marți, 6 iunie 2023

SA RASUNE ROMANIA!

 

SA RASUNE ROMANIA!





6 comentarii:

  1. Buna seara. Săptămâna trecută l-am ascultat pe acest Părintel minunat! Puterea clopotelor este uriașă și dovedită în istorie! Sa răsune iar clopotele noastre!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu lacrimi in ochi..am ascultat clopotele ! Un miracol,sa se auda clopotele in toata romania,CANTAND IN TANDEM !

    RăspundețiȘtergere


  3. “La viteza cu care se derulează în prezent pe planetă evenimentele declanșatoare de schimbări, m-am gândit că prioritatea mea în acest moment este, în locul obișnuitelor prognoze astro, prezentarea unor informații despre aceste evenimente - atât cât primesc acces la ele.
    Iar fiecare dintre cei care ajung să le citească, să decidă, ce să facă cu informațiile, urmărind ce conștientizări le declanșează acestea.
    Începând cu dimineața zilei de 17 iunie 2023, întreaga comunitate spirituală planetară se află într-o vervă continuă, datorită unui șir de evenimente neobișnuite, care de atunci se țin lanț:
    totul a început cu informația că polul nord magnetic a atins o abatere critică de 40 de grade, motiv pentru care se consideră că polii magnetici ai Terrei se pot inversa în orice moment.
    Apoi a venit știrea că, în același timp, la polul sud geografic de deasupra stației polare americane, un fascicul laser de culoare verde a străpuns cerul și, cu sau fără legătură, în același timp, un număr neobisnuit de mare de mașini blindate militare au apărut pe autostrăzile din America și Canada.
    În continuare, începând cu seara zilei de 18 iunie până astăzi, constatăm că niște ciudățenii inexplicabile se întâmplă și cu rezonanța Schumann:
    Deoarece situația actuală și felul în care arată graficele nu s-a mai repetat vreodată, toată lumea a alergat uluită să verifice imaginile date de site-ul italian și cel rusesc ( din Tomsk) pe un celebru site american, ce monitorizează, de asemenea, fluctuațiile rezonanței Shuman:
    Modul de afișare grafică a undelor Schumann la americani este puțin diferit de graficele italienilor și a rușilor, dar acest lucru nu contează. Ce contează este că americanii, pentru prima dată NU AU afișat public datele pentru 17-18 iunie, din motive necunoscute. Adică, fie s-a produs o eroare incredibilă de măsurare la două surse deodată, fie chiar se întâmplă ceva cu rezonanțele, lucru pe care NASA a decis să nu-l afișeze. (poate ca să nu se bucure prea mult cei care înțeleg?) :))
    În schimb, pe site-ul din Tomsk, de exemplu, în data de 17 iunie, undeva în jurul orelor 16-17 pe grafic se vede o dâră neagră lată - de parcă pulsul planetei s-ar fi oprit, pur și simplu. (vezi imagine)
    Apoi, ceva incredibil începe să se întâmple cu graficele: de parcă o dantelă lată de lumină, împletită din liniile armonicelor rezonanței Shuman începe să se țeasă..... dantela noii Realități, aș numi-o eu!
    Pe site-ul italian, putem vedea, de asemenea, în cele 3 grafice în 1 pentru 18-19 iunie, la activitatea câmpului electric - cel roșu de jos, o mega-fluctuație ; iar (în mijloc, cu galben) activitatea seismică, unde de asemenea putem observa, cum erupe graficul în sus.
    Se vede clar din tote aceste imagini, din surse diferite că tocmai am trecut printr-un uriaș ”salt energetic” global!
    Deci, comparați coloana aceea roșie uriașă, sau cea galbenă cu liniuțele subțirele de pe graficul de dinainte, ca să înțelegeți ce ”explozie” de energie a fost aceea!
    De asemenea, pentru control, puteți vizita un site foarte interesant, pe numele lui gcpdot.com, care, pe baza analizei traficului de rețea,determină destul de precis tensiunea câmpului mental colectiv al planetei. Și așa cum arată gcpdot.com, acest câmp zilele trecute chiar ”a luat-o razna,” lucru care, spun ei, se întâmplă de obicei în apropierea momentului declanșării unor evenimente globale:
    Și nu în cele din urmă, a existat și o Mare Aliniere Planetară, tot de pe 17 iunie - Saturn, Neptun, Jupiter, Mercur și Uranus s-au aliniat: Sunt sigură că despre asta a auzit toată lumea la știri
    În lumina celor de mai sus, nu cred că valorile uriașe ( 190 Hz!) ale rezonanței Schumann de pe cele 2 site-uri, precum și felul inexplicabil în care arată acele grafice sunt o eroare a aparatelor de măsurat.
    Ceva global fie se întâmplă deja, fie este pe cale să se întâmple, așa că nu ne rămâne decât să urmărim evoluția evenimentelor.
    Masha.
    p.s. Voi cum ați fost zilele acestea, dragilor?
    Eu m-am simțit destul de amețită, dar psihic - excelent 🙂 “
    Sursa: Terapeut Alla Masha

    RăspundețiȘtergere
  4. https://youtu.be/ND6kBlxPIow

    Elena Carstea: Ochii tai

    RăspundețiȘtergere
  5. D-na Mihaela, pe 7 iulie se deschide un portal ?

    RăspundețiȘtergere
  6. STII CA NE E DOR DE MIHAELA SI DE O VARBA SCRISA DE LA EA

    RăspundețiȘtergere