joi, 1 noiembrie 2018

AM SARIT PARLEAZUL




AM SARIT PARLEAZUL

Dragii mei,
        
Se intelege din titlul articolului ca am depasit momentul critic si va multumesc din suflet pentru daruire si pentru ca impreuna am reusit de mai multe ori sa facem comutarea de pe un filament temporal pe altul, lucru ce ne-a permis sa ocolim cu succes o multime de evenimente nedorite. Ii multumim Sfintei Treimi si intregii Divinitati pentru grija ce ne-o poarta intotdeauna si pentru ghidarile ce ne ajuta sa iesim basma curata din multe incercari.
As dori sa aduc insa o clarificare. Nu are Rusia nicio treaba in povestea ce s-a petrecut acum. A fost un fitil lansat in astral asa cum deseori se intampla si in aceasta lume fizica, cu scopul de a indrepta privirile catre directia nepotrivita. La nivel pamantean, tot catre directia sud-vest este corect sa privim in aceasta situatie, ca in multe altele de pana acum. La nivel astral, este mult mai mult decat atat.
Planurile care inca o data au avut in vizor Romania au avut ca scop: otravirea energetica cu mercur.
Despre otravirea cu mercur prin actiuni de vrajitorie sau transmisii psihotronice, folosind puterea mintii, stim deja. Stim ca acest element numit mercur sau argint viu, are un comportament plin de mister. Puteti citi in internet ca daca intr-o actiune de vrajitorie se trimite mercur catre o persoana, in mod dedicat, acesta va ajunge in casa ei si se va impregna in corpul persoanei si in haine, mobile, pereti etc., dar nu va afecta decat pe destinatarul avut in vizor, nu si pe alti membri ai familiei. Persoana afectata se simte rau, are dureri in corp, mancarimi de piele, stare depresiva, capacitate scazuta de concentrare. In egala masura, din timpuri stravechi, mercurul este folosit la anumite leacuri sau ca instrument de aparare energetica. Cumva, mercurul pare ca poate fi folosit dupa cum isi pune intentia expeditorul, si spre bine si spre rau. De asemeni, mercurul este un instrument de baza al alchimistilor, iar cine este interesat in a afla mai multe, poate cauta informatie care se gaseste din plin chiar pe internet, pe marginea acestui subiect.
Intorcandu-ne la situatia noastra, este vorba despre dispozitive cu ajutorul carora s-ar fi putut face aceasta otravire energetica in masa, care ar fi trebuit sa fie puse in functiune ieri, in jurul pranzului, dupa fusul orar al Romaniei. Aceste dispozitive nu sunt pe Pamant. Exista la nivelul civilizatiilor controloare, una care este specialista tare la actiuni legate de mercur. Personal, cred ca mercurul poate fi transmis si de la mii de ani-lumina distanta pentru ca el gaseste cu usurinta portile stelare si se strecoara cu aceeasi usurinta prin tunelurile timpului. Poate nu intamplator planeta Mercur are un simbol cu semiluna cu varfurile in sus, ce este de fapt o reprezentare a timpului.
Ce bine ca masinile ce urmau sa fie puse in functiune au luat foc un pic inainte de marea lucrare! Ce sa facem? Nu mor caii cand vor cainii. Am mai folosit vorba asta, pentru ca imi place tare mult.
Unele persoane, prin natura lor superioara, au participat chiar si daca nu au stiut, la actiuni legate de blocarea acestei operatiuni ce s-ar fi demarat ieri. Prin urmare, este posibil ca aceste persoane, invartindu-se pentru o vreme prin acele medii nocive, sa fi simtit in ultimele 2-3 saptamani stari specifice otravirii cu mercur. Sunt insa absolut sigura ca acum toata lumea este bine si se elimina si ultimele ramasite. Corpurile noastre sunt in plin proces de transmutare catre structura cristalina, iar din aceasta cauza, otravirea energetica, iradierea si alte actiuni de acest gen nu mai pot atinge aceste corpuri pentru ca tot ce este nociv este alchimizat si respins apoi catre exterior, prin insasi functionalitatea unui astfel de corp.

Toate cele bune!


32 de comentarii:

  1. Doamne ajuta!Eram sigura ca vom reușii,am toate simptomele indicate de tine,inclusiv tot piciorul drept cu o iritație puternica ...

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNE CAT DE MINUNATA ESTI ,ESTI FABULOASA MUNCESTI ATAT PE PAMANT CAT SI IN CER ,CUNOSTINTELE TALE SUNT MAI MULT DECAT VASTE ,TE OCUPI DE NOI CU MULTA DARUIRE SI IUBIRE ,MEREU CITESC DIN CEEA CE AI PUS PE ACEST BLOG ,FII BINECUVANTATA MIHAELA SI SA NE FII MEREU APROAPE.

    RăspundețiȘtergere
  3. Simona Maria,Petrosani1 noiembrie 2018 la 18:57

    Draga Mihaela Întotdeauna primesc o confirmare de la tine.Asta se petrece de ani de zile.Tin la tine enorm și ești un reper spiritual foarte important ptr. mine. Tristețea și plânsul meu l-am pus pe seama rezonantei cu egregorul părinților distruși de evenimentul de la colectiv.In 30 am crezut că mor .Întâmplarea face că am mâncat putina zacusca de ciuperci și din acel moment primul gând a fost că sunt OTRAVITA.Indigestie grava specifica magiei negre.Am fost sigura ca au început ritualurile de magie neagră cu ocazia Halloewinului.Sentimentul clar a fost de otrăvire.Mi-a venit să leșin de mai multe ori.Am adormit pe la 4 dimineața.Daca nu îmi făceam clisma cred că muream.Aveam toate simptomele de deochi .In 31 abia mi-am revenit.Acest pericol apare în cartile de tarot pentru data de 31 și 1 cărți extrase de Vera,o tânără deosebita ce are canal pe YouTube.Au ieșit :Moartea,Diavolul și Spânzuratul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihaela te iubesc ,am inceput sa simt cand postezi ceva.Viorica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara,

    Maria Ghiorghiu a scris astazi un mesaj despre un nou Colectiv. Mihaela, aveti informatii in acest sens?

    RăspundețiȘtergere
  6. BUNĂ DIMI fiinţă de LUMINĂ ! MIHA,TE ROG ,CÎND TIMPUL ÎŢI PERMITE SĂ NE SPUI DESPRE CE EVENIMENTE NEFASTE ESTE VORBA PRIVIND ROMÂNIA NOASTRĂ ? De ce nu Ucraina,Ungaria,Bulgaria sau orice altă ţară NU e supusă-sau poate este supusă unor astfel de atacuri şi noi nu ştim ? Cu ce este IUBITA NOASTRĂ ŢARĂ mai SPECIALĂ decît vecinele ei ?Oricum,nu va mai trece mult timp (cosmic) pînă ce termenul de naţie,naţionalism,patriot sau orice termen care limitează omul aparţinînd unei anumite zone -în cazul noastru etichetat ca fiind cetăţean român,englez,polonez ,portorican ...sau cum îl mai etichetăm noi,VA DISPARE. Dacă vrem să accesăm marile civilizaţii ale uiversului,aţi văzut că ele nu îşi zic -de ex. antarian...din dolj,sau....arcturian din Caraş, hatory din... Hunedoara.... sper că ai înţeles ideea ,ci ei sînt ANTARIENI,PLEIADIENI,SIRIUSIENI.... se definesc după planeta de unde vin, aşa cum şi noi vom utiliza termenul de identificare ca TERANIAN-cel venit de pe TERRA.... În CONSILIILE DE LUMINĂ s-a vehiculat şi discutat această idee în perspectiva LUMINOASĂ A TRAIECTORIEI MAMEI PĂMÎNT. PRIETENII TĂI (NOŞTRI ) DE ACOLO DE SUS ŢI-AU ZIS CEVA DESPRE SUBIECTUL ĂSTA ? Acum cînd scriu toate astea ,fac o baie de LUMINĂ VIOLET LA CARE VĂ INVIT ŞI PE VOI.....

    RăspundețiȘtergere
  7. Fie ca toate fiintele vazute si nevazute din intregul Univers sa fie fericite si eliberate de suferinta lor! Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dna Mihaela dar,,prietenii nostrii din sud vest " care ne au trimis ,,argintul viu" la alt nivel, NU PĂŢESC NIMIC ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu,nu patesc nimic dupa cum bine puteti sa constatati!De mii si mii de ani,criminalii omenirii,jidanii,iudeo-masonii si khazarii nu patesc nimic!!!Dimpotriva...

      Ștergere
  9. Om fi sarit noi parleazul,nu pot nega caci nu am dovezi concrete,dar sigur este ca dincolo de el am gasit aceiasi criminali iudeo-masoni,jidani si khazari de sub jugul si sclavia carora se vede treaba ca nu vom scapa nicicum!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. iaurt si cartofi,pusi intr)o farfuriuta,directionat frumos catre si nu se mai intampla nimic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ieri la pranz am avut hemoragie oculara- ce se poate vedea si acum...nu prea am inteles motivul in acel moment !!! Oricum nesajul tau imi da incredere in refacerea orgaismului💜Multumesc💜

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu m-am simtit foarte obosita. dureri de oase, somnolenta si dureri de cap, uscaciune in gura.
    Multumesc, pt ce faci, cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru eliminarea argintului viu, se bea Luni, Miercuri si Vineri, o cană de Agheazmă cu 9 picături de ulei sfințit de la slujba Sfântul Maslu, dimineața pe stomacul gol ! Şi în aceste zile să nu se consume carne, lapte, ouă...! Deci post !

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru eliminarea argintului viu, se bea Luni, Miercuri si Vineri, o cană de Agheazmă cu 9 picături de ulei sfințit de la slujba Sfântul Maslu, dimineața pe stomacul gol ! Şi în aceste zile să nu se consume carne, lapte, ouă...! Deci post !

    RăspundețiȘtergere
  15. poate e vorba de "prietenii nostri din sud-est", ca aceia sunt maestri in magie neagra cu care au subjugat lumea de vreo 2000 de ani.Ca la sud-vest sunt sarbii, Italia, coasta nord-vestica a Africii , oceanul Atlantic si Brazilia; oare iezuitii de la Roma ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Iezuitii de la Roma", interesant ceea ce spui aci, 16:41!
      Se spune ca toate "Ordinele calugaresti" (militare sau nemilitare) sunt sub protectia "Mamei Divine" si totodata, se afla in "Serviciul de Paza si Protectie al Ei"(si chiar citisem pe undeva, pe net acest lucru! Acum ma gandesc foarte serios la ideea ca toate popoarele care au in "Cartile lor Sfinte" rugaciuni si "cantari" inchinate unei "Zeite Mame"(cum ii spun unii), de fapt sunt pe o adevarata, autentica si reala Cale Divina!

      Doamne ajuta!

      Ștergere
  16. La multi ani fericiti, plini de sanatate, pace si impliniri!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Claudia Mateisescu8 noiembrie 2018 la 13:55

    La foarte mulți ani frumoși, sănătoși si cu pace!

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani cu bucurii,sanatate si prosperitate!

    RăspundețiȘtergere
  19. La mulți ani,Mihaela! Multă sănătate,lumina și iubire sa ai parte în toată viața!

    RăspundețiȘtergere
  20. La multi ani, draga Mihaela, toate cele dorite sa ti se implineasca. Sanatate si fericire,
    Cu drag

    RăspundețiȘtergere
  21. LA MULTI ANI MINUNATI!
    Sa Te Ocroteasca BUNUL DUMNEZEU in tot ceea ce faci!
    Cu iubire neconditionata si respect deosebit, Monica Ancuta

    RăspundețiȘtergere
  22. La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Arhangheli!

    RăspundețiȘtergere
  23. Am sarit noi parleazul,dar se vede treaba ca l-am sarit degeaba.NIMIC nu s-a schimbat,suntem la fel de saraci,ba chiar si mai saraci, si mai jefuiti,furati,mintiti,inselati,excrocati,manipulati,si mai exploatati decat inainte sa-l sarim!!!

    RăspundețiȘtergere