sâmbătă, 2 decembrie 2023

URMA ALEGE


URMA ALEGE





Aceasta este povestea. 

Si este despre tine si pentru tine, draga planeta albastra! 

Fie ca Lumina Sfantului Duh sa se pogoare peste umerii tai, sa binecuvanteze popoarele tale, sa aduca pace, bunastare si bucurie, pretutindeni! 

Amin!


Acatistul Preasfântului și de viață Făcătorului Duh


8 comentarii:

  1. De ce nu pot vedea ce postati in imagine /clip ..?? multumesc))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca este folosit telefonul, trebuie mers in partea de jos a paginii acestuia si se selecteaza vizualizare in varianta web. In felul acesta se poate vedea acel video. Au mai existat si in trecut situatii in care, de pe anumite telefone, nu se puteau vizualiza atasamentele video sau foto in varianta formatului pentru telefon, ci doar asa, in varianta web. Ca sa se poata vedea si in formatul pentru telefon nu este insa ceva care sa tina de mine si de anumite setari ce se pot face in partea de administrare.

      Ștergere

  2. Administrația Biden spune clar și răspicat că ”se termină fondurile pentru războiul Ucrainei împotriva Rusiei”. Stirea ProTV:

    https://www.facebook.com/watch?v=747827180492781

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Statele Unite intenționează să acorde Ucrainei două pachete de ajutor militar până la sfârșitul anului, după care fondurile vor fi epuizate, a declarat Casa Albă

      Ștergere
  3. În 2014, 300 de oameni de știință au avertizat că Anthony Fauci va declanșa o pandemie globală.

    În urma scăpării a trei bug-uri din laboratoare de mare profil, acești 300 de oameni de știință i-au trimis o scrisoare președintelui Obama, îndemnându-l să închidă cercetările lui Anthony Fauci.

    Obama a emis un moratoriu și a închis 18 dintre cele mai proaste proiecte ale lui Anthony Fauci.
    În cele din urmă, chiar nu le-a închis toate. În schimb, Obama a mutat cercetarea în locuri precum Ucraina, fostul stat sovietic Georgia și Institutul de Virologie Wuhan din Wuhan, China.

    Acum, este larg acceptat că COVID-19 a provenit chiar din acel laborator din Wuhan, China. Cei 300 de oameni de știință au avut dreptate când au spus că Anthony Fauci va declanșa o pandemie globală.

    @RobertKennedyJr

    Video: https://x.com/VigilantFox/status/1731759027120447632?s=20

    RăspundețiȘtergere