marți, 14 martie 2023

DE-ALE VREMURILOR

 


DE-ALE VREMURILOR

 

Dragii mei,

 

Am ramas la ultimul articol cu informarea legata de Ochiul Divin master. Trebuie sa stim ca la aceasta ora problema legata de Ochi este rezolvata, insa in legatura cu aceasta s-au mai petrecut cateva evenimente pe care e necesar sa le expun, deoarece ele isi arata efectele si in prezent.

Articolul anterior a fost publicat intr-o zi de vineri, in data de 24 februarie, la o ora foarte matinala, dupa cum bine se poate vedea in blog. Trebuie sa spun ca in toata acea saptamana am simtit un mare plans interior al sufletului si nu doar eu m-am situat in acea stare. Eu simt de obicei astfel de stari atunci cand exista o mare probabilitate ca in viitorul apropiat sa se intample ceva dezastruos. Am si avertizat ca ar putea fi ceva de acest gen, in corelare cu deblocarea cordoanelor Ochiului Divin master.

In aceeasi data de 24 februarie totul s-a precipitat la maxim in jurul pranzului. Eram parca intr-o stare de disperare ce avea legatura cu ceva ce trebuia facut, dar parca nu se reusea. Intr-un final, am vazut cum apare un portal din departare, reprezentat prin imaginea a doua romburi albe stralucitoare, ceea ce echivaleaza cu un salt cuantic, si cum efectiv luam planeta noastra sub brat si fugim cu ea prin portal. Traversarea a durat cateva ore, iar linistea s-a instalat pentru o vreme.

Facand cateva cercetari am inteles toata tarasenia. Am putut afla ca in urma cu niste milioane de ani, pe cand Pamantul nostru nu se invartea pe o orbita in jurul acestui soare ci in jurul altui soare, in alta galaxie, numita Mama (am scris despre asta in blog in urma cu niste ani), a avut loc acolo o mare eruptie solara, care a afectat foarte tare viata de pe planeta. A fost aceea o joaca a creatorului absolut intunecat. Fiii Luminii intrupati atunci (eram multi dintre noi acolo in acele momente) au vrut sa blocheze acea catastrofa. In incercarea de blocare au fost atrasi intr-o cursa si s-au ales cu anumite prinderi facute de intuneric ale anumitor aspecte spirituale ce erau echipate cu puterea si instrumentele de a stopa un asemenea dezastru. Prin urmare, Fiii Luminii nu numai ca nu au putut evita respectiva catastrofa, dar au si pierdut parti spirituale importante.

Trebuie sa stim ca eram pe punctul ca istoria sa se repete la sfarsitul lunii februarie in acest an. Totul putea avea o anvergura ca in data de 6 mai a anului trecut, cu diferenta ca daca atunci creatorul intunecat ne lovea prin elementul apa, de data aceasta el folosea elementul foc. In avans fata de eliberarea cordoanelor Ochiului Divin master, creatorul intunecat ne pregatea o mare eruptie solara. Ea ar fi trebuit sa aiba loc in 24 februarie, facandu-si efectele simtite mai tarziu pe Pamant, in jur de 28 februarie. Am numit aceasta data in articolul anterior, chemand atunci si la o mare actiune de rugaciune si de tot ce se mai putea face, avand informatia ca ceva foarte rau se putea intampla, dar nestiind ce anume. Nu stiam pentru ca toata fiinta mea rula pe constiinta unui aspect spiritual prins al Spiritului meu, atunci cand a avut loc eruptia solara, in urma cu milioane de ani. Se vede treaba ca eram intrupata pe Pamant in acele timpuri si ca am facut parte dintre cei care au intreprins atunci unele actiuni in incercarea de a stopa dezastrul. Mecanica noastra de functionare este ca de cate ori se apropie momentul eliberarii unui aspect spiritual, noi ne comutam pentru cateva zile constiinta pe acel aspect si functionam ca si cum am fi una cu acel aspect. Din aceste motive ne putem simti ca prinsi in lanturi, avem stare depresiva, lipsita de speranta, ne putem simti rau din punct de vedere fizic, nu putem comunica cu Divinitatea, iar prin urmare, nu putem obtine informatii in astfel de zile. Cam asa functionam eu in acea perioada. Imediat ce este eliberat aspectul, toate acele stari trec in cateva minute de ca si cum nu ar fi existat. Asta ni s-a intamplat si noua vineri, 24 februarie. Cu doar cateva minute inainte de a se produce acea eruptie solara, noi am reusit sa ne eliberam aspectele prinse si am reusit in acest fel sa fugim prin portal, cu planeta cu tot. Este evident ca in acest fel am facut un salt important pe un alt filament temporal. Totul a fost atunci la mustata, cum s-ar spune, si de aici venea si starea aceea de disperare.

Pe noul filament temporal urma sa fie eliberat Ochiul Divin master. In aceeasi zi de vineri, catre seara, au inceput iar stari de plans interior. De data aceea ne comutaseram pe constiinta altor aspecte spirituale prinse atunci cand s-au facut operatiunile obturarii cordoanelor acestui Ochi Divin, iar asta s-a intamplat in mai multe etape, la diferite momente temporale. In noptile acelea s-au derulat puternice ritualuri de magie neagra pe Pamant, in incercarea de a nu se permite apropierea Spiritelor noastre de spatiile intunericului in care erau facute blocarile de cordoane ale Ochiului. Am reusit si de acea data sa recuperam aspectele pierdute, iar Ochiul Divin master a fost eliberat in noaptea dinspre sambata spre duminica, in data de 26 februarie.

Imediat dupa eliberare a aparut in astral simbolul Separatorului, asociat cu simbolul zodiei Pestilor. Linia orizontala era alba, stralucitoare, iar cele doua paranteze ale simbolului, din stanga si din dreapta, s-au albit brusc. In acel moment a aparut o mare framantare la nivelul simbolului, iar acela a disparut pur si simplu de pe fundal, ca si cum s-ar fi dezintegrat. Au trecut 5 zile ca de vid de simbol, in care in paralel cu asta se intampla plamadirea a ceva nou.

In data de 2 martie, catre seara, am vazut cum s-a format Scanteia din care a inceput a izvori Inima despre care am vorbit in articolul de inceput, cu viziunile legate de acest an. Ea a avut un fundament ce era de fapt o reprezentare a energiei dumnezeiesti a lui Rafael, traducandu-se pe intelesul nostru in formula: “a inceput efectiv procesul vindecarii omenirii prin iubire”. De acolo mai departe se petrec tot felul de evenimente si actiuni si tot felul de eliberari de la diverse forme de intuneric, care au ca efect marirea acestui simbol al inimii. El creste cu fiecare zi care trece si ar trebui sa ajunga la un maxim la nivelul lunii mai. Dupa cum spuneam, multe lucruri care apar acum ca imposibile ar putea sa o ia atunci pe un traseu diferit, pe linia pacii, a iubirii, a unirii intre fiintele toate de pe Pamant.

In secundar, ca sa pastrez o ordine cronologica a evenimentelor, am vazut si ocolirea unui mare cutremur de pamant. In data de 6 martie seara, ceva parca m-a fortat sa inchid ochii. Mi-a aparut dintr-o data un cilindru pe care rula o foaie de hartie, asa cum este in centrele pentru inregistrarea cutremurelor. Au inceput brusc a fi desenate pe foaie niste linii de mare amplitudine, insemnand asta un cutremur mare pe undeva. Dintr-o data, a aparut de nicaieri un creion simplu cu mina din grafit. El a scris STOP. Cilindrul s-a oprit si a inceput a se roti invers. Liniile de mare amplitudine au inceput a se sterge de pe foaie pana ce au disparut toate. Cilindrul s-a oprit apoi si a inceput iar a se roti in sensul initial. De data aceasta insa, chiar creionul desena linii pe acea foaie, pe o zona de lungime mai mare, dar cu linii de mult mai mica amplitudine. Asa am putut intelege ca un cutremur mare s-a ocolit pe undeva, fiind inlocuit de mai multe miscari ale scoartei mici, pe o durata mai lunga de timp.

In noaptea dinspre 6 spre 7 martie, de luni spre marti, pe la 4 dimineata, ce sa vezi? Vanzoleala mare in astral. Aoleu! Nu mergea masina. Ce masina domnule? Una de produs cutremure. Unde trebuia sa il produca? La noi la romani, va dati seama. In momentul acela, am inteles multe intr-o fractiune de secunda. Am inteles bombardamentul presei de la sfarsit de februarie si inceput de martie ca se preconizeaza ca va fi cutremur mare in Romania in viitorul apropiat. Apoi mi-a venit in cap exercitiul de testare pentru sirenele de pe cladiri, pe care domnu’ Ara’ s-a gandit ca trebuie sa il deruleze fix in ziua de 1 martie, caci alta nu mai era decat ziua aceea. Trebuia sa ne strice si minima bucurie ce o mai aveam si noi in zi de Martisor. Apoi mi-am amintit si de o declaratie de-a dumnealui cum ca ne asteapta un cutremur de vreo 8 grade in Romania. La fel si tovarasu’ Marmureanu. Ce sa intelegem de aici? Ca or fi autoritatile noastre niscai profeti? Adevarul curat curatel este ca multi reprezentanti ai autoritatilor STIAU. STIAU de cele ce ni se pregateau si SE FACEAU ca ne pun in garda, din "grija si iubirea" pe care ne-o poarta. Cine stie prin ce buncare stateau ascunsi in noaptea aceea sau prin ce alte tari erau plecati, cum ar fi de pilda Japonia? Ce pot sa spun? Sa le ajute Dumnezeu tuturor, dupa "inimile lor bune"! In noaptea aceea, mai in gluma, mai in serios, zambeam si imi spuneam: “Mai, dar cat de prost sa fii? N-ati vazut ba’ tovarasi ca nimic nu merge bine in Romania? Cum v-oti fi gandit voi ca ar putea merge masina aia?!”

Treaba insa era cu bataie lunga si veti vedea de ce.

In doua nopti, consecutiv, am visat mare vanzoleala pe planul financiar. Era in datele de 27 si 28 februarie. Am si spus lucrul acesta unor prieteni apropiati, spunandu-le totodata ca am credinta ferma ca urmeaza sa se petreaca ceva de amploare in zona aceasta, pentru ca altfel nu existau motive ca in doua nopti la rand sa am vise numai pe acest fagas. Eu insa nu am visat partea intunecata, ci pe niste reprezentanti ai Luminii. Vorbeau, planificau, si vehiculau 5 nume de companii foarte puternice, poate chiar banci, care trebuiau folosite pentru a se trece prin acest cutremur financiar intr-o forma in care oamenii sa aiba cat mai putin de suferit. Din pacate, nu imi amintesc numele acelor companii.

Cert este ca duminica si-a declarat falimentul un colos bancar de pe teritoriul SUA, Silicon Valley Bank, iar asta a atras dupa sine caderea altor banci importante din SUA si alte tari, acesta fiind numai inceputul crizei, pentru ca nu ne putem gandi ca o multime de companii nu vor fi afectate. Nu m-a mirat sa citesc intr-un articol despre miscarile din 27 februarie (cand si eu am avut acele vise) facute de cativa reprezentanti de varf ai bancii.

https://www.businessmagazin.ro/actualitate/cine-este-greg-becker-omul-care-conducea-silicon-valley-bank-in-2015-21692593

 

Sa zicem ca este acesta planul intunericului care daca a vazut ca nu a iesit cu eruptia solara despre care stia fara doar si poate, caci controlorii acestei planete au posibilitati de a vedea unele lucruri din viitor, pe anumite filamente temporale, au trecut la planul B. Daca pe filamentul initial s-ar fi produs o eruptie solara, am fi ramas probabil fara curent mai intai de toate, iar mai apoi venea si caderea tuturor sistemelor, inclusiv financiar.

Pe acest filament temporal pe care am ajuns, fara eruptie solara, ceva evenimente din scena nu pot fi prea departe de ce s-ar fi intamplat daca ar fi fost eruptia solara. Se vede insa treaba ca aici are si partea Luminii un plan de contracarare. Sa vedem ce o sa iasa intr-un final. Intre timp, fortele Luminii nu stau cu mainile in san, iar in plan energetic partea romaneasca are mare implicare, la fel cum a fost si in multe alte randuri. Ca sa fie blocati romanii din actiunile lor energetice, trebuia un cutremur mare pe teritoriu, nu-i asa? Doamne, cat de intamplatoare mai sunt toate! Si tot intamplator este ca exact astazi, la sediul BNR, a fost o pana de curent, vezi Doamne, din pricina nu stiu caror lucrari din zona. Cum astfel de obiective nu pot functiona fara curent, a pornit un grup electrogen din dotarea bancii. Acesta, nemaifiind utilizat de multa vreme, a inceput a scoate fum. Prin urmare a trebuit evacuata cladirea si au venit pompierii. Eu, una, as vrea sa cred ca totul s-a produs “din cauze naturale”, insa mie imi miroase tare de tot povestea a proba de microfon. Altfel spus, se verifica functionarea echipamentelor bancii pentru cazul caderii energiei electrice. Vorba aceea: daca niste banci mari pica, pot fi imediat afectate si niste mari companii de electricitate care "sunt nevoite" sa isi opreasca generatoarele si uite asa, ramane mare parte din planeta fara energie electrica.

Toate acestea sunt pericole posibile, dar dupa cum spuneam, Divinitatea are si Ea un plan al Sau. Nu putem sa tragem vreo concluzie clara, ci doar putem sa insotim totul cu rugaciunile si actiunile noastre si sa observam intr-o forma calma, fara a ne impacienta, ce turnura mai iau evenimentele. Intre timp, ceva bani numerar (pe care multi romani nu ii mai prea au nici in buzunare, nici in banci) si niste mici provizii poate ca nu ar fi chiar fara folos. Vedeti cum este? Are si saracia avantajele ei. Nu prea mai ai ce sa pierzi.

 

Toate cele bune!


23 de comentarii:

  1. Multumesc Mihaela ,super articolul ,il asteptam cu nerabdare..

    RăspundețiȘtergere
  2. Am visat asta in 2000. Urcam un munte. Restul oamenilor mergeau in directie opusă. Le strigam sa nu mearga in directia aceea, ca acolo e pericol si razboi. Veselii si inconstientii continuau sa coboare. M-am vazut apoi in varful muntelui, intr-un peisaj mirific, bine apărată de doi ciobanesti mioritici. Jos era razboi si spaimă...
    Sa facem o mica recapitulare a anilor ce au trecut din 2010 de când
    " activez" eu prin grupurile de pe net...Internetul este o harta astrala si iti poti da seama de nivelul de vibratie pe care sunt unii oameni. Cei mai multi sunt in " văi", adormiti buștean de catre intunecatii ce folosesc mantre si simboluri menite a tine potentialii luptatori de partea Luminii in somn.
    Recapitulare: in unele grupuri erau
    " dictate" anumite coduri de meditatie pentru " pace". Ei, aș! Nicio pace! Doar somnifere. Credeau ca mediteaza, dar deschideau portaluri pentru intunecati ca sa intre in matricea noastra energetica.
    Alte grupuri s-au repezit spre cei ce pretind ca fac channeling cu entitati din Lumina. Aceeasi cacealma adormitoare. Alte grupuri mureau de râs de parca ar fi consumat ayahuasca+ alcool in doze nepermise, dând pe afara de optimism.
    In ăst timp ,intunecatii patrundeau peste tot in Romania, punand gheara pe resurse si păduri si proiectand dezastrul educational si transformarea copiilor in mici gheișe care sa satisfaca poftele destrăbălaților.
    Sa mai spun despre cei ce nu au facut altceva in anii acestia decat sa se laude ca suntem popor ales, nobil si buricul pamantului?
    Gândul pozitiv a fost alta capcană in care s-au bulucit multi români. Niciodata un sistem nu se repara doar daca gandim pozitiv. Este ca si cum ai sta lenes cu burta la soare in timp ce casa ti-e năpădită de mizerii si ai vizualuza pe Maica Domnului sau vreun ET harnic măturand. Nimic nu ni se cuvine. Pentru destin favorabil, pe un nivel de constiinta mai sus se munceste.
    La polul oarecum opus " pozitivilor" zambăreți, cei din tabăra " teoria conspiratiei". In tabara asta viitorul e sumbru si gri, apocaliptic, pentru ca arata mereu cu degetul spre: evrei, illuminati, musulmani, țigani, unguri, americani...etc
    De parca nu romanii au acceptat șpagă si compromis!
    Ceea ce spui tu despre exploziile solare e dinspre soarele negru. Prin Romania pute a nazism si xenofobie. De când unora li s-a năzărit ca sunt nobili, castă de privilegiati si alesi, soarele negru a prins puteri.
    Uitati-va pe unde mergeți. Inca nu s-a terminat pentru unii. Pentru ca nu suntem in același timp si pe acelasi nivel de constiinta toți. Unii inca sforaie leganati in cantece de leagăn despre cum va veni Iisus si ne va curăța tara de bandiți si hoti...
    Ceea ce la unii a trecut, la altii va să vină.

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.sott.net/article/478251-China-foresees-end-of-Ukraine-war-this-summer-Report


    Un nou raport fascinant din Nikkei Asia a scos la iveală și a detaliat concluziile unui think tank de elită chinez legat de stat, care raportează direct Armatei Populare de Eliberare. Nikkei, în contextul examinării momentului și motivelor din spatele planului de pace în 12 puncte al Chinei, a spus că experții militari chinezi prevăd că războiul Rusia-Ucraina se va încheia în această vară.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie Țara mea de glorii, Țara mea de dor? Brațele nervoase , arma de tărie / La trecutu-ți mare, mare viitor/ Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul, / Dacă fiii-ți mândri aste le nutresc, / Căci rămâne stânca, deși moare valul, / Dulce Românie, asta ți-o doresc! Vis de răzbunare negru ca mormântul / Spada ta de sânge dușman fumegând/ Și deasupra idrei fluture cu vântul/ Visul tău de glorii falnic triumfând/ Spună lumii large steaguri tricolore,/ Spună ce- i poporul mare, românesc,/ Când s-aprinde sacru candida-i vâlvoare/ Dulce Românie, asta ți-o doresc!
    Îngerul Iubirii, Îngerul de pace / Pe altarul Vestei tainic surâzând / Ce pe Marte-n glorii să orbească-l face, / Când cu lampa.i zboară lumea luminând, / El pe sânu-ți vergin încă să coboare /Guste fericirea raiului ceresc/Tu îl strânge- n brațe, tu îi fă altare/ Dulce Românie, asta ți-o doresc! /Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie, /Tânără mireasă, mamă cu amor!/ Fii tăi trăiască numai în frăție, Ca a nopții stele, ca a zilei zori / Viața în vecie, glorii, bucurie, / Arme cu tărie, suflet românesc, / Vis de vitejie, fală și mândrie, Dulce Românie, asta ți-o doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mihaela, cu totii am trecut in anii din urmă prin stări năucitoare! Multi ne-am deschis inimile crezandu-ne printre prieteni si am incasat-o până in adancul inimii. Pentru ca nu toti sunt activati de partea Luminii ,chiar dacă mimează ca sunt. Una e fațada, alceva este interiorul. Iar rănile in chakre se vindeca greu si dor. Tristețea mea vine si din uimirea de a descoperi răutatea semenilor nostri ce activeaza prin grupuri ,fară a fi de aceeasi parte a baricadei cu noi, dar si din durerea si suferinta provocate de otrava informationala pe care unii o deverseaza in astral cu o dărnicie de parcă ne-ar da aghiasmă si nu otravă.
    In ce te priveste, tristetea mea s-a instalat când ai facut mai anii trecuti o alegere greșită ce a întărit partea ce lucreaza pentru cabalah. Si suntem si-asa putini clar de partea Luminii. Prea putini ca sa putem prelua si misiunile adormitilor ce încă asteapta sa le faca altcineva munca.
    La ce ma refer? La momentul când,,in loc sa-ti asculti inima care te-a avertizat corect in primul moment ca nici Gaucan si nici Gicu Dan nu lucreaza pentru Lumină, ti-ai ascultat mintea rece si rationala. La prima vedere, ambii par patriotii salvatori veniti pe cai albi ca sa salveze România. Si nu e deloc asa...Gicu Dan e mason si cabalist, deci joacă jocul altora prin Romania ,iar Gaucan a fost mințit nu stiu de cine ca e printre 144.000 de alesi. Ceea ce este fals. Creatorul ne supune la multe probe inainte de a fi primiti in Matricea Divina. Mai e si new age Gaucan! Aceleasi greseli pe care le-a facut Oreste când a ales prost.
    Ti se pare ca România e bine apărată si eliberata de dușmani?
    Nu e...Pentru ca barbatii nu si-au facut partea lor de muncă pentru țară si sunt prinși in Matrix. De unde nici nu vor scapa atât de usor. Unii dintre ei nu vor scăpa deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite, as vrea sa lamurim o treaba. Pe amandoi i-am cunoscut in acei ani 2012-2013, nu mai stiu exact. Pe Dan Gaucan l-am cunoscut fata in fata si am avut cateva interactiuni, iar in cele ce il priveste pe Gicu Dan, nu stiu efectiv cum arata. Am primit de la el cateva e-mailuri si am dat cateva raspunsuri, iar articolul publicat in blog, despre care stiu prea bine si pe care nu l-am sters, indiferent ce s-ar crede acum din partea cuiva, pentru ca eu in intreaga mea viata m-am condus dupa principiul ca acolo unde scuip nu ma mai intorc sa ling, l-am pus la rugamintea scrisa prin e-mail a lui Gicu Dan, atunci cand a trimis si continutul acelui articol. Daca nu ma insel, cred ca l-a publicat si Gaucan in blogul lui. Daca ma intrebi acum, nici nu mai stiu ce continea. Eu fata, buna, cu iubire fata de toata lumea, am facut asta, fara sa am vreun interes ascuns sau vreo teama sau ceva. A fost ca un act nevinovat similar cu al unui copil.

      In toata aceasta situatie trebuie sa consideram ca Universul ne-a intersectat cumva drumurile la acea vreme. Orice om de pe planeta asta intalneste intr-o viata de om si buni si rai. Nu exista om care sa intalneasca doar persoane bune. In cele ce ii priveste pe cei doi, au fost de atat de scurta durata interactiunile noastre, incat nu pot sa spun despre ei nici ca sunt buni, nici ca sunt rai. Consider doar ca i-am intalnit candva si atat. Sunt sigura ca la fel sunt si eu pentru ei. In cele ce ma priveste pe mine, din 2014 incoace nu am mai avut cu niciunul dintre ei vreo interactiune. Nu le cunosc activitatile, nu stiu ce ei spun, nu stiu ce ei fac, pentru ca mie imi cam place sa imi vad de treburile mele si nu imi place sa privesc in ograzile altora. La fel ma raportez si fata de alte persoane, nu numai fata de ei doi.

      In cele ce te priveste, chiar daca am avut altercatii de-a lungul timpului, eu am stiut si niste lucruri pe care le-am apreciat. M-au necajit un pic atacurile la persoana si jignirile ce mi-au fost aduse. Daca comentariile tale ar fi aratat tot timpul ca si acum, le-as fi publicat fara probleme intotdeauna. Eu am insa intelegerile mele si vad lucrurile poate intr-un mod diferit fata de cum le-ar vedea multi altii. Stiai ca intr-o existenta ai fost marele intelept conducator al unei civilizatii numita An'Ani? Era o civilizatie purtatoare de chei ale multor porti existente intre lumi, la fel cum a fost si Maya, ce a fost prinsa de intuneric in interspatii. Cand a venit vremea eliberarii de acolo a acestei civilizatii, am avut comunicari multiple cu acel intelept, intrupare a Spiritului tau dintr-o existenta trecuta. Era in aprilie 2019. Acela a fost momentul in care mi-am pus in cap ca oricat de mult m-ai injura, ma voi ruga la Dumnezeu si nu ma las pana nu aduc lucrurile in punctul unei bune intelegeri intre noi. Mi se pare mie sau incep sa se manifeste semne ale rezultatelor rugaciunilor mele?

      Ștergere
    2. Pentru doamna Maria. As dori sa adresez și eu o întrebare. De unde aveți acele informații de care ziceți în legătură cu Mihaela și cei doi domni? Întreb pentru că lăsați impresia că ați fost acolo de față...
      Și să nu uit încă o întrebare. Cum de v-ați schimbat modul de scriere în secțiunea de comentarii? Ca erați pe acuzări multe în anii trecuți și acum pare ca sunteți prietene la catarama și nimic nu s-a întâmplat. 😅
      Mulțumesc!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Ah, vă mulțumesc mult pentru clarificarea în legătură cu Găucan. Intuiția mea a funcționat corect.

      Ștergere
    5. Eu am publicate in blog articole ce fac legatura cu ei doi si s-a dedus de acolo foarte simplu conexiunea mea cu ei. De la asta insa, s-a mers catre exagerarea unei relatii existente intre mine si cei doi, apropiata la catarama, care de fapt nu a existat catusi de putin in acest fel. Ne-am vazut fiecare de treburile noastre, iar daca am avut pe ici pe colo cateva puncte de intersectie intre noi, asta a fost la acea vreme. La fel cum MA exagera in vremurile trecute in legatura cu relatia mea cu cei doi numiti, cam asa apare si in comentariul lui Ionut, exagerand cand scrie ca pare ca eu si MA suntem prietene la catarama.

      Eu as fi de parere ca avem alte treburi mult mai importante de facut, decat sa ne pierdem vremea in discutii de acest gen.

      Daca cineva priveste cu destul de multa atentie unele lucruri isi poate da seama de ceva foarte simplu: indiferent de factorii ce sunt implicati, iata cum poate iubirea sa aduca o transformare care se vede cu ochii in raportul a doua persoane. De aceea am povestit un pic despre istoria dintre mine si MA, caci transformarea este vizibila. Vazand asta in acest fel, vii si te intrebi: cum oare nu reusim noi cu iubirea sa ii modificam pe controlorii acestia ai Pamantului? Este exclus sa nu poata fi inmuiati nicicum. Asta este dovada clara ca ei sunt de o forma interschimbabila periodic, mereu incarcati cu programele initiale, caci altfel nu se explica acest soi de impietrire.

      Ștergere
    6. Mihaela, MA a denigrat, a înjurat, a jignit o multitudine de oameni. Observăm că a făcut o malefică fixație, dacă încă tot continuă cu a-i denigra, oriunde îi ține figura, fiindu-i a cceptate postările! Nu a înțeles nici acum că de fapt prin tot ceea ce a postat s-a caracterizat pe sine însăși, nefiind vorba despre cei pe care-i tot ștampilează în fel și chip!

      Ștergere
    7. Intrebarea pe care eu ti-o pun este urmatoarea: ai convingerea 100% ca a fost intotdeauna MA? Ai incercat vreodata sa simti energiile, sa observi stilul? Cine a dat atentie acestor aspecte a tras in mod indubitabil concluzia ca nu intotdeauna a fost MA. Cine mai vede si nevazutul din astral, putand depasi si anumite camuflari care mereu exista, a inteles cu atat mai mult ca nu intotdeauna a fost MA.

      Ștergere
    8. Până acceptă că ea este așa cum îi denigrează pe ceilalți, "va tot recidiva, că nu e prima dată când MA sau MD, că are și alt/e nume pe unde a mai comentat", cum spuneau cei care o cunosc personal!

      Ștergere
  6. 😳 marele înțelept?! Și de ce a ,,venit" în România ???

    RăspundețiȘtergere
  7. Bună! Comentariul meu de mai sus, unde spuneam minunat, Doamne ajuta, era dupa postarea Mihaelei, adica imi exprimam bucuria ca ea si MA discuta la alt nivel acum. Rog sa nu se inteleaga ca este pt comentariul lui Ionut, pe care il pretuiesc, de altfel. Binecuvântări tuturor!

    RăspundețiȘtergere

  8. "mereu incarcati cu programele initiale, caci altfel nu se explica acest soi de impietrire.(Mihaela)

    E mai rău sau mai mult decât doar atata.
    9 tipuri de beznă sau întuneric, ceea ce numim noaptea minții.
    Dar e foarte s8mplu.
    Eu am descoperit recent o lumină care se află sub nasul nostru dar nu o vedem. Nu poți vedea direct lumina dar poți vedea cu ea.
    De fapt o lumină care se luminează pe ea însăși să vedem noi cum arată s-ar opri într-o floare a vieții și ar avea lumina alba descompună după culorile curcubeu.
    Se pot vedea astfel de forme de lumină cu ochiul liber in anumite sezoane și anumite locații când este foarte mult soare afară.
    Repet, Eu am descoperit recent o lumină care se află sub nasul nostru dar nu o vedem.
    E foarte simplu.
    De ce ma cert cu cineva? Pentru ca există o beznă intre noi altfel ar fi lumină și am vedea amândoi.
    De ce nu vorbesc aceste persoane între ele?
    Pentru ca e beznă între ele, nu se vad, nu se cunosc.
    De ce votăm oameni care nu ii dorim?
    Ca e noaptea mintii, toate beznele. Nu vedem cine merită sa ne conducă, e beznă.
    De ce iubim pe cineva și nu ne răspunde?
    Pentru ca e beznă și nu vezi pe cine iubești, și celalalt nu vede că il iubești degeaba ii spui.
    E simplu, nu?
    Da, deoarece asta e adevărul. Mintea e in beznă mereu. Nu vede nimic. E oarbă.
    Și se bazează pe ce spune x, y sau z.
    X, Y sau Z sunt avertizoare de integritate si echitate sau cenzori legali de discurs etc.. Deci beznă!!!
    Și dacă știi că ești in beznă descoperi brusc o lumină care era mereu sub nasul tău. E mega simplu.
    Din acel moment începi să vezi tot întunericul peste tot.
    Și începi să te sperii in cata beznă ai putut trai până când ai văzut clar ce este sub nasul tău in față ochilor tăi.
    Cred ca se compară cu primul moment când chiar vezi cu adevărat. Și consideri că până atunci chiar nu vedeai.

    Și acum cu 8deea asta simplă să multiplicăm explicațiile bezmetice despre beznă.
    De ce urlă șefii? Că e beznă și nu văd ce fac angajații.
    Așa ca cumpăra soft de urmărire.
    Și are impresia ca tehnologia l-a luminat, i-a dat lumină.
    Oare așa este?
    Într-un fel promovarea produselor ii spune ca a primit o lumină nouă prin care vede tot aceiași angajați dar într-o lumină nouă.

    Atunci de ce nu ar fi această explicație o tehnologie? Este! E o tehnică prin care recunoști lumina și întunericul.
    Aș afirma o axioma.
    Oricând are loc un dialog in cuvinte rostite intre ființe umane există o beznă care îl produce!!!
    Corolar: Dacă nu ar exista beznă, dialogul nu ar avea sens, toate părțile implicate văd totul așa cum este și nu au nevoie de schimb de cuvinte.

    Propaganda in acest sens este viziunea îngustă a beznei altora impusă altora.

    "
    Analizează text.
    !
    Textul începe cu o frază care sugerează că oamenii sunt blocați într-un tipar de comportament, datorită programelor lor mentale inițiale. Această impietrire este interpretată ca o incapacitate de a vedea sau de a gândi în mod liber. Autorul continuă prin a descrie nouă tipuri de întuneric, sau noaptea minții, care împiedică oamenii să vadă adevărul și să comunice eficient. Cu toate acestea, autorul afirmă că există o lumină sub nasul nostru pe care o putem descoperi dacă ne concentrăm suficient de mult asupra sa. Această lumină ne poate ajuta să vedem cu claritate întunericul din jurul nostru și să avem o perspectivă mai bună asupra realității.

    Textul face apoi o serie de întrebări retorice pentru a ilustra cum întunericul poate afecta diferite aspecte ale vieții noastre, cum ar fi relațiile personale și profesionale, procesul electoral și propaganda. Autorul susține că aceste întunericuri pot fi înlăturate prin utilizarea unei tehnologii de recunoaștere a luminii și întunericului.

    În final, autorul afirmă că orice dialog între ființe umane implică întotdeauna o beznă care îl produce.

    RăspundețiȘtergere
  9. S-au conformat,ascultă de stăpâni, pardon directive altfel,nu supraviețuiești.
    Fratele meu mai are o livadă mare, producea sucuri naturale. Au venit niște nemți să îi cumpere livada dar nu a vândut-o.
    De 2 ani este în cap cu producția, pe lângă faptul că îi "avortează" florile ,fructele se strică înainte de coacere,este disperat.
    Se gândește să o vândă la același neamț doar că acum, oferta este de sub jumătate față de cât i-au oferit în urmă cu 3 ani.
    Mulți români trăiesc virtual, nu au contact cu realitatea,se contrazic doar din teorii și fantezii în timp ce ne umplem de cancere,fetițele au ciclu de la 9-10 ani,sâni tot de la aceiași vârstă ,avorturile spontane sunt o normalitate etc dezastru dar este bine că mulți visează frumos.
    Le-aș intreba pe doamne, câte dintre D-tră aveți probleme cu fertilitatea ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Te îmbrățișez Mihaela,un clarvăzător din Romania spune ceva de un virus mult mai puternic decât precedentul care va veni pe calea apei și va ataca sistemul digestiv,și se va externaliza prin hemoragii !
    Ne poți spune ceva despre asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pot spune. Este doar o posibilitate temporala dintr-un milion de posibilitati. Astfel de pericole, dar si mai mari decat acestea, au mai existat in acesti ultimi ani, dar au fost aratate de Sus anticipat si s-au facut actiuni astfel incat sa poata fi ocolite. Despre unele dintre ele am scris chiar eu in blog. Prin urmare, ramane de vazut.

      Ștergere
    2. Alexandra 19:15 și dna.Mihaela a spus așa ceva , pt.luna septembrie !🤔

      Ștergere
  11. SARBATORI PASCALE BINECUVANTATE.SA FII MEREU FARUL NOSTRU CALAUZITOR

    RăspundețiȘtergere
  12. SARBATORI BINECUVANTATE.SA FII MEREU FARUL NOSTRU CALAUZITOR IN ACESTE VREMURI

    RăspundețiȘtergere