marți, 18 decembrie 2018

MAREA TRECERE



MAREA TRECERE


Dragii mei,



Se intampla atat de multe lucruri in intervale atat de scurte de timp, incat nici nu mai stiu cum sa selectez anumite informatii, pentru a le aseza in blog. Daca as scrie toate cele despre care eu cunosc, s-ar lasa cu romane intregi si din pacate, nu este timp pentru asta. Pe de alta parte, punandu-le intr-o forma succinta, exista riscul, din pricina faptului ca ar lipsi anumite elemente, sa fiu luata in derâdere, din cauza intelegerii incorecte a intregului ansamblu. Imi revine deci misiune grea sa impac cele doua aspecte.
Ati auzit despre Fratele lui Dumnezeu? Nici eu. Pana de curand. Pana ce un copil a inceput sa imi vorbeasca despre asta. Ulterior, au venit foarte multe informatii legate de acest subiect, pe mai multe carari, invartindu-se in jurul formelor sacre si conducandu-ma catre intelegerea ca totul are legatura cu o anumita geometrie a vidului. Acest Frate insa nu era liber. Asta incerca sa imi explice copilul. Cu alte cuvinte, o parte din aceasta geometrie era acaparata de intuneric, iar aceasta se manifesta sub forma de probleme diverse in planul material, pe diferite fagasuri ale vietii. Intervin aici triunghiul si patratul, Spiritul si materia. Triunghiul este legat de Dumnezeu pe care noi il cunoastem si sub numele de YHWH (Yahve). Patratul este legat de ODIN, Dumnezeul Runelor si are legatura cu chakra noastra radacina si cu tot ce inseamna viata materiala. El este Fratele lui YHWH. Aceasta a fost marea descoperire adusa de toate evenimentele ce s-au derulat. De fapt, Tatal nostru, asa cum avem invatatura de la Domnul nostru Iisus Hristos, include ambele aspecte. Au existat in ultimele saptamani ample lucrari legate de eliberarea lui ODIN, conduse in mod evident, direct de Fratele Sau, daca putem numi asa, YHWH. Aceasta eliberare a avut loc in ziua Sfantului Andrei, in data de 30 noiembrie 2018.


Dar cine este cel ce uneste triunghiul si patratul, sau Cerul si Pamantul? Acesta se numeste Mercur, fiind si El parte a geometriei vidului. Iar despre Mercur si eliberarea Sa am mai pomenit si in articolul din 20.11.2018, “Vremea Platilor”. Aceasta Esenta este de fapt Iubirea ce transcede timpul si spatiul, care tine in unire totul in aceasta Creatie. Toata ura aceasta ce o vedem peste tot in jurul nostru este de fapt oglinda lipsei lui Mercur, si s-a amplificat teribil in ultimul timp tocmai pentru ca se apropia vremea eliberarii lui Mercur. Aceasta iubire se manifesta insa intre fiintele vii. Caci nu poate scaunul sa iubeasca o masa. De aceea, pentru ca ea sa poata fi transmisa, exista anumite tuneluri ale timpului, special create pentru asta, care in mare parte si ele au fost acaparate de intuneric. Noi avem in corp perechi de cate doua organe: doi rinchi, doi plamani, doua picioare, doua maini, doi ochi, etc. Se numesc Gemeni Divini. S-a transmis de Sus ca aceste organe nu au legatura cu vreo polaritate + sau -, ci ele tin de fapt de o intrare si o intoarcere, in si din niste tunele ale timpului. Daca ar fi sa ne rezumam doar la vascularizarea acestor organe, vasele de sange arata precum coarnele unui cerb. La noi romanii, Cerbul era considerat in timpuri stravechi un animal sacru si lui i se mai spunea si Carp, de unde si numele Muntilor Carpati. S-au desfasurat in toate aceste zile si lucrari pentru eliberarea Cerbului sau mai bine zis pentru preluarea controlului asupra anumitor tuneluri ale timpului ce sunt in slujba lui Mercur, dar si pentru eliberarea lui Mercur in sine. Aceasta eliberare a avut loc duminica, 16.12.2018, iar doar la cateva minute dupa aceea, s-a initializat Marea Trecere a Pamantului. Trebuie sa intelegem ca toate cele de mai sus au generat acest efect la nivelul planetei noastre, dar cu siguranta ca si la nivelul multor altor planete, deoarece cele de mai sus sunt de nivel cosmic, universal si nu doar de nivel planetar. 
Duminica, in 16.12.2018, planeta Pamant, la nivelul partii exterioare a corpului energetic, a trecut de la nivelul vibratiei dimensiunii a 4-a, la nivelul vibratiei dimensiunii a 5-a. De ce spun la exterior? Pentru ca stim cu totii ca in interiorul planetei, nivelul vibrational si dimensiunile sunt in crestere pe masura ce se inainteaza catre centrul Pamantului. Stiu ca sunt multi cei care au spus inca de acum niste ani ca s-a trecut in dimensiunea a 5-a, lucru cu care personal nu am fost in acord. Pai asa arata o planeta, chiar si numai cu partea energetica (oricum, mai inalta vibrational decat corpul fizic, material, care este mult mai dens), aflata in dimensiunea a 5-a? Dimensiunea a 4-a este o dimensiune a controlului, plina de tehnologii si lipsita de iubire, iar asta este ce am experimentat pana acum cu varf si indesat. O recunoastem. Insa din fericire, este si ea in plina transmutare. Energeticul planetei la nivel exterior a intrat in dimensiunea a 4-a in 12.06.2016.
Intrebarea se pune: ce s-a petrecut cu partea fizica, materiala? A trecut si aceasta din dimensiunea a 3-a in a 4-a, proces inceput tot in 16.12.2018, cateva ore mai tarziu dupa trecerea energetica, aproape de miezul noptii, dar care a durat mai mult si s-a finalizat in urma cu o ora (ora 12, 18.12.2018). Cu alte cuvinte, noi am fost in spatiul interdimensional dintre cele doua dimensiuni, pentru aproximativ o zi si jumatate. Ce se putea intampla in acest timp? Dupa cum se arata, se putea intampla cam orice fel de urgie cunoscuta la nivel planetar: cutremure mari, inundatii, uragane, tsunami, etc. Desi acest articol a fost scris in mare parte inca de duminica noaptea, am preferat sa astept cu publicarea lui si sa ma concentez pe tot ce se poate face ca sa nu se intample aceste nenorociri. Nu voiam sa sperii pe nimeni, insa este lesne de inteles ca asa cum noi ne modificam corpurile fizice la nivel de structuri, pregatindu-le pentru vibratia unei dimensiuni mai inalte, tot asa si-l modifica si planeta pe al sau. Noi simtim cateodata un fior care ne traverseaza corpul intr-o anumita situatie. Dar daca planeta simte un astfel de fior, el se poate manifesta ca un mare cutremur. Toate aceste posibile urgii au avut in mod evident legatura cu niste vrajitori ai urgiilor. Prin urmare, a existat preocupare masiva, in aceste zile, legata de anihilarea acestor reprezentari intunecate, caci fara vrajitori pe acest fagas, nu mai erau nici cataclisme. Ei au stat la pândă pe parcursul acestei calatorii, dar si reprezentantii Luminii au fost la vanatoare dupa ei. Interesant spectacolul ce s-a desfasurat. Planeta a beneficiat insa in aceasta perioada de mare protectie divina, pentru ca a fost ca si cum ar fi fost asezata in Inima Tatalui Ceresc. La iesire, astepta cu bratele deschise Domnul nostru Iisus Hristos, iar emotia intalnirii a fost foarte mare.
Pasirea recenta in dimensiunea a 5-a la nivelul corpului energetic si in dimensiunea a 4-a la nivelul corpului fizic, corelata cu eliberarea lui Mercur, ar trebui sa se vada sub forma de unire, de impacare, de iubire, de comunicare intre oameni, la un alt nivel. Corpul fizic fiind totusi in dimensiunea a 4-a, ramane de vazut daca s-o si intampla asa de repede aceasta transformare, caci avem de-a face la capitolul iubire cu adevarate stanci din pacate. Un lucru este cert: cine continua sa sadeasca ura pe aceasta planeta, va fi eliminat de Mama Pamant. Ea va fi deranjata de astfel de fiinte si se va debarasa de ele, la fel cum ne debarasam noi de bacteriile ce ne produc anumite infectii sau de virusii ce genereaza anumite boli.
Daca stau bine si ma gandesc, trecerea aceasta a inceput inca din data de 11.11.2018, cand s-a intrat in Spatiul Copil. Aceasta a fost ca o calatorie fizica, chiar daca a fost la nivel interdimensional. Asa s-a perceput.
A urmat apoi trecerea prin 9 porti formate din doua romburi (am scris anul trecut un articol legat de aceasta teorie
 ( https://tristar77.blogspot.com/2017/08/poarta-teleportarii.html ), ce a fost perceputa ca o teleportare, in data de 24.11.2018, in spatiul “Cine are ochi de vazut, sa vada!”. Am socotit gresit cand am scris in articolul trecut ca a fost acest eveniment cu o saptamana mai tarziu fata de trecerea in Spatiul Copil, caci dupa cum vedem, este vorba de aproape doua saptamani. Spun ca a fost o teleportare pentru ca pe de o parte s-a trecut prin 9 porti formate din doua romburi, iar pe de alta parte, oricine ar fi stiut ca se intampla acel lucru atunci, si ar fi fost un pic atent la perceptiile sale, si-ar fi putut da seama ca se simte ca o forma-gand, fara corp fizic. Aceasta a fost senzatia, interesanta si placuta.
Iar trecerea de acum, s-a perceput din nou ca o calatorie fizica.
Am scris in multe articole despre aceasta trecere cu corp fizic cu tot din dimensiunea a 3-a in a 4-a si tot de atat de multe ori am scris ca nu putem sti cum va fi aceasta desfasurare. Vedem acum ca s-a derulat totul de asa natura, ca multi nici nu au stiut ca se intampla asta. Iar acesta nu este un lucru rau. Daca ar fi fost altfel, multi ar fi putut intra in panica, iar frica scade mult vibratia, ceea ce nu era deloc de ajutor in cadrul acestui proces.
Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa gasim Iubirea, Bucuria si Lumina adevarate. Chiar daca nu toti o recunosc, adevarul este ca oamenii simt un mare gol in suflet si fiecare este cumva in cautarea fericirii. Fac asta mergand din relatie in relatie, din vacanta in vacanta, din job in job, din bautura in bautura, din drog in drog, din Mall in Mall, si tot nu o gasesc. Nu o gasesc pentru ca o cauta in exterior, sub forme lumesti, pe cand adevarata fericire se gaseste inlauntrul fiintei noastre, traind in Dumnezeu.

Toate cele bune!



20 de comentarii:

  1. Multumim, draga Mihaela. Si eu resimt negrul mai negru decat este.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu iti mai faci probleme ca esti luata in deradere!? Oricum vei fi luata in deradere de unii, de altii, indiferent de acuratetea mesajului. Si oricat de multa si coerenta informatie ai aduce, unii, tot vor intelege gresit mesajul sau il vor rastalmacii. Asa ca ....
    Inainte si la cat mai multa informatie pentru toti cei care-si doresc si pot tine pasul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate, stiu asta, si e ceva ce deja mi-am asumat, caci daca era sa ma iau doar dupa anumite pareri, probabil ca nici nu mai exista acest blog, sau poate nu in acest format.

      Ștergere
    2. 15:04, ai punctat bine si Mihaela la fel!

      Ștergere
  3. Pentru Domnul Mitica,subliniez cele afirmate de Dna. Mihaela,citez: "Dimensiunea a 4-a este o dimensiune a controlului,plina de tehnologii si lipsita de iubire",am incheiat citatul.Pai asta am afirmat eu mereu,si anume ca lumea intreaga,societatea omeneasca a viitorului apropiat va ajunge, ca prin intermediul tehnologiilor sa fie manipulata si controlata total si complet iar "goymii"- atatia cat vor mai ramane in viata caci se vehiculeaza exterminarea a circa 6,5 miliarde- vor experimenta sclavia absoluta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:48, ai un fix! :))))

      Ștergere
    2. Stimate domn 16:48,
      Sunt responsabil doar pentru ceea ce am spus ,nu si pentru ceea ce s-a inteles.Ultimul cuvant l-a avut si o sa-l aiba doar viata.
      Fiti destepti si fara frica,
      Eu va salut...Mitica

      Ștergere
  4. Draga domnule/doamna anonim 16:48, oare nu ati obosit sa tot aduceti discuția despre goymi(un substantiv de altfel care suna urat) khazari, evrei si cine o mai fi? Nu vi se pare ca sunteți prea fixat pe asta? Nu vi se pare ca la orice articol al Mihaelei numai despre asta ziceti?
    De asemenea, Mihaela, stiu ca nu e blogul meu, dar personal nu i-as mai fi postat niciun comentariu. Simt ca e un vampir energetic care ne obosește.
    Atat aveam de zis, in rest....
    Bine am ajuns si in Dimensiunea a 4a!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumneavoastra draga Domnule Baciu n-ati priceput absolut nimic din ceea ce afirm eu,cu incapatanare ,de ceva vreme incoace.Cum dealtfel vad ca tot nimic n-ati inteles din afirmatia Dnei. Mihaela pe care ma vad nevoit s-o citez,din nou: " Dimensiunea a 4-a ESTE O DIMENSIUNE A CONTROLULUI,PLINA DE TEHNOLOGII si LIPSITA de IUBIRE" am incheiat citatul.In speranta ca scriind cu majuscule poate-poate veti intelege cat-de-cat ceva,macar din afirmatia Dnei. Mihaela va sugerez sa mai aveti un pic de rabdare pana sa se implineasca cele scrise in Cartea Sfanta,caci nu mai este mult si vom fi insemnati(pecetluiti) cu totii(noi,"goymii") astfel incat sa nu putem cumpara,vinde sau gandi necontrolati(urmariti) total!!!Bine-ati venit in Dimensiunea a 4-a...

      Ștergere
  5. De mult unele rase de dominare si control voind un control total asupra noastra care pt a putea fi comod exercitat presupunea o drastica reducere a numarului de umani, voiau o guvernare comoda si un mic numar de umani intrupati. Dae se incurcara chiar ei intre ei si, aici ma refer la alte forte ce trimit tot felul de creatii in trupul fizic, pe cei fara suflet, creatii animaliere ce-s invers create intr-un experiment dirijat de una dintre desprinderile umbrei din Dumnezeu, ori devenita umbra dp desprindere, cert e ca aceste emisii exercitate asupra unui creator pus sa se intrebe ce s-ar intampla daca ar introduce invers codurile vietii in inalta tehnologie de creat viata au avut caracteristici inverse, asa ca au devenit si controleri si distrugatori ce pur si simplu rod in risipa plina de dispret structurile celor cu suflet. Nu odata la piata eram efectiv roasa si vedeam piranda cu pruncul, ea era deja completatata ca structura energetica, dar pruncul ei nu, ori acela nu respecta nicio regula, nici macar pe cea a tiganilor ce se ocrotesc nepermitand accesarea dp varsta de 40 de ani, eu desi eram peste limita lor eram ultra agresata. Nu a functionat decat blestemul cu asti, am blestemat mama lui, ce ingrozita l-a oprit,desi stia ce-mi face, nu l-a oprit pana nu am blestemat mama lui. Apoi au obiceiul sa imputerniceasca furand energie din structurile noastre tot ceva creatii mici de intuneric, popular numiti in Oltenia "mititei", adica draci mici, nu cred ca-s neaparat draci, ci tot creatii insectoide din cele invers create, gandaci, ce daca prind putere din creatii inalte devin foarte capabili, eu una am multa energie lipsa care astfel a fost inglobata in tot felul de lighioane folosite la a face lucrari malefice necesare unora ce au voit sa devina importanti in societate, lideri de popor, dar macar de ar fi facut bine astui popor, insa au facut numai deservicii si au posibilitatea ca tot ce au adunat, averi colosale, mii de PIB-uri ale Romaniei sa le pastreze contra unei taxe de 10% pt viata viitoare, ce va fi o intrupare gandita si aleasa din aceasta, preferentiala si fara a intra in sistemul de intrupare cata vreme sunt consilii de intrupari formate din fiinte cu lumina, mari mancatori de energie din noi, dependenti, ei sunt corupti, asa ca stancile de neiubire vor persista pt ca nus ce Dumnezeu face ce face acum NU LE TAIE MACAROANA, nici la energiaaltora si nici la banii altora. Aloo, Divinitatea, unde-ti-e tehnologia avansata sa ii saturi cu energie ca sa fie corecti cu noi? Dar cea prin care ne poti iute reconecta catenele ADN sa nu mai fim prostiti de paduchii creati inversi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 7:12, ce parere ai despre BNR?
      Chiar, oare a fost benefica poporului roman activitatea BNR? Sunt benefice, sunt "luminoase" acele "forte"? De unde le vine "puterea"?
      O intrebare pentru noi toti... si intreb aici deoarece si mie mi s-a pus aceasta intrebare si, cum eu nu cunosc ceea ce cunoasteti voi, cei care scrieti pe aici, sa nu mai zic de cunoasterea Mihaelei, nu am stiut ce sa raspund si m-ar interesa parerile voastre!

      Ștergere
    2. Ce ziceti de 'separarea graului de neghina', in loc de "taiat macaroana"..?? Adica fiecare in Universul lor , dupa vibratia lor mai joasa sau mai inalta, Luminoasa !

      Ștergere
    3. Dna Romanita,Dumnezeu nu are nicio vina ca oamenii aleg mereu prost si, ca in loc sa-si aleaga Modele compotamentale sanatoase la suflet, deci si la minte, alearga dupa cuiburi de pupeze. Binele este clar. Raul e clar. Intre Modelul Mihail Jar, Modelul Arsenie Boca, Modelul Gandhi...etc si modelul Osho, Bivolaru, etc, cei mai multi au ales spectaculosul, magicul, circul. Va reamintesc ca in basmele romanesti, cei plecati in calatorii initiatice erau supusi unor probe. Cei ce au ales fastuosul, circul, au sfarsit rusinati, cu nasul in pamant, invinsi de propria lor conditie umana. Limitele nu se depasesc cu doua mantre si cinci cuvinte sau cu rugaciuni spuse din varful buzelor. Dumnezeu nu e sluga ta sau a mea. Ne ajuta atunci cand cerem, asa cum avem nevoie, nu cum credem noi ca avem nevoie. Pe Calea Invingatorilor ajung doar cei ce fac alegeri clare. Nu poti sta cu dosul in doua luntri, ca Dumnezeu nu e orb, pazitorii pragurilor nu sunt naivi, iar in Cer se joaca numai cu piese albe.

      Ștergere
    4. 09:04, tu Maria-Aurelia (Maria Dakhel si alte nume ...), chiar nu te-ai saturat de rautatea ta, pe care o afisezi la fiecare postare?! Cum de mai indraznesti sa te afisezi ca si o "invatatoare", cand tu esti orice altceva, numai benefica si luminoasa, cum te crezi, nu esti? Ma mir ca nu-ti este rusine sa mai scrii, sa-ti deschizi gura , cand stii ce vocabular suburban ai folosit si folosesti, in continuare! Sotia mea te cunoaste si-ti stie toata activitatea, care este una dezastruoasa, atat pentru tine, cat si pentru familia ta, asa ca nu mai emite pretentii de "iluminata', de "trezita', ca nu esti nicidecum ceea ce vrei sa pari a fi!

      Unul care te cunoaste si se uimeste de cat tupeu ai!

      Ștergere
  6. Incep prin a multumi pentru toate informatiile primite prin dumneavoastra. Astept intotdeauna cu drag aceste informatii care imi dau speranta,ma ridica.multumesc tuturor care faceti binele,orice bine facut e un bun facut pentru toti,orice actiune de iubire cat de mica este vitala.va multumesc tuturor si multumesc doamnei Mihaela pentru curaj,consecventa si iubire,doar din iubire se poate face atat de mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru Anonim,29 decembrie 03:47
    Am citit cu atentie,de mai multe ori,postarea Dnei Maria Aurelia.Cu exceptia faptului ca limbajul este foarte direct,la obiect,cu subiect si predicat cum se spune,nu contine nici-un fel de jigniri la adresa nimanui.Cu exceptia celor care nu suporta sa auda ADEVARUL spus "verde-n fata" fara ocolisuri...Dna. Maria-Aurelia eu va felicit pentru curajul Dvs. in a afirma,scurt,corect,la obiect si fara menajamente,ADEVARUL.Cu riscul de a deranja cumplit pe multi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deoarece comentariul doamnei a aratat de aceasta data, in acest fel, l-am publicat pe blog.

      Voi publica de fiecare data, cand este intr-o forma decenta, comentariul oricarei persoane, chiar daca expune niste opinii opuse. Cititorii mai vechi ai acestui blog cunosc asta deja. De aceea am si facut aceasta interventie, pentru a reaminti acest lucru.

      Dar domnul stie ce vorbeste. Au fost o multime de alte comentarii in care doamna, incepand cu mine, ne-a luat pe toti la terfelit, in fel si chip. Stiati ca sunteti un mare fraier? Conform spuselor doamnei dintr-un comentariu publicat pe undeva la nivelul ultimelor articole ale anului trecut, orice vizitator al acestui blog este un fraier ce se lasa tras in cursa de o inselatoare ca mine. Eu inteleg ce se intampla si ce intuneric are fiecare de infruntat, din care cauza nu port niciun pic de ura fata de persoane de acest gen, insa aceasta nu inseamna ca trebuie sa permit ca acest blog sa devina o albie de porci, in numele acestei intelegeri.

      I-am publicat doamnei primul comentariu, pe al doiela, pe al treilea si tot asa, insa la un moment dat mi s-a pus capac si nu le-am mai facut publice. Daca aveti curiozitatea, cautati prin articolele anteriaore, desi nu stiu cui i-ar fi de folos o asemenea pierdere de timp, si veti vedea despre ce vorbesc.

      Ștergere
    2. 12:16, daca tu ai citit doar mesajul acesta al ei, inseamna ca nu-i cazul de-a-l "corecta" tocmai tu pe 03:47! Ai dat un "raspuns" atat de superficial, ca mai bine te-ai vedea pe tine cum esti, fara sa mai vorbesti de cineva pe care nu-l cunosti.Prefacutii si fatarnicii sunt si buni manipulatori si se vede prin ce raspuns ai dat. Astfel de "luminosi" si "invatatori" au reusit sa duca in eroare multi oameni. Nu mai posta fara sa-ti corectezi tie ceea ce-ai de corectat, ca nu-i cazul.

      Ștergere
    3. Mihaela, eu unul cred ca 12:16 este tot aceeasi cu 09:04, dar fiind destul de "versata", a postat tocmai pentru a "fenta" ! :)

      Ștergere
    4. Ar fi mai bine sa lasam toate astea in urma si sa privim catre viitor.

      Ștergere