sâmbătă, 22 aprilie 2023

NOUA LEGE

 


NOUA LEGE


 Dragii mei,

Dupa reusita mai multor actiuni desfasurate in aceasta prima parte a anului, au inceput sa apara de Sus anumite semne legate de faptul ca se apropie un moment dincolo de care umanitatea se va raporta la o Noua Lege Divina.

Mantuitorul spunea ca orice este legat pe Pamant, legat va fi si in Ceruri si orice este dezlegat pe Pamant, dezlegat va fi si in Ceruri. Cam de pe la jumatatea lunii martie incolo, afirmatia ca “orice este legat pe Pamant, legat va fi si in Ceruri” s-a transformat intr-o intrebare. Auzeam in cap in mod repetat: “orice este legat pe Pamant, legat va fi si in Ceruri?!”

Stim cu totii ca se fac pe Pamant multe actiuni de legare. Pornind cu ritualurile de magie neagra, continuand cu diferitele decizii luate la unele niveluri, menite sa puna pielea in bat si cu controlul sau agresiunile venite pe toate caile si prin tot soiul de tehnologii, si terminand cu prinderile prin folosirea unor tehnologii extrem de sofisticate, in mare parte nepamantene, sunt toate acestea parti ale pachetului actiunilor de legare de pe Pamant. Se stia prea bine ca produceau, din cauza Legii Divine sub care functionam, o anumita legare si in Ceruri, fata de care Divinitatea nu putea intereveni decat daca te prindeai ca esti legat si te luptai pentru dezlegare, consumand o cantitate mare de energie pentru asta, indiferent ca se facea vreo actiune anume sau ca se mergea pe o perioada anume cu tot felul de rugaciuni de dezlegare.

Legea Divina este scrisa in acest fel pana la un anumit nivel de vibratie, iar cine reuseste sa ajunga deasupra lui, intra de fapt pe zona in care Legea Divina are alte reguli. Pentru noi, care constientizam mai mult sau mai putin aceasta ascensiune, pare ca se schimba Legea, cand de fapt, Ea asa este scrisa in Creatie, sub diferite forme, in functie de diferitele niveluri de vibratie. Este ca si cum, daca ne-am imagina un bloc cu cateva etaje, pentru cine sta la etajul I sunt niste reguli de functionare, pentru cine sta la al 2-lea etaj, alte reguli, si tot asa, pe masura ce ne gandim la etajele superioare. Daca am urca de la primul etaj la al 2-lea, pentru noi ca persoane apare ca se schimba regulile, cand de fapt, ele asa sunt scrise inca de cand s-a construit blocul.

In urma cu aproximativ 2000 de ani, Domnul nostru Iisus Hristos vestea Legea cea Noua de atunci, pentru perioada ce urma, relevata in Noul Testament, cu reguli diferite fata de Legea Veche aratata in Vechiul Testament.

In vremurile actuale, tot Domnul nostru Iisus Hristos este Cel care ne-a facut cunoscut ca am intrat pe fagasul unei Noi Legi, astfel incat, Legea cea Noua adusa de El pe Pamant in urma cu 2000 de ani devine acum veche. Legea Noua actuala s-a nascut pentru Pamant vineri, 24 martie 2023.

Inainte de a se intampla aceasta, Divinitatea ne-a readus in vizor subiectul realitatilor paralele. Eu am scris despre acest subiect pentru prima data in blog, in aprilie 2016. Aveti un link mai jos, catre acel articol.

https://tristar77.blogspot.com/2016/04/realitati-paralele.html

Divinitatea a aratat acum in legatura cu asta ca in mod normal, realitatile paralele ar trebui sa fie ca niste lumi de sine-statatoare, fiecare cu desfasurarea ei, fara comunicatii nedorite. Cu cat ar exista mai multe comunicatii intre ele, cu atat mai mare ar fi haosul. Mi s-a mai spus ca motivul din a carui pricina orice forma creata are de fapt zece fatete diferite, tine de niste proprietati ale Luminii si de o valoare a unghiului sub care ea se proiecteaza. Un Univers arata ca un ou. Ne putem imagina un ou pictat cu o vopsea cu irizatii, la care daca te uiti dintr-o parte vezi o culoare, din fata, alta culoare, din alta parte, alta culoare. Asa este si cu realitatile acestea. Ele nu sunt Universuri paralele, ci lumi paralele in cadrul aceluiasi Univers sau ou. Intunericul, profitand de faptul ca totul este creat sub forma acestor 10 manifestari diferite, si-a propus si i-a iesit cu succes, sa traseze conexiuni intre aceste lumi. In acest fel, parca s-au amestecat planurile. Sunt multi cei care au declarat ca le-au mers treburile intr-un fel pana la un anumit moment si parca dintr-o data s-a comutat totul pe o alta directie, facand sa li se para ireal ceea ce traiesc. Aceasta este o poveste care putea avea chiar o anumita periodicitate. O explicatie posibila pentru o astfel de manifestare a experientelor de viata, putea fi si aceasta amestecare a realitatilor. Se putea intampla de pilda ca un aspect dintr-o realitate sa sufere de o boala. Prin conexiunile intunecate dintre realitati, boala se manifesta poate ca si simptome si pe un aspect din alta realitate. Degeaba cauta aspectul din acea alta realitate sa rezolve problema bolii sale, caci nu putea, pentru ca de fapt nu era problema sa ci a aspectului dintr-o realitate paralela. In acea perioada, mi-au venit mai multe solicitari de ajutor de la diferite persoane care se simteau rau si care mi-au spus ca trag de saptamani de o stare ca de gripa sau de alte manifestari, ca au facut tot soiul de proceduri sau au luat antivirale sau antibiotice si nu s-a vazut vreo ameliorare. Am facut si eu cateva actiuni energetice asupra lor si nu s-a vazut vreun efect poziitv. Era ca si cum nu le faceam. Cand a venit insa in vizor problema realitatilor paralele, am pus intentia ca ceea ce fac pentru o realitate a cuiva care imi cere ajutorul, sa se duca si pe celelalte realitati ale sale. Abia atunci au fost actiunile cu succes. In blog, chiar am indicat la un moment dat ca rugaciunile sau actiunile pe care noi le facem pentru noi, cei din aceasta lume, sa cerem sa se rasfranga ca si efecte si pe realitatile paralele. Problema este ca fiind luati de toate valurile astea intunecate, uitam sa facem unele lucruri simple, chiar daca le cunoastem foarte bine. Cam asa a fost si in cazul meu.

De ce a fost readusa in vizor, de Sus, povestea realitatilor paralele, a avut legatura cu faptul ca pentru a se putea intra pe fagasul Noii Legi, se cerea in mod imperios actiunea de reparare a frontierelor realitatilor paralele si de eliminare a conexiunilor facute de intuneric intre aceste realitati. De aceea am folosit verbele la timpi ai trecutului, pentru ca aceste influente nu mai pot fi posibile in prezent. Totusi, sechelele a ceea ce s-a intamplat pana la momentul acestei rezolvari inca exista, din care cauza e bine sa avem in continuare in vizor realitatile paralele atunci cand facem rugaciuni sau actiuni de reparatie energetica, si sa punem intentia ca ceea ce cerem sau facem pentru noi, cei de aici, sa fie si pentru celelalte realitati ale noastre.

Intotdeauna o lege noua pastreaza cate ceva si din legea veche. Asa este si in aceasta situatie. Sunt lucruri care au ramas nemodificate in Noua Lege, in raport cu Cea Veche, iar altele au capatat forme diferite si pe masura ce va trece timpul, ele ni se vor revela. Unele au fost aratate deja. De pilda, povestea cu intors obrazul pentru a primi de buna voie o noua lovitura, dupa ce prima lovitura a fost deja incasata, cam apune. Sunt vremuri de aprig control, in care am trecut de mai multe ori in ultimii ani prin riscuri enorme de a ne pierde planeta pe care ne desfasuram vietile in prezent sau chiar statutul de om. La astfel de agresiuni si pericole, nu mai merge figura cu intors obrazul, deoarece aceasta poveste l-a dus pe om in zona de non-actiune, de a astepta la nesfarsit fara sa mai faca nimic, fara sa aiba o reactie, o atitudine, iar pana se trezeste el, treaba este ca si executata din partea intunericului.

A mai aratat Divinitatea ca pentru a implini anumite randuieli crestinesti, poti face unele lucruri fara intermedierea bisericii. Te poti pune direct fata in fata cu Mantuitorul Hristos si implinesti ce trebuie implinit. Ca sa se inteleaga ideea, voi expune in continuare o experienta personala, ce mi s-a petrecut de curand. A fost legata de subiectul primirii Sfintei Impartasanii, pe care nu pot sa nu vi-o fac cunoscuta, deoarece informatia poate fi de folos mai multora dintre noi.

Desi de mai multi ani de zile obisnuiesc sa tin integral Postul Pastelui, putand in acest fel sa merg la biserica, sa ma spovedesc si sa ma impartasesc oricand in perioada acestui post, de aceasta data, din pricina unei anumite asezari a evenimentelor, nu am putut ajunge sa fac asta. Se stie ca in ultima parte a postului este de obicei mare aglomeratie, deoarece sunt multi care tin post doar in ultima saptamana. Conform traditiei noastre, ar trebui sa se tina post macar 3 zile, ca mai apoi sa mergi sa te spovedesti si sa te impartasesti. In Saptamana Patimilor, stiind ca nu mai este prea mult timp la dispozitie, mi-am zis ca orice ar fi, trebuie sa gasesc o modalitate sa ajung intr-o zi. Din pacate, in fiecare zi a saptamanii respective a aparut cate ceva care m-a blocat, si m-am trezit ca se facuse joi si eu tot nu ajunsesem. Joi seara, parca isi facuse loc in sufletul meu o mare amaraciune. Dintr-o data am simtit ca se pogoara asupra mea o stare anume, speciala, as putea spune. La ceva vreme a inceput a curge in mod fluent ceva in cap, asa cum vin de Sus mesajele sau deseori sunt dictate unele versuri. Iata mesajul ce l-am primit: “V-am hirotonit in atatea vieti ca preoti Mechisedec, ati primit atatea initieri de Sus, ati primit acum si Legea cea Noua. La ce credeti ca va folosesc toate acestea?” Imediat dupa aceea mi-a venit in cap amintirea a cum m-am impartasit dupa moartea mamei mele. Aparuse obisnuinta sa se adune in casa parintilor mei, la tara, mai multi vecini mai in varsta si venea preotul intr-o zi la ei acasa si ii spovedea si ii impartasea pe toti cei ce se adunau acolo. Chiar daca mama mea nu a mai fost, parintele a venit chemat de mine, pentru tatal meu. Restul vecinilor s-au adunat in casa unui alt vecin. A cerut parintele din vinul casei noastre, l-a slujit si l-a facut vin de Impartasanie si in acest fel ne-a spovedit si impartasit pe toti ai familiei noastre ce eram prezenti acolo.

Punand toate astea cap la cap, mi-a venit o idee: daca suntem preoti in Ceruri si avem atatea initieri, iar pe de alta parte suntem intr-o relatie anume cu Domnul nostru Iisus Hristos, inseamna ca putem face si singuri randuiala Sfintei Impartasanii. Fac o completare cu precizarea ca Domnul nostru Iisus Hristos nu se referea atat la initierile primite pe Pamant, cat mai ales la cele primite in Ceruri. Pe acelea orice om le primeste de-a lungul intregii sale vieti, la diferite momente de timp, corespunzator cu nivelul sau de evolutie, indiferent daca el este sau nu este constient despre asta.

Vineri dimineata am aprins o lumanare de la Slujba de Inviere a anului trecut, am desfacut o sticla de vin rosu si am turnat intr-un pahar ce l-am pus alaturi de lumanare, am pus apoi si sticla de agheasma mare si o punguta cu anafura luata de la biserica si am facut rugaciuni incepatoare. (Daca nu avem anafura, frangem o felie de paine in bucatele, asa cum a facut si Mantuitorul la Cina Cea de Taina).  Apoi, considerand ca sunt fata in fata cu Domnul nostru Iisus Hristos, m-am spovedit pentru toate greselile facute si pentru lucrurile bune ce puteau fi facute si nu le-am facut si L-am rugat fierbinte sa ma ierte, rugand apoi sa se coboare Harul Sfintei Treimi in vinul din acel pahar. Am vazut cum au venit de Sus acele energii, iar lacrimile care oricum imi curgeau pe obraji din timpul Sfintei Spovedanii, s-au intetit si mai tare din emotia acelei viziuni. Am luat apoi sticla cu agheasma mare si am baut o gura de apa spunand: “Ma impartasesc acum si ma unesc cu Hristos in numele Legii Celei Vechi”, am luat apoi o gura de vin si am spus: “... si in numele Legii Celei Noi” si am mancat apoi o bucatica de anafura spunand: “In Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!” Spunand Sfantul Duh am perceput acolo toata energia feminina, incluzand pe Maica Pamanteasca si pe Maica Domnului.

Cu aceasta sufletul meu s-a linistit si s-a astupat golul din el in legatura cu acest subiect. Cand am baut apa, vinul si am mancat bucatica de anafura am simtit cum merg acele energii binefacatoare in corpul meu, pana in varfurile degetelor de la picioare si pana in crestetul capului. Per total, simtirea mea a fost mult mai profunda si mai inalta comparativ cu ce am simtit vreodata mergand la biserica. Acolo nu am plans niciodata atunci cand m-am spovedit si impartasit. A fost mai mereu ca pe banda, mecanic. Mai mare trairea o aveam cand faceam eu rugaciunea mea de iertare privind catre icoana Mantuitorului si spre tavanul turlei bisericii, in asteptarea existenta inainte de a incepe sa ma spovedesc la preot. Nu mai vorbesc despre frica de a fi certata, sau despre refuzul de a nu fi impartasita, cum mi s-a intamplat o data, povestind experienta aceea si in blog, la acel moment.

Am inteles de data aceasta ca de fapt toate s-au intamplat de asa natura astfel incat sa fie posibil ca Dumnezeu sa imi arate un lucru anume: un ritual al Sfintei Impartasanii in care omul vine cu inima plina de iubire si de curaj, pentru ca nu il cearta nimeni, nici pentru ca s-a imbracat nu stiu cum, nici pentru ca are parul mai ciufulit in cap, nici pentru ca nu a putut tine post si nici pentru ca poate pana atunci nu a mers vreodata in viata lui in fata unui preot sa se spovedeasca si sa se impartaseasca. Este doar el, fata in fata cu Domnul nostru Iisus Hristos, fara nico alta intermediere. Sa ma ierte Dumnezeu ca nu am putut intelege si nu pot nici in continuare, de ce Sfanta Spovedanie a devenit pentru din ce in ce mai multi preoti instrument de mustruluiala. Asta pe multi enoriasi ii pune pe fuga si nici nu mai vor sa auda. Unde este Duhul Blandetii si al Iubirii, care ar trebui sa se manifeste intr-o astfel de situatie? Folosim termenul de duhovnic, ceea ce inseamna sfatuitor, sau cineva cu care doresti sa vorbesti despre lucruri ce iti apasa sufletul si de la care te astepti sa primesti unele sfaturi care sa iti aduca o stare de usurare si de bucurie launtrica. Este inadmisibil sa pleci de la o astfel de randuiala, suparat, facut praf, ca te-a certat preotul si te-a judecat, cateodata chiar si stramb, cum am intalnit unele situatii. Cu siguranta ca dupa o astfel de experienta nu vei mai simti sa te intorci in acel loc. Ar trebui cautat un alt preot, insa din pacate, unii renunta definitiv. Nu mai vorbesc despre faptul ca sunt o gramada de oameni care nu merg sa se spovedeasca si sa se impartaseasca deoarece le e teama sa nu fie certati pentru ca nu au mai fost niciodata pana atunci. Cunosc personal astfel de situatii. Si uite asa, cu una si cu alta, anii trec, iar sufletul se impovareaza tot mai tare si nu are solutie de a se descarca respectand randuielile crestinesti, asa cum stim ca sunt construite ele de catre institutia Bisericii. Unii, care au accesat si alte tehnici alternative, aduc usurare sufletului folosind alte modalitati, dar cei care nu stiu deocamdata decat calea bisericii ce fac?

 In toata aceasta procedura, minim unul din familie joaca rolul preotului, cerand Harul Sfintei Treimi peste vin si peste paine. Pentru cei care au mai multi membri de familie, daca s-ar putea face toata aceasta rugaciune in forma colectiva, de ei toti, la fel cum vedem in filme ca se roaga impreuna americanii atunci cand se asaza la masa cu totii, ar fi si mai bine. In plus fata de aceasta etapa, fiecare, in relatie directa cu Mantuitorul, se spovedeste, isi cere iertare si se impartaseste. Exista familii cu oameni bolnavi care nu mai pot face singuri rugaciuni. In aceste conditii o pot face alti membri de familie in locul lor. Cei bolnavi, macar daca ar putea primi un pic de agheasma mare, de vin si o firmitura de paine, si tot ar fi foarte bine.

In Legea cea Noua, poate face acest lucru oricine vine cu smerenie, credinta, inima curata si incredere ca se poate si ca se intampla ceea ce el doreste sa implineasca prin aceasta. Nu exista nicio alta conditie.

La cateva zile dupa aceasta revelatie, am aflat de la cateva persoane cunoscute ca asa procedau candva batranii nostri, care trecuti prin perioade de foamete, lipsuri, razboaie, efectiv nu aveau alte posibilitati. Pe la sate si prin locuri situate cine stie pe ce coclauri, lipsite de biserici, poate unii asa fac si in zilele noastre. Prin urmare, nu este ceva chiar iesit din comun cu aceasta procedura.

Aceasta actiune nu inseamna ca luam preotilor painea de la gura. Nimeni nu ne obliga sa nu ne ducem in continuare la preot, cum am facut-o si pana acum, ca sa nu mai spun ca s-ar putea sa treaca multi ani de zile pana ce vor afla mai multi ceea ce noua ni s-a ingaduit sa aflam acum.

Eu am dorit doar sa impartasesc aceasta experienta, ca sa avem cunostinta de faptul ca exista si aceasta varianta alternativa, care pentru unii dintre semenii nostri ar putea pica manusa. Cine nu s-a spovedit si impartasit o poate face in acest fel, daca simte si daca doreste, in oricare zi de acum inainte.

Sunt mai multi ani de zile de cand, personal, am facut de mai multe ori spovedanie si rugaciuni de iertare in fata Domnului nostru Iisus Hristos, in mod direct si sunt sigura ca la fel ca si mine, au procedat multi alti semeni de-ai mei. Am cerut apoi Sfanta Impartasanie in plan energetic si chiar se vede cum vine un pocal din care se bea de 3 ori. De data aceasta a fost insa diferit. Doream neaparat sa simt gustul vinului, la propriu. Ma gandesc ca nu a fost intamplator, caci sunt oameni care nu au clarvedere, iar pentru ei este mai greu daca nu pot vedea ceva fizic, palpabil. Procedura oferita acum este practic pentru totul omul, indiferent de capacitatile sale.

Mergand mai departe pe sirul evenimentelor, pot spune ca in ultima decada a lunii martie s-au dezlegat minim 10 blesteme grele globale, fiind acesta inca un pas important in procesul nostru de eliberare generala.

Incepand cam din 28 martie incoace, s-a intrat pe o desfasurare ce ne-a pus din nou fata in fata cu creatorul intunecat. A fost similar cu aceeasi perioada a anului trecut. Sunt operatiuni foarte complicate pe care nu mai doresc sa le detaliez. De aceasta data s-a actionat pe inlantuirea unor structuri situate in spatii din afara Universurilor, ce apar in viziuni ca niste creiere. Acestea sunt parti efective din creatorul intunecat, ca niste forme de inteligenta artificiala, prin care el interfereaza mintea omului si a altor fiinte din toata creatia asta mare si de ce nu, alte fome de inteligenta artificiala sau de tehnologii. S-a inceput cu inlantuirea unei structuri formate din 120 de creiere, iar operatiunea a durat cam doua saptamani. Dupa prima zi de Paste (ma refer la sarbatorile noastre, ortodoxe), s-au pornit operatiuni pe alte structuri cu functii similare, dar organizate in forme diferite, iar acestea se desfasoara si in prezent. Nu as putea sa spun acum cat ar mai dura cu totul aceasta poveste, insa nu cred ca va fi mai mult de luna mai. Pana atunci, este bine sa stim ca se pot simti dureri si probleme de stomac si ale aparatului digestiv in general, cu radiere catre splina si ficat. In functie de natura unui „creier”, pot aparea dureri mari si la nivelul chakrei inimii, ameteli si poate insotite cu dureri teribile de cap. Alti semeni simt periodic de cateva saptamani incoace dureri de maini, de la umar in jos, sau dureri de picioare si de coloana, mai ales in zona lombara. Dupa cum vedeti, decat sa numesc ce ne doare, mai bine numeam ce nu ne doare, deoarece de fapt, n-as prea fi avut ce sa scriu. Reamintesc inca o data ca nu noi, oamenii de pe Pamant, ne desfasuram in acest fel, ci Spiritele noastre. Prin urmare, nu este o chestiune de alegere omeneasca, ci este de tipul „vrei, nu vrei, bei Grigore agheasma”, deoarece Planul Divin se desfasoara asa cum trebuie sa se desfasoare, indiferent cat de aprig am resimti noi greul acestei desfasurari.

In ziua de marti a acestei saptamani, in data de 19 aprilie, Pamantul a trecut iar la mustata pe langa un mare pericol, caruia ca si in alte randuri, ii erau deschise portile de la interior, de catre indivizi care traiesc pe planeta si in raport cu care nu putem spune nimic altceva decat: „Iarta-i Doamne, caci nu stiau ce fac!” Acesta este unul din motivele importante din a carui pricina am intarziat din nou cu publicarea acestui articol, intrucat a fost ceva cu mare consum energetic, ce s-a resimtit si dupa aceea pentru 2-3 zile.

Pentru final am lasat expunerea unei informatii de o gravitate destul de mare. Eu, acum, doar execut o cerere venita din Ceruri, care prin asta doreste sa transmita si in scris un mesaj foarte simplu, caci in alte forme l-a transmis deja: OCHIUL DIVIN A VAZUT. Spun doar ca ceva de mare valoare a parasit teritoriul tarii, in luna martie a acestui an. Nu mi se permite de Sus sa dau mai multe detalii de atat. Cerul stie tot: fortele responsabile din exterior dar si persoanele responsabile din interiorul tarii, care au fost partase la aceasta fapta. Divinitatea considera operatiunea aceasta ca fiind un act iresponsabil si chiar unul de inalta tradare, daca ar fi sa privim catre anumite persoane implicate. Cu toate acestea a permis-o dintr-un motiv anume, care pentru toti cei vinovati ar fi ca o mare surpriza, daca l-ar cunoaste. Totusi, de cand am scris pentru prima data aceste randuri, in urma cu cateva zile si pana in prezent, au aparut zorii unei indreptari a situatiei, iar daca inca mai exista cap pe umeri, poate face totul cale intoarsa, la fel cum s-ar derula inapoi un film sau o melodie.

 

Toate cele bune!

 


32 de comentarii:

  1. Nu scrie nicaieri in Biblie ca trebuie sa mergi sa te spovedesti la vreun preot pentru a-ti fi iertate pacatele. Biblia ne spune ca am fost curatati de pacat prin sangele Lui! Ni s-a deschis o poarta de comunicare directa cu Isus Christos si am fost invatati sa ne rugam lui pentru orice avem nevoie inclusiv iertarea pacatelor.


    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc mult dna.Mihaela !❤️

    RăspundețiȘtergere
  3. În sâmbăta dinaintea Pastelui fusesem la un magazin și trecusem pe lângă vinuri și m-am oprit în fata unor sticlute mici si efectiv aveam o dorinta puternică în interior să mă împărtășesc și simțeam o tristețe ca știam că practic nu mai puteam face asta, dar în seara aceea fix înainte de 00 când se strigă de veniți de luați Lumină, eram acasa si am facut cum ai zis ca ai făcut si tu. Vreau să zic ca am avut o bucurie interioară asa de mare ca mi-au dat si lacrimile și am simțit că ceva de bine se pune pe roate după ce fusesem foarte deznădăjduit și am rămas toate) foarte surprins de experienta ta pentru că desi nu ne-am vorbit deloc, cu toate astea am simțit același lucru să facem. (într-adevăr eu făcând asta după un email primit, dar dorința puternica fusese înainte sa citesc acel e-mail).
    Doamne ajută pentru zilele mai pline de Lumină, bucurii și iubire de sine si intre noi!
    HRISTOS A ÎNVIAT! 😇 🐬🌈

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate ritualurile astea de magie de legare practicate de foarte multe secte întunecate în general am impresia ca generează LENE la următoarea generație. Se pare că lenea chiar este contagioasă și se transmite din generație în generație. Acum, în loc să ducă sacii cu cartofi la grajdul din spatele casei, tinerii noștri preferă să comande mâncare online, ca să nu obosească pe drumul de 100 de metri până la magazin. Și când vine vorba de munci mai grele, cum ar fi săpatul șanțurilor, tinerii sunt complet depășiți. Am auzit de cazuri în care un tânăr a plătit 5000 de lei pentru săpat un șanț de 4 metri lungime, 80 adâncime și 40 lățime. La cât de mult s-a chinuit, cred că putea să își facă abonament la sala de fitness pentru toată viața. Și copiii de astăzi sunt la fel de leneși. În loc să meargă până la cutia poștală să ia corespondența, le cer părinților să le "înmoaie posmagii" și să le aducă totul la ei în cameră. Parcă parcă ne-am fi transformat cu toții în personaje din povestea leneșului de Ion Creangă. Dar dacă continuăm așa, vom ajunge să plătim o avere pentru săpătura unui șanț de 2 metri. O bunica putea da 4 zile consecutiv cu sapa la porumb, la vârsta de 75 de ani, iar unu nu rezista 2 ore la vasta de 21 de ani. Poate ar trebui să ne trezim și să începem să facem mișcare, înainte să ajungem să cădem pe lângă Badea Cațan și Brâncuși în capitolul "recorduri de deplasare pe jos".(Badea Cațan a fost pe jos din România pană la Roma, Brâncuși a fost pe jos din Craiova la Paris)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nou, este vorba despre egregori. Ne-a fost taiata legatura cu Dumnezeu, fiind inlocuita cu tot felul de falsuri
      " spirituale". Nici popa nu-ti poate vinde indulgente si nu-ti poate lua pacatele, nici alt lider spiritual.
      Departe de Dumnezeu si de potentialul nostru maxim pe care il putem atinge pe pamant, de spirite creative, ne imbolnavim, devenim depresivi, cei mai tineri se drogheaza sau se sinucid.
      Despre lenea generației vechi de ce nu vorbesti? Lenea asistatilor sociali ce păzesc zidurile carciumilor ca sa nu se pravalească? Lenea spirituala de ce nu o amintesti? Aceasta modă de fițe cu " ganditul pozitiv" si vizualizările, metode prin care se creeaza adevarate campuri aurice iluzorii? Sau păcăleala despre curatarile pacatelor de catre radiestezisti? Când noi stim foarte bine cu totii ca de data asta noi singuri ne ducem crucea? Altfel nu am deveni niciodata intregi la minte si suflet, daca ne-ar muia unii sau altii posmagii, si am ramane mereu repetenti in scoala de pe pamant, repetand la nesfarsit istoria trista, de popor mereu sclav si jefuit si mintit.
      Romanii au fost determinati sa lucreze numai pentru foale. De aceea se iese in strada numai pentru cresteri salariale. Niciodata nu se protesteaza impotriva caracatitei ce fura copii sau transforma fetitele in obiecte sexuale pentru scarbosi degenerati cu bani. Si pentru ca toate sa capete o noima in lumea minciunii, s-a incercat stergerea Lui Iisus din constiinta romanilor, fiind înlocuit cu un Buddha grăsuliu si zambitor ce priveste nepasator la suferinta oamenilor. E simplu sa spui ca e karma copilului abuzat atunci cand esti prea laș ca sa spui lucrurilor pe nume, sau prea lenes ca sa iei atitudine. Imi amintesc ca am citit multe gogorițe prin grupurile
      " spirituale" de pe fb si de pe tot internetul contaminat cu minciuni. M-a frapat teoria lui Francisc Turcanu, potrivit careia el si-a ales rolul pe care il joaca pe pamant si e clar ca vrea sa se simta cat mai bine si sa se joace de-a guru. Asta ar insemna sa credem ca un copil abuzat sexual si-a ales singur sa joace acest rol. Nu ca adultii sunt inconstienti si lipsiti de iubire christică!!
      Daca ne-am intors la karma, atunci este ca si cum guru Cutarescu sau guresa Cutareasca ar sterge cu buretele 2000 de ani de când am fost scosi din sistemul piramidal al castelor si din repetabilitatea istoriei. Si iata cum, oițele s-au intors singure in staul sacrificandu-si mieluseii pe altarul zeilor nebuni si sangerosi!!!

      Ștergere
  5. Știu ca nu puteți dezvălui despre ce este vorba, dar fac o analogie cu Laserul de la Măgurele, analogie în care sa presupunem ca ficțiune ca vin japonezii la comanda americana, încarcă laserul și îl duc la ei. E ceva asemănător?

    https://www.dcnews.ro/laserul-de-la-magurele-sansa-de-interes-mondial-pentru-capitala-rares-hopinca-proiectul-de-importanta-zero-ar-fi-supra-largirea-soselei-video_913072.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu despre ultimul experiment cu laserul de la Magurele dar nu la acesta ma refer. In cazul nostru este vorba de ceva foarte vechi si nu de ceva foarte nou. Va veni o vreme cand subiectul va putea fi dezvoltat mai mult, dar acum nu este momentul. Ca sa fie toata lumea in siguranta, momentan sunt cunoscute prea putine informatii de Sus. Nici eu nu cunosc in plan constient tot ce s-ar putea sti despre asta. E adevarat ca am idee de ceva mai mult decat am scris in blog si n-ar fi o problema sa scriu tot ce stiu daca blogul acesta ar fi vizitat doar de oameni de buna credinta. Din pacate stim bine ca nu este asa.

      Ștergere
  6. Am tot cautat citatul din Biblie, dar parca a dispărut. Ideea era ca în viziunea unor profeți din Vechiul Testament se spune ca la sfârșitul vremurilor fiecare om va deveni preot pentru el. Nu am mai găsit acel citat, dar diferența se vede în cel pe care fiecare îl servește. Eu de exemplu știu ca în urma cu mai multe vieți am servit zeii greșiți și ca sa revin la Dumnezeu am fost nevoit sa petrec mai multe vieți în dezamăgire profunda și multa amărăciune pentru toți pe care i-am crezut și servit ca un sclav. Asa va redau un pasaj mai jos care spune clar ca orice preot cu agenda personala și nu voința Domnului va patimi ca și mine. iar preoții care se dau la enoriașe ca le iartă ei păcatul femei care vine la spovedanie, lor cine le va ierta păcatul? Un alt preot? Serios? Pai nu e mai bine sa te lași de preoție și sa mergi la femei ca tot păcătosul? Din nou oamenii nu vad bezna în care trăiesc deși lumina e sub nasul lor.
    Mai sunt asa ziși clarvăzători sau oameni care vorbesc cu ki, qi, karma sau diverse energii. Daca le zic de acest blog încep sa ma înjure. Stăteam in rugăciune de pe acest blog și ma suna un fost amic la telefon și începe sa ma înjure. Eu m-am mirat destul de tare, simțind o frica teribila, dar se pare ca cineva sau ceva era foarte deranjat de faptul ca citeam rugăciuni de pe acest blog si l-a manipulat fix pe amicu sa îmi transmită înjurături. Si dacă nu ma confruntam cu asemenea împotriviri poate nu credeam. Ca după aceea sa îmi spună ca el în astral s-a întâlnit cu Iisus, a vorbit cu el si ca trebuie sa il cred pe el nu ce scrie pe blogul asta. Totusi după mult timp am realizat ca omul ala tot ce mi-a inspirat mereu a fost frica, nu lumina. Si lumina m-a ajutat sa vad ca nu dădea lumina niciodată, ci ti-o ia. Unii se cred Îngerii Domnului, poate ca sunt, dar sunt Îngeri cu coarne de draci, care nu îți da lumina, ca ti-o iau si se pun ei in locul luminii. la fel ca alții care se cred unicorni, nu e nimeni ca ei pe pământ sunt unici, atât de unici încât de fapt sunt niște ciudățenii de oameni.
    Mi-as dori ca toți Îngerii incarnați în oameni sa le cada toate coarnele de draci de pe ei ca nu sunt ale lor și sa-și amintească de unde vin, ca locul lor nu e in Creație, ci ei vin din afara "Creației materiale" sau ceva de genul asta dacă m-am exprimat corect. Eu sincer, m-am saturat sa ma lupt cu îngerii ăștia de lumina cu coarne de draci, pentru ca nu poți bate un înger, cu nici un argument, nu ai nici o șansă, dar ma pot ruga sa le cada coarnele ce și le-au pus ca nu le aparțin!!!

    1 Regi 18:20-40:

    Ahab a trimis la toți copiii lui Israel și a adunat profeții pe muntele Carmel.
    Ilie s-a apropiat de tot poporul și a zis: ,,Până când veți șchiopăta între două păreri? Dacă Domnul este Dumnezeu, mergeți după El; iar dacă Baal, mergeți după el!“ Poporul n-a răspuns nici un cuvânt.
    [...]
    Ilie a zis profeților lui Baal: ,,Alegeți un vițel și pregătiți-l întâi, căci sunteți mai mulți; apoi chemați numele dumnezeului vostru, dar să nu puneți foc.“
    Ei au luat vițelul pe care li l-a dat el, l-au pregătit și au chemat numele lui Baal, de dimineața până la amiază, zicând: ,,Baalule, răspunde-ne!“ Dar nu s-a auzit niciun glas și nimeni n-a răspuns. Ei săreau în jurul altarului pe care-l făcuseră.
    [...]
    Când a venit timpul să se aducă jertfa de seară, profetul Ilie s-a apropiat și a zis: ,,Doamne, Dumnezeul lui Avraam, al lui Isaac și al lui Israel! Arată astăzi că Tu ești Dumnezeu în Israel și că eu sunt robul Tău și că am făcut toate aceste lucruri după porunca Ta!
    Răspunde-mi, Doamne, răspunde-mi, ca să cunoască poporul acesta că Tu ești Domnul Dumnezeu și că Tu vei face să se întoarcă inima lor!“
    Atunci focul Domnului a căzut și a mistuit jertfa de ardere, lemnele, pietrele, țărâna și a înghițit apa din șanț.
    Când a văzut poporul lucrul acesta, toți au căzut cu fața la pământ și au zis: ,,Domnul este Dumnezeu!"

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihaela, este unul din cele mai bune articole de pe acest blog. In Biblie exista un pasaj in care scrie ca ne putem ruga direct lui Dumnezeu fara intermediari, in legatura cu spovedania si impartasitul personal acasa, cred ca primim mesajul divin care ne arata calea. Si eu am fost de multe ori dezamagita de comportamentul anumitor slujitori ai bisericii si atunci am cautat o cale in care sa ma regasesc si sa nu imi pierd increderea. In noaptea de inviere nu am putut sa ajung la biserica pentru a lua lumina si atunci am fost inspirata divin in felul urmator, primisem de la o prietena lumanari aprinse la mormantul sfant lui Isus Hristos din Israel si am aprins o lumanare de la una atinsa de mormantul sfant. Am fost foarte fericita cand am procedat asa, Dumnezeu iti trimite semne personal, trebuie decat sa fi atent la ele. Iti doresc sa ai parte de lumina pe care ai primit-o in momentul acela special de spovedanie si impartasire !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ziua in care reptilienii si arhonii vor putea fi vazuti de catre oricare muritor,credincios sau necredincios,abia atunci veti pricepe adevarul!Cind cei adunati in biserici vor vedea cu oschii lor reptilele de 8-12 metri inaltime cum se hranesc cu energiile lor,atunci vor intelege ca s-au rugat -adica si-au cedat singuri,benevol energiile- catre reptile si arhoni care asa se hranesc.Religiile toate,sfintii,arhanghelii,heruvimii,etc.,totul este plasmuit de ei astfel incit oamenii sa ramina sclavii lor,in frica,intuneric si teroare,"bateriile energetice"ale lor!Si asta de multe mii si mii de ani!Dar poate ca timpul acestor criminali-reptile,arhoni,etc- se apropie de sfirsit si omenirea se va destepta,nu-i va mai hrani cu energiile lor si ei vor disparea in vacuumul galactic!Daca nu se va intimpla aceasta,actuala omenire,asemeni tuturor celorlalte 5-6 omeniri care au existat inaintea ei, va fi si ea la rindul ei distrusa!

      Ștergere
    2. Oglindesti aici un oarecare adevar, dar amestecandu-le in acest fel pe toate, esti in mod clar si intr-o mare inselare. Una e una si alta e alta. Nu poti face Ingerii si Sfintii ca fiind creatii ale raului, caci iti spun sigur ca habar nu ai ce vorbesti. Dupa cum iti sunt expuse credintele, as zice ca esti privitor inversunat la sesiuni de regresie, considerand ca mediumul acela e mesagerul Adevarului suprem. Nepunand la bataie toata inteligenta si intelepciunea, ci folosind doar o farama, vin si intreb: de unde vine oare convingerea aceasta extrema a multor oameni atrasi de zona acestor regresii, ca mediumii acestia vad adevarul si nu niste proiectii holografice fluturate pe sub nas? Eu ma intalnesc in astral cu inselaciune mare cat casa si tocmai de aceea imi culeg majoritatea informatiilor prin semnele planului vizibil mai intai de orice altceva. Ma intreb in mod simplu de ce eu vad atata inselare in astral, prin proiectii holografice, inductii mentale create de inteligenta artificiala si multe altele, iar mediumii acestia nu par deloc influentati? Sa cred ca am eu vreo problema?

      Ștergere
    3. Buna ziua Doamna.
      Ce anume va determina sa credeti sau sa fiti convinsa ca iesirile Dvs in astral nu va dezvalui doar niste banale proiectii holografice cu diversi sfinti,arhangheli,heruvimi si alte imagini create,dupa cum unii dintre noi stim foarte bine, de catre Reptilieni,Arhoni si alte "creaturi"din 4 D ca si impreuna cu TOATE religiile???

      Ștergere
    4. Astea cu reptilienii si arhonii, dumneavoastra le-ati citit pe internet si le-ati preluat ca atare si se vede clar ca nu sunteti informat din propriile perceptii personale. Daca ati fi fost informat prin anumite capacitati personale sau ati fi citit prin blogul acesta de-a lungul anilor, ati fi inteles cat de complicata este de fapt toata problema. Imi dau seama ca ati descoperit blogul meu relativ recent. Dumneavoastra credeti ca ma conduc dupa ce vad in astral? Va spun in mod clar ca nu este asa nici pe departe. Imaginati-va o constructie facuta intr-un fel anume, cu o fundatie de un anumit fel, cu o arhitectura de un anumit fel, cu un acoperis asemenea, Blogul acesta este exact ca o astfel de constructie. Este ca si cum imi cereti sa va vorbesc despre fiecare stalp, caramida sau tigla. Este imposibil. Atat va spun: cititi va rog daca aveti vreme sectiunile P3 si P4 din bara de sus a blogului. Ma rog lui Dumnezeu sa va fie deschisa inima atunci cand parcurgeti aceste sectiuni, ca sa puteti procesa toata informatia prin propriul dumneavoastra filtru. Dupa aceea, mai discutam. Ca sa va spun asa, un mic detaliu, cand exista o conexiune cu o fiinta divina de un inalt nivel, simti ca ti se despica pieptul de iubirea pe care o primesti, fiind realmente ceva coplesitor, lacrimile iti curg pe obraji, nu iti mai vine in cap nicio intrebare pentru ca devii realmente mut la propriu si la figurat si simti o mare compasiune si pentru gandac si pentru reptila si pentru oamenii rai, si pentru tot si toate. Cine scrie si spune despre Ingeri si Sfinti ca sunt proiectiile nu stiu caror forme de intuneric, va spun sigur ca nu a trait nici macar o singura data o astfel de experienta insotita de constiinta expandata. De aceea tot vorbim despre falsa lumina. Exista in Creatie Ingerii lui Dumnezeu si exista acele entitati ale falsei lumini care isi iau chip de inger ca sa te pacaleasca. Noi nu putem face insa afirmatia ca un Inger al Luminii Adevarate este o fiinta de falsa lumina caci este absolut eronat. Ca sa isi dea seama un om ca are de-a face cu un Inger Adevarat sau cu un Inger fals, nu mai tine de capacitatea de clarvedere, ci tine de capacitatea de iubire si de simtire a iubirii. De aceea va scriam mai sus ca una e una si alta e alta.

      Ștergere
    5. Cite ceva am inteles.Pe scurt,exista ingeri,heruvimi,serafimi falsi dar si din cei adevarati.Totul depinde de capacitatea personala de a iubi in mod real si adevarat!Ce ne facem insa cu cyborgii,clonele,androizii,replicile umane care nu poseda insa suflet???

      Ștergere
  8. Este vorba despre iesirea din egregori. Pe Cale esti singur cu Dumnezeu si stii ce ai de facut. Turmele sunt manipulate lunar.
    Toti egregorii sunt " virusati". Egregorii bisericilor au devenit un fel de bariere care de fapt împiedică iesirea oamenilor din acest plan in care Iisus a refuzat " coroana". Până la Dumnezeu calea e scurtă. A fost intortocheată intentionat, dar si din prostie teologică. Fiecare " cărturar" a simtit nevoia sa adauge noi brizbrizuri cuvintelor revelate, trecand cuvintele prin filtrul lor mental. Cu alte cuvinte, nu ne mai nastem sub cerul originar, ci intr-un intuneric fabricat mental de cei fara Lumina.
    IIsus a spus sa lasam copiii sa vină la El, iar copiii sunt tinuti captivi in egregorii virusati. Si cati copii angelici sunt acum pe pamant...Sunt folositi ca sclavi in multinationale sau ca zilieri in masoneria rupta complet de Dumnezeu. Multi sufera de autism pentru ca nu se pot adapta energiei joase a minciunii si manipularii.
    Dar si când ii va pune Dumnezeu sa plateasca suferinta îngerilor captivi...Atunci sa auziti scrașnete de dinti si țipete!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista Dumnezeul evreilor,cel al Crestinilor Ortodoxi,Catolici,cel al Musulmanilor,Budistilor,Hindusilor,etc...Dar numai o SINGURA SURSA Creatoare a tot si toate,Creatorul Suprem...

      Ștergere
    2. De ce credeți că dvs. dețineți adevărul absolut?

      Ștergere
    3. Nu am afirmat niciodata ca as detine in vreun caz adevarul absolut!Ca sa nu va mai spun ca,din principiu eu respect arerile fiecaruia indiferent daca sunt sau nu de acord cu ele!

      Ștergere
  9. Sunt anonim 15:44 , întrebarea era adresată d-nei Maria-Aurelia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar vroiam să întreb și io asta, dar văzând că deja draga noastră Mihaela "i-a dat nas", cum este o zicere de pe la noi, de prin zona Clujului, adică a "confirmat-o", am renunțat de-a mai scrie p-aci!
      Toate cele bune!

      Ștergere
    2. Va spun cu mana pe inima ca imi lipseste intelegerea unei atitudini anume pe care oamenii o au in fata unor situatii. Am scris nu o singura data in blog ca daca exista comentarii cu atacuri la persoana si limbaj deplasat, nu voi publica acele comentarii. In cazul in care in ele va fi folosit un limbaj decent, chiar daca ideile expuse sunt in opozitie cu credintele mele sau ale altora, voi publica acele comentarii si nu le voi cenzura. Cum se poate cineva gandi ca eu vorbesc in blogul acesta despre iubire si iertare, dar raman toate astea doar niste vorbe goale, fara fapte? Asta este ceea ce nu pot intelege. Spun toate astea la modul general caci cu Maria-Aurelia este un caz special, nu vreau sa ma mai repet. Doar atat va spun: deseori, cand a fost vorba despre comentariile venite din acea directie, nu o femeie era la pupitrele de comanda, ci un barbat.

      Ștergere
  10. Multumesc tuturor! Bine, și , acum, noi ce facem?

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce părere aveți despre capcana reincarnarii cu tunelul de lumina?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta capcana si uriasa pacaleala sau inselatorie functioneaza bine mersi de mii si mii de ani pacalind sufletele sa revina pe Terra si sa indure mizeriile pregatite de catre Arhoni si Reptilieni care se hranesc efectiv cu emotiile negative si energiile degajate de catre umanii cu Suflet!TOATE Religiile au rolul de a amplifica la maxim prosteala umanilor,de a mentine umanitatea in intuneric,frica si nestiinta...

      Ștergere
    2. Și cum putem sa scăpăm de aceasta păcăleală?

      Ștergere
  12. AU APARUT ZORII UNEI INDREPTARII A SITUATIEI.MULTUMESC DOAMNE CU BUCURIE SI RECUNOSTINTA.CINE MAI ARE CAP PE UMERI? MAI SUNT CAPETE ADEVARATE PE UMERII ROMANILOR DACA O ASA MARE TRADARE S-A INTAMPLAT?

    RăspundețiȘtergere
  13. D-na Mihaela , sunt o bunica cu șapte nepoti . Unul din nepoti când era mic , a învățat singur sa scrie și să citească. Am videoclip cu el cu o zi înainte să împlinească patru ani , scria pe tablă dar după ce a început școală nu îi place să meargă la școală, nu și-a făcut prieteni iar acum la unsprezece ani mi se pare interiorizat! Cum a și putea să-l ajut ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu Dvs. il puteti ajuta ci el pe Dvs.!Copilul este un suflet evoluat spiritual si a venit pe Terra ca o fiinta trezita pentru a ajuta omenirea sa se inalte spiritual,sa se trezeasca si sa se elibereze din inchisoarea religiilor de tot felul!Este absolut normal sa nu suporte si sa nu-i placa la scoala.Scoala si gradinita reprezinta debutul indoctrinarii,inselaciunii si manipularii fiintelor umane si,alaturi de TOATE religiile conlucreaza la mentinerea fiintelor umane in sclavie,intuneric,frica si minciuna!

      Ștergere
    2. De obicei, părinții si bunicii, crescuti in tiparele vechi si contaminate informational de tot felul de " binevoitori" ce si-au implinit setea de putere manipulandu-ne pe noi, nu discuta cu copiii. Sau nu discuta ce trebuie cu copiii.
      De aceea se interiorizeaza ...Se simt rău pe nivelul de constiinta pe care se afla acum Romania. Multa ură, multa frustrare, violenta, fariseism, minciuna, vrajitorie mascata sub diverse forme.
      Eu am muncit enorm cu parintii mei ca sa-i determin sa fie cruzi cu animalele, sau sa nu mai greșească. Ii iubeam enorm si toata copilaria am cautat sa inteleg de ce oamenii una spun si alta fac. Am inteles studiind straturile informationale ale Matrixului. Aceste straturi au fost construite tot de oameni, din neintelegerea legilor Universului.Toti romanii spun Iisus, dar au pierdut sensul cuvintelor. Iisus este in primul rând iubire. Nicidecum vanitatea credinciosilor care se cred miezul universului pentru ca s-au nascut intr-un tipar virusat al crestinismului. Pana la Iisus sunt straturile informationale mincinoase construite de 2000 de ani de manipulare.
      Priviți la Romania foarte vocala din ultimul timp. Multa frustrare ce se elibereaza in țipete si urlete. Romanii nu au fost ajutati sa se Mantuie, au fost folosiți ca sa sustina o biserica sau alta, un politician sau altul, vanitatea vreunui mason ce-si doreste cat mai sus in varful piramidei.
      Si frustrarea provenita din suferinta inchisorii de pe pamant explodeaza in acest fel.
      Faptele rele se intorc si nicio biserica din lume nu te poate apara de karma.
      A propos de masonerie...Stiti ca Oreste Teodorescu a calcat pe sarpe si a fost o perioadă mason. A fugit când si-a dat seama ca-si pierde sufletul. Povestea Oreste ca masoneria din Romania e un circ, ca spre deosebire de masoneriile din exterior,,masonii români se fac masoni din oportunism. Ca sa prindă vreun contract cu statul. Si mai zicea ca e bine, pentru ca in masoneriile serioase iti pierzi sufletul. Curat murdar bine la masoni...De parca atunci când jefuiesti un popor intreg condamnand atatia copii la suferinta si boala nu e tot vanzare de suflet!!!
      Timpuri urate! Copiii veniti cu Misiuni speciale sunt facuti zob sub copitele ce ies de sub vesmintele ticalosilor manipulatori!!

      Ștergere
  14. Am visat ca merg pe balcon la mine la bloc stau la etajul 7 în Cluj-Napoca și de la blocul meu se vede tot centrul Clujului până spre capătul cealaltă >n depărtare. Și când am ieșit pe balcon am văzut ca niște comete de lumină rapide ce desenau pe cer planeta albastră, Mama Pământ îmbrăcată în mireasă și arata ca soarele, unul mic, un soare mic și avea o rochie argintie-albastra și erau prinse stele în rochie și dansa foarte repede în jurul eclipsei sale ca și cum un an de rotație ar fi cam 5 secunde. Era ca o scena cosmică dinamica gen vortex solar. Am găsit ceva similar cu visul în acest video dar visul era altfel mai spectaculos mai dinamic mai creativ. Totuși pt a va face o mica idee despre vis

    https://youtu.be/0jHsq36_NTU

    Pentru mine acest vis se derula foarte repede ca un videoclip de muzica rock,ca și cum eram la concert, participam la un eveniment unic.
    Și cânta o melodie destul de rapida tot rock, si erau toate cantelecele și baladele romantice cantate de oameni ea le cânta toate odată ca o singură melodie. Mama Pământ a ascultat iubirile oamenilor din trecut și acum le cânta dorurile la toți și le dăruia melodiile ei despre dorurile lor dar cantate de ea la nivel de măiestrie. Era un muzician multilateral dezvoltat, sic!.
    Și în timp ce cânta ca la concert ea dezvăluia prin muzica toate planurile ei la toate ființele de pe planeta și fiecare om, animal, copac, mineral înțelegea ce spune din melodie pe limba ei. Și sa terminat brusc. Auzeam muzica rock instrumentala foarte clar și frumoasa cu un sentiment de voioșie și dragoste pură de viață cum au animalele care iubesc natural mama pământ când dansează pe muzică.
    Nu știu dacă are legătură cu transformările dar nu am mai avut așa vis de când eram copil și a fost foarte interesant, am considerat ca merita împărtășit. Mai era un sentiment ca și cum Mama Pamant a devenit un om, si aveam un sentiment ca și cum oricare dintre noi am cobora pe planeta animalelor vorbitoare dar pe planeta aia nu era nici unul om și a venit sa aducă iubire între animale pe pământ. Și cumva oamenii care se uitau la mama pământ îmbrăcată în mireasă deveneau liberi din niște roți în care erau închiși ca animalele și se eliberau de sclavia trupului. Erau multe dublu sensuri în vis. Bă sa zicem un câine era imaginea omului sclav al nevoilor trupului, ba câinele era simbol al iubirii nevinovate cel mai frumos sentiment din univers.
    Și sentimentul general a fost dragostea pură nevinovata simpla față de viață cu tot ce cuprinde ea și o bucurie generala, un fel de petrecere de anul nou, revelion dar serbau și animalele cu oamenii împreună
    Am resimțit apoi duoa trezire totul ca un scurtcircuit în care oamenii complica dragostea asta pură ce o aveau când erau copii transformând-o în numere, cifre, obiecte.
    In. Mintea mea a avut loc un colaps mental, totul a căzut, toate cifrele, numerele, obiectele, dorințele, hârtiile tot ce îmi aminteam, si memoriile apoi se organizau într-un cântec din trecut despre obiecte, bani, cifre care fac prietenia pură sa se piardă, dar acum le vom regăsi pe toate încă odată. Cum e rock-ul Ta na na na na na și auzeam tobe și chitari cam ceva de acest gen

    https://youtu.be/XNRwOtIpR10

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceva, ceva ți s-a revelat...
      Ai încredere, că e in ordine așa.

      Ștergere
  15. De acord cu "popii" care-s doar niște slujbași în sutană și care, majoritatea, probabil habar nu au cât rău provoacă. Dar ce te faci, tu, cel grăbit să critici/ judeci când în aceași mult disprețuită sutană viețuiește un adevărat maestru spiritual, care utilizează altuist și în acord cu Divinul sfintele Taine: botezul, împărtășania, maslul, cununia, sfeștania, înmormântarea?...
    Totul discret, desigur, preotul respectiv nu iese cu nimic în evidență, atât doar că pruncii se lipesc instinctiv de el, zâmbește tuturor, în biserica sa vin și enoriași de la alte parohii (cu invidiile de rigoare din partea colegilor...) etc, etc. În orice domeniu există inși care performează, de ce nu ar fi și în religie? Întrebări, întrebări...

    RăspundețiȘtergere