marți, 24 august 2021

100.85 - CHEMAREA STRABUNILOR

 

100.85 - CHEMAREA STRABUNILOR

Video


sau daca nu este vizibil, puteti accesa videoclipul AICI


Note: 

Am ajuns sa public acest vechi imn al tarii noastre deoarece, inca de cand m-am trezit, au inceput a se rula mereu in capul meu primele 3 strofe si a tinut acest lucru pana dupa-amiaza. Ca sa nu isi formeze cineva vreo impresie gresita, propun sa dam urmatorul sens unor cuvinte: 

Partid = Divinitate 

Socialism = o Lume cu unire intre frati, in care sa ne pese unii de altii, indiferent de statut si de avere  

Comunista Era - Era sau Epoca de Aur, dupa cum nu o data era numita la acea vreme, desi aparea ca o utopie. 

Nu este insa o utopie ideea de era de aur, Dupa multa munca, de ani si ani, acei mii de ani de lumina, despre care se vorbeste si in Apocalipsa, vor trebui sa existe. Tocmai de aceea, desi multi cred ca se apropie sfarsitul lumii, noi nu suntem totusi in fata apocalipsei finale din cauza unui motiv foarte simplu: unde sunt miile de ani de lumina? Pe planeta aceasta, de mii si mii de ani este numai suferinta. Prin urmare, noi traim, asa cum am scris nu o singura data, in vremurile primei inlantuiri a intunericului si primei invieri, astfel incat aceste mii de ani de lumina sa fie posibili. E vorba despre invierea poporului lui Dumnezeu, iar aceasta expresie nu are nicio legatura cu vreo nationalitate anume. E poporul lui Dumnezeu de pretutindeni, de pe toata planeta. Asa poate fi perceput si poporul din acest imn. Mantuitorul este reprezentat in aceste timpuri intr-o forma colectiva, prin mai multi. La fel este si antihristul, tot in forma colectiva. Pot veni o suta de oameni sa spuna ca ei sunt manifestarea lui Iisus Hristos, caci in felul sau, fiecare graieste poate un adevar. Personal insa nu voi crede niciodata pe cel ce vine si spune ca el si doar el este reintruparea lui Iisus, caci in aceste vremuri asa ceva nu exista. Deci: un Mesia colectiv si un antihrist colectiv. Asa se desfasoara lucrurile in aceste timpuri. Cat despre cei care neaga existenta Domnului nostru Iisus Hristos, eu nu pot spune decat ca habar nu au ce vorbesc. Sunt pe asa niste coclauri incat aproape ca nici nu mai merita sa stai sa explici ceva. Oamenii acestia, din pacate, nu au trait nici macar o singura experienta de viata care sa aiba legatura cu Mantuitorul, pentru a vedea cu ochii inimii lor Maretia Domnului nostru Iisus Hristos. Daca ar fi trait-o, nu ar mai putut face o afirmatie de acest gen in vecii vecilor. Intrebarea se pune de ce nu au trait-o. Raspunsul este ca tocmai din cauza negarii Existentei si Maretiei Sale. Dar nu e timpul pierdut. Exista o vorba: "Fa tu, chiar si fortat, un pas catre Dumnezeu, caci El va face zece catre tine. Amin!"


Versurile oficiale ale Imnului de Stat al Republicii Socialiste România, 1977

I

Trei culori cunosc pe lume,
Amintind de-un brav popor,
Ce-i viteaz, cu vechi renume,
În luptă triumfător.

II

Multe secole luptară
Străbunii noștri eroi,
Să trăim stăpîni în țară,
Ziditori ai lumii noi.

III

Roșu, galben și albastru
Este-al nostru tricolor,
Se înalță ca un astru
Gloriosul meu popor.

IV

Sîntem un popor în lume
Strîns unit și muncitor,
Liber, cu un nou renume
Și un țel cutezător.

V

Azi partidul ne unește
Și pe plaiul românesc
Socialismul se clădește
Prin elan muncitoresc.

VI

Pentru-a patriei onoare,
Vrăjmașii-n luptă-i zdrobim.
Cu alte neamuri sub soare,
Demn, în pace, să trăim.

VII

Iar tu, Românie mîndră,
Tot mereu să dăinuiești
Și în comunista eră
Ca o stea să strălucești.


Videoclipul devine vizibil pe telefonul mobil doar daca se va merge in partea de jos si se va selecta "afisati versiunea pentru web". Altfel, puteti accesa apasand pe "AICI".

Aceasta postare face parte din Programul de 100 de zile despre care am scris in data de 2 iunie.

2 comentarii:

  1. Am citit si eu mai de mult aceste versuri si am constientizat cata energie pozitiva contin aceste versuri in comlaratie cu ,,Desteapta-te romane,,.

    RăspundețiȘtergere
  2. Crist= solarii, cei ce iubesc si salveaza, alina si mângâie. Anticrist= cei ce dezbina, abuzeaza femei si copii in special, femeia fiind cea care este capabila sa daruiasca multa iubire. Comunismul a transformat-o intr-o masinarie de facut copii sclavi, capitalismul a transformat-o in mica jucarie ce aduce placeri sexuale si rating TV. Cei ce rad padurile si schingiuiesc animalele ne fac rau ruturor, adica Romaniei Vii, Biserica noastra Vie.
    Între Crist si Anticrist sunt caldiceii, cei ce nu fac nimic concret. Doar vorbesc si asteapta posmagii muieti. Si se lauda! Lauda " suntem popor ales" stand calare pe suferinta Biseriii Vii si pe gunoaiele si otravurile raspandite peste tot nu miroase deloc a bine. Miroase a prostie cu trufie, caracteristii demonice.
    Prin corupere, acea parte a Bisericii Vii ce ar fi trebuit sa apere copiii si pe noi toti de agresori, reprezentata de politie, armata, judecatori si restul slujbasilor platiti de noi, a trecut in barca celor ce se vor ineca, protejand caracatita. Inclusiv metoda pensionarii la 40 de ani este una tot perversa si pervertitoare. Un politist din vechea structura arr experienta si fler. Cunoaste banditii asa cum copoii depisteaza drogurile. Acceptand sa fuga din sistem la 40 de ani, accepta sa fie corupt. Un politist din noua garda este prost pregatit si nu va face fata valului de agresiuni puse la cale intentionat, pentru ca Romania Vie sa plângă, sa sufere, sa cada in tristete.
    Cand mi s-a deschis chakra inimii, primul lucru pe care l-am simtit a fost jalea animalelor de la zoo si tristetea copacilor otraviti de oamenii invatati lacomi, sa ia, sa se distreze, sa distruga, sa nu dea inapoi, sa nu repare si sa nu curete niciodata.
    Desteptarea românilor va fi Invierea in Dumnezeu. Deocamdata, românii sunt morți in Matrix, intr-un sistem amagitor ce le corupe si le fura copiii.
    Cred ca Ceausescu a crezut ca poate construi un sistem Viu fara Dumnezeu. Cu oameni roboti. Dumnezeu ne-a Creat spirite libere si nicio colivie nu rezista la infinit. Explodează sub presiunes suferintei celor tinuti in captivitate.
    El si Elena fiind zeii absoluti, au pierdut controlul.Sistemul creat de ei i-a inghitit pe amandoi.
    Toate sistemele de pe pamant sunt satanizate. Pentru ca aicu, jos, Satana a fost ales rege de catre oameni. Hristos este Rege in Cer, Cerul fiind un nivel de constiinta al Luminii.
    Pana la Dumnezeu sunt multe straturi amagitoare. De aceea si sunt atat de multi care se cred Iisus. S-au privit in oglinzi care distorsioneaza. Asa e Matrixul...te amageste, te invită sa mai dormi, sa mai gusti din placeri. In calatoria lui Ulise spre Itaca, multe ispite i-au facut pe calatori sa se amageasca, sa piarda timpul.

    RăspundețiȘtergere