marți, 13 octombrie 2020

PENTRU SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA

 

PENTRU SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA

 

 

Dragi prieteni,

 

Pentru intelegerea acestei actiuni este necesara parcurgerea articolului anterior numit “Caietul de matematica”.

Toate cele bune!














15 comentarii:

  1. Creez bratari din cupru integral manual utilizand doar clesti si ciocan, fara sudura sau lipire cu cositor! Pentru comenzi telefon: 0759165234 sau email: hadaruga.mihai@yahoo.com.
    Mai multe creatii handmade in cupru pe site-ul de prezentare: http://hadarugart.weebly.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mult succes si inspiratie divina..insa,acest comenrariu- reclama are legaatura cu Preacuvioasa Paraschiva?

      Ștergere
    2. Poate ca nu este ales cel mai potrivit loc pentru aceasta reclama, insa stiu de ce am postat comentariul. Nu il cunosc pe acest domn dar de mai multa vreme ii cunosc site-ul si pot spune ca sunt impresionata de creatiile dansului. Nu stiam ca si dansul a ajuns la blogul meu.

      Ștergere
  2. Ceea ce vreau să faci este să ieși în lume și să te bucuri de viața ta. Vreau să cânți, să te distrezi și să te bucuri de tot ce am făcut pentru tine.
    Nu mai intra în acele temple întunecate și reci pe care le-ai construit singur și spune că sunt casa mea. Casa mea este în munți, în pădure, râuri, lacuri, plaje. Acolo locuiesc și acolo îmi exprim dragostea pentru tine.
    Nu mai da vina pe mine pentru viața ta nenorocită; Nu ți-am spus niciodată că e ceva în neregulă cu tine sau că ești un păcătos sau că sexualitatea ta este un lucru rău. Sexul este un cadou pe care ți l-am făcut și cu care îți poți exprima dragostea, extazul, bucuria. Așa că nu mă învinovăți pentru tot ceea ce te-au făcut să crezi.
    Nu mai citi presupuse scripturi sacre care nu au nimic de-a face cu mine. Dacă nu mă poți citi într-un răsărit de soare, într-un peisaj, în aspectul prietenilor tăi, în ochii fiului tău ... ➤ nu mă vei găsi în nicio carte!
    Nu mă mai întreba „îmi vei spune cum să-mi fac treaba?” Nu mai fi atât de speriat de mine. Nu te judec sau nu te critic, nici nu mă enervez, nici nu mă deranjez. Sunt iubire pură.
    Nu mai cere iertare, nu e nimic de iertat. Dacă te-am făcut ... te-am umplut cu pasiuni, limitări, plăceri, sentimente, nevoi, neconcordanțe ... liber arbitru. Cum te pot învinovăți dacă răspunzi la ceva ce am pus în tine? Cum te pot pedepsi pentru că ești așa cum ești, dacă eu sunt cel care te-a făcut? Crezi că aș putea crea un loc în care să-mi ard toți copiii care se comportă urât pentru restul eternității? Ce fel de zeu ar face asta?
    Respectă-ți colegii și nu face ceea ce nu vrei pentru tine. Tot ceea ce îți cer este să fii atent în viața ta, că vigilența este ghidul tău.
    Dragii mei, această viață nu este o încercare, nu un pas pe drum, nu o repetiție și nici un preludiu al paradisului. Această viață este singurul lucru aici și acum și este tot ce ai nevoie.
    Te-am eliberat absolut, fără premii sau pedepse, fără păcate sau virtuți, nimeni nu poartă un marker, nimeni nu ține o evidență.
    Ești absolut liber să creezi în viața ta: Rai sau Iad.
    ➤ Nu pot să vă spun dacă există ceva după această viață, dar vă pot da un sfat… Trăiește ca și când nu există. De parcă aceasta este singura ta șansă de a te bucura, de a iubi, de a exista.
    Așadar, dacă nu mai există nimic, atunci te vei bucura de ocazia pe care ți-am dat-o. Și dacă există, fiți siguri că nu vă voi întreba dacă v-ați comportat corect sau greșit, vă întreb. Ți-a plăcut? Te-ai distrat? Ce v-a plăcut cel mai mult? Ce ai învățat?...
    Nu mai crede în mine; a crede este a presupune, a ghici, a imagina. Nu vreau să crezi în mine, vreau să crezi în tine. Vreau să mă simți în tine când o săruți pe iubita ta, când îți alinți în fetița ta, când îți mângâi câinele, când te scaldi în mare.
    Nu mă mai lăuda! Ce fel de Dumnezeu egomaniac crezi că sunt?
    Mă plictisesc să fiu lăudat. M-am săturat să mi se mulțumească. Te simți recunoscător? Dovedește! Având grijă de tine, de sănătatea ta, de relațiile tale, de lume. Exprimă-ți bucuria! Acesta este modul de a mă lăuda.
    Nu mai complica lucrurile și nu mai repeta ca un papagal ceea ce ai fost învățat despre mine.
    Pentru ce ai nevoie de mai multe minuni? Atât de multe explicații?
    Singurul lucru sigur este că ești aici, că ești viu, că lumea asta este plină de minuni.
    Spinoza
    (Enki)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow! Un mesaj asa de bun si de frumos! 😍 Cu adevărat iti umple inima de bucurie.

      Ștergere
    2. Multumesc Ionute .Cand sufletu-ti este in armonie cu "ceva" inima ti se umple de bucurie.
      Daca-mi permiteti un sfat:Nu incerca,fii:cinstit,bun si tolerant si o sa va fie bine.

      https://www.youtube.com/watch?v=8DDHulO485k&list=RD8DDHulO485k&start_radio=1

      Enki

      Ștergere
  3. Un mesaj frumos, dar pasii sunt gresiti. Asigura-te întâi ca lumea din jurul tau s-a schimbat pentru cei ce nu stiu sa cuvante: copiii si animalele. Daca ei sunt in suferinta iar tu esti plin de fericire, inseamna ca esti inca pe o treapta joasa de constiinta, in Ego. Ai inima rece.
    Si esti in pericol sa fii inhățat oricand de " sistem". Sistemul este denumit in crestinism regatul acestei lumi. Cu iluzia sa de fericire si abundenta. Altii numesc sistemul Matrix.
    Iisus a respins " oferta" si a platit pentru asta.
    Atipicii nu sunt chinuiti, crucificati, batjocoriti direct de catre sistem. Sunt ucisi cu mainile oamenilor montați impotriva celor evoluati si care au Misiuni de scoatere din karma a oamenilor.
    Tu esti o optimista. Si eu sunt, dar sunt prevazator tocmai pentru ca stiu maleficul joc de lumini si umbre din iluzie. Cresc si urc spiritual ajutand, daruind, pana o sa ma stiu in afara zonei crepusculare. In Lumina.
    Vitrina cu bijuterii nu este neaparat o recompensa. Poate fi foarte bine o ispita. Cand iubesti banii si tot ceea ce-ti poti cumpara cu ei trebuie sa fii sclav in sistem. In regatul lumii acesteia amagitoare. Iar sufletul, ca si mintea, isi doreste din ce in ce mai mult. Si pentru asta trebuie sa munceasca din ce in ce mai mult devenind sclavul băncilor.
    Mesajele new age sunt de obicei frumoase, atragatoare, dar ascund in ele somniferul. Iar aceste timpuri sunt denumite in crestinism " de trezvie". Nicidecum de somn.
    Maleficul vrea sclavi. Daca sclavii se elibereaza cine le mai invarte sistemul?
    Din nou in limbaj crestin: Armaghedon inseamna batalie pe suflete. Iar maleficul foloseste cele mai sofisticate arme din dotare. La Dumnezeu lucrurile sunt clare: dobandesti in functie de alegerile pe care le faci. Nu ti se incalca liberul arbitru. Fiecare dintre noi avem in noi informatia binelui si pe cea a raului. Alegerile sunt ale noastre.
    Dumnezeu ne doreste la El. Nu trebuie sa milogim 2000 de ani. Dar am plecat in directia greșită: la circ! Spre iluzie, Matrix, inchisoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Evreii au dat lumii multi ganditori. Spinoza, pentru ca evreii au fost in general bogati, probabil ca si-a permis, a avut timp sa filozofeze, sa născocească idei despre Dumnezeu. Cand noi sufeream sub comunisti, in toata lumea intelectualii snobi cotcodăceau pe tema comunism. Si cochetau cu ideile comuniste.
    Si cand au inventat comunismul sau nazismul tot cu bata in balta au dat evreii. Sistemele fără Dumnezeu se observa cu ochiul liber: sunt niste mari minciuni. Cum este si democratia care nu exista nicaieri in lume. Forme fara continut. Forme frumos colorate dar goale pe dinauntru.
    Repercusiuni tragice asupra omenirii au avut sistemele născute din minti de filozofi si tot felul de ganditori si carturari.
    Daca Dumnezeu este in Tot, de ce sunt oamenii farisei si distrug natura, si schingiuiesc animalele? De ce pedofilii abuzeaza copiii?
    Panteismul lui Spinoza este un model școlăresc de a-L percepe pe Dumnezeu. Cum erau oamenii in timpurile de inceput, cand se inchinau la zei.
    Greselile facute de evrei au produs traume profunde in sufletul colectiv al omenirii...Traume ce au dus la ură. Nationalistii ii urasc pe evrei si sunt cei mai crunți xenofobi. Musulmanii ii urasc pe evrei si au si motive: Palestina a devenit noua jucarie pe care Marile Puteri i-au dat-o Israelului. Sa faca ce doresc ei acolo.
    Lumea este intr-o ură fara de margini. Saracul uraste bogatul. Cel indatorat la banca pe toata viata viseaza sa castige si el banii usor si joaca la Loto sau învață sa fure, sa mintă, sa mituiasca si chiar sa-si vanda fratii.
    Asta este lumea in care traim..
    NU e parc de distractii, nu ne dăm in tilibombă, pedofilii nu sunt clowni ce distreaza copiii si le dauiesc inghețată. E o lume falsificata de catre falsificatori, lume in care Dumnezeu se mai face simtit doar prin oamenii buni la suflet si prin frumusetea Creatiei. Atat cat mai e...Planeta incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Marte. Si asta ma face sa ma intreb daca nu cumva distructivii ce-si execută dansul barbar peste noi nu au trecut si pe acolo, inventand bomba atomica sau alte arme si mai sofisticate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am spus-o de multe ori inca de-acum 8 ani cind am descoperit acest foarte interesant blog: cauza tuturor nenorocirilor acestei lumi sunt jidanii,iudeo-masonii,khazarii si iezuitii!!!De multe mii de ani,mai mult de 6000...

      Ștergere
    2. N-ai inteles nimic.
      De 8 ani repeti aceeasi lozinca.

      Ștergere
    3. Nu este deloc si nicidecum o lozinca!!!O voi repeta pina cind omenirea iva deschide ochii mintii si va vedea si intelege,in sfirsit,cine sunt cei care,de mii si mii de ani manipuleaza,prostesc,mint,mentin in sclavie si omoara oamenii pe care-i numesc in bataie de joc,"goyimi"!!!

      Ștergere
    4. Dvs aveti dreptate. Omenirea este in sclavie de foarte mult timp. Dar sa stiti ca alegerile le fac oamenii. Romanii nu pot da vina la infinit pe straini, cand ei sunt la fel de distructivi in tara lor ca strainii. Sa nu-mi spuneti ca nu...Sunt bine ancorat in realitatea din Romania, chiar daca sunt si pe nivelurile superioare ale Lui Dumnezeu.
      Stiti bine furia cu care romanii au furat tot ce se putea fura din fostele CAP-uri. Au furat si coloanele de irigatii. Si nu doar tiganii au furat.
      Padurile? Le rad micii proprietari romani de gatere. Pe langa jafurile facute pentru export in afara.
      Gunoaiele? Românii arunca intr-o veselie gunoaie. Copiii abandonati pentru un ban in plus in occident. Batranii abandonati, pamanturi nemuncite a caror valoare altii, strainii, o vad. Bestialitatea cu care multi romani isi bat femeile de parca ar fi proprietatea lor. Asta inseamna agresiune impotriva aspectului feminin al Creatiei. Este ca si cum iti omori in bataie mama care te-a tinut in pantec,natura care te hraneste si te apără de frig si foame. Si ti se intoarce bumerangul!
      Biserica atat a lălăit impotriva Evei si a Mariei Magdalena, incat barbatii au implantat un program antifeminin. Femeia nu e dusmanul. Femeia evoluata este Initiatul.
      Femeia mai putin evoluata, cea care nu si-a descoperit propria valoare, este asa cum o formezi tu, barbatule laș, care astepti sa te scoata femeia din impas.
      Intr-o societate lipsita de bun simt, lipsita de Dumnezeu, cum este cea din mare parte a Romaniei, femeia devine ceea ce vor barbatii sa devina.
      Comportamentul femeilor este
      " in vesnica rivalitate" pentru ca barbatii se poarta ca si cum ar fi in razboi si competitie tot timpul intre ei. Ati vazut cum se cearta barbatii la TV?
      De toata jena! De parca ar fi concurs de frumusete masculina si mușchi.
      In Ideal, problemele nu se rezolva prin competitie, ci prin brainstorming, unire, asociere spre binele tuturor.
      Au incercat comunistii ceva, cred ca incearca si papa acum o schimbare, dar o festelesti usor daca L-ai exclus pe Dumnezeu din " ecuatie" si te crezi buricul pamantului.
      Pentru ca omul nu a fost invatat sa-si descopere propria valoare interioara. Aceea care il face creativ si liber.
      Asa ca...o unire in Dumnezeu inseamna o unire pastrand diversitatea fiecaruia dintre noi.
      Nicidecum prin egalizare, asa cum au facut comunistii.
      Nu stiu ce fac educatorii romanilor! Sunt preoti multi. Psihologi, dascali, lideri de tot felul. Platiti bine. Unde sunt rezultatele? Romanii sunt in continuare distructivi si dau vina mereu pe altii pentru ceea ce fac sau nu fac ei.
      Jidanii, asa cum le spuneti, vor plati ce fac ei. Romanii vor plati( de fapt, deja platim) ce fac ei. Musulmanii, la fel.
      Asa ca...vorbele multe sunt de prisos. Faptele ne mai pot salva.

      Ștergere
  5. https://omuldinnordforever.wordpress.com/2020/09/30/dovada-finala-covid-19-a-fost-planificat-sa-deschida-noua-ordine-mondiala/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se va alege praful si pulberea de toate,de absolut toate "planificarile" jidanilor,iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor!!!

      Ștergere
  6. Buna Mihaela,

    Stii cumva cat au de gand sa creasca numarul de bolnavi de covid? Pana unde vor sa ajunga si ce urmaresc?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere