vineri, 7 decembrie 2018

CINE ARE OCHI DE VAZUT … SA VADA!



CINE ARE OCHI DE VAZUT … SA VADA!


Dragii mei,


La ultima actualizare din articolul din luna noiembrie, numit “Vremea Platilor”, am scris despre mutarea planetei noastre in Spatiul Copil. Am fost intrebata la sectiunea “Comentarii” daca a existat vreo legatura cu cutremurul ce a fost inregistrat in data de 11.11.2018 la nivelul intregii planete.


Avand in vedere modul in care s-au succedat valurile seismice si cunoscand in egala masura ce s-a petrecut pe parcursul trecerii prin portal, pot spune ca raspunsul este afirmativ.
La nivelul unei persoane, de fiecare data cand este un atac energetic si anumite entitati intunecate vin catre ea, ele fac un fel de izbituri. Pot deseori produce sparturi in aura energetica sau o pot deplasa, descentrând-o. Persoana poate simti un cutremur interior ca si cum ar fi unul de pamant, la propriu. Acelasi lucru s-a intamplat cu planeta atunci cand a trecut prin portal pentru ca a existat confruntare cu reprezentari de varf ale intunericului, conduse de Vrajitorul suprem, asa cum l-am numit in articolul “Vremea Platilor”, in care am explicat un pic care este treaba cu acesti vrajitori. Ei faceau aceste izbituri ceea ce la nivel planetar s-a vazut ca un cutremur general. Am spus ca a fost o actiune extrem de dificila acea trecere. Motivul pentru care s-au propagat astfel valurile seismice a fost acela ca planeta era pusa ca intr-o roata cu patru spite ce se invartea in plan orizontal in jurul axului planetar, dar in egala masura inainta, exact cum este figurat in schita de mai jos:

 Totul era invaluit intr-un imens scut al lui Mihail care daca nu ar fi fost, cutremurul acesta general putea fi de mult mai mare amploare.
O saptamana mai tarziu a avut loc o noua trecere. A fost insa de alta natura. In data de 11.11.2018 a fost ca o calatorie in spatiu, in plan fizic. A doua trecere a fost in planul constiintei si s-a facut precum o teleportare a planetei printr-un coridor, de la un nivel de constiinta la altul superior. Acest coridor a avut 9 porti, impartit fiind astfel in 9 sectoare. Totul s-a desfasurat relativ usor in primele 8 parti. Cand s-a ajuns insa in al 9-lea sector, s-a lasat din nou cu aprige confruntari. Intr-un final, s-a reusit si aceasta calatorie. Am intrebat Cerul daca acel nou nivel de constiinta are un nume. Raspunsul a fost afirmativ iar numele noii constiinte s-a comunicat ca este: “Cine are ochi de vazut … sa vada!
Cum se va manifesta aceasta in lume? Pe parcursul trecerii timpului va creste vertiginos numarul celor ce isi doresc sa vada si sa cunoasca mai mult decat se vede in lumea fizica. De asemeni, va avea loc o modificare de perceptie si in cadrul lumii spirituale, caci stim cu totii ca sunt foarte multi cei ce cred ca vad si ca sunt in Adevar, cand de fapt lucrurile stau altfel, mai mult sau mai putin.
Tot ce este in desfasurare, in aceste timpuri, face parte dintr-un program mai amplu care se numeste; “Eu Sunt Lumina Lumii”, asa cum spunea Domnul nostru Iisus Hristos. Toate evenimentele si actiunile sunt iesite de mult timp din granitele planetare. Nu mai vorbim doar despre ascensiunea Terrei, ci despre reconfigurarea efectiva a intregii Creatii, proces la care noi participam intens.
Pentru a putea fi condusi sa vedem Lumina cea Adevarata, este necesar sa iasa din ascunzatoare cel mai aprig intuneric ce impiedica manifestarea Ei si sa incheiem socotelile cu acesta odata pentru totdeauna. De aceea se vede atata ura si nebunie peste tot in jur, pentru ca tot acest intuneric se muta din planul invizibil in planul vizibil. Una este sa ai de-a face cu un dusman din umbra si alta este sa te confrunti cu el fata in fata. Stiti cum este proverbul: “Fereste-ma Doamne de prieteni, caci de dusmani ma feresc singur!”. Unii asa-zisi prieteni sunt de fapt niste dusmani ascunsi, iar atunci cand fac o actiune impotriva noastra ne iau prin surprindere mult mai aprig decat ar fi in cazul unui dusman vadit, din partea caruia stii la ce sa te astepti. Prin urmare, e mai bine cu “fata in fata”. Macar stim cu ce ne confruntam. Aparent, oricine ar tinde sa spuna in aceste timpuri ca intunericul se extinde si isi creste puterile. Realitatea insa nu este aceasta. Avem doar de-a face cu aceasta aratare la fata.
Pentru o mai mare claritate a cum se deruleaza toata aceasta poveste, vin mai departe cu un exemplu. Sa presupunem ca in vieti de vieti si experiente de experiente, un om oarecare a venit in contact cu 500 de vrajitori, pe diferite fagasuri ale vietii. Repet ca in contextul nostru, cand spunem vrajitor, ne referim la niste manifestari in trup ale intunericului, fara suflet, ce sunt mai puternice decat cel mai puternic antihrist. In loc de suflet este un anumit tip de energie care ii sustine intr-o forma aparent viabila. Acesti vrajitori nu au voie sa vina in trup in Universul nostru. Universurile acestea sunt create o parte de Tatal si o parte de Fiul. Universul nostru este unul creat de Fiu. Din aceasta cauza, cea mai puternica forma de intuneric ce se poate manifesta in trup fizic in Universul nostru este cel mult un antihrist. Adica nu se poate trece cu intunericul peste Puterea Fiului. Dar totusi, Universurile Fiu au canale de comunicare cu Universurile Tata. Vrajitorii acestia veniti in Universurile Tata isi intind tentaculele si catre Universurile Fiu, prin aceste canale de comunicare. Insa portile acestea nu sunt deschise permanent. Daca ar fi deschise non-stop, ar fi jale mare. Cei 500 se afla la niveluri diferite de putere si ei au in subordine antihristi, care au la randul lor in subordine alte spirite intunecate si se merge astfel pe liniile acestor vrajitori pana la entitatile multe si marunte, de mica putere, ce ii servesc pe acestia. Este ca si cum am avea 500 de piramide, la baza fiind aceste entitati de mica putere iar in varf fiind acesti vrajitori.
Orice problema a unui om are ca radacini niste puncte pe aceste piramide ale intunericului, situate la diferite inaltimi. In aceasta existenta, respectiva persoana porneste pe calea evolutiei spirituale. Urca trepte pe piramidele Luminii si descopera despre sine lucruri si puteri nebanuite, nevenindu-i de multe ori sa creada ca Divinitatea i-a pus astfel de instrumente in dotare, insa in egala masura, constiinta sa parcurge trepte si pe piramidele intunericului. Cu alte cuvinte, incepe o calatorie catre varf pe toate cele 500 de piramide. Cum se ajunge la un punct-radacina de problema, acesta este anihilat, iar omul simte asta ca pe o rezolvare sau eliberare. Orice actiune de rugaciune, multumire, meditatie, fapta de bine isi aduce aportul său in aceasta expandare a constiintei, fara de care nu putem descoperi aceste puncte-radacina, si in anihilarea efectiva a surselor respectivelor probleme. Ce te faci insa daca radacinile unor probleme se situeaza la nivel de vrajitori, in varfuri de piramide? E simplu raspunsul. Pana ce constiinta nu ajunge la nivelul lor, respectivele probleme nu isi gasesc rezolvarea. Insa toate actiunile insiruite mai sus ne ajuta sa ne apropiem din ce in ce mai mult de aceste puncte. Nimic nu este in van. Cati oameni nu am auzit doar eu spunandu-mi ca a facut si aia si aia si aia si tot nimic nu se cunoaste, neconstientizand ca problemele lor tin de varfuri de piramide intunecate? Cum s-a ajuns sa fie asa? Pai intrupari anterioare ale Spiritelor lor fie au servit intunericul, fie au venit cu misiuni de implinit in slujba Luminii, ce le-a pus in fel si fel de confruntari cu fortele intunecate, de la diferite niveluri. Cu cat misiunile au fost mai inalte, cu atat intunericul cu care s-a venit in contact a fost mai puternic.
In toate existentele noastre am facut si am desfacut. In aceasta viata insa avem de desfacut tot ce nu s-a desfacut vreodata, deoarece este in Planul Divin ca planeta noastra si altele ca ea sa iasa din intuneric si sa revina la Esenta Primordiala, asa cum au fost create la inceputuri. Pentru a se putea intampla aceasta, fiecare este obligat sa rezolve multe probleme din multe existente.
Aceste explicatii, asa cum pot fi vazute aici, le-am expus multora, insa din pacate, dupa ce mi se spune ca s-a inteles perfect intreg mecanismul, vine intrebarea – bomba: “Si totusi, cu problemele mele cum ramane?”. Va rog sa imi spuneti, eu ce as putea sa mai raspund la o astfel de intrebare?
Iar daca ar fi sa ne gandim ca exista oameni care au venit cu planul implinirii unor inalte misiuni cosmice in aceasta viata, ei au pe de o parte de rezolvat treburile cu 500 de vrajitori ai lor, la care se adauga inca vreo 10.000 de vrajitori asociati acestor probleme cosmice. Cum oare ar mai putea duce inca 500 si alti 500 de la alti semeni? De aceea, inca de acum cativa ani am spus ca vor veni niste vremuri in care mare ajutor unii altora nu mai putem da. Fiecare va deveni coplesit de ale sale si nu mai merge figura cu mutatul sacilor. Chiar si la biserica. Dai o liturghie, dai un acatist, dar daca la toate acestea nu se adauga si truda personala, poate observa oricine ca mare rezultat nu se mai prea vede.
Date fiind toate acestea, nadajduiesc ca si la acest capitol, cine are ochi de vazut …. sa vada!

Toate cele bune!   

37 de comentarii:

  1. “Si totusi, cu problemele mele cum ramane?”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce raspuns pot sa dau? Exact cum am scris in articol. E necesara o pereche de ochi pentru vazut.

      Ștergere
  2. Un gand mi -a trecut prn minte ,,Mihaela iubirea mea,,
    multumim din sulet pentru tot ce faci.Zilele acestea mi- a trecut prin minte un gand ca sunt lenesa ca nu ma straduiesc mai mult.
    vreau sa povestesc o intamplare ,eram in pat incercam sa adorm cand vad si
    simt in camera negru ca zmoala ,toata cmera inundata de acest nor negru care ar fi vrut sa ma inghita,am strigat la Domnul noostu Iisus Hristos si norul s-a retras,eram cu ochii inchisi.S-a intors incercad sa imi intre in minte. dar am reusit sa il indeartez cu aceasi rugacune.Aceasta experienta am
    trait -o acm 2 ani,nu a mai revenit.Am crezut tot timpul responsabila o persoaa cu care vorbeam pe internet pentru ca mi a zis cand i am povestit ...,,nu ai patit nimic,,....vreau sa spun ca numai rostind numele Domnului nostru Iisus Hristos pune la respect tot intunericul.Nu am simtit frica,Slava lui Dumnezeu!C.V.

    RăspundețiȘtergere
  3. Muţumim Mihaela!!! Cu drag Mirela Tulcea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Universul nostru e creat de fiu auzi,ce iti debiteaza mintea doamna draga ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact ce spuneam. Cine are ochi de văzut ... să vada! Mai cercetează căci crede-mă că ai unde. Daca îți imaginezi că sunt singura care cunoaște acest lucru, în acest fel, te inseli.

      Ștergere
    2. Planeta noastra cred ca a fost creata de Fiul Lui Dumnezeu, Iisus Hristos, care a venit pe Pământ...

      Ștergere
    3. Cartea Urantia
      Capitolul 32
      Evoluţia universurilor locale
      (357.1) 32:0.1 UN UNIVERS local este opera unui Fiu Creator din ordinul paradisiac al Mihaililor. El cuprinde o sută de constelaţii, fiecare având o sută de sisteme de lumi locuite. Fiecare sistem va conţine în cele din urmă aproximativ o mie de sfere locuite.

      (357.2) 32:0.2 Aceste universuri din timp şi spaţiu sunt toate evolutive. Planul creativ al Mihaililor din Paradis urmează întotdeauna calea evoluţiei treptate şi a dezvoltării progresive a naturilor şi capacităţilor fizice, intelectuale şi spirituale ale multitudinii de creaturi care locuiesc pe diversele sfere de ordin variat cuprinse într-un astfel de univers local.

      (357.3) 32:0.3 Urantia aparţine unui univers local al cărui suveran este Dumnezeul-om din Nebadon, Isus din Nazaret şi Mihail din Salvington, iar toate planurile lui Mihail pentru acest univers local au fost aprobate în întregime de Trinitatea Paradisului înainte ca el să se fi angajat în suprema aventură din spaţiu.

      Ștergere
    4. 12:14, povesti si povesti! "Este plina lumea de povesti!", zice lumea.

      Ștergere
  5. actualei perioade de evoluţie se vor sfârşi prin Războiul tuturor împotriva tuturor. Acum este momentul să ne facem o reprezentare cât mai corectă despre acest război, care va lua o formă cu totul diferită de ceea ce ştim în prezent că este un război. Să precizăm, mai întâi, cauza propriu-zisă a lui. Această cauză este exacerbarea egoismului, este ataşamentul exagerat de propria persoană, este egoitatea omului. Suntem acum suficient de avansaţi în consideraţiile pe care le-am expus pentru a înţelege în ce măsură eul omului poate fi o „sabie ascuţită, o sabie cu două tăişuri“. Cine nu înţelege că eul este o sabie cu două tăişuri nu va înţelege nici sensul întregii evoluţii umane şi cosmice. De o parte, eul provoacă dezvoltarea egoismului în om, face pe oameni să dorească să-şi însuşească toate bunurile materiale, ca şi toate cele ale sufletului, să le pună numai în slujba propriului lor interes, al eului lor. Eul este cauza care face ca întreaga voinţă a omului să fie canalizată numai spre satisfacerea sa. Faptul că eul aspiră să-şi aproprie o bună parte din bunurile care sunt comune tuturor, că vrea să înlăture din calea sa pe toţi ceilalţi, celelalte euri, să se bată cu toţi, să facă războaie, este una din feţele eului uman. Dar, pe de altă parte, să nu uităm că eul este cel care dă omului independenţa şi libertatea interioară, tot ceea ce, pe bună dreptate, înnobilează pe om. În eu stă demnitatea noastră. El este scânteia, sămânţa din om.(http://www.spiritualrs.net/Conferinte/GA104/GA104_CF8.html)

    RăspundețiȘtergere
  6. Universul este MENTAL. Lipsurile ni se datoreaza, am acceptat usor manipularea, intoxicarea cu informatii inutile, diversioniste, ne.am supus la tehnici ieftine de marketing, publicitate, etc. S-a putut face acest lucru din cauza somnului spiritual generat de falsi profesori ce au predat si practicat o gresita pedagogie, principii materialiste, convertite, predate ca si teorii existentíale fundamentale, ce au limitat, impiedicat manifestarea geniului uman, au deturnat sufletul copiilor de la adevaratele izvoare.
    Acum informatia este publica. Adevarata informatie, ce alta data era transmisa in scoli initiatice sau de guru si duhovnici imbunatatiti. Si totusi omul nu vrea sa se schimbe. Ce pacat !!! Nici o structura, nici un grup rau voitor, antiuman, nu ar putea sa se opuna schimbarii daca fiecare din noi am vrea cu adevarat ! Ar trebui, sa ne aduca o noua atitudine, curaj si vointa sa crestem...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Universul exista fie ca vrem noi sa nu. Mental sunt formele create de noi si fara stirea noastra. Adevarata informatie si ceea ce trebuia noi sa urmarim de atat timp este public de multa vreme incoace. Nu profesorii spirituali au generat acest somn spiritual ci cei care au urmarit ca noi sa nu ne trezim spiritual si noi fiecare in parte ca n-am ascultat si n-am avut putere sa ascultam.

      Ștergere
  7. Shakespeare a spus:
    "Sunt mereu fericit.Stiti de ce?
    Pentru ca nu am asteptari de la nimeni.Asteptarile mereu ranesc.Viata este scurta.Iubeste viata.Fii fericit.Zambeste.Traieste pentru tine si inainte sa vorbesti, asculta.Inainte sa scrii,gandeste.Inainte sa cheltui,castiga.Inainte sa te rogi,IARTA.Inainte sa ranesti, simte.Inainte sa urasti,iubeste,Inainte sa renunti, incearca"
    Cine stie ce ne asteapta in viitor? Din pacate ,viata este si un camp de lupta , un camp de lupta in care lupta ar trebui sa o duci doar cu tine,multitudini de situatii in care linistea sufletului iti este adesea pusa la incercare.Singura constanta, pe drumul nostru este El.Doar Lui Ii pasa cu adevarat de tine,de noi.
    „Aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El Însuşi îngrijeşte de voi.”
    Iisus Hristos le-a spus urmaşilor Săi: „Nu se vând oare două vrăbii la un ban? Totuşi, nici una din ele nu cade pe pământ fără voia Tatălui vostru. Cât despre voi, până şi perii din cap, toţi vă sunt număraţi. Deci, să nu vă temeţi; voi sunteţi mai de preţ decât multe vrăbii.”
    Principalele probleme ale noastre nu sunt de natura materiala ci spirituala.
    „Suntem încolţiţi în toate chipurile, dar nu la strâmtoare; în grea cumpănă, dar nu deznădăjduiţi; prigoniţi, dar nu părăsiţi; trântiţi jos, dar nu omorâţi.”
    Sa stam fara frica pe calea noastra „Căci Eu sunt Dumnezeu şi nu este altul; Eu sunt Dumnezeu şi nu este niciunul ca Mine. Eu am vestit de la început ce are să se întâmple şi cu mult înainte ce nu este încă împlinit.”

    Acum am sa schib timbrul.....pentru "profani"....

    https://www.youtube.com/watch?v=pdEmsYOOQjU

    PS:Chiar nu conteaza dar din curiozitate as intreba daca banuiti cine v-a scris ...si acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. George Anghel
      Interesamt comentariul.

      Ștergere
    2. Poate..... Mitica cel fara de frica!

      Ștergere
    3. Si eu cred ca-i Mitica si sper sa ne spuna!

      Ștergere
    4. Da,asa este.Cred ca persoanele care m-au "dibuit" sunt de genul feminin,in mod natural,ele sunt ma bune la a “simti” oamenii.Au o calitate care se numeste “intuitie”.Oricum au mai multe calitati decat "masculii".
      Prin urmare: Fiti destepti si fara frica! Mitica
      Dar sa nu uitati ca :
      "Libertatea este o sarcina grea si mare,o ciudata povara in care spiritul să-și asume responsabilități.
      Nu este usor. Nu este un dar dat,ci este o alegere facuta.
      Iar alegerea poate fi una grea. Drumul merge în sus,spre lumina,dar calatorul împovarat poate sa nu ajunga,niciodata la capat.
      Omul se apropie de adevarul neatins trecand printr-o succesiune de erori.
      Afectiunea vine la noi,nu pentru a ne face tristi, ci echilibrati. Nu pentru a ne intrista ci a ne face înselepti.
      Vi se va cere sa faceti greseli indiferent unde o sa va duceti. Este o conditie de baza a vieti ceruta pentru pentru a va încalca identitatea proprie.
      La un moment dat, orice creatura care traieste trebuie sa faca acest lucru.
      Este umbra suprema, înfrângerea creatiei. O modalitate agresiva de lucru. O pacoste care se hraneste ine toata viasa,oriunde în univers.
      Eroarea cea mai grava pe care o gândeste o persoana este de a crede ca o versiune aparte a trecutului este un fapt absolut.
      Istoria este înregistrare a unor succesiuni de observatii.Nici una dintre acestea nu este impartiala.
      Este schimbare,schimbare continua,schimbare inevitabila,acesta este factorul dominant în societatea de azi.
      Nu mai poate fi luata nici o decizie sensibila fara a lua în considerare nu numai lumea asa cum este ci si lumea asa cum va fi.
      Cel mai trist aspect al vietii,acum, este ca stiinta aduna cunostinse mai repede decât societatea aduna înselepciune.
      Fiecare generatie se prezinta în sine a fi mai inteligenta decât predecesoarea si mai înselepta decât cel care a venit dupa ea.
      Omul este un fals animal,copilul rebel al naturii, si din ce in ce mai mult se întoarce aspru si capricios împotriva mânii care la crescut.
      Nu conteaza ce faci,atâta timp cât ai schimbat ceva din acel ceva care a fost înainte sa-l atingi,în ceva care este ca tine dupa
      ce ai terminat cu el.Simplul concept al adevărului se estompează in această lume, iar minciunile vor trece în istorie.
      Solitudinea și izolarea sunt lucruri dureroase,și dincolo de taria umană. Pentru creaturi mici,cum am fi noi, imensitatea este suportabilă numai prin iubire. "

      Ștergere
    5. Chiar asteptam, dupa cum am si scris, ca Mitica sa ne spuna ca el este.

      Scrii fain, draga Mitica si punctezi aspectele destul de elegant.

      Cu multumire, recunostinta si apreciere!

      (PS: Esti din nordul tarii?)

      Ștergere
    6. Iaca sunt"..si eu un bot cu ochi,o bucata de huma insufletita din .." nord-estul tarii,dintr-o locatie privilegiata in muntii Carpatii Orientali.
      Va multumesc tuturor ca v-ati rupt din timpul vostru,o secunda,un minut sau poate ceva mai mult ptr a-mi citi ce-mi mai debiteaza mintea si sufletul.
      Mitica

      Ștergere
    7. Am dori sa te cunoastem mai Mitica!Ne place mult ce -ți debutează mintea si sufletul.vreun email aveti?
      Semneaza:tot cineva din nordul tarii.

      Ștergere
    8. Apreciez sincer aceasta invitatie dar as putea sa va propun sa-mi dai dvoastra vreun e-mail? mi-ar placea si promit ca am sa va raspund ,cu placere.
      Multumesc mult...si pentru ca,pur si simplu, existi.
      Mitica

      Ștergere
    9. steeldragon@gmx.com

      Ștergere
    10. Acesta casuta de e-mail (steeldragon....) nu mai este activa.
      Din fericire nu a fost "afectat" nici un expeditor, din simplul motiv ca nu au fost persoane care s-o foloseasca.
      Cine doreste un dialog in "privat",este rugat sa-si lase adresa de e-mail aici, asa cum am spus anterior postarii casutei postale,acum inactive.
      Va multumesc si evident:
      Fiti destepti si fara frica,
      Eu va salut,
      Mitica

      Ștergere
  8. Nu inteleg de ce este nevoie sa complicati atat de mult situatia actuala cand ,de fapt,totul este foarte simplu: jidanii,iudeo-masonii si khazarii conduc lumea(de mii si mii de ani) si vor instaura,fie ca vreti sau ca nu vreti,Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala,adica sclavia si controlul absolut!!!Nuva imaginati ca astazi,voi "goymii" n-ati fi sclavi,sunteti,dar mai aveti,inca,dar nu pentru mult timp, un singur grad de libertate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18:19 nu complică nimeni, tu reduci TOTUL LA O OBSESIE DE A TA ( tratabilă,cred ) !!!

      Ștergere
    2. Pare nebunesc ,sa nu spun paradoxal, dar singura cale de supravietuire este non-actiunea.
      Cum ai lua-o,in final se va ajunge la sfarsitul acestei civiizatii umane, dar,atentie,nu al omului ca fiinta terestra.
      Cu sau fara guvernul mondial,cu sau fara noua noua ordine mondiala.
      Asa cum toate au trecut fost si acest program va trece.
      Sufletele care aleg la un moment dat sa fie pentru un timp sau de mai mult ori parte din rasa umana
      au motivele lor,(nu dezvolt acum acest aspect).
      Acest "moment dat"este ales si nu impus.Cand o sa vina timpul pentru "schimbare",sigur se va realiza.
      Cred ca treaba ta este sa-ti atingi scopul pentru care ai venit sau revenit aici.
      Concentrati-va pe persoana ta,pe tine sa te "lucrezi", tu esti motivul pentru care esti aici si acum , restul nu conteaza.
      Vei gasi cu siguranta ceea ce cauti.
      Evident ca exteriorul raspunde si actioneaza deciziilor si actiunilor tale in consecinta.
      Cenzura si manipularea continua sa creasca exponential, dialogul real si autentic a fost si o sa ramana doar cu tine insuti.
      Biblia descrie atacul asupra omenirii ca fiind in etape pana la "sfarsitul veacurilor", dar acest sfarsit o sa aiba un nou inceput.
      Tot ce este scris in plan,se va intampla negresit si nu exita metode care se intrerupa cursul istoriei aratat de profeti.
      Daca sunteti inca nelamuriri cititi sau recititi Biblia dar incercati sa fiti detasati si veti gasi singuri raspunsul.
      Oricum ati face,ramaneti demni,facet fapte bune ,fiti destepti si fara frica .

      "...Cine va putea privi lucrarea prin care a fost creat Cerul şi să înţeleagă aceste minuni?
      Care dintre copii oamenilor va putea cerceta lungimea şi lăţimea Pământului?
      Cui i-au fost oare dezvăluite dimensiunile tuturor lucrurilor? Există oare măcar un singur om
      care să poată prin inteligenţa sa să cuprindă Cerul, să cerceteze adâncimea lui, să coboare până
      la temeliile sale?
      Cine ştie oare numărul stelelor şi cunoaşte locul de odihnă al tuturor astrelor?"
      Cartea lui Enoh - Cap. XCII

      Mitica

      Ștergere
    3. Stimabile Anonim 12 dec 2018,18:19 ,
      Observ ca folosit verbul "a fi" intr-un mod "curios".
      "..fie ca vreti .."-sa inteleg ca numai noi suntem vizati nu si d-voastra,apoi "voi goymii " -sa inteleg ca d-voastra nu sunteti "goym" ci doar noi,
      si "sclavi",din nou "sunteti,dar mai aveti,inca,dar nu pentru mult timp, un singur grad de libertate" -deci dumneata
      aveti destul timp si mai multe grade de libertate.
      De ce tot folositi persoana a 2-a,plural si nu persoana inatai plural, adica " noi"?
      Sunteti in afara sistemului prin tot ce reprezinta el,ca sistemul?Sunteti din cei care au dat aceasta denumire de "goym"si prin postarile d-voastra
      induceti indirect ceea ce vreti sa fie?
      Nu stiu de ce,(vorba vine) dar atitudinea d-voastra ,mie imi cam miroase a ipocrizie si citind si alte comentarii de-ale d-voastra,se pare ca este cronica.
      Prin urmare cum spunea William Shakespeare in piesa de teatru “Hamlet”: “E ceva putred în Danemarca” (“Something is rotten in the state of Denmark!“)
      Eu "cred" ca venim intr-un sistem,fie el primitiv,feudalism,sclavagist,etc,unde sinele poate evolua sau cel putin poate experimenta.Suntem exact unde trebuie si cand trebuie.
      Fiecare oranduire sau sistem a schimbat omenirea dar din pacate au ramas aceleasi probleme.Din punct de vedere spiritual,sistemul nu este decat un mediu in care tb sa evoluam.
      In viata nu se petrece nimic întâmplator deci putem spune si ca fost planuit.Balada "Miorita" exemplifica pe deplin aceasta.Evident ca avem libertatea de actiune dar intotdeauna cat timp o sa fii
      regimentat in corpul material o s-o ai limitata.
      Daca va exista vrodata ultima judecata(ultima judecata spus mai mult peiorativ) "Nimeni nu va fi întrebat la ultima judecata cât de mult a suferit,ci cât de mult a iubit." (Richard Wurmbrandt)
      asa ca nu conteaza sistemul,macar prin simplu motiv ca nu tu l-ai creat,ci cred ca o sa conteze cum ai "jucat" tu in sistem.
      Mitica

      Ștergere
    4. Dmnule/Doamna Mitica,faptul ca mi-am expus propria parere despre "goymi" si cum cred eu ca va "evolua" aceasta lume si societate nu are nici-o urma de ipocrizie.Pur si simplu aceasta este parerea mea.Probabil ca Dvs. nu suportati,sau nu concepeti ca ceilalti sa aiba alte pareri,convingeri sau impresii decat cele ale Domniei voastre...Anii ce vor veni ne vor arata cu siguranta daca eu am avut dreptate in sensul ca Noua Ordine Mondiala,Guvernul Mondial si sclavia absoluta vor fi instaurate pe tot globul pamantesc iar "goymii"(cum sunt si eu!!!) vor pierde si cel din urma grad de libertate pe care inca il mai au...

      Ștergere
    5. 17:55, hai sa fim seriosi!
      Restaurarea intregii Creatii este altcumva, nu cum tot spui tu p-aci.
      Din punctul meu de vedere, Mitica zice bine ceea ce zice si spun asta deoarece sunt in rezonanta cu unele din ceea ce zice. (treaba cu "goymii" si cu celelalte "fixatii" nu cred ca-i chiar asa cum spui in comentariile tale, draga 17:55!)
      Observam cu totii ca tie-ti place sa scrii despre "Noua Ordine Mondiala", care nu stim ce este, fiindca sunt fel de fel de "zvonuri", unele chiar "trasnai"(cum se zice pe la noi, mai prin nord). Sigur, procesul de restaurare vizeaza si o transformare in bine, atat individuala, cat si mondiala si nu cred ca are legatura cu ceea ce se tot transmite "subliminal", cum zicea cineva.
      O sa traim si o sa vedem, deoarece se spune ca s-a apropiat "vremea".

      Ștergere
  9. Dupa ce e organizata cumplit de abil structura de intuneric, cand esti fiinta de Lumina si vor sa te traga pe dreapta iti mai si schimba identitatea ca ei sa capete de la rugile tale scaparea de ancorarea in intuneric din vietile lor precedente pe acele piramide de intuneric si traiesti tu muncind in locul lor, iti fura si lumina si prosperitatea se grupeaza in echipe de smekeri profitori ce te controleaza si administreaza, mie mi se duse vestea ca-s administrata, doar eu nu stiam, ce o duc exceptional de bine pt ca traiesc foarte bine in locul tau, iar cu structurile tale aflate in corpurile lor fac multe rele care-ti revin tie apoi avand amprenta ta energetica; fara sa mai amintesc fascinatiile si drogarea energetica si santajele ce-s bine sustinute intr-un context ce tu nu ai voie sa il percepi numai pt a fi siguri ce le e calea stramba fara piedici.Pt asta te si imputineaza intrupandu-te excesiv, deci esti divizat atat de mult incat nu esti functional, eu am fost de 10 ori intrupata intr-o viata fara sa socotim ca fui intai in 30 divizata, ceea ce nu trebuia, firesc fiind 12 diviziuni si bagata in trup, apoi si acest putin iar furacit, caci e simplu sa impregnezi karma altuia, o simpla cafea cu ce nu e al tau, bine lucrata de cei ce stiu cum s-o faca perfect de e bauta, e destul. Apoi apar urmatorii pe karma , sa zicem a x ce are cu alta persoana karma, tu esti bumbacit, apoi inca o cafea undeva si toate astea gandite pana ajungem altii si impovarati cu karme de la multi ce stiu sa faca asta, ei isi cerceteaza karma si stabilesc un plan in care ei ce au acum impreuna karma, aleg sa o paseze cuiva karma lor ca sa traiasca fara sa se incaiere intre ei, tu esti cel ce nu ai voie sa stii, ca sa te abuzeze. Ma bucur ca nu am scos printi de intuneric cu ruga mea, au ajuns ei in iad unde le era locul pe care ei si l-au asternut.Apoi de la modificarea genetica a omului acesta chiar nu poate vedea splendoarea creatiei, parca si textul acela din prooroci l-ar vrea si mai neinsemnat.Nu trebuia cutitul in rana intors.Asta am simtit eu!

    RăspundețiȘtergere
  10. MIHA, E INTREBARE PT TINE: Ce ar putea insemna oare " constiinta trebuie sa ajunga la nivelul" se mentioneaza acolo vrajitori situati in varfuri de piramide. Cum poti ajunge la un nivel inalt de constiinta cand te tin artificial jos/lipsit de info reale toata viata, mie, uite nici internetul nu il voiau ca sa il pot accesa, iar cand iti si paseaza tie acele lucrari de vrajitorie din varful de piramida prin tehnica depersonalizarii si repersonalizarii amprentei energetice a cui facu, ce se sterge si apare cum ca tu ai facut ce ei facura, iar tu habar nu ai? tEHNIC AR FI SOLUTIA SA FIE ACCESAT lORD sANANDA CE ARE EL O TEHNICA CE II OCOLESTE, DAR PT ASTA NU TREBUIE SA AI CE AM EU, TRANSFERT DE DUBLU ENERGETIC AL CREIERULUI UNUIA CU MENINGITAS DE LA O ANI IMBACSIT DE MEDICATIE, ASTA MI-AU FACUT IN 2010 CAND AM INCERCAT SA FAC ACELE MEDITATII, NU AM REUSIT SA MAI FAC NICIUNA, M-AM CHINUIT 2 LUNI PE PRIMA LECTIE DIN MANUALUL LUI SANANDA. Eu acum inteleg cine a actionat in 2013 asupra mea prin terti, acea ce actionase era destrupata, a luat trup nou mie facut de un print care voia el ceva de la mn, dar uite ca ea reusit sa treaca in el, eu ce am primit info ca e plin de programe de supunere si colaborare contra semenilor am ezitat, practic refuzat sa intru in el, asa ca marea vrajitoare numita regina-ana a intrat in el, eu de atunci inca bumbacita prin terta ei, ce e sotie de ... nu spun ca sa functioneze blogul acesta, ca de dau nume, dispare si ar fi pacat.Multi au nevoie de el, dar nu e clara exprimarea ta Miha, cum anume faci sa ajungi la acel nivel de constiinta ce ar contracara non-constiinta ca sa ii zic asa celei de vrajitoare situata in vf de piramida? Cum facem cu transferarea karmei deja realizata cand inca se permitea?

    RăspundețiȘtergere