duminică, 8 noiembrie 2020

IN CINSTEA INALTILOR DOMNI AI LUMINII MIHAIL SI GAVRIL

 


IN CINSTEA INALTILOR DOMNI AI LUMINII 

MIHAIL SI GAVRIL

 

 

Dragii mei,

 

 

Cu ocazia acestei zile in care Îi cinstim pe Inaltii Domni ai Luminii, Mihail si Gavril, le doresc tuturor celor ce Le poarta Numele, dar nu numai, ca frica si deznadejdea sa nu isi gaseasca niciodata loc in inimile si sufletele lor, iar flacara iubirii, sperantei si credintei sa arda viu si necontenit, spre a afla intr-un final cu totii o lume mai buna, catre care nazuim de multa vreme.

 

“La Multi Ani Fericiti!”

 

Deoarece am avut o perioada foarte incarcata in ultima vreme si nu am putut publica la timp cateva desene dedicate Sfintilor Dimitrie, Izvoratorul de Mir si Dimitrie cel Nou, voi face lucrul acesta acum, putand completa in mod evident, in zilele ce urmeaza, cu desene pe tema sarbatorii de astazi.

Voi publica in cateva zile si un articol pe care doresc sa il concep de mai multa vreme incoace, insa am mai multe lucruri de transmis, din care cauza nu este o sarcina usoara.

Un alt plan ce il am in vizor este revizuirea informatiilor din sectiunile P1-P4, din bara de sus a blogului, in sensul simplificarii lor la un maxim posibil si actualizarii cu noutatile aferente vremurilor ce le traversam acum cu totii.

 

Toate cele bune!












16 comentarii:

  1. La multi ani binecuvântati!!! Fortza este cu tine Mihaela! Te iubim!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani biruitori, draga Mihaela! Te iubesc si iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulți ani Mihaela, toți frumoși și sănătoși! Binecuvântata sa fii! Mulțumim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Referitor la P1-P4 nu le-am facut pe toate dar am observat ca rezultatul dupa rugat in general nu doar dupa rugaciunile recomandate de Dvs e ca situatia se inrautateste, care dintre metodele Dvs ar putea ajuta fara sa te rogi, fara sa apelezi la rugaciuni ? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Andreea,

      Orice rugaciune are menirea de a scoate intunericul la lumina, din spectrul invizibil in care isi face de cap cand si cum doreste, in spectrul vizibil, spre a fi mai apoi anihilat. De aceea pare ca se inrautateste. Doar pare, caci in realitate nu este asa. In orice practica din lume: crestina, budista, musulmana, samanica este relatat de oameni care au atins iluminarea ca nu poti sa ajungi la un astfel de nivel decat dupa ce infrangi tot intunericul ce este conectat la tine din vieti de vieti. Calea iluminarii este o cale dificila. Stiu ca oricare dintre noi si-ar dori sa atinga acel stadiu intr-o maniera blanda si frumoasa, insa tocmai din motivul relatat mai sus, acest lucru este imposibil. De aceea, dorindu-ti evolutie spirituala, instrumentele pe care tu le cauti, indiferent care ar fi acelea, nu te pot aduce in postura sa ocolesti pur si simplu acele forme de intuneric. Vei da nas in nas cu ele indiferent ce metode vei folosi, pentru simplul fapt ca iti doresti evolutie spirituala. Intunericul nu sta cu mainile in san, privind bland la cineva care cauta sa se elibereze din lanturile lui. Deci Andreea, tot ce iti trebuie se numeste: determinare, incredere si curaj. Daca esti hotarata, indiferent cat de greu ar fi, Cerul te va ajuta sa depasesti oirce obstacol.

      Ștergere
    2. Mulți din cei care râvnesc la iluminare cred că vor ajunge niște mici dumnezei și că nu va mai fi nimic deasupra lor. Cred că omul trezit, iluminat, nu se mai supune karmei și nu va plăti pentru ceea ce a făcut. Și mai ales, ei cred că nu există Dumnezeu ca și conștiință individuală.

      Ștergere
  5. "Cu cât oamenii vă spun că nu e posibil, că nu se poate face, cu atât trebuie să fiți mai hotărâți să demonstrați că nu au dreptate. Tratați termenul „imposibil” ca pe un element motivator. Bucurați-vă că purtați eticheta de „outsider”. E în regulă să fii outsider. Bucurați-vă când vă spun așa, fiindcă outsiderii schimbă lumea și au un impact real și durabil. " DT
    Enki

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna dimineata,

    Mihaela, speram ca esti bine si asteptam vesti despre si de la tine!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am trecut prin momente dificile in ultima perioada, dar varful a fost atins de plecarea din aceasta lume a tatalui meu, in urma cu cateva zile, la mai putin de un an de zile de cand a plecat mama mea. Bunul Dumnezeu sa ii odihneasca in pace pe toti cei adormiti, caci multa suferinta este in aceste vremuri pentru multi oameni, iar noua celor ramasi sa ne dea putere sa rezistam pana la capat! Sa ne rugam unii pentru altii, ca sa avem aceasta putere de la Dumnezeu!

      Ștergere
  7. CONDOLEANTE! Dumnezeu da va dea puterea si indrumarea de a trece cu bine prin vremurile astea, impreuna cu cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Offff ce durere, nici familia mea nu a rămas întreagă în urma acestui covid sau în urma netratarii corespunzătoare, numai bunul Dumnezeu știe.... Plânge sufletul și inima... Doamne pana când??

    RăspundețiȘtergere