luni, 24 decembrie 2018

CINE ESTE MERCUR?




CINE ESTE MERCUR?


Dragii mei,

          Am vorbit in articolul trecut despre Mercur.
Cand spunem Mercur, nu trebuie sa ne gandim la o Fiinta anume.
El este IUBIREA care uneste tot si toate, iar Domnul nostru Iisus Hristos, a Carui Nastere o sarbatorim an de an, umpland multime de suflete cu bucurie, s-a coborat din Ceruri pe Pamant, pentru a-i aminti omului despre frumusetea Iubirii.
Sa nu uitam nicicand indemnurile Sale si sa traim in iubire, bunatate, pace si bunaintelegere unii cu altii, caci in acest fel, toate cele grele altfel le vom razbate, iar toate cele bune altfel le vom imparti.
De aceea, am ales ca in acest an urarea sa fie din partea lui Mercur si sper ca ea sa dezghete toate inimile impietrite, reamintind totodata ca nu necazurile aduc impietrirea inimii, ci impietrirea inimii aduce o multime de necazuri.

  
Eu, Mercur, Cel ce unesc
Cerul şi Pământul,
Îţi spun acum că Te Iubesc
Cât nu-ţi cuprinde gândul ...


Crăciun Luminat,
 cu Iubire şi Pace, în
Bucuria Vieţii!




12 comentarii:

  1. Craciun binecuvantat scaldat in iubirea lui Mercur!

    RăspundețiȘtergere
  2. CRISTOS ÎN LUMINA RE-NAŞTERII -BINECUVÎNTATĂ FI PENTRU TOATĂ MUNCA DEPUSĂ ÎN INTERESUL MEU ! LA MUULŢI ANI CU SĂNĂTATE,PACE ŞI PROSPERITATE ,VIAŢĂ ÎN ASCENSIUNE PENTRU NOI ŞI-NTREGA LUME ! MIHAELEI CU DRAGOSTE DE LA ANGHEL GEORGEdeDrobeta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarbatoarea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos sa te calauzeasca spre Adevar,Viata si Lumina iar eu iti doresc Sanatate ,Pace si Iubire <3 .

    RăspundețiȘtergere
  4. Hristos sa se nasca in inimile noastre si sa ne conduca spre Adevar sa ne scoata din egoism sa ne conduca in iubirea cea adevarata.sa traim in iubire alaturi de EL.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani și multă iubire și recunoștință pentru toată dăruirea dumneavoastră !! Crăciun luminat și plin de iubire! 💖💖💖

    RăspundețiȘtergere
  6. Sarbatori fericite si speranta de mai bine pentru toti românii! Sa radiem si noi din inimile noatre iubirea divina ce ne-o trimite Domnul nostru Iisus Hristos!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani! Mihaela,
    Iti multumesc, iti multumesc, iti multumesc.
    Sanda

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani dna Mihaela !!! 2019 să vă aducă multe bucurii ,fericire si sănatate . LA MULTI ANI !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani!
    Anul 2019 sa fie Adevar si Lumina!

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani/eoni si la cat mai multe actiuni de Lumina!

    RăspundețiȘtergere