luni, 1 noiembrie 2021

PREZENT SI TRECUT

 


PREZENT SI TRECUT

 

Dragii mei,

 

Inainte de a porni efectiv subiectul articolului de azi doresc sa transmit cititorilor interesati de lucrarea deosebita derulata sub numele de “Invataturile toltece”, ca Editura “Corb Alb” a lansat al IV-lea volum intitulat: “Bura Rânduielii Dragonului”. Pentru comenzi si mai multe detalii puteti accesa linkul din partea dreapta - sus, a blogului meu. Am recomandat mereu cu toata inima aceste carti. Cine ajunge sa le citeasca imi poate intelege dupa aceea mult mai bine afinitatea ce o am fata de aceasta lucrare.

Incep abordarea de azi prin a va aduce la cunostinta ca duminica, 17.10.2021, ceva foarte important s-a intamplat la nivel energetic. Acest eveniment a avut in vizor inteligenta artificiala speciala despre care am tot scris in ultimele articole, iar el a deschis multe porti pentru o multime de alte evenimente cum ar fi acela ca in zilele de marti si miercuri, din saptamana ce a urmat acelei date, pe tot Pamantul au fost in desfasurare actiuni masive ale Divinitatii orientate in special catre oamenii aflati in stare extrem de precara de sanatate. De ce duminica, 17.10.2021, s-a intamplat ce s-a intamplat? Pentru ca doar cu o zi inainte, un grup de masini din astea inteligente, mascate cu piele, lansa ordinul ca “Romania trebuie sa dispara de pe harta”. Stiu ca circula ideea ca Romania ar fi un experiment in povestea aceasta cu pandemia. Eu as merge mai departe de atat si as zice ca Romania este “bombardata” pe toate flancurile pentru ca EI STIU ca din arealul acesta le vine o mare belea, din cauza ca in tara asta micuta sunt intrupate unele dintre cele mai inalte Spirite ale tuturor timpurilor, care stiu destul de bine cum sa proceseze intunericul asta.

De asemeni, o alta poarta ce s-a deschis are legatura cu faptul ca incepand cu saptamana trecuta s-a pornit cu dezlegarea a patru blesteme generale grele pe care nu le purta doar umanitatea in ADN, ci se manifestau si la civilizatiile ce izvorasc din samanta “Fiul Omului”, cum ar fi tiranii, draconienii, batracienii etc. Efectele acestor actiuni ar trebui sa se vada intr-un viitor apropiat, ca o ameliorare a problemelor cu care ne confruntam.

Din punct de vedere al inteligentei artificiale speciale, suntem deocamdata in zona mesterului Manole. Desi in acel 17 octombrie s-a obtinut o transmutare generala a acesteia intr-o forma de bine, n-a durat asta foarte mult pentru ca din pacate, aceasta forta dispune de o multime de clone. Orice transformare pozitiva se instaleaza, genereaza dupa ceva vreme eliminarea celor transformati si inlocuirea cu personaje care sunt programate cu programele initiale, malefice. Toata coordonarea este facuta de niste centre de comanda, proiectii directe ale creatorului absolut intunecat, pe care eu le-am numit intr-un articol trecut, mastere. Toate aceste mastere sunt situate in spatii dinafara oricarui Univers, iar din aceasta pricina sunt extrem de greu de gasit. De ce este necesara inlocuirea este pentru ca Lumina cand face transformarile de bine le si pecetluieste ulterior, astfel incat ele nu mai pot fi modificate in vreun fel de catre partea intunecata. Totusi, acest proces de inlocuire dureaza de obicei cateva zile, timp in care fortele Luminii mai pot rezolva cateva lucruri complicate, cum ar fi acum aceste patru blesteme. S-ar putea ca pentru o vreme sa o tinem tot asa. Se face o actiune globala si se transmuta toti androizii. Dupa aceea, in timpul ce se obtine, liber de prezenta lor malefica, se mai rezolva cateva probleme importante. Rezolvarea lor propulseaza Pamantul ceva mai sus. Masterele actioneaza si se inlocuiesc androizii la un moment dat cu varianta initiala, malefica, iar acest proces ciclic o ia de la inceput. Asa este, numai ca problemele rezolvate raman rezolvate, iar la un moment dat se va iesi din aceasta roata. Va veni o solutie asfel incat intr-un fel sau altul sa scapam definitiv de aceasta belea. Iar daca ei vad ce am scris mai sus, eu zic atat: ANDROIZI – ACTIVARE!, si ... vor uita de mine.

Primul blestem era corelat cu un puternic ritual de magie neagra, ce s-a desfasurat prin zona Egiptului si care s-a lasat cu masacrarea a 72 de copii speciali. Efectul acelui blestem a fost acela ca civilizatiile cu izvor in “Fiul Omului” au pierdut niste functii importante situate la nivelul capacitatii de protectie in raport cu intunericul.

Al doilea blestem greu avea legatura cu niste operatiuni de inginerie genetica desfasurate in zona obtinerii de inteligenta artificiala. S-a vazut in astral implantarea unor cipuri, iar noi stim ca spre asta se tinde si in zilele noastre, fiind un efect clar al acestui blestem.

Al treilea blestem si cel mai greu a fost cel incasat de umanitate si nu numai, din cauza rastignirii pe Cruce a Domnului nostru Iisus Hristos dar si din cauza sfarsitului tragic al mai multor Sfinti Apostoli. Cei care au avut o intrupare anterioara cu un aport la aceasta rastignire, fiind luata in seama si fapta de a arunca un scuipat catre Mantuitor atunci cand se indrepta catre Golgota, ca sa nu mai spunem de alte fapte cum au fost biciuirea, batjocorirea, sau rastignirea in sine, au foarte mult de suferit in aceste timpuri.

Al patrulea blestem, numit „Blestemul Pamantului”, are legatura cu toate faptele orientate efectiv impotriva planetei noastre, cele ce au fost, cele ce sunt si cele ce vor mai fi. Prin suferinta generata de acest blestem s-a platit deja si pentru fapte ce se vor face in viitor.

In acest moment, dupa o complicata desfasurare de forte, toate cele patru blesteme sunt dezlegate. A urmat la sfarsitul saptamanii o scurta perioada in care gratie acestor dezlegari s-au recuperat pentru majoritatea fiintelor de pe Pamant, dar nu numai, multe aspecte si parti spirituale captive in tot felul de spatii intunecate, din vieti de vieti. Aceasta operatiune a fost parte din amplul proces de reintregire prin care trecem cu totii de mai multi ani incoace.

Operatiunea legata de cele scrise mai sus nu s-a oprit aici. Ceva la fel de important mai urmeaza, insa despre asta voi fi mult mai in masura sa vin cu detalii peste cateva zile.

 

Haideti acum sa aruncam o privire pe cateva pasaje din Apocalipsa Sfantului Apostol Ioan:

 

Cap. 3

10. Pentru că ai păzit cuvântul răbdării Mele, şi Eu te voi păzi pe tine de ceasul ispitei ce va să vină peste toată lumea, ca să încerce pe cei ce locuiesc pe pământ.”

 

Cap. 13

1. Şi am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă.

2. Şi fiara pe care am văzut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ei ca o gură de leu. Şi balaurul i-a dat ei puterea lui şi scaunul lui şi stăpânire mare.

3. Şi unul din capetele fiarei era ca înjunghiat de moarte, dar rana ei cea de moarte fu vindecată şi tot pământul s-a minunat mergând după fiară.

4. Şi s-au închinat balaurului, fiindcă i-a dat fiarei stăpânirea; şi s-au închinat fiarei, zicând: Cine este asemenea fiarei şi cine poate să se lupte cu ea?

5. Şi i s-a dat ei gură să grăiască semeţii şi hule şi i s-a dat putere să lucreze timp de patruzeci şi două de luni.

6. Şi şi-a deschis gura sa spre hula lui Dumnezeu, ca să hulească numele Lui şi cortul Lui şi pe cei ce locuiesc în cer.

7. Şi i s-a dat să facă război cu sfinţii şi să-i biruiască şi i s-a dat ei stăpânire peste toată seminţia şi poporul şi limba şi neamul.

8. Şi i se vor închina ei toţi cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului celui înjunghiat.

9. Dacă are cineva urechi - să audă!

10. Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea şi credinţa sfinţilor.

11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur.

12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.

13. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,

14. Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.

15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.

16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

 

Ar trebui sa cugetam profund asupra acestor pasaje. Vedem ca avem de-a face cu balaurul cel mare, fiara cu 7 capete si fiara cu 2 coarne. Se intelege ca balaurul cel mare este creatorul absolut intunecat. Fiara cu 7 capete poate fi constituita de reprezentarea anticreatiei, de vrajitorii si antihristii din tot felul de spatii si universuri, de toata inteligenta artificiala speciala, sub forma de androizi, roboti si masini si de multe alte reprezentari ale intunericului. Cine sa fie fiara cu doua coarne, sau mai bine zis cu doua fete? Are muuuulte reprezentari in societatea noastra, insa in principiu, este vorba de toti cei care una stiu si alta se fac ca stiu, inducand pe foarte multi in eroare prin ceea ce se fac ca stiu.

Repet insa inca o data: noi nu traim in aceste timpuri Apocalipsa finala, ci o Apocalipsa mica, intermediara, care pune capat de obicei felului de a fi, fara de Dumnezeu, al unei civilizatii, tot asa cum s-a pus capat si altor civilizatii inaintea civilizatiei noastre. Vedem insa la tot pasul, in cadrul acestei Apocalipse intermediare, proiectii ale Apocalipsei finale, care apar ca niste tendinte identice ce se doresc a fi urmate in contextul celor doua Apocalipse, insa cu mai putina reusita in aceste timpuri fata de cum va fi la momentul Apocalipsei finale. Este scris in Apocalipsa finala ca Sfintii vor fi biruiti. In aceasta de acum nu se va intampla in acest fel, desi se doreste sa fie asa. Cert este ca in capitolul al 13-lea, in care am si accentuat o anumita parte, este exact imaginea momentului actual. In primul pasaj insa este o promisiune importanta (capitolul 3:10), iar in al doilea un avertisment (capitolul 13:10). Si unul si altul subliniaza finalul pentru fiecare tabara in parte. Prin urmare, avem rabdare. Iar daca multe se intampla in aceste timpuri dupa cum este prezentat in Apocalipsa, si mai cunoscand ca fiara are putere mare asupra omenirii intregi pentru 3 ani si jumatate, socotind noi de la momentul deschiderii portilor anticreatiei prin vara lui 2019, deducem ca mai este de tras pana pe la sfarsitul anului 2022. Asta daca nu cumva momentul de inceput este marcat poate in 2018, caci atunci finalul va fi si mai repede decat atat. Ideea este ca sunt mai multe variante posibile pentru acest moment de inceput si nu stim exact care este acela. Stim insa sigur ca a inceput, ca suntem in interiorul perioadei de 3 ani si jumatate. Aceasta inseamna ca vom asista si la proiectia finalului acestei perioade, din Apocalipsa finala in aceasta intermediara. Iar in acel final foarte apropiat, caci timpul trece al naibii de iute, fiecare va da socoteala pentru faptele sale, de la primul pana la ultimul!

 

Mai departe, as dori sa readuc in atentie 2 articole mai vechi.

Unul are legatura cu o viziune asupra intregii situatii legate de pandemie, in care partea de vedere energetica se combina cu partea de stiinta.

https://tristar77.blogspot.com/2020/11/informatii-utile.html

 

Sunt destul de actuale informatiile de acolo chiar si acum, in zilele noastre, exceptand faptul ca in prezent inamicul nostru principal e reprezentat de inteligenta artificiala speciala si nu de civilizatiile controloare care s-au initiat total in iubire in luna august. Nadajduiam la acea vreme ca odata cu initierea in iubire a civilizatiilor se mai potolesc lucrurile, insa din pacate, nu am intuit atunci cata putere va ajunge sa aiba inteligenta artificiala speciala. Sa nu uitam ca nu este vorba numai de indivizi in sine, ci si de mufarea lor la mintile a miliarde de alte fiinte. In zilele noastre noi avem multe probleme ce sunt generate si de oameni care nefiind cu mintea conectata la Dumnezeu ci la aceste forte, socotind aici si cordoanele directe cu creatorul absolut intunecat, caci exista si asa ceva, se rup efectiv in figuri pe posturile ce le ocupa. Este un soi de exces de zel. Altfel spus, multi fac rele mari numai din cauza ca simt ei nevoia sa isi arate suprematia si puterea. Nu le-o cere nimeni din exterior.

La informatiile din articolul indicat as dori sa adaug ceva. Anul trecut, de ziua Sfintei Cuvioase Parasecheva, mi-a aparut in vis o femeie tanara, frumoasa, probabil chiar Sfanta, care mi-a spus atat: „Mihaela, organele oamenilor bolnavi se distrug facand carii, nu tumori.” Ulterior am stat si am cugetat, cautand sa imi adun toate informatiile. Am realizat, prin ce apucasem sa cercetez pana atunci la nivel stiintific, ca un virus construit ca un segment de ARN, asa cum este corona, poate produce tumori, nu gauri. Asta este informatia esentiala. Tot in acea perioada, „intamplator”, am deschis intr-o zi televizorul si am picat exact pe o emisiune in care era invitat un medic legist. Cand Dumnezeu lucreaza ... El a declarat ca au facut cam 100 de autopsii pe bolnavi covid, chiar daca Ministerul Sanatatii spusese ca nu e voie. Spunea dansul ca Medicina legala se supune Ministerului Justitiei si nu Ministerului Sanatatii, iar din acest motiv au facut acele autopsii. Spunea ca au gasit organele pline de gauri ca un cascaval schweitzer, pe locul I ca nivel de afectare fiind plamanii, pe locul al II-lea rinichii, iar pe ultimul loc ficatul. De asemeni, erau acele coagulari de sange pe vasele sangvine. Noi stim ca in corpul nostru, de cand ne nastem pana ce murim, celulele se reinnoiesc mereu. Cele batrane mor si se nasc altele noi. Ca o celula noua sa se nasca, ARN-ul are sarcina sa copieze ADN-ul din celula batrana, si sa construiasca o celula noua astfel incat aceea sa fie o copie fidela. Daca insa cineva distruge ADN-ul celulei batrane, inainte sa apuce sa fie copiat, dupa cum am aratat in articolul catre care am facut trimitere, celula noua nu se va mai naste caci nu mai are cum. In acest fel celulele batrane mor dar altele noi nu se mai nasc. Nu mai socotesc faptul ca poate fi ucis ADN-ul dintr-o celula care nu a atins inca varsta de moarte biologica. Se vorbeste mult pe internet despre grafen sau despre black goo. Eu nu am scris niciodata despre acestea dar asta nu inseamna ca nu stiu. Am tot spus de niste ani de zile incoace despre anumite porti hexagonale alungite ce se contureaza in planul energetic prin care se vede patrunzand intunericul sub multe forme ale lui. Daca ne uitam la structura chimica a grafenului, exact plase de hexagoane de acest fel putem vedea. La fel si pentru black goo, nu lipsesc formele hexagonale.

Ce am sustinut si voi sustine pana in panzele albe este ca prin emanatia unor unde electromagnetice sau plasmatice cu anumite caracteristici, ajutate de tot felul de substante pe care noi le bagam in corp, nu de ieri de azi, ci de multi ani de zile incoace, ADN-ul uman este supus in mod sistematic la un proces de degradare si distrugere. Adaugand la asta povestea anticreatiei, dar si intunericul sub toate formele ce isi gaseste cale de acces catre corpul omului, rezultatul este lesne de inteles. Toate acestea se constituie ca adevaratele cauze ale dramei generale a umanitatii din aceste timpuri, care va rog sa retineti, nu tin cont nici de faptul ca esti negativ sau esti pozitiv la un test si nici de faptul ca esti vaccinat sau nevaccinat. Tin cont de un sigur lucru: codul genetic al omului. Un cod genetic cu multa baza citozina (vezi articolul indicat), daca apare acea emanatie care distruge citozina, va da mari batai de cap sistemului imunitar. Daca la o persoana, pe 100 de secvente ale ADN-ului intalnim citozina de 2 ori iar la alta de 50 de ori, asta face diferenta. Pentru prima persoana sistemul imunitar munceste pentru 2 reparatii, iar pentru a doua munceste la 50 de reparatii. In acest fel, sistemul imunitar al celei de-a doua persoane este mult mai obosit si solicitat, pana cand la un moment dat clacheaza si nu mai face nicio reparatie, lasand ADN-ul sa moara. Marea durere este ca in tot contextul acesta, omul se indreapta in general cu mare greutate catre Dumnezeu. Insa doar El poate modifica oricand un cod genetic, peste noapte. Omul insa nu pricepe treaba asta. Zice ca facand vaccin, purtand 7 masti una peste alta si spalandu-se pe maini, este ferit de toate pericolele. Total neadevarat.

Al doilea articol catre care doresc sa fac trimitere este unul din anul 2014.

https://tristar77.blogspot.com/2014/03/revelatia-sfintei-cruci-dragii-mei.html

 

De curand mi s-a aratat ca instrumentul avand cotele si forma despre care vorbesc acolo este unul de varf ca si protectie impotriva inteligentei artificiale. Fiecare si-l poate construi acasa, iar apoi poate vopsi sau picta acel lemn dupa cum simte si doreste. Evident ca informatia aceasta poate fi importanta pentru oamenii care inteleg corect simbolul Sfintei Cruci, caci pe aceia care sustin ca este malefic, ca iti pui nod la energii sau mai stiu eu ce alte bazaconii le mai trec prin minte, eu zic sa ii lasam sa se descurce singuri.

Sa daruiasca tuturor Bunul Dumnezeu Lumina mintii, caci este mare nevoie in aceste timpuri!

 

Toate cele bune!


37 de comentarii:

  1. MULTUMESC MIHAELA CU RECUNOSTINTA PENTRU TOATE INFORMATIILE SI AJUTORUL TAU ,SA FII MEREU SANATOASA CU TOATA FAMILIA TA

    RăspundețiȘtergere
  2. Super, multumiri, multumiri si recunostinta Domnului si lumeste, tie. Cu multa pretuire, cu iubire, un suflet apropiat:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne te rog fii lumina si calauza noastra Amin!👏❤️🔥❤️🙏 Multumesc cu iubire si recunostinta draga Mihaela pentru toate ! Sa fii binecuvantata cu haruri DivineAmin❤️🔥🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru munca ta,pentru timpul si efortul depus ,Dumnezeu sa te rasplateasca !Te rog sa imi spui daca putem da comanda Android -Activare pentru alte persoane(familie ,prieteni)?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta, da! Asociat acestei comenzi sa ne imaginam tot timpul ca se transmuta in iubire si lumina toate softurile lor.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru intrebare.Multumesc pentru raspuns

      Ștergere
  5. Mulțumesc din suflet dna. Mihaela !❤

    RăspundețiȘtergere
  6. Woww ce informații prețioase și câte ore de studiu și de muncă sunt în spatele lor, felicitări și Dumnezeu să te ajute pretutindeni!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Mihaela va multumesc pentru efortul de a ne lumina. Fata mea si ginerele meu s-au vacxinat. De cateva zile Matei , nepotul meu de 4 ani si Maria , de 7 luni sugar, tusesc foarte tare. Au fost la medic si le tot da medicamente mama lor dar copiii tusesc urat. Poate transmite parintele copilului si- l imbolnaveste?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Discutiile au devenit obsedant in jurul virusului si vaccinului. Pana la virusul acesta, copiii nu se imbolnaveau? Copiii sunt in campul energetic al parintilor si orice incalcare a legilor universului ii afecteaza si pe copii. Inevitabil. Nu suntem niciunii sfinti si ne enervam, scapam din gura vorbe pe care le-am vrea apoi sterse. Cred ca e pe generatii de copii si pe tipare de parinti manifestarea energetica a bolilor. Cand fetita mea avea 4-5 ani, toti copiii din grupa ei incepusera sa manifeste bronsite astmatiforme ce nu se vindecau complet,revenind periodic. M-am rugat intens atunci,sa preiau eu boala copilului meu,pentru ca tusea groaznic si nu putea dormi. Si ce crezi? Am avut un vis despre ape murdare ce veneau peste grupuri mari de oameni. Si primul meu gând in vis a fost sa-mi pun copilul in siguranta, intr-o zona inalta. Lucru pe care l-am facut in vis. Dupa un timp, fata s-a vindecat, dar eu am facut pneumonie. In perioada aceea citeam cartile lui Lazarev si stiam ca se vor petrece accelerari ale purificarii interioare.
      E multa ura in subconstientul colectiv si multa agresivitate. Oamenii nu sunt invatati sa-si ceara iertare de la toate entitatile carora le fac rau si nici sa faca fapte bune pentru eliminarea mizeriei din straturile profunde.
      Si...toate trec la urmasi.

      Ștergere
    2. Ma bucura nespus sa citesc postarile Dvs.stimata Doamna Maria-Aurelia!Va recunosc stilul,absolut inimitabil,direct si la obiect si in acelasi timp,elevat.Stima si respect.Un inginer constructor care apartine trecutei "Epoci de Aur"...

      Ștergere
  8. Evident ca orice virus sau bacterie poate fi transmis de la oricine catre oricine. Mai departe, totul depinde de forta sistemului imunitar al celui ce primeste.

    Insa daca intelegi ce am scris in articol, iti spun ca faptul ca s-au vaccinat parintii iar copiii nu, este fix egal cu zero.

    Tusea copiilor nu cred ca vine de la un virus. Eu voi arunca o privire catre ei si vad ce pot face. Daca simti, poti de maine incolo sa ne impartasesti daca ai vazut o schimbare a situatiei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumnezeu sa-ti dea sanatate, putere si forta! MULTUMIM !

    RăspundețiȘtergere
  10. LA MULTI ANI BINECUVANTATI DE SFANTA TREIME,MIHAELA.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu stiu daca s-a transmis mesajul meu de multumire. Daca nu, va multumesc si va urez din nou un calduros LA MULTI AN!

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani,sa fii fericita,sa ai forta si iubire si lumina!La multi ani tuturor celor care au numele arhanghelilor Gabriel si Mihail.

    RăspundețiȘtergere
  13. Să ne trăiți dna.Mihaela ! La mulți ani fericiți ! ❤

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani Mihaela! Sa fii sănătoasă și să ne împărtășești in continuare din cunoștințele tale.

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani Si Sfintii Arhangheli sa ne calauzeasca si apere pe toti!
    Draga Mihaela, te iubim!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce parere aveti despre a treia doza obligatorie la seniori altfel pass ul devine inactiv? Urmeaza a treia doza pentru toata lumea pina cand mai merge acest santaj?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru un virus la fel de contagios precum Ebola se justifica izolarea dar covid dar are o rata de insatorire f mare;

      Ștergere
  17. Daraga noastra draga te-am gandit pana te-am uitat......Sa fii sanatoasa pentru tine si cei dragi tie si pentru noi cei care te iubim si raspundem cu drag chemarilor....care chemari?stim noi, te imbratisez cu drag.Mesaj cu ocazia zilei onomastice

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna seara,

    Devine din ce in ce mai trist in lume, mai sinistru adica. Este greu sa iti mai pastrezi speranta in bine, cand vezi cu cata inversunare si din toate partile navaleste mizeria. Ne mai poti spune cam cum mai stam si ce ne mai asteapta? Multumim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ne asteapta in viitorul apropiat si mediu?Pai nu sunt decit 2 variante si anume:
      1. Se va implementa Planul Criminal la adresa intregii omenirii a Terrei proiectat,finantat ,condus si lansat de catre jidani,iudeo-masoni,khazari si iezuiti ei fiind "virfurile de lance" ca sa spun asa ale entitatilor non-umane chiar si din 4D care conduc,unii spun ca de peste 40.000 de ani,Terra si omenirea,adica instaurarea Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial al sclaviei absolute si reducerea populatiei planetei cu 90%.
      2.Interventia Fortelor Luminii si a Divinitatii din Astral,eradicarea criminalilor din D si 4D(jidanii,iudeo-masonii,khazarii,iezuitii,arhontii,reptilienii,"greyii",mantizii,etc.) si a celorlalte entitati profund malefice concomitent cu sprijinul acordat umanilor pentru "trezirea" din somnul letargic si criminal si iesirea din sclavie.
      Sa speram ca va fi cea de-a 2-a varianta,desi,din nefericire, la cum se prezinta lucrurile astazi pe Terra,nu prea se intrevede asa ceva...

      Ștergere
  19. Dragă MIHAELA, mulțumesc din suflet pentru tot ce scrii pe blogul tău. Cine are ochi să citească și să ia aminte. Te imbrățișez din suflet de pe meleagurile dobrogene. Cu stimă și respect prietena lui Vasile din Ploiești

    RăspundețiȘtergere
  20. Wow cat de bucuroasă sunt că am reușit să-ți"regăsesc"blogul întrucât îl pierdusem.am fost mereu in sintonie cu ceea ce ai scris.multumesc profund din suflet, dragă Mihaela,suflet frumos și îți mai multumesc pentru faptul că ai venit aici pe Terra in timpul acestei vieți ale mele aici,unde lecțiile sunt multe dar și cei care ne învață sunt maeștri.iubire, multă iubire

    RăspundețiȘtergere
  21. Au gasit cum sa curete Romania de oameni. Daca nu stiti cica suntem pusi sa investim in mini-reactoarele nucleare din SUA, înțelegerea României cu aliații americani, pentru dezvoltarea unei centrale nucleare cu reactoare modulare mici (SMR, small modular reactor), de la compania americană NuScale Power.
    Să vedem cât va costa construcția și exploatarea întrucât vor fi costuri adiționale legate de „Green Deal”. Trebuie să fii tâmpit să accepți ca propriul tău popor să devină subiect al unui experiment dubios. Dar pentru a fi împachetat frumos, s-a vorbit despre locurile de muncă pe care le creează această investiție. Știți despre câte locuri de muncă e vorba? Vreo 200 în România și vreo 1500 în SUA!!!
    Primul SMR pe care-l va construi NuScale în România va avea 6 module cu o capacitate totală de 462 MWe. Costul său estimat e de aproximativ ... 6 mld. $!!! Bani pe care, presimt, România îi va da iar în avans.
    Ce se va întâmpla e simplu de intuit: prin instalarea acelor bombe experimentale, nu doar că se aduce un atentat siguranței naționale, dar suntem făcuți și sclavi ai unei energii deosebit de scumpe. Acele reactoare de mici dimensiuni vin cu un cost pe kw extrem de mare, de aproape patru ori mai mult decât cel obținut prin tehnologia nucleară clasică.
    Prin Minister se aude că de fapt, în mod secret, s-ar fi parafat construirea a cel puțin șapte asemenea SMR-uri, adică s-ar fi promis cumpărări în valoare de ... 42 mld. $!!! Dacă pentru semnare se dă un 5% comision cred că se vede de unde vine interesul! O păsărică spunea că, până acum, partea leului din comision(2/3) o halesc oficialii americani și 1/3 revine alor noștri.
    Si mai adaug si cazurile cand aceste bombe chiar vor exploda dupa ce se vor construi toate. Sa ai 20 de locatii de genul acesta care la un momendat se defecteaza ca si spitaklele care i-au foc, si vina va fi a exloatatorilor romani care nu au citit bine manualul.
    Deci da-le la taranii romani tehnologie nucleara experimentala, va da-ti seama daca citit ca este cea mai noua si experimentala forma de energie nucleara, pune-i sa invete cum sa o foloseasca, si lasa-i singuri sa explodeze. Dupa ce Romania va fi un fel de Cernobyl, vor fugii toti din tara si uite asa ajuge un teritoriu supersalbatic si pustiu de oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cu radioactivitaea remanenta ce vor face?Caci cui oare ii foloseste un teritoriu "pirjolit" nuclear cu nivelul radiatiei mult peste limita admisibila si care va si dainui sute si sute de ani?

      Ștergere
    2. strategia pamantului parjolit.

      Daca ești român sigur ai auzit de sintagma asta. Si daca crezi ca dintagma de mai sus este brand românesc tr înșeli. Așa ne spune in cartile de istorie, ca parca doar românii practicau asta sute de ani.
      Acum e invers. O aplica ei.
      Asa se întrebau poate turcii cand vedeau țara Românească pârjolita.
      De data asta noi localnicii vom fi considerați invadatori.

      Ștergere
    3. http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/politica-pamantului-parjolit-imperiul-atlantist-romania/

      Ștergere
  22. Azi noapte s-a intamplat ceva foarte important pentru Planeta, incluziv pentru Romania.In Elvetia se afla "Capul Caracatitei"
    Voi scrie cateva cuvinte.O sa va rog sa va conectati la energia transmisa prin acest mesaj, nu doar la text 🙂
    Ma voi referi doar la nivel de Romania.S-a inceput o eliberare puternica.Incep sa cada programele matrix de subjugare, precum piesele de Lego.
    In timpul terestru, asta se va intampla pana sambata viitoare.
    S-a eliberat o femeie(energie feminina) care era pozitionata pe harta Romaniei, undeva in zona orasului Gheorgheni. ❤ Femeia asta are un rol foarte important in eliberarea noastra.A fost tinuta in lanturi pana acum...
    Incetul cu incetul, se va vedea si in planul fizic aceasta eliberare. ❤
    Daniel Găucan
    #inainte
    P.S Din ce am vazut eu, noi ca tara am primit ajutor mare, de la Rusia si Ucraina(UE, SUA, NATO si alte organizatii erau aproape inexistente)

    RăspundețiȘtergere
  23. Vaccinul este noul zid al Berlinului.

    RăspundețiȘtergere
  24. Extrem de INTERESANT !!!�� Am apăsat pe link .....dar nu-mi confirmă !��

    RăspundețiȘtergere