vineri, 24 februarie 2023

OCHII DIVINI

 


OCHII DIVINI

 

 

Dragii mei,

 

De mai multe ori am subliniat un lucru, cunoscut deja din timpuri stravechi, ca ce regasim pe partea Luminii isi are opusul in partea intunericului si invers. Prin urmare, era de asteptat ca daca am avut de-a face cu 21+12+14+1 (master) = 48 de ochi ai intunericului, despre care am scris in articolul anterior, in mod obligatoriu trebuie sa isi faca aparitia si cei 48 de ochi ai Luminii.

Mai mult decat atat, vazand cum au curs lucrurile in toti anii acestia, cand intunericul si-a facut serios de cap, de ca si cum Lumina nu ii putea vedea multe dintre actiuni, am inteles ca acesti Ochi divini, si ei cu 4 seturi a cate 7 cordoane, exact cum am facut prezentarea in articolul trecut pentru ochii intunericului, au partial cordoanele infundate sau obturate. In acest fel, desi un Ochi divin vede, daca are anumite cordoane obturate, el nu poate face comunicatiile aferente, iar atunci este ca si cum nu ar vedea. Asa se explica de ce o multime de fapte rele si tot felul de marsavii au fost de multe ori parca trecute de Divinitate cu vederea.

In opinia mea, ochii acestia, atat pe partea intunericului cat si pe partea Luminii, sunt ca un fel de statii de urmarire si de comenzi centralizate.

In prima faza a existat operatiunea de obturare a cordoanelor ochilor intunericului, iar dupa ce aceasta s-a facut si pe ochiul master intunecat, am vazut ce s-a intamplat prin cutremurele din Turcia.

Cutremurele de la noi din Oltenia insa au legatura cu Ochii divini. Orice obturare de cordon de Ochi divin s-a facut prin zeci de ritualuri de magie neagra, derulate de-a lungul sutelor si miilor de ani. Asta este ce a aratat in ultimele saptamani Divinitatea. Nu inseamna acest lucru ca ritualurile s-au facut la noi pe teritoriu, ci ca o parte din intunericul care a influentat aceasta poveste a obturarii Ochilor divini sta si in dosul actiunilor ce au generat cutremurele de la noi.

Este interesant de vazut, intrand pe site-ul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Pentru Fizica Pamantului, ca din 13 februarie incoace, de cand au avut loc peste o suta cincizeci de cutremure in Oltenia, au fost aproape inexistente cutremurele de Vrancea si de Buzau. Exista in mod clar o legatura intre cele doua spatii, de ca si cum daca se cutremura zona din Oltenia, se descarca si tensiunile acumulate pe zona Vrancea si invers. Chiar azi am vazut la televizor ca noi, romanii, avem in urma descoperirii facute de un cercetator, o tehnologie prin care se pot preveni cutremurele mari cu doua zile inainte de a se produce. Tehnologia este dorita si de japonezi si de americani, numai statul roman este cu durere la basca si nu este interesat. Va rog sa ma scuzati, de fapt nu este asa. De fapt, el trebuie sa nu fie interesat. Are chiar ordin probabil. Daca s-ar pune pe piata o astfel de tehnologie, cand ar fi un cutremur mare de tot pe undeva, dar aparatele respectivei tehnologii nu arata ca ar trebui sa fie, atunci cum mai pot veni baietii sa spuna ca este un cutremur natural si nu unul produs cu nu stiu ce arma? E incomod pentru jocurile din umbra, nu-i asa? Domnii doctor Armand Stanica si general in retragere Nicolae Gligor, care au prezentat tehnologia, pe care ii puteti vizualiza in video-ul de mai jos, arata la un moment dat o harta a Romaniei, avand pe ea reprezentate doua benzi cam de 1 cm latime, hasurate cu negru. Se vede cum una dintre benzi uneste zona Vrancea cu zona Olteniei, pe la sudul Carpatilor Meridionali, iar cealalta strabate Ardealul. S-a confirmat cumva observatia mea din zilele acestea, cu legatura intre cele doua zone seismice. Tehnologia masoara un flux de electroni care este in crestere atunci cand se acumuleaza tensiune in pamant, iar aceia, pentru ca prin pamant nu se pot descarca cum trebuie, acesta fiind semiconductor, o iau pe niste trasee specifice. Banda aceea este un fel de traseu, daca nu o fi constituita cumva din niste depozite de grafen, vazand ca pe banda este inclusa si zona Baia de Fier, unde se stie ca e unul dintre cele mai mari depozite de grafen din lume. Domnul Stanica a explicat ca totul este ca si un burete imbibat cu apa. Cand apesi buretele, picaturile de apa ies in exterior. Cam asa este si cu zonele seismice: cand apare o presiune crescuta intr-un loc, electronii ies in exterior ca si picaturile de apa, iar fluxul acesta crescut poate fi masurat.




Continutul video in format scris:


Interviul in format scris


Trecem acum la povesti spirituale. Intr-o seara de la inceputul lunii decembrie, anul trecut, pe cand era in mare tensiune situatia de la Manastirea Frasinei, a aparut in casa mea un suav miros de mir. Era Sfantul Dimitrie, Izvorator de mir, care mi-a aratat ce frumos functioneaza un dispozitiv, pe o galerie subterana situata fix sub Manastirea Frasinei. Mi-a mai aratat ca exista un anumit scut de protectie planetar, iar acesta are niste vulnerabilitati in 3 zone de pe planeta, 2 in Romania si una in Rusia, in zona siberiana, iar locatiile de la noi sunt sub Manastirea Frasinei si sub Manastirea Tismana. Nu intamplator a facut Dumnezeu ca deasupra acestor doua zone geografice sa fie construite manastiri. Dispozitivul din subteran de sub Manastirea Frasinei avea sarcina sa loveasca in scut, caci daca il spargeau acolo, era spart pentru toata planeta. Se vede treaba ca nu a reusit sa produca spartura, caci rugaciunile de la manastire, Spiritele parintilor calugari de acolo si cine mai stie ce altceva s-au opus cumva. Cine a pus dispozitivul? O civilizatie care pentru noi nu este foarte cunoscuta, dar care bineinteles ca a executat ordinele unora cunoscuti, ei fiind chemati special pe planeta ca sa faca asta. S-a vazut cum au folosit o suita de androizi construiti chiar de ei, care stiau bine ce este de facut ca sa monteze si sa faca functional acel dispozitiv.

Daca Sfantul Dumitru a aratat acest lucru, in mod clar nu a fost degeaba. La ceva vreme s-a actionat de Sus pentru anihilarea acelui dispozitiv de sub Manastirea Frasinei si s-a terminat cu el.

S-a trecut deci la planul B: Manastirea Tismana. Ce mi-a aratat Divinitatea a fost faptul ca in zona pe unde s-au produs cutremurele de Oltenia exista doua galerii, fara comunicatie intre ele. Era insa foarte important pentru reprezentantii intunericului sa construiasca un tunel de comunicatie intre cele doua, pentru a se putea aduce un dispozitiv similar si sub Manastirea Tismana. Au inceput treaba pe data de 13 februarie, dar pe 14 s-a intamplat o lovitura mare data de Sus centrului de comanda al acestor actiuni, iar acestia o stiu mai bine decat mine deoarece nu a fost prea dragut pentru ei, lucru ce i-a oprit cumva sa inainteze cu aceasta operatiune. Totusi, sapatorii au “reusit” sa disloce ceva in subteran, iar de acolo mai departe, pentru ca pamantul trebuia sa se reaseze, a urmat un intreg lant de cutremure care se mai intampla si in ziua de astazi. Ele s-au diminuat insa foarte mult ca numar si ca intensitate. Daca in data de 14 februarie s-au produs in jur de 60 de cutremure, in ultimele trei zile au avut loc vreo 12. Domnul doctor Stanica a spus raspicat ca nu apare cutremur mare pe Romania in perioada ce urmeaza si nici pe Turcia, asta insemnand ceva de peste 7 grade. Si totusi, nu stim ce va fi in restul lumii si de asemeni, si in cazul nostru, mai ramane povestea armelor de produs cutremure. Este de fapt motivul pentru care scriu acest articol de azi. Nu incep sa spun ce am de spus inainte de a preciza ca site-ul institutului recomandat functioneaza intr-o forma mai speciala. Am observat ca pe timpul zilei, cand traficul de vizitatori este mai mare, se poate accesa doar pagina de seismicitate recenta. Noaptea, cand scade traficul, se poate accesa site-ul integral, cu toate paginile sale, iar in aceasta varianta pot fi vazute toate cutremurele produse pe o lunga perioada de timp. Mai jos este linkul:

 

http://www.infp.ro/

 

Trebuie sa stim ca operatiunile cu reparatiile Ochilor divini au inceput la scurt timp dupa data de 6 februarie, cand au avut loc cele doua cutremure mari din Turcia. La ora aceasta sunt desfacute blocajele cordoanelor pentru toti cei 47 de Ochi divini secundari (21+12+14). A mai ramas Ochiul divin master.

Povestile legate de Ochi, atat pe partea intunericului cat si a Luminii s-au lasat la multi dintre noi cu stari de toate felurile: ingrijorari, frici, anxietate, tristete, apasare, plans interior. Senzatiile astea sunt corelate deseori cu evenimente din trecut sau de prin alte vieti, cand lucruri teribile s-au intamplat avand legatura cu toti acesti ochi, dar pot fi legate si de anumite premonitii ce au in vizor potentiale evenimente neplacute din viitor. Nu in ultimul rand sunt legate de toate emisiile din astral cu tot felul de psihotronice, ca sa faca totul sa para si mai greu. Am observat de-a lungul timpului ceva foarte interesant. Cand indivizi ai unor civilizatii fac niste actiuni anume, deseori le fac cu alte intentii in vizor, diferit de cum am crede noi. De pilda, cand iti doresti sa spargi un scut planetar, poate te gandesti ca deschizi in acest fel niste porti stelare, astfel incat sa poti circula mult mai bine intre lumi. Nu stii ca de fapt dorinta ta este alimentata de niste vrajitori de prin alte Universuri, care doar spargandu-se un astfel de scut ar putea patrunde pe Pamant cu infuentele lor. Iar aceste influente negative te pot omori la propriu pe tine cel ce ai spart scutul. Cui mai folosesc atunci portile stelare daca tu nu mai esti printre noi?

Ce as dori sa transmit ca important in aceasta scriere este faptul ca asa cum dupa inlantuirea ochiului master intunecat s-au produs niste nenorociri mari, tot asa se arata de Sus si in cazul repararii Ochiului divin master si desfacerea blocajelor cordoanelor lui. Eu nu pot spune acum ca ar fi un cutremur, mai multe, sau altceva, dar este in tot cazul ceva ce ar putea genera multa suferinta. De ieri incepand a aparut in astral simbolul runei Eihwaz pe negru, groasa cat casa, care cand este pe negru inseamna suferinta. Data critica ne apare ca fiind 28 februarie. La acest nivel, vorbind de Ochiul divin master, forta cu care ne confruntam nu este vreun vrajitor sau vreo masina, ci este din nou insusi creatorul intunecat. 


 

Divinitatea a aratat o zona din Muntii Alpi, din zona austriaca, aproape de granita cu Elvetia. Poate nu intamplator tot avem noi treburi cu austriecii in ultimul timp. Apare totul de ca si cum ar fi construita o sala centrala din care pleaca 28 de galerii, aceasta constructie fiind asimilata Ochiului divin master. De marti incoace Spiritele noastre fac tot felul de actiuni legate de acel loc. Am vazut actiuni inclusiv pe la inceputul Monarhiei Habsburgice, pe la anii 1500-1600, cand au avut loc niste evenimente cu efect important in zilele noastre. Se simtea intuneric mare in acea perioada temporala. Probabil ca atunci s-a facut aceasta constructie. Ce se intampla exact acolo nu poate fi vazut acum. Ghiciti de ce? Tocmai pentru ca Ochiul care poate vedea ce este acolo are cordoane obturate. Probabil ca au avut si au loc multe ritualuri de magie neagra, insa cred sincer ca sunt si niste masini pe acolo pentru ca eu am prins din zbor ieri niste flashuri vagi continand astfel de constructii.

Ca sa nu o mai lungesc foarte tare, concluzionez pe scurt: ne pregatim pentru desfacerea cordoanelor blocate ale Ochiului divin master iar treaba aceasta se poate lasa cu mare zguduiala pe Pamant. Se poate intampla absolut orice, pentru ca inca exista pe aceasta planeta multe instrumente de lucru ale creatorului intunecat. O simpla manipulare mentala facuta de acesta asupra catorva indivizi de pe Pamant poate fi suficienta.

Insa tot Divinitatea ne arata ca ne sta in putere, la fel cum s-a intamplat si in data de 6 mai, anul trecut, sa ocolim sau sa diminuam nivelul raului care s-ar putea intampla, printr-o actiune colectiva de rugaciune si de proceduri. Ce fel de rugaciuni? Ce fel de proceduri? De Sus este transmis ca ele trebuie sa fie foarte variate si diferite de la om la om. Oricare om care simte sa puna umarul la toata povestea aceasta ar trebui sa aleaga cu sufletul ce actiuni sa faca pe o durata de cateva zile, inclusiv 28 februarie. Cineva poate alege sa citeasca niste acatiste, altcineva sa asculte niste mantre, altcineva sa citeasca Sfintele Evanghelii sau Psalmii lui David sau Psaltirea Maicii Domnului, altcineva sa faca niste Rozarii. Nu stiu ce poate face fiecare. Important este sa fie facut.

Suntem intr-o batalie pe viata si pe moarte. Cand am intalnit vrajitorii cu 3x7 si 4x7 capete mi se spunea ca este intunericul final, dar este important sa intelegem ca este al acestei ere. Daca formele acestea vrajitoresti merg pana la 12x7 capete, asa cum am scris in articolul de data trecuta, putem intelege ca in era aceasta noi abia am parcurs clasele 1-4, primare. Acesti Ochi master, atat pe partea Luminii cat si a intunericului sunt peste aceste 4 clase.

La anii 7600 avem de facut gimnaziul si mai apoi liceul, sau altfel spus, clasele 5-8 care probabil ca vor avea niste Ochi master pentru aceste 4 niveluri si clasele 9-12 care la fel, vor avea Ochii lor master. Iar peste toate acestea ar putea fi al 13-lea nivel cu cei 2 Ochi master peste tot si toate, atat pe partea Luminii cat si pe partea intunericului.

Daca trecem cu bine peste momentul critic al acestui sfarsit de luna si nu ma indoiesc ca vom trece, pentru ca am incredere in viziunile mele din Noaptea Anului Nou despre care am scris in articolul publicat in ianuarie, o spun clar ca pasim in era iubirii a noii lumi in care suntem dupa data de 6 mai, anul trecut. Viziunea mea cu simbolul Pestilor transformat intr-o inima in perioada februarie-martie a acestui an se intampla deja dupa cum am vazut si are initializarea in data de 14 februarie, pe care am precizat-o mai sus in acest articol. De asemeni, viziunea cu cele doua pasari albe zburand pe cer, pe care am simtit-o ca fiind in luna mai, ne indica acelasi lucru legat de era iubirii. Viziunea din luna mai poate indica si venirea pacii si incetarea razboiului din Ucraina, deoarece cele doua pasari zburau dinspre nord-est catre sud-vest. Stiu ca la aceasta ora pare totul ca fiind imposibil sa se intample. Va amintiti insa cum traiam in lunile ianuarie, februarie ale anului 2020 si cum era la sfarsitul lui martie 2020, in numai o luna de zile? Cum intunericul a putut atat de violent sa se aseze in asa de scurt timp peste noi atunci, tot asa de rapid ar putea sa o faca acum si Lumina. De ce nu?

Inchei prin a spune ca blocarea cordoanelor ochilor intunecati si deblocarea cordoanelor Ochilor divini vor produce un fenomen amplu de aratare a adevarului. Vom vedea iesind la suprafata tot felul de minciuni, marsavii, matrapazlacuri. Vor fi cutremure mari, de data aceasta, de alta natura. De altfel, daca suntem un pic atenti, pare ca a si inceput acest fenomen. Nu in ultimul rand, se cam trage linie epocii in care intunericul isi face de cap cum vrea, deseori neobservat. Va avea cine sa il observe cu varf si indesat de acum inainte!

 

Toate cele bune!


19 comentarii:

  1. Naucitoare vremuri traim! Am venit pentru aceste vremuri deci suntem si "echipati" pt evenimentele astea...doar ca e greu sa vezi luminita,capatul ororilor si a manipularilor ...Iti multumesc ,iti multumesc,iti multumesc si tie si Divinului ca te sustine in munca si efortul de a impartasi cu noi!GabrielaN

    RăspundețiȘtergere
  2. Credința în Lumina si Iubire, Rugăciunea pornită din inima,vor ajuta la ridicarea valului !

    RăspundețiȘtergere
  3. Dna Mihaela vă rog ,dacă vreți să-mi spuneți, ce reprezintă desenul acela (ca un S stilizat ) pt.că un nepot de-al meu ,născut in 2000 (cand era mic îmi spunea ,că el a mai trait pe TERRA in anul 200 ) la văzut (nu visat )pe perete , într-un dreptunghi unde erau aliniate alte cateva (ca un fel de rune ) Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este simbolul Magului lui Dumnezeu. Totul pleaca de la unirea a 12 spatii sacre din corp. Te rog urmareste aceasta ordine, unind de la 1 la 12 cele 12 zone despre care vorbesc in articolul al carui link il expun aici si vei vedea ca se obtine o litera S, sau un S in oglinda, depinzand din ce parte privesti corpul uman, din stanga lui sau din dreapta lui.

      https://tristar77.blogspot.com/2019/08/hipotalamusul-si-portile-sacre.html

      Ștergere
  4. Daca ascutim acest S, vom obtine runa Eihwaz despre care vorbesc in acest articol prezent. Pe alb stralucitor ea se asociaza cu Arborele Vietii. Pe negru cand apare semnifica exact opusul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai grija la amagiri...Vrajitorii s-au perfectionat si se folosesc inclusiv de copii ca sa afle viitorul. Când stiu ce va urma, nu au de facut altceva decat sa schimbe viitorul in unul mai rau, folosindu-se de specimenele depravate ce tortureaza copii, sau ucid ritualic.
      Ar fi interesant sa studiezi forumul Calea lui Zamolxis. Acolo au fost deschise portaluri spre lumi inferioare. Pe unele le-am inchis eu schimband ordinea informationala in care fusese conceput forumul ca matrice a captivitatii noastre. Alte portaluri se inchid acum prin cutremure. Intunecatii vor rămâne inchisi in ceea ce au conceput pentru noi ca si capcane.
      Intamplator? Cel ce a conceput forumul racola minori pe care ii trimitea in astral ca sa culeaga informatii pentru el. Copiii sunt curati si văd, dar sunt si naivi si pot fi folositi de intuneric când adultii dorm pe ei.
      Prin acele portaluri deschise de Pop Adrian, creierul sistemului capcana, energia Romaniei se scurgea spre alte parti ale lumii. Inclusiv America, China, Germania. Ne-au secatuit de energie matricea noastra informationala. Asta e hotia timpurilor moderne. Dracu' e inventiv.
      Asa ca...vrajitorii sunt la vedere, sub ochii nostri. Nu sunt pe alte planete. Lucreaza pentru partea de care au ales sa fie. Problema e ca incalca liberul arbitru al tuturor ce vor sa fie in Lumină si pentru asta vor plati crunt. Liberul arbitru este Darul cel mai de pret primit de la Creator. Ca sa putem invata si din greșeli. Numai ca unii nu gresesc, intind capcane intentionat. Si unde o poti face mai bine decat pe internet, unde si copiii intra.

      Ștergere
  5. Mulțumesc mult dna.Mihaela !❤

    RăspundețiȘtergere
  6. Runele văzute de el erau într-un dreptunghi alb dar care in final a fost proectat pe perete ! Mă gândesc, dacă era de bine ,de ce avea acel sentiment de frică ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ii era frica pentru ca intunericul a copiat toate simbolurile Luminii, astfel încât sa nu mai avem incredere in nimic si le-a impregnat cu mantre otravitoare. Masonii,si nu doar ei, pot ucide cu puterea cuvantului daca ii calci pe coada. L-am călcat pe coada pe masonul Ioan Constantin, masonul ce ne spiona prin grupurile in care activam mai multi, poate si unii dintre voi: matriceanoiiromanii si infinitaiubire. Trebuia sa deschidem caile inchise din 4D si asta se facea prin comunicare de la inimi la inimi, schimb informational, sincer si fara ascunzisuri.
      Ioan Constantin si inca vreo cateva specimene reptile m-au atacat chiar in chakra inimii, provacandu-mi o suferinta inimaginabila. Atunci, Romania a fost intoarsa in timp, astfel incat sa nu putem ascensiona la timpul hotarat de Creator. Va amintiti de 12.12.12, nu? Intunecatii si slugile lui ce spionau in grupuri au facut tot posibilul ca sa nu se mai deschida caile in 4D, multi romani rămânând captivi intr-o zona unde pot fi tinuti in adormire.
      Si la Coloana Infinitului si-au pus labele masonii. Gorjul e plin de masoni la fel ca toata Romania si ritualurile lor sunt sataniste. Ma rog...Ce-a scris Dumnezeu in Cer nu pot ei schimba pe pamant, dar pot intarzia momentul eliberarii noastre si ne pot tortura.
      Ca tot vorbiti despre ochii intunericului si ochii luminii, va dati seama ca toate discuțiile dintre noi sunt monitorizate?
      Masonii par spirituali si par a face chiar fapte bune. Problema e ca ei nu se inchina la Creator, ci la o entitate numita Arhitect.
      Ati vazut vreodata un arhitect capabil sa creeze Viul?

      Ștergere
    2. Mulțumesc mult, dna. Maria-Aurelia !

      Ștergere
  7. - ,, Saptamana trecuta am ascultat o emisiune Hagmann Report cu Dr. Sherri Tenpenny, care de regula vorbeste despre vaccinuri, dar de data asta povestea asta a ajuns intr-o zona relativ neacoperita, si anume MODUL DE FUNCTIONARE AL SCLAVIEI DIGITALE a Global Reset, SISTEMUL DE CLASE SOCIALE NUMIT CSRQ-SM.
    Retineti aceasta denumire, CSRQ-SM sau CSRQ pe scurt. Vine de la "Common Social Role Quality - Social Management", dar literele sunt in realitate CASTE sociale, cu o definire si limitari stricte.
    Sistemul creeaza patru caste sociale, si o a cincea, speciala, un fel de zei care administreaza sistemul CSRQ si pot schimba casta unei persoane. Acestia sunt casta SM - "Social Management".
    Celelalte patru caste sunt :
    COMMON
    Oamenii obisnuiti (de la "commoner" in engleza). Acestia vor fi 95% din umanitate, trebuie sa aiba cel putin vaccinul Covid si CEL PUTIN 2 BOOSTERE, si NU POT AVEA O AVERE MAI MARE 5000$ LA ORICE MOMENT DIN CARE NU MAI MULT DE 1000$ IN CONTUL CURENT SI "SCORUL DE CARBON" LE VA FI DAT PE BAZA ACTIVITATILOR - UNDE SE DUC, CE FAC, CE COMENTEAZA PE SOCIAL MEDIA ETC. Scorul de carbon iti va limita dreptul la calatorii si mancare ; 1 este cel mai bun, 500 este cel mai mare si mai rau. De fapt acei 1000 de dolari sunt si alocati lunar de catre sistem. Practic contul ajunge la maxim in fiecare luna.
    Va aduceti aminte de guvern, de intentia de a calcula acest scor la nivel de gospodarie (2027, cum spune Tanczos Barna) precum si de intentia guvernului de a deschide un cont bancar fiecarui roman.
    RESTRICTED
    Restrictionatii vor fi in jur de 3% din umanitate, trebuie sa aiba vaccinul Covid si CEL PUTIN 3 BOOSTERE, O AVERE DE MAXIM 1000$ si primesc o alocatie maxima lunara de 500$ (care este si maximul contului curent). Li se aplica aceleasi limite ale scorului de carbon ca si clasei COMMON.
    QUARANTINED
    Se crede ca acesti "carantinati" vor fi in jur de 1%, se cere vaccinul Covid si CEL PUTIN 5 BOOSTERE, pot avea O AVERE MAXIMA DE 500$ si O ALOCARE MAXIMA DE 250$ PE LUNA, care va fi si limita contului curent. Li se aplica aceleasi limite ale scorului de carbon ca si pentru COMMON si RESTRICTED.
    Avand 5 boostere, inseamna ca in aceasta casta vor fi mutati indezirabilii pentru a fi exterminati. Cel mai probabil QUARANTINED vor fi detinutii de drept comun din puscarii precum si probabil unii din cei arestati in lagarele de exterminare a dizidentei.
    SOVEREIGN
    "Suveranii" vor fi in jur de 0.1% din umanitate.
    Acestia sunt mare parte din globalistii de varf si slugile lor credincioase. Nu li se va cere vaccinul Covid, nu vor primi alocare de fonduri si nici nu vor avea limite ale averii sau contului curent!
    Va aduceti desigur aminte de oferta facuta de Nicholas Rockefeller regretatului Aaron Russo, ca "cipul tau va fi special" - adica va face parte din clasa suverana.
    -------
    Moneda va fi un nou dolar, numit USDR. Acest USDR exista si in prezent ca si moneda crypto, insa este doar o potrivire de nume. Inseamna, se pare "Universal Social Distribution Rate".
    Exista si o clasa care mie nu mi se pare mentionata deloc, si anume REZISTENTA IZOLATIONISTA. Cei ce vor reusi sa se izoleze de sistemul globalist nu vor avea nici vaccin, nici boostere, nici venit, dar nu vor mai avea un cont bancar functional. De-aia va tot spun, de la o vreme, ca rezistenta politica nu mai are niciun sens, este energie si timp pierdut de pomana, IZOLATIONISMUL este singura sansa de supravietuire necompromisa pentru corp si mai aes pentru suflet - si ca trebuie sa atingem acest obiectiv CATA VREME MAI AVEM BANI UTILIZABILI. Cei care nu vor reusi sa se separe de sistem si vor fi inconjurati de Sistem cel mai probabil vor fi arestati si dusi in lagare de exterminare/reeducare. O parte din acestia care vor ceda vor ajunge in clasa Quarantined.
    Eu am avertizat demult, ca denumirea de "reset", plecand de la conceptul din informatica - stergerea memoriei curente si restartul computerului - aduce aminte foarte mult de Stabilizarea din '47, pe care o consider modelul pentru acest eveniment care va lansa noul sistem.

    RăspundețiȘtergere
  8. În perioada 13 - 23 februarie, au fost localizate în zona Gorj 960 de cutremure cu magnitudini-locale (ML)/Richter între 0,2 şi 5,7, arată INFP.

    RăspundețiȘtergere
  9. “Un călugăr decide să mediteze singur. Departe de mănăstirea lui, el ia o barcă și se pune în mijlocul lacului, își închide ochii și începe să mediteze.
    După câteva ore de liniște neperturbată, el simte lovitura unei alte bărci izbindu-se de-a lui.
    Cu ochii închiși, simte cum furia crește în el, și când își deschide ochii este pregătit să urle la barcagiul care a îndrăznit să îi întrerupă meditația. Dar când și-a deschis ochii, el a văzut că era o barcă goală, neancorată, plutind în mijlocul lacului…
    În acel moment, călugărul ajunge la o conștientizare și înțelege că furia este în el; pur și simplu are nevoie să interacționeze cu un lucru exterior lui, pentru ca ea să se declanșeze.
    După acel moment, oricând el întâlnește pe cineva care îl irită sau îi provoacă furie, el își amintește: cealaltă persoană e doar un vas gol. Furia este în mine.”
    Thich Nhat Hanh
    Via Amalia Ciorba
    via Daniel Constantin Găucan

    RăspundețiȘtergere
  10. Există o carte care a tratat subiectul Ochilor Întunecați in Renaștere de către Giordano Bruno in cartea „De vinculis in genere” studiată intens de Culianu care se presupune ca a fost asasinat deorece descoperise Marele Manipulator ghidat fiind de cartea respectivă.

    https://www-geopolitika-ru.translate.goog/en/article/great-manipulator-magic-and-modern-society?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=wapp

    Fragmente:

    "Sarcina magicianului este să construiască o rețea, să se conecteze, să-și realizeze efectele indirecte. Bruno propune un model care constă din indivizi sau mase manipulate, iar magicianul sau Marele Manipulator utilizează în mod activ plase și capcane și alte instrumente de „legare”. Cea mai importantă condiție prealabilă pentru existența unui astfel de sistem este cunoașterea dorințelor umane. Bruno notează că funcționarea unui astfel de plan necesită subtilitate, deoarece sarcina manipulatorului nu este în mod direct stultificarea sau propaganda, ci creează iluzia satisfacerii nevoilor și dorințelor umane. Din această cauză, el trebuie să cunoască și să anticipeze nevoile, dorințele și așteptările societății. În caz contrar, nu se poate stabili nicio „legare” între individ și un manipulator.

    Peter Culianu spune că sistemul de magie erotică al lui Bruno își propune să permită instrumentului să controleze indivizii izolați și masele.


    Înțelegând că există o legătură între pneuma universală, materia particulară care formează aparatul de imagistică, și utilizarea locală a puterii lui Eros, care este o forță care leagă această substanță, este posibil să se gestioneze conștiința individuală prin mijloace. de o reacție specială la imagini și fantasme în măsura în care, în majoritatea cazurilor, nu omul îi guvernează imaginația, ci imaginația lui îl guvernează.

    Concluzia tratatului lui Giordano Bruno este că totul este manipulabil și că iubirea, ca forță care pătrunde în lume, este singurul instrument posibil al magiei manipulative, în timp ce imaginația și controlul asupra imaginației prin intermediul imaginilor audio-vizuale este un formă de putere. Manipulatorul creează conexiuni de rețea pe baza efectului dintre el și diferiți oameni, determinându-i astfel să acționeze conform voinței sale. Astfel, el este ca un păianjen în centrul rețelei de conexiuni și interacțiuni. Este deosebit de important ca, potrivit lui Bruno, manipulatorul trebuie să fie absolut indiferent la orice influență externă și, prin urmare, la orice formă de iubire, inclusiv dragostea pentru bine, adevăr sau chiar rău."

    RăspundețiȘtergere
  11. Ne puteți spune dacă am trecut hopul ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da... si mai mult decat atat. Voi veni cat de curand cu un articol in blog si voi aduce la zi informatiile.

      Ștergere