miercuri, 1 decembrie 2021

ROMÂN… ŞI TOTUŞI OPTIMIST

 


ROMÂN… ŞI TOTUŞI OPTIMIST

 

M-am născut în România,
Sănătoşi să fim!
Să-mi iubesc ţara şi glia!
Sănătoşi să fim!
 
Mi-am făcut vise frumoase,
Sănătoşi să fim!
N-am râvnit la zece case!
Sănătoşi să fim!
 
Mi-am dorit o simplă viaţă,
Sănătoşi să fim!
Dar de om, nu de paiaţă!
Sănătoşi să fim!
 
Ne-aţi distrus economia,
Sănătoşi să fim!
Şi-acum iată poezia!
Sănătoşi să fim!
 
Praf industria aţi făcut,
Sănătoşi să fim!
S-a scurs timpul de tăcut!
Sănătoşi să fim!
 
Ne-aţi ucis agricultura,
Sănătoşi să fim!
Şi-aţi crescut la maxim ura!
Sănătoşi să fim!
 
Pe butuci ne-aţi pus turismul,
Sănătoşi să fim!
Înflorea cu comunismul!
Sănătoşi să fim!
 
Sănătatea, ce să zic?
Sănătoşi să fim!
Aţi scăzut-o la nimic!
Sănătoşi să fim!
 
Şi la fel învăţământul,
Sănătoşi să fim!
Nu v-ar mai ţine Pământul!
Sănătoşi să fim!
 
Mincinoşi, laşi, trădători,
Sănătoşi să fim!
Softuri pline de erori!
Sănătoşi să fim!
 
V-aţi unit cu codul fiarei,
Sănătoşi să fim!
Pentru voi … codul onoarei!
Sănătoşi să fim!
 
Multe strofe-ar putea fi,
Sănătoşi să fim!
Şi mai multe poezii!
Sănătoşi să fim!
 
Gata! Nu mai spun nimic!
Sănătoşi să fim!
Căci mai este doar un pic,
Ca sănătoşi să fim!

 

Mihaela Tristar, 01.12.2021

 

La Mulţi Ani cu bucurie dragi români şi să fim noi sănătoşi, ca în rest, le-om duce toate!


17 comentarii:

  1. LA MULTI ANI MIHAELA ,ca mai este doar un pic,e minunat,multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani Mihaela,sanatosi sa fim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai este doar un pic pina la ce?Pina la instaurarea Guvernului Mondial si a Noii Ordini Mondiale jidovesti,iudeo-masonice,khazare si iezuite?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Guvernul Mondial e instalat din 2014, boss. Pandemia a dovedit doar ca deja exista. Citește pe Modeste Schwartz, un analist politic care stie limba română si care a avertizat România de atunci. Găsești pe blogul cuvantul ortodox. Singura lor problema este Australia, ei nu vor sa se alinieze cu restul planetei. Noi deja am făcut-o.
      Studiază regimul sanitar din Australia si înțelegi tot. Au dat foc la continent in 2020 numai ca sa ii aduca pe direcția lor. Ai văzut pozele cu focul ca nu e natural? Acolo au testat arme exotice de control. Impunerea carantinei în orașe întregi după depistarea doar câtorva cazuri? 18 luni de lockdown? Abia acum ii lasa sa vina acasa sau sa călătorească.
      De ce? Ca guvernul mondial deja există și ăia nu voiau sa se alinieze ca fel de a fi. Uite ce reeducare continentală le-au dat.

      Mai e un pic si va cadea acest guvern mondial, cred ca se refera sau nu numai.
      Singura libertate care am avut-o ca român a fost in anii 90.
      De la Constantinescu incoace ne-au înhățat.
      Si când guvernul mondial va cădea o vom știi clar. O sa sară toate elitele sa ne anunțe. Doar ca după cădere tare ma tem ca o sa fie război. O sa vedem. Am vrut doar sa spun ca guvernul mondial nu se va instala din ce moment este deja instalat si funcționează perfect. De ce crezi ca guvernul mondial va iesi in față ca maimuțele noastre de politicieni? Guvernul mondial nu sunt maimuțe să vină la TV.
      El doar conduce, nu este agentie de PR. Conducătorii noștrii sau asa zis conducători, sunt niște maimuțe de la marketing. Politicienii vand produse medicale, fac reclama, anunță reduceri, cadouri, zile libere etc.. Marketing. Se vede ca nu conduc nimic, au doar rol de PR.

      Ștergere
    2. In primul rind nu sunt boss!In al doilea rind as vrea sa ne spui,si daca ai sa ne aduci si argumente credibile privind caderea Guvernului Mondial care sustii ca functioneaza deja,deci este instalat la conducerea Terrei inca din anul 2014!!!Daca va cadea acest guvern mondial al jidanilor,iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor se va vedea cu usurinta intrucit "EI" detin absolut toate bancile mari,multinationalele criminale si bineinteles,toata mass-media importanta!!!Despre Servicii si Guverne nu are rost sa mai discutam intrucit TOATE sunt servitorii lor...

      Ștergere
    3. Okay, nu am vrut sa te jignesc sau ceva, dar de vreo 7 ani tot cu aceasta fraza incepi :"jidovesti,iudeo-masonice,khazare si iezuite". Esti boss pe fraza asta aici pe blog si altele. Acum din cauza frazei si daca nu ai mai folosi-o deja iti stiu stilul de scriere.

      Deci caderea guvernului mondial a fost vizionata si a scris carti sfinte de profetii religiei Bahai, care a scris o scrisoare divina la fiecare Rege si Regina din tarile puternice ale lumii in perioada 1867-1901.
      Nimeni nu l-a crezut si exact ce scria in scrisori asa s-a intamplat. Azi guvernul meondial corupt stie de credinta bahai, i-a oferit loc consultativ la ONU, si se folosesc de ei si scrierile lor. In religia bahai exista un sistem administrativ, divin relevat, care in mod foarte plin de coincidente seamana la fel cu cel din Pentagon si din Vatican, 2 institutii foarte eficiente. Si ghici ce. Arafat al nostru este bahai si se lauda ca e mostenitorul Reginei Maria, tot bahai devenita spre sfarsitul vietii.
      Daca citesti scripturil;e bahai scrie pas cu pas ce se va intampla si tot ce va urma cu lux de amanunte. Profetul lor a scris peste 100 de volume, carti sfinte, la fel si fiul sau si nepotul sau. Si tara noastra e condusa de Afarat care e bahai, dar unii il considera un tradator al bahaismului in lume si va fi si el judecat de chiar un tribunal bahai cand se vor infiinta. (propozitia asta ultima este o predictie personala stiind de Arafat din 1992 din Targu Mures si participant la adunarile bahai o data la 19 zile)

      De pe wikipedia in enleza:

      În World Order of Bahá'u'lláh, publicată pentru prima dată în 1938, Shoghi Effendi, strănepotul lui Bahá'u'lláh și Gardianul Credinței Baháʼí din 1921 până la moartea sa în 1957, a descris anticipat guvernarea mondială a acelei religii. ca „viitorul super-stat al lumii” cu Credința Baháʼí drept „Religia de stat a unei puteri independente și suverane”.

      Potrivit lui Shoghi Effendi, „Unitatea rasei umane, așa cum este preconizată de Bahá'u'lláh, implică înființarea unei comunități mondiale în care toate națiunile, rasele, crezurile și clasele sunt strâns și permanent unite și în care autonomia a statelor sale membre și libertatea personală și inițiativa indivizilor care îi compun sunt sigur și complet protejate.Această comunitate trebuie să fie, din câte putem vizualiza, să fie constituită dintr-un legislativ mondial, ai cărui membri vor, în calitate de mandatari ai întregului al omenirii, va controla în cele din urmă toate resursele tuturor națiunilor componente și va promulga acele legi care vor fi necesare pentru a reglementa viața, a satisface nevoile și a ajusta relațiile tuturor raselor și popoarelor.Un executiv mondial, susținut de o Forță internațională , va duce la îndeplinire deciziile luate și va aplica legile promulgate de această legislatură mondială și va proteja unitatea organică a întregii comunități. Un tribunal mondial va judeca și va decide fica verdictul său obligatoriu și definitiv în toate și orice dispute care pot apărea între diferitele elemente care constituie acest sistem universal.”

      În numeroasele sale scripturi și mesaje adresate celor mai proeminenți lideri de stat ai timpului său, Bahá'u'lláh a cerut reconcilierea lumii, reunificarea, securitatea colectivă și soluționarea pașnică a disputelor. Multe dintre cele mai fundamentale scrieri baháʼí abordează problema centrală a unității mondiale, cum ar fi următoarea: „Pământul este o singură țară și omenirea cetățenii ei”. World Christian Encyclopedia a estimat 7,1 milioane de baháʼí în lume în 2000, reprezentând 218 țări.

      Ștergere
    4. Cu parere de rau dar nu m-ai convins absolut deloc!Numai faptul ca sediul principal al Baha"i este in Haifa,Israel,spune totul...

      Ștergere
    5. Intr-adevar,din octombrie 2012 va spun si va repet in speranta ca romanii mei vor intelege ca jidanii,iudeo-masonii,khazarii si iezuitii sunt cauza tuturor nenorocirilor de pe Terra in general si in special a distrugerii acestei tari si a poporului ei!!!

      Ștergere
  4. La multi ani!
    Mihaela unde ai fost? Ne.a fost dor de articolele tale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sanatosi sa fim ca belelele curg....

    RăspundețiȘtergere
  6. "Mai este doar un pic" Ai sa ne dai dai ceva vesti bune si speranta? De abia astept !!!Multumesc din suflet ,Mihaela! Dumnezeu sa ne ajute ! Pe toti!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.ziuanews.ro/stiri/ancheta-mor-ilor-covid-din-ati-sibiu-procurorii-au-ntocmit-13-dosare-noi-un-cadru-medical-recunoa-te-si-eu-am-ucis-1567061

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Mihaela,

    Acum la sgarsit de 2021, despre 2022 ce ne spui? La ce sa ne asteptam si cum mai stam in fata Domnului?

    RăspundețiȘtergere
  9. „TE VĂD”
    una dintre cele mai frumoase și mai puternice fraze din filmul Avatar.
    Inseamna să vedem in fiecare persoana pe care o întalnim, un Avatar, un spirit care si-a luat un corp pentru a experimenta această realitate.
    TE VĂD așa cum ești în adâncurile tale, acolo unde trăiește sufletul tău.
    TE VĂD fără să te judec, fără să te acuz.
    TE VĂD fără să aștept nimic de la tine, deoarece așteptările și proiecțiile mele te-ar putea afecta și îți pot întuneca identitatea.
    TE VĂD pentru că știu deja că ești o ființă completă și perfectă.
    TE VĂD, este modul meu de a te iubi necondiționat și astfel îți permit să te vezi și să te iubesti si tu, așa cum ești.
    TE VĂD ! ... Mă vezi? "

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc Mihaela, "sănătoși sa fim "dar pentru asta trebuie discernământ !

    RăspundețiȘtergere
  11. Romani 1:21-32
    Nouă Traducere În Limba Română
    21 fiindcă, deşi L-au cunoscut pe Dumnezeu, ei nu L-au slăvit ca Dumnezeu şi nici nu I-au mulţumit, şi astfel gândirea lor a devenit fără folos, iar mintea lor nesăbuită s-a întunecat. 22 Pretinzând că sunt înţelepţi, au înnebunit 23 şi au schimbat slava Dumnezeului nemuritor într-o imagine făcută după asemănarea omului muritor, a păsărilor, a patrupedelor şi a animalelor care se târăsc[a].

    24 De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, ca să urmeze poftele inimilor lor, dezonorându-şi astfel trupurile între ei. 25 Ei au schimbat adevărul lui Dumnezeu într-o minciună şi s-au închinat şi au slujit creaţiei în locul Creatorului, Care este binecuvântat în veci. Amin! 26 Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat pradă viciilor ruşinoase, căci femeile lor au schimbat relaţiile intime naturale cu unele care sunt contrare naturii; 27 tot astfel şi bărbaţii, au părăsit relaţiile intime naturale cu femeile şi s-au aprins de poftă unii pentru alţii, săvârşind lucruri scârboase unii cu alţii şi primind astfel în ei înşişi răsplata pe care o meritau pentru rătăcirea lor. 28 Şi fiindcă n-au încuviinţat să-L aibă pe Dumnezeu în cunoaşterea lor, Dumnezeu i-a lăsat pradă minţii lor corupte, ca să facă lucruri ce nu se cuvin. 29 Sunt plini de orice fel de nedreptate, de nelegiuire, de lăcomie, de răutate; sunt plini de invidie, ucidere, ceartă, înşelătorie, sunt duşmănoşi, şoptitori, 30 bârfitori, Îl urăsc pe Dumnezeu, sunt obraznici, aroganţi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi, 31 necugetaţi, nu-şi ţin promisiunile, sunt fără afecţiune, nemiloşi. 32 Şi, deşi cunosc hotărârea lui Dumnezeu, potrivit căreia cei ce înfăptuiesc astfel de lucruri sunt vrednici de moarte, ei nu numai că le fac, ci îi şi încuviinţează pe cei ce le înfăptuiesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Verific astăzi din nou că COVID-19 are combinația de secvențiere a genomului „CGG-CGG”. Niciun coronavirus care apare în mod natural nu a avut vreodată această combinație, „CGG-CGG”, cu excepția cazului în care este folosit de oamenii de știință care fac „câștig-de-funcție în laborator”. Virus și variante artificiale. https://t.co/yZFlGBQpQx

    RăspundețiȘtergere