miercuri, 21 noiembrie 2018

VREMEA PLATILOR




VREMEA PLATILOR

Dragii mei,
        
Timpul devine pentru mine un element din ce in ce mai pretios, deoarece se cer multe de facut, pe multe planuri, iar ferestrele libere sunt din ce in ce in ce mai putine. De aceea, prin acest articol doresc sa aduc o informare punctuala legata de cele mai importante evenimente petrecute in ultima perioada.
1. In urma cu cateva saptamani, intr-o experienta legata de clarauz, am auzit urmatoarele: „Ceea ce voi nu stiti, si este important sa cunoasteti, este ca o parte dintre popoare sunt magnetice si o parte dintre popoare sunt electrice. Voi, românii, sunteti un popor electric.” Aceasta m-a condus catre gandul ca adevaratele probleme ale poporului nostru tin de zona electrica, nu de cea magnetica. Am intrat cu rezolvarile in aceasta zona in data de 21.10.2018. Pana atunci au existat preocupari legate de campul magnetic, iar cea mai importanta realizare a constat in repararea unor distorsiuni cosmice ale campului magnetic, ce au aparut de fiecare data cand, de-a lungul istoriei, s-au efectuat experimente de inginerie genetica defectuoasa si nu doar acestea. S-a incercat crearea de superfiinte cu puteri iesite din comun, s-a incercat clonarea Divinitatii (la noi pe planeta, inclusiv a Domnului nostru Iisus Hristos si a Maicii Domnului, care inca se mai incearca), s-au facut tot felul de hibrizi, etc. Un fel de joaca de-a Dumnezeu, ce a adus mari efecte negative in Univers.  Aceste lucruri s-au intamplat pe multe planete, nu doar pe Pamant. La noi, exista multi oameni care poarta karma unor astfel de actiuni facute in alte vieti, iar altii o acumuleaza chiar in aceasta existenta pentru ca au asemenea preocupari in domeniu. Toti acestia au primit ca un bumerang un fel de distorsiuni magnetice ale propriului ADN. Se vedea ca bagat intr-o eprubeta, si orice indreptari ar fi incercat cineva sa aduca unui astfel de ADN, nu era posibil cu usurinta. Odata cu rezolvarea problemelor legate de distorsiunile magnetice, toti acesti oameni s-au eliberat de aceasta ingradire si au fost dusi pentru 14 zile, la nivel energetic, intr-un spatiu de vindecare a ADN-ului.
2. Inca de la momentul intrarii pe fagasul problemelor legate de campul magnetic, ce are ca element corespondent apa, la inceputul lunii octombrie a acestui an, s-a ajuns cu dezvoltarea constiintei la un asa nivel incat se vine de atunci incoace, fata in fata, cu cele mai de varf reprezentari ale intunericului. Au legatura cu Creatorul Absolut, care la nivelul intunericului cum il numim toti, dar care mai degraba ar fi definit ca lipsa a luminii, este evident, de natura feminina. Plinul este Tatal, fotonul, sau lumina, iar golul, adica lipsa plinului sau a fotonului, este Mama. Impreuna formeaza ceea ce numim Creator Absolut. Cum niciun plin nu poate exista fara golul in care se afla, ar trebui sa intelegem bine ca lumina nu poate exista fara intuneric. Dar daca exista goluri fara plin, atunci acestea se manifesta in vietile noastre ca: gol in suflet, gol in buzunare, gol in cap, etc., sau dracul gol, cum bine a subliniat la un moment dat un prieten. Revenind la reprezentarile acestui tip de intuneric, ele sunt sub forma unor vrajitori sau vrajitoare, cu tot felul de corpuri, ce sunt mai puternici decat cel mai puternic antihrist (sunt un fel de anti-Tatal) si care se manifesta in alte Universuri. In al nostru ajung sa isi intinda tentaculele prin diferite canale de legatura existente intre Universuri. Oricum ar fi, puterea lor ne influenteaza pe toti. S-a pornit un amplu proces de dezintegrare din Creatie a manifestarilor lor, dar sunt unii, putini ce-i drept, care vor sa experimenteze iubirea si lumina. Atunci Tatal vine si le umple golul cu un suflet, pentru ca toti acestia nu au suflet, la fel cum povesteam candva si despre antihristi. Cand vad asa ceva, este un moment impresionant, de mare emotie. Odata intrati pe fagasul electric, asociat elementului foc, am putut asista la o succesiune de tipuri de vrajitori, asa cum a rulat-o Divinitatea. S-a inceput cu vrajitorii fulgerelor si ai curentului electric efectiv. S-a mers mai departe cu vrajitorii focului inimii, impietrirea sau ciuntirea inimii fiind o mare problema a umanitatii la ora actuala. S-a intrat apoi pe focul sexualitatii si nu cred ca este nevoie sa fac o insiruire a tuturor problemelor de la acest nivel caci le stim cu totii prea bine. A urmat focul gandurilor si de aceasta zona tine tot ce inseamna gandire defectuoasa, boli psihice, etc. Iar ultima zona in care s-a intrat tine de energia Kundalini, neputand sa spuna nimeni la aceasta ora daca mai exista si alte zone. Vom vedea pe viitor. Toate se deruleaza acum in paralel si sunt niste actiuni ale Divinitatii de o anvergura nemaiintalnita. Usor nu ne este si nu ne va fi pana ce se finalizeaza tot acest proces. Am spus nu o singura data ca ori de cate ori vine o rezolvare de varf legata de o anumita zona de intuneric, el se manifesta foarte aprig inainte, pentru ca stie ca i se apropie sfarsitul.
3.  Mercurul este un alt subiect in curs despre care nu voi spune prea multe acum si care s-a declansat imediat dupa anihilarea masinariilor programate sa otraveasca cu mercur, in masa. Trebuie doar sa retinem ca acest element este una dintre piesele de varf ale Spiritului nostru, care a cazut candva, demult, in intuneric, la fel cum s-a intamplat cu multe altele. Mercurul este o esenta nobila si se va sfarsi cat de curand cu statutul lui de otrava. Va veni vremea cand multi isi vor dori mercur in corp dar nu il vor putea avea, pentru ca El este de fapt esenta Corpului Zohar, Splendoarea Luminii.
4.  Am lasat la final cireasa de pe tort, ca sa fie frumos. Dragii mei, in data de 11.11.2018 (anul este si el tot 11), Pamantul a fost dus cu totul intr-un spatiu nou, Spatiul Copil. A fost atunci a 3-a incercare. Una a fost inainte de Hristos, a 2-a a fost dupa Hristos, iar a 3-a a avut loc exact la data numita. A fost o actiune reusita, realizata cu enorm de multa greutate, explicand aceasta de ce in primele dati a esuat. Iata ce spunea Domnul nostru Iisus Hristos despre aceasta (Sfanta Evanghelie a Sfantului Apostol Matei, capitolul 18):

1.    În ceasul acela, s-au apropiat ucenicii de Iisus şi I-au zis: Cine, oare, este mai mare în împărăţia cerurilor?
2.     Şi chemând la Sine un prunc, l-a pus în mijlocul lor,
3.   Şi a zis: Adevărat zic vouă: De nu vă veţi întoarce şi nu veţi fi precum pruncii, nu veţi intra în împărăţia cerurilor.
4.   Deci cine se va smeri pe sine ca pruncul acesta, acela este cel mai mare în împărăţia cerurilor.
5.     Şi cine va primi un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primeşte.
6.   Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării.

Haideti sa vedem acum de ce se impotrivea atat de mult intunericul ca noi sa intram in acest spatiu:
1.    In acest spatiu nu are acces cel mai inalt varf al intunericului. L-am putea numi vrajitorul suprem.
2.   Oamenii vor incepe a-si da jos carapacea de pe inimi, caci vor trebui sa devina ca niste copii, cu iubire libera si neconditionata, fara sa pastreze ura in suflet, fara a mai sti ce este grija zilei de maine, sa se bucure de viata, sa fie in armonie si sa se ajute unii pe altii, sa descopere lucruri noi experimentand prin joaca. Multe inventii au aparut pe Pamant din „joaca”.
3. Ce este scris la acest punct va bucura pe multi dar ii va inspaimanta pe unii. In acest spatiu nu se mai poate face transfer de karma, in mod obligat. Exista o esenta de Spirit responsabila cu povestea karmei. Ca si Litera a Sfantului Duh, aceasta esenta a fost candva pierduta in intuneric, iar din aceasta pricina, era posibila mutarea karmei cuiva in spinarea altcuiva. Evident ca aceasta mutare se facea pe fondul unor anumite fisuri sau slabiciuni ale persoanei care facea preluarea. Voi da un exemplu: cineva, intr-o anumita existenta, a facut magie neagra si a actionat atunci in sensul imbolnavirii unor persoane. In viata aceasta, ii vine ca bumerang experimentarea unei boli, ca sa vada cat de rau este. Omul intelege treaba si isi asuma lectia. Face iertarile de rigoare, se roaga, face fapte bune, manifesta iubirea, iar toate astea ar trebui sa conduca spre anihilarea karmei pe acest fagas si implicit, spre vindecarea bolii. Cunosc personal insa o multime de oameni care le fac pe toate cele insiruite mai sus si pare ca boala lor se vindeca, dupa care iar se agraveaza si iar se vindeca si iar se agraveaza. Acest exemplu poate fi extins catre orice domeniu al vietii: bani, relatii, job, etc. Este ca si cum ai fi prins intr-o bucla, in care totul o ia periodic de la capat. Dar o ia exact pe fagasul pe care a existat nisa initiala. Nu se pot amesteca lucrurile. Adica se muta o karma exact pe tema pe care persoana a venit cu o karma initiala, nu pe alta tema. Intrarea in Spatiul Copil a venit concomitent cu rezolvarea problemelor legate de aceasta Litera a Focului Sfantului Duh. Spiritele fiind reintregite cu esenta aceasta, nu mai permit mutarea karmica. Se poate prelua karma doar daca vrem noi sa ajutam pe cineva. Prin impunere nu mai merge. Aceasta este o veste tare proasta pentru toti controlorii lumii, pentru ca a sosit si pentru ei vremea platilor, in sfarsit. Cu alte cuvinte, fiecare raspunde pentru faptele sale de acum inainte. Ce sa spun? Mila imi este de ei, dar de noi ... mi se rupe sufletul!

Toate cele bune!


56 de comentarii:

  1. Foarte interesant !!! Multumesc mult dna Mihaela ! Abia asteptam sa mai postaţi. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că ar fi spre vindecare dacă mult mai mulţi oameni ar simţi şi ar putea explica şi altora ceea ce explici atît de simplu şi firesc.....Mă gîndesc la ideea că ar fi de folos românilor a conştientiza că tot ceea se întîmplă ,mai ales acum în AN JUBILEU,tare mulţi români de ai noştri CARE ACUM,numai la linişte şi concordie nu le stă mintea,crezînd că dacă-şi flutură nemulţumirile cu poftă nestăvilită de răzbunare sau impunere,vor avea sau vor primi aprobarea colectivităţii. De ce Miha nu crezi că alăturîndu-ţi-se români hăruiţi,aşa cum eu ştiu mulţi dintre AI NOŞTRI ,nu ai putea amplifica LUCRAREA TA MINUNATĂ-BINECUVÎNTATĂ DE DUMNEZEU ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce să facem dl.Anghel....SĂ STĂM ,,CUMINTI" SI SĂ ÎI LĂSĂM PE CEI CARE NE CONDUC, SĂ FACĂ CE VOR CU ROMÂNIA ???

      Ștergere
    2. An.11.09 se vede treaba ca nu ai inteles nimic din aceasta postare a lui Michaela...tu vrei jos guvernul precum CEI de la UE in fronte cu Monica macovei, soros, iohanis etc. etc

      Ștergere
    3. Anonim 12:17 se vede treaba ca nu ai inteles nimic ce vrea sa faca Dragnea si cativa ,,baroni" din TARA NOASTRĂ !!! Si daca te interesează ,eu vreu la conducere PERSOANE COMPETENTE CU STUDII FACUTE PE BUNE SI FARA DOSARE PENALE !!!! Judetul Teleorman a fost condus 20 de ani de Dragnea timp în care Dragnea a devenit unul din cei mai bogati romani ( ati fi surprins să stiti ce avere imensa are) si judetul a devenit cel mai sărac !!!!

      Ștergere
    4. 21:05, Romania nu are nevoie de implicatie straina la conducere. Degeaba au studii si sunt vanduti strainilor. Intelege ca nici acestia nu sunt o solutie.
      Romania are nevoie de cineva care iubeste aceasta tara si popor roman. Care sa fie intru totul pentru romani nu pentru cei din afara.

      Ștergere
    5. Mai in gluma mai in serios cred ca fratii nostri rusi ne-ar apara cel mai bine interesele de neam/popor ..
      Cat priveste karma aruncata in carca altora e adevarat. Prin injurii la adresa unui popor /persoana ..(gen: esti sarac, esti prost, esti handicapat (desi e un geniu!)..si altele)
      se arunca o falsa vinovatie care trebuie platita prin subjugare, umilinta, trai prost, saracie sau dez-bogatire (un fel de furt ..energetic si de daruri divine), adica sa induri toate astea pt adevaratul vinovat-bun de plata -karma-negativa.
      Bine ca s-a terminat si cu asta ! Amin!

      Ștergere
  3. Ce bine ca te avem in echipa noastra!

    RăspundețiȘtergere
  4. A sosit vremea platilor pentru toti controlorii lumii acesteia?Eu nu cred defel ca noi,"GOIYMII" platitori de taxe si impozite,sclavii de mii si mii de ani ai Controlorilor Lumii - adica jidanii,iudeo-masonii si khazarii - vom putea trage la raspundere si obliga sa plateasca miile de miliarde de crime pe care le-au comis si le comit inca si astazi acesti Controlori cum ii denumesti !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim, Mihaela!
    Sa stii ca am simtit asta cu transferul karmic, dar nu am vazut atatea detalii ca in articol. Aveam un feeling ca pot sa-mi platesc datoriile la banca, ca nu-mi mai pun astia bete in roate si ca acum totul depinde de mine. Eram prins intr-o bucla, faptul ca aveam datorii ma facea prea mult timp ingrijorat si incepea sa imi capteze tot mai multa atentie. Si chiar azi imi venise o idee cum sa scap de- rata mare, foarte simplu. Am fost mirat, am zis ce Doamne! de cand se transmit idei bune prin aer ziua in amiaza mare :) Dupa care citesc articolul dvs.
    Mi se pare cel mai optimist articol din ultima perioada. Merita sarbatorit!!
    Multumim!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Transmite ne si noua ideea minunata, sa fie spre binele tuturora! Multumim!

      Ștergere
  6. Deci pe data de 11.11.2018 Pamantul a fost dus intr-un spatiu nou,Spatiul Copil.Daca a fost dus cu tot cu jidanii,iudeo-masonii si khazarii impreuna cu SISTEMUL lor de sclavie al omenirii care functioneaza de mii si mii de ani,a fost dus degeaba!!!Criminalii acestia vor distruge si Spatiul Copil...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti inteleg furia PE acesti indivizi fara suflet pentruca o avem cu totii. Eu ai inctedintez lui Dumnezeu sa faca ce-o vrea cu ei si ma calmez automat. Incearca si tu..,.

      Ștergere
  7. Buna seara Mihaela
    Se poate prelua karma doar daca vrem noi sa ajutam pe cineva.
    deci nu trebuie sa ajutam?

    Multumesc pt articol si timpul acordat

    Sanda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Sanda,

      Pe cuvant daca inteleg de unde Dumnezeu se trag toate concluziile astea. Stim prea bine cu totii ca atunci cand ne propunem sa ajutam pe cineva, se preia ceva de la acea persoana. Dar este o chestiune asumata a Spiritului nostru. Iar cine manifesta Iubirea, descarca usor orice preluare, pentru ca face plata chiar prin acea energie a iubirii trimisa in Univers. Dar una este sa preiau pentru ca vreau eu sa ajut pe cineva (mama, tata, etc.) si alta este sa fiu fortata sa fac asta in locul cuiva ce calca pe cadavre pentru a-si atinge scopurile si nimic nu i se intampla.

      Ștergere
    2. Draga Mihaela,

      In sufletul meu am aceiasi intelegere ca si a ta.
      Acesta fraza din aticolul tau a venit spre mine ca o intrebare si nu ca o concluzie.
      Raspunsul tau e bine venit si clarifica multe lucruri si este un amanunt in textule tau care imi este de mare ajutor
      cu drag
      Sanda



      Ștergere
    3. 18:05, da, asa este cum spui.

      Ștergere
  8. Controlorii lumii acesteia, sunt in umbra si sunt disperati ca se schimba nivelul vibratioriu al planetei.Ce vedem noi la suprafata, clasa politica obscura si de proasta calitate sunt unelte lor. Lucreaza prin acestia prin mass media si retelele de telefonie pentru tinerea in adormire a individului uman. Universul a dat semnalul trezirii si fiecare isi va gasi calea spre propria evolutie. Cine nu accepta evolutia este transmutat in alta dimensiune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Privind la ceea ce se intampla in lumea larga,nu numai la noi in Romania,va pot spune ca totul functioneaza normal,in sensul ca sclavii jidanilor,iudeo-masonilor si khazarilor,adica "goymii" platitori de taxe si impozite muncesc pe branci in continuare spre folosul si numai spre folosul Controlorilor lumii acesteia!O fi dat Universul semnalul trezirii celor aproape 7 miliarde de "goymi",nu zic nu pentru ca nu am argumente nici pro,dar nici contra,insa cu siguranta NIMIC nu s-a schimbat.Despre disperarea Controlorilor din umbra ai acestei lumi se poate spune cu certitudine ca este sublima,insa lipseste cu desavarsire...

      Ștergere
    2. https://ihabar.net/teorie-incredibila-propusa-de-un-specialist-american-terra-este-o-inchisoare-creata-special-pentru-om/?fbclid=IwAR04PdBsl8rYpa3rdmaL6nOFnlpquL28EnQOz7n0noLzoUo64zSbYQ0patM

      Ștergere
    3. Despre disperarea ca nu vor putea transfera karma santajand partile de copil din altii cu moartea mamei, tatalui, sau cum ii mana necesitatea implinirii scopului lor, nu o cred deloc disperare pt ca au o alta posibilitate, aceea de a ruga si plati cu milioane euro pe monahii din tarile sarace sa le caute 100 de familii de saracuti care pt 1 milion euro/dolari sa accepte sa preia cate o portie din karma lor divizata in 200 de parti, asa ca la cat au furat astia, parca prevedeau ca va urma reusita transferarii in spatiul copil si ca atare au reusit mie si parintilor mei avand acces sa ii trimita in iad cand aveau ei interes nu numai pe cei destrupati - eu m-am intrupat expre intr-o zi de sambata pt ca chiar degrevarea de karmele straine trebuia sa o operez impreuna cu sora mea cosmica ce ii putea duce sus in Lumina chiar la picioarele lui Isus si a Fecioarei, insa noi doua am fost abil obstacolate, asa ca eu am putut sa aud dragii mei cum sunt, strabunica sub santajul ca ii vor fi cei 6 copii mici ramasi orfani trimisi in iad a intrat ea si a ars karma cui a ucis-o si a cui ceru pt folosul lor aceasta; apoi iar a fost trimisa sa se chinuie acolo fara sa i se spuna de ce, ulterior i se ceru dreptul ei la bani pe urmatoarele 20 de vieti. Fu scoasa atunci. Apoi iar fu in iad si atunci inteligenta le dadu pe restul vietilor negociind sa ii ramana ei dreptul la bani de la o singura viata. Insa pt asta trebui sa faca rele dragilor ei, deci sa scoata din foc castanele lor cu mana ei. La fel patira mama, tata, mie rase toate cele 45 de vieti; dar se pare ca nu vor plati nimic pt asta. M-am si vazut cum voi trai in viata viitoare: in strada, din mila si interesul unui detinator de magazin ce imi permite sa stau in fata vitrinei lui si imi da un balansoar, ma spal in toalete publice, primesc ceva cu conservanti dintr-un magazin vecin ca sa manc, am deasupra capului o folie neagra rulata cand e frumos afara pe care o desfac cand ploua. Nu dau o ceapa degerata pe Mnezaul asta ce ii lasa sa scape de acum inainte, sporul meu la bani era un drept pt munca mea in folosul sufletelor generate de acest Mnezau Absent cand e nevoie de corectia astor ce isi fac de cap cumplit pt ca li se permite, de aceea pot si fac, si cum muncisem in sacrificii viata dp viata, aveam drept la 600 miliarde/viatax 45, rezulta ca au de unde plati o treime a populatiei actuale. Prima fu Angela Merkel, apoi urmatoarele 3 vieti fu nuntiul papal cu bubosul tigan Ciolos, basescu, Anghel, iohannis ce face cu geamantane imense doldora de bani vizite oficiale, printesa Margareta; apoi fu dragnea 50%, pe 50% fura Merkel, Kovesi, Swarzeneger. Urma bautorul de sampanie fina Grindeanu pt 50% si printesa Maria a Danemarcei sotia printului Ioachim. Apoi doua e secret, dar nu prea ca intrara la Hohenzolernii din jermanica, restul e chiar secret, insa o parte intrara la matusa mea ce a cerut pt ca si ei i se luara tot pe 45 de vieti totul.

      Ștergere
    4. Continuare: dar capata doar 60% din nustiu cate vieti ale mele avertizata ca nu ar fi pe dreptate, insa pt asta trebuia sa ma obstacoleze pe mine sa ies din situatie. Ce Mnezau e asta ce numai de acum inainte ii... am niste rani pe suflet ca nu mai vreau sa aud de Acest Mnezau Corupt, pt ca Lucifer inca continua sa faca cele rele desi a trecut in Lumina, inca ii ajuta pe aceiasi...impostori sa fie unde nu le e locul ca sa jefuiasca popoare. E atat de urata coruptia la nivel inalt divin incat iti vine sa ascensionezi, doar ca ar trebui cu totii odata sa ramana singur cuc Mnezaul corupt asa cum facura pe o alta planeta Pamant. Na, acum dp ce toti isi pusera karmele in carca altora se facu. asta nu e defapt o intelegere urata? recent, in octombrie au vrut sa ma ucida, odata, apoi de ziua mea iar, dar ma vrura inmormanta cadou de ziua mea. Nu au putut, unii ce imi fura sporul ii oprira. tata e nascut in noiembrie, am acceptat sa ma chinui eu in locul lui, ce e subred tare la 87 de ani, mi-a fost atat de rau incat am vrut sa ma destrupez. Nu mi-au permis ca imi pierd sporul. Viata n-am, sa mor nu ma lasa ca sa ma foloseasca, eu si tata facem 14 miliarde euro pe luna, noi nu avem decat datorii, nu putem plati nici impozitul pe casa si o curte de 292 mp. Pt asa un Mnezeu corupt nu merita sa faci nimic niciodata, dar te abureste cu iubirea si te tampeste sa vii aici ca sa te bage in iad pt ai rai ce te folosesc. Misiunea nu o faci, eu mai am 2% din energia mea, restul mizeriile cui ma uzeaza, si identitatea mi-au schimbat-o. Ce Mnezau are tihna la atatea abuzuri? Noptile ma bagau in iad cateva ore echivalentul a 3000 de ani terestri...Si, nu va fi dreptate niciodata aici.Consiliile de intrupare corupte... ce sens are? Pur si simplu esti fraierul de serviciu ca sa aiba rautatile lor ce abuza, sursa de drepturi, ba de bani, ba de cocotzat pe tron in locul tau, ba te omoara ca pe muste cum facura cu noi toata familia tot pt deposedare si a nu fi ocrotiti de mici de mame.

      Ștergere
    5. Mie din 2014 au inceput sa imi ia banii vietilor viitoare. am cerut sprijin degeaba! se erijara in nobili cu privilegii cand eu eram Matca inaltei aristocratii planetare, a caselor regale, dar cei cu compasiunea necesara pt a usura viata micutilor am fost inlocuiti cu uzurpatorii cu nivel de constiinta lipsa ce provin din clasa Paria hindu, cei plini de intuneric in corp de care hindusii stiau sa se fereasca, noi nu. se supra incarcara cu gongi energetice ce ii rodeau pe ei pt ca nu se atingea de ei restul. In loc sa ii extermine, brahmanilor le fu mila si ii lasara sa plece. Asa ne procopsiram noi cu ei ce cu ajutorul parazitilor lor ne citesc mintea si ne rod structurile. Astia sunt nobilii actuali asezati pe tronuri. Uitati-va la casa regala a Suediei, trasaturile, latimea fetei, intunecimea, felul cum le creste parul, nu au linii continue, ci e o frunte serpuita in zona unde incepe pilozitatea, buricele degetelor intunecate, sunt caracteristicile lor, unii sunt subtiri ca serpii, altii lati in bazin in exces. ei sunt o creatie fara suflet, animale si insecte din creatia creatorului nebun, creatie prin inversarea codurilor vietii, gand emis de intuneric candva. rezultat? Totul invers, tendinta de a domina omul, nu de a-l asculta. Gunoaiele acestea ne chinuie alaturi de altele, rase extraterestre, fac intelegeri cu insectoizii ce-s disperati sa se rezolve problema lor: perpetuarea speciei si fac experiente pe umani fara sens, dar daca e in planul lui Mnezau...sa ne chinuie inutil numai pt ca e scris ca dp fiara va veni lacusta...si ca va fi si mai rau...La mn or venit sa imi zica baiul lor, le-au sters mintea sa nu mai tina minte. Tristi mi-au spus. Ce era sa le fac?

      Ștergere
    6. Romanitza, marii intelepti spun ca nu ne-am nascut niciodata de fapt, ci totul este iluzie, maya. De ce atata framantare in aceasta iluzie? Omul centrat in minte este egotic, el se ilude. Crede in iluzia existentei acestui "eu". Un "eu" creat de minte. Ce aduce suferinta este aceasta falsa creatie (ego) cu care omul se identifica.
      Marele Spirit este in toti si in toate, este singurul manifest si singurul care este. Noi, ca ego, nu ne-am nascut niciodata. Mintea paraziteaza, inlantuie si separa dand nasterii egoului- o falsa identitate.
      Prin fiecare se manifesta Marele Spirit dar mintea este cea care ne atrage in iluzia numita "eu", dand nastere dualitatii si separarii.
      Prin ochii nostri priveste Marele Spirit, si este doar EL nu noi, cum credem. Detasarea totala duce la eliberare de robia mintii. Iar aceasta inseamna moartea egoului si iesirea din iluzie, intelegand astfel ca nu suntem separati si nici individuali, ci totul este Unul, Marele Spirit care se manifesta.

      Ștergere
    7. Pentru Dl/Dna Anonim 30 noiembrie 19:33 o singura intrebare:
      "Marelui Spirit" ii place sa manance iahnie de fasole cu carnati afumati si muraturi???

      Ștergere
    8. As vrea sa inteleg daca Marele Spitit este sau nu partas la abuzurile generate de trasferarea karmei in spinarea inocentilor? Daca se bucura cand te chinui tu nevinovat si te traznesc toti ce au ajuns sa detina cunoasterea avansata, cea in trecut numita regala destinata ocarmuitorilor popoarelor? Daca se manifesta sa impiedice pe cei fara suflet sa iti desfaca structurile in ceea ce comunistii numeau "Repartizari" adica o trupa de securisti fara constiinta inalta ce stricau structurile energetice ale celor ce aveau zestre, ii spun astfel pt ca atunci cand am vb cu un preot greco ce fusese binecuvantat de un cardinal greco-catolic imi spunea un adevar de care la acea vreme nu aveam inca habar, caci fusesem setata sa nu stiu ca e magie de niciun fel pe lume ca sa le fie lor, operatorilor energetici ce fac astfel de deservicii semenilor, in special celor inzestrati cu tot felul de drepturi, soarta necesara pt realizarea inaltei si responsabilei lor misiuni ce era necesara multimii intrupate in acesta lume napadita de injustitii infioratoare greu de surprins de cei fara capacitati esoterice, de netreji la minte. Spunea ca din groapa unde nu e apa nu poti lua. deci tinta sunt cei ce au, sunt cautati ca sa li se ia. de ar face cele bune dp ce au din cei inzestrati inca ar fi o mangaiere, dar cosmetizati le fac pe dos. Si ce ar zice spiritul despre acestea, sau ca aici conduc tiganii cu inalta cunoastere, plus cea a intunericului? Ca la mn inca vin sa transfere karma? Precis vor distruge si Spatiul Copil daca nu se intervine urhent!

      Ștergere
    9. 16:39, "eu"-lui ii place sa mananace iahnie de fasole cu carnati afumati si muraturi. Iesirea de sub dominatia mintii te elibereaza de acest "eu", spulberand astfel dualitatea si separatea.
      1 Corinteni 15:50.

      Ștergere
    10. 20:52, mortal! :))))

      Ștergere
    11. Karma exista doar in iluzie. Archonii vor sa ne faca sa credem in existenta aceasteia. Ei, cu acordul tau (prin inselare) te trimit inapoi, punandu-ti in fatza sensul de vina. Nu au dreptate. Acestia te prind in plasa lor atata vreme cat crezi in pacaleala lor si iti dai acordul. Nu-i mai crede, caci sunt falsi.
      Iluzia trebuie sparta, trebuie iesit de sub domanatia mintii, uita de "eu" aceasta plasmuire falsa cu care ei vor cu tot dinadinsul sa te identifici. Tu nu esti acest "eu", niciodata nu ai fost "eu"-ul, doar ei vor ca tu sa crezi ca esti acesta, caci prin acest "eu" te tin legata. Iesi din incorsetarea mintii, prin ganduri ei te tin captiva. Uita de tine ca Romanitza, caci este doar un rol iluzoriu, cu care ei vor ca tu sa te identifici.
      Ei ne tin captivi prin plasmuirea mintii noastre, dar ne putem elibera. Cand ne oprim sa mai plasmuim himere mentale vom vedea adevarul. Mintea trebuie linistita, asculta linistea... stai in ea fara ganduri, in acum. Nu o lasa sa isi faca de cap ca te poarta pe unde vrea ea, fara rost, afundandu-te mai tare in iluzie.
      Doar trebuie sa aflam cine suntem cu adevarat... acest Mare Spirit care este peste tot si oriunde, nu suntem separati de El ci El se manifesta, fiind EL, Aceeasi Estenta... Acelasi in toti... nemuritori si liberi suntem precum EL este. Mintea ne saboteaza, ne face sa ne credem individuali, rupti de EL si separati unul de altul, urzind iluzia. Adevarul este ca nu ne-am nascut niciodata; eterni suntem caci EL este etern, fara inceput si fara de sfarsit.

      PS! Sa nu percepi Marele Spirit ca ceva cu personalitate. Personalitatea exista doar in nebunia umana (mentala, falsa).

      Ștergere
    12. 20:52, toate au rostul lor si ni se-ntampla cu un scop.

      " „De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi de aş avea darul proorociei şi tainele toate le-aş cunoaşte şi orice ştiinţă, şi de aş avea atâta credinţă încât să mut şi munţii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt. Şi de aş împărţi toată avuţia mea şi de aş da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseşte. Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte. Dragostea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă. Dragostea nu cade niciodată. Cât despre proorocii – se vor desfiinţa; darul limbilor va înceta; ştiinţa se va sfârşi; pentru că în parte cunoaştem şi în parte proorocim. Dar când va veni ceea ce e desăvârşit, atunci ceea ce este în parte se va desfiinţa. Când eram copil, vorbeam ca un copil, simţeam ca un copil; judecam ca un copil; dar când m-am făcut bărbat, am lepădat cele ale copilului. Căci vedem acum ca prin oglindă, în ghicitură, iar atunci, faţă către faţă; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaşte pe deplin, precum am fost cunoscut şi eu. Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.” (I Corinteni 13, 1-13)"

      Romanitza, relaxeaza-te draga!



      Ștergere

  9. Draga Mihaela,

    Citind mai multe articole de-ale tale, incep sa simt ca nu e intamplator ce simt ...

    In data de 11.11.2018 pret de doar 1 secunda, cand eram linistita in pat, am vazut o imagine a unui portal vortex de culoare bleu - spre lila.

    Vreau sa inteleg ce am simtit, ce mi s-a aratat si sper sa ma ajuti, daca ti se permite !

    Ce este acest portal oare ? De ce l-am vazut doar pt o fractiune de secunda ? De ce mi s-a aratat mie ? Cine a vrut sa il vad ?

    Cu multumiri anticipate pt timpul acordat,
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  10. Am simtit o tendinta spre o ameliorare in plan economic, se pare ca mi s-ar permite sa ii fac dosar de handicap tatii si parca si eu as fi platita cu un salariu minim desi sunt confiscata 3 schimburi, insa e mult mai rau acum, face pe el si tot nu dormim noptile. Apoi veni un copil de intuneric, nu mare, mic dar dp ca era intunecat era atat de murdar, ca inspaimanta hara lui, imi radea cu gura pana la urechi si imi zicea ca uite iti dau liber sa fii platita ca ingrijesti de tatal tau, asae ca nu mai ascensionezi? si nu numai ca isi aroga meritul tranferarii planetei in spatiul copil, dar imi si lucra pe corpul emotional ca sa capete un accept sau o promisiune ca ma las pacalita...Habar n-am cine e...As vrea sa stiu cine e atat de haros dupa... abia cateva zile, de cand nu se permite trasfertul karmei? Imi zicea ca:" e nevoie de tine". Pai nu ma lasa sa ma revolt ca sa il resping. cred ca asa fac cu toti de cer si constiinta inalta cand ii fraieresc sa stea aici si defapt ii folosesc in propria acumulare economica sau inaltare ierarhica sociala.Avea peste aura, triunghiuri mici negre de hara ce imi comunicau un dezgust, o sila nemai intalnita. Dp, vai cred ca fu la 3 zile dp data de 11!Ce politicieni avem noi!Hara personificata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Romanitza Drag-fyu,am citit cu rabdare si atentie toate postarile Domniei voastre.Cred ca cel mai bun lucru pe care-l puteti face este sa mergeti de urgenta la medic...

      Ștergere
    2. Ce medic recomandati pentru o persoana ca dna Romanitza?
      Mai multe euri din alte timpuri coexista aici in prezent si nu e vorba de 2-3 ci de 40-50 sau mai multe. E numit paradoxul sinelor care cere rezolvare aici si acum. Si in principal se datoreaza tehnologiei de reincarnare in aceasi viata si de zece ori. In acest fel se taie legatura cu zona fara timp si fara spatiu si cu Cel Nespus si Negrait. Nici un observator nu ajunge in afara timpului si nu poate coordona nimeni nimic.
      Devi cumva sclav al propriilor vicii de gandire. E f greu sa iesi din capcana. Vreo 20 euri au fost violente, vreo 10 au fost sfinte. Apoi te prinde sistemu si te reincarneaza cateva vieti. Cand te reincarneaza ei, tu nu mai ai putere de decizie sa iti intalnesti familia de suflet si nimeresti doar oameni cu care esti nepotrivit. Cand esti spirit incarnat tu ai putere de decizie in viata ta. Cea mai importanta decizie este sa iti intalnesti familia de suflet. Acolo gasesti sot sotie buna, prieteni buni, si ajutor ca intr-o mare familie. Altfel reincarnat degeaba vrei sa intalnesti persoana care sa iti semene, vei da doar peste nepotriviri deoarece prin tehnologia reincarnarii se ia aceasta putere de decizie si manifestare a sufletului.
      E nevoie de revocarea reincarnarii! Revocarea contractelor cu bancile si cu familiile care detin bancile. Toate contractele cu bancile detin o parte energetica unde datoria ta se face pe suflet. Cand crezi ca esti mort iti vine ideea asta pe lumea ailalta sa zici ca datoriile alea le platesti in viata urmatoare. Si in viata asta nu sti de ce numa tie nu iti iasa nimic dar tot dator esti. Pentru ca au "printat" pe sufletul tau datoria lor.
      Nu esti obligat de nimeni sa platesti vreo datorie a unui eu din trecut. Karma nu exista. Exista lectii de invatat si inca multe, dar nu karma. Dar daca tu asa crezi, asa sa fie!
      Tot asa exista idei proslavite de sistemul de dominare si control de a lungul miilor de ani. Idei care au creat capcanele de azi.
      Mai sunt si revocarile fata de sinele tale din trecut sau viitor.
      Sunt un eu suveran aici sia cum aflat in propriul meu timp si spatiu si revoc orice interferenta in alegerile mele ale altor euri ale mele aflate in trecut sau viitor. Ma proclam suveran si de sine statator.
      Dna Romanitza: "banii vietilor viitoare" ???
      Banii sunt energia vietilor din trecut care curge spre noi.
      Eul din viitor sa zicem ca va prinde vreme buna si va fi mai intelept, iti face o revocare si mai inteligenta si nici tu nu il mai atingi cu un gand. Are tot dreptul sa fie suveran daca stie cum.
      Sa fi suveran in suflet iti da putere de manifestare in materie fizica si sociala. Tocmai ca nefiind o putere de ignorat, s a trecut la reincarnari masive si "printarea" in suflete a reincarnarii. Dar moartea nu exista. Moartea si reincarnarea merg mana in mana.
      Acuma daca reusesti sa scoti din cap si din suflet moartea, reincarnarea si sa dai afara celelalte euri trecute, viitoare sau din alte dimensiuni ramai numai tu cu tine si Marea Tacere.

      Ștergere
    3. Inca trebuie sa "diger" informatia. Insa, in cazul meu am descoperit ca se facura injustiti numite transfer de karma, apoi am reusit sa comunic cu parti ale mele din alte intrupari si am constatat ca transferarea karmei unui impostor regal - cu care e f greu sa te pui avand "privilegiile" castei, sprijinul cunoasterii avansate, insul fiind de intuneric si print indraznea sa abuzeze o parte a mea tot de gen feminin de acesi pozitie, regina consoarta fiind secolele trecute, dar si pe mine in acesta viata (mergea si in acest timp si in trecutul meu) doar pt ca sotul ei, regele fu atras de amanta favorita cu care avea copii ce au generat in actuala intrupare infractori, adica soi rau ce au folosit privilegiile gresit, am gasit articole din presa italiana in care urmasii regelui fostul meu sot de atunci cu respectiva amanta aristocrata azi sunt de pomina si condamnati pt trafic de stupefiante si alte magarii. Nu eu am reusit sa o scap pe acea regina consoarta abuzata de actualul print intrupat, ci o alta ruda, tot regala destrupata ce a inteles ambele legaturi de rudenie si a putut actiona cerand sa fie respectat liberul ei arbitru calcat de dobitoc in picioare prin violuri repetate in scop de descarcare a karmei lui personale din actuala viata si a cerut sa ii fie respectate drepturile statutului ei regal.Nu stiu daca a fost degrevata de karma transferata, stiu doar ca a fost tratata din pizma amantei sotului ei, ca o femeie usoara si ca familia ei regala nu a miscat un deget s-o apere, nici tatal ei, nici varul ei atunci rege al Frantei ce a folosit-o casatorind-o in scopuri politice pt consolidarea puterii sale in timpul acela. se pare ca detin tehnici de blocaj mental, inactivare a celor ce fura regi pt a face ce vor actualii impostori regali.Cum, nu stiu, ii izoleaza, le iau cunoasterea, ii fascineaza, dirijeaza sa fie obsedati de altceva poate. Cert e ca nu sunt liberi si nici nu ofera sprijin. Apoi regele consort a fost judecat pt aceste permisiuni-aranjamente de gen fratelanta masculina si pt ca eu cea de aici refuzam sa trec printii de intuneric in lumina acum doi ani percepand a fi o greseala, acel rege sot rau a intrat in iad, nu fara o ultima incercare de a scapa venind la mine sa ii preiau karma si am putut sa il refuz pt ca asti de azi nu dadeau o ceapa degerata pe el nefiind intrupat si nici la putere in vre-un stat actual.Dar era oricum privilegiat si foarte fierbinte tot ma vizita fara sa zica nimic, poate fu trimis sa ma faca sa stiu ca e la focul bine meritat lui. Am descoperit o incrancenare de la tipi sa fie trimise sotiile lor in iad si sa suporte orice pt amante doar aici manifestandu-se cavalerismul lor. Dupa cum ii setara abilele metrese.Pacat ca am venit sa iau trup aici.

      Ștergere
    4. Stiu ca in cazul vietii in care am fost instrumentalizata de varul meu regele Frantei sa devin sotia unui alt rege minor prin comparatie cu cel al Frantei, in sud Italia, se incerca inlocuirea mea prin uciderea mea in cel mai dureros si marsav mod posibil, era sa mor la nasterea primului lui nascut. Atunci pt ca eram necesara scopurilor varului meu fui sprijinita sa nu mor, dar poate si pt orgoliul lui. Eu, evident educata sa fiu ascultatoare nu m-am opus, insa urma razbunarea si atunci si mai ales dupa destrupare, setarea mintii regelui sa fie cavaler si ocrotitor cu metresa, defapt pt ea a si stat in iad, in locul ei deoarece ar fi avut copii, iar ei au stiut sa o ocroteasca pe acea metresa, strabuna lor. Asa ca pica de fraier urmasilor lui cu aceea. Nu sunt aceleasi privilegiile in cazul ca esti nobil sau rege. Nu le mai stiu aceste diferente, decat ca karma nu este pt rege, iar de e prins ca are o ispaseste in maxim confort si acolo, cu oarece inlesniri, pauze dese, in loc cat de bun e acolo posibil fiindca fu suveran.Pt acestea fura luptele nu numai in timpul vietii cat mai ales dupa atat de crancene.Chinul meu fu posibil pt ca in setea lui de putere cel ce avea sa devina rege si sotul meu a jucat la doua capete inainte de a deveni regele ce fu, facuse intelegeri cu alte familii ce doreau sa intre in casta regala planetara din dublu motiv, al vietii regale si al celui deja aratat pt viata de dupa cea in trup unde nu se aplica normele muritorilor obisnuiti, dar acea familie inrudita cu el nu era suficient de puternica pt a-i permite un regat, ulterior facu cu familia mea de atunci intelegerea casatoriei cu mine, dar lasa portita si lor, asa ca pe el nu il interesa daca mor sau nu in chinurile nasterii copilei sale - ce cruzime oribila - ce trai si fu regina consoarta in Spania, pe care el o invata sa isi domine prin sexualitate sotul ca sa nu ajunga ca mine, uluind lumea vremii prin relatia de casatorie reusita cu regele si sotul ei ce ii acorda maxima incredere in regat cand era departe inlocuindu-l cu succes, relatie in care nu putea fi o bresa facuta de nicio metresa ce desigur ar fi fost un instrument al altor forte interesate, fapt ce determina incheierea prematura a domniei lor, inlocuindu-i cu cine permitea imixtiunea. Dar se pare ca razbunarea a ajuns si asupra ei in acel mod, insa si post mortem, nu numai asupra mea. O auzeam cerand ajutor partii mele care-i fusese mama, acum doi ani. Acest context al luptei intre cei destinati sa fie regi si cei ce si-au dorit sa acceada treapta maxima in societate trebuie inteles. Ei au cerut si capatat cunoastere avansata de la civilizatii ce urmau sa fie controloare, atunci fiind la puterea maxima reptilienii, cu care se intelesera sa le acorde sprijin in rezolvarea problematicii lor, ce e fara solutie defapt aici si in acest mod, ei au problema perpetuarii speciei, ce o poate rezolva daca vrea Creatorul lor, nu experimentele genetice pe umani.

      Ștergere
    5. Intr-adevar, am fost deturnata sa ma intrupez nepotrivit, convenea cui oferea sprijin civilizatiilor controloare viitoare. Am fost si eu si mama obligate sa ne intrupam in familii nepotrivite, in Olanda mama era prima nascuta, avea sora ce nu voia sa respecte indicatiile tatalui negutator plecat in calatorie de afaceri peste mari. Atunci mama fu capul familiei in locul lui ce trasa o conduita morala fetelor lui. Capcana nu fu intruparea din parintii aceia, ci cea trimisa dupa mama sa ii fie atunci sora. Ea trebui sa fie rebela, desfranata, betiva si mincinoasa; sa refuze conduita impusa de tatal lor si care mama ca sef desemnat familiei in lipsa lui trebuia sa o conduca. Asa ca aceea facu desfranarea in public cu marinari, nu vru sa asculte de mama deloc, se imbolnavi de la desfranatii aceia, nu vru sa revina nici bolnava necesitand ingrijiri sub acoperisul casei familiei, a preferat sa stea afara in frig intr-un capat de strada infundata sa zaca acolo, mereu acuzand injust ca din cauza mamei mele de azi, sora ei de atunci este ea asa. Asa avura interes altii sa moara acolo in strada. Se pare ca minciunile ei repetate avura efectul scontat, au creat o falsa si injusta karma in actuala viata unde deveni a doua sotie a tatalui meu, ea stiind inca in timpul casatoriei parintilor mei ca va fi ea a doua sotie a tatii. Asta mi-a spus-o recent, desi e destrupata, eu o aud. Cert e ca nu ea avea nevie sa traiasca rau atunci, sa moara in strada de sancru sifilitic si nici in acesta viata sa devina ucigasa mamei, ea fu un instrument in ambele vieti. De anii vietii mamei beneficie marea regina a magiei negre, impostoare regala, nu dau nume, insa sa se stie cum opereaza, incalca legile karmice si nu ii opreste nimeni niciodata.In acesta viata nu numai ca a realizat cica pe karma ei cu mama, o minciuna defapt, uciderea mamei, ci pt a fi sigura beneficiara anilor mamei ca obtine acei ani ai mamei ca sa traiasca ocolind realmente ce ii fu destinat de Pronia Divina ca masura de contracarare a nocivitatii si ca plata karmica, uite ca ea se asigura perfect.Creara abil conditiile reusitei ei+lor, intai divort, data afara din casa ei cu mine de mana, apoi repartizarea unei locuinte la comun, asa ca in parterul locuit de mine si mama era si tanti Vica, asistenta medicala ce fu articial indragostita de un medic ce dp ce realiza misiunea lui pleca in 1965 cu succes in SUA! Asa ca Vica o droga pe mama cand avura nevoie, fu speriata ca pe mine vor sa ma ucida cu mg neagra. Apoi mama drogata rosti ce avu nevoie regina vrajitoriei:se dadu pe ea sa moara in locul meu caci eu stia ea ca aveam o misiune foarte importanta ce fara sprijinul ei nu fu realizata, eu fiind cu structurile desfacute si inlocuite de la altii, azi am 2% din ele, puterea mea e dusa la altii ce creaza karma cu ea, o s-o recapat manjita cumplit. Asa ca atunci cand mama se oferi sa moara ea in locul meu, i se spuse sa astepte sa intrebe daca i se permite.Regina permise conditionat, sa preia karme multe de la bolsevici. Drogata, accepta.Se descoperi ca fu drogata de Vica anul acesta de catre fratii ei destrupati. Asa ca mama muri arsa de vie, ca asa fu pofta lor cruda, dar suntem in Spatiul Copil si nu conteaza asta acum, apoi crima imi fu mie in structuri pusa si eu ma sfarsii sub povara infernala, nu va spun cum am crescut, bolnava, sfarsita, rahitica, anemica, devitalizata si nu avea voie tata sa ma ingrijeasca pt ca voiau casa ce mie mi-ar fi revenit ca plata pt crima mamei infaptuitoarea acelei crime pt ea si amant si fiica lor, deci cu cat ma stingeam mai iute era perfect pt ei.Doar ca cei ce ma ucisesera in alte vieti la 6-8 ani nu aveau dreptul urias la bani si invatara ca daca vor drept la bani ar trebui eu sa traiesc.Cat de rau am trait nu conteaza caci suntem doar acum in Spatiul Copil, insa la mine tot vin sa lase karma lor altii, recent mi l-au adus pe Nichita Stanescu tiganii.

      Ștergere
    6. 06:00, interesant! Este un scop in sine acela de-ati gasi familia de suflet si implicit si sotul/sotia cel autentic, cel potrivit, care doar in aceasta familie il gasesti(deci, chiar daca am fost casatoriti in aceasta viata, acele casatorii dureaza pana la intalnirea cu "cel adevarat". Este un dar si re-unirea acestora se face in suflrt si in plan fizic, casatoria lor ducand la ruperea "lantului reincarnarii", deoarece au devenit acelasi suflet in doua corpuri si atunci ei nu vor mai reveni pe Pamant, ci vor implini ceea ce este de implinit ca si cuplu, in noi si noi frecvente de vibratie in Constiinta. Intelepciunea spune ca pana nu te reunesti cu "perechea" ta de suflet, in corp fizic fiind, vei tot cauta-o, reincarnandu-te si doar cand se produce unirea(casatoria) pe pamant, doar atunci nu vei mai reveni si ca degeaba speram ca dupa "Marea Trecere" ( cum ii spui tu )vom fi fericiti si impliniti, daca nu am reusit asta pe terra, nu se va intampla nici prin alte parti. Mai intai aici traim fericirea deplina si pana nu se-ntampla acest lucru , nu o vom dobandi in alta parte. Vinovati suntem noi, deoarece nu luam deciziile care sa ne apropie de implinirea scopului, ci luam deciziile care ne ideparteaza si mai mult, apoi fiind din ce in ce mai greu sa ne regasim..., ca nu ne obliga nimeni sa ramanem intr-o relatie care si-a terminat treaba...!

      Ștergere
    7. Adica aseara mi l-au adus, azi a inteles faza cu Spatiul Copil.Acum e aici cea care a fost sora mamei, imi spune ca pacatele ei sunt doar ascunse si ca se teme de ce urmeaza prin intrarea in Spatiul Copil. Deci asa o tin serva mai departe. Nu degeaba vocifera ea inca acum doi ani ca o sa ii spuna ea lui Isus, ca pt ca ar fi amanat misiunea acum 2000 ani ea a "trebuit" sa faca atatea rele si sustine ca are karma Isus cu ea din acest motiv.Sunt si alte serve ale reginei Magiei Negre ale caror karme, fiicele acesteia nu vor abia acum sa le recunoasca, aseara la o tigara mi se planse una Ioana ca nu ii recunoaste ca fiind facute in servicul ei abuzurile asupra mea, aceasta Ioana se distra cand imi facu sa fiu cosul de gunoi, programata sa fiu pubela Romaniei, adica a gruparii politice autointitulata Romania, numai ca cu durere constat ca repercursiunile se extinsera asupra imaginii tarii in lume.Ma limiteaza 4096 de caractere, incerc sa reiau firul din anul 1964. Dupa moarte mama fu trimisa in iad pt ca accepta drogata sa preia pacatele stafului bolsevic rus, dar o scoase din iad G. Bush senior ce o folosi serva umilind-o frecvent si dureros cu mine ce paream a fi eu ucigasa ei in locul fostei ei surori din intruparea nepotrivita in Olanda. Ceru totusi sa fiu ocrotita, dar interveni amanta lui G. Bush ce se intelese cu ucigasa mamei ce ma arata ei spunandu-i:" Uite cum e pregatita, de ce vrei sa strici lucrarea aceasta?" Asa ca aceea nu facu ce i se promise mamei ci, ii sprijini pe Bushi sa junga prezidei in USA. Cand ceru justitie pt neseriozitatea lor, fu si inima de mama a acelei din USA calcata in picioare. Asa nu se rezolva nimic. Mama nu obtinu nimic pt mine niciodata, oricat se zbatu slujind.In 2009 eu eram incarcata cu karma stafului rus bolsevic, or scos-o parintii Cosmici ce dadura de mine in Ierusalim. Li se reprosa ca au intervenit, dar degeaba au spus ei ca erau karme de la sefii de stat rusi ce murisera inainte de a fi eu intrupata, pt ca pe mine ma ajuta doar Mama Cosmica, iar Tatal Cosmic un corupt din prea mare iubire fata de Dumnezeu accepta un pact cu intunecatii, i se propuse sa fie lasat sa realizeze misiunea lui in trup netulburat de ei daca ne da jertfa lor- a fi utilizati - pe copii lui. Accepta. Ce te faci cand ti se opune indirect chiar Fiinta Divina? Ce sanse mai ai? Se pare ca o vreme cca o mie de ani am reusit cumva sa le dejoc planurile, apoi nu.Dar nici inainte nu imi fu usor, imi transferara si culpele vrajitoarelor din antichitate, ce azi sunt degrevate de faptele lor.Intamplarea face sa cunosc o tipa ce stie mg ng ca bonjour. A fost mai puternica decat creatia serviciilor, Francisc-Maytreia. Mi-a fost colega de serviciu, lucra pe santier, eu la birou, mai venea la mn sa vb, imi spunea cate ceva, tehnica detoxifierii ruse, era defapt pusa sa ma sprijine cu info, pt ca eram pretuita pt ce capacitati aveam insa Marele Mag Negru nu avea permisiunea sa ma contacteze in plan fizic. Facea ce putea si el. In 2008, tipa avea anunt cu dau in tarot, leg-dezleg. Am sunat, nu stiam ca e ea, m-a recunoscut imediat si am cerut un tarot. Singurul lucru ce mi l-a spus a fost un mare adevar pt care eu inca nu eram pregatita mental:" In cazul tau, au fost incalcate toate Legile de Lumina si Intuneric" Apoi vazand ce ii aratau cartile, nu imi zise nimic mai mult.A incercat Magul Negru sa ma reactiveze pe capacitati, sa fiu functionala fascinat de capacitatile mele, imediat a fost oprit de

      Ștergere
    8. imediat a fost oprit de un politruc pupincurist al Bush-ilor, un grecotei sinistru ce a urlat :"NU!", in plus il puse sa imi faca rau, asa ca a trebuit sa merg la moastele Sf Dimitrie la biserica patriarhiei sa strice lucrarea rea.Mereu am fost ascunsa intr-o gogoasa de intuneric, in mine intrau parti din smekerii serviciilor ce voiau sa puna la cale strategii contra unor alesi, recent il vrura schimba pe Iohannis, noroc ca a descoperit un Om ca eu eram complet fara vina si o lua atunci pe cocoasa "stratega", dar aceea iute scapa de pedeapsa, iar in octombrie vrura de doua ori sa ma omoare.Eu auzeam cum punea intrebari, dar nu stiu cine, cum i se raspundea, vara mea spunea ca pe ea nu o deranjeaza daca mor macar nu trebuie sa imi achite o bijuterie pe care trebuie sa o vand de nevoie si ei i-am incredintat-o in acest sens.Nu m-au vrut moarta cei ce imi preiau dreptul divin la bani, miliardele lunare de care ei beneficiaza ma tin in viata. In 2014 am revocat toate contractele, dar nu stiam ca au creat false contracte semnate de impostori, uite ca si tehnica lui Camerun Day au stiut abil s-o ocoleaasca.Ca o consecinta, au uzat acel contract facut de o vara pe nume Angela ce a trait f rau insa o alta Angela a beneficiat de valoarea mea si dintr-o uraciune a sjuns printesa in Lichteinstein sprijinita de fortele coalizate impotriva mea ce au luat parti din mine si au innobilat servele lor pe care le casatorira in familii princiare. Dc atata efort cand e vb de mine si mama mea?Cati devin realizati maxim folosind valoarea mie data pt lucruri bune necesare multimilor umane? Dc atata egoism? Uite ce increngatura, o create printese de suport familiei ce o ucise pe mama si ma deturna pe mine, in acest caz cu durere constat ca sufera un popor intreg, pt ca stiu ca eu am creat principatele, eu am adus fiintele stelare sa faca bine aici si ei sunt la fel jefuiti si impostati si abuzati si sufera intreaga tara, nu numai, ci decade si Franta sub "demi-frere" actualul Conte de Paris, am tastat gresit adineaori, defapt aveam mana impinsa de cei destrupati ce au vrut sa stiu si eu cum il considera: de Parias, nu eu l-am judecat, ci ei ce pot sa vada mai multe ca mine si in mod sigur au dreptate.
      In jurul sinelui meu de deasupra ceakrei coroanei vad mereu un animal de intuneric caine sau pisica cu coada stufoasa ce parca il hipnotizeaza,ii cere ceva, ii cerseste si poate am un program de slujire/fascinatie/obsesie poate toate caci in plan energetic mintea mea e rupta de realitatea felului cum sunt abuzata, folosita fara sa am drept sa inteleg contextul, o toanta artificial facuta pt a fi instrumentalizata. Si totusi eu am fost Nostradamus. Greu si urat m-au capacit, nu puteau fara sprijn extraterestru si de la Lucifer. El m-a indicat pastoritei din poiana ce dorea sa devina printesa, azi ea imi spune ca de stia nu s-ar fi atins de mine, dar uite ca e prea tarziu. Dar nu mai conteaza ce facu vreme de secole. Acum, mare atentie: mi se comunica ca in nici 30 de zile va fi stricat Spatiul Copil. Am primit info, am dat-o mai departe. L-am perceput pe unul ce se arata ca Isus la chip ce a si receptat acesta info si a zis ca vrea sa stie cum or s-o faca. E real sau sunt jocuri? Cert ca mi se zicea ca vor sa ma vada ce o sa fac eu dupa ce va fi stricat, deci au planuri mari, precis ii ajuta tot Lucifer santajat acum de cand e dus si reprimit ca Lucrator in Lumina sa continue. Stiu ca dintre demonii lui Shiva fura care ii oferira sprijin si lui Lucifer pt ca l e doar arhanghel.

      Ștergere
    9. Nu degeaba e activitatea aceasta pe la mine, se pare ca e mare miza pt unii. Unii vor sa delimiteze karma lor de abuzurile slugilor lor, slugile vor sa scape de ce facura la ordin pt ca ar fi de 90% degrevate, stapanii privilegiati nu vor, unii aveau la randul lor stapani si ar trece cumva nestiut la clarificarea acesta, cei care insa ii folosesc nu vor, e foarte complicat, un joc de interese cam greu de descifrat pt ca aici e truncheata informatia, numai cu ajutorul lui Lord Sananda am gasit adevarul ce undeva pe la 5D fu oprit de smekerii cunoasterii cand am dorit sa inteleg in 2010 ceva, or insul era un mic pion, ce este deasupra lui e f. greu de conceput cui citeste. Tot vreau sa scriu ca in 2015 au dorit sa ma omoare pt ca am inceput revocarea contractelor neavenite si impuse de demiurgul planetar ce e corupt spre regretul nostru, nu prea inteleg ce se petrecu intre el si civilizatiile controloare decat ca emisiile din universurile de Intuneric l-au manipulat si pe el cumva, influentat, la fel cum fura Brahmanii cand li se facu mila de paria si in loc sa ii extermine le dadura drumul in Europa nepregatita pt confruntarea cu ei ce erau puratori de "mititei" parazitii lui Lucifer. Singura care ma ajuta sa nu fiu distrusa cosmic prin trecerea in nefiinta, stergerea din creatie incarcata cu karme de la multe varfuri planetare si magi negri milenari fu Lady Gaia, ea a sustinut ca ii sunt necesara si nu degeaba, chiar am pus umarul la a nu fi distrusa ea si totul de pe planeta in 2010. Dar ea singura imi fu sprijin atunci, in rest fui umpluta cu karmele cui vru sa realizeze acesta, pt ca au folosit parti din structurile fiintei mele. Tot rau o duce sora mea cosmica din Irlanda ce activa atunci pt salvarea umanitatii si si ea fu pedepsita urat ca "rasplata". Asa ca o sa ma mai pomenesc cu karma din cele 98% ale structurilor mele folosite de altii, nu oameni de rand, ci sus cocotzati, deci cu obligatii mari fata de intuneric si regina magie negre ce destrupata este acum trecuta intr-un trup tanar, nu al ei, ci al meu! eu cu karma ei, ea cu identitatea mea, ii mai si facu un prunc Celui mai de temut intrupat planetar si are fraiele sistemului planetar in mainile ei, dp mintea ei trisoare, asa ca oricand poate reicerca distrugerea planetei iar. Brava ordine planetara. Si mai scriu unii ca as fi caz de psihi.Fain! Azi maine or sa ii zica si Mihaelei la fel.

      Ștergere
    10. Cum ati privi/intelege/considera o "tehnica" prin care "te fac" urat pe karma cei ce pot/stiu/vor, oare? Ma refer concret ca odata ce se face un fel clasic de schimb intre structurile mele cu ale altei persoane, aceasta avand structurile mele la dispozitie poate sa mi le restiuie sau sa imi restituie periodic cum si cand are interes si pricepere mie, fie toate structurile, ceea ce eu nu cred, caci s-ar vaduvi apoi singur, dar karma de pe ele, un eu... poate folosit de el/ei fara griji stiind ca nu o incaseaza niciodata, ci imi dau mie povara. Si, ma intreb daca cele 20 de "eu"-ri violente or fi fost ale mele ori ale cui capata de la un rege pacalit de ei drepturile mele acum cca 6-7 secole. As vrea sa investighez, dar e un control la mine imposibil, am in hol entitati le aud si le simt infectiile virale, nici nu stiu ce-s, slugi intrupate,destrupate, demoni animalieri, caci au vecinii mei caini cu demoni cica de protectie din secuime, insa se ocupa cum cer asti din politica si metresele lor, se si capatuiesc cu bani din lucrarile comandate lor, asa ca nu pot nici calugarii ca si la ei apelasem, nici intrupati si nici destrupati sa ii pedepseasca macar pt ca eu, am constatat ca nu pot face nimic contra lor si imi pierdui increderea in ei si in D-zeu. Cum incercara sa il pedepseasca pe vecinul pt ca ii sfidara cu cca 15 ani in urma, atunci nu putura nici sa il opreasca,recent cand deceda, incercara si fu o pedeapsa, nici nu putem concepe ca il pusera sa mance excrementele lui din tot ce manca pe spor furat, putea a caca de speriat, mai venea la mn, dar iute copii lui se pusera la slujit un politruc, ce intrerupse pedeapsa vecinului. Daca atat pot face, ce sa mai apelezi la ei? Vin pe la mine si imi zic sa le scriu iar, insa ce rost are, daca sunt opriti sa actioneze? Nu pot sa cred in Mnezeu inactiv, cred ca e un impostor, cert e ca informatia ar fi ca Yahve este pedepsit de realul Dumnezeu,ca e exilat intr-o vasta pustietate sa mediteze la ce facu creatiei altui Creator, el yahve nefiind decat un aspirant prematur la functia de Dumnezeu, dar cate se facura sub domnia lui... cred ca si modificarea in rau genetica, sau poate asta fu oportunitatea lui Yahveh de a ne folosi inselandu-ne pe curata nazuinta spre realul Dumnezeu, un parinte adevarat.

      Ștergere
    11. Domnule Anonim ce ati postat in 2 decembrie ora 6, as vrea sa inteleg mai multe de la dv, intr-o discutie la tf., am mare nevoie, dar nu cred ca locuim in acelasi oras.Am nr de tf al Mihaelei, as putea sa o intreb care e al dv daca i-l oferiti pt mine. Inca nu inteleg destule din ce scrieti. Va multumesc ca ati investigat despre problema mea. Unele parti din trecut le stiu (desi eu sunt numai 2% energia mea, adica am pe energia mea originala varsta de 3 ani, nu pot cu atat actiona) poate stiu cu concursul celor ce au vrut sa inteleaga ei insasi ce mi se facea, erau martori la "procedurile" lor dar aveau familie si au facut investigatii prin mine in sensul ca avand un instrument energetic de investigat trecutul si viitorul 60 mii ani, l-au folosit si ca dar au binevoit sa imi lase si mie acea informatie. Mai mult nu au putut face, eu, din inima le multumesc si pt atat, pt mine ce sunt obligata sa imi sterg cunoasterea sub santaje diverse de cei ce au dorit sa abuzeze ca sa poata profita din plin, a insemnat foarte mult. Multi au vrut revoltati si din compasiune sa ma ajute pt ca eram o minge ce era dintr-un teren in altul pasata cum le cereau interesele jucatorilor. Daca a revoltat atati oameni de bine... avansati, apoi pe cei ce faceau deservicii semenilor la ordin, pe multi. Am primit putin sprijin real, incercari au fost urmate de franele cui ne folosea. Azi, o parte nu-s; cumva parca se mai dezaglomera, apoi o parte-s trecuti in trup nou, incep sa inteleaga cat au fost de mintiti de servii lor si ar vrea sa remedieze ceva macar de acum inainte. Deocamdata intentii, dar din partea opusa lor apar tentative de eliminare a mea si a tatii; mama desi e din 1964 decedata nu e ok nici azi, mama tatalui meu la fel, strabunica iar.Cand reusesc sa fac ceva sunt contracarata iute cu energia mamei mele, nu poot sa lupt cu ea, sunt sfasiata efectiv inauntrul meu, rana pe suflet.EI STIU SI O FOLOSESC. Am platit CUMPLIT in locul celor care se luptara intre ele ca sa imi foloseasca darurile... greu e de deslusit atatea, eram urmarita eu in locul Elenei ce a incercat sa o elimine pe cea din orasul meu Lia, abia de doua zile a aflat adevarul.Dar o sa intervina plata cu bani, Elena are miliarde in locul meu, ii va plati si gata, nu va fi nicio schimbare pt ca Lia a imprumutat ani de la fii ei in acest scop, mai ales ca recent au fost de cateva miliarde usurati, apoi urma inca o casa regala ce facu la fel, ei cauta sa se refaca acum. Nu vad nicio deschidere cat locuiesc in Romania, iar familia mea ce mai e undeva in Europa pe tron, are doua nurori serve altora din mine confectionate, deci control in interior; am comunicat telepatic si a urmat deconectarea mea din server de la net, nepoatei mele ce e regina multa mg ng, mi-a soptit usor si cu mare intarziere, eu nu am putut sa reactionez deloc pe moment de parca nu ma interesa. Acum framant informatia si doar asa pot avea reactie umana, dar ea e indepartata acum de mine, crede ca nu-mi pasa.A renuntat sa ma sprijine.

      Ștergere
    12. Oare in ce masura imi apartin "eu"-rile? Stiu ca fui din pantece incarcata si am inteles si vrut sa ma destrupez pt a ma reincarna fara bagajul astora, erau 15. Am fost oprita. M-am nascut moarta, m-au urmarit si readus inapoi sub santajul ca ii omoara pe mama si tata si tot nu pot realiza misiunea apoi. Aveam mintea de cca 6 ani, el era adult cu trei porci spinosi/arici de intuneric ce ma prinsera. Apoi am primit in hrana si direct in gat bagat karma,nou nascuta fiind mi se spuse:"Umple-te tu ca sa scap eu !"; cand invatam sa merg, cand aveam 4 ani de la 4, apoi mereu in hrana copil orfan fiind. Cum se termina ceva, incepeau iar, mereu transfer si imposibilitatea de a actiona. Mi-au crescut fiicele verelor, primul ciclu in prajitura si cum sa nu participi la prima prajitura facuta de draguta mea nepotica? Era cu karma nepoatei si a prietenei ce o invatase expre. Apoi... nu se mai termina. Vad in mine, energiile altora. Nu ii cunosc.Nu pleaca, le cer sa plece politicos desfacandu-si din mine structurile. Se plang ca ce vor face ei fara mine si cat de bine imi va fi mie fara de ei pismuindu-ma, doar ca asta e o fantezie irealizabila si se caineaza pt ce ii asteapta.Unii au inceput tratative de scapare, ofera 50 de fiinte ca sa scape ei, pe intelegerea facuta trimit "prostii" lor, nenorocitii soartei la mn sa continuie ce facura ei o viata intreaga si ei sa rabde toata oropsirea mea. Apoi control de la cele ce ma considera sursa, nu cumva sa scap din ghiarele lor, asa ca in casa am prezente, aceasi cainare, nu pleaca niciunul.Noaptea sunt batuta, se manca in mine, se bea, vor tigari, cafea, ma obliga sa fumez pt ca transfera microbi de gripa, ma sufoc, imputiciuni ce le combat cum pot: cu tutun, mie imi face rau, nu conteaza pt ei. Multi sunt destrupati, pusi de urmasi pt ca ei au invatat de la parinti, bunici si strabunici ca si de moare careva din cauza a ce imi fac, eu le raman celorlalti ca sursa, ma "administreaza" oferindu-ma cui ii plateste, banii find putini, nu le ajung caci au multi copii, salariile mici, unii au 4, altii 3 copii, apoi ei provin din 7 frati, deci ei sunt o mare familie ce ma vand cui plateste fie pt regenerare desi nu mai sunt tanara nici eu, fie pt trasfer de karma, fie sa ia din sansele mele.Am vazut emisiunea Visuri la cheie, am recunoscut familia Vasalache din Targoviste, ea are alunita pe nas ce ii apare tatii cand ne intoarcem de la medic, acolo la cabinet iese. Ii spun pe nume sa plece, nu renunta.Ea are drac, eu nu am protectie, mai e inca unul ce fu sprijinit cu renovarea casei, a mea se surpa. Nu le pasa.Cineva a organizat karma asta cu tiganii, eu nu aveam. Nu dau nume, erau 3 tipe date de parintii lor la produs ce au impresionat un politruc ce uite cum le ajuta, le facu vedete, le marita, nascura: karma puradeilor in mine iute.Grasimea pirandei la fel, cand vrea ea, eu nu contez.Asta pe ce avea Kati karma, transferata in contele Deri, din el in mine de bunica lui ce ma vru lega de el, dar ma spurca cu raul pus lui de aceea si intrai in ghiarele tiganilor ajunsi.Mi se zise ca in alta viata Andreea era serva la Kati si acum plata mi se administra mie ca... platira taxa.Aflai si eu dupa ce am tras. Unii nici nu afla.De 3 ani am scoase de la Vatican titlurile princiare, la mine nu au ajuns, le folosesc pe rand, eu le cer inutil.Promisiuni si nimic.Viata nu am, moartea imi e interzisa, cineva o duce nepermis de bine insa.

      Ștergere
  11. In data de 11 noembrie 2018 au fost inregistrate unde seismice ciudate CARE AU INCONJURAT PLANETA !!! Are legatură cu ce spunea dna Mihaela ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit si eu despre acest lucru.

      http://www.cunoastelumea.ro/un-cutremur-neobisnuit-a-scuturat-pamantul-in-data-de-11-noiembrie-acesta-a-fost-inregistrat-simultan-de-senzorii-din-intreaga-lume/

      Daca ai fi fata in fata cu mine acum, atat ai putea vedea: un suras. Cred ca am raspuns la intrebarea ta.

      Ștergere
    2. Multumesc dna Mihaela dar tot nu am inteles.....are legatura??? La cei 64 de ani ai mei , înteleg mai greu.

      Ștergere
    3. Și în ceea ce privește misterul din 11 noiembrie, spune el, "este ceva nou în semnalele de pe posturile noastre".

      https://www.nationalgeographic.com/science/2018/11/strange-earthquake-waves-rippled-around-world-earth-geology/

      Ștergere
  12. Si încă ceva dna Mihaela....de ce comentariul de la 13:09 e semnat Unknown ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Profilul Blogger pe care il folosesti nu este conectat la un profil Google+ chiar daca ai. La primul comentariu ai selectat sa comentezi ca si cont Google din cele 3 optiuni(Cont Google, Nume/Adersa URL sau Anonim) si apare Unknown. Daca erau conectate profilele iti aparea user name de la Google+. La al doilea comentariu ai ales Anonim.

      Ștergere
    2. Vor sa foloseasca tehnologia ca sa deterioreze Spatiul Copil, cica nu va dura nici 30 zile.Asa afirma careva pe aici manios. Atentie! Am perceput un dispozitiv intunecat, l-am pocnit, dar cu energie de copil de 3 ani, rezista, a venit catre mn putin, mi-a zis ca lor le-as fi mai utila destrupata, ca serva. IAR? Nu mersi. Apoi am vazut inca unul postat si am pocnit pe intentie ca sa fie toate vizibile si am constatat ca erau vre-o 10, le pocnii pe intentie si apoi abia se vazura marea masa, era plin intunericul de ei. Parca erau asezati pe scaunele cu trei picioare si deasupra era o entitate cu blana ca un guler-coama, nu pe spate ci in jurul gatului si pe piept. Acum eu nu cred ca imi vb mie un dispozitiv, cred ca era o creatura nevie/vie,ciudatenie fara suflet. Cred ca asta erau, intai razleti, apoi cat vezi cu ochii invazie de dracarie ce parea cu guler lat de cca 25 cm ca idee, din blana si nu numai, nu am vazut bine cum arata, nu o pot descrie, nu am certitudinea ca e real, poate fi o iluzie de la dragalasii ce se ocupa de mn, dar parca nu eram singura, era iar tipa L in mine ce scruta spatiul. Nu stiu unde se orienta, ce vru sa vada, eu pot reda atat. Ea stie mai multe, dar nu va spune.Initial sugera ceva robotic, apoi paru entitate gulerata asezata pe taburetul cu 3 picioare si inca o extensie ca un furtun din zona asezata pe taburet. Mihaela stie mai bine caci a vazut diferite ciudatenii create, astia parca ar fi avut si masti de gaze cumva... erau aiurea de tot fie se pot modifica, dar mie taburetul imi sugereaza ceva, e si o mentiune despre Scaune, tronuri, Stapanii in biblie... o fi ceva in antagonie cu Scaunele lui Dumnezeu, ceva creatii robotico-blanoase, ceva sefisori de intuneric lezati de noua situatie....n-or mai putea actiona, sa fie carausii karmei catre altii? Soriceii? Catelusii? Asa as vrea sa simt/aflu citesc o info despre o noua lucrare, nu stiu de ce simt ca e necesara, abia astept sa citesc ceva bun si nou. E ceva in mine ce cere.

      Ștergere
    3. 19:01, probabil ca te uiti la ceva filme cu personaje mai putin luminoase...

      Ștergere
    4. Dna Mihaela o puteti ajuta pe dna Romanitza ???

      Ștergere
  13. Vedeți voi șirul acesta interminabil de litere și cuvinte? Toate se desfășoară în mintea mică precum o plasă deasă de păianjen ce imbâcsește mintea și corpul. Canalul de comunicare cu mintea înaltă este ocultat. Opriți căutarea și încercarea de a înțelegere, opriți gândurile măcar o secundă pe zi și începeți curățenia. Rupeți șirul de cuvinte. Trebuie rasă ura, frica și ranchiuna . Restabilizarea legăturii cu mintea înaltă ( sufletul) se poate face doar în iubire curată pt tot și toate. Așa i că nu i ușor când toată viața am luptat cu morile de vânt și am urât pe cei urâți, ce ne țin sclavi acum să îi iubim? Aici îi adevărata problemă.

    RăspundețiȘtergere