marți, 7 septembrie 2021

MERGEM MAI DEPARTE

 



MERGEM MAI DEPARTE

 

 

Dragii mei,

 

 

Dupa ce am publicat ultimul articol, in data de 28 august, evenimentele din planurile nevazute s-au derulat in mare viteza, vizoarele Divinitatii fiind orientate in mod deosebit pe zona inlantuirii fiarei, prin inlantuirea succesiva a diferitor forme de intuneric stiute si nestiute.

S-a trecut, dincolo de acea data, la blocarea intunericului ce se desfasoara in zonele situate in afara oricarui Univers. Sunt doua forme de intuneric ce isi au sursele si se manifesta acolo: intunericul pe care noi il numim “Soarele negru” si intunericul coordonat de “Stapanul intunecat al Timpului”. Asa cum am scris de mai multe ori, eu nici la aceasta ora nu pot defini intr-o claritate 100% ce inseamna Soarele negru. Stiu ca este ceva corelat cu Creatorul absolut intunecat, ca o forma de energie de foc emanata de acesta, pe langa altele ce isi mai au originea in el.

Mai apoi, s-a trecut la inceputul lunii septembrie la intunericul asociat unei zone pe care Cerul o numeste interspatiu. Am crezut initial ca inteleg cuvantul hiperspatiu (adica acel spatiu ce nu apartine niciunui Univers, prin care se realizeaza teleportarea), insa dupa mai multe intrebari repetitive, cuvantul a fost stabilit exact: interspatiu. Cunosteam acest cuvant cu sensul de spatiu ce exista intre doua sau mai multe corpuri sau parti solide, insa in acest context am aflat ca aceasta este denumirea alocata spatiului din interiorul unui atom, ce nu este ocupat de nucleu si electroni. Cu alte cuvinte, intunericul acesta este peste tot, deoarece tot ce ne inconjoara este alcatuit din atomi, insa el se manifesta acolo, la nivel micro, in interiorul atomului. Opt forme de intuneric se desfasoara in acea zona, avand proiectii atat in Roata noastra de Universuri cat si in Roata anticreatiei. Operatiunea blocarii acestor forme de intuneric a fost una complicata si s-a derulat in doua etape, intreruperea fiind generata de un element nou ce a aparut pe tapet, care a necesitat mutarea vizoarelor pe alt sector pentru aproximativ o zi.

Personal, am inteles care e cauza acestei intreruperi datorita unei viziuni ce s-a desfasurat intr-un mic interval ce se scurge inainte de trezirea definitiva din somn si a unui vis ce l-am avut cu o zi mai tarziu, in care se facea ca urmaream o viziune anume.

In viziunea initiala mi-a aparut o formula chimica, din zona chimiei organice, cu multe hexagoane, precum fagurele de miere, cu duble sau simple legaturi. Era ceva ca in desenul de mai jos:



 

In noaptea urmatoare am visat ca eram intr-un episod de derulare a unei viziuni ce curgea cu o claritate foarte mare. In viziunea aceea priveam de sus pe o plansa. In partea dreapta era aceeasi formula pe care o vazusem cu o zi mai inainte, iar in partea stanga era ca o harta a unei portiuni de litoral, cu un soi de golf. Am cerut cuiva din preajma mea un creion pentru a putea desena formula pe o foaie de hartie. Am constientizat insa ca viziunea  nu va dura atat cat am eu nevoie pentru a realiza desenul si atunci am hotarat sa citesc cateva cuvinte ce erau scrise pe acolo, gandindu-ma ca prin aceasta operatiune voi putea intelege unele lucruri mult mai clar. Am citit la granita dintre formula si harta cuvantul “colecter”. Nu stiu sa explic de ce, dar parca mi-a fost suficient acest cuvant ca sa trag urmatoarele concluzii in vis: “Iata ca istoria se repeta! Civilizatia cu capul turtit a pus la punct o formula a unei substante pe care urmeaza sa o deverseze in apa. In prima faza va fi in golful de pe harta ce se afla pe teritoriul american. Substanta aceasta trece neobservata de aparatele clasice care monitorizeaza calitatea apei, iar ea are o forma foarte asemanatoare cu ceva existent in corpul uman astfel incat nici la analizele medicale nu va iesi in evidenta in vreun fel. Si totusi, iata ce gauri negre se pot deschide prin substanta aceasta! In acel moment am vazut cum pe o dubla legatura se formeaza ceva ca un vartej negru si la fel s-a format un vartej negru in unul dintre varfurile unui hexagon din formula.”

Ca sa putem intelege clar ideea, recomand citirea unui articol la care se poate ajunge accesand linkul de mai jos:

 

https://tristar77.blogspot.com/2020/10/de-dupa-cortina.html

 

Acesta este articolul in care am scris pentru prima data despre civilizatia cu capul turtit si despre o tentativa de actiune de-a ei ce a existat in urma cu aproape un an, oarecum similara cu incercarea ce ni se arata in prezent. Intrarea in corpul uman a unei astfel de substante ar insemna posibilitatea deschiderii unei multimi de gauri negre in interior, care nu stim unde conduc, insa este limpede ca nu catre niste spatii pline de Lumina. Cel mai probabil ar putea conduce catre Roata anticreatiei, iar navala ce ar veni de acolo peste bietul om l-ar ucide asa cum a ucis pana in prezent o multime de alti oameni, declarati ca decedati din motive covid. Cum s-au deschis acele gauri negre pana in prezent, mie imi este clar ca prin diferite mijloace si tehnologii, insa ceva mai slabe decat otrava despre care vorbeam in articolul de anul trecut. Actiunile Luminii si-au spus cuvantul, anihiland rand pe rand toate acele instrumente, iar numarul celor decedati a fost mult mai mic decat si-ar fi dorit ei sa fie. Din aceasta cauza si-au propus sa vina in forta cu substanta aceasta ucigatoare, caci vorba aceea, mai sunt destule litere in alfabetul grecesc de folosit. 

Chiar azi, in timpul redactarii acestui articol, am interferat fara sa vreau o discutie dintre un grup apartinand acestei civilizatii, alcatuit din reprezentanti initiati in iubire cu mai mult timp in urma, si un grup apartinand aceleiasi civilizatii dar pentru care initierea in iubire s-a produs de curand, ca urmare a actiunilor de la sfarsitul lunii trecute, despre care am scris in articolul din data de 28 august. Dupa cum am specificat acolo, unui initiat in iubire ii sunt necesare aproximativ 3 luni de zile terestre de transformare interioara, care se scurg de la momentul initierii incolo, astfel incat acea fiinta sa se elibereze de intunericul ce o influenta pana atunci. Prin urmare, in aceasta perioada de tranzitie, un astfel de personaj inca mai poate comite multe rele. Daca civilizatia cu capul turtit ar arunca substanta in ape, daca nu cumva o fi facut-o deja, dezastrul produs ar putea fi enorm, iar daca ei vin peste 3 luni de zile sa ne spuna ca le pare rau pentru ce au facut, pentru planeta aceasta si viata de pe ea s-ar putea sa fie mult prea tarziu. Scuzele lor nu mai incalzesc pe nimeni cu nimic. Intre cele doua grupuri s-a purtat o discutie foarte furtunoasa in care se vedea clar ca grupul bun intentiona sa convinga grupul rau sa renunte la o actiune anume. Civilizatia cu capul turtit este unul din principalii “maestri” ce are legatura cu toata povestea legata de pandemie si am scris in mai multe articole despre asta.

Partea frumoasa este ca nu s-a stat cu mainile in san pentru ca Divinitatea a coordonat intre timp operatiunile de inlantuire a intunericului legaturilor chimice. Am aflat in acest fel despre existenta celui de-al 9-lea tip de intuneric de natura micro. As zice ca mi s-a parut mai aprig decat celelalte opt tipuri. In acest fel, civilizatia cu capul turtit nu are decat sa faca ce ii trece prin cap cu substanta ei, caci gaurile acelea negre nu se vor mai putea deschide. Acesta a fost motivul intreruperii actiunii legate de cele opt forme de intuneric, pentru ca orice intarziere ar fi putut fi fatala.

Astazi s-a finalizat cu toate aceste noua forme de intuneric, atat in Roata noastra de Universuri cat si in Roata anticreatiei. Ele au stransa legatura si cu toata partea de microbiologie, referindu-ne aici la virusi, bacterii, ciuperci si alte forme de paraziti.

Blocarea tuturor acestor aspecte ale intunericului, proces care este in desfasurare de mai mult de doua luni de zile, trebuie perceputa ca si cum unei clase de copii ii este luat profesorul. Toti vrajitorii, antihristii si alte unelte ale intunericului, diferitele forme de anticreatie, isi vor continua actiunile dupa cum au invatat pana acum, cu instrumentele de pana acum. Nu vor mai putea exista insa dezvoltari pe partea intunecata. Tot timpul, daca Lumina facea o actiune, biruind o anumita forma de intuneric, acel intuneric, intr-o anumita perioada de timp, producea ceva mai sofisticat decat inainte, dand din nou batai de cap Luminii. Lumina isi dezvolta si ea instrumentele si gasea solutie si pentru acel ceva sofisticat, iesind din nou biruitoare. Intunericul nu ceda, iar dupa ceva vreme gasea ceva si mai sofisticat. In acest fel si Lumina si intunericul au fost cumva fortate sa faca aceste dezvoltari, ducand totul intr-o zona din ce in ce mai complexa. Acesta este unul dintre motivele de varf pentru care ni se pare ca este din ce in ce mai greu in aceasta lupta nevazuta, dar simtita si stiuta de multi.

Ce o urma, om mai vedea. Noi … mergem mai departe.

 

 

Toate cele bune!


Un comentariu:

  1. ESTI MINUNATA PRIN TOT CEEA CE FACI,FACI CINSTE FIINTELOR LUMINOASE CARE SUNT IN SLUJBA TATALUI CERESC ATOATE CREATOR

    RăspundețiȘtergere