vineri, 8 martie 2019

EU SUNT CEL CE SUNT




EU SUNT CEL CE SUNT


Dragii mei,

Titlul acestui articol este cunoscut de multi dintre noi si voi face o scurta reamintire, desi vom vedea in cele ce urmeaza ca mesajul este dincolo de aceasta poveste. Este scris in Vechiul Testament cum lui Moise, pe cand era cu oile la pascut, ii apare la un moment dat un Rug aprins, ca o intruchipare a Tatalui Ceresc. Acesta ii transmite ca este in menirea lui sa mearga si sa scoata poporul lui Israel din robia egipteana, spunandu-le egiptenilor ca i-a trimis EL. Moise iL intreaba pe Tatal daca nu exista si un Nume, caci va fi intrebat in mod sigur cine este EL? Atunci Tatal i-a raspuns: “Eu Sunt Cel Ce Sunt” si le vei spune ca te-a trimis “Cel Ce Este”.
Dupa ce, pentru o perioada cuprinsa intre sfarsitul lunii decembrie 2018 si duminica, 24.02.2019, s-a traversat la nivel energetic o patura groasa a falsei lumini, in data de 24.02.2019, s-a intrat intr-o noua zona de constiinta planetara: Constiinta “Eu Sunt Cel Ce Sunt”.
Trecerea s-a facut printr-o teleportare a planetei, la fel cum s-a facut si trecerea de la sfarsitul lunii noiembrie, anul trecut, spre constiinta “Cine are ochi de vazut sa vada”, despre care am scris la acea vreme.


Au existat 21 de porti prin care a trebuit sa se faca trecerea, sub forma a cate o pereche de doua romburi, iar fiecare poarta era corelata cu cate o Mare Arkana din Tarot, de la 1 la 21, exceptand Arkana 0 – Nebunul (cel mai probabil, aceasta reprezentand zona din care veneam noi de fapt, inainte de aceasta calatorie). A fost un salt cuantic foarte mare si a trebuit o pregatire serioasa inainte, pentru ca toate semnele aratau ca nu aveam vibratia necesara pentru a se face acel salt. Rugaciunea indicata in articolul trecut, asociata Camasii lui Hristos, a fost de mare folos printre altele si la aceasta operatiune, in sensul cresterii vibratiei. Multumesc din suflet tuturor celor ce au simtit sa participe la aceasta lucrare! In plus, acest salt nu ar fi fost posibil sub nicio forma daca in data de 17.02.2019 nu ar fi avut loc un alt eveniment de mare importanta. In acea zi, in jurul orei 21 (dupa fusul orar al Romaniei), din viitor, de pe la nivelul anului 10.000, s-a lovit prin tunelurile timpului cu un dispozitiv aratand ca un tun cu 3 tevi. Cine facea operatiunea aceasta? Intrupari viitoare ale unora intrupati in aceste timpuri. Constructia acestor tuneluri a presupus activitatea de zor a multor Spirite pe parcursul mai multor zile inainte de acel eveniment. Fluxurile au fost pe baza de sunet. Cand au ajuns aici am vazut cum apare un cub, ca in imaginea de mai jos. Pe locul muchiilor acestuia (latime, adancime, inaltime) era figurat Domnul nostru Iisus Hristos, rastignit, cu capul plecat, exact cum arata in imaginea de mai jos.
 
Fluxurile au lovit asupra feţelor cubului corespunzatoare celor trei dimensiuni, facandu-l praf si pulbere. Am inteles atunci ca aceasta a fost o imagine simbolica, ce a aratat ca s-a spart o matrice 3D aducatoare de moarte si suferinta. M-am gandit ca multe lucruri interesante vor urma si chiar asa a si fost.
Revenind la “Eu Sunt Cel Ce Sunt”, ne punem intrebarea: ce trebuie sa ne aduca nou aceasta constiinta? Pe langa reamintirea de sine si intelegerea ca noi suntem de fapt Spiritul, iar nu acest corp fizic ce serveste Spiritul in aceasta intrupare, un dar important este acela ca se activeaza puternic discernamantul legat de simtirea Luminii adevarate in raport cu falsa lumina.
Haideti sa vedem, in principiu, ce este falsa lumina?
Lumina, oricum ar fi ea, are la baza fotonul. Ca sa poata fi creati fotoni, exista la nivel divin o intreaga cunoastere si un complex sistem de instrumente. De curand, am aflat ca aceasta cunoastere formeaza ceva ce s-ar putea numi “Cartea Creatorului Luminii”. Ea, printr-un cumul de evenimente ce s-au petrecut la anumite momente temporale, a cazut in mainile intunericului. De atunci incoace, intunericul a avut capacitatea de a fabrica lumina. A invatat cum se face. Cu alte cuvinte, falsa lumina este de fapt un important instrument al intunericului. Pentru om este mai periculos decat intunericul in sine, pentru ca se lasa cu mare inselaciune, iar cand omul respectiv se trezeste, daca se trezeste, realizeaza cu stupoare ca s-a prins in niste ingrozitoare iţe din care nu mai stie si nu mai poate sa iasa.
Legat de aceste inselaciuni, as dori sa va expun cateva detalii dintr-un lung film ce mi s-a derulat prin fata ochilor, la sfarsitul lunii decembrie a anului trecut, cu doar cateva zile inainte de Craciun.
 A inceput pe la nivelul datei de 16 decembrie sa se simta o energie ingrozitoare. In prima faza nu am stiut cu ce avem de-a face dar prin codurile personale, semnele ma conduceau undeva in viitor. Dupa ce au mai trecut cateva zile, am facut cu energeticul, impreuna cu un grup de prieteni, o calatorie in acel viitor. Am ajuns in intervalul cuprins intre anii 7600 si 7700, cand pe Pamant se va manifesta acel antihrist despre care am mai povestit intr-un articol de anul trecut, cand am scris despre solomonari.


Motivul pentru care primisem ghidarile ca trebuie sa ajungem acolo a fost acela ca erau niste lucruri ce se cereau rezolvate de noi, cei de aici. Am putut afla ceva straniu. Am vazut cum in anul 7357 cade din nou Mercurul (Lumina iubirii despre care am scris in blog in luna decembrie 2018) in intuneric. De ce? Pentru ca printr-o actiune de-a noastra, am deschis cumva portile intunericului ce facea posibila acea cadere. Nu am facut-o noi, prin intentia noastra, caci nici nu ne-ar fi trecut prin cap. Era ceva ce infaptuia natura noastra superioara, iar noi, la nivel de reprezentare pamanteasca, nu puteam face nimic altceva decat sa asistam la lucrare, oarecum stupefiati si neasteptandu-ne catusi de putin sa se intample acest lucru. Vazand asta, pe mine m-a condus catre certitudinea unei credinte pe care o aveam oricum si inainte, respectiv aceea ca nu exista nicio posibilitate sa ocolim manifestarea acelui antihrist pe Pamant, la acel moment. Acest lucru este scris sa se intample pe absolut toate filamentele temporale. Divinitatea deschide portile intunericului si permite sa se pregateasca terenul pentru venirea antihristului, pe o perioada de aproape 300 de ani. Multi se intreaba cum ar fi decurs lucrurile pe planeta noastra daca s-ar fi ales ca Iisus sa nu fie rastignit pe cruce si sa fie salvat? Parerea mea este ca un program al salvarii fizce nu era scris de Tatal pe niciun filament temporal. Trebuia sa se intample asa cum s-a intamplat, pentru ca scopul era altul: salvarea sufletului.
Intelegem deci ca planeta Pamant reintra in acel an 7357 intr-o cadere ce dureaza aproape 300 de ani, pentru ca incepe din nou sa aiba probleme cu manifestarea iubirii, prin lipsa lui Mercur. In anul 7655 am vazut cum vine acel antihrist. El nu apare prin nastere ci prin materializare. Am vazut intrarea lui din universul antihristilor in universul nostru, printr-un portal circular ce arata la fel ca cercurile ce se formeaza pe apa atunci cand arunci cu o piatra. I-a intrat mai intai capul hidos si imens de mare, iar mai apoi restul. El se manifesta pe Pamant 14 ani, pana la anul 7669, cand este trimis acasa, caci de fapt, acesta era unul dintre scopurile principale ale calatoriei noastre in viitor. El primeste putere maxima la inceputul anului 7666 (recunoastem ceva pe aici, nu-i asa?) si dureaza vreo 3 ani si jumatate, pana pe la jumatatea anului 7669.
Ce credeti insa? Tovarasul se va manifesta atunci ca un mare profet. Va face vindecari miraculoase, va face minuni si multi il vor urma. Vedem cum la acel moment manifestarea nu va fi sub forma intunericului si a satanismului, ci a falsei lumini. Va rog sa nu uitati asta. Vor exista unii si ii multumesc lui Dumnezeu ca se numara si intruparea Spiritului meu de la acea vreme printre ei, care cunosc adevarul in toata situatia si care vor striga sus si tare ca el nu este ceea ce pare. Evident ca toti ceilalti ii considera pe acestia dusi pe aratura. Suferinta celor in Lumina adevarata este atat de mare atunci, incat lor le este imposibil sa mai faca vreo actiune asa cum se fac in vremurile noastre. Nu este deloc lipsit de importanta ca ei sunt si foarte putini la numar. Cei in Lumina adevarata vor fi atunci prinsi si torturati, iar in cele ce priveste intruparea de atunci a Spiritului meu, am vazut cum moare in 7669. Ei striga atunci dupa ajutor la Dumnezeu, iar strigatul ajunge prin tunelurile timpului acum, aici, la noi. In timpul mortii fizice am vazut cum are loc o coborare in adancuri si se rescoate la lumina Mercurul. Dupa aceea se face anihilarea antihristului, luandu-i-se din inel (o echipare obligatorie a antihristilor ce se manifesta pe planete in trupuri fizice) acea energie ce il tine sub o forma aparent vie, acesta neavand suflet in acel corp fizic. Aceasta este o actiune facuta de noi cei de acum. Apoi vine din trecut, prin tunelele timpului, un simbol reprezentand o Esenta a Focului Sfantului Duh din Spiritul nostru, ce are legatura cu invierea. Cei ucisi atunci vor invia imediat ce vor primi aceasta Esenta, trimisa din trecut tot de intrupari ale Spiritelor lor, dupa care, la scurt timp, se deschid Cerurile si vin de acolo niste lumini, pornindu-se ca un veritabil spectacol cu lasere. Atunci va fi mult-asteptata venire a Domnului nostru Iisus Hristos si se va rascumpara definitiv planeta Pamant din ghearele intunericului.
Putem oare intelege cat de importanta este existenta noastra de acum? Caci multi facem actiuni si pentru acum dar si pentru atunci, deoarece la acea vreme va fi ceva similar cu ce era pe timpul Inchizitiei (o perioada de manifestare la nivel de varf a falsei lumini), si nimic nu vom mai putea face la nivel energetic. Toata eliberarea de la acel moment vine prin actiunile noastre facute in aceste timpuri.
Printre altele, acel antihrist isi conduce discipolii sa faca niste lucrari prin care sa se obtina efectul ca daca cineva deschide vreun tunel al timpului din trecut sau din alt moment temporal, pentru a se face vreo actiune la acel nivel al timpului, acele tuneluri sa nu mai poata fi inchise dupa realizarea actiunii. El le spune discipolilor ca sunt de la intuneric si de la falsa lumina  acele tuneluri si ca prin ele se incearca periclitarea misiunii lor de “inalta lumina”. Le explica faptul ca trebuie sa blocheze inchiderea tunelurilor astfel incat sa se poata duce si ei dupa aceea si sa distribuie in sens invers “lumina cea adevarata”. Intelegeti cum tot planul este construit pe fundamentul falsei lumini. Un alt scop al acelei deplasari in viitor a fost exact aceasta inchidere de tuneluri, caci pana la nivelul lunii decembrie a anului trecut, acest antihrist ne-a influentat mult in rau vietile noastre aici, la acest moment temporal.
Vremurile pe care noi le traim acum au legatura cu prima inlantuire a intunericului. Va rog sa cititi Apocalipsa, caci totul chiar se intampla ca acolo. Iar dupa prima inlantuire vor curge cateva mii de ani de lumina, pana la acel 7357, cand i se deschid iar portile intunericului pentru o vreme, iar Mercur cade in intuneric. Nu-L vom vedea pe Domnul nostru Iisus Hristos venind din Ceruri inainte de 7669. Acesta este un plan al proiectului de control al mintii, Blue Beam si poate si al altora, iar cine doreste, poate sa intre pe internet si sa citeasca mai multe. Se gandesc ei sa proiecteze niste holograme pe cer cu venirea Mantuitorului, spre pacaleala multimii. Mantuitorul nostru de aceasta data vine in inimile noastre, mintile noastre, sufletele noastre, transmutandu-le pe toate si conducandu-ne spre agonisirea Corpului Hristic. In paralel cu asta mai exista un plan divin dar despre care nu pot vorbi la acest moment, caci lucrurile se vor intampla intr-o maniera cum multora nici nu le-ar trece prin cap acum, in scopul asternerii acestor ani de lumina.
Sa retinem deci ca tot ajutorul divin ce apare la nivelul anilor 7655-7669 vine din trecut, de la actiunile pe care le facem acum, inclusiv invierea celor ucisi. Pai daca marea majoritate defileaza de acum cu falsa lumina, ce pretentii se mai pot emite sa ajute ei cumva acel viitor?
Dragii mei, cu parere de rau o spun, dar in aceste timpuri, toate scolile spirituale, inclusiv biserica, asa cum din pacate profetea si Parintele Arsenie Boca, sunt influentate mult de zona de control. Despre cei aflati in necredinta nici nu mai vorbesc. Este tragedie mare sa te apuci sa inveti si sa practici tot felul de tehnici, necunoscand ca draconienii sunt cu ochii pe tine, tiranii sunt cu ochii pe tine si o multime de alte civilizatii de control sunt cu ochii pe tine, si nu in ultimul rand, entitatile intunecate, antihristii, vrajitorii si toate reprezentarile intunericului. Astralul permite, din cauza posibilitatii manifestarii luminii fabricate de intuneric sau a falsei lumini, sa ni se perinde prin fata ochilor ingeri si minunate fiinte de lumina, dar de multe ori sub forma unor minunate holograme proiectate de vreo civilizatie. Pentru cine nu are discernamantul sa faca deosebirea dintre un Inger adevarat si o holograma indusa, e grava tare treaba aceasta.
Nici nu mai stiu a cata oara o spun ca la nivel tehnologic suntem in urma tare fata de civilizatiile controloare. Dar ne putem folosi puterea si cunoasterea spirituala si putem initia in iubire aceste civilizatii, caci in opinia mea, alta sansa de salvare a acestei planete nu avem. Reamintesc faptul ca Divinitatea are planuri mari si cu civilizatiile draconiene dar mai ales cu civilizatia Tiran, extrem de puternica. Este scris ca pana in anul 2021 sa se initieze in iubire toti tiranii, pentru ca ei, in timpuri stravechi, au cunoscut iubirea, chiar la nivel mult mai inalt decat o putem face noi acum. Dar au uitat de ea, din cauza a ceea ce li s-a intamplat. Fac astfel trimitere din nou catre articolul “Cu milioane de ani in urma”, din luna decembrie a anului 2017, astfel incat unii cititori sa isi poata reaminti, iar altii mai noi in acest blog sa poata afla ce li s-a intamplat tiranilor de au ajuns atat de jos in intuneric.
Scriu toate acestea pentru a intelege ca nu spune nimeni sa parasim tehnicile si zonele cu care rezonam fiecare, pentru ca daca alegem sa practicam ceva anume, are cu siguranta legatura cu puterea si esenta naturii noastre superioare. Eu vin si spun sa insotim toate acestea cu actiunea initierii in iubire a civilizatiilor si trecerea in lumina a entitatilor intunecate, daca vrem sa fie bine.
La mine in blog am indicat in bara de sus, in sectiunea P3, cel mai simplu mod prin care se poate face acest lucru. Iar cine doreste sa se reintregeasca si sa isi recapete forta spirituala, sa parcurga un pic si recomandarile din sectiunile P1 si P2, caci sunt de un real folos pentru oricine le face. Studierea acelor informatii face mult mai usoara sarcina tuturor, mai ales persoanelor ce viziteaza acest blog mai de curand, de a intelege toate cele ce eu le scriu. Multi noi veniti spun ca nu prea inteleg multe dintre scrierile mele, iar cititorii mai vechi ai blogului spun ca nu au nicio problema. Se datoreaza asta faptului ca blogul acesta este construit ca o poveste ce a mers in paralel cu evolutia noastra, iar cei mai vechi cunosc povestea inca de la inceput, pe cand cei mai noi incearca sa o inteleaga pornind de la capitolul sa spunem 20. Este lesne de inteles ca exista multe elemente lipsa, insa chiar daca in articolele noi ce le mai scriu fac trimitere cand si cand catre altele mai vechi, tot nu am cum sa le cuprind pe toate. De aceea tot indic sectiunile din bara de sus a blogului, pentru ca sunt reunite acolo multe informatii de folos.
Nu pot incheia subiectul falsei lumini fara a enumera cateva dintre instrumentele prin care aceasta poate atrage in cursa multime de suflete: mandria (infumurarea, nesmerenia), atractia sexuala, intelegerea gresita a legii care spune ca “totul se plateste”, unii ducand asta catre zona banilor fara a mai lasa loc daruirii, nemaisocotind ca in multe cazuri plata aceea ia si pielea de pe om, judecatile nesfarsite la adresa altora fara a privi mai intai catre sine, lipsa de iubire si de compasiune, credinta ca daca iti merge bine pe toate planurile vietii atunci inseamna ca esti cu Dumnezeu, iar daca nu esti bine, atunci cu siguranta este ceva in neregula cu tine, uitand toti acestia cu desavarsire ca atunci cand te sui pe culmi de munti, te duci pe poteci inguste si nu pe autostrazi. Mantuitorul spunea nu o data ca stramta este Calea catre Tatal, dar cati isi mai amintesc despre asta? Spiritualitatea urmata pentru a face mai multi bani, pentru a avea un job bun, relatii fructuoase, sanatate de fier, putere la nivel material sau la nivelul mintii si al capacitatilor nu are nicio treaba cu Lumina cea adevarata, iar din pacate, mai toata lumea se pare ca asta doreste sa gaseasca atunci cand o ia pe drumul spiritual. Lumina adevarata are o singura tinta: Mantuirea Sufletului. Asta este ceva ce te obliga sa te porti ca un Om cu O mare, prin gand, cuvant si fapta, iar cele de trebuinta vin ele de la sine dupa cum stie Dumnezeu ca are fiecare nevoie.
Iar pentru ca astazi este ziua de 8 Martie, cu a carei ocazie urez din toata inima, tuturor femeilor, ani multi, fericiti si binecuvantati de Bucuria Vietii, doresc sa va ofer tuturor in dar niste versuri ce au curs din Ceruri ca o apa lina, cu numai cateva ore inainte de a se pasi in noua constiinta: EU SUNT CEL CE SUNT!

Toate cele bune!





                                EU SUNT CEL CE SUNT
                             (Un Om în dialog cu-n Pom)

                                 -  M-aşez la umbra ta bătrâne,
                                 Căci mă framânt şi mă gândesc:
                                 Cum de rezişti în astă lume?
                                 Căci eu de jale mă topesc.

                                 Eşti biciuit de vânt, furtună,
                                 Şi frunze ţi se pârjolesc,
                                 În toată arşiţa nebună,
                                 Iar crengi se frâng şi iar iţi cresc.

                                 Şi neclintit rămâi, şi drept,
                                 Zi după zi şi an de an,
                                 Iar eu nu ştiu cum e-nţelept
                                 Să merg în tot acest noian.

                                 Aşa gândea sărmanul om,
                                 Zdrobit de multele nevoi,
                                 Era doar el şi dragul pom,
                                 În Universul lor de doi.

                                 Copacul plânsu-i asculta,
                                 Şi trupu-i fremăta uşor,
                                 În boarea care adia,
                                 Sub cerul cu un singur nor.

                                 A stat şi-a cugetat puţin,
                                 Dar neavând gură de spus,
                                 Acelui om sfârşit de chin,
                                 Cuvinte-n gândul său a pus:
  
                                 -  Prieten bun, secretul meu
                                 Este că EU ŞTIU CINE SUNT,
                                 Iar astfel îmi cunosc mereu
                                 Menirea pe acest Pământ.

                                 Sunt fabrică de oxigen
                                 Prin care viaţa se susţine,
                                 Şi niciodată nu mă tem
                                 Că mâine n-o să fie bine.

                                 Sunt pentru păsărele casă,
                                 Chiar şi insecte găzduiesc,
                                 Iar sub coroana mea frumoasă,
                                 Mulţi trecători se odihnesc.

                                 Iar după cum tu vezi prea bine,
                                 Mai este-n datoria mea,
                                 Să am acum grijă de tine,
                                 Să treci de cumpăna cea grea.

                                 Ascultă deci, spre alinare,
                                 Şi nu uita al meu cuvânt,
                                 Că Viaţa-i binecuvântare
                                 Când tu spui: „EU SUNT CEL CE SUNT!”


(Mihaela Tristar, 24.02.2019)



83 de comentarii:

  1. Mulțumim dna Mihaela pt.tot si la mulţi ani si pt.dvs

    RăspundețiȘtergere
  2. Nepoţelul meu (de care v am mai scris) imi spunea săptămâna trecută că a visat un lift .M am mirat pt.ca e prima data cand spune ce a visat. Mă gândesc că ,poate e vre o legătură

    RăspundețiȘtergere
  3. ��������

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă refeream la teleportările facute de planeta noastră in ultimul timp !

      Ștergere
    2. Mai multe detalii - in urmatorul articol:

      http://tristar77.blogspot.com/2017/08/poarta-teleportarii.html

      Dupa experientele traite de atunci incoace completez doar ca este acelasi fenomen si in cadrul aceleiasi dimensiuni dar cand se fac treceri de pe o cuanta pe alta, sau dintr-o subdimensiune in alta subdimensiune superioara.

      Ștergere
  4. De nenumarate ori ne simtim singuri,abandonati,izolati...
    Trebuie sa crezi mereu in tine.Singura axioma scrisa in destinul tau este :"Sa fie cum iti doresti tu."
    Asa cum am mai spus suntem la scoala vietii iar insasi viata este cea mai dura scoala.
    Nu stii in ce clasa esti,ce examen urmeaza sa dai,nu poti trisa copiind de la altii pentru ca tu ai alte subiecte.
    Oamenii se schimba din doua motive:ori li s-a deschis mintea, ori li s-a frant inima.
    Cineva L-a intrebat pe Dumnezeu:"De ce ma lasi sa trec prin ape tulburi?"El I-a raspuns:"Pentru ca vrasmasii tai nu stiu sa inoate."
    Peste noi o sa vina toate rautatile....oare de ce ai venit pe acest pamant plangand?Fiti destepti si fara frica. Dumnezeu nu nu ne-a adus pana aici ca sa ne lase singuri.
    "Până la bătrâneţea voastră Eu sunt Acelaşi, până la adâncile voastre căruntele Eu vă voi ocroti.
    Precum am făcut în trecut, Mă leg înaintea voastră că vă voi ocroti şi vă voi izbăvi şi IN VIITOR." Isaia 46:4

    L-au intrebat unii pe ava Macarie:
    -Cum trebuie sa ne rugam?
    -Nu este nevoie de multa vorbarie, ci intindeti-va mainile si ziceti
    "Domane cum vrei si cum stii,milueste!"
    si daca va vine vreo lupta,
    "Ajuta-ma Doamne!"
    Si El stie ce bine si ne milueste.

    Iar pentru ca astazi este ziua de 8 Martie,cel mai frumos cadou pe care vi-l pot face este chiar timpul meu in care am scris acestea,pentru ca daruiesc o bucatica din viata mea pe care nu o voi lua inapoi niciodata.

    "Fără cuvinte...

    De poti zidi
    Când zidul tău se surpă,
    De poți lupta
    Când ți-e armura ruptă,
    De poți să duci poveri
    Când ție ți-este greu
    Ascultă-mă ce-ți spun
    Ești mult iubit de Dumnezeu!

    De poți rămâne drept,
    Când toți în jur înșală
    De poți să-ncurajezi
    Când alții te doboară,
    Dragoste poți da
    Când ură ai căpătat,
    Ascultă-mă ce-ți spun
    Ai suflet minunat!

    De poți să dăruiești
    Când tot ți-a fost luat,
    Să-mparți și firmitura
    Cu cel ce n-a mâncat,
    De poți să fi smerit
    Când tu ești înălțat,
    Ascultă-mă ce-ți spun;
    Ai sufletul curat!

    De poți să te jertfești
    Când nimănui nu-i pasă…
    De poți ca să slujești
    Când inima te-apasă
    De poți să-ți pleci genunchii
    Când rugăciunea-i mută…
    Ascultă-mă ce-ți spun
    Dumnezeu te-ascultă!"

    Doamne ajuta.Mitica

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am linistit.Pana in anul 7669 vom indura sclavia jidanilor,iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor!!!Poezia de la final este minunata,mai ales in contextul actual in care jidanii, iudeo-masonii si khazarii austro-ungari ne distrug padurile patriei intr-o veselie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stau undeva la parter, intr-un bloc. Periodic ies si matur o alee ce trece prin fata feresterlor locuintei mele. Nici trei zile nu trec si se umple din nou de hartii, pachete de tigari goale, cutii de bere, sticle de plastic goale, etc. Am pus la un moment dat o cutie si am pus acolo doua hartii si o sticla goala pentru a se intelege ca este cutie de gunoi. Degeaba! Nimic in cutie, totul pe alee. De vina este cu siguranta sclavia jidanilor, iudeo-masonilor, khazarilor si iezuitilor. Ba mai mult sunt de vina si domnii Dragnea, Johannis si un pic si doamna Viorica Dancila. Nu-i asa? De vina dragul meu domn sau draga doamna este mai intai de toate LIPSA BUNULUI SIMT, iar eu ma gandesc serios sa pornesc o actiune pentru renasterea constiintei bunului simt. Este mare nevoie de asta.

      Ștergere
    2. Lipsa bunului simt si lipsa constiintei, lipsa Dumnezeului din structura celor catalogati drept nesimtiti. De abia astept sa initiezi o actiune in acest sens.

      Ștergere
    3. Subiectul la care m-am referit,respectiv sclavia "goymilor" care va fi incununata cu sclavia absoluta la momentul instaurarii Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial condus,fireste,de catre jidani,iudeo-masoni,khazari si iezuiti,este mult prea important fata de nesimtirea,incultura si lipsa constiintei cetatenesti manifestata de vecinii Dvs.Nu sustin insa ca aceasta nesimtire nu trebuie eradicata.Dimpotriva.Dar ce nevoie au "goymii" sclavi de paduri,de curatenie,mai intai sufleteasca,de libertate???...

      Ștergere
  6. Tu ne vorbesti despre anul 7000 si. Slabe sperante pentru noi sa vedem in aceasta viata luminita de la capatul tunelului. Deci suntem si vom ramane in bezna veacurilor sau a intunericului pana ce acesta va dori sa treaca in lumina. Sa ne bucuram de primavara, de soare, de o floare, de ziua de 8 martie ca suntem femei, ca toate se sparg in capul nostru, ca pt copiii nostri exista mama care e superwomen si care tot ea suporta chinurile facerii, cateodata si pt 10-12 copii si chiar blagosloveniile celor furiosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am vorbit despre acum, caci nu am spus despre constiinta "Eu Sunt Cel Ce Sunt", la nivelul anilor 7000. Povestea anilor 7000 are ca scop intelegerea legata de actiunile falsei lumini asupra careia eu trag un serios semnal de alarma la nivelul zilelor noastre. Nu am intrat in prea multe detalii, dar este dezastru la acest capitol. Iar din cauza tuturor acestor minti tulburi, asociate cu inchiderea inimilor si lipsei de iubire in societatea noastra, cu pretentii de detinatori ai adevarului suprem, sufera intreaga lume si ne zbatem toti ca pestele pe uscat. Asta este!

      Ștergere
    2. Draga noastra Doamna Mihaela, in primul rand "La multi ani sanatosi si luminosi, plini de Viata si bucurosi !" si la fel tuturor fetelor si femeilor din tara !
      In al doilea rand , lumina falsa se simte ..este f puternica ca de neon, rece si luminoasa, si insoteste persoanele 'mascate' care ascund orgoliu, mandrie si probabil muulta frustrare din conceptia gresita ca nu se mai pot intoarce pe Cale la Dumnezeu.
      Si in al treilea rand Multumim pt articol. (Iar am asteptat ..putin..)))
      Sa ramanem pe Calea lui Iisus cea Adevarata si plina de Viata si sa trimitem in Lumina tot ce este fals si minciuna. Amin!!!
      (Ca tot dv.ne-ati dat aceasta Buna invatatura. Multumim !!!)

      Ștergere
    3. Multumim frumos pentru urare! La Multi Ani si tie cu bucurie! Cat priveste continutul comentariului - perfect adevarat!

      Ștergere
  7. Draga noastra, Mihaela, sa stii ca primisem si eu cam aceleasi mesaje si am fost atentionata sa inteleg faptul ca 2019 nu este anul in care noi suntem acum, ci chiar in jurul anului 7700! De fapt sunt popoare care spun ca ne-am afla in alt an, nu cel "oficial"! M-am intrebat daca Acum sunt acele "vremuri din viitor"?!

    Multi ani fericiti si toate cele bune!

    https://www.youtube.com/watch?v=6hlcSTyX0-Q

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu. Nu e vorba de nicio suprapunere. Stiu bine ce vorbesc. Daca am considera calendarul asa cum tu spui, atunci inseamna ca acele evenimente se vor produce la nivelul anilor 13.000. Atunci, in acea perioada 7600-7700, pentru mine este a 9-a intrupare, numarand de la urmatoarea intrupare incolo, dupa aceasta. Evident, nu vor fi toate pe aceasta planeta.

      Ștergere
    2. Draga Mihaela, eu nu am spus ca asa este sau Doamne fereste cu vreo intentie de-a te combate in vreun fel, de-a combate ceea ce-ai scris tu, ci doar am spus de cum am inteles eu si-i evident ca nu intelesesem eu corect!

      Asadar, La Multi Ani de 8 Martie!

      Iata si o cantare faina, de pe la noi, de pe la taranoaiasan:

      https://www.youtube.com/watch?v=LcZbe6BIBfE



      Ștergere
    3. Ma poti si combate. Oricine poate si are dreptul sa o faca. Numai ca atunci cand construiesti in plan astral un tunel de timp special, care serveste strict o lucrare anume, el se face dupa niste reguli bine stabilite, mai ales cand se merge catre timpul antihristului. De aceea iti scriam ca stiu bine ce vorbesc. Este peste aproximativ 5500 de ani ceea ce am povestit eu si imi pare rau ca lumea este necajita din pricina asta, caci multi se gandesc ca s-ar putea termina cu totul in aceste timpuri, caci s-a saturat de suferinta. Este firesc sa simti asa. Bag insa seama ca nu se ia deloc in consideratie informatia legata de miile de ani de lumina. Asta e ce conteaza de fapt pentru noi acum. Restul ... sa ajungem noi acolo si vom vedea ce facem, caci este vreme lunga daca ne raportam la timpul nostru, asa cum il stim.

      Ștergere
    4. La Multi Ani si tie si multumim pentru dedicatie!

      Ștergere
  8. La multi ani draga Mihaela!!!Sunteti cea mai tare!
    Este o perioada foarte dubioasa pt mine...asta pt ca de ceva vreme efectiv nu stiu ce vreau.Imi doresc sa schimb locul de munca pt ca devine din ce in ce mai solicitant fizic si stresant pt ca la postul meu,eu am mai ramas si toate sarcinile care inainte erau impartie le fac singura pana in ziua livrarii si ma descurc foarte bine,dar am obosit si plus de asta nesimtirea unor superiori atinge niste cote maxime.Am o frica foarte,foarte mare de noutate,dar 80% ramane sa imi iau inima in dinti si sa scap,sper sa ma descurc si sa fie bine.
    Postarea de azi m-a speriat putin...am citit apocalipsa la 14 ani,imi facusem un rezumat pe un caiet si cu desen cu un inger :) .M-a speriat si atunci.Pe la 9 ,10 ani mi s-a povestit despre apocalipsa ...m-a speriat si atunci,ca deh,copil cu imaginatie.Cu toate astea primul gand a fost mereu ca oare cand va veni acest aticrist si sa nu ma las pacalita de el,dar nici sa ma omoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Multi Ani si tie! Cat priveste partea cu cea mai tare, sunt cuvinte prea marete. Sunt multi oameni care fac incomparabil mai multe lucruri, dar nu le stim noi.

      Ștergere
  9. Banuiala mea este aceea ca in acele vremuri din viitor,vor fi alte suflete ,decat cele de acum,incarnate in pamanteni,care vor avea propria evolutie spirituala si cunoastere spirituala,iar cei putini care vor vedea adevarul si vor fi prigoniti ,vor fi din cei de acum,care au trecut niste teste si au taria si lumina necesare unei asfel de lucrari. Daca noi,cei de acum am trecut prin multe filtre-etape-experiente legate de control,religie,spalare a mintilor,boala,distorsiuni ale adn,etc.,vom vedea adevarata lumina si adevarul legat de istoria noastra reala,nu cred ca vom mai putea fi prostiti asa usor.Anii ce vor urma ne vor aduce mai multa cunoastere si autocunoastere,si probabil ca multi din cei de acum se vor intoarce in locurile din care au plecat spre aventura pananteana,experientele lor incheiate fiind in acest loc din Univers.Oare arcturienii,pleiadienii sau alte semintii evoluate ar mai putea fi pacalite de falsa lumina,s-ar lasa dusi de amagirile unui anticrist ? GabrielaN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ne vom intoarce in locurile de unde am plecat. Unii doresc sa revina pe Terra, altii considera ca si-au incheiat "misiunea" pe Terra si nu vom mai reveni. In aceasta viata, fiind acum aici, ne decidem.
      Sa speram ca ne vom uni acum cu adevarata pereche, fiindca jumatatile intregi(barbat si femeie) au treaba impreuna aici, in aceasta viata.

      Ștergere
  10. Mihaela te rog mult spune-mi trairile Mariei Ghiorghiu sunt cumva in falsa lumina?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cautati pe blog "Maria Gheorghiu" - http://tristar77.blogspot.com/search?q=Maria+Ghiorghiu si veti gasi articolele unde Mihaela vorbeste despre scrierile dansei.

      Ștergere
    2. Falsa lumina inseamna interferente. La unii cantitatea de interferente este foarte mare, la altii mai mica. Depinde doar de ei. Nimeni nu este 100% cu falsa lumina si nimeni nu este 100% cu Lumina Adevarata. A fi 100% cu Lumina Adevarata este tinta oricaruia dintre noi. Prin urmare, ar fi chiar o actiune de falsa lumina sa ma apuc sa judec scrierile doamnei Ghiorghiu.

      Ceva as vrea insa sa transmit catre toata lumea. Stiti genul acela de parinti sau bunici carora li se umple sufletul de mandrie si bucurie atunci cand privesc anumite actiuni ale odraslelor lor, dar totusi nu le spun acestora niciodata ce simt ei cu adevarat? Doar un suras pe buze apare. Ei bine, eu asa iL vad pe Tatal si pe intreaga Divinitate. Niciodata nu te lauda pe fata, chiar daca este mandru de tine, daca putem spune asa. Asa-zisele laude de Sus, in opinia mea, sunt transmisii Tiran si nu au alta menire decat sa umfle orgoliul spiritual. In acest fel, se deschid mai multe usi catre falsa lumina din partea respectivei persoane, iar asta nu este ceva bun.

      Ștergere
    3. Exact! Culegem in Cer ceea ce semanam pe pamant. A te crede un ales pentru ca ai clarauditie sau clarvedere, sau ai învățat sa calatoresti in astral inseamna a cadea la examenul, ispita la care Iisus nu a cazut.
      Sa taci cand vezi ca Gicu Dan pretinde ca face parte din consiliul cristic al Romaniei, spalandu-si pe creiere "adeptii" si sa-l mai si lauzi, inseamna complicitate. Asa ti-ai deschis si tu portaluri spre universuri intunecate. Spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti. Nu este un atac la persoana. Fac asta pe toate blogurile si site-urile unde romanii sunt tinuti in adormirea unor povesti. Romanii trebuie pusi la treaba,invatati sa aplice Iubirea in jurul lor. Altfel nu vor iesi prea curand de sub influentele malefice.
      Nu vezi ca Dumnezeu a fost exclus din "ecuatie"? Ca oamenii Il cauta la astrologi, numerologi, cabalisti, reikieisti, yoghini, NLP-isti si toti acesti guru care pretind ca-i invata pe oameni sa dobandeasca capacități paranormale?!
      Cand il excluzi pe Dumnezeu din "ecuatie", sa nu te miri ca dracu joaca tontoroiul prin lume, jucandu-se cu mintile oamenilor. Se repeta Atlantida. Demonii ii invata pe oameni magia.E batalie pe suflete in lume. Dracu isi freaca mainile de bucurie. Are recolta bogata!
      Evident, Dumnezeu nu intervine acolo unde oamenii au ales deja. Nu le incalca liberul arbitru. Si-i lasa sa se descurce singuri in harababura pe care au creat-o. Romania este un turn Babel. Croncane demonii prin mintile oamenilor posedati. Prea lenesi romanii ca sa-si curete inimile? Prea spalati pe creier? Prea manipulati? Nu stiu...din toate cate putin. Dar eu stiu un lucru pe care cred ca voi nu l-ati constientizat. Fiind sfarsit de ciclu cosmic, oricat ati incerca voi sa trageti de timp, Timpul Cosmic se apropie de noi. Si Judecata va fi in functie de cat de mult rau am facut fiecare intre noi. Si cat de mult bine. Cuvintele insirate inutil pe internet? Egale cu 0. Cu doar cateva gunoaie adunate din fața blocului nu-ti construiesti Corpul Haric. La Tatal nu ajungi daca nu esti ca Iisus, imbracat in aura minunata in culorile curcubeului. Multi dintre copiii de acum au aceasta aura. Iar voi le pierdeti timpul tinandu-i intr-o Romanie infectă vibrational.

      Ștergere
    4. Am publicat acest articol tocmai pentru a-ti putea raspunde Maria-Aurelia. Nu le-am publicat si pe celelalte pentru ca am spus ca atacuri la persoana, cu nume si prenume, eu nu mai afisez in blog, si ma tin de cuvant. Iti spun sincer ca imi doresc din tot sufletul sa putem gasi o cale armonioasa de comunicare, insa am ajuns la concluzia ca nu stiu daca este posibil vreodata, pentru ca degeaba vreau eu daca nu la fel vine si din partea ta.

      As vrea insa sa lamuresc totusi o poveste. Referindu-ma la Gicu Dan, habar nu am cum arata la fata. Nu l-am cunoscut pe acest om niciodata. A fost o vreme in care adresa mea de e-mail a intrat in baza sa de date, iar in perioada incluzand sfarsitul lui 2012 si prima jumatate a lui 2013, primeam e-mailuri cu tot felul de conversatii pe care de multe ori nici nu le intelegeam. La un moment dat m-a rugat sa public o astfel de conversatie. Am facut-o caci la vremea aceea de inceput mai publicam in blog si preluari din alte siteuri, lucru la care de la un moamnt dat incolo am renuntat complet. Din a doua parte a lui 2013 nu am mai primit niciun e-mail de la Gicu Dan si nu mai stiu absolut nimic despre acest om. Asta este toata povestea. Daca poti crede, bine, daca nu, asta este, n-am ce sa fac.

      Si inca ceva: din smerenie si nimic altceva, eu ma exprim daca ai observat, "Divinitatea face". Astfel, pare ca eu doar aud si vad. Doar pare ...

      Ștergere
    5. Iar a aparut maria-aurelia si pe acest blog? Este cunoscuta deja pentru jignirile si "stampilele" pe care le pune tuturor(face asta de ani de zile, o tine asa ca si o moara stricata), fara ca ea sa realizeze ca doar pe ea se caracterizeaza! Biata femeie, du-te si vezi-ti de mantuirea ta, sa nu zic altfel...

      Ștergere
    6. Mihaela, aceasta femeie, Maria-Aurelia, balacareste pe toata lumea si asa cum a facut o fixatie pentru anumite persoane si le tot aminteste peste tot, vorbindu-le de rau, asa face si cu tine. Esti deja luata in colimatorul ei si exact ceea ce spune despre Dan Gicu (care nu-i asa cum spune ea, cum nici tu si nici altii nu-s asa cum "le face ea reclama proasta") spune si va spune ani de zile si despre tine.
      Ea are nevoie de o trezire, ca sa poata iesi din intunericul care-a acaparat-o si tot ceea ce scrie este de fapt un strigat de ajutor din partea ei, dar nu pentru ca altii sa fie ajutati, ci ca tocmai ea sa fie ajutata sa iasa din balacariile in care este tinuta captiva. De aceea le proiecteaza asupra celorlalti. Sa speram ca va intelege tot ceea ce a facut , ca sa poata sa-si inteleaga situatia penibila in care a ajuns, in care se afla "fixata".

      Doamne ajuta!

      Ștergere
  11. Multumesc cu adanca recunostinta, fiinta de lumina!
    La multi si minunati ani, in bucuria sufletului !

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc mult, La mulți ani Mihaela.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc frumos cu drag Mihaela, multi ani, sanatosi, minunati si binecuvantati impreuna cu familia si prietenii!!!🙏🙏🙏🤗🤗🤗

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.youtube.com/watch?v=feJVQCcNfvU

    Mitica



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mitica, este uimitor faptul ca eu chiar am ascultat in seara asta cateva dintre creatiile formatiei " Phoenix "! Iata:
      https://www.youtube.com/watch?v=4FBc9oF_z-M
      https://www.youtube.com/watch?v=QHfUs7VPo1A
      https://www.youtube.com/watch?v=_ArHxJcW4hY

      Toate cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele, intr-o zicere de pe la noi, mai de prin nord!





      Ștergere
    2. Da,si in zona Petrodava se spune la fel...
      Emotiile pe care le preiei,au consecinte in tine.Asculta-te cu atentie.Ai o inima mare!


      https://www.youtube.com/watch?v=5c_gWSfQKkg

      Multumesc,
      Mitica








      Ștergere
    3. Stimata Mihaela Tristar,
      Va rog frumos sa ma iertati...sufletul imi cere acum sa va spun ca sunt rău și dezgustător, iartă-mă...
      Multumesc,
      Mitica

      Ștergere
    4. Iti multumesc pentru scrierile pe care le pui la comentarii in general. Si eu te rog sa ma ierti daca am gresit cu ceva vreodata!

      Ștergere
  15. Multumesc,pentru cuvintele tale Mihaela,dar si ale tuturor celor care urmaresc si scriu pe blogul tau.
    La multe intrebari am gasit raspunsuri prin tine prietena draga, dar si prin ceilalti,prieteni care scriu aici.

    Sigur nu-i o intamplare intalnirea noastra cu tine aici!Mi-ar placea sa vin la conferintele tale dar,familia mea nu ar intelege.Deja ma cred sectanta.Este un pic cam greu sa te trezesti intr-o alta realitate cand familia ta de teologi ortodocsi au alta realitate.Dar cum nimic nu-i intamplare,cred ca am vre-o treaba de facut sau ceva de invatat,de acceptat, de iertat?!

    Stii Mihaela,as vrea sa te intreb ceva?Stii cumva daca bufeurile(violente) au vre-o cauza energetica sau este o treaba strict fizico-hormonala?

    Multumesc inc-o data pentru tot!
    Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau ceva de atentionat, de ce nu...?!

      Ștergere
    2. Draga Maria,In legatura cu familia, nu esti singura in aceasta situatie.
      Toate cele bune, tie si tuturor cititorilor acestui blog, si in primul rand, Mihaelei.

      Ștergere
    3. Bufeurile sunt de la intunericul Soarelui negru. De asemeni, cand anumiti draconieni sau tirani, puternic conectati la intunericul Soarelui negru, sunt intr-o aoarecare conexiune cu noi, putem simti cum parca luam foc pe dinauntru. Daca ai avea construit un sistem automat dupa cum am indicat in P3 din bara de sus a blogului, si ai da o comanda de activare cand simti acea stare, ai vedea ca trece numai in cateva secunde de la lansarea comenzii.

      Ștergere
  16. "Nu am intrat in prea multe detalii,"
    - asa este Nu ai întrat în prea multe detalii. Ai scris doar 666 de rânduri de informații "foarte utile". Din anul 7666. M-ai făcut sa ma gândesc la anul 6666. Oare atunci ce s-a întâmplat? Poate un alt articol cel puțin la fel de important va elucida misterul din bezna adevărată. Adică lumina falsa. Adică bezna ne-falsa... Este atât de clar încât ma simt iluminat

    "dar este dezastru la acest capitol. "
    - asa cum discernământul ne poate arata destul de clar.

    "Iar din cauza tuturor acestor minti tulburi, asociate cu inchiderea inimilor si lipsei de iubire in societatea noastra,
    cu pretentii de detinatori ai adevarului suprem, "
    - asa cum dai și tu dovada. Ca iubești pe toți. Inclusiv pe cei care ne țin sclavi și pe toți care ne dau lumina, fie ca e falsa, ne-falsa, adevărată sau parțial adevărată... Adu-ți aminte ce a zis Iisus.despre cei ce l-au răstignit
    Revenind la bălăriile scrise... Ce contează????
    Toate căile duc spre un singur scop!!!!
    Poate ca sunt drumuri mai grele și mai ușoare. Toate ne învață ceva

    "sufera intreaga lume si ne zbatem toti ca pestele pe uscat."
    - ma mir când vad asemenea bălării scrise și oameni care cred și simt și vad și.... Mănâncă... Dulce
    Te provoc. Hai cu mine în anul 2019,luna aprilie, o zi oarecare. Postează numerele de la lotto. Te tine lumina? Sau e prea falsa?

    Succes cu iluminarea.... Măcar în casa dacă nu în alta parte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-as spune eu mai multe decat numerele la loto din aprilie dar ma abtin. Stii prea bine la ce ma refer.

      Ștergere
    2. Noi nu stim la ce te referi! E de bine, ori de rau, referitor la luna aprilie?

      Ștergere
    3. Dumnezeu se uita la scop.

      Ștergere
  17. Draga Mihaela,
    Te rog sa ne spui daca exista o posibilitate de activare
    discernamantul legat de simtirea Luminii adevarate in raport cu falsa lumina?
    Va doresc tuturor multa luminaire adevarata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista. Priveste prelung o icoana a Domnului nostru Iisus Hristos si multumeste-i pentru toate. Vizualizeaza apoi cum o panglica aurie pe care scrie "Eu Sunt Calea, Adevarul si Viata" pleaca din inima Sa si vine in inima ta.

      Ștergere
  18. Unde continua agendele întunecate și cum oamenii nu sunt capabili sa iesa din programare
    Buna intrebare Ei bine să nu ne îngrijorăm cu adevărat de întuneric
    Este ceva ce am spus de foarte mult timp si de multe ori Marea majoritate a entităților întunericului au renunțat imediat după 2009, 80 la sută dintre ei Cu ce avem de-a face acum este industria lucrătorilor in lumină care este aproape de dictatură și ucid entități ale întunericului care isi pun steagul alb al predării către Prim Creator
    Bine, excludem acele multe lucruri întunecate care au fost contractate a fi aici ca parte din experiența pe care o au multe entități de lumina.
    Exista investiții energetice masive a entităților luminoase din universuri multiple pentru a ajuta cronologia războaielor de genocid sa ajunga la sfârșit și acum unele au ajuns entitățile luminoase care de fapt ne țin înapoi. Va exista o revelație a adevărului, ca ei au lucrat cu entitățile întunericului în asa fel incat nu doresc ca această experiență care le place să se schimbe ci sa ramana așa cum este.
    Nu este vorba despre agenda întunecată aici, este o agendă de lumina care ne ține înapoi, o DICTATURA A LUMINII și asta este greu pentru unii oameni de a înțelege, dar avem nevoie să se înțeleagă că există lucrători de lumina în industria din această lume de consumatori ai materialismului, și exista vindecatori ai oamenilor care nu sunt vindecați ei însisi si asta este violare de liber albitru. Războinici luminați din afara lumii si din alte realități venind aici pentru influențarea oamenilor prin diferite medii și canale. Ei sunt cei la care trebuie să ne uităm acum, că sunt cei pe care întunericul nu i-a lasat sa ne dea întuneric rău și noi vom trebui să scoatem puterea din mâinile lor moarte și nu va fi ușor și este nevoie de conștiința comunității venind împreună cu o expresie a iubirii, cu compasiune și iertare, care este așa de puternica incat nu conteaza ce tehnologie au sau ce stiinta spirituală au, ei vor fi îndepărtati din acest univers și vor exista într-un alt univers prin deportare forțata, astfel încât să poată avea aceasta experienta in alta parte, nu aici. Când Primul Creator ți-a dat sa gestionezi pe cei mici prin compasiune, dragoste și iertare. Iar ei ne-au adus pe noi la cele mai joase niveluri de alegere libera, adica un nivel atât de înalt de experiență care de fapt înseamna evoluție fortata și nu puteți forța evoluția și evoluție forțată a existat până acum prin fiinte de înalte vibratii, atât de lumină cât și de întuneric.
    Care este soluția la aceasta?
    Este cand oamenii se întorc la grila naturala " a timpului de vis" a pământului care este în Polul Nord, la Aurora Borealis care este primul lucru când adormi cu această imagine din mintea ta și te proiectezi acolo unde începeți să găsiți primele scântei ale conștiinței unității.
    Al doilea lucru este să începeți să vă îndepărtați contracte cu sistemul de control. Prezintă-te pe tine spunând cu voce tare ca nu consimt. Ce vezi ca ți-au luat de la tine este insasi voința liberă de a spune nu realității.
    Nu accept să fiu impozitat de la naștere până la moarte.
    Nu accept că copilul vine din alte lumi și că nu este învățat dragostea.
    Nu consimt pentru sărăcie la nivel mondial, nu consimt sa existe lumea a treia.
    Consimt la conștiința unității.
    Inceputul unui individ este cand trăiește conștiința unității, următorul lucru este să exersati o abilitate de vindecare ceva in genul de la Qigong până la Reiki cu două mâini sub călcâi și să vă călcați pe maini înainte de a ii vindeca pe alții.
    Să oprim televizorul ieșind afara și să stați pe iarbă să vă scoateți pantofii să faceți lucrurile care vă reconectează la tine.
    Unii știu cu adevărat cum este sa citești o carte, în care joacă golf în picioarele goale, sau sa înoti în ocean cu delfinii.
    Mergi să faci ceea ce te face fericit și știi că ceea ce te concentrezi este ceea ce creează în jurul tău literalmente realitatea.
    https://youtu.be/RuTOoOpjV0Y
    (traducere neoficiala Andrew Bartzis The Light Dictatorship & Solutions)

    RăspundețiȘtergere
  19. Draga doamna Mihaela, toata ocara pe care Maria Aurelia o aduce lui Gicu ne spune, de fapt, totul despre ea. degeaba tot posteaza fel de fel de aiureli si neadevaruri, ca acestea se reflecta doar in ea, nu in altii, fiindca ceea ce ea sustine intruna spune ca nu poate transcende agregatele psihologice carora le-a cazut prada. Fara o curatare, fara sa constientizeze disperarea in care se afla este cam greu sa reuseasca sa se "purifice", cat de cat.
    Toata lumea o stie si o ajuta fiecare asa cum poate, insa nimeni n-o poate salva de ea insasi, drept urmare o tot vedem urland la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nimic nu-i intamplator! Iata cum vin sincronicitatile sisunt multe, tocmai pentru a i se putea vedea adevarata fata a acestui personaj, care se semneaza ca maria-aurelia si se mai semneaza si cu numele de maria dakhel, care se crede "reprezentatnta luminii" pe planeta, dar numai asta nu este, dand ea singura dovada in sensul acesta!Da, ea tipa in permanenta, de fapt cel care-a pus stapanire pe ea actioneaza in halul acesta. Sa speram ca va reusi sa se elibereze...

    "Umbra pamantului degeaba faci tu. Multi dintre noi muncim ca sa vindecam planeta. Nu doar natura sufera, ci si animalele.
    Ti-ai luat diploma la teologie ca sa poti minti tu oamenii?
    Cand s-o mania Maica Domnului din Firida de Aur...Stii ca e buna si rabdatoare si iubeste copiii, dar tu nu esti copil. Esti vrajitoare batrana. Ai trait si in Atlantida.Spurcaciunea unora dintre voi a trecut granitele normalului. Toti cei ce se folosesc de numele Ei si al Lui Iisus ca sa capete adepti si sa-si vândă cartile pline de minciuni. Nu stiu daca poti tu alerga atat de repede cand o veni Clipa Plății. Sa-ti amintesti atunci ca mi-ai nesocotit sfaturile si ai batjocorit tot ce e sfant in vazul lumii, pe net! Romania este atacata din toate partile si tie iti arde de minciuni? Tii oamenii ocupati?" - Maria-Aurelia (13 martie 2019)

    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2019/03/umplem-pamantul-cu-seleniu-facem-umbra.html



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi atat de multe de spus, dar nu merita pentru acest subiect. Asa cum am specificat mai sus, am publicat acel comentariu ca sa pot si eu raspunde si sa lamuresc problema. Am sentimentul ca am intrat in colimatorul ei negativ numai pentru faptul ca am scris prin 2013 un articol cu niste conversatii avand legatura cu Gicu Dan, pe care ea il uraste maxim. Ca si pe altii. De acolo pana la afirmatia ca eu il sustin in conditiile in care chiar nu am mai avut niciun contact cu acest om de aproape sase ani de zile, este cale cam lunga, iar uneori parca imi cam pierd rabdarea legat de toate povestile astea.

      Teoretic, as putea sa nu iau in seama aceste comentarii si sa ma comport ca si cum nu ar exista. Simt insa o provocare in a descoperi ce fel de intuneric este pe capul unor oameni de nu pot ei deloc sa iasa de sub el, indiferent ce s-ar face. Poate o parte din raspuns vine chiar in articolul viitor pe care il voi publica. Vom vedea daca este vreun efect.

      Ștergere
  21. " - Ce citesti, Emma?
    – O carte veche. Una de suflet.
    – Cu povesti?
    – Da, cu povesti de viata. E si despre noi aici.
    – In carte ne iubim?
    – Nu, mai mult ne complicam.
    – Cine e vinovatul?
    – Ambii. Timpul nepotrivit. Soarta.
    – Si atunci ce ne invata cartea?
    – Sa lasam deoparte cuvintele in plus. Chiar si pagini intregi. Sa ne iubim sincer.
    – Am reusi? Ce spune cartea la sfarsit?
    – Sa fim unul pentru celalalt. Hai pur si simplu sa fim unul pentru celalalt.

    Hai pur si simplu sa fim. Sa ne cunoastem, sa speram, sa iubim. Hai sa nu stim cum se numeste relatia noastra. Fericire cu doi fericiti? Nebunie? Desfrau? Atata timp cat simtim ca facem parte din aceasta viata, ce mai conteaza? Hai sa dorim mai mult, sa traim azi. Sa nu promitem nimic, s-ar putea sa nu ne tinem de cuvant. Sa nu ne limitam la o dragoste formala, s-ar putea sa regretam intr-o zi. Hai sa iubim si sa fim.

    Hai pur si simplu sa fim impreuna. Sa ne trezim dimineata de la aceeasi aroma de cafea. Sa ne simtim impliniti de la acelasi sarut. Sa ne tinem de mana intr-o lume plina de oameni reci si sa ne fie cald. Hai sa nu asteptam imposibilul. S-ar putea ca dragostea perfecta nici sa nu existe. Or, perfecte sunt diminetile impreuna cu tine. Hai sa nu ne pese de vorbele altora. Sunt seci si fara sentiment. Hai sa iubim si sa fim.

    Hai pur si simplu sa ne vorbim. Simtind. Traind. Hai sa lasam linistea sa vorbeasca pentru noi. Sa fim visatori, dar sa nu pierdem contactul cu realitatea si sa stim sa impartim clipele de liniste. Hai sa ne auzim si maine din acelasi motiv. Si poimaine. Pentru alte zile, mai vedem cum stam cu timpul. Hai sa le pasam reprosurile altora, celor care se pricep la asta. Si neintelegerile la fel. Noi hai sa iubim. Sa iubim si sa fim."

    https://youtu.be/5TWDidHUpGE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minunat. Multumesc

      Ștergere
    2. Mi-e dor te tine, să știi. De gura ta, de ochii tăi. De tine, rece și gol sau cald și tăcut. Mi-e dor de tine fericit. De tine tandru și puternic mi-e dor. Mi-e dor de cine păreai a fi când erai cu mine. Mi-e dor de liniștea și tăcerea ta. De chipul tău mi-e dor. Și nu mi-e dor că nu-ți era la fel. Mi-e dor de dragostea ta, dar și de a mea mi-e dor atât de mult. Mi-e dor să știu că mă aștepți acasă. Mi-e dor de o cafea amară. De-mbrățișarea ta, de-un „bună dimineața”, de tot. Mi-e dor de mine când eram cu tine. Mi-e dor să știu cine din noi a renunțat primul. Într-o zi, când nu îmi va mai fi dor, voi ști. Atunci voi avea grijă la cine să renunț. Atunci voi avea grijă pe cine să iubesc. Iubești nu pentru că vrei, dar pentru că așa se întâmplă. Renunți nu pentru că vrei, dar pentru că uneori așa trebuie. Fie că suferi după, fie că ești împlinit, o parte din tine nu va mai fi niciodată la fel. Întâlnești oameni pe care nu credeai că-i vei mai găsi vreodată. Te îndrăgostești de ei într-o zi friguroasă de iarnă. Iubești puternic. Te oferi cu tot sufletul unui om pe care-l crezi prezent și parte din viitor. Trăiești total, de parcă ar fi prima și ultima zi. Te dezamăgești. Trădezi, la rândul tău, niște speranțe. Te rănește sau rănești. Apoi suferi. Apoi renunți. După, totul e diferit. Vei fi fericită că ai scăpat. Sau vei suferi mai departe. Vei plânge după o iubire pe care nu o mai poți întoarce. Sau vei regreta că ai spus atât de ușor „nu”. În toate cazurile, ai grijă. La ce renunți. Pe cine iubești. Ai grijă la ce renunți. S-ar putea să renunți la propria fericire. Dar poate că nu. S-ar putea ca, renunțând la cineva, să nu mai găsești și o parte din tine. Uneori, cea mai îndrăgostită și fericită parte. Ai grijă pe cine lași. Să nu lași într-un moment de furie și să regreți apoi o viață. Să nu cedezi, crezând că așa e mai bine. Dar nici să oferi celui care nu merită. Ai grijă să nu renunți, odată cu un om, și la viitorul tău. La fericire și la încrederea în cineva. Ai grijă de oamenii care te iubesc la nebunie. Și de tine ai grijă, iubind într-o zi alți oameni. Ai grijă pe cine iubești. S-ar putea să iubești pentru toată viața o umbră. Sau un gând fericit. Ai grijă cui îi încredințezi sufletul. Pe cine îl lași să treacă dincolo de limite. Cui îi povestești seara despre fricile tale și cu cine împarți fericirea. Ai grijă pe cine îl transformi în creator. Cine îți va controla motivele de împlinire. Ai grijă să nu iubești azi și să suferi mâine, știind că poți controla asta. Ai grijă de poftele și dorințele tale. De nopțile în care trăiești o nebunie și de zilele în care poți să urăști. Și de tine ai grijă, respingând într-o zi alți oameni. Iubești nu pentru că vrei, dar pentru că așa se întâmplă.

      https://youtu.be/C-EhMl26BgE

      Ștergere
  22. Mihaela, cu o noapte inainte sa postezi articolul acesta am visat ca-l citeam, iar cel mai interesant aspect era ca poza de fapt continea un mesaj. Practic in visul meu imaginea pulsa cu o scriere aurie si apareau diverse mesaje sau coduri. Doar asta mai imi amintesc. Presupun ca nu are rost sa zic sau sa intreb ca ai ales-o intamplator caci nimic nu ests intamplator.
    La multi ani minunati cu intarziere.

    RăspundețiȘtergere
  23. Am o intrebare. Ati scris in articol ca pe vremea Antihristului putini vor mai fi aceia care sa cunoasca adevarul iar dvs. faceti parte dintre ei si ca "veti striga atunci sus si tare" ca nu el este Mesia. Ce este acest strigat? Cum arata el? Cum incercati sa il impiedicati pe Antihrist? Ce le spuneti oamenilor de atunci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Strigătul are legătură cu a fi pur, de a fi curat, de a simti cu inima, de a nu manca tot ce zboara :)

      Ștergere
  24. Scumpa doamna de cativa ani efectiv nu mai sunt eu,simt niste atacuri groaznice si mai ales zona capului a mintii pe partea stanga.de foarte multe ori imi este ingrozitor de rau parca sufletul intra in niste suferinte pe care nu le cunosc,nu le pot identifica doar simt suferinta si de multe ori in momentele acelea simt ca nu mai scap ca se rupe fiinta ca gata de aici nu mai este nici o scapare apoi plang si se deschid anumite zone din fiinta si vomit un aer ,parca ar iesi ceva rau afara.de foarte multe ori ma ingrozesc apoi ma linistesc darsa nu pentru mult timp ca se reia procesul si multe altele.simteam nevoia sa spun ca e mare si grea aceasta lupta.sunt o persoana foarte sensibila si sincer simt o mare nevoie de iubire,protectie de ajutor,de un pic de intelegere,am muuuuuultele mele greseli pe care le regret sincer,uneori simt ca ma sufoc efectiv,ma simt in bataia vantului si de multe ori nu stiu cum si de ce sa ma mai sprijin. Oricum multumesc la fiecare pentru tot ceeace faceti.sa aveti o viata binecuvantata.Maria Carolina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie, și altora l-i s-a întâmplat asta. Trece. Spiritul trimite puseuri de lumină, este ceasul desteptarii. Egoul începe să se dizolve și suferă crâncen, luptă pentru supraviețuire. Bine e să știi și să nu te mai identifici cu el. Cât despre greșeli, e mai ușor să le vindeci dacă te uiti la tine ca la o persoană străină, fără să judeci. Zici: uite ce zice Maria, uite ce face Maria și zâmbești ca la prostioarele făcute de un copil poznaș. Ajută mult. Nu-i ușor dar trece. Și eu am crezut că sunt atacată dar nu era dinafară ci din interior.

      Ștergere
    2. Draga Maria, exista multe cai dar daca rezonezi cu aceasta de fata, iti recomand sa intri in bara de sus a blogului si sa analizezi sectiunile notate cu P1, P2 si P3 si sa incerci sa urmezi cateva recomandari de acolo. Te vor ajuta mult, iti garantez.

      Ștergere
  25. Mihaela, te joci cu entități a căror natură n-o cunoști, amesteci pe Iisus cu Moise și cu Dumnezeu, țopăi cu tot cu Planetă și enunți: Eu sunt cel ce sunt, fără vre-un atribut, doar „un om, la umbra unui pom„ Jalnic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eeei și tu acum... Se mai întâmplă. Nu riști, nu câștigi. Fii si tu mai optimist/ă, draga .. ANONIM :)

      Ștergere
    2. Adevarat! Sunt un biet om
      Ce sta la umbra unui Pom.
      Iar prin coroana Lui bogata
      De raul tot sunt aparata.

      Dar ce se vede oare-n zare?
      Priviti! Al doilea om apare
      Mergand mai mult pe aratura,
      Dar mandru e ... si tare-n gura ...

      Si-un falnic coif pe cap el are,
      Gandind ca-l apara de soare,
      Dar la nivel profund de Om,
      Ar vrea la umbra unui Pom.

      Cu dedicatie ... pentru un om care pare ca a citit doar titlul si nu a inteles ca "Eu Sunt Cel Ce Sunt" nu este un enunt pe care il face Mihaela pentru sine, ci este unul valabil si pentru el insusi si care are legatura cu nivelul de constiinta, respectiv acela al simtirii contopirii totale cu Dumnezeu ...

      Ștergere
  26. Din ce an se iese din perioada aceasta de intuneric, cam din ce an vor incepe acei cateva mii de ani de lumina, pana la acel 7357 ? In ce tara va aparea si se va manifesta acel antihrist ?
    Dvs la acel timp veti fi tot romanca, va mai fi atunci romania ca tara, si ue, cum va fi romania atunci ca teritoriu ?

    RăspundețiȘtergere
  27. Va multumesc pt tot ce postati pe blogul dumneavoastra. Sarbatori pascale binecuvantate !

    RăspundețiȘtergere