joi, 24 mai 2018

O ZI DE MARE VICTORIE






O ZI DE MARE VICTORIE

Dragii mei,


Au existat mai multe date importante ce merita sa fie tinute minte, insa aseara a fost o zi de mare victorie si nu pot amana vestea aceasta.
Am povestit in articolele trecute despre solomonari sau despre ceva echivalent lor, purtand alte nume, in functie de zonele de pe Pamant. Haideti insa sa ii numim in mod generic solomonari pe toti, chiar daca aceasta denumire a fost specifica doar teritoriului romanesc. Reamintesc ca o parte dintre ei, care in mod sigur exista si astazi, sunt fiinte de lumina de varf. La noi in Romania ar putea fi reprezentati de acei pustnici nevazuti de prin munti.
 Exista insa din pacate si reprezentanti ai intunericului printre acesti solomonari.
Care este insa marele secret pe care Divinitatea l-a aratat saptamana trecuta? Ca toate experimentele facute de civilizatiile intraterestre si toate actiunile de reparatii incercate ulterior au esuat din cauza interventiei la un moment dat, cam pe la jumatatea derularii fiecarei actiuni, a unei forte externe reprezentante a intunericului. Este vorba despre un anumit tip de solomonari intrupati intr-o galaxie ce poarta numele de CADMON. Aceste fiinte au fost create intr-o componenta speciala de esente de Spirit. Ei sunt din Spirite 50% lumina si 50% intuneric. Cu aceasta ocazie am aflat ca exista si asa ceva. La un moment dat, in CADMON, pe o planeta anume, s-a intrupat un antihrist. Nu este permisa aflarea numelui planetei deoarece ar putea veni replici puternice de la tirani si de la alte civilizatii aflate in neiubire, dupa ce toti vor afla un adevar legat de ideea ca au considerat dusmani pe cei care de fapt au dorit sa ii ajute dintotdeauna si nu l-au vazut niciodata pe adevaratul dusman din umbra. Este o planeta de dragoni aceea. Solomonarii de acolo sunt dragoni si antihristul la fel. Incetul cu incetul acest antihrist a acaparat fiintele de pe acea planeta si de pe multe altele. Spiritele lor au intrat intr-un fel de transmutare ajungand la nivel de 35% lumina si 65% intuneric, la acest moment.
Din cauza acestui dragon antihrist, noua ni s-a tras de-a lungul miilor de ani multa suferinta. Si nu doar noua. El este unul dintre cei mai puternici antihristi.
Toata lumea stie despre Apocalipsa. Ce trebuie sa intelegem este ca exista marea Apocalipsa care se intinde pe multe milenii, asa cum o prezinta Rudolf Steiner in lucrarile sale, dar ea include multe Apocalipse mici. Noi suntem in una mica si corespunde aceasta momentului in care are loc prima inlantuire a intunericului. Se spune acolo ca va fi lumina dupa aceea, pentru o perioada destul de lunga din punctul nostru de vedere (cateva mii de ani), dupa care intunericul va fi eliberat pentru ceva vreme nu prea lunga. Atunci ar avea loc batalia si invingerea finala a antihristului de catre Hrist. Se va intampla asta in anul 7669 si este ceva scris pe toate filamentele temporale astfel incat, un astfel de moment nu poate fi ocolit sub nicio forma. Se pune intrebarea de ce ar trebui eliberat din lanturi intunericul atunci? Exista un raspuns perfect logic insa despre asta voi vorbi in articolul viitor, in care voi povesti despre un eveniment important petrecut in data de 19.05.2018, legat de cele patru Universuri.
Ce s-a intamplat aseara, in data de 23.05.2018? In urma unei operatiuni complexe ce nu poate fi povestita in detaliu tocmai din cauza complexitatii ei, acest antihrist a fost trimis inapoi acasa, in universul spiritelor de intuneric. El va reveni pe Pamant in anul 7655 (nu prin nastere) si este cel cu care se va da batalia finala in anul 7669. Sunt informatii culese de mine din calatorii prin tunelurile timpului pentru ca din nefericire pentru mine (sau poate din fericire, luand in calcul victoria finala), eu voi fi atunci in trup pe aceasta planeta. Multi dintre noi vom fi martori la acea confruntare si credeti-ma ca avem in ADN memorii din acel viitor. Din aceasta cauza multi pot simti stari de frica cand si cand, care se activeaza cumva atunci cand acele memorii sunt rascolite de anumiti stimuli.
Daca printre noi exista oameni care au dorit vreodata sa deruleze niste planuri si cand sa spuna ca le-a reusit treaba, exact atunci s-a petrecut ceva, incat totul a fost dat peste cap, sa stie de unde le-a venit beleaua. De la “prietenul” dragon. Tot aseara au fost luate puterile tuturor acelor solomonari, iar Spiritele lor au intrat in proces de transfomare inversa, indreptandu-se catre structura ce au avut-o la inceputuri.
Spuneam candva despre vorbele unui copil de 6 ani, fiind ca intr-o transa:

“Voi stiti? Romania noastra este cotropita de un dragon mare si negru al pierzaniei. Dar noi trebuie sa facem tot ce trebuie sa o salvam pe Romania noastra, caci Romania noastra este o doamna eleganta si gingasa si merita sa fie salvata.”

Frumos, nu-i asa? Am inteles abia acum la ce dragon se referea el, atunci cand spunea asta.

Cat priveste operatiunea noastra legata de ho’oponopono va multumesc din suflet ca ati raspuns chemarii. Stiu asta pentru ca seara la ora 21, in fiecare zi se vede mult flux de lumina si iubire in astral. Cat priveste partea de control, este totul parca intr-o amutire. Nimic nu se mai misca. Se asteapta. Asteapta ei, asteptam noi, insa simt cu toata fiinta mea ca gratie si reusitei de aseara, multe lucruri vor intra pe un fagas cu totul nou, de multa vreme asteptat.

Iar ca sa gustam un pic din Bucuria Vietii, va invit la vizionarea videoclipului de mai jos.

Toate cele bune! 




22 de comentarii:

  1. CADMON,
    In limba velşa (velşa continuă să fie vorbită de 18-20% din populaţia Ţării Galilor, adică de mai mult de jumătate de milion de persoane),inseamna razboinic.
    Cei care poarta acest nume au :
    Numarul sufletului: 7
    Oamenii cu acest nume au o nevoie interioară profundă de liniște și dorință de a înțelege și de a analiza lumea în care trăiesc și de a învăța adevărurile mai profunde.
    Număr de manifestare: 5
    Persoanele cu acest nume sunt încântați de schimbare, de aventură și de entuziasm. Ei sunt dinamici, vizionari și versatili, capabili să folosească constructiv libertatea. Se luptă împotriva restricționării prin reguli și convenții. Ei tind să fie optici, energici, inteligenți și să-și facă prietenii cu ușurință. Ele pot fi schimbabile, nelinistite, dezordonate și rebele.

    Mitica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.youtube.com/watch?v=7pIity9gqM4

      Mitica

      Ștergere
  2. Si Iisus cand vine? In anul 7000, timpul derulandu se la fel ca si pana acum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni nu stie cand va veni IISUS!Nimeni,decat Tatal!

      Ștergere
    2. Te rog citeste raspunsul dat mai jos comentariului din 27 mai, ora 18:39.

      Ștergere
  3. VIAŢĂ LUNGĂ ÎN SĂNĂTATE ŞI PROSPERITATE SUFLET MULT IUBIT MIHA-EL-A ! CUM NIMIC NU E ÎNTÎMPLĂTOR AM DECIS CA ACEST MESAJ SĂ-L POSTEZ CU MAJUSCULE DEOARECE ESTE VORBA CHIAR ÎN ACESTE ZILE DESPRE ACTIVAREA GRILEI ENERGETICE A PĂMÎNTULUI-SEMNALUL DE ÎNCEPERE A M.I.Ş.C.Ă.R.I.I. DE E.L.I.B.E.R.A.R.E. A PĂMÎNTULUI DIN TIRANIA ŞI NOAPTEA CABALEI şi ÎNTÎLNIREA OMULUI CU FRAŢII NOŞTRI DIN PLEIADE iar în viitorul apropiat şi cu cei din ARCTURUS ,AGARTIENII INTRATEREŞTRIde . Citind mai multe saituri în care această temă este larg dezbătută ,tre să remarc faptul că -mai ales în ultimile două săptămîni- oameni masculini sau feminini,TINERI SAU VÎRSTNICI,INDIFERENT DE LATURA MATERIALĂ DE CARE DISPUN,ACEŞTIA au tot felul de avertismente,vise mai mult sau mai puţin premonitorii,activităţi sincron sau întîmplări din care să tragă o concluzie,momente scurte de "deja-vu " şi alte manifestări de acest gen pe ÎNTREAGA MAMA PĂMÎNT. Dacă te interesează mai multe detalii pe această temă deschide site-ul "Mişcarea de rezistenţă" - - Poveste Cosmică -- sau pe pag. mea de sociaizare la Luminar Geo Nandi şi Luminipecer. în Facebook. Mulţumesc Miha-EL-a Aştept şi opinia ta după ce-ţi vei face o opinie cît mai cuprinzătoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ordinul Jedi are vre-un rol in toata povestea asta? Citind articolul mi-a venit in minte un gand despre cavalerii Jedi...nu am fost obsedata de star wars ,dar cunosc oameni hipnotizati de povestea asta ,si cred ca nu intamplator sunt obsedati de ea...Multumesc,aveam nevoie de o veste buna,chiar daca nu stiu ce implicatii are asupra vietilor noastre,dar simt ca vin peste noi schimbari intr-un fel in care nu ne steptam,pt ca mintea noastra nu are repere de comparatie! Multumesc ,incs o data!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai multi dintre noi chiar asta suntem. Este mai complicat insa de explicat caci tine de modul in care se manifesta aceasta Creatie.

      Ștergere
  5. Foarte interesant!A fost o placere sa citesc ce ati mai scris,mai ales ca este cu vesti bune.
    Sunt atatea pagini de net cu informatii de genul,dar pt mine atunci cand vreau sa mai aflu cate ceva pe subiecte de genul este un loc serios ,un loc de incredere,un loc de apreciat.
    Sunteti o doamna ca lumea :)
    Sper ca aveti o noapte linistita.Pupic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mihaela, de ce ar urma sa revina acel antihrist peste 5000 de ani tocmai pe Pamant si nu in acea galaxie?
    Si inteleg ca noi practic avem scrise in ADN memoriile din intruparile viitoare? Adica drumul nostru este deja bine conturat,lectiile si viitoarele misiuni deja alese pentru intruparile ce vor urma?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspunsul este legat de esenta acestei planete: Planeta Iubirii. Chiar daca noi vedem acum altceva, pentru ca multe dintre cele ce s-au intamplat de-a lungul vremurilor au fost actiuni ale intunericului menite sa oprime manifestarea acestei iubiri, trebuie sa retinem totusi ca aceasta planeta este creata la inceputuri ca si Planeta a Iubirii. Unde sa loveasca intunericul cel mai tare? Direct in inima. De aceea pe aceasta planeta se da batalia finala la un moment dat.

      Ștergere
  7. Draga Miha,nu inteleg de ce spui ca infrangerea intre Antihrist si Hristos va avea loc in anul 7069?Dna Maria Ghiorghiu spunea ca Iisus va aparea in curand ,asta daca am inteles bine.Ma intreb cati ani va mai trai planeta? Elena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Elena, stii de unde vine proasta intelegere? Din faptul ca foarte multi traiesc cu perceptia ca Iisus trebuie sa apara venind pe nori, cu toate cetele de Ingeri si ostirile Cerului. Nu cred ca este asa. In opinia mea, Iisus este venit deja, in tine, in mine si in multi altii. El a spus candva: Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Daca analizezi un pic cu atentie, la nivel de umanitate, ne cam situam acum la faza de iesire la lumina a Adevarului. Cand va veni si Viata, aceasta echivaland cu anumite refaceri ale structurii ADN, asa cum a fost la Omul creat la inceputuri, vom trai cu totul in Energia si Esenta Cristica, adica in iubire, armonie, sanatate, siguranta. Viata inseamna fara patimi, fara dureri sufletesti, fara boli. Faptul ca noi acum inca suntem martori la toate acestea se datoreaza structurii noastre ADN, strambe sau incomplete, dar in curs de reintregire, pentru ca acest ADN al nostru este cel ce ne aduce in manifestare intreaga realitate.

      Eu nu sustin altceva decat doamna Maria Ghiorghiu pentru ca tot vorbesc despre luna iulie a acestui an, de o mai lunga perioada de timp, dar am o viziune diferita fata de modul in care se manifesta aceasta venire, pentru ca eu consider ca in iulie vine Viata. cu alte cuvinte, se repara ADN-ul in totalitate. Se vor mai intampla si alte lucruri importante dar despre asta voi vorbi candva intr-un articol din blog. Inca nu este timpul acum pentru asta.

      Nu in ultimul rand recomand citirea Apocalipsei (Capitolul 20). Este scris acolo despre prima inlantuire a intunericului, despre o lunga perioada de lumina de mii de ani, despre o eliberare a intunericului de scurta durata si despre lumina vesnica ce s-ar instala ulterior. Noi ne aflam acum in faza primesi inlantuiri. Am si scris toate astea in articol.

      Ștergere
  8. Nu înțeleg ,ce o să se întâmple în luna iulie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceva de mare bine dar despre care nu pot vorbi momentan pana ce nu se vor rezolva niste treburi.

      Ștergere
  9. https://dincolo-de-materie.blogspot.com/2010/03/eliberarile-dumitru-ioan-branc.html?m=1
    ...
    Eliberez toate suferinţele şi toate durerile, tristeţea şi toate legăturile până la al şaptelea neam.

    Eliberez toate fricile din mine: frica de viitor, frica de sărăcie, frica de critică, frica de boală, frica de moarte, frica de pierderea fiinţei iubite, frica de înălţime, frica de întuneric, frica de fenomenele naturii: de ploaie, fulger, trăznet, tunet, frica de apă, frica de înec, frica de semenii noştri, de oamenii, de public, de aglomeraţie, frica de a fi prădat, furat, frica de agresiune, frica de animale, frica de organele de control, frica de autorităţi, frica de singurătate, frica de bătrâneţe, frica de examene, frica să nu pot duce la îndeplinire sarcinile pe care le am în această viaţă, frica de adversari, frica de duşmani, frica că nu mă ridic la pretenţiile partenerului meu din toate punctele de vedere, frica că nu sunt, nu fac şi nu am ceea ce ar trebui, frica de zădărnicie, frica de energiile malefice, frica de superstiţii, frica de blesteme şi vrăji, frica de morţi, frica de spirite, frica de cimitire, frica de a avea iniţiative, frica de nou, frica de singurătate, de neputinţă şi sărăcie la bătrâneţe, frica de examene ale vieţii, frica de întâlniri, frica că nu sunt suficient de bun, suficient de înalt, frica de a-mi satisface partenerul din toate punctele de vedere, frica de pierdere, frica de soţ sau soţie, frica de puşcărie, frica că nu fac faţă concurenţei, frica de cutremure, inundaţii, grindină, secetă, vânturi puternice, furtuni, tornade, frica de calculator şi de toate aparatele electrice.

    Eliberez toate emoţiile şi toate blocajele emoţionale, superstiţii şi prejudecăţi.

    Eliberez toate rănile trecute şi prezente.

    Eliberez toate angoasele, reziduurile, îndoielile, încăpăţânarea şi insuccesele.

    Eliberez toate reziduurile.

    Elibera toate îndoielile.

    Eliberez toată încăpăţânarea.

    Eliberez te orgoliile, toate lipsurile, toate blocajele.

    Eliberez toate energiile înţepenite din mine, din toate părţile corpului meu, din cap, din creier, din dinţi, din ochi, din urechi, din gât, din toate organele interne, din membrele superioare şi inferioare, din piele şi din toate celulele corpului meu.

    Eliberez toate stările: de inferioritate, de victimă, de slugărnicie şi servilism, de hipnoză, de sărăcie, de neputinţă, de dependenţă.

    Eliberez toate energiile malefice, toate răutăţile din mine şi toate ataşamentele.

    Eliberez toate blocajele care mă opresc să am credinţă în Divinitate, să am credinţă în mine, în tot ceea ce am de împlinit, ca şi cum s-ar fi împlinit deja.

    Eliberez toate promisiunile, toate făgăduielile, toate jurămintele şi toate legămintele, toate obligaţiile, toate sarcinile şi toate angajamentele, indiferent cum s-au făcut de la Facere până acum, cu voie sau fără voie, prin constrângere, conştient sau inconştient, sub formă scrisă sau verbală, oficial sau neoficial şi din toate punctele de vedere de la Facere până ACUM pentru a fi cu adevărat LIBER şi INDEPENDENT, adică LIBERTATE MAXIMĂ ABSOLUTĂ ÎN VID TOTAL, ACUM ŞI AICI..
    ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc Mihaela pentru tot ce faci,si mai ales ca alegi, sa ne arati si noua! Stii,referitor la dragoni, te-as ruga sa-mi spui,daca stii de ce am eu o mare afinitate pentru dragoni,daca acestia au facut si inca fac lucruri rele oamenilor?Ma tot intreb asta,totodata simtind o mare iubire pentru ei.Ce-i in regula sau neregula aici? Multumesc anticipat pentru raspuns.Dida

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste articolul catre care ai trimitere mai jos din blogul meu si te vei lamuri. Cine a spus ca toti dragonii sunt rai? Eu nu am facut o astfel de afirmatie.

      http://tristar77.blogspot.com/2017/06/din-tainele-dragonilor.html

      Ștergere