marți, 30 octombrie 2012

CUM SA NE MAI STINGEM DIN KARMACUM SA NE MAI STINGEM DIN KARMA


Dragii mei,

Un maestru foarte drag mie, care m-a introdus in urma cu ceva vreme in lumea psihogeometriei sacre, mi-a indicat candva, ca daca ne straduim sa cantam mantra care este expusa in acest articol, cate 16 serii a cate 108 ori pe zi, timp de 16 zile, poate chiar si sa dansam in acelasi timp, ne stingem complet karma. Ei bine, eu am inteles atunci, ca trebuie cantata de 108 ori pe zi, intr-o singura serie si nu in 16 serii, timp de 16 zile si asa am facut. Oricum, asa cum mi s-a indicat, ar fi insemnat sa ma retrag din lume, timp de 16 zile, ar fi fost imposibil de facut altfel. 
S-a dovedit totusi, ca datorita faptului ca am crezut din tot sufletul, minunea s-a intamplat si procedand asa cum am inteles eu.
Dupa ce au trecut 13 zile, noaptea, am visat un ecran mare de calculator, colorat complet in roz, cu o gramada de iconuri sub forma de norisori, in coltul din stanga sus era scris numele meu si in interiorul fiecarui norisor erau scrise o multime de fapte nu prea bune pe care le-am comis. Dintr-o data, o sageata de mouse a aparut pe ecran si dupa ce am fost informata printr-un mesaj, ca s-a initializat procesul de stergere a norisorilor, au inceput sa dispara rand pe rand, toti norisorii, prin pozitionarea sagetii mouseului pe fiecare si aparitia mesajului "DELETE", pana ce ecranul a ramas roz curat. 
Ceea ce stiu de acolo incolo, este ca am avut acces la o cunoastere deosebita si acest proces inca merge mai departe, ceea ce m-a ajutat sa scap de multe probleme grele din viata.
Faceti si voi asta si va veti convinge singuri de rezultate, insa trebuie sa credeti 100% ca va fi asa.
Filmul contine mantra cantata de 25 de ori. Il puteti rula de 4 ori, ca sa faceti 100 si mai cantati voi inca de 8 ori peste, ca sa ajungeti la 108 ori.
Mantra poate fi ascultata si de cate ori va aflati la necaz. Va schimba starea de suflet, va umple de pace, lumina si bucurie.
Pace si iubire!
4 comentarii:

 1. HARE KRISHNA,HARE KRISHNA
  KRISHNA,KRISHNA,
  HARE,HARE
  HARE RAMA,HARE RAMA
  RAMA,RAMA.
  HARE,HARE
  ---------------------

  Mataniile budistilor au 108 margele tocmai ptr ca dupa invocarea fiecarei mantre, sa puna mana pe cate o margea, tinand astfel socoteala numarului de invocari.
  Numarul 108, corespunde cifrei 9(1+0+8=9), fiind ultima cifra in numerologie, iar viata noastra este impartita in cicluri de cate noua ani.

  Cele 16 zile corespund cifrei 7(1+6=7), cifra divinitatii.

  Invocarea unei mantre semnifica un gest de adorare dar si de sacrificiu, caci nu este usor sa indeplinesti acest ritual, iar ducerea lui la capat o fac doar cei determinati.
  Este ca un fel de canon dat de preotii crestini.


  Prin sunetele emise prin cantare se regleaza centrii energetici(chakrele),si totodata are influenta la nivelul subconstientului.Veti observa ca pe masura ce invocati mantra, o veti invata pe dinafara fara sa vreti.

  -----------------

  Dupa citirea articolului, am inceput sa intonez si eu mantra.
  Dupa nici 3 minute am simtit furnicaturi in degetul mare si aratator al mainii stangi, semn ca incepeam sa ma incarc cu energie(prin mana stanga primim energie iar prin dreapta emitem/dam)

  Dupa circa 5 minute, uitandu-ma in monitor, am vazut cu coada ochiului in stanga mea o sfera de lumina argintie de marimea unei mingii de tenis.
  Cu siguranta voi continua.
  Iti multumesc Ashtara

  Voi reveni dupa 16 zile

  Cu drag, Altheea

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma bucur mult ca ai simtit asta.
  De aceea am si postat-o pentru ca si eu la acea vreme am simtit multe lucruri deosebite.
  Mi-am facut si eu acel sirag de 108 margele, ca sa o pot canta si daca nu ma aflam in fata calculatorului.
  Eu mai stiu de la maestrul meu ca 108 provine si de la 27x4, 27 fiind de fapt 3x9 sau 999 sau Dumnezeu Insusi, iar 4 reprezentand capetele semnului Sfintei Cruci.

  Sa iti fie de ajutor si Bunul Dumnezeu sa te aiba in Paza Sa Divina!
  Pace si Iubire!

  RăspundețiȘtergere
 3. Draga Mihaela,
  Am compilat JAPA MEDITATION de 4 ori (4x25=100) si adaugat la final inceputul ei inclusiv a 8-a repetare, obtinand astfel 108-repetari.
  Iata LINK-ul pentru ascultare sau descarcare:
  https://drive.google.com/open?id=1oL-GmM5uZEeRZvNbmGjQ_ULP5o43FgvU

  Cu drag,
  Sándor

  RăspundețiȘtergere
 4. Ca o mica completare si confirmare, cand am terminat compilarea - durata totala ce a rezultat e 42min 55secunde = 4+2+5+5 = 16... adica durata in zile.

  RăspundețiȘtergere