vineri, 19 iunie 2020

PE VIATA SI PE MOARTE …



PE VIATA SI PE MOARTE …



18 comentarii:

  1. Buna seara ,

    Tulburator. Este si premonitoriu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai este CEEA CE SE INTAMPLA ACUM !

      Ștergere
    2. Nu se intelege nici acum , ACUM, ca suntem IN RAZBOI, da, suntem in razboi, fiecare din noi este soldat ACTIV, ACUM, in acest razboi, da, ca in orice razboi, ESTE PE VIATA SI PE MOARTE ...Noi sa mizam PE VIATA !

      Ștergere
  2. Superba melodie.Este trista,dar are o linie melodica frumoasa,linistitoare ,romantica dar si cu speranta .O distribui ca sa o gasesc cand vreau sa o mai ascult.
    Acum nu stau sa ma gandesc prea mult la semnificatie,ca eu daca ma gandesc prea mult la moarte nu imi da stare buna .Mie imi place sa fiu vie .
    Asa ca mai bine ma bucur de melodie ,dar si de cateva melodii de la acest artist.Ce melodii frumoase are!Nu stiam de el.Waaa pai daca ascult melodiile astea visez pe Fat Frumos.
    Oricum in sinea mea am inteles ce este cu melodia de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dance me to the end of love, o ascult cu inima la tine. Simona.

      Ștergere
  3. Să înțelegem că lupta dintre bine si rău (La modul general) ESTE PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In noaptea de 18 spre 19 iunie astronomi amatori au surprins si filmat(pozat)cu aparatura personala cum zeci de mii de OZN-uri fugeau literalmente de pe Terra,cu viteze uriase,in imensitatea spatiului cosmic!Sa fie oare fuga reptilienilor?Ieri,23 iunie 2020 aceiasi astronomi amatori au filamt cum cel mai mare satelit al planetei Saturn,TITAN fuge efectiv cu peste 6.000 km/sec. spre iesirea din Sistemul Solar!!!Desigur NASA, la fel ca si toate marile agentii de stiri aflate in proprietatea stim noi cui,nu spun nimic...

      Ștergere
  4. Revin iar cu un comentariu..Se intampla ceva, nu stiu ce,dar nu este bine.
    Da...pe viata si pe moarte... off

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca scrieti asa rar, nu va mai urmaresc. Si puneti si muzica proasta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ca Universul nu graviteaza in jurul parerii unui singur om! Mi-ai sustinut munca din acest blog in vreun fel si nu stiu eu? Atunci de ce crezi ca e atat de important pentru mine sa ma anunti ca nu mai vrei sa il citesti?

      Ștergere
  6. Cohen, un evreu satanist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca da. Citeste in continuare prin internet si construieste-ti parerile dupa ce spun altii, ca nu carecumva sa ti-o formezi pe a ta prin propria simtire.

      Ștergere
  7. Buna seara,

    Mihaela ce ne poti spune despre luna octombrie? Preoti la predica de sapt trecuta indemnau sa ne rugam, sane intarim pt ce va veni. In oct ne vor inchide in case si probabil alte atacuri asupra crestinatatii. Ne ar prinde bine niste date mai concrete. Am senzatia ca acum in luna iunie ne am cam amagit...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, urmeaza sa public in scurt timp un articol in care fac referire tot la luna octombrie. Vei vedea acolo de unde si cum am primite eu mesajele.

      Ștergere
    2. Pana in luna octombrie a acestui an,Socul Energetic ce va fi trimis din Univers peste/in ei, - si ma refer aici la iudeo-masoni,khazari,jidani,iezuiti - ii va "vaporiza" complet.Plus ca stapanii lor, "non-terestrii", au fost deja fie izgoniti de pe Terra fie lichidati in subteranele planetei din Arizona si California de Sud-Est iar acum "EI" sunt disperati si panicati...Vor mai incerca,cu siguranta, sa sperie Lumea intreaga cu ceva de factura medicala dar atat si nimic mai mult.Sunt in permanenta foarte bine supravegheati de catre Forta Suprema Universala si Memoria planetei TERRA asemanandu-se astazi cu niste purici care salta intr-o cutie care-si apropie constant peretii si nu vor avea scapare nici aici si nici dupa moarte...Rugati-va cu inima deschisa Domnului nostru IISUS HRISTOS si cu EL in gand si in suflet veti trece cu bine peste toate incercarile ce vor veni!Doamne-Ajuta-ne, Doamne IISUSE!

      Ștergere
  8. Ceea ce se intimpla in Univers se intimpla in fiecare din noi, cu fiecare din noi?

    RăspundețiȘtergere
  9. Mulțumim dna Mihaela!

    RăspundețiȘtergere