marți, 13 octombrie 2020

CAIETUL DE MATEMATICA

 



CAIETUL DE MATEMATICA

 

 

Dragii mei,


 Cunoastem cu totii ca pentru anumite zone de control este caldut sa stie prostimea, asa cum o percep ei, neavand nicio legatura cu ce este de fapt, stand umila si spasita si ascultand tot ce i se transmite, fara cracnire, si mai ales sa creada, fara sa cerceteze. Dar iata ca oricat de mult s-ar opune unii, lucrurile evolueaza totusi si in directii pe care ei nu si le doresc, iar aceasta stare le da mare bataie de cap. Este esential de stiut ca si ei au bataile lor de cap, pentru ca planurile mizerabile nu merg spre finalizare, atat de simplu pe cum sunt gandite. Este si logic sa fie asa. Pe de o parte, instrumentele pe care ei le folosesc ca sa le puna in aplicare, din cauza ca lipseste de acolo totalmente Lumina Divina a mintii, se dovedesc deseori a fi niste prosti, de ras si de plans in egala masura. Cred ca isi trag si ei palme peste ochi cand vad cu ce prosti au defilat si cum isi taie ei singuri craca de sub picioare. Pe de alta parte, daca pui pumnul in gura, vine obligatoriu si o reactie. Nu ma refer aici insa la o revolta sociala impotriva faptului ca ni se impune sa purtam masti, de pilda. Astfel de revolte fac parte tot din planurile lor, sa ne fie foarte clar. Dar sunt sigura ca nu face parte din planurile lor, caietul de matematica, pentru ca asta apartine Planului Divin de sustinere a noastra, a “prostimii”, pe care ei nu au cum sa il cunoasca vreodata, decat dupa ce se intampla.

Iata ce a transmis in urma cu ceva vreme Domnul nostru Iisus Hristos:

“Se achizitioneaza un caiet de matematica in format mic sau studentesc (A4). Fiind folosit des, este recomandat sa se foloseasca unul cu coperti cartonate. Cat de des cu putinta, se vor face in caiet desene colorate pe teme dedicate. In functie de natura interioara a fiecaruia dintre noi, se pot face desene cu linii curbe sau se pot realiza desene colorand pur si simplu patratele de matematica. Se pot folosi creioane colorate sau carioci simple, metalizate sau tip glitter. Pe langa faptul ca este o activitate deconectanta pentru minte (doar facand-o putem sa constientizam efectiv cata pace interioara si bucurie aduce), prin tema stabilita ca si titlu, ea se transforma si intr-o actiune creatoare care pune ceva pe roate, pentru ca de fapt, ies la suprafata, in planul constient, informatii codificate la nivel subconstient sau supraconstient. De aceea sunt patratele de matematica si nu foaie velina.”

Pentru vremurile acestea urate pe care le traversam, poate fi caietul de matematica un sustinator de nadejde al echilibrului nostru interior. Peste niste ani, privindu-l, poate fi ca un caiet de amintiri, pe care noi, pe vremea cand eram elevi, il faceam. Ar fi frumos sa renasca acest obicei pierdut. Aveam un caiet iar pe primele lui pagini puneam niste intrebari gen: “Cum te numesti?”, “Ce varsta ai?”, “Ce hobbyuri ai?”, “Care sunt filmele preferate?”, “Care este muzica preferata?”, etc. Sunt doar cateva exemple de intrebari. Dadeam unei colege anume caietul acasa pentru cateva zile. Ea trebuia sa raspunda la intrebari, iar dupa ce se termina aceasta sectiune, avea o foaie libera in caiet pe care o completa dupa cum dorea ea, cu desene, cu decupaturi din reviste, cu fotografii, cu poezii, etc. Dupa ce isi finaliza lucrarea, mi-l aducea inapoi, iar eu il dadeam mai departe altei colege sau altui coleg, sau vreunui prieten apropiat. O tineam asa un an intreg si se adunau acolo o multime de nume, insotite de creatiile lor. Nu cu mult timp in urma am gasit un caiet de-al meu de amintiri. Am vazut cat de penibile puteau fi unele intrebari, iar in mod evident, raspunsurile nu se lasau mai prejos. Le-am citit si m-au amuzat enorm. Nu am putut insa sa nu remarc cum totul emana curatenia aceea sufleteasca si inocenta de altadata. Am scris despre acest lucru in ideea ca se trezeste aceasta amintire in mai multi, si povestindu-le copiilor nostri, i-am putea indruma sa duca ei mai departe stafeta acestui obicei pierdut.

Revenind la caietul nostru, pe langa desenele de tot felul, pot fi atasate litere din diferite alfabete, cifre, simboluri. Totul este la liber, dupa cum ne conduce inspiratia de moment. Vom putea vedea ca ce ne propunem la un moment dat sa facem ca si desen, difera esential de ceea ce iese intr-un final. Se intampla asta tocmai pentru ca tasneste acel ceva din interior pe care noi nu il cunoastem la inceput.

Mai jos aveti exemplul unor desene facute de mine, prin colorare de patratele si linii drepte, iar altul, facut de o prietena, prin folosirea mai multor linii curbe. Desenul ei se numeste "Drept din nastere".







Sa mai vorbesc despre interzicerea pelerinajului in Iasi, la Cuvioasa Parascheva, iar mai tarziu in Bucuresti, la Sfantul Dimitrie cel Nou? Simt nevoia sa spun macar cateva cuvinte. Niste neica nimeni din Creatia asta mare, caci intr-un fel sau altul, oricare dintre noi suntem niste farame in cadrul acestei imensitati, chiar de-am fi controlorii controlorilor, se gandesc ei asa, in infumurarea si in aroganta lor, ca sunt mai presus decat Creatorul lor. Eu bag mana in foc ca niciunul dintre acestia nu are vreo emanatie nici macar a unei farame de gand legate de grija pentru populatie. Sa fim seriosi! Altfel ce sa credem, ca pot fi ei mai grijulii si protectori decat poate fi insusi Tatal? Dar planul de oprimare a crestinisumului trebuie pus cumva pe roate, nu-i asa? Vai de viata lor, ca noi cu a noastra o s-o scoatem la liman intr-un final! Cu credinta din sufletele noastre, cu sau fara pelerinaje! Vor vedea asta cu ochii lor si isi vor blestema ziua in care s-au nascut pe planeta asta sau pe alta!

In contextul celor exprimate la inceputul articolului a venit ideea ca daca tot a fost interzis pelerinajul la Iasi, la Cuvioasa Parascheva, atunci, haideti sa punem in functie caietul de matematica! Facem o reprezentare dedicata Cuvioasei Parascheva, indiferent ca este un Chip ce O reprezinta sau desenul unei Sfinte Cruci sau al unei perechi de Aripi de Inger. Importanta este intentia pe care o punem atunci cand realizam acest desen. Prin desenele noastre, in acest an, daca oamenii sunt blocati sa poata ajunge la Cuvioasa Parascheva, sa o invitam atunci pe Ea in casele noastre de pretutindeni. Mai sunt si altii care s-au gandit la alte metode, avand in vedere acelasi efect. E minunat! Iar cand ma gandesc cate sarbatori mai urmeaza de acum incolo si cati Sfinti mai avem, bucurie multa este in suflet! Avem de lucru, nu gluma!

Voi face un articol dedicat Sfintei Parascheva. Este fara cuvinte. Doar desene. Voi incepe cu desenul meu, iar cine doreste imi poate trimite desenul sau prin e-mail urmand ca eu, fara a specifica de unde il am si cum, sa il atasez in articolul dedicat. Poate fi si dincolo de 14 octombrie, ziua in care crestinii ortodocsi o sarbatoresc pe Cuvioasa. Pentru participare la aceasta actiune, inca de acum, din suflet multumesc!

 

 

Toate cele bune!

11 comentarii:

  1. Caietul acela de amintiri se numea oracol, pe vremea mea, acum vreo 40 - 45 ani , si era un musai prin clasele 6- 8 , mai ales pt fete! Aseara mi- am amintit de acel caiet , coincidenta???, dar e pierdut de mult...Multumesc din suflet, Mihaela , pentru acest articol!E plin de speranta si culoate.In fiecare zi ma rog sa ne fie luminate mintea si sufletul, ca sa putem vedea noi toti , incetul cu incetul cum suntem prostiti ...stiu ca sunt o oaie din turma, una cu masca!,dar pana la urma nu masca te impiedica sa gandesti si sa simti altfel.Probabil ca se incearca o dezbinare acelor cu si a celor masca...dar pana la urma fiecare isi canalizeaza atentia unde vrea, si cred ca se doreste distragerea atentiei spre boala, frica , pt a ne tine mintea ocupata ...Multumesc!GabrielaN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A purta masca este o chestiune de bun simt, cand o mare parte a celor din jurul tau se tem si incearca sa se protejeze. Sa te bagi in nasul lor fara masca este dispreț si proasta crestere. Nu esti rebel cand te dai curajos si arati ca tie nu ti-e frica de virus.
      Rebel ai fi fost daca ai fi iesit in strada ca sa aperi copiii furati in familiile dnei Smicala si alte familii.
      Sau daca ai fi cerut ca politicienii sa restituie tot ce-au furat de la revolutie incoace. Banii furati de ei reprezentau sansa copiilor la o viata mai demna si la educatie.
      Oamenii poarta atatea masti pe figura, incat masca aceea care ne protejeaza sau nu este un flecușteț. Cate chipuri zambitoare care mascheaza inimi negre nu vedem zilnic in jurul nostru?
      Si Becali a facut pe grozavul ca in Hristos nu te poate atinge niciun virus. Si i s-a imbolnavit mama si o mare parte din familie. Bolile sunt creatia noastra. Orice gresim in raport cu Universul ne este trimis inapoi. Ca lectie.
      Trufia de a crede ca Hristos sta personal sa te apere pe tine este una uriasa. Mai ales ca nici afacerile lui Becali nu sunt complet curate. Pe Hristos nu Il cumperi.
      Nu uitati ca si Hristos a fost chinuit. Pentru ca planul este demonic. Pana la Dumnezeu sunt straturi-straturi de informatie mincinoasa si care distorsioneaza orice Mesaj venit de Sus.
      Ca sa ajungi in Lumina trebuie sa treci prin aceste straturi si sa te eliberezi de minciuni si iluzii. Si asta nu se obtine stand cu burta la soare si colorand caiete de matematica. Ma scuzati, dar tara arde si babele se piaptana. Si babele mai au si trufia de a se crede crestine! Intr-o tara in care pedofilii sunt iertati pentru buna purtare!
      Fariseismul este realitatea ce se ascunde sub mastile zambitoare ale unora ca voi.
      Ma credeti, bine. Pentru ca asta va fi semn de vindecare si intoarcere in Dumnezeu. Nu ma credeti, tot bine. E alegerea voastra si nu veti putea da vina pe nimeni pentru viitorul pe care vi-l scrieti in clipa prezenta.

      Ștergere
  2. Ati auzit vorbindu-se de ”imunizarea de turmă”, da? Si nu cred că se referă la imunizarea naturală, ci la vaccinare. E jignitor. Eu nu sunt oaie, poate doar în zodiacul chinezesc, nu fac parte dintr-o turmă, poate dintr-un grup, așadar de ce de turmă? Nu, oare, pentru a ne inocula,subliminal, comportamentul de oaie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca va simtiti jignit de comentariul meu imi cer scuze!Am vorbit in numele meu si pe mine nu ma jigneste nimeni asemsnandu-ma cu un animalut...animalele sunt inocente.Umanitatea in ansamblul ei este o turma, constiinta globala este un ocean in care inotam cu totii.De i s-a spus lui Iisus ca e pastor ? Sau de ce i se spune Mielul lui Dumnezeu?

      Ștergere
    2. Evident ca suntem denumite simbolic dupa comportamentul pe care il avem. Cititi fabulele si o sa va dati seama ca sunt oglinzi in care ne putem recunoaste si care sa ne ajute sa ne corectam defectele.
      Termenul de oaie desemneaza foarte clar starea in care ne aflam atata timp cat nu ne descoperim potentialul nostru interior, acel Adevar pe care il avem fiecare dintre noi si pe care Iisus sau alt maestru din vechime ne-au incurajat sa-l cautam. Cine doreste sa tina oamenii in stare de turma controlata o face si pentru ca altfel nu isi pot atinge scopul, acela de a institui NOM. Deja papa a dat semnale clare despre intentiile pe care le are.
      Oamenii se pot uni mai bine in Dumnezeu atunci cand le sunt copiii in pericol, daca au ieșit din starea de oaie controlata, pentru ca atunci au descoperit ca nu este decat un Dumnezeu, Unu pentru toti, si diferentele sunt doar de dogme, fațade si limba in care acestea sunt exprimate.
      Cui foloseste acum faptul ca romanii se cearta? Unii rad de purtatorii de masti considerandu-i oi fricoase. Purtatorii de masti rad de pupătorii de moaște.
      Mihaela, Lumina nu este in minte. E in inima. Inima este simbolic soarele. Iar Iisus a fost spirit solar. Cat timp simtiti nevoia sa va deplasati fizic la moaste, desi puteti comunica cu sfintii cu care simtiti ca rezonati si de acasa de la voi, din linistea caminului, inseamna ca sunteti spirite lunare.
      Controlorii nostri rad si de purtatorii de masti, si de pupatorii de moaste. Pentru ca ei stiu ca, dezbinati in fragmente separatoare, oamenii nu vor fi niciodata un pericol pentru planul NOM. Si nu isi vor apara eficient copiii pentru ca parintii care se cearta pe aiureli isi invata copiii sa fie la fel. Copiii vostri vor dispretui purtatorii de masti, copiii lor vor dispretui pupatorii de moaste. Iar asta le asigură intunecatilor starea necesara implinirii scopurilor lor. Cand doi se cearta castiga al treilea. Cel ce baga zazanie si alimenteaza cu ura, dispret si uneori cu arme ambele tabere de certareti.
      Controlorii sunt uniti in Unu al lor: Satana. Oamenii sunt dezbinati chiar prin mintea lor. Mintea este incapabila sa vada un sistem complex in ansamblul lui. Pentru asta ai nevoie de Lumina Lui Dumnezeu si nu mintea este laboratorul ce proceseaza informatia, ci inima.


      Ștergere
  3. ���� Seriooos? Chiar asa ti-a vorbit Iisus? Sa iei un caiet de matematica?!
    Cred ca a ras de tine. Ca toti iluminatii, Iisus este si un spirit hâtru. Rade de prosti, snobi si trufasi.
    Stie ca esti incapabila sa iesi din tiparele mintii tale ce se crede atoatestiutoare si luminata si te-a pus sa-ti pui singura zabrele la inchisoare. Daca te-ai deplasa mai mult pe internet ai fi un pericol pentru planul divin, acela de a separa oile de capre. Spui atatea prostii pe pătrățel, incat daca ai ocupa mai multe pătrățele, ai face zob copiii! Si lumea lor din astral. Esti greoaie ca un elefant.
    Copiii sunt singurii ce traiesc in Acum. La moaste si biserica ii duceti voi, pentru ca voi aveti nevoie de moaste si biserici. Copiii sunt in Iisus. Din Iisus ii scoateti voi si ii puneti sa se supuna prostiei din mintea voastra.
    Nu uitati: copiii sunt spirite venite pe pamant cu misiuni. Nu sunt proprietatea voastra si s-ar putea ca Iisus sa nu aiba chef de ras cand va va intreba unde ati fost cand copiii aveau nevoie sa fie protejati?
    Poti sa ai capul cat tot pamantul si cat tot omniversul, Mihaela. Poti sa acumulezi informatii in cap ca sobolanul. Atata timp cat inima ti-e rece, tot intr-o lume de gheață vei trăi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragi cititori, va rog sa nu reactionati spunand ca este Maria-Aurelia, caci treburile sunt mult mai complicate in spatele scenei. Am publicat acest comentariu doar pentru a transmite si eu ceva.

      Scrie frate, scrie! Te asteptam sau mai bine zis, va asteptam.
      Fie vorba intre noi, nu credeti o iota din ce scrieti acolo, sau din ce comandati sa fie scris, caci stiti voi prea bine cum sta de fapt treaba. Dar n-avem ce-i face: fiecare cu traseul lui pana la intersectie. Va veni si vremea lui "fata in fata", caci am vazut deja asta intr-un patratel de-al meu. Nu stiu daca ati putut vedea si voi pe hartia milimetrica din capul vostru. Recunoasteti, sunt intr-un oarecare avantaj, caci intr-un patratel de matematica este scrisul mai mare. Se intelege totusi ceva. E mai bine cu caietul de matematica decat cu hartia milimetrica sau altfel spus, e mai bine cu un elefant decat cu un morman de pietre.

      Cam matinali pentru astfel de preocupari, nu-i asa? Sau ma scuzati, voi tocmai ce ati luat cina.

      Stiind toate acestea, in infumurarea, prostia, lentoarea si snobismul meu, nu voi inceta totusi sa va iubesc, asa, cu inima mea dintr-o lume de gheata.

      Ștergere
    2. Inima unei fiinţe umane nu este cu nimic mai diferită de sufletul cerului şi al pământului. În practica ta să ai întodeauna în minte interacţiunea dintre cer şi pământ, apa şi foc, yin şi yang.

      Arta Păcii este principiul non rezistenţei şi tocmai din această cauză ea este victorioasă încă de la început. Cei care au intenţii rele sau gânduri certareţe sunt instantaneu înfrânţi. Arta Păcii este invincibilă deorece nu se luptă cu nimic.

      Nu există întreceri în Arta Păcii. Un adevărat luptător este invincibil deoarece el nu se întrece cu nimeni şi nimic. A învinge înseamnă să biruieşti spiritul certăreţ pe care îl găzduieşti în tine.

      Să răneşti un adversar înseamnă să te răneşti pe tine însuţi. Arta Păcii înseamnă să controlezi agresiunea fară a provoca rănirea.

      Luptătorul care este total trezit poate utiliza în mod liber toate elementele existente în cer şi pe pământ.

      Adevăratul luptător învaţă cum sa perceapa corect activitatea universului şi cum să transforme tehnicile marţiale în modalitaţi de exprimare a puritaţii, bunătăţii şi frumuseţii.
      .....
      In permanenţa ne confruntam cu adversari, dar în realitate nu este nici un adversar acolo. Întra adanc într-un atac şi neutralizeaza-l în timp ce redirecţionezi forţa în propria ta sfera.

      Nu te uita fix în ochii adversarului – te-ar putea hipnotiza. Nu te uita insistent la sabia lui – te-ar putea intimida. Nu te concentra deloc asupra adversarului tau – ţi-ar putea absorbi energia. Esenţa antrenamentului este sa-ţi duci complet adversarul în sfera ta. Dupa care, poţi sta unde vrei.

      Chiar şi cea mai puternica fiinţa umana are o sfera limitata a puterii. Adu-o în afara sferei sale şi întrodu-o în propriaţi sfera, iar puterea i se va risipi.

      Stanga şi dreapta,

      Evita toate

      Loviturile şi pararile.

      Intuieşte ce gandesc adversarii

      Şi impraştie-i.

      Adevarata Arta a Păcii nu inseamna sa sacrifici un om pentru a invinge inamicul. Invinge-ţi duşmanii pastrandu-te intodeauna într-o poziţie sigura şi de neatacat. Aşa, nimeni nu va suferi pierderi. Calea unui Luptător, Arta Păcii, este sa inabuşi problemele inainte ca ele sa apara. Ea constă în a invinge spiritul adversarului, facându-l sa realizeze consecinţele acţiunilor sale. Calea Luptătorului constă în obţinerea şi pastrarea

      armoniei.

      Stapaneşte tehnicile divine

      Ale Artei Păcii

      Şi nici un inamic

      Nu va indrazni

      Sa te provoace.

      In antrenament nu te grabi, pentru ca ai nevoie de minim zece ani pentru a stapani chestiunile de baza şi pentru a avansa spre primul rang. Sa nu crezi niciodata ca eşti atotştiutor, cel mai perfect maestru; trebuie sa continui sa te antrenezi în fiecare zi cu prietenii şi elevii tai, şi sa progresaţi impreuna în Arta Păcii.

      Progresul vine

      Pentru cei care

      Se antreneaza şi iar se antreneaza….

      Dacă te bazezi pe tehnici secrete

      N-o sa ajungi nicaieri.

      -fragmente din „Arta pacii”- de Morihei Ueshiba

      Ștergere
    3. Ambele mesaje sunt ale ei, deci nu-i de luat în seamă! Mihaela, las-o-n "plata Domnulu", că se crede cea mai luminoasă din lume!

      Ștergere
    4. Multumesc frumos pentru fragmentele din "Arta Pacii". De mare folos pentru suflet!

      Persoanei anonime de la ora 19:59 doresc doar sa ii spun ca stiu bine de ce am facut specificarea de la inceputul comentariului meu de mai sus. Imi ingaduie Sfanta Treime sa vad atat de multe lucruri nevazute, iar pe multe dintre ele le expun de atatia ani chiar aici, in blog, incat ar fi o copilarie sa creada cineva ca nu stiu ce este in dosul acelor comentarii. Toti controlorii se camufleaza cand fac actiuni, ca sa nu ii poti descoperi in astral, numai ca functioneaza si camuflajele astea pe unde se poate si cu cine se poate. Cu cine nu se poate, aia este ...

      Ștergere
  4. Am simtit si am inteles ca nu lupta si distrugerea sunt de folos, ci, iubirea pe care o transmitem cu toata puterea in jurul nostru si catre intunecimi. Multumesc pentru ce primesc citind pe Calea Aurie. ( auriul a fost mereu nuanta mea favorita)

    RăspundețiȘtergere