubirii Divine.
Ma conectez la Scanteia divina din inima mea, traind un profund sentiment de iubire de sine pentru mine insumi/insami şi Iubire Divina pentru toata viata.
Ma ridic vibrational prin initiere, in vibraţie eterica din Sirius şi imi reamintintesc învăţături de Lumina, prin Marea Loja Alba din Sirius.
Sunt gata să cunosc cu adevărat Sinele meu, prin Centrul Creaţiei, ca o flacara transfigurata a Iubirii Divine şi etern invatacel al vietii.
M-am regasit pe mine în acest Scaun al Ascensiunii si Vortexul Iubirii Divine de deasupra Turnului, inconjurat de o frumoasa flacara bleu-galbena de Înţelepciune-Iubire.
ADN-ul inactiv, este acum activat la nivelul maxim posibil permis prin Legea Cosmica, primesc coduri de înţelepciune şi de cunoaştere ale Sinelui meu ca un initiat al Luminii.
Ma aliniez cu Soarele, Soarele Central şi Marele Soare Central, ma conectez cu lucrătorii de lumină, seminţele stelare şi toţi cei treziti în inimă şi minte.
Împreună ne vom conecta în Eu Sunt Constiinta Avatar de Lumina, cea mai inalta lumina a întregii omeniri, impartind iubirea noastră divină ca flacari transfigurate ale Iubirii Divine, primind strălucirea Iubirii Divine, unul de la altul şi intreaga viata, de la cel mai inalt nivel posibil.
Experimentam acum tiparele Noului Pamant al Iubirii Divine din Inima Cosmica a Intregii Creatii.
Primesc codurile de Lumina, prin reteaua cristalina 144 a Iubirii Divine, inconjurand Pământul şi intreaga lui viaţă cu aceasta minunata flacara bleu-galbena de Înţelepciune-Iubire şi permitand tuturor a experimenta potenţialul iubirii de sine şi strălucirea Iubirii din Inima a Tot Ceea ce Este Creatie.
Ancorez acum cel de- al şaptea mare disc cosmic cristic holografic şi două discuri minore de-a lungul coloanei vertebrale.
Misc uşor corpul meu dintr-o parte în alta şi înapoi şi înainte, facilitând procesul in lichidul cefalorahidian şi recalibrarea sistemului meu nervos, meridianelor şi chakrelor.
Ma aflu in Scaunul de Ascensiune din Camerele aurii ale lui Melchizedek din centrul Pamantului, inconjurat de multe Legiuni de fiinte de Lumina, îmbrăţişat ca un initiat al Luminii.

Fuzionez acum cu Prezenta ma divina Eu Sunt  şi ma încălzesc în flacara Cosmica a Iubirii Divine veşnice. Coeficientul meu de Lumina planetara este ridicat la un nivel intre 92-99 %. Şi acum, Lord Melchizedek apare înaintea mea şi daruiste binecuvantarea de iniţiere in chakra inimii mele şi ingerii ma saluta urand bun venit in Ordinul sacru al lui Melchizedek.
Ma regasesc acum din nou în spaţiul meu sacru, împământat în Inima de cristal a Mamei Pământ şi Inima Cosmica a Mamei /Tatalui Dumnezeu.
Sunt înconjurat în aceasta minunata flacara bleu-galbena de Înţelepciune şi Flacara Aurie a Imputernicirii si Constiintei Unitatii, ocrotit de acest an sacru 2012.
Imi deschid inima catre mine şi ceilalti, ma inconjor in Iubirea Divina.
Eu Sunt Înţelepciunea,
Eu Sunt Lumina,
Eu sunt splendoarea Creaţiei prin Serviciul în iubire,
Eu sunt un iniţiat de Lumina in Ordinul lui Melchizedek.

Invocation by Anrita Melchizedek
            Preluat din http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.ro si prelucrat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu